eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نڪته... این مقدار ارد سه تا نان متوسط و چهار تاڪوچک بشما میدهد مواد لازم ..... ارد .... ڪیک پزے دولیوان شیر.....ولرم سه چهارم لیوان روغن مایع.....ےڪ چهارم لیوان خمیر مایه فوری.....ےڪ قاشق مرباخوری شڪر....ےڪ قاشق غذاخورے نمڪ.....ےڪ قاشق چایخوری ڪنجد دلخواه طرز تهیه ...... شےر وروغن وشڪر و خمیرمایه را با هم مخلوط ڪنید ده دقیقه استراحت بدین اردونمک را مخلوط ومایع عمل امده را به ارد اضافه ڪرده اول با قاشق چوبے یا لیسک مخلوط ڪرده بعد با دست بمدت پنج دقیقه ورز داده تا خمیر نرم ولطیف وبدون چسبندگے باشه بعد زیروروے خمیر را ڪمے ارد زده وخمیر را 45دقیقه استراحت داده بعد خمیر را به سه تا چهار قسمت تقسیم ڪرده هرقسمت را چونه گرفته وخوب گرد ڪنید سینے را ڪاغذ روغتے بیندازید وچونه ها را با رعایت فاصله بچینید حالا اگر دوست دارین نان ڪمے حالت تخت داشته باشه با چهار انگشت ڪمے فشار داده ڪه تخت بشه ولے اگر خواستید نان گنبدے بشه اینڪارو نڪنید بعد با روغن مایع سطح خمیر را چرب درصورت تمایل ڪنجد بریزید ومجددا روے ڪنجد را ڪمے چرب ڪنید ونیم ساعت استراحت بدین فر را از ده دقیقه قبل گرم با دماے 180درجه بمدت تقریبے ده تا پانزده دقیقه چون حرارت فرها متفاوت است ممڪنه زودتر یا دیرتر زیر نان طلایے بشه تا دیدید لبه نانها طلایے شده حرارت پایین را خاموش وچند دقیقه روے نان را گریل ڪنید تا طلایے بشه از فر در اوردین ڪمے از حرارت افتاد ڪیسه فریزر بڪشید با دستمال نخے نیم ساعت بذارید نان ڪاملا نرم بشه نڪته..... اگر دوست داشتید ڪه روے نان زرد رنگ وطلایے بشه میتونید بجاے روغن از رومال زرده وڪمے شیر وزعفران استفاده ڪنید یا یک قاشق ارد را با نصف لیوان اب مخلوط روے حرارت بذاربد تا غلیظ بشه وبعد رومال نان ڪنید وڪنجد بپاشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان رشته پلو هم با مرغ خوشمزس هم با کوفته قلقلی😊 عزبزان این مقدار برای پنج الی شش نفره مواد رو اندازه نگرفتم فقط‌چشمی زدم‌تقریبی مینویسم😄 مواد کوفته قلقلی گوشت چرخ کرده حدود ۳۰۰ گرم پیاز بزرگ یک عدد رنده شده واب گرفته شده با رنده ریز رنده کنید آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه وزردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم جتما با دست ورز بدید که کوفته ها موقع سرخ کردن ترک برندارن چهار پیمانه برنج رو از قبل خیس کردم همراه نمک به آب درحال جوش اضافه میکنیم وقتی که برنج پخته شده مقدار ۳۰۰ گرم رشته رو بهش اضافه کردم یک الی دو دقیقه بپزه کافیه گاز رو خاموش آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید ومخلوط برنج درسته روش مابینشون مقداری ادویه پلوی بزنید( پودر دارچین؛پودر تخم شنیبلیه؛پودر آویشن) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با حرارت خیلی کم تا بخار ازش بلند بشه مقداری روغن مایع وکره رو با حرارت کم داغ کرده وبریزید روش وبزارید دم بکشه هسته چند عدد خرما رو بیرون بیارید وسرخ کنید تو همون ماهی تابه کشمش که قبلا شسته ایم تفت میدیم وکمی زردچوبه میزنیم مواظب باشید کشمش خیلی زود میسوزه کشمش وخرما خالی کرده تو همون ماهی تابه پیاز داغ وقلقلی ها رو سرخ کرده برنج که دم کشید بکشید تو دیس وبا قلقلی وکشمش وخرما وپیاز داغ تزیین کنید عزیزان من از رشته خونگی استفاده کردم رشته خونگی حتما باید سرخ بشه(بدون روغن) وبعدا استفاده کنید توجه کنید رشته خونگی قبل از اینکه بریزید تو برنج حتما خوب بشورید با اب سرد رشته بازاری شستن و سرخ کردن نمیخواد تکه تکه کنید وبریزید داخل برنج اونم یکی دو دقیقه بجوشه کافیه البته اینو بگم من هیج وقت نخوردم واستفاده هم نکردم فقط نت سرج کردم ونوشتم 😊عزیزان یکبار بجای زعفران از زردچوبه استفاده کنید طعمش عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
زمینی_و_قارچ 😋😋 _مواد لازم: ●سیب زمینی..... چهار عدد ●سینه مرغ (بی استخوان)..... پانصد گرم ●فلفل دلمه ای (سبز)..... یک عدد ●فلفل دلمه ای (قرمز)..... یک عدد ●قارچ..... یک بسته ●روغن زیتون..... به مقدار لازم ●نمک..... به مقدار لازم ●فلفل سیاه..... به مقدار لازم ●پاپریکا..... به مقدار لازم ●پودر آویشن..... به مقدار لازم ●پنیر چدار (ورقه ای)..... به مقدار لازم _مواد لازم سس بشامل: ●آرد..... دو قاشق سوپخوری ●کره..... دو قاشق سوپخوری ●شیر..... دو و یک دوم پیمانه طرز تهیه: سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت ورقه های ضخیم برش دهید. آنها را در ظرف فر بچینید. روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن را با هم مخلوط کنید و با برس به همه جای ورقه های سیب زمینی بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند. قارچ خرد شده را در تابه تفت دهید تا آب آن کشیده شود و کنار بگذارید. مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و در مقدار کمی روغن تفت دهید تا برشته شود. فلفل دلمه ای های نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. قارچ تفت داده شده و مقداری نمک اضافه کنید. این مخلوط را روی سیب زمینی های پخته شده پخش کنید. سس بشامل روی آنها بریزید و در آخر ورقه های پنیر چدار را روی مواد قرار دهید. ظرف را دوباره در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود. سپس سرو کنید. نوش جان! *برای تهیه سس بشامل یا همان سس سفید، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس شیر و نمک را اضافه کنید. هنگامی که شیر شروع به قل زدن کرد، ظرف را از روی حرارت بردارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام عزیزان مهربون. قالب هر طرحی دوست دارین میشه . الزامی به این شکلی نیست . ژله ابتدایی که داخل قالب ریختم من از ۲ بسته ژله آناناس (دل به خواهی هر نوع ژله میشه) استفاده کردم . باز نیاز نیست که حتما بستنی ریخته بشه . هر ژله دلخواه میشه . من بستنی ریختم بابت اینکه وقتی برش میدم راحت تر از قالب خارج بشه . من ۲ بسته ژله آناناس رو با ۲ لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک شد و بعد ۴ ق غ بستنی وانیلی نرم رو ریختم . قالب رو کمی چرب کردم و ژله رو ریختم توی قالب و گذاشتم یخچال نیاز نیست که بزارین خیلی بمونه همین که بسته بشه کافیه . بعد از برش هم ۶ رنگ ژله نصف بسته ( من از زرد موز، سبز لیمو، آبی بلوبری ، بنفش انگور ،قرمز هندوانه ، نارنجی پرتقال استفاده کردم ) رو که با ۳/۴ لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشه و طبق کلیپ وقتی یکی در میون ژله آناناس رو خارج کردم داخل قالب ریختم . یه خراب کاری هم کرده بودم 🙈😁که دو رنگ ژله ام در یه قسمتی با هم قاطی شده بود . که آخر کار همون قسمتی که دو رنگ قاطی شده بود رو جدا خارج کردم و جاش ژله مورد نطر اینجا زرد رنگه بود ریختم . وقتی که ژله هام به صورت عمودی ریختم و بسته شد ، اون ژله آناناس ابتدایی رو کمیش رو آب کردم و داخل قالب ریختم و یخچال گذاشتم . این کار رو به خاطر این انجام دادم که وقتی از قالب بیرون بیارم طرح ها بیشتر خودش رو نشون بده . برای در آوردن از قالب دورش رو با چاقو آزاد کردم و مطمین بشین که ژله از جاش آزاد شدا حتی می تونین یه چند ثانیه داخل آب ولرم بزارین و بعد روش یه دیس مرطوب بزارین و برگردونین . نکته : من ژله هام رو با آب کمتر درست می کنم و جای آب سرد آب جوش می ریزم . دلیل این کار هم ژله راحت از قالب خارج میشه و زودتر بسته میشه و راحت تر ژله حل میشه و شفاف تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل توپک خرما و بیسڪوییت 👆🏻 (برای سفره افطار و مجالس عالیه. طعم خیلے خوبے هم داره.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
64.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم ڪامل طرز تهیه حلوا مجلسی👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل قلیه ماهی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
الانه که برگها ،برگهای غوره هستن درست کنید بعد از مدتی دیگه برگها سفت میشن برای نگه داری برگ مو راها وروش های مختلفی وجود دارد من شخصا همه روشها رو امتحان کردم میتونید برگها رو خوب شسته وخشک کنید ورو هم دسته کنید ودر یک نایلون فریزیر بزارید وفریزیر کنید هر موقع خواستی یک ساعت قبل دربیارید تا از یخ زدگی دربیاد روش دیگه شسته وخشک کنید ومقدار نمک بپاشید ودر ظرف دربسته بزارید وفریزیر کنید روش دیگه اینکه خوب بشورید وخشک کنید چند برگ رو هم بزارید ولوله کنید وبزارید تو شیشه یا بطری یک بار مصرف ودرشو محکم ببندید تا موقع مصرف شوراب هم روش دیگر برای نگهداری برگ مو قبل از دست به کار شدن آب رو بزارید بجوشه برای یک لیتر آب چهار قاشق نمک ویک لیوان سرکه میزنیم تو بعضی از دستورات کمتر سرکه میزنند ولی من یک لیوان زدم همه رو باهم مخلوط با سرکه ونمک هم یک جوش زدم وبزارید سرد بشه برگها رو بشورید وبزارید آب اضافی اونا بره دمشونو بکنید وچند عدد رو هم بزارید یا تویه شیشه رو هم انباشته کنید یا چند عدد با هم رول کنید وبزارید تو یک شیشه لابلای برگها مقداری سبزی معطر بزارید(ترخان شوید ریحان نعنا جعفری)بزارید وقتی شیشه ها پر شدن از مخلوط آب وسرکه ونمک روش بریزید تا پر بشه حتما آب روی برگها رو بگیره وگرنه کپک میزنه در شیشه رو محکم ببندید دوسه روز تو دمای اشپزخانه باشه وسپس بزارید یخچال این شور آب یکسال ماندگاری داره در شیشه یا ظرف حتما محکم باشه وهوا نده زیاد نمک نریزید که شور شه هروقت خواستید باهاش دلمه درست کنیداستفاده از شیشه در بیارد وتو صافی بگذارید تا آب اضافی آن بره آگه دیدید شوره ابی روش بکشید این شوراب بعد از دو هفته قابل مصرف است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 1 لیوان آب 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری نمک 3.5 لیوان آرد مواد داخل مانتی: 400 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ریز خرد شده نمک ، فلفل سیاه ، زیره مواد لازم برای سس: 2 قاشق غذاخوری رب 2 قاشق غذاخوری روغن مایع نمک 3.5 الی 4 لیوان آب طرز تهیه: مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر تقریبا سفتی شود. روی خمیر را بپوشانید و 20_15 دقیقه استراحت بدید. در این فاصله مواد گوشتی را آماده کنید تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و کمی ورز بدید. خمیر استراحت کرده را به 2 چانه تقسیم کنید. و به ترتیب نازک باز کنید. موقع باز کردن خمیر کمی آرد بپاشید. سپس با قالب گرد و یا با لیوان گرد برش بزنید. مثل فیلم 4 عدد از خمیرها را کنار هم بذارید و از مواد گوشتی روی خمیرها بذارید و شکل گل بدید و داخل سینی چرب شده بچینید. در فر 200_190 درجه از قبل گرم شده 10 دقیقه بپزید. سپس مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی مانتی و داخل سینی بریزید روی سینی کاغذ روغنی بکشید و یا در سینی را بذارید و در فر 180 درجه نیم ساعت بپزید.(مرحله دوم پخت حتما روی سینی را بپوشانید در غیر اینصورت روی مانتی خیلی خشک میشود) بعد از پخت از داخل فر بیرون آورید و با ماست سیر دار سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوشت چرخ ڪرده ۴۰۰گرم برنج نیم دانه ایرانے یک دوم پیمانه لپه نیم پز نڪوبیده شده یک چهارم پیمانه سبزے تازه وخرد شده یک دوم پیمانه سبزے خشک دو قاشق پیاز متوسط رنده شده واب گرفته شده تخم مرغ یک عدد لپه براے داخل سس یک دوم پیمانه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم ڪوفته مقدارے لپه رو خیس ڪنید وبزارید چند جوش بزنه ڪفشو بگیرید وحدود ده الے پانزده دقیقه بپزه ڪافیه آبش ڪاملا ڪشیده شه وبا گوشت ڪوب یا غذا ساز ڪاملا له ڪنید بعضے از خانوما برنج رو هم میپزن ولے من فقط خیس ڪردم نپختم از برنج نیم دانه ایرانے استفاده ڪردم برنج رو یڪے دوساعت خیس ڪردم بعدا آبڪش ڪردم برنج لپه پوره شده یک عدد تخم مرغ یک عدد پیاز رنده واب گرفته شده مقدارے سبزے ترخون وریحون ومزره ونعنا وشوید وتره وجعفرے آگه سبزے تازه بود ریز خورد ڪرده وبهش اضافه ڪتید من ازمخلوط خشک و تازه استفاده ڪردم نمک وفلفل سیاه وقرمز ووزردچوبه همه رو به اضافه ڪرده مخلوط ڪنید وخوب خوب ورز بدید حدود ده دقیقه چند بار بلند ڪنید ومحڪم بڪوبید تو ڪاسه تا انسجام پیدا ڪنه سپس به اندازه یک پرتقال بردارید وڪف دست گود ڪنید وتوش ڪمے زرشک آلوے خیس خورده ڪمے پیاز داغ بزارید وببنید دستتون رو ڪمے خیس ڪنید تا خوب درز ها خوب به هم بچسپن وموقع پخت باز نشه درست ڪردن ڪوفته این هشتگ رو بزنید به صورت ویدئویے هست وقتے ڪوفته آماده شد بزارید یخچال وسس رو آماده ڪنید یک عدد پیاز رو خرد ڪرده و با مقدارے روغن سرخ ڪنید ویک قاشق سر پررب وڪمے زردچوبه وفلفل بهش اضافه ڪنید ویه تفت بدید وبه مقدار ڪافے آب بریزید وقتے سس جوش اومد ڪوفته ها را اضافه ڪرده، من ڪمے لپه هم زدم داخل سس ودرشو ڪیپ نڪنید تا یک ربع ڪه ڪوفته ها وا نرن بعدا شعله رو ڪم ڪنید وبزارید بپزه چند نڪته در مورد ڪوفته آگه لپه دوست ندارید، نریزید ؛تو ڪوفته میتونید از آرد نخود چے استفاده ڪنید واسه سس ڪوفته به جاے آب آگه از آب قلم استفاده ڪنید خیلے خوشمزه میشه 😋 وقتے سس جوش اومد ڪوفته رو به آرامے توش بزارید وصبر ڪنید دوباره بجوش بیاد ودر قابلمه رو بزارید. همیشه به اندازه اے آب بریزید ڪه روے ڪوفته ها رو بگیره دوباره مجبور نشید آب بریزید آگه دیدید آبش داره تموم میشه وڪوفته هنوز نپخته هست آب جوش بریزید روش پخت ڪوفته سه ساعت طول میڪشه با شعله متوسط گوشت گوسفندے خوب ورز داده نشه ڪوفته هاش وا میره براے جلوگیرے از وا رفتن ڪوفته ڪمے سینه مرغ رو باهاش چرخ ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا عالیه پیشنهاد میکنم خودتون امتحان کنید👌👌 🍁🍁اما دستورشو بگم؛ 🍄🍄قارچای بزرگ انتخاب کنید.داخل قارچتون یکم کره و گوشت بریزید واسه سسشم از رب گوجه و روغن رو با مقداری آب تفت بدید و روی مواد بریزید بزارید داخل فر. 🌹یادتون نره از سس کچاب هم میتونید استفاده کنید. بعد ک مواد تغریبا داخل قارچ ها تنوری شد از فر بیرون بیارید و پنیر پیتزارو اضافه کنید🤗🤗 میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید یا از کالباس و سوسیس به جای گوشت استفاده کنید در هر صورت مواد داخلش سلیقه ایه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ای گوشت چرخ کرده 400گرم گوشت مرغ چرخ کرده 400گرم پیاز رنده شده واب گرفته شده2عدد نمک .فلفل.روغن به میزان لازم پیازها را رنده ریز کرده وابش میگیریم.ونصفش به گوشت چرخ کرده ونصفش به گوشت مرغ که چرخ شده اضافه میکنیم نمک وفلفل به گوشتها اضافه میکنیم .هر کدوم جداگانه خوب با دست ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.یک کیسه فریزر روی میزکار باز میکنیم.1ق از گوشت راروی کیسه میزاریم کنارش 1ق گوشت چرخ کرده مرغ ودوباره 1ق گوشت ودوباره گوشت مرغ (بستگی به بزرگی تابه تون داره که چندبار اینکار وانجام بدید درواقع بزرگی کباب هم خودتون تعیین میکنید من تابه ام رژیمی دوطرفه هست واین اندازه براش کافی بود).یک طرف کیسه فریزر روی گوشت برگردونید وبادست اروم گوشت صاف کنید (ازروی کیسه فریزر)به این ترتیب گوشت با دست مرتب میکنید کیسه فریزر راازروی گوشت باز کرده وبه کمکش توی ماهیتابه که قبلا روغن ریختیم وگذاشتیم روی حرارات گرم شده برمیگردونیم .یک طرفش که پخت برمیگردونبم طرف دیگه اش هم بپزه .حرارات حتما باید کممممم باشه . میتونید بجای مرغ از گوشت بوقلمون هم استفاده کنید...فرقی نمیکنه سینه مرغ باشه یا ران مرغ .ولی ترکیبی ازهردو خوشمزه ترهست .نوش جان .با پیاز وسماق سروش کنید..امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪباب اسڪندر خانگی مواد لازم براے تهیه دونر: 500_600 گرم گوشت چرخ ڪرده نیم چرب 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخورے ماست 2 قاشق غذاخورے آرد سوخاری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده، زیره و آویشن مواد لازم براے تهیه سس ربی(قرمز): 1 قاشق غذاخورے ڪره 4_5 قاشق غذاخورے روغن زیتون 1 قاشق غذاخورے آرد 1 قاشق مربا خورے رب فلفل 1 قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگے 3 قاشق غذاخورے ڪچاپ نمک، زیره، آویشن، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده 1.5 لیوان آب 1 عدد نان پیده ڪره ماست(برای سرو) طرز تهیه: برای تهیه دونر، تمام مواد غیر از گوشت چرخ ڪرده را داخل غذاساز خوب مخلوط ڪنید. سپس روے گوشت چرخ ڪرده بریزید و ورز بدید. سلفون را روے میز پهن ڪنید. گوشت چرخ ڪرده را روے آن گذاشته، به شڪل دلخواه رول ڪنید و داخل فریزر بذارید. تا زمانیڪه ڪاملا یخ بزند منتظر بمانید(من یک شب نگه داشتم) دونری ڪه از فریزر درآوردید 10_15 دقیقه در دماے اتاق گذاشته سلفون را جدا ڪنید. با چاقوے تیزے حدالامڪان خیلے نازک ببرید. هرچقدر نازک باشه همان قدر لذیذ و زیبا میشود. (چند ماهے میتونه داخل فریزر بمونه. موقعے ڪه مهمون بیاد خیلے راحت میتونید حاضر ڪنید) ورقه هاے دونر را داخل ڪمے روغن، با برگرداندن سرخ ڪنید. پیده را به صورت مڪعب هاے ڪوچک ببرید. داخل ماهیتابه یک قاشق غذاخورے پر ڪره بریزید. 1 قاشق مربا خورے پودر فلفل قرمز بریزید. پیده ها را اضافه ڪرده، با هم زدن سرخ ڪنید.(دقت ڪنید نسوزد!) براے سس ربے (قرمز)، روغن را داغ ڪنید. آرد را اضافه ڪنید و ڪمے تفت دهید. سپس رب را اضافه ڪرده هم بزنید. نصف لیوان آب را اضافه ڪنید. ڪچاپ و ادویه را اضافه ڪنید. هم بزنید ڪمے تفت دهید و بقیه آب را اضافه ڪنید. (موقع اضافه ڪردن آب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. اگر آب ڪم باشد مقدارے هم اضافه ڪنید) ڪمے بجوشانید. از روے اجاق برداشته در آن را ببندید. در ظرف سرو، نان پیده هاے سرخ شده را قرار بدید. روے آن سس بریزید. دونرها را قرار بدید و دوباره سس بریزید. در آخر ڪره داغ را روے آن ریخته، با ماست سرو ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛