#مرغ_با_سس_قارچ_پنیر
سینه مرغ ….۲ عدد
ارد….۲قاشق غذاخوری
پیاز……۱عدد
قارچ….۲۵۰ گرم
شیر….۱پیمانه
خامه
نمک و فلفل و جوز
پنیر پیتزا
ابتدا سینه مرغ را از وسط برش بدید.به ارد ادویه دلخواه اضافه کنید.بعد سبنه مرغ داخل ارد بغلطونید.بعد داخل تابه سرخ کنید.
داخل همان تابه پیاز نگینی را اضافه کنید.
بعد قارچ ورقه شده را به همراه لیمو اضافه کنید،تا ابش کشیده بشه.
حدود یک قاشق ارد بریزد بعد شیر و نمک و فلفل و جوز اضافه کنید.کمی خامه بریزد.وقتی سس غلیظ شد،روی سینه مرغ بریزد.روشم پنیر پیتزا بریزد.داخل فر حدود نیم ساعت قرار بدید بعد گریل روشن کنید تا روش طلایی بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوشی اسپاگتی
متفاوت و خوشمزه😋
مواد لازم:
اسپاگتی ۱ بسته
پنیر خامه ای ۱ فنجان
پوره گوجه فرنگی
پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
برگهای ریحون تازه برای تزیین
گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی
اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته های اسپاگتی رو مثل ویدیو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی ها بریزید و گوشتهای قلقلی ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید.
برشهای سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یزدی
آرد قنادی 300 گرم(2 پیمانه+5 قاشق غذاخوری)
تخم مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم(1پیمانه)
ماست غلیظ 150 گرم(1/2 پیمانه+1 قاشق غذاخوری)
من از ماست سون استفاده کردم
روغن مایع 175 گرم(بیشتر از 3/4 پیمانه)
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
اگه بخواید کیک یزدی قله ای و ترکدار بشه میتونید 1/4 قاشق چایخوری نمک میوه هم اضافه کنید.
نمک میوه فقط در کیک یزدی استفاده میشه و میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید
پودر هل 1قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
عسل یا شربت بار 2 قاشق غذاخوری
باعث خوشرنگ شدن و لطافت کیک میشه
#شربت_بار
گلاب 1 قاشق غذاخوری
کنجد بوداده یا خام به دلخواه
.
فر را با دمای 210 درجه روشن کنید.
داخل قالب کاپ کیک یا قالب فلزی کیک یزدی،کپسول کاغذی بذارید.
آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید.
تخم مرغ+وانیل+هل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم و روشن شود.
عسل+ماست+روغن+گلاب را هم اضافه و 1 تا 2 دقیقه با دور تند همزن در حد یکدست شدن هم بزنید.
مخلوط آرد را اضافه و 20 ثانیه با دور کند همزن آرام هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
مواد را در قیف بریزید و 2/3 قالبها را با مایه کیک پر کنید.
روی مایه کیک را با کارد چرب +بزنید و کنجد بپاشید.
قالب را در طبقه بالای فر ابتدا به مدت 15 دقیقه در دمای 210 درجه قرار دهید تا کیک کاملا پف کند.
سپس حرارت را روی 180 قرار دهید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا در این مدت کیک کاملا مغزپخت و طلایی شود.
حرارت فر فقط از پایین
با این دستور حدود22 تا 24 عدد کیک یزدی خواهید داشت.
اگر نتونستید همه قالبها رو با هم در فر بذارید،روی باقی مانده مواد رو بپوشانید و در دمای محیط بذارید و قالب اول رو که از فر درآوردید دوباره با مواد باقی مانده پر کنید و در فر بذارید.
در فر دستساز هم میتونید این کیک رو بپزید
برای فر برقی یا توستر یا مایکروفر دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان کباب لقمه ای🍆
3عدد بادمجان دلمه ای
250 گرم گوشت چرخ کرده
2تا3قاشق غذاخوری روغن
1عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1مشت جعفری
فلفل سیاه
فلفل قرمز پرک ترک یا پول بیبر
نمک 👈برای پوره سیب زمینی
3 عدد سیب زمینی
1 قاشق مربا خوری کره
نصف استکان شیر
1 قاشق چایخوری نمک
👈برای روی غذا
پنیر کاشار یا پیتزا رنده شده
فلفل قرمز 👈برای چرب کردن بادمجان ها
نصف استکان روغن
1 قاشق چایخوری نمک
👈برای سس
1لیوان آب
یک ق غ رب گوجه فرنگی
👈طرز تهیه
بادمجان ها را به صورت ضخیم برش بزنید روی آنها را با مخلوطی از روغن و نمک روغن اسپری کنید و یا با فرچه بمالید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 250 درجه از قبل بپزید، وقتی بادمجان ها در فر سرخ شدند از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
سیب زمینی ها را آبپز کنید له کنید و با ، شیر ،کره و نمک را مخلوط کنید و آنها را درون قیف بریزید و کنار بزارید
گوشت چرخ کرده را با روغن به مدت 3-4 دقیقه تفت بدید .، سپس پیاز سرخ شده را اضافه کنید و سپس ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، در آخر جعفری خرد شده را اضافه کنید و از روی اجاق گاز بردارید. با یک قاشق وسط بادمجانها را کمی فشار داده و گود کنید و مقداری مواد از مواد گوشتی را در قسمت گود بریزید سپس پوره سیب زمینی را با قیف روی مواد گوشتی پایپ کنید و پنیر پیتزا رنده شده بپاشید و فلفل قرمز را اضافه کنید و بپاشید.برای سس رب و آب را مخلوط کرده سس گوجه فرنگی را کناره بادمجانها اضافه کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه بپزید تا پنیر آب شود و سرخ شود.نوش جان💖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیراشکی سبزیجات و گوشت!!🌯🥕🍅🥩🐓🐟🍤😍 غذای مقوی ساده و سریع باب میل کوچیک و بزرگ...
😍🤗👧🏻🧒🏽👱🏻♀️👩🏻🧔🏻👵🏼👴🏼🤗😍 وهمچنین یک پیراشکی سبک و کمخمیر چونکه به جای خمیر پیراشکی از خمیر یوفکا استفاده شده!😊✅
مواد لازم:
٢ ورق خمير يوفكا
۲ عدد هویج
۱ عدد فلفل قرمز دلمهای
۱ عدد تره فرنگی یا ۴-۳ عدد پیازچه
۵۰۰ گرم کلم سفید
۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده یا به سلیقه خودتون هر گوشت دیگه!!
۲ قاشق غذا خوری سس سویا (نبود هم میشه!😊)
۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت
نمک و فلفل
روغن مایع یا زیتون
برای سرخ کردن:
۲ عدد تخم مرغ
آرد سوخاری
روغن برای سرخ کردن
اول گوشت رو تو تفت بدین (بهتره با تره فرنگی یا پیازچه شروع کنین) بعد سبزیجات رو به ترتیب تصویر اضافه کرده و تفت بدین
ورق های یوفکا رو به شکل مثلث کوچیک یا بزرگ به سلیقه خودتون ببرین و مثل تصویر بپیچین
رول ها رو اول تو تخم مرغ زده فرو کرده و بعد قشنگ تو آرد غلط داده و سرخ کنین🔥😍
نوش جونتون!❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی کبابی به سبک جنوبیا😍😋
مواد لازم حشو:
سبزی ماهی🌿
سیر🧄
رب گوجه🥫
عصاره تمر🥣
پیاز🧅
ادویه ها شامل:(نمک،فلفل قرمز،ادوبه ماهی ،زردچوبه)🌶🧂
پیاز که سبک شد سبزی ماهی روبهش اضافه کنید یکم تفت بدین تا از خامی در بیاد بعدش سیر، ادویه ، رب گوجه و در آخرم عصاره تمر بهش اضافه کنید ۱۰ دقیقه با شعله کم تفتش بدین،بعدش حشو خوشمزه ما آماده اس .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#توپک_شکلاتی😍😋
بیسکویت……۲۰۰ گرم
نوتلا…..۷۰ گرم
شیر عسلی……۴ قاشق غذا خوری
بادام زمینی…..۸۰ گرم
کره…..۱۰۰ گرم
بادام زمینی را داخل تابه بریزد و تفت بدید تا کمی طلایی بشه.
بیسکویت پودر کنید.با کره که به دمای محیط رسیده مخلوط کنید.شیرعسلی و نوتلا را اضافه کنید.کمی مخلوط کنید.بادام زمینی را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کمی خرد کنید.بعد به مواد اضافه کنید.خوب که مخلوط شد ،در دست به صورت توپک گرد کنید.شکلات تخته ای را روی بخار بزارید تا اب بشه.توپک ها را داخل شکلات بغلطونید بعد روی توری بزارید تا شکلات اضافش بریزه.وقتی کامل سفت شد ،روش شکلات تخته ای بریزد و با پودر پسته تزیین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس کچاپ طرز تهیه🥳🥳🥳🥳
1. گوجه فرنگی رسیده 1 کیلو
2. رب گوجه فرنگی 1 ق غ
3. پیاز سفید یا زرد 100 گرم
4. سیب 125 گرم
5. میخک درسته 3 عدد
6. دانه خردل 1/2 ق چ
7. چوب دارچین 1 عدد
8. سرکه سفید 60 میلی لیتر
9. آب سرد 65 میلی لیتر
10. تخم کرفس 1/4 ق چ
11. نمک 12/5 گرم
12. شکر قهوه ای روشن 125 گرم
13. ترب سفید تازه 3 تا 4 سانت .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_هویج_پلو😍😋
مقدار مواد لازم برای چهار الی پنج نفر:
برنج: ۳ پیمانه
هویج: سیصد گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
لیمو ترش: یک عدد
زعفران: به مقدار دلخواه
خلال پوست پرتقال: پنج قاشق غذاخوری
خلال پسته: یک قاشق غذاخوری
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
مرغ خرد شده: سیصد گرم
زعفران به مقدار دلخواه
زرشک: سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چایخوری.
و برای لایه ی ته چین:
تخم مرغ: یک عدد
نصف لیمو ترش
زعفران غلیظ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله ی مرغ با سس مرکبات😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ 🍗رو بُرش بدید و با مواد زیر مزه دار کنید.
پودر سیر🧄
پودر پاپریکا🌶
نمک🧂
فلفلسیاه🌶
آب پرتقال تو سرخ (۲ تا)🍊
نصف لیمو ترش🍋
زعفرون دم شده.💛
به سیخ چوبی بکشید، سرخ کنید(هر طرف ۳ دقیقه)
بعد از اون حرارت رو کم کنید و سس مرینیت رو روی فیله ها بزارید و در ماهیتابه رو برای ۵ دقیقه بزارید.
.
زرشک رو با شکر، یک سر انگشت نمک، کره و زعفرون، ۳۰ ثانیه حرارت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید، چند قاشق از اون برنج دم شده رو توی زرشک بریزید و غذا رو سِرو کنید.
نوش جونتون.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_سیب_زمینی😍😋
سیب زمینی پخته (خیلی نرم نشه )
۴ عدد
هویج خام ۱عدد
پیازچه هر چقدر دوست داری
فلفل دلمه قرمز ۱عدد
شوید
خیار شور ۶-۵ عدد
ذرت ۱/۲پیمانه (نصف کنسرو)
برای سس
۲قاشق غذا خوری مایونز
۲قاشق ماست
۱قاشق چایخوری خردل
۱قاشق غذا خوری لیمو ترش
روغن زیتون ۲قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
سیب زمینها را بذارین خنک بشن بعد خرد کنیدمواد سالاد و سس رو كه با هم مخلوط کردین حداقل۲ساعت تو بخچال بمونه برای تزیین میتونید از حلقه قالب کمربندی استفاده کنید.در کنار مرغ یا گوشت هم عالیه حتی با پنیر کوزه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_گوجه_فرنگی_تند
مواد لازم
2 کیلو گوجه فرنگی
نیم کیلو فلفل تند
4 حبه سیر بزرگ(بیشتر نریزید)
1 استکان روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری پر نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
سر فلفل ها را جدا کنید و داخل غذاساز خرد کنید(تخم فلفل ها جدا نمیشود) 1 استکان روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید و فلفل های تند خرد شده را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که کمی نرم شوند تفت بدید(سرخ نکنید) گوجه فرنگی و سیر را در غذاساز خرد کنید و به فلفل ها اضافه کنید. نمک و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که آب گوجه فرنگی گرفته شود گاهی هم زده بپزید. و در حالی که میجوشد داخل شیشه های کوچک بریزید و در شیشه را ببندید. شیشه ها را در جای صاف سر و ته بذارید. روی شیشه ها را با حوله بپوشانید و تا وقتی که خنک شود به این شکل نگه دارید(با اینکار سس کپک نمیزند). بعد از خنک شدن دور از آفتاب نگه دارید. نوش جان
نکته:
این سس را تا جایی که امکان دارد داخل شیشه های کوچک بریزید. متاسفانه من شیشه کوچک پیدا نکردم . بعد از باز کردن شیشه باید حداکثر در عرض 3 تا 4 روز تمام شود.
اگر تخم های فلفل و گوجه را دوست ندارید میتوانید بعد از پختن سس از صافی رد کنید. بعد از رد کردن از صافی دوباره روی اجاق بذارید بجوشد و در حالی که میجوشد داخل شیشه ها بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_کماج
مواد لازم:
آب گرم (داغ نباشه) نصف لیوان (لیوان دسته دار)
شیر ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع کمی بیشتر از نصف لیوان
خمیر مایه ۱/۵ قاشق سوپخوری
آرد سفید ۵ تا ۶/۵ لیوان (آرد رو الک کنید و لیوان رو با قاشق پر کنید)
نمک ۱ قاشق چایخوری
زرد چوبه کمی در صورت تمایل
رومال:
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
خمیر مایه و ۳ قاشق سوپخوری از شکر رو با آب کمی مخلوط کنید درش رو بذارین ۱۰ دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد و کف کنه. تخم مرغها رو خوب بزنید تا یکدست بشه بعد شیر و شکر و روغن رو اضافه مخلوط کنید خمیر مایه آماده رو اضافه مخلوط کنید آرد رو به همراه نمک و در صورت تمایل زردچوبه به تدریج اضافه کنید ابتدا با قاشق چوبی مخلوط کنید وقتی که شروع به جمع شدن کرد با دست ورز بدین این خمیر کشدار و چسبناکه ولی وقتی بکشید باید از ظرف و دست جدا بشه پس آرد رو تا وقتی اضافه کنید که خمیر از ظرف جدا بشه. خمیر رو پوشانده در محل گرم استراحت بدین تا دو برابر بشه حدود یک ساعت. خمیر آماده رو به اندازه و شکلهای دلخواه میتونید درست کنید. شکل ساده گرد هست که میتونید چانه کنید و کمی صاف کنید و یا چانه رو باز کنید و روی نون رو با کاتر و یا وسیله ای که بشه طرح انداخت به شکل دلخواه طرح بندازین کاتر رو خوب فشار بدین. من با یه ماسوره بزرگ ساده طرح انداختم. نونها رو داخل سینی کاغذ انداخته یا چرب شده با روغن جامد با فاصله قرار بدین پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت بدین بعد رومال بزنید و کنجد بپاشید و در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا طلایی بشن حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
نوش جان :)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک#کاکائویی تابهای (بدون #فر )
مواد لازم #خمیر کیک #کاکائویی :
تخممرغ .................... 3 عدد
شکر ......................... 1 لیوان
شیر ......................... 1 فنجان
روغن مایع ................. 1 فنجان
بیکینگپودر ............... 1 قاشق چایخوری
وانیل ....................... 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو ................ دو و نیم قاشق غذاخوری
آرد ........................... 2 لیوان
مواد لازم وسط کیک کاکائویی:
موز .......................... به مقدار لازم
مواد لازم روی کیک کاکائویی تابهای:
شکلات تختهای ........... به مقدار لازم
طرز تهیه:
#تخم_مرغ ها و #شکر را در #ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی خوب میزنیم سپس #شیر و #روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس مخلوط #آرد ، #وانیل ، #پودر #کاکائو و بیکینگپودر را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود. نصف خمیر کیک را داخل #تابه ی نچسبی که داخل آن را #چرب و آردپاشی کردهایم، میریزیم و برشهای #موز را روی خمیر میچینیم و بقیهی خمیر را روی حلقههای موز ریخته و درِ تابه را میگذاریم. یک ورق بزرگ فویل را به صورت 4 یا 5 لایه تا میکنیم و روی #شعله ی کم #اجاق قرار میدهیم سپس تابه را به مدت 45 تا 50 دقیقه روی فویل روی #شعله ی کم #اجاق قرار میدهیم تا کیک بپزد سپس با خلال دندان تست پخت را انجام میدهیم. بعد از این که کیک پخت از تابه خارج کرده با #سس_شکلات که با ذوب کردن #شکلات تختهای به روش #بن_ماری آماده کردهایم، #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#انارگلاسه
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛