eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#فینگرفود #تولد #عصرانه داخل فلفل رو خالی کن و با پوره سیب زمینی یا الویه پر کن #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️کاناپ ژامبون❤️ نان ها را با کاتر قالب بزنید و طبق فیلم روی آن ها ژامبون وپنیر و... گذاشته و با خلال دندان به هم وصلشان کنید حتماروی نان تست هایه کم سس هزارجزیره بمالید محشر میشه😍😋
مواد لازم آرد 320 گرم روغن صاف 120 گرم پودر قند 120 گرم زنجفیل 1 ق س دارچین 2 ق م تخم مرغ 1عدد جوز هندی رنده شده 1/2ق م بکینگ پودر 1/2ق م جوش شیرین 1/2ق م ماست 70 گرم # مواد روی شیرینی شکر 1/2پیمانه دارچین 1 ق س 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر قند و روغن رو با هم میزنیم تا حدی که پوک و سفید بشه بعد جوز هندی دارچین زنجفیل و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دوباره حدود یکی دو دقیقه میزنیم تا مخلوط بشه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست و جوش شیرین رو مخلوط میکنیم تا حباب بزنه بعد به مواد اضافه میکنیم تا مخلوط بشه بعد همزنو خاموش میکنیم آرد و بکینگ پودر رو به مواد اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم تا یکدست بشه @ashpaziykhs
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خمیر را بین دو کاغذ روغنی باز میکنیم به قطر 2 تا 3 میلیمتر بعد روی خمیر رو سوراخ میزنیم و قالب میزنیم بعد داخل سینی فر که چرب نشده باشه میچینیم @ashpaziykhs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به وسیله یک پالت یا چاقو که زدیم تو آرد آروم شیرینی های قالب زده شده رو بلند میکنیم و داخل سینی میچینیم @ashpaziykhs
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ها رو در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار میدیم تا موقعی که دور شیرینی شروع کرد به رنگ عوض کردن @ashpaziykhs
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی شیرینیها پخت تا داغه از فر بیرون میاریم فقط دست به شیرینیها نمیزنیم . دارچین و شکری که آماده کردیم رو روی شیرینیها میریزیم و صبر میکنیم تا سرد بشه بعد از سینی خارج میکنیم @ashpaziykhs
#شیرینی_اسکاتلندی @ashpaziykhs
✅کیک نارنگی با ژله بریلو نارنگی😋 ✍مواد لازم تخم مرغ 4 عدد آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه پوره نارنگی 1 پیمانه روغن مایع 2/3 پیمانه بکینگ پودر 2 ق چ وانیل 1/8 ق چ رنده پوست نارنگی 1/4 ق چ نمک 1 پنس 🍜طرز تهیه ابتدا پوست یکی از نارنگی ها را به رنده بکشید تا به اندازه 1/4 ق چ پوست رنده شده داشته باشید، سپس نارنگی ها را پوست گرفته و هسته آنها را خارج کنید و با میکسر یا بلندر آنها را پوره کنید و از یک صافی رد کنید تا پوست های درشت جدا شوند و پوره نارنگی یکدستی داشته باشید. به 3 تا 4 نارنگی متوسط نیاز است. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود. قالب دلخواه را با کره چرب و آنرا آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید. تخم مرغ و وانیل و رنده پوست نارنگی را حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس پوره نارنگی و روغن مایع را اضافه کرده و 1 دقیقه در حد مخلوط شدن بزنید. مواد خشک را اضافه و با لیسک مخلوط کنید یا در حد 15 ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک یکدست شود. مایه را در قالب ریخته و برای 45 تا 55 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد. بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و تزیین و سرو کنید. 👈ترجیحا کیک های میوه ای را در قالب شیفون (میان تهی) بپزید. 👈 برای تزیین کمی ژله بریلو ساده را با آب نارنگی و یک قطره رنگ خوراکی نارنجی مخلوط کردم و روی کیک ریختم و با برش های نارنگی سرو کردم. برای میتوانید 1 ق غ نشاسته ذرت را با نصف پیمانه آب نارنگی و 2 ق غ شکر یا عسل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد و بعد از خنک شدن روی کیک بریزید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
_نارنگی_با_ژله_بریلو_ نارنگی 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
‍ ✅کوکو سیب زمینی😋 🍜طرز تهیه برای این کوکو سه تا سیب زمینی متوسط رو پختم و بعد از اینکه کاملا خنک شد، به همراه یدونه پیاز کوچیک خام رنده کردم.دو تا دونه تخم مرغ کوچیک،یک تا دو قاشق سرپُر آرد سفید،یک قاشق آرد سوخاری،نمک،فلفل،آویشن،زردچوبه،پودر گوجه و پودر سیر اضافه کردم و کاملا با چنگال هم زدم تا به خورد هم بره و بعد هم تودستم دونه دونه درستشون کردم و در روغن سرخشون کردم. گاهی به طرفین این کوکو ،کنجد خام و گاهی هم کمی پودر سوخاری میزنم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکوی_سیب_ زمینی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
راستش من سیرهارو با خوردکن. خوردکردم وداخل شیشه وکمی هم روغن زیتون اضافه کردم تا اماده داشته باشم😉 بعضی وقت ها هم همینطوری حبه ای میزارم داخل شیشه با کمی روغن زیتون ودریخچال نگهداری میکنم اصلا کپک نمیزنه یخچال هم اصلا بونمیگیره درب شیشه کاملا بسته است هروقت غذا درست میکنم یه قاشق چایی خوری ازاین سیر اضافه میکنم مخصوصا کتلت یا کوکو چه شوود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نگهداری_سیز_در_روغن_زیتون #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: آردیک دوم پیمانه تخم مرغ دوعدد شکریک پیمانه شیر چهارپیمانه پودرکاکائو شش ق س نشاسته دو ق س وانیل یک چهارم ق چ کره 50گرم خامه صبحانه200گرم گردوی خردشده یک دوم پیمانه بیسکوییت پتی بور دوبسته ✍️طرزتهیه: شکر وتخم مرغ را درکاسه ای ریخته باهمزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ شود. نشاسته را در یک چهارم پیمانه ازشیر سرد حل میکنیم و مابقی شیر را درقابلمه ای ریخته و مخلوط شیر ونشاسته را به آن اضافه میکنیم آرد را الک کرده و بامخلوط تخم مرغ و شکر به شیر اضافه میکنیم دراین مرحله اگرمایل به شکلاتی کردن کل مواد هستید شش ق س پودرکاکائو به کل مواداضافه کنید .قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و درآخر وانیل و کره را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و خامه را هم اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید. یک ردیف بیسکوییت کف ظرف موردنظر چیده و مقداری از کرم روی مواد میریزیم و روی کرم هم گردوی خرد شده میپاشیم و ردیف دوم و سوم راهم به همین ترتیب با بیسکوییت چیده شده و کرم ادامه دهید تاظرف پرشود(لایه آخرحتماباید کرم باشد)روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت یک شب دریخچال قراردهید تا دسرمنسجم شود . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_پان_اسپانیایی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_عصرانه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک عصرانه # موادلازم : 👇 👇 1_آردقنادی 170 گ 2 _ زرده 5 عدد 3 _ سفیده 7 عدد 4 _ گردوی بلغوری خردشده 1 پیمانه سرصاف استاندارد شیرینی پزی 5 _ آب ولرم یا شیر ولرم 1/3پیمانه 6_شکر دانه ریز 1 پیمانه سرصاف استاندارد شیرینی پزی (حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید ). 7_بیکینگ پودر 1ق چ 8 _ پودرهل 1ق چ 9_زنجبیل 1/2 ق چ 10_جوزهندی 1/4ق چ 11_ پودر دارچین 1/4 ق چ 1 2 _ کره 200 گ (به دمای محیط رسیده ) طرز تهیه : 👇 👇 1 _ کره +شکر را باهمزن برقی 2تا 3 دقیقه بزنید . 2_زرده ها +وانیل 1/4ق چ +شیر ولرم را اضافه کنید وباهمزن برقی به مدت 2تا 3 دقیقه بزنید . 3 _ گردو را اضافه کنید وبالیسک مخلوط کنید . 4 _ سفیده هایی که باهمزن برقی با دور تند واز یک جهت زده آید وحجم وفرم گرفته است (البته زیاد نزنید درحد خامه ای شدن وحجم گرفتن کافیست بخاطراینکه اگر سفیده بیش ازحد زده شود بعد ازپخت ،دیواره کیک خشک میشود .) را در2 مرحله با آرد +ادویه ها + بیکینگ پودر که ازقبل 3 بار الک کرده اید رابهمراه سفیده های زده شده در2مرحله اضافه کنید یعنی مقداری سفیده زده شده ومقداری آرد درحال الک را اضافه کنید وبا لیسک به حالت دورانی وخیییلی آرام وبا احتیاط همه مواد را باهم ترکیب کنید تاپف کیک نخوابد ودر قالب 25 × 35 که با روغن جامد کاملا چرب وآرد پاشی کرده آید بطور یکنواخت بریزید ودر فر ازقبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 50 تا 60 دقیقه قراردهید تا کاملا بپزد ودرصورت تمایل بعد از پخت کامل ،برای خوشرنگترشدن کیک ،کمی گریل روشن کنید . توجه داشته باشید از تخم مرغهای متوسط به وزن 60 تا 65 گ استفاده کنید . بعد از خنک شدن درصورت تمایل با شکلات تزیین کنید البته نیاز به تزیین نداره ولی من چون میخاستم دراینستا عکس بذارم فقط بخاطر زیبایی عکس اینکار را انجام دادم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_عصرانه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌یک لیوان چای مهر با دو حبه قند محبت و یک دنیا عشق تقدیم به شما خوبان جسم و روحتون پرنشاط سلام. صبحتون بخیر 🌺 @ashpaziykhs💐
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴سس مایونز خانگی🔴 مواد لازم: 🔺0.25 استکان سرکه 🔺0.75 استکان روغن مایع 🔺1 عدد زرده تخم مرغ (پخته) 🔺1 قاشق چایخوری نمک 🔺1 قاشق مرباخوری خردل 🔺1 عدد زرده تخم مرغ (خام) طرز تهیه: تخم مرغ ها را در مخلوط کن بریزید . سرکه و روغن مایع را قطره قطره به آن بیفزایید . مراقب باشید که در ریختن روغن و سرکه عجله نکنید تا هر بار کاملاٌ مخلوط شود وسس غلیظ و یکنواختی به دست آید . در آخر نمک و خردل را اضافه کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
دستور پخت شیرینی آب دندون  به این شیرینی خوشمزه باب دندون هم میگن. مواد لازم برای تهیه شیرینی آب دندون آردبرنج الک شده یک و یک دوم پیمانه آرد شیرینی پزی الک شده نصف پیمانه روغن جامد صاف شده یک پیمانه (میتونید نصفشو کره انتخاب کنید) پودرقند الک شده نصف پیمانه زرده تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق جای خوری پودرهل یک قاشق مرباخوری (از پودرهل مرغوب و پرعطر استفاده کنید) بکینگ پودر یک قاشق چای خوری طرز تهیه شیرینی آب دندون  ابتدا روغن و پودرقند را با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا پوک شود. زرده و وانیل را اضافه کرده دوباره با همزن ۲ دقیقه دیگه می زنیم. بعد از آن همزن را کنار گذاشته آردهای الک شده را با هم مخلوط می کنیم و نصفشو به موادمون اضافه میکنیم و بالیسک بهم میزنیم. بعد بقیه آرد را کم کم اضافه میکنیم و با دست هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشیم . میتونید به نصف خمیرتون کمی زعفران غلیظ دم کرده اضافه کنید. خمیر را به مدت ۱۲ ساعت در محیط اشپزخونه قرارمیدهیم. البته باید محیط اشپزخونه سرد و خنک باشه درغیراینصورت دریخچال قراردهید. بعد از استراحت خمیر، کاغد روغنی روی سینی پهن میکنیم و از خمیر گلوله های یکدست اندازه گردوی ریز برداشته در دست گرد می کنیم. روش شکل انداخته و تخم خرفه میپاشیم. سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ربع قرار می دهیم. بعد از ۱۰ دقیقه شیرینی آب دندون را چک کنید، چون دمای فرها متفاوته همین که زیرش تعییر رنگ داد کافیه. برای من یه ربع زمان برد اصلا به شیرینی ها دست نمیرنیم تا زمانی که کاملا خنک بشه. امیدوارم که درست کنید و لذت بیرید. نوش جان 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_آب_دندون #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: سفیده تخم مرغ.................۱۲۵گرم شکر....................................۲۰۰گرم پودربادام درختی..................۹۰گرم پودر شکر...........................۵۰گرم ارد ذرت یا نشاسته ذرت............۱۰گرم رنگ ویلتون یا رنگ ژله ای وانیل ...............................دیمی درجه فر ...........................۱۲۰ طرز تهیه: پودربادام وارد ذرت و پودرشکر را با هم مخلوط کرده و ۴بار از الک ریز رد میکنیم تا مواد کاملا ریز و یکدست شوند سپس سفیده ها را ک از قبل داخل یخچال گذاشتیم و خنک شدن داخل همزن میریزیم و با دور تند قاطی میکنیم تا سفیده ها کاملا فرم بگیرین وقتی سفیده ها فرم گرفت وانیل رو اضافه میکنیم و شکر را نیز ارام بهش اضافه کرده و بعد رنگ را اضافه میکنیم مواد داخل همزن را میریزیم تو یک ظرف و موادی ک الک کردیم رو اروم اروم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم و داخل سینی فر ک کاغذ انداختیم شروع میکنیم به قیف زدن و در انتها با درجه ۱۲۰میندازیم داخل فر نکته های مهم: ۱:میتونین بجای پودر بادام از پودر پسته یا بادام هندی استفاده کنین ۲:اجازه بدین سفیده داخل همزن کاملا فرم بگیره ۳:مواد خشک رو حتما الک کنین چندین بار تا ریز شوند و با هم مخلوط شوند ۴:هنگام ریختن مواد خشک داخل سفیده حواستان باشد زیاد هم نزنین به دلیل اینکه پف سفیده شما میخوابه ۴:اندازه قیف زدن شما باید به اندازه زرده تخم مرغ باشد و فاصله بین قیف زدن باید به اندازه ۲تا زرده تخم مرغ خالی باشد ۵:وقتی داخل سینی قیف زدین چند بار سینی را به میز بزنین تا مواد یکدست شوند ۶:بعد از قیف زدن با انگشت دست نوک شیرینی ماکارون رو کاملا صاف کنین تا یکدست شود ۷:بعد از قیف زدن سینی ماکارون را بزارین تا کاملا استراحت کنه و روش به شکلی بشه ک وقتی دست میزنین خمیر به دستتون نچسبه ۳۰دقیقه استراحت کافیه ۸:درجه فر ۱۲۰و زمان پخت طولانی هست نشانه پخت ماکارون این هست ک به راحتی از کاغذ جدا بشه فلینگ ماکارون خیلی متنوع هست و میتونه در واقع همه چیزی باشه کرمفیل کرم شکلاتی خامه شکلاتی و...... اما بنده دو مدل فلینگ خاص بهتون معرفی میکنم تا از اینها هم استفاده کنین کرم فلینگ نوع اول: شیر ...........................۱۰۰گرم شکر...........................۳۰گرم خامه صبحانه............۱۰گرم عسل.......................یک قاشق شیرخشک.................۲۵گر طرز تهیه: به غیر از شیر خشک همه مواد را روی حرارت میزاریم و اروم قاطی میکنیم تا کم کم شروع به جوشیدن بکنه وقتی شروع کرد به جوشیدن حرارت رو کم میکنیم و اروم اروم شیرخشک رو اضافه میکنیم و همچنان ک شیرخشک رو اضافه میکنیم با دست دیگه شروع به هم زن میکنیم تا کوله نشه وقتی کاملا کرم پخت میزاریم سرد میشه و برای فلینک استفاده میکنیم کرم فلینک نوع دوم: اب...........................۱۰۰گرم شکر........................۵۰گرم نشاسته گل............۲۵گرم شیر........................۵۰گرم وانیل..................نصف قاشق اب و شکر رو بزارین رو حرارت تا به جوش بیاد نشاسته و شیر و وانیل رو داخل ی ظرف هم بزنین تا کاملا نشاسته داخل شیر اب بشه و حل بشه اب و شکر شروع به جوشیدن کرد نشاسته و شیری ک با هم قاطی کردین اروم اضافه کنین و در حال اضافه کردن مدام قاطی کنین تا یکدست بپزه بزارین سرد بشه و فلینگ کنین میتونین داخل اب رنگ دلخواه بریزین تا قلینگتون خوش رنگ بشه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_ماکارون_فرانسوی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
این کیک خیلی خوشمزه تقدیم به شما عزیزان ❤ . کیک دو رنگ : تخم مرغ 3 عدد شیر 1 لیوان شکر 1 لیوان آرد 2.5 لیوان + 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1/2 لیوان بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری  پودرکاکائو 2 قاشق غذاخوری  وانیل 1/4 قاشق چایخوری طرز تهیه: در ابتدا فر را روشن کنید و روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود کف قالب رو هم چرب کرده یا کاغذ روغنی بذارین .آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ رو بعد از هم دما شدن با محیط داخل یه ظرف بشکونید و با وانیل و شکر مخلوط کنید تا جایی که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و جای پره های همزن روی اون بمونه .سپس روغن و شیر را به ترتیب اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.در این مرحله 2.5 پیمانه آرد رو که با بیکینگ پودر مخلوط کرده بودین کم کم به مواد اضافه کنید و با یه قاشق چوبی یا فلزی هم بزنید ریختن آرد داخل مواد کیک رو در چند مرحله انجام بدین.بعد از اینکه مواد کاملا مخلوط شد اونو دقیقا به دو قسمت تقسیم کنید و توی دوتا ظرف جداگانه بریزین .به یکی 2 قاشق غذاخوری آرد و به دیگری 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید .دو قاشق آرد در این مرحله به این دلیل اضافه میشه که مواد هم وزن بشن و قسمت کاکائویی به دلیل وزن بیشتر در زیر قرار نگیره توی قالبی که از قبل آماده کرده بودین یک ملاقه از مواد کاکائویی بریزین و یک ملاقه از مواد سفید به وسطش اضافه کنید و این کار رو تا تموم شدن مایه ی کیک ادامه بدید در انتها به کمک یه سیخ چوبی یا خلال دندون از وسط به سمت بیرون قالب و یا از بیرون قالب به سمت وسط خط هایی رو بندازین تا شبیه گل بشه. در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه در طبقه ی وسط قرار بدین.میتونین از هر قالبی و با هر شکلی برای پخت این کیک استفاده کنید. سس_پرتقال پودر ژله پرتقال...1 ق غ نشاسته ذرت...1 ق غ آب پرتقال.... ۱ پیمانه شکر....4ق غ طرز تهیه سس پرتقال: تمام مواد سس رو با هم مخلوط میکنیم وروی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم،وهم میزنیم تا کمی غلیظ شود، بعد که کیک سرد شد و از قالب خارج کردیم سس رو روی کیک میریزیم . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱 🌹🌹🌹🌹🌹🌹