eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه اهل انوع پلو قاطی ها هستین باور کن عاشق این دمی عدس میشی با ماست یا ترشی و سالاد شیرازی معرکه اس🤌🏼 مواد لازم برای ۴ نفر👇🏼 عدس یک پیمانه برنج ۴ پیمانه گوجه دو عدد بزرگ سیب زمینی یک عدد سیر دو‌حبه رب یک‌قاشق غذا خوری ادویه(دارچین/نمک/فلفل سیاه/زردچوبه/پودرسیر/پودر‌پیاز/پودر گوجه)اگر از عصاره مرغ استفاده میکنین نمک کمتر بریزین اب گوشت یا مرغ اختیاری همونطور که دیدین خیلی راحت و فوری اماده میشه فقط برای اینکه شفته نشه مقدار اب و از حالت معمولی که برای کته میریزین یکم کمتر بریزین چون گوجه داره و‌خود گوجه اب میندازه🤌🏼 و یه نکته ی دیگه اینکه ادویه دارچین و حذف نکنین و اینکه فک نکنین سیر طعمشو خراب میکنه بهش اضافه کنین اما زیاد سرخش نکنین و بلافاصله بهش گوجه و سیب زمینی و اضافه کنین بعد از سیر که سیر خیلی سرخ نشه..خلاصه که درستش کنین و‌نوووووش جونتون♥️ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمتر کسی هست که کوفته تبریزی دوست نداشته باشه👌🏻 مواد لازم برای کوفته تبریزی برای ۴-۵نفر👇🏻 گوشت چرخ کرده(کم چرب باشه)۳۵۰-۴۰۰گرم لپه خیس خورده ۱پیمانه برنج(نیم دونه باشه بهتره چون در نهایت باید له بشه)۱/۲پیمانه تخم مرغ ۱عدد سبزی معطر به مقدار لازم شامل:تره،مرزه پیاز ۳عدد(۱برای رنده درشت ،۱خلالی پیاز داغ مواد میانی،۱نگینی خرد شده برای سس) رب گوجه فرنگی ۲ق غ نمک و فلفل و زردچوبه مواد میانی:گردو و آلو و زرشک و پیاز داغ خلالی پارت اول ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چکدرمه اصل فوق العاده خوشمزه 🍚🍖🌶️ چکدرمه ترکمنی رو حتمااا تو اولین فرصت امتحان کنید این غذا در اصل تو همین قازان باید درست بشه ولی شما تو‌قابلمه معمولی هم میتونید درستش کنید برای هر نفر اینارو ‌لازم دارید: سیصد گرم‌گوشت گوسفندی با استخوان با دنبه برنج یک پیمانه نصف پیاز نمک و رب ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎🍏🍑🍓 بادام : ۱ پیمانه کاملا سر پر پودرقند : ۱ پیمانه سر خالی گلاب : به مقدار لازم رنگ خوراکی دلخواه :چند قطره بادام هارو داخل ظرفی ریخته و آب جوش رو روی اونها میریزیم حدود بیست دقیقه بمونه بعد بادامهارو آبکش کنید و پوست بادامها رو میکنیم بادامها رو روی سینی پهن میکنیم تا خشک بشن و شکننده رطوبتی داخلش نباشه وگرنه پودر نمیشن. بعد بادام و پودر قند روداخل غذاساز ریخته و آسیاب میکنیم دقت کنید آروم آروم و کم کم اینکارو بکنید تا بادومها به روغن نیفته تو چندمرحله انجام بدید. دراخر که مواد شکل پودر گرفت کم کم گلاب و اضافه میکنیم مواظب باشید زیاد گلاب نریزید کم کم اضافه کنید وگرنه خمیر شل میشه موقع اضافه کردن گلاب زیاد ورز ندید وگرنه مواد به روغن میفتهه. مواد رو به هر قسمت که دوست دارید تقسیم کنید و رنگ خوراکی موردنظرتونو بریزید و مواد رو گرد کنید و با پشت چاقو خط بندازید مثل عکس و در آخر داخل شکر بغلتونید و تمام. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کشک😍😋 مواد لازم: ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد نکته: اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره. برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌دیدی چه راحت و بی دردسر درست شد 🍎🎂 عطر سیب و کره و دارچین کل خونه رو گرفته پیشنهاد میکنم حتما یه بار امتحانش کنید😍 مواد لازم سس کارامل شکر:۱ لیوان کره:۱۰۰ گرم سیب:۲عدد دارچین:دلخواه . مواد کیک تخم مرغ:۴عدد شکر:۱و نیم لیوان روغن:۱ لیوان شیر:۲لیوان آرد:۵۰۰گرم بکینگ پودر:۱ قاشق غ خ وانیل:نصف قاشق مرباخوری ‌زمان پخت:۴۵دقیقه میزارن حرارت:۱۸۰ درجه سانتیگراد نکته۱:شکر رو روی حرارت کم بزارید ذوب بشه و اصلا هم نزنید و به صورت دورانی تابه را تکان داده تا یکدست شود نکته ۲:وقتی آرد رو اضافه کردید خیلی هم نزنید تا پف کیک نخوابه نکته ۳:سیب هارو با ضخامت بیشتر برش بزنید.... ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچیزی که تو خونه درست کنی و از مواد با کیفیت تهیه بشه و به اندازه بخوری سالمه👌🏻 برای خمیر سوال پرسیدین که با لیوان بگو با ترازو بگو اینجا براتون کامل توضیح میدم🤗 ببینید اول که یادتون باشه همیشه برای پخت نان و شیرینی استفاده از ترازو درست ترین روشه اما اگر امکان تهیه اش رو ندارید هرپیمانه یا لیوان فرانسوی ارد حدودصدوپنجاه گرم هست هرپیمانه اب حدود ۲۰۰گرم هست هر قاشق غذا خوری مخمر فوری حدود پانزده گرم هست هر قاشق غذا خوری شکر دوازده گرم هست هر قاشق غذا خوری نمک پانزده گرم هست و اما مقادیر خمیر این کیک پیتزا سیصد گرم آرد صدو پنجاه گرم آب پنج گرم مخمر خشک سی گرم روغن مایع یا زیتون زمان استراحت خمیر بیست دقیقه دمای فر ۲۲۰درجه مدت زمان حدودا ۴۰دقیقه بستگی به فرتون داره قالبو حتما چرب و ارد پاشی کنید🤗 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا سوخاری😍😋 ‼️نکته ی مهم پخت این غذا رو‌ توی کپشن بخون ترکیب سوخاری و پیتزا میشه یه غذای هیجان انگیز به اسم پیتزا فریتا 😉♥️ چیا میخوایم؟ 💎برای خمیر: آرد سفید یک و نیم لیوان فرانسوی تخم مرغ یک عدد نمک یک قاشق چایخوری شکر یک قاشق غذاخوری خمیرمایه فوری یک‌ قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره یک‌ قاشق غذاخوری شیر ولرم نصف لیوان تا یک لیوان فرانسوی 💎برای مواد میانی: سس گوجه فرنگی پنیر پیتزا فلفل دلمه خرد شده پپرونی 💎برای رومال: تخم مرغ یک عدد شیر یک سوم لیوان فرانسوی نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری پودر سوخاری پانکو 🔻توضیحات کامل توی ویدیو هست. 🔻همه مراحل رو طبق فیلم انجام بدین. 🔻مواد میانی و میزانش به دلخواهه. میتونین به جای پپرونی، ژامبون، مرغ یا گوشت چرخکرده بریزین 🔻شیر ولرم رو تا جایی اضافه کنین که خمیر به دست نچسبه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سس مخصوص این کیک رو با هر نوع میوه تابستونی میتونی درست کنی مثل :شبرنگ،هلو،حتی گیلاس و آلبالو و انبه😍 اینارو لازم داری :👇 آرد : ۲۶۰ گرم (۲ پیمانه) تخم مرغ: ۳ عدد شکر : ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه) روغن : ۹۰ گرم (نصف پیمانه کمی کمتر) شیر: ۸۰ گرم (۱/۳ پیمانه) بکینگ پودر: ۱/۵ ق چ خ وانیل : نصف ق چ خ زرد آلو : ۳ عدد مواد سس: ۱۵۰ گرم زردآلو(تقریبا ۲/۳ پیمانه) شکر : ۹۰ گرم (نصف پیمانه) نشاسته ذرت : ۵ گرم ( ۱ ق غ خ سر پر) ژلاتین : ۵ گرم ( ۱ق غ خ ) آب : ۳۰۰ گرم(۱/۵ پیمانه ) گلاب: ۱ ق غ خ نکات: ✅اگر قالب شارلوت نداشتید میتونید از قالب کمربندی یا تلق برای ریختن سس انتهای کار استفاده کنید. ✅اجازه بدید کیک و سس حدودا نیم ساعت در دمای محیط بمونه ولی کاملا خنک نشه بعد سس رو اضافه کنید و حدودا ۳/۴ ساعت بذارید داخل یخچال تا سس ببنده . ✅شکر و زردآلو و آب حدودا یک ربع رو حرارت با شعله ملایم بمونه بعد نشاسته ذرت و ژلاتین رو با آب خنک ترکیب کنید و به مواد فوق اضافه کنید و حدودا ۵ دقیقه دیگه روی حرارت ملایم بمونه. 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه لقمه خوشمزه😋 مواد لازم : نون تافتون یا لواش کالباس یا گوشت و مرغ پنیر پیتزا . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه حل برای رفع ترشی، شوری، تندی . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کشک😍😋 مواد لازم: ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد نکته: اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره. برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب دوغ خیار جذاب😍😋 مواد لازم: خیار گردو سبزی تازه(ترخون،نعنا،تره،ریحون و تربچه) پیازچه کشمش ماست چکیده دوغ برعکس ظاهر جذابش درست کردنش خیلی خیلی سادست اول یه خیار نسبتا بزرگ رو با پوستکن ورقه ورقه ای نازک میکنیم یه خیار دیگه رو پوستشو میگیریم و ریز خرد میکنیم گردو و سبزی و پیازچه و تربچه رو هم خرد میکنیم ته ظرف گود اول ۳ قاشق ماست چکیده میریزیم ورقه های خیار رو ۲ لایه به شگل گرد در میاریم و محتویات رو داخلش میریزیم و در آخر به ورقه های خیار مثل تصویر فرم میدیم و میچینیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈همبرگر سیب زمینی😍😋 ⁨ ⁨🔻مواد لازم برای 4 برگر:⁩ 500 گرم سیب زمینی (2 سیب زمینی بزرگ) 80 گرم نشاسته سیب زمینی به مقدار کافی نمک چاشنی (اختیاری) 30/50 گرم پنیر موزارلا 🔶️طرز تهیه: سیب زمینی‌ها را بشورید، پوست بگیرید، به قطعات مکعبی برش دهید و آنها را در آب جوش (که قبلاً نمک زده شده) حدود 5 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند. پس از گذشت زمان لازم، سیب زمینی‌ها را آبکش کنید و پوره کنید. در این مرحله، کافی است تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر خوبی تشکیل شود! تنها کاری که باقی می‌ماند، شکل دادن به برگرهای خود است؛ اگر می‌خواهید آنها را خوشمزه‌تر کنید، مقدارب پنیر به مرکز آن اضافه کنید و با خمیر بیشتری بپوشانید. می توانید در تابه (حدود 5-7 دقیقه از هر طرف)، یا در فر (با تهویه، 200 درجه به مدت 15 دقیقه) یا در هواپز (190 درجه به مدت 12 دقیقه) بپزید! نوش جان🤍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎🍏🍑🍓 بادام : ۱ پیمانه کاملا سر پر پودرقند : ۱ پیمانه سر خالی گلاب : به مقدار لازم رنگ خوراکی دلخواه :چند قطره بادام هارو داخل ظرفی ریخته و آب جوش رو روی اونها میریزیم حدود بیست دقیقه بمونه بعد بادامهارو آبکش کنید و پوست بادامها رو میکنیم بادامها رو روی سینی پهن میکنیم تا خشک بشن و شکننده رطوبتی داخلش نباشه وگرنه پودر نمیشن. بعد بادام و پودر قند روداخل غذاساز ریخته و آسیاب میکنیم دقت کنید آروم آروم و کم کم اینکارو بکنید تا بادومها به روغن نیفته تو چندمرحله انجام بدید. دراخر که مواد شکل پودر گرفت کم کم گلاب و اضافه میکنیم مواظب باشید زیاد گلاب نریزید کم کم اضافه کنید وگرنه خمیر شل میشه موقع اضافه کردن گلاب زیاد ورز ندید وگرنه مواد به روغن میفتهه. مواد رو به هر قسمت که دوست دارید تقسیم کنید و رنگ خوراکی موردنظرتونو بریزید و مواد رو گرد کنید و با پشت چاقو خط بندازید مثل عکس و در آخر داخل شکر بغلتونید و تمام. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردو پلو از غذاهاى سنتى شهر كرده و يه پلو مخلوطه خيلى خوشمزه و مجلسيه كه گردو و كشمش و زرشك در كنار هم خيلى دلچسبش ميكنه ‎بخش اول برنج سينه و رون مرغ پياز گردو كشمش پلويى زرشك نمك و فلفل و زردچوبه و پودر دارچين ادويه پلويى (براى ريختن رو لا به لاى برنج) ❌اندازه ى مواد دست خودتونه اما مقدار كشمش و زرشك رو كم نريزين كه خيلى خوشمزه ميكنه اين غذارو ⭕️تو مرحله اول مرغ رو با پياز و برگ بو و نمك و فلفل و زردچوبه ميذاريم تا كاملاً بپزه و بعد ريش ريش ميكنيم ❌ ميتونين سينه ى مرغ رو به قطعات خيلى كوچيك برش بدين و توى روغن با ادويه تفت بدين و بپزين ⭕️براى مواد ميانى اول پياز رو تفت ميديم و بعد اينكه سبك شد زردچوبه اضافه ميكنيم و مرغاى ريش ريش شده رو اضافه و نمك و فلفل و پودر دارچين ميزنيم و زرشكى كه توى گلاب خيسونديم رو به همراه كشمش پلويى اضافه ميكنيم و زعفرون دم كرده رو به همراه آب ليموترش اضافه و اجازه ميدين همه ى طعم ها به خورد هم برن ❌ براى اين پلو برنج رو ميتونين ابكش كنين و موقع دم كردن لا به لا برنج و مواد گردو پلو رو بريزين به همراه زعفرون و ادويه پلويى و يا كته كنين و مثل من سرو كنين . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میتونی به عنوان صبحونه و میانوعده با خیال راحت میل کنی اوتمیل دانه چیا😍🤤 مواد لازم جو دوسر پرک دو قاشق غ خ دانه چیا دو قاشق غ خ یک قاشق مربا خوری کره بادام زمینی یک قاشق مربا خوری عسل شیر گرم نصف لیوان __ توت فرنگی شش هفت عدد مقداری آبلیمو مقداری دانه چیا آب دو قاشق غ خ موز (دلخواه) __ جو دوسر رو به همراه دانه چیا و کره بادام زمینی و عسل وشیر با هم مخلوط کنید در ظرف رو ببندید وبزارید داخل یخچال توت فرنگی رو به همراه دانه چیا و آب لیمو و آب بزارید روی حرارت کم مقداری که ملایم شد له کنید وکمی آبش خشک شد حرارت رو خاموش کنید. بریزید روی اوتمیل و تمام🤌🏽😍🍓 درصورت دلخواه میتونید روش موز بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان که فصله انبس این پودینگو حتما تست کن پودینگ چیا و انبه ✔️دانه چیا یکی از مغذی ترین دانه هاس که شما میتونید در رژیم غذایی خودتون استفاده کنید ✔️دانه چیا فیبر بالایی داره برای همین شما رو مدت زمانی سیر نگه میداره ✔️سرشار از امگاسه این پودینگ رو میتونید با موز یا انواع میوه امتحان کنید (مثلا با هندونه امتحان نکنید باز بگین چرا خراب شد😅🥲) برای شیرین شدن هم میتونید از مقداری عسل استفاده کنید. مواد لازم ✔️دانه چیا چهار قاشق غ خ ✔️شیرگرم یک پیمانه ✔️انبه نصف یک عدد(میوه جایگزین میتونه توت فرنگی و موز هم باشه) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب تابه ای داخل تابه راحت و خوش عطر ‌بدون همزن بدون فر بخش اول ارد یک و نیم لیوان تخم‌مرغ یک عدد دارچین یک ق چ بکینگ پودر دو ق چ شیر نصف لیوان روغن مایع یک‌سوم لیوان وانیل یک چهارم ق چ شکر نصف لیوان برای کف تابه .سیب دو عدد+دو ق غ شکر +یک ق غ کره کره آب شد شکر رو اضافه کنید و سیب ها رو کف تابه بچینید مایه کیک رو روی سیب ها بریزید و در تابه رو ببندین بیست دقیقه زمان میبره آماده بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با ماهیچه به سبک رستورانی👌 بهتون قول میدم خوشمزه ترین ماهیچه ای میشه که امتحانش میکنید…👌😉 در ضمن این پست هم بفرستید برای اون کسی که باید براتون درست کنه😊 برای ماهیچه رستورانی اینارو لازم دارید: ماهیچه گوسفندی ۲ عدد،پیاز۴ عدد،سیر،پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،زردچوبه،نمک،روغن مایع،زعفرون،کره،دارچین،کمی رب (دلبخواه) اول ماهیچه رو باروغن مقداری تفت بدین بعد رب رو اضافه کنید و سپس ادویه ها رو اضافه کنید.در اخر در قابلمه رو بذارید اجازه بدین با شعله کم حدود ۴ ساعت بدزه. حالا باقالی و بمدت ده دقیقه بپزید و بعد ۲ لیوان برنج شسته شده رو اضافه کنید، نمک و آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه در آخر سبزی پلویی رو بهش اصافه کنید و بعد آبکش کنید.برای دم کردنش هم از دارچین و زعفران و چند حبه سیر استفاده کنید.بمدت‌۴۵ دقیقه نوش جونتون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدیگ بادمجون دیده بودی ؟؟؟؟ مواد لازم : بادمجون پنج عدد سینه مرغ یک عدد پیاز درشت یک عدد فلفل دلمه یک عدد نمک،زردچوبه،فلفل سیاه پاپریکا یا پولبیبر ،ارومات رب گوجه دو ق غ خ زعفرون ب م ل روغن، برنج طرز تهیه : ✅بادمجونارو سرخ کنید پیاز داغ کن نمک بزن و مرغ وتفت بده و فلفل دلمه رو اضافه کن حالا رب گوجه بزن و حسابی روغن انداخت بادمجونای سرخ شده رو اضافه کن یکم اب جوش اضافه کن در حدی ک مواد بپزه و ابش کشیده بشه حالا بادمجونای خام و نازک برش بزن نمک بپاش زهرش خارج بشه حالا خشکش کن روغن بریز کف طرف بچین کف قابلمه یک لایه برنج ابکش و مواد و لایه لایه بریز بذار دم‌بشکه ❌حرارت گاز اگر خیلی کم باشه بادمجونا نرم میشه ❌زیاد باشه میسوزه پس حرارت گاز مهمه تا تهدیگ طلایی داشته باشی ❌حرارت ملایم یکم بیشتر😋 ❌تهدیگ نباید تشنه روغن باشه پس کامل طرف و با روغن بپوشون . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون پروتئینی نان پروتئینی فوری،با دوقلم مواد😐🍞 کالری کل،بدون کنجد؛ ۲۹۶|پروتئین۱۴.۸|کربو۱۱.۳|چربی۲۲.۴ خودم درست کردم باورم نمیشد یک همیچین بافتی بهم بده... ولی خیلی خوب شد،با پنیرو گوجه خیار😋یا پنیر گردو🤤 __ مواد لازم🏃 (میتونید مواد رو دو برابر کنید تا بیشتر بشه) تخم مرغ یک عدد کره بادام زمینی دو قاشق غ خ نمک نوک قاشق چ خ بیکینگ پودر یک قاشق چ خ کنجد برای روی نان در صورت دلخواه ____ تمامی مواد بالا رو باهم مخلوط کنید،داخل ظرفی که چرب کردین بریزید و داخل فر قرار دهید دمای توستر۱۵تا ۱۷دقیقه با دمای۱۶۰،بعد دما رو کمتر کنید(من روی ۱۰۰گذاشتم،و یک رب تا بیست دقیقه دیگه بود،با سیخ چوبی امتحان کنید اگه به سیخ نچسبید امادس🤤 داخل ایر فایر۸دقیقه با دمای °۳۵۰ نوش جان♥️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای زرشک به علت مزه ملسی که دارد خوشمزه و همه پسند است.به عنوان صبحانه میشه استفاده کرد بخش اول 🌹 مواد لازم زرشک یک لیوان یا ۲۰۰ گرم شکر یک لیوان ونیم لیوان یا ۲۰۰ گرم اب دو لیوان وانیل نصف ق چ 🌹ابتدا باید شهد اماده کنید برای شهد میتونید ،شکر هم وزن زرشک باشه یا شکر دو برابر باشه حالا زرشک پاک کنید کمی زیر اب بگیرید تا گرد خاکش بره بعد بمدت نیم ساعت خیس کنید توقابلمه ای آب وشکر وانیل را ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید ودو باره هم بزنید تا شکر در آب حل شود بگذارید تا شربت قوام بیاید. زرشک را داخل قابلمه بریزید و حرارت را ملایم کنیدو حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع بجوشانید تا پخته شود.از روی حرارت بردارید ، دمکنی بزنید 🌹این مربا هم برای صبحانه مناسب است هم به عنوان دسر بعد از غذا می چسبه و هم وقتی عجله دارید لای برنج هم میتوانید بریزید وبه عنوان زرشک پلو نوش جان کنید سایر نکات مربای زرشک در طول پخت مربا ،آن را هم نزنید.چون زرشک ها له شده و شکل خود را از دست می دهد. از گلاب هم در این مربا استفاده نکنید که بوی شیرینی می گیرد .البته دلخواه است. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک نارگیلی شیرعسلی پودر نارگیل......200گرم شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه) شکلات تخته ای...... برای تزیین شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پلو با گردن یا ماهیچه؟ کدومو بیشتر دوست داری؟ بخش اول اگه ذائقه‌ت با گردن بیشتر سازگاره که روش امروز رو حتما امتحان کن: مواد لازم برای دو الی سه نفر: گردن گوسفند: ۵۰۰ گرم پیاز: ۴ عدد متوسط زعفران به مقدار دلخواه نمک: یک قاشق چایخوری فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری برگ بو: ۲ عدد چوب دارچین: یک عدد سیر محلی کوچک: ۴ بوته ترکیب روغن و کره: ۵ قاشق غذاخوری ( حرارت خیلی کم باشه که مواد ته نگیرن و آروم آروم آب بندازن) برنج: سه پیمانه باقالی : دو الی سه پیمانه شوید تازه: دو پیمانه دارچین: دو قاشق چایخوری اصلا از مقدار سیر نترسینا. قرار نیست غذاتون طعم سیر زیادی داشته باشه. اضافه کردن بخشی از شوید به برنج رنگ اون رو سبز میکنه و باقی شوید رو هم بعد از ابکش کردن اضافه کنین. اگه حرارت حین پخت بالا باشه باید برای ته نگرفتن مواد بهشون آب اضافه کنین. ولی حرارت پایین باعث میشه گوشت و پیازها آروم آب بندازن. برای اینکه خیالتون راحت باشه میتونین ابتدای پخت گردن ، به اندازه ی ته استکان آب بهش اضافه کنین❤️ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛