eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
گولاچ مواد لازم: آرد: به مقدار لازم (حدود ۶۵۰ گرم) شیر: ۱/۲ لیوان ماست: ۱/۲ لیوان روغن مایع: ۱/۴ لیوان شڪر: ۱/۴ لیوان مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری ڪنجد: ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل: نوک قاشق چایخوری تخم مرغ: ۲ عدد طرز تهیه: شیر، ماست، روغن مایع، شڪر و تخم مرغ ها را توے قابلمه روے حرارت ملایم با هم مخلوط مے ڪنیم تا شڪر حل شود و مواد ولرم شوند. مخلوط ولرم داخل ظرف بزرگتر ریخته ڪنجد، زردچوبه، نمک، وانیل و مایه خمیر را اضافه مے ڪنیم و هم مے زنیم، آرد ڪم ڪم اضافه مے ڪنیم و ورز مے دهیم تا خمیر یڪدستے درست بشه. روی خمیر پوشانده و حدود دو ساعت در جاے گرم قرار مے دهیم. بعد از گرفتن پف خمیر، چونه هاے ڪوچک از خمیر جدا ڪرده و با وردنه خمیر پهن مے ڪنیم و چند سوراخ روے خمیر ایجاد مے ڪنیم. دو طرف خمیر داخل روغن داغ سرخ مے ڪنیم و روے گولاچ ها را پودرقند مے ریزیم. نڪات: اندازه گولاچ ها به سلیقه شما بستگے داره ولے ضخامت خمیر گولاچ تقریبا ۲ میلیمتر هست. حتما موقع سرخ ڪردن خمیر، روے آن را سوراخ ڪنید وگرنه خمیر داخل روغن خیلے پف مے ڪنه و طرف دیگه خمیر به خوبے سرخ نمیشه. موقع برداشتن چونه از خمیر، حتما روے باقیمانده خمیر بپوشانید تا خمیر خشک نشه. ابتدا روغن داغ ڪنید، بعد شعله را ڪم ڪنید و گولاچ ها را سرخ ڪنید. پودرقند بعد از سرخ ڪردن گولاچ و هنگامے ڪه گرم هست اضافه ڪنید. برای تزئین گولاچ از پودرپسته هم مے توانید استفاده ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۳ عدد روغن ۶۰ میلی (یک چهارم لیوان) شکر ۸۰ گرم ( یک سوم لیوان) شیر ۱۶۰ میلی ( دو سوم لیوان) پودر نارگیل ۷۰ گرم (دو سوم لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) وانیل یا هل نصف ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) برای شربت شکر دو سوم لیوان آب دو سوم لیوان زعفران به میزان لازم گلاب یک چهارم لیوان مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن خوب پنج دقیقه زدم . وانیل یا هل رو اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم . پودر نارگیل هم اضافه کردم می تونین کمتر و بیشتر هم پودر نارگیل بریزید و حتی قابل حذف هم هست و همچنین می تونین از انواع پودرها مثل پودر پسته و بادام و ... هم استفاده کنید . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و داخلش ریختم و ترکیب کردم . داخل قالب به انداره ۱۵ در ۲۵ سانت کفش کاغذ روغنی انداختم و یا می تونید با ارده یا روغن جدا کننده چرب کنید . در مورد اندازه قالب این بستگی داره که دوست داشته باشید ارتفاع کیک بیشتر بشه یا کمتر . مایه کیک رو ریختم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده در طبقه وسط ، به مدت ۴۰ و ۴۵ دقیقه قرار دادم .البته دمای فرها متفاوت هست حتما چک کنید . بعد از پخت که کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم . کاغذ روعنی رو کندم و دوباره کیک رو داخل قالب قرار دادم وبرش ( هر شکل مربع و یا لوزی) دادم . روی کیک که خنک شده و از دما افتاده ، شربت خنک ریختم . هر چه قدر بیشتر بمونه داخل یخچال خوشمزه تره . برای شربت : شکر و آب رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا زمانی که شکر حل بشه و بجوشه و بعد زعفران اضافه کردم جدودا ده دقیقه روی گاز بمونه و آخر هم گلاب اضافه کردم . می تونین هل هم داخل شربت بریزید . پ.ن : بدون فر به راحتی این کیک رو داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید از شعله پخش کن استفاده کنید و حرارت ملایم رو به کم باشه . تابه از یک ربع قبل مثل فر گرم بشه و بعد مایه کیک بریزید درش رو بزارید و تایم بدید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه البته حتما خودتون چک کنید . اگر تابه دو طرفه هم باشه به راحتی می تونید برگردونید تا اون طرفش هم رنگش تغییر کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪیک یک تخم مرغی مواد لازم : یدونه تخم مرغ، ےڪ و نیم لیوان ارد، ےڪ لیوان شڪر، ےڪ لیوان شیر، ےڪ چهارم لیوان روغن مایع، ےڪ قاشق چایخورے وانیل، ےڪ قاشق مربا خورے بڪینگ پودر. دستور تهیه :👇 ابتدا تخم مرغ شڪر و وانیل رو ده دقیقه با همزن زدم ڪه حجیم ڪرم رنگ و ڪش دار بشه این ده دقیقه زدن خیلے مهمه و در پف ڪیک تاثیر داره بعد شیر و روغن رو از گوشه به مایع اضافه ڪردم و در حد مخلوط شدن زدم و در اخر ارد ڪیک ڪه از قبل سه بار الک ڪردم و در سه نوبت به مایع اضافه ڪردم و با لیسک بهم زدم و در مرحله اخر بڪینگ پودر رو اضافه ڪردم قالب رو چرب ڪردم مایع رو داخلش ریختم و گذاشتم فر دماے 180 به مدت 40 دقیقه فر هم از قبل گرم ڪردم داخل قابلمه هم میشه پخت و بعد با پودر شڪر و شڪلات اب شده تزیین ڪردم امیدوارم درست ڪنید و لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ◀فقط برای پختن مرغ اگه دوست داشتید از یکی دو حبه سیر استفاده کنید تا مرغتون خوش طعم تر بشه. ◀تعداد لایه های به سلیقه شما بستگی داره. ◀میتونید هویج آبپز رو حذف کنید ولی من پیشنهاد میکنم امتحان کنید👌😋به شدت خوشمزه میشه. ◀برای زیبایی کار میتونید دور تا دور کلاب رو کمی مایونز بمالید و جعفری ساطوری دور ساندویچ کلاب بپاشید. ◀چنگالهای چوبی رو از لوازم قنادی معتبر میتونید تهیه کنید یا از سیخ چوبی برای فیکس شدن استفاده کنید 😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین حلوا حلوا رو تا گرمه توے ظرف بریزید و با پشت قاشق چرب روے حلوا رو صاف ڪنید. ڪمی صبر ڪنید تا حلوا ولرم بشه و بعد در قیف بریزید. از دو ماسوره گل رز و گلبرگ براے تزئین حلوا استفاده ڪردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر خوشمزه و خوش رنگ و خوش طعم . الان که فصل توت فرنگی هست دست به کار بشید 😌😍 . می تونید با هر نوع میوه ای هم درست کنید . اگر هم دوست داشتید می تونید رنگ خوراکی هم داخلش بریزید من نریختم . توت فرنگی ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شیر یک و نیم لیوان شکر ۲ تا ۳ ق غ خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ ق غ) روی نصف لیوان شیر سرد ، پودر ژلاتین رو پاشیدم و بعد روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و کنار گذاشتم که از دما بیفته . توت فرنگی ها رو کلاهکش رو در آوردم . داخل میکسر ریختم . شکر اضافه کردم . میزان شکر بسته به شیرینی توت فرنگی ها و حتی خامه ای که استفاده می کنید داره این میزان که من ریختم خوب بود ولی بسته به ذایقه تون و مواد مصرفی تون قابل تغییره .خامه و یک لیوان شیر و ژلاتین حل شده خنک رو هم اضافه کردم و میکس کردم . می تونید مواد رو از صافی هم رد کنید تا یکدست بشه . جنس قالبی که اینجا استفاده کردم پلاستیکی هست . خیلی جزیی با دو قطره روغن مایع چرب کردم و مواد دسرم رو داخلش ریختم . یک شب تا صبح توی یخچال گذاشتم که خوب بسته بشه . بعد دورش رو آزاد کردم و به راحتی یک دیس قرار دادم و برگردوندم . از خامه فرم گرفته هم برای تزیین استفاده کردم .ماسوره ای که اینجا استفاده کردم ماسوره شکوفه شماره ۱۳۲ هست . می تونید خامه رو هم حذف کنید اما بودن خامه دسر رو خوشمزه تر و لطیف تر می کنه و راحت تر هم از قالب بیرون میاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قرمه سبزی سبزی قرمه خرد شده ۷۰۰گرم ۳۰۰گرمش جعفری ۳۰۰گرمش تره ۱۰۰گرمش اسفناج شنبلیله هم من خشک میزنم. لوبیا قرمزخیس خورده ۱لیوان ونیم گوشت به تعداد خوانواده ۴تا لیمو عمانی قبلا سوراخ وخیس کنین روغن وپیاز ونمک وفلفل . یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کردم وباکمی زردچوبه و گوشت به تعداد خانواده (من براهر کدوم ۴تکه میندازم) خوب تفت دادم وقتی به خوبی گوشت تفت خورد لوبیا خیس خورده رو اضافه کردم وکمی تفت دادم آبجوش ریختم وگذاشم گوشت یه کم نیمپز بشه تو این فاصله سبزی رو به خوبی تفت دادم آبکش که کشیده شد روغن زدم وسرخ کردم بعد به گوشتها اضافه کردم چندتا لیمو عمانی که قبلا سوراخ کرده بودم وداخل آب خیس کرده بودم رو انداختم نمک وفلفل زدم ودرشو گذاشتم تا خورشت بپزه وکامل به روغن بیوفته ۱۵ دقیقه قبل سرو غذا روش یه کم دارچین پاشیدم دارچین بینهایت خوشمزه وخوش عطرش میکنه حتما امتحانش کنین🥰 خورشت رو با شعله متوسط بپزین تا ابش کشیده بشه وبه روغن بیوفته. میتونین اواخر پخت چندتا یخ بندازین تابه خورش شوک وارد بشه وروعن بیشتری پس بده. بهتره گوشت استخوان دار هم بندازین تو خورشت من نداشتم سبزی رو به خوبی سرخ کنین تا قرمه سبزی تیره تری داشته باشین . اصلا وبه هیچ وجه رب نزنین . با لوبیا چیتی وچشم بلبلی هم میشه قرمه سبزی درست کرد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با رب انار مواد لازم: رب گوجه ‌فرنگے 3 قاشق غذا خوری زعفران (آبڪرده و غلیظ) 2_1 قاشق چاے خوری سیر 1 حبه پیاز 1 عدد مرغ 1 ڪیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ) ڪره 3 قاشق غذا خوری ادویه ے مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ے سبز، فلفل پاپریڪا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ڪره 30 گرم آب جوش حدودا 3_2 پیمانه رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: 1. نمك،‌ فلفل، زردچوبه، ادویه ے مرغ، محلول زعفران، كره‌ے آب شده، رب گوجه فرنگے، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبے به دست آید. 2. پیاز را نگینے خرد كرده به همراه كمے ڪره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روے آنها قرار دهید و مقدار ڪمے نمک هم رویشان بریزید. 3. قطعات مرغ را مدام جا به جا ڪنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یڪنواخت سرخ شوند و بعد از سسے ڪه آماده ڪرده بودیم رویشان بریزید، ڪمے ڪه تفت خورد آب جوش اضافه ڪنید و در ظرف را گذاشته و روے حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظے داشته باشد. 4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روے مرغ‌ها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگے تزیین ڪنید. نڪته: 1. همیشه چربی‌هاے مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برش‌هاے نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد. 2. یادآورے می‌ڪنم ڪه نمك گوشت‌هاے سفید ابتداے طبخ اضافه ميشوند. 3. این خوراک را به همراه پلویے ڪه با زرشك و خلال پسته ے سرخ كرده و برنج زعفرانے تزیین ڪرده اید، نوش جان ڪنید. 4. غلظت سس در همه ے سس ها و خورش ها سلیقه اے میباشد اما این خوراک باید سس غلیظے داشته باشد. 5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم ڪردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادے نخواهد گذاشت. 6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تارت بادمجان براے خمیر: 100 گرم ڪره 3 ق غ ماست 1 تخم مرغ نصف ق چ بڪینگ پودر نصف ق چ نمڪ 2 پیمانه آرد براے فیلینگ : 4-5 بادنجان ڪبابی نمک و فلفل سیاه 100-200 میلے لیتر خامه صبحانه 1 ق غ ڪره 1 پیمانه پنیر ڪاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم. همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب هاے دلخواه ڪه چرب ڪردین بزارین و با چنگال سوراخ ڪرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان هاے ڪبابے رو با ڪره تفت بدین،نمڪ و فلفل سیاه رو اضافه ڪنین و از روے حرارت بردارین و بعد ازینڪه ڪمے از داغے افتاد،خامه و پنیر رو اضافه ڪنین و مخلوط ڪنین روے تارتهاے پخته ریخته و روش پنیر ڪاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسے بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۲ لیتر صعلب ۲ ق غ شکر ۲ لیوان ابتدا داخل قابلمه ای، تمام مواد رو ریخته و خوب قاطی میکنیم، سپس روی شعله کم گذاشته و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد ، وقتی بجوش اومد، بمدت ۱۰ دقیقه هم مدام هم می‌زنیم، بعد از ۱۰ دقیقه از روی شعله برمی‌داریم.‌ داخل ظرف مورد نظر ریخته و میذاریم تا به دمای اتاق برسه و بعد در ظرف را گذاشته وداخل فریزر می گذاریم .‌ بعد از ۲ ساعت از فریزر برداشته و بمدت ۲ دقیقه میکس کرده و دوباره در فریزر می‌گذاریم.‌ ‌ بعد از ۳ ساعت از فریزر درآورده و بمدت ۳ دقیقه میکس کرده و دوباره در فریزر می‌گذاریم.‌ (سه بار این مرحله رو تکرار میکنیم)‌ ‌ بار آخر بمدت ۵ ساعت در فریزر می‌گذاریم و بعد از اون بستنی خوشمزه به قوام لازم رسیده و آماده نوش جان کردن هست.‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای چهار نفر ران یا سینه مرغ چهار تکه اگه نصف لیوان آلو ۸ تا ۱۰ رب گوجه فرنگی یک ق غ پیاز یک عدد بزرک زعفران، زردچوبه، نمک، فلفل به میزان‌لازم قبل از پخت مرغ رو با آب بزارید رو گاز تا کف مرغ بالا بیاد ابشو دور بریزید و دوباره بشورید و سپس سرخ کنید من همیشه این کار رو انجام میدم(جوش نزنه فقط کفش بالا بیاد کافیه) ماهی رو بزارید تا گرم بشه تکه های مرغ رو اضافه کنید وسرخ کنید وقتی سرخ شدن درشون بیارید تو همون ماهی تابه پیاز خرد شده بریزید وسرخ کنید اواخر سرخ شدن تکه های مرغ رو اضافه زردچوبه وفلفل بزنید و باهاش تفت بدهید آب به اندازه کافی میریزیم تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد لپه که قبلا ده دقیقه پخته شده بهش اضافه کرده درشو میزاریم تا گوشت ولپه نیم پز بشه رب رو با یک قاشق روغن سرخ کرده همراه آلو که قبلا خیس کردیم به خورش اضافه نمک هم میزنیم دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه میتونید آلو رو حذف کنید فقط با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید اونوقت مبشه قیمه با مرغ عزیزان از زعفران هم میتونید استفاده کنید طعمش عالی میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان مواد داخلے بورک ها رو میتونید هر چے دوستداریدبزارید حتما نباید گوشت باشه 8 تا 10 دانه نان لواش یا نان ترتیلا(من در قطر 18 سانتے متر استفاده ڪردم) میتوانےد یک بشقاب پلو خورے یا میوه خورے را روے نان بگذارید و دور بشقاب را با چاقو برش بزنید و گرد در آورید مواد لازم:::: گوشت چرخ ڪرده300 گرم پیاز 1 عدد گوجه 1 عدد فلفل سبز و قرمز قارچ 7-6 عدد نمک ،فلفل سیاه ،آویشن،پول بیبر(فلفل پرک ترڪی) فلفل قرمز مقدارے روغن مایع پنیر خامه اے براے مالیدن لبه هاے نان و یا ماست چڪیده طرز تهیه پیاز را ریز خرد ڪنید و با چند قاشق روغن مایع تفت دهید.سپس گوشت چرخ ڪرده را اضافه ڪرده و ان را نیز به خوبے تفت دهید. فلفل ها و قارچها و گوجه ها را ریز خرد ڪرده و به مخلوط گوشتے اضافه ڪنید و آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند.در آخر نمک و ادویه ها را اضافه ڪرده و به هم بزنید.نان لواش یا ترتیلارا از وسط برش زده و به دو نیم تقسیم ڪنید . طبق ڪلیپ روے 1/3از نصفه لواش یا ترتیلا پنیر خامه اے بمالید و سه تا به آن بزنید و آن را به شڪل مثلث درآورید از مواد گوشتے مقدارے در آن بریزید و جایے ڪه مخواهید درب آن را ببندید پنیر خامه اے بمالید و به خوبے ببندید تا باز نشود و به شڪل مثلث باشد .در سینے فر بچینید و روے آنها را با قلمو ڪمے روغن بمالید و در فر از قبل گرم شده تا زمانے ڪه زیر و روے آنها طلایے شود بپزیدوبا ماست سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1/2 پیمانه کره 4 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شکر 1 ق.چ وانیل 1/2 پیمانه آرد 1/2 پیمانه پودر کاکائو 1/4 ق.چ نمک . 25 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت میپزیم. بعد از پخت میگذاریم خنک شود کیک را برش داده و وسط آن را 6 اسکوپ بستنی ریخته و داخل فریزر میگذاریم تا سفت شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼سلام دوستان صبح شنبه تون بخیر از خدا براتون یک روز زیبا و سرشاراز عشق به خانواده و کار 🌼همراه با دنیا دنیا آرامش سبد سبد خیر و برکت بغل بغل خوشبختی و یک عمر سرافرازی خواهانم 🍃🌼روزتون زیبا بفرمایید صبحانه 😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها جون این شکلاتها در ظرف دربسته حداقل تا یک هفته داخل یخچال ،و یکماه داخل فریزر قابل نگهداریه ،با این مقدار مواد و سایز قالب من حدود ۲۵ تا ۳۰ تا شکلات دارین مواد لازم ۱۵۰ گرم شکلات تخته ای یک بسته پودر ژله ی دلخواه+ دوقاشق غذاخوری گلوکز یا عسل+یکسوم پیمانه آب معمولی شکلات رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنید بعد داخل قالب مخصوص شکلات رو پرکنید (قالبهای کوچک که همه ی لوازم قنادیها دارن ) دو دقیقه صبر کنید ،بعد قالب را روی صفحه ی مشبک برگردونید تا شکلات اضافی بریزه و فقط دیواره ها شکلات داشته باشه ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد برگردونید فوت کوزه گری : شکلاتهایی که روی قالب ریخته رو با لیسک یا کاردک بردارید تا در پایان کار لبه ی شکلات‌ها تمیز و صاف باشه حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا شکلات سفت بشه در این فاصله پاستیل رو آماده کنید ،برای تهیه پاستیل قبلا گفته بودم که باید یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین استفاده کنید ولی برای پاستیل این شکلات نباید پودر ژلاتین بریزید ، پودر ژله با طعم دلخواه رو با آب سرد مخلوط کنید وروی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا مواد شفاف بشه ،سپس گلوکز یا عسل رو بهش اضافه کنید و از حرارت بردارید ،وقتی که کمی از داغی افتاد قالب رو از یخچال بیارید و پاستیل رو داخلش بریزد تا حدی که سر قالب خالی باشه ،بعد بذارید در محیط بمونه تا پاستیل کمی خودشو بگیره ،سپس روی پاستیل ها دوباره شکلات ذوب شده بریزید مطابق فیلم ،و دوساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشو‌بگیره و وسپس مطابق فیلم از قالب خارج کنید میتونید کمی شکلات ذوب شده رو در قیف بریزید وروی شکلاتها به صورت خطی طرح بزنید که خوشگلتر بشه نکته: بهتره زیر صفحه ی مشبک نایلون بذارید تا شکلاتهای اضافه روش بریزه و در انتهای کار با همون نایلون داخل یخچال بذارید تا شکلاتها سفت بشن بعد خیلی راحت از نایلون جداش کنید و دوباره استفاده کنید نکته: در تمام مراحل کار قالب رو در یک سینی بذارید نکته: اگر حین کار پاستیل سفت شد کمی بنماری کنید تا روون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزو غذاهاي پر طرفدار و البته لذيذ مواد لازم براي ٣ نفر گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم پياز متوسط يك عدد اسياب شده و اب گرفته سيب زميني ريز يك عدد اسياب شده و اب گرفته برنج خیس خورده نصف پیمانه ادويه هاي لازم زنجبيل نصف ق م زردچوبه يك ق م فلفل سياه نصف ق م زنجبيل نصف ق م نمك ب ميزان لازم پودر سير يك ق م روغن ب ميزان لازم رب ٣ ق غ گرد غوره ٣ ق غ عصاره گوشت ( استاك گوشت ) ١ عدد ابتدا گوشت و پياز و سيب زميني اب گرفته و برنج خیس خورده را خوب مخلوط كرده ، ورز مي دهيم ، ادويه ها را مخلوط كرده و به ورز دادن ادامه مي دهيم ب مدت ١٠ دقيقه ( مهم ترين قسمت كار ورز زياد هست) تا حدي ك حس كنيم حالت چسبندگي پيدا كرده است حالا گوشت را در يخچال يك ساعت استراحت مي دهيم و بعد ب شکل کتلت درست کرده و داخل روغن سرخ میکنیم حالا یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و رب را تفت داده و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم ، عصاره گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بجوشد حالا کباب دیزی سرخ شده را به اب در حال جوش اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد ، هر وقت برنجهای داخل کباب دیزی ب شکل پخته در بیاید یعنی غذا اماده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛