#شیرینی #گلابی #شکلاتی
.
مواد لازم شیرینی:
کیک کاکائویی ......................... 6 یا 7 تکه
گلابی .................................... 2 عدد
مغز گردو یا فندق ................... به مقدار دلخواه(اختیاری)
.
مواد لازم روی شیرینی:
شکلات تخته ای ..................... 160 گرم.
.
طرز تهیه:
در ظرفی، تکه های #کیک #کاکائویی را پودر می کنیم. گلابی ها را پوست کنده و رنده می کنیم. گلابی های رنده شده و مفز #گردو یا #فندق خرد شده را به کیک پودر شده اضافه می کنیم و خوب #مخلوط کرده و ورز می دهیم به طوری که قوام مخلوط حاصل نه خیلی سفت باشد و نه خیلی شُل. اگر مخلوط شُل شد، کمی پودر کیک به آن اضافه می کنیم و اگر سفت بود، یک نصفِ گلابی رنده شده ی دیگر به آن اضافه می کنیم. از خمیر حاصل، تکه هایی به بزرگی #نارنگی جدا کرده و کف دست، آن را به شکل گلابی درمی آوریم و درون #سینی که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم. برای تهیه ی #سس #شکلاتی روی کیک های گلابی، #شکلات های تخته ای را در #ظرف پیرکسی خرد کرده و به روش #بن_ماری ، ذوب می کنیم و شکلات ذوب شده را روی کیک های گلابی درون سینی می ریزیم، طوری که تمام قسمت های کیک گلابی با سس شکلات پوشانده شود. سینی را در #یخچال قرار می دهیم و وقتی که روکش شکلاتی کیک های گلابی خودش را گرفت، آن را #سرو می کنیم.
.
شیرینانه: می توانیم از کیک های آماده استفاده کنیم و یا خودمان یک کیک #خانگی #ساده ی کاکائویی درست کنیم.
.
#تن تون سالم، #دل تون شاد و #سفره تون پر برکت.
.اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام عزیزان روزتون خوش ❤️
با این کیک تابه ای موافقید ؟بافتش رومیپسندید؟😉
یه توضیح برای کیک های روی گاز میدم
همه ی کیک هارو میتونید روی گاز درست کنید به چند روش
یک : توی تابه یا قابلمه بریزید کفش رو چرب کنید و دولایه کاغذ روغنی بزارید و همه جارو چرب کنید سرش رو بزارید و ده دقیقه یک ربع قبل بزاری گرم بشه مواد رو بریزید داخلش و بزارید بپزه(شعله پخش کن هم باید بزارید )
دو: اینجا از هر قالبی حتی مدل دار میتونید استفاده کنید کافیه یه دیگ بزرگتر انتخاب کنید و کفش یه پایه یا حتی قالب کیک یزدی بزارید برای قرار دادن قالب کیک روش به عنوان پایه بعد سرش رو دم کنی گذاشته بزارید یپزه (اینجا هم باید از قبل گرم بشه قابله)
روش سوم : با بخار اب هست قالب رو انتخاب کنید همراه با یه دیک بزرگتر تا نیمه قالب آب پرکنید و بعد بزارید آب جوش بیاد تو این فاصله مواد کیک رو درست کنید بریزید تو قالب و بزارید توی آب سرش دم کنی بزارید و اجازه بدید بپزه
برای این اول آب رو اندازه میزنیم که بیش از حد آب ریخته نشه و موقع جوش خوردن یا گذاشتن قالب توش .آب نفوذ کنه
دیگه هر جور خودتون راحتید
برای استفاده از تابع دوطرفه حتما واشر رو دربیارید
اینم از دستور کیک 👇
تابه دو طرفه ام رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جا رو چرب کردم و روی گاز شعله پخش کن گذاشتم و باشعله متوسط یک ربع قبل گذاشتم گرم شد و تو همین حین مواد کیکمو آماده کردم
واشر تابه هم باید دربیاید
من کیکم سی و پنج دقیقه ای پخت شما چک کنید بعد اینکه پخت پشت رو کنید تا اون سمتش هم خوشرنگ بشه
#سحر_کیک
چهار عدد تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل رو با یک لیوان شکر بزنید تا سفیدو کشداربشه بعد یه لیوان چای پررنگ ،دوسوم پیمانه روغن مایع،به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید دراخر دولیوان ارد رو که با دو ق چ بکینگ پودر سه بار الک کردین به مواد افزوده و.خوب مخلوط کنید تا مایع یکدستی به دست بیاد و داخل تابه بریخته
دوستان عزیز اگر در آخر دیدید مواد کیک کمرنگ هست میتونید دوق پودر کاکائو بزنید
دوستان این کیک به تنهایی طعم خاصی یا طعم چای قالب باشه نداره مثل کیک ساده هست منتها همونطور که گفتم من چایم رو با گل محمدی دم دادم و کیکم مزه گلاب میداد شما یا چایتون رو عطر دار کنید یا به موادتون چند ق گلاب یا کمی هل بزنید
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پاناکوتا
برای تعداد 70 نفر
منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسویه😉
شیر 24 پیمانه
پودر ژلاتین 24 ق غ خوری
شکر 6 پیمانه
خامه 700 گرم
رنگ مجاز خوراکی ب دلخواه
ابتدا شیر و شکر و پودر ژلاتین و خامه رو با هم مخلوط میکنیم خوب ک مخلوط شد روی حرارت قرار میدهیم و هر چند دقیقه یک بار دوباره مخلوط میکنیم اگه مدام هم بزنیم ک بهتر ولی اگه نتونستینم مشکلی پیش نمیاد انقد هم میزنیم ک مواد تقریبا یکدست بشه و پودر ژلاتین ب خوبی حل بشه بعد تمام مواد رو از صافی رد میکنیم تا یکدست بشه
حالا اگه خواستین دو رنگ یا سه رنگ بشه ب دلخواه از رنگ خوراکی استفاده کنید (مثلا من برای این ظرفای تلقی یک نفره از دو رنگ استفاده کردم سفید و صورتی ک سفید نیاز ب اضافه کردن رنگ نداره ولی برای صورتی از چند قطره رنگ استفاده کردم هر چقد دوست دارید رنگش بیشتر و پر رنگ تر بشه از رنگ بیشتری استفاده میکنیم )یک لایه بریزید و بزارید داخل یخچال بمونه
خودشو ک گرفت لایه بعدی رو اضافه میکنیم تقریبا هر لایه نیم ساعت زمان لازم داره تا خودشو بگیره اگه تست کردین و هنوز سفت نشده بود اجازه بدین دوباره بمونه تا خوب سفت بشه همین طور ادامه میدیم تا لایه آخر
برای دیزایین روش هم میتونید از خامه زده شده قنادی یا ترافل. شکلات چیپسی. توت فرنگی .البالو یا گیلاس استفاده کنید
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کوفته_باقلا
موادلازم:
برنج یک پیمانه
آلوبخارا200گرم
روغن مایع به مقدارلازم
سبزی خرد شده 300گرم
گوشت چرخ کرده 400گرم
گوشت چرخ کرده مرغ 150گرم
باقلا سبز تازه ی بلانچ شده و نگینی شده 300 گرم
تخم مرغ دوعدد
پیازداغ یک پیمانه
زعفران ساییده و حل شده در اب جوش دوقاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدارلازم
استاک گوشت پنج پیمانه
پیاز خلالی یک عدد بزرگ
✍طرزتهیه:
برنج را یکی دوساعت خیس نمایید سپس آب روی برنج را خالی کنید و مقداری آب جوش روی برنج ریخته و روی حرارت قرارمیدهیم تا آب برنج درحدی کشیده شود که سطح برنج کمی خیس باشد برنج را کنار گذاشته تا کاملا سرد شود
آلو را نیزازیک ساعت قبل درمقداری آب خیس نموده و هنگام مصرف آبکش نمایید تا هیچ آبی نداشته باشد
درتابه ای حاوی روغن سبزی را چنددقیقه تفت بدین تا آب ان کشیده شود
درظرفی گوشت های دوبار چرخ شده ؛ سبزی، باقلا، نصف پیمانه پیازداغ؛ تخم مرغ نیمی از زردچوبه نیمی از زعفران نمک و فلفل را اضافه کرده بخوبی ورز داده تاحالت چسبندگی پیداکند
کوفته هارا درصورت تمایل وزن نمونده
سپس مواد را کف دست باز نموده و داخل آن تعدادی آلو و پیازداغ قرار داده و به شکل گلوله درآورید و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم
دراین فاصله یک عددپیازبزرگ را خلالی یانگینی نموده درمقداری روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود و زردچوبه را هم به پیاز اضافه کرده سپس استاک گوشت یا پنج پیمانه آب جوش به اضافه ی دوعدد قرص عصاره ی گوشت و آب آلوها و زعفران باقی مانده را به پیاز اضافه کرده و منتظرمیمانیم تا بجوش آید کوفته هارا آرام آرام بافاصله به آب درحال جوش افزوده و بعد از پنج دقیقه حرارت را ملایم میکنیم تا کاملا بپزد
دقت کنید پس از پخت باید حدود دوتا سه پیمانه از آب کوفته ها باقی بماند .
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رول_نون_تست
مرغ پخته شده ریش شده رو توی کمی روغن تفت میدیم هویچ ریز رنده شده و جعفری خورد شده اضافه میکنیم در صورت تمایل میتونید فلفل دلمه ریز خورد شده و ذرت هم اضافه کنید نمک و فلفل قرمز و کمی ادویه مرغ میزنیم میتونید هر موادی که دوست داشتین اماده کنیدنون تست رو با وردنه پهن میکنیم تا بافت نون منسجم بشه دور نون رو برش میدیم از موادمون میزاریم و محکم رول میکنیم نون ها رو اول توی تخم مرغ (که با چنگال هم زدیم) میزنیم و بعد توی ارد سوخاری میغلطونیم و توی روغن داغ فراوان سرخ میکنیم بعد از اماده شدن از وسط بصورت اوریب برش میزنیم.تخم مرغ مثل چسب عمل ميكنه و اصلا از هم باز نميشه
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷 #کلوچه_شکلاتی_کدوحلوایی
مواد لازم :
آرد دو و نیم پیمانه
جوش شیرین کمتراز یک و نیم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
کره یا مارگارین نرم سه چهارم پیمانه (170گرم)
شکر نصف پیمانه
شکرقهوه ای نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پوره کدوتنبل یک پیمانه
وانیل، پودر جوزهندی و پودردارچین از هر یک نوک قاشق چایخوری
شکلات های چیپسی یک پیمانه
گردوی خرد شده یک پیمانه
طرز تهیه :
فر را روی 175درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
کره، شکر و ادویه را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود.
آرد را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
شکلات و گردو را اضافه کنید و هم بزنید.
سپس با قاشق و با فاصله در سینی که از قبل آماده کرده اید، بریزید و به مدت 12 تا 13دقیقه در فر بگذارید.
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱