eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیپس دیگه از بیرون نخر 😍😋 قول میدم این روش رو یکبار انجام بدی عاشقش میشی 😍😍😍 . برای درست کردن چیپس ترد و خوشمزه اول از همه سیب‌ زمینی هامون رو به صورت حلقه های خیلی نازک برش میزنیم داخل آب یخ به همراه چند تکه یخ میندازیم بعد از ۲ دقیقه سیب زمینی هامون رو برمیداریم و با دستمال قشنگ خشک میکنه آرد ذرت رو اضافه میکنیم‌ به سیب زمینی ها تا قشنگ همه قسمت های سیب زمینی رو بپوشونه داخل روغن داغ میندازیم تا روغن کمتری به خودش جذب کنه به مدت ۲دقیقه رو حرارت متوسط باشه تا چیپس های‌ تردمون بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید😍😋 سيب زميني ٥ عدد🥔 نشاسته ذرت ٢ ق غ🌽 كره ١٠ گرم🧈 آرد ١ ق غ🫓 شير ١ ليوان🥛 پنير گودا ٣ ورق🧀 نمك و فلفل به مقدار لازم سيب زميني رو توو ابعادي كه ميبينيد برش بزنيد و يكساعت داخل آب و يخ بذاريد بعد هم ٥ دقيقه داخل آب جوش آبكش كنيد و كامل خشك كنيد بعد نشاسته ذرت رو بزنيد و سرخشون كنيد، ميتونيد واسه رنگ بهتر موقع سرخ شدن يكم زردچوبه اضافه كنيد واسه سس كره كه آب شد آرد رو بريزيد و تفت بديد تا خامي آرد در بياد بعد شير رو اضافه كنيد و مدام هم بزنيد، يكم كه غليظ شد نمك و فلفل سياه و بعد هم گودا رو اضافه كنيد و پنير كه آب شد ديگه تمومه 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خیارشوری 😍😋 مواد لازم: مرغ🐔 ۱/۵ کیلویی ۱ عدد آب خیارشور 💧به میزان لازم پیاز 🧅۵۰۰ گرم قارچ🍄 ۵۰۰ گرم کره🧈 ۱۰۰ گرم فلفل سیاه🌶 ۱ ق چ پاپریکا 🫑۲ ق غ در ابتدا مرغ‌ها یک شب تو آب خیارشور استراحت داده میشه؛ این کار باعث ترد شدن و طعم گرفتن مرغ میشه. بعد از اینکه مرغ‌ها از آب خیارشور خارج کردیم از قسمت پشت برش میدیم. کره‌ای که به دمای محیط رسیده رو با فلفل سیاه و پاپریکا مخلوط کرده، دو طرف مرغ کامل به مواد آغشته و ماساژ داده میشه. در مرحله‌ی بعد هر سمت مرغ‌ها با حرارت کم ۸ دقیقه تفت داده میشه. حالا پیاز و قارچ خرد شده در تابه‌ای که مرغ توش سرخ شده ریخته میشه و مرغ روش قرار می‌گیره. یک در کوچیک‌تر قطر تابه رو روی مرغ‌ها میذاریم تا پیازها آب نندازه و کاراملی بشه و هم مرغ مغز‌پخت بشه. -استفاده از آب خیارشور مثل آب نمک با فشار اوسمزی تمام خو‌ن‌آبه‌ها رو از داخل مرغ خارج می کنه و‌ در عین حال به مرغ‌ها طعم هم میده. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی زعفرانی 😍😋 آرد سفید دو ق غ سر خالی شیر دو سوم لیوان گلاب یک سوم لیوان زعفران دم کرده دو ق غ هل ساییده نصف ق چ زرده تخم مرغ یک عدد وانیل نوک ق چ شکر نصف لیوان (کم شیرینی میخواین یک سوم لیوان بزنبد ) خامه صبحانه پاکت صورتی یک بسته دویست گرمی . ابتدا شیر و گلاب و زعفرون و هل رو مخلوط میکنیم زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط با چنگال سه دقیقه میزنیم بعد کم کم مخلوط شیر رو اضافه هر بار مخلوط میکنیم دوباره اضافه میکنیم یکدست بشه بعد که کل شیر رو اضافه کردیم و یکدست شد آرد رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا خوب حل بشه و گلوله آرد باقی نمونه حالا روی حرارت خیلی ملایم و شعله کوچک میزاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه غلظت گرفت خاموش میکنیم وانیل رو و خامه رو اضافه میکنیم سه ساعت داخل فریزر بمونه آماده است 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ لیوان فرانسه سبزی ریز خرد شده / تخم مرغ ۳ عدد / آرد ۱/۵ ق غ / نمک و فلفل به اندازه لازم. طرز تهیه همه رو مخلوط کردم کف سینی ۴۰×۳۰ کاغذ روغنی گذاشتم و چربش کردم مواد کوکو روش ریختم و توی ماکروفر گرم با درجه ۱۸۰ بمدت ۶ دقیقه پختم بعد از پخت کاغذ جدا کردم کمی که از داغی افتاد نواری بریدم و رول کردم روی نون های مینی تست کمی سس مالیدم بعد پنیر ورقه ای گذاشتم کوکو و هویج رول شده همه رو با خلال دندون فیکس کردم . این رولت کوکو رو توی تابه رژیمی روی گاز هم میتونید بپزید منتها بازم کاغذ روغنی بزارید چرب کنید و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید حتما زیر تابه شعله پخش کن بذرید 🌯🥗🌯🥗🌯🥗🌯 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد آرد گندم ۱ لیوان روغن یک سوم لیوان بکینگ پودر یک ق غ سرپر ماست چکیده نصف لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم و ادویه های دلخواه به مقدار لازم یکم مواد مرغی(مرغ ریش ریش شده پخته شده رو با یکم رب و یا کوجه و پیاز داغ و ادویه کافی تفت بدین) طرز تهیه : تخم مرغ و نمک و فلفل رو اونقد بزنین تا کف کنه بعد روغن و ماست رو اضافه کنین و هم بزنین و بعدش آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی و توش الک کنین و هم بزنین ، صفحه ساندویچ ساز رو حسابی چرب کنین و بعد یه لایه مواد بریزین و وسطش مواد مرغ بریزین و روش دوباره مواد بریزین تا روشو بپوشونه،بعد ۵الی ۷ دقیقه بزارین بپزه این زمان بستگی به مدل ساندویچ سازتون داره. به همین راحتی👌🏻به همین خوشمزگی😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بچه ها اینم ویدئو خدمت شما😊🙏🏻 به نکات دقت کنین مواد لازم : کره ۱۲۰ گرم پودر قند نصف لیوان آرد ۲ لیوان روغن مایع ۲ ق غ ماست پرچرب ۲ ق غ بکینگ پودر نصف ق چ کنجد شکلات صبحانه یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال کردن کلوچه ها طرز تهیه : کره و روغن مایع و ماست و پودر قند رو با چنگال حسابی هم میزنیم(کره حتما حتما به دمای محیط رسیده باشه و نرم شده باشه)،بعد با همزن دستی حسابی هم میزنیم که ترکیب مواد یکدست بشه،حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و در دو مرحله در مواد الک کرده و حسابی با چنگال یا قاشق یا حالا دست هم زده تا خمیر یکدستی بدست بیاد،سرعت عملتون بالا باشه و حسابی هم بزنین،خمیر که یکدست شد یک ساعت داخل ظرف در بسته توی یخچال بزارین تا استراحت کنه ، بعدش که از یخچال دراومد،به اندازه یک مغز گردو یکم بزرگتر،از مواد برداشته و کف دست پهن کرده و یکم شکلات صبحانه وسطش ریخته و طبق فیلم که نشون دادم گردش میکنیم با دست و بعد یکم پهنش میکنیم‌،تابه ی رژیمی دو طرفه رو اون قسمتش که خط نداره رو چرب کرده و کاغد روغنی روش پهن میکنیم و کلوچه هارو توش میچینیم،زرده تخم مرغ رو زده و با فرچه روی کلوچه ها میزنیم و با چنگال روش حالت ضربدر ایجاد میکنیم مث فیلم ، و بعد روش کنجدپاشی میکنیم،واشر تابه رو حتما درمیاریم(نکته مهم)،شعله پخش کن روی شعله بزرگ گاز گذاشته و شعله رو کم رو به متوسط روشن میکنیم،تابه رو میذاریم روش،بهتره قبل از اینکه کلوچه ها داخل تابه قرار بگیره تابه یه پنج دقیقه ای خالی گرم بشه،بعد در تابه رو بسته و نیم ساعت اول اصلاااااا در تابه رو باز نکنین ، بعد از نیم ساعت چک کنین،بعد شعله رو کم کنین و یک ربع دیگه تایم بدین تا جایی که مطمئن بشین پخته ، هر موقع زیر کلوچه ها طلایی شد یعنی پخته و کامله. اگه پاخل فر میپزید دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با یه ساندویچ راحت و خوشمزه اومدم بریم سراغ درست کردنش 😍😊 مواد لازم ؛ سینه مرغ پخته ۱ عدد پیاز چه خرد شده ١/٤ پيمانه جعفری خرد شده ١/٤ پيمانه چیپس خلال ١ پيمانه خيار شور خرد شده ١/٢ پيمانه سس مایونز ١/٢ پيمانه سس خردل ١ قاشق سوپخورى نمک و فلفل به میزان لازم نان همبرگری کوچک ۸ عدد کاهو خرد شده ۲ پیمانه گوجه ۲ عدد . طرز تهیه ؛ سینه مرغ پخته شده رو تیکه تیکه های درشت خرد میکنیم و توظرفی میریزیم بعد خیار شور ، چیپس خلال ، جعفری ، پیازچه ، نمک و فلفل و در آخر سس مایونز و سس خردل و اضافه و خوب مخلوط میکنیم ، نان همبرگری رو باز کرده و مقداری از مواد داخل نون میزاریم و بعد گوجه و کاهو میزاریم و یه ساندویچ راحت و خوشمزه آماده میکنیم به همین راحتی غذامون آماده میشه 😍‌حتما امتحان کنید طعمش عالیه 😋😋 . نکته ؛ از هر نوع نانی میتونید استفاده کنید ، اگه پيازچه تو دسترس نبود پياز هم ميتونيد بريزيد ، ميتونيد ميزان سس و بيشتر يا كمتر كنيد ، حتما بزارید مرغ خوب سرد بشه چون این ساندویج سرده و اگه بعد از آماده کردن ساندویچ کمی تو یخچال هم بمونه خیلی عالی میشه حتماً درست كنيد و از خوردنش لذت ببرين 🤩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. امروز واستون یه نوع پیراشکی آوردم از نوع ترکی که بهش برلینر گفته میشه ( ترکی مواد لازم: 1 استکان کمر باریک ترک شیر ولرم ( نصف لیوان یاحدود 110 گرم) 1 پاکت خمیر مایه (یا 1 قاشق غذاخوری سر صاف ) 2 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد تخم مرغ و یا 1 عدد تخم مرغ بزرگ 75 گرم کره نرم شده( 2 قاشق غذاخوری) 1 پاکت وانیل 5 گرمی ترک (یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی ) 1 پنس نمک (ما بین انگشت شست و اشاره ) حدود 4تا3 لیوان آرد روغن برای سرخ کردن مواد داخل برلینر(پیراشکی) : میتونید از شکلات صبحانه ، مربا و یا مارمالاد یا خامه قنادی استفاده کنید. برای تزئین هم میتونید از پودر قند استفاده کنید. طرز تهیه: در یک ظرف شیر ولرم(انگشت گرم شود) و خمیر مایه و شکر را به شیر بریزید وکمی هم بزنید و بعدبه نوبه کره وتخم مرغ ونمک ووانیل را اضافه وبا همزن دستی مخلوط کنید وکم کم آرد را بریزید تا اونجایی که خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد وخمیر بدست نچسبد. روی ظرف را بپوشانید وبزارید حدود 1 ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت کمی ورز بدید بعد استراحت، خمیر را وکمی ورز دهید تا هوای اضافی از خمیر خارج شود. تا هوای خمیر گرفته شود، روی میز خمیر را با وردنه حدود 1 سانت باز کنید وبا کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید (قطر خمیر نازک نباشه)، روی خمیر را باز پوشانده وحدود 10تا15 دقیقه استراحت دهید. در تابه روغن زیاد بریزید و بزازید خوب داغ شود، خمیر ها را یکی یکی داخل روغن انداخته و دو طرف پیراشکی رو سرخ کنید وبعد بزارید روی دستمال حوله کاغذی تا روغن اضافه گرفته شود. در آخر هم یک سوراخ روی پیراشکی باز کنید و با مربا یا شکلات ویا هر کرم دلخواهی پر کنید و با پودر قند تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای عزیییزم 😍😍 پیراشکی داریم اونم چه پیراشکی ای.... پیراشکی فوق العاااااده نرم و لطیف و خوش عطر که با مرغ و سس مخصوصش ترکیب خیلی خوبی میشه 👈میدونید . رز مواد لازم برای خمیر ۱۴ عدد شیر ولرم: یک پیمانه آب ولرم: نصف پیمانه روغن مایع: نصف پیمانه تخم مرغ: یک عدد خمیر مایه: یک ق غ نمک: نصف ق غ شکر: ۲ ق غ آرد سفید به میزان لازم( حدودا پنج لیوان تا جایی که خمیر به دست نچسبه) 👈بهتره آرد، خمیر مایه و تخم مرغ رو نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید مواد لازم برای داخل پیراشکی: نصف سینه مرغ کامل آرد: ۲ ق غ شیر: ۱ پیمانه روغن: ۳ ق غ پیاز : ۱عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه و آویشن و جعفری تازه . 👈از پیمانه استاندارد ۲۵۰ میلی یا لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید. طرز تهیه ۱.پیاز رو داخل کمی روغن سرخ کنید سپس؛ آرد رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. نمک+ فلفل سیاه+ آویشن+ ادویه های دلخواه+ مرغ ریشه شده+ شیر را اضافه کرده و ۵ دقیقه حرارت بدید تا سس غلیظ و سفت بشه و جعفری رو اضافه کرده وصبر کنید تا سرد بشه ۲. برای خمیر: شکر رو در آب ولرم حل کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و با درب بسته برای ۱۰ دقیقه در جای تاریک بذارید تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کنه ۳.توی یه ظرف بزرگ تخم مرغ رو کمی بزنید تا از حالت لختی در بیاد سپس؛ روغن+ نمک+ شیر ولرم+ خمیر مایه عمل اومده رو به تخم مرغ اضافه کنید. ۴. آرد الک شده رو کم کم بهش اضافه کنید تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه 👈بیش از حد آرد نریزید که خمیر خشک و سفت بشه؛ سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر رو بگیرید(میزان آرد تقریبه) ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدید سپس داخل ظرف کمی چرب شده بذارید و با دست کمی هم روی خمیرو چرب کنید. در آخر روی خمیر رو بپوشونید و در جای نسبتا گرم و تاریک به مدت حدود یک و نیم ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دوبرابر بشه. ۵.پف خمیر رو بگیرید و به اندازه تقریبا یه نارنگی از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده گرد کنید و مثل تصویر ۵ تا برش بزنید و لبه های خمیر رو سفیده تخم مرغ بمالید( خیلی سفیده ضروری نیست😊) و مواد رو وسط خمیر بذارید و بپیچید در آخر روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کمی کنجد بپاشید ۶. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید و چند دقیقه هم فر بالا رو روشن کنید تا طلایی بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکوی ماکارانی حالا من با ماکارونی فرمی درست کردم اما با همین ماکارونی رشته ای ها هم میشه درست کنید برای مهمونی ها و تولدها خوبه ، غذای دانشجویی هم میشه اصلا هم کار خاصی نداره . مثل همیشه مایه ماکارونی رو با مواد دلخواهتون درست کنید قبلا گذاشتم( میتونی پیاز نگینی خرد شده و گوشت چرخکرده یا سویا و قارچ و سبزیجات دلخواه و فلفل دلمه و رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی باشه یا اینکه فقط سوسیس خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه باشه موادش دلخواه) . فقط پودر سیر یا پوره سیر و اویشن فراموش نشه. در یک ظرف مناسب آب بریزید و پس از جوش آمدن، ماکارونی را با نمک و یک قاشق روغن روی حرارت بگذارید و بپزید تا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و بگذارید سرد شود زیادی اب روی ماکارونی نگیرین بیمزه میشه. تخم مرغ و قارچ و بقیه مواد را در ظرف گودی بریزید و ماکارونی را به آن اضافه کنید و پنیر پیتزا هم خوشمزش میکنه من میریزم و بعدش خوب به هم بزنید و در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و از مواد داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. این کوکو را برش بزنید و پشت و رو کنید تا کاملا سرخ شود اما بعدش درش رو نزارین .داغ داغ سرو کنید که پنیرش کشدار باشه برای هر بسته ماکارونی ۲۵۰ گرمی فرمی من چهار الی پنج تا تخم مرغ میریزم بستگی به سایز تخم مرغا داره وقتی هم میزنی خودتون متوجه میشین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم تخم مرغ ۸ عدد حتما تخم مرغ سرد وداخل یخچال باشه لازم نیست به دمای محیط برسه آرد ۳۰۰گرم یا دو لیوان شکر ۲۲۰گرم یا یک لیوان پر پکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری یا یک قاشق غذا خوری سر خالی آب سرد یک سوم استکان یا شیر عسل یا شربت بار یک قاشق غذا خوری سفیده وزرده رو از هم جدا کنید سفیده رو با سرعت تند همزن بزنید تا پف کنه حدود ۳الی ۴دقیقه طول میکشه سپس سرعت همزن متوسط وشکر رو به صورت بارانی اضافه کنید حدود سی الی چهل ثانیه شکر تمام شده باشه سپس دونه دونه زرده رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تمام زرده ها زده شده باشند بعد از زرده ها مخلوط آب وعسل(یا شیر وعسل)اضافه کنید فقط در حد مخلوط بزنید من یک دونه دیگر رو با شیر درست کردم به نظرم شیر خوشمزه تره همزن رو کنار بزارید آرد وپکینگ پودر از قبل مخلوط والک کردیم با یک دست آرد وبا دست دیگه همزن دستی آرد رو کم کم میریزیم وبا همزن دستی بزنید سرعت عمل داشته باشید حدود سی الی چهل ثانیه باید مخلوط شده وتمام شده باشه بهتره دو نفره این کار رو انجام بدید یعنی یک نفر آرد رو کم کم بریزه وشما هم ،هم بزنید وکار رو تمام کنید قالب رو از قبل چرب کرده وکفش کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش وبزارید تو فر از قبل گرم شده (۱۵ دقیقه ) با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۴۰تا ۴۵درجه قالب ۳۰در۴۰ جواب میده خمیر که آماده شد فوری بریزید تو قالب وبزارید تو فر تا پفش نخوابه سرعت عمل داشته باشید بهترین قالب برای کیک گالوانیزه ضخیم یا تفلون هست قالب سیلیکونی به درد نمیخوره تو فر کاسه آب لازم نیست به هیچ عنوان تو سینی فر بعنوان قالب استفاده نکنید طبقه وسط حتما باشه شعله پایین روشن باشه شعله بالا فقط واسه گریل وطلای شدن روی کیکه اونم دو سه دقیقه آخر پخت روش بشه نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر باز نمیشه وتکون داده نمیشه عسل باعث میشه رنگ کیک طلای وخوش رنگ بشه این کیک طعمش عالیه خشک ولاستیکی نیست وبوی تخم مرغ هم نمیده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روغن جامد ...... ۲ قاشق غذا خوری شیر .....نصف فنجان تخم مرغ.....۱ عدد بکینگ پودر...... ۱ قاشق مربا خوری شربت بار.....۲ قاشق غذا خوری آرد ......به مقدار لازم وانيل ......كمي مواد لازم : ابتدا تخم مرغ و شیر و وانيل و روغن را مخلوط میکنیم بعدبكينگ پودر را اضافه می کنیم دوقاشق از شربت باراضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم . بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده . نه نازك باشه نه كلفت قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میز کارتون را آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز میکنیم و با چاقو برش میدهیم. وبعد در یک ظرف کوچک مثل شیر جوش روغن مایع ریخته وگوشتفیل های برش زده را در روغن فراوان سرخ کنید . بعد از سرخ شدن در شربت سرد وبعد در صافی میگذاریم تا شیره اضافی آن برود. نکته: آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد وگرنه سفت ميشه در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوش فیل ها استفاده کنید. از داغ بودن روغن مطمئن بشید . حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید . حتما بعد از سرخ گوش فیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه مواد لازم شربت؛ شکر......۲لیوان ۱ لیوان آب......۱لیوان گلوكز...... ١ق غ زعفران .....به میزان لازم گلاب ٢ق غ طرز تهیه: شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه .اول شکر وآب را قاطی نكنيد بعد که حل شد روی حرارت قرار میدهیم وقتي شروع به جوشيدن كردن گلاب وزعفران را اضافه كرده ميزاريم قوام بياد در ضمن جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آب مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی ٨ دقيقه جوشيد گلوكز را اضافه ميكنيم شربت در حدود١٠ الي ١٥ دقیقه قوام طول ميكشه تا قوام بياد بعد از اینکه شربت خنک شد گوشفیل های سرخ شده را در شربت به مدت دو دقيقه قرار ميديم وخارج کرده ودرصافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده و ميل كنيد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
دنیای لوازم التحریرفانتزی ،کیوت وکاربردی هر چیزی که برای خوشگل کردن دنیات نیاز داری اینجا پیدا میشه✏🎨🖍📒 انگیزه درس خوندن برات آوردم😎😍😉 به جمع صمیمی ما یه سر بزن 🤝🤝 منتظرت هستم🐣 🌸🌸🌸💞💞💞💞💞🌸🌸🌸 "لینک کانال" https://eitaa.com/joinchat/1857356429Cf170dce38d
شکری شیرین😍😋 آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار نمک نوک ق م خمیر مایه ۱ ق غ شکر یک ق غ کره ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان وانیل ۱/۴ق چ تخم مرغ ۱ عدد درشت روغن سرخ کردنی آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
71.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كيك يلدايي در بيست دقيقه یدونه تخم مرغ 5قاشق شیر 4قاشق شکر 3 قاشق روغن 6قاشق آرد سفید نوک قاشق چایخوری وانیل یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رنگ سبز و قرمز خوراکی تخم مرغ شکر وانیل شیر و روغن آرد بکینگ پودر رو مخلوط کردم و با یک قاشق به هم زدم اگه مایع سفت بود یه قاشق شیر بزنید بعد به سه قسمت تقسیم کردم به قسمت بیشتر رنگ قرمز متوسط سبز و کمتر هم سفید بمونه دوتا فنجان رو چرب کردم اول قرمز ریختم بعد سفید و بعد سبز که گفتم برعکس هم میتونید بریزید آب ریختم توی قابلمه گذاشتم جوش بیاد فنجان ها رو گذاشتم داخل آب جوش دمکنی گذاشتم با شعله متوسط بیست دقیقه بمونه بعد از بیست دقیقه تا یک ربع دره قابلمه رو باز نمیکنیم اندازه آب هم تا ارتفاع مایه کیک باشه شعله نباید خیلی کم باشه به حدی که صدای قل قل آب شنیده بشه بعد از پخت وقتی کمی سرد شد از فنجان خارج میکنیم و با شکلات اشکی چیپسی تزیین میکنیم 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛