#سالاد_روسی
یه سالاد خوشمزه و عالی😋 . حالا دستور سالاد ها طوری هستش که مقدار مواد و حتی خود مواد سلیقه ای هستش و براساس ذایقه خودتون می تونید تغییر بدید .
دوستای گلم مزه اش خیلی شبیه سالاد الویه هستش .
حدودا برای 4 تا 5 نفر
سیب زمینی 2 تا 3 عدد
هویج یک عدد
خیار شور 2 عدد
ذرت 3 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
کالباس 2 ورق (از سینه مرغ هم می تونید استفاده کنید)
نخود فرنگی 3 ق غ
شوید تازه یا خشک و یا هر سبزی دلخواه به میزان دلخواه
سس مایونز و مقداری ماست به دلخواه .
سیب زمینی ها رو پوستشون رو کندم و نگینی خرد کردم .
داخل یه ظرفی آب جوش ریختم و مقداری نمک روی حرارت قرار دادم . سیب زمینی ها رو داخل آب جوش ریختم و حدودا 10 دقیقه بجوشه تا بپزه و بعد آبکش کردم .
هویج رو هم نگینی خرد کردم و پختم .
تخم مرغ ها رو هم آبپز کردم و ریزو نگینی خرد کردم .
داخل ظرف بزرگتری . سیب زمینی و تخم مرغ و هویج و کالباس خرد شده و نخود فرنگی پخته شده و ذرت رو اضافه کردم . مقداری هم شوید و یا هر سبزی دلخواه ریختم ،مخلوط کردم .
برای سس داخلش من فقط مایونز نریختم . ترکیب ماست و دو قاشق مایونز کمی نمک و فلفل و آبلیمو رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
یه ساعت در یخچال بمونه و بعد سرو بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کازان کباب
با یه اموزش خیلی خوشمزه اومدم.
یه جورایی میتونه کازان کباب ترکیه باشه با یه پخت جذاب .
هم شیک و هم خوشمزه هستش. و هم راحته . 👈چندتا بادمجان رو حلقه ای خرد کنید و دو ساعتی داخل نمک بذارید تا تلخی اونا گرفته بشه بعد شسته و کمی بادمجان ها رو سرخ کنید یا همون خام استفاده کنید
. 👈مواد لازم برای درست کردن سس:
یک پیاز رو نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت بدین. بعد به ترتیب دو تا فلفل دلمه ای زرد و قرمز خرد شده، دو تا هویج رنده شده، دو تا گوجه خرد شده اضافه کنید. هرکدوم رو کمی تفت بدین که نرم بشه، نمک و ادویه جات دلخواه و فلفل و کمی آب لیموترش هم اضافه کنید و این مواد رو داخل غذاساز کاملا پوره کنید تا سس یکدستی درست بشه.
. 👈داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه ی دلخواه مخلوط،کنید ( میتونید یه پیاز رنده شده اب گرفته ام بریزید. ) و داخل قابلمه یکی در میون یه حلقه بادمجان و یه کتلت کوچولو بذارید تا لایه ها تموم بشه و ظرف پر بشه
بعد سس رو روی مواد بریزید.
و روی گاز بذارید با حرارت کم تا وقتی جا بیفته و سس غلیظ بشه. ( داخل پیرکس توی فر هم میتونید بذارید. فقط فویل روش بکشید حتما و چندتا سوراخ هم رو فویل ایجاد کنید)
بعد روی غذا رو با سبزی معطر تزیین کرده و نوش جان کنید.
👈نکات: زیر غذا کم باشه و مدت پخت طولانی تر که وا نره.
داخل سس میتونید یه ق غ رب گوجه ام بریزید.
سس رو با طعم ترش و کمی تند درست کنید.
داخل گوشت میتونید از سبزی معطر استفاده کنید.
هویج رو میتونید از سس حذف کنید.
سس میتونه فقط پیاز و گوجه و رب گوجه با ادویه جات و چاشنی باشه.
داخل سس میتونید از غوره استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیفون
من اکثرا از اسفنجی استفاده می کردم . همه اکثرا شیفون رو به اسفنجی ترحیح میدن . من خودم مدت ها با اسفنجی کار کردم دستم بهش خیلی خوابیده . ولی شیفون هم نوعی کیک اسفنجی هست با تفاوتی که توش روغن و بعضی دستورها شیر و یا حتی آب میوه استفاده می کنن .
تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 225 گرم یا 1.5 لیوان
شکر 250 گرم یا یک و یک سوم لیوان
روغن مایع 50 میلی یا یک چهارم لیوان
آب 50 میلی یا یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر 1 ق م
وانیل نصف ق چ
پودر تارتار یک چهارم ق چ (قابل حذفه جاش آب لیمو هم می تونین استفاده کنین برای بهتر فرم گرفتن و تثبیت فرم دهی سفیده استفاده میشه )
پودر کاکائو 2 ق غ
حتما اگه ترازو دارین با ترازو اندازه بگیرین ، لیوان هم لیوان دسته دار فرانسه هستش . (اگر نخواستین شیفون شکلاتی بشه پودر کاکایو رو حذف کنین و همون میزان آرد استفاده کنین و دیگه با اب قاطی نکنین .)
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کردم ذره ای از همدیگه توش نمونه .
سفیده رو اول با همزن زدم و بعد نیمی از شکررو ب تدریج اضافه کردم و با همزن زدم تا اثر پره های همزن روش بمونه .
پودر تارتار هم خوبه بریزین توی فرم دهی عالی هستش .
زرده تخم مرغ و مابقی شکر و وانیل رو مخلوط کردم و با همزن خوب زدم ، طوری که کرم رنگ و کشدار بشه . روغن و کاکایو حل شده رو هم اضافه کردم. حالا آرد رو که قبلا سه بار الک کرده بودم رو با بیکینگ پودر مخلوط کردم و به روی مواد الک کردم ، مواد آردی رو طی سه مرحله اضافه کردم و هر بار با لیسک دورانی هم زدم. زیاد هم هم نزنین که بازهم پف کیک میخوابه .
مواد رو داخل قالب 20 سانت به ارتفاع 9 که کفش کاغذ روغنی انداختم ریختم . دیواره ها توی این کیک و کیک اسفنجی نباید چرب بشه و الا پف کیک می خوابه و همچنین کیک گنبدی میشه
قالب 23 سانت به ارتفاع 7 خوبه .
قالب رو در فر از پیش گرم شده 180 درجه به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دادم .
چون ارتفاع کیکم زیاد بود تایم پخت بیشتر شد بسته به ارتفاع و حجم قالب این تایم فرق می کنه .
کیک تقریبا 9 سانت به اندازه ارتفاع قالب پف کرد .
بر روی توری قرار بدین تا خنک بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#ترفند
هنگام تفت دادن سبزے یا گوشت، در پایان ڪار مقدار ڪمے شڪر، عسل یا آب میوه را اضافه ڪنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 16 اسنک🔻
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ 5 عدد
پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای به میزان لازم
نان تست 1 بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و رب به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم .گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم . قارچ ها رو هم خرد کردم و بهش اضافه کردم . فلفل دلمه ای خرد شده رو هم ریختم .نمک و زردچوبه و فلفل و رب هم ریختم و گذاشتم بپزه.
دستگاه ساندویچ ساز رو روشن کردم . دستگاه رو با کمی کره چرب کردم . نون تست ها رو چیدم (من دور نون تست ها رو با چاقو بریدم ) ، روی نون تست کمی سس گوجه ریختم و روش مایه گوشتی و روی اون پنیر پیتزا و روش نون تست گذاشتم . به همین ترتیب بقیه رو چیدم . در دستگاه رو بستم . حدودا 7 دقیقه تایم پخت هست . بعد از پخت در دستگاه رو باز کردم و اسنک ها رو برداشتم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_گوشت😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
:
#خورش_به_آلو
گوشت گوسفندی یا گوساله 300 گرم
به دو یا سه عدد به متوسط
آلو 12 تا 15 عدد
لپه نصف لیوان (اختیاریه)
رب یک قاشق سر پر
پیاز دو عدد متوسط
نمک ،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و روغن به میزانلازم
پیاز رو با روغن تفت میدیم سبک وشیشه ای شد گوشت رو اضافه میکنیم وباهم سرخ میکنیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز میزنیم وباهاش تفت میدیم به مقدار لازم آب میریزیم تا گوشت بپزه من ایندفعه گوشت رو تو زود پز پختم عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه
نزارید گوشت به حدی بپزه که وا بره
الو رو خیس کرده
لپه رو ده دقیقه میپزیم کفشو دور میریزیم
به رو پاک کرده به سلیقه خود خرد کنید
به رو با چند قاشق روغن تفت میدیم
رب رو هم تو همون ماهی تابه تفت میدیم
گوشت که پخت نه در حدی که کاملا بپزه
لپه،به،آلو،رب،نمونه رو به گوشت اضافه کرده ودرشو میزاریم تا کاملا بپزه(شعله متوسط)
وقتی مواد پخته شد شعله رو کم میکنیم تا جا بیفته عزیزان ما دوست نداریم خورشت زیادی ابش کشیده بشه وخشک بشه سلیقه ایه
طعم این خورشت بخاطر به و آلو ملس هست اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی اب لیمو یا آبغوره بریزید به من ترش مزه بود احتیاج به چاشنی نداشت اگه خورشتون زیادی ترش بود اواخر بود یک قاشق شکر بریزید
لپه اختیاریه دوست ندارید نریزید
زعفران اختیاریه دوست دارید بزنید ولی من زعفران رو بیشتر با مرغ دوست دارم تا با گوشت قرمز
عزیزان به این نکته توجه کنید اگه لپه تون خوش پخته همراه آلو وبه میپزه در غیر اینصورت زودتر بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تیتاپ_خونگی
تیتاپ خونگی 😋 خیلی خوشمزه و نرم و لطیف 😋😊.
تخم مرغ 3 عدد
ماست 120 گرم (نصف لیوان)
شکر 120 گرم (نصف لیوان)
روغن مایع 120 گرم (نصف لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 1 ق غ + آرد سفید 1 ق غ
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن 5 دقیقه زدم. وانیل ریختم . روغن و ماست رو هم ریختم و کمی زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
یک تا دو ملاقه از مواد رو داخل ظرفی ریختم . به اون مواد ساده یک ق غ آرد سفید و به اون یکی یک ق غ پودر کاکائو ریختم و مخلوط کردم.
قالب من 20 در 30 سانت هستش کفش کاغذ روغنی انداختم و مواد ساده رو ریختم و یکدست پخش کردم . داخل قیف مواد کاکائویی رو ریختم و طرح دالبری زدم .
فر هم که از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر 180 درجه ، طبقه وسط به مدت 30 دقیقه قرار دادم .
گذاشتم روی توری خنک بشه .اندازه و سایز من از عرض 2 برش و از طول 5 برش دادم .
برای مواد میانه می تونید خامه، انواع کرم مثل کرمفیل ، کرم پاتسیر ، مربا ، شکلات و ... استفاده کنید .
من سس کارامل درست کردم .
150گرم (حدودا سه چهارم لیوان) شکر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و قاشق اصلا نباید بزنید و گداشتم تا شکر اب بشه کمی شکر موند دیگه ایراد نداره می تونید قاشق بزنید . بعد 30 گرم کره ، 100 تا 150 گرم (2 تا 3 ق غ) خامه صبحانه که از قبل گرم کردم و سرد نیست رو داخلش ریختم . اخر یکی دو قاشق کاکائو ریختم تا رنگش تیره تر بشه و کاملا یکدست شد از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار از دما بیفته .
یک لایه کیک کمی از مواد میانی و بعد لایه بعدی.
زمان که بگذره این دو لایه به خاطر این سس می چسبه و لایه جدا نمیشه .
نکات:
شکر خود کیک رو من کم ریختم می تونید تا 180 گرم استفاده کنید .
جای ماست ، بهتره شیر جایگزین نشه چون مواد شل تر و طرح روش به خوبی زده نشه .
بدون فر داخل تابه دو طرفه به راحتی روی گاز میشه . تابه رو روی حرارت کم و با شعله پخش کن بزارید . کاغذ روعنی بندازید و بزارید یک ربع گرم بشه و بعد درش رو باز کنید و مواد رو بریزید. درش رو ببندید و تایم بدید حدودا 15 دقیقه .حتما چک کنید با خلال دندان. دوست داشتید که رویه تغییر رنگ پیدا کنه برگردونید تا اون طرف هم تغییر رنگ بده .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_دال_عدس
سلام دوستان گلم . یه سوپ عااالی و خیلی خوشمزه🤗😋 . این روزها که خیلی می چسبه .
اگر استقبال کنید از این جور غذاهای راحت و ساده و تقریبا رژیمی بیشتر درست می کنم و میزارم براتون .
این سوپ خیلی راحته .
دال عدس میزان زیادی پروتین ، آهن ، کلسیم ، فسفر داره و سرشار از ویتامین A هستش .
یه گزینه عالی برای شام ، بدون گوشت با مواد راحت و دم دست هستش🙂😋 . خییییلی هم خوشمزه است .
برای 3 نفر
دال عدس یک پیمانه
هویج متوسط یک عدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
پیاز یک عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زیره و زنجبیل و آویشن در صورت تمایل
آب مرغ 2 لیوان (عصاره مرغ هم میشه استفاده کرد)
آب لیمو به میزان دلخواه
پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . سیر رو رنده کردم و اضافه کردم و تفت دادم .هویج رو رنده کردم و ریختم . فلفل و زردچوبه و رب گوجه رو هم اضافه کردم . دال عدس خیس خورده رو هم ریختم .2 لیوان آب مرغ و 2 لیوان آب جوش ریختم و درش رو گذاشتم 20 تا 30 دقیقه بمونه .
سیب زمینی رو پوست کندم و رنده کردم و یا می تونید خرد کنید و بعد سیب زمینی رو ریختم و گذاشتم 40 تا 50 دقیقه دیگه هم بمونه و بپزه.
وقتی سوپ آماده شد نمک رو هم اضافه کردم . حواستون باشه اگر عصاره ریختید چون نمک داره نمک رو با احتیاط بریزید . کمی هم آب لیمو ریختم .
داخل کاسه ریختم و گشنیز و زرشک روش ریختم .
می تونید این سوپ رو داخل میکسر بریزید و یا با گوشت کوب فرقی له کنید و پوره کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پوکاچا
برای 8 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 100 میلی (حدودا یک سوم لیوان)
ماست 75 گرم (حدودا 3 ق غ سر پر)
آب ولرم 60 میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
آرد سفید حدودا 300 تا 350 گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان)
شکر 1 ق چ
پودر خمیر مایه 4 گرم ( 1 ق م )
نمک نصف ق چ
برای مواد میانی ( پودر گردو 4 ق غ و پنیر خامه ای 100 گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی)
شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم 5 تا 10 دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه .
بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به 8 قسمت تقسیم کردم .
هر چونه رو تقریبا 65 تا 70 گرم شد .
البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر .
هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم .
مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید)
از مواد میانی وسط خمیر قرار دادم و پیچیدم .
داخل سینی فر قرار دادم و بعد روش رو با کارد کمی طرح زدم .
دوباره روش یه پارچه تمیز کشیدم 20 دقیقه استراحت دوم داشته باشه .
فر رو از یه ربع قبل گرم کردم . رومال هم به زرده تخم مرغ و و زعفران و 1 ق چ شکر رو مخلوط و رومال زدم . کمی کنجد هم پاشیدم
در فر 180 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دادم . یکی دو دقیقه هم آخر کار گریل بالا رو روشن کردم که نون ها روش طلایی تر بشه .
ظرف حاوی اب هم از ابتدا داخل فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و نون ها نرم و لطیف باشن
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_پلو
برای 3 نفر
بادمجان 3 عدد(حدودا نیم کیلو)
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم .
بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین .
بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید .
پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه .
توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی رولی آسان
یه غذای سریع و راحت
اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉. مواد لازم:
گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل یک قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری
میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان
نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد
کنجد به میزان لازم
دستور :
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید.
رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لبنانی
مواد لازم برای 3 نفر :👇
300 گرم گوشت(ترکیب گوسفند و گوساله)
3 عدد پیازی ک تو مشت جا بشه ساطوری شده
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
جعفری ریز خرد شده 5 قاشق غذاخوری
میتونید فلفل رو بنا ب ذائقتون کم یا زیاد کنید
دستور تهیه:👇
تمام مواد رو با هم خوب ورز میدیم تا پیازا با گوشت فیکس بشن (حواستون باشه ک پیازا ساطوری بشن تو این کباب ب پیاز ریز نگینی شده نیاز دارید.) بهتره ک گوشت با پیاز 10 تا 15 دقیقه بمونه ک پیازا کمی نرم بشن بعد ب سیخ گرفت. این کباب خیلی راحت تر از کوبیده خودمون ب سیخ می ایسته واسه کوبیده هم توی پست کوبیده ک گذاشتم گفتم حتما گوشت رو ک روی آتیش میزارید مرتب زیر و رو کنید تا گوشت خودشو بگیره و نریزه. و ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی انسجام خوبی داره و کوبیده رو چرب میکنه.
خیلیاتون پرسیدین ک چرا با اینکه تمام نکات کوبیده رو رعایت میکنیم اما گوشت سفت میشه، باید بگم ک ریز رنده کردن پیاز و چرخ کردنش باعث میشه کباب سفت بشه حتما پیاز رو با رنده درشت رنده کنید برای کوبیده ایرانی خودمون و آب اونو بگیرید
سالاد مخصوص:👇
این سالاد با این کباب سرو میشه ک طعم فوق العاده ای داره و اصلا نیاز ب مخلفاتی ک برای کوبیدمون داریم نیاز نداره مث گوجه و یا ماست.
ترکیب اصلی و اولیه این سالاد گوجه جعفری و پیاز هست اما توی رستورانا زیتون قارچ و لبو میزنن ک بازم اختیاریه این مواد میتونید نزنید یا چیزی ک دوس دارید اضافه کنید.
گوجه 2 عدد نگینی شده
پیاز دو عدد متوسط نیم خلال
جعفری درشت خرد شده 1 لیوان
قارچ 4_5 دونه هم میتونید قارچ خام هم پخته شده استفاده کنید.
من با این مواد آماده کردم
وقتی کبابمون آماده شد ب سالاد روغن زیتون و نمک اضافه میکنیم اگر زودتر اضافه کنیم سالاد خراب میشه و با نون و اون سالاد خوشمزه کباب رو سرو میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_لوبیا_پلو
این ته چین خیلی عالی و خوشمزه و خوش خوراکه .
برای 3 نفر
برنج 3 پیمانه
لوبیا سبز 1/5 پیمانه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد
زرده تخم مرغ 3 عدد
ماست چکیده نصف لیوان
روعن مایع یک سوم لیوان
زعفران به میزان لازم
نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه به میزان لازم
لوبیا سبز رو پختم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و بعد بهش لوبیا رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه ( و هر ادویه ای که دوست دارین گلاب و یا پودر گل محمدی و زنجفیل و کلا دل به خواهی هست بر طبق ذایقه خونواده تون و علاقه مندی تون تنظیم کنین ) ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
برنج رو هم از قبل با کمی نمک خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
زرده تخم مرغ و زعفران و ماست و روغن مایع و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .
قابلمه رو کف و دیواره اش رو کمی با روعن چرب کردم و نیمی از برنج زعفرانی رو ریختم و فشرده و صاف کردم . از مواد گوشت و لوبیا ریختم و بعد مابقی برنج رو خوب فشرده کردم و کمی روغن آب روش ریختم و در رو گذاشتم و روی حرارت به مدت 40 دقیقه قرار دادم تا بپزه و دم بکشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هات_چاکلت
میزان مواد در ویدئو مشخصه
مقدار مواد ذکر شده برای 1 لیوان هات چاکلت هست
بهتره برای داشتن هات چاکلت عالی از پودر کاکائوی تیره و معطر استفاده کنید
به صورت نرمال 1 قاشق پودر کاکائو اضافه میشه ولی اگه بخواید غلیظ تر بشه میتونید 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.
میزان تلخی شکلات به ذائقه شما بستگی داره ولی معمولا بهترین درصد برای شکلات انتخابی،شکلات 70 درصد هست.
بنا به ذائقه 1 تا 2 قاشق شکر استفاده کنید...البته من معمولا شکر رو کلا حذف میکنم چون دوست دارم تلخی شکلات بیشتر خودشو نشون بده
برای قوام بهتر و ایجاد بافت کرمی در هات چاکلت میتونید به دلخواه 1 قاشق غذاخوری کافی میت استفاده کنید یا کلا حذفش کنید(ممکنه بعضی دوستان بپرسن میشه شیرخشک استفاده کرد؟😉جواب خیر هست...چون روی طعم هات چاکلت اثر میذاره😊)
اگه بخواید رژیمی تر بشه میتونید خامه رو حذف کنید حتما از خامه صبحانه استفاده بشه
این دستور پایه هات چاکلت هست...شما بنا به ذائقه میتونید از مقداری وانیل یا پودر دارچین داخل هات چاکلت استفاده کنید.
حتما دقت کنید که در طول مراحل تهیه شیر نجوشه چون روی طعم نهایی اثر منفی داره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#آش_زرشک 🍲 😋
🔸ابتدا زرشک ها را شسته و کنار گذاشته سپس درون ظرفي پیاز ریز خرد شده را با كمي زردچوبه و مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود، سپس به آن عدس، جو و عدس قرمز (دال) كه از قبل همگي خيس خورده اند را اضافه ميكنيم، بعد از يك ساعت از پخت آش، آب زرشک تازه را كه با ميكسر يا بلندر گرفته شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود بیست دقیقه جوشیدن نمك، گلپر و سبزي ترخون را افزوده و بعد از جا افتادن آن را سرو میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دلمه_بدون_گوشت 😋
2 پيمانه برنج
1 پيمانه لپه
چند عدد آلو
زرشک مقداری
1 پیمانه سبزی دلمه
رب گوجه
4 تا 5 عدد فلفل دلمه
🔸ابتدا برنج رو آبکش کردم. لپه رو پختم و پیازداع کردم. لپه و زرشک رو اضافه کردم و رب زدم. برنج و سبزی اضافه کردم بعد تو فلفلها رو پر کردم از مواد. سس درست کردم گذاشتم توسس تا بپزه. البته توی سسم آلو ریختم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛