eitaa logo
آشپزی خاص
97.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی خاص
#آب_هندوانه_یخی دیزاین شیک وسریع😍👇 🍎 @ashpaziykhs 🍎
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 موادلازم برای اب هندوانه: هندوانه بدون هسته  3 پیمانه یخ خرد شده 3 پیمانه خاک قند ½ 1 قاشق غذاخوری 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 طرزتهیه: هندوانه و شکر را در مخلوط کن می ریزیم، حدود ۱۰ دقیقه می زنیم تا کامل مخلوط شوند. یخ خرد شده را اضافه نموده و ۳ دقیقه دیگر مواد را می زنیم. نوشیدنی را در لیوان های آماده ریخته و می توانیم روی آن را مانند عکس، با نعناع تزیین کنیم. 🍎 @ashpaziykhs 🍎
#بستنی_یخی🍦🍧 که ماایرانی هابه اسم آلاسکا میشماسیمش😍😋 🍎 @ashpaziykhs 🍎 طرزتهیه👇
آشپزی خاص
#بستنی_یخی🍦🍧 که ماایرانی هابه اسم آلاسکا میشماسیمش😍😋 🍎 @ashpaziykhs 🍎 طرزتهیه👇
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 مواد لازم برای بستنی یخی رژیمی میوه ای ماست کم چرب یا بدون چربی یک و نیم پیمانه توت فرنگی یا شاتوت یخ زده (می توانید از مخلوط هر دو استفاده کنید) یک و نیم پیمانه لیوان کوچک یکبار مصرف ۶ عدد کاغذ آلومینیوم یک تکه چوب بستنی (می توانید از قاشق چایخوری استفاده کنید) ۶ عدد 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 طرز تهیه بستنی یخی رژیمی میوه ای موز را حلقه حلقه کنید و همراه با ماست و توت های یخ زده داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یکنواخت شوند به مخلوط کردن ادامه دهید. مایع به دست آمده را به طور مساوی در لیوان های کاغذی بریزید. لیوان ها را با کا غذ آلومینیوم بپوشانید و وسط آن را سوراخ کرده و چوب های بستنی (یا قاشق چای خوری) را به داخل آن فرو کنید. لیوان ها را داخل فریزر قرار داده و ۳ الی ۴ ساعت منتظر بمانید تا بستنی ها آماده شوند. لیوان های کاغذی را به آرامی پاره کنید و بستنی ها را سرو نمایید. 🍎 @ashpaziykhs 🍎
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شيرازي مجلسي يه غذاي خوش عطر و طعم مجلسي شيرازي😉👌🏻 موادلازم (برای 4 نفر): برنج 5/0 کیلو مرغ 800 گرم کره 2 قاشق غذاخوری بادام 50 گرم پسته 50 گرم كشمش 100گرم پوست پرتقال 100 گرم شکر 4 قاشق غذاخوری پیاز متوسط 2 عدد زعفران نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه:برنج را برای مدت 2 ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید و روی شعله متوسط برای 20 دقیقه حرارت دهید. در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از 20 دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند. سپس مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره ، زعفران و مقداری آب مرغ به مرغ اضافه کنید و خوب به هم بزنید. پسته و بادام را از قبل در آب خیس کنید. بعد از خیس خوردن، پوست آنها را بکنید و ریز خرد کنید. پوست پرتقال را نیز خلال کرده و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود. سپس آن ها را یک ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید. در نهایت پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر تفت دهيد. برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید. سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید. در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. (( كشمش را بشويد و در كيسه پلاستيكي بريزيد و روى برنج بزاريد تا همراه با برنج دم بكشد )) ( كشمش حالت پفكى و نرم مى شود سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهیدتا دم بكشد ... غذا آماده سرو است.كشمشى ها را از پلاستيك خارج كنيد و با مقدار كمى روغن يا كره تفت دهيد و شیرین پلو را در دیس بکشید. سپس باقیمانده بادام، كشمش ، پسته و پوست پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی شیرین پلو را با آنها بپوشانید، یا اینکه می توانید آنها را با هم مخلوط نکنید و بطور جداگانه روی شیرین پلو را با آنها تزئین کنید. در صورت دلخواه می توانید از کمی زرشک و هویج پخته خلال شده هم برای تزئین شیرین پلو استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شکر پلو شیرازی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تک نفره پاناکوتا ساده و هلویی برای پاناکوتا ساده برای قسمت هلویی کمی ژله ی هلو غلیظ درست میکنیم و به جای ژلاتین داخل مواد پاناکوتا میریریم اگر کمرنگ شد یک قطره رنگ خوراکی میزنیم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر تک نفره اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
( ) آرد:600گرم ( چهار و یک چهارم پیمانه) پودر شکر:500گرم ( چهار و یک سوم پیمانه) کره :350گرم یک و یک دوم پیمانه) وانیل :1/4ق م هل:1ق م دارچین:1ق س زنجبیل:2ق م کاکائو:2ق س زعفران دمکرده:2ق س گلاب ۳ق س آرد رو میریزیم توی تابه میذاریم روی گاز تا بوی خامی آرد گرفته بشه اما تغییر رنگ نده.از روی حرارت برمیداریم میذاریم کنار سردشه.پودر شکر و کره رو با آرد مخلوط میکنیم به همراه وانیل و هل و زنجبیل و از چرخ گوشت رد میکنیم.مواد رو به 3قسمت تقسیم به یه قسمت کاکائو و دارچین و یه قسمت زعفرون میزنیم یه قسمت هم سفید میمونه.دوباره مواد رو از چرخ رد میکنیم .اگه حلوا خشک بود یه مقدار کره مازاد بر دستور اضافه میکنیم تا نرم بشه. توضیح : حلوا سفید رو به ضخامت 3میل بین دو تا کاغذ روغنی باز میکنیم.دو حلوای زرد و قهوه ای روجداگانه به ضخامت1سانت باز و به شکل نوارهای بلند 1سانتی برش میزنیم.وسط حلوای سفید رو با آب یا گلاب مرطوب و بعد یه نوار زعفرونی کنارش قهوه ای و دوباره حلوا زعفرونی وسط حلوای سفید میذاریم.ردیف دوم عکس ردیف اول یعنی قهوه ای زرد قهوه ای.ردیف سوم عکس ردیف دوم.اطراف خمیرو با آب مرطوب میکنیم وحلوای سفید رو دورش میپیچیم و اطرافش رو مرتب میکنیم.بعد از یه ساعت برش 1سانتی میزنیم. توضیح : هرکدوم از حلواهارو بین دو کاغذ روغنی باز میکنیم به ضخامت3میل.ورق قهوه ای رو با یه لایه شکلات ذوب شده میپوشونیم و یه ورق حلوا زعفرونی میذاریم روش مجدد یه لایه نازک شکلات ذوب شده و ورق حلوای سفید.این کارو ادامه میدیم تا 10لایه حلوا روی هم قرار بگیره.وقتی شکلات بین حلوا بست. حلوارو به عرض 3سانت میبریم با چاقو قطر داخلی این مستطیل رو برش میزنیم تا دو مثلث به دست بیاد.یکی از مثلثا رو روی سطح کار می خوابونیم و مثلث دوم رو 180درجه میچرخونیم و دو مثلث رو کنار هممیذاریم تا قسمت پهن مثلث به سمت بیرون باشه.تکه های مثلثی با آّ به هم میچسبن.بعد از یه ساعت به ضخامت 1سانت میبریمش. توضیح حلوا رولتی: هر کدوم از حلوا ها جداگانه به ضخامت 3-4 میل باز و روی حلوا های باز شده با برس گلاب میزنیم و روی هم میذاریم حلوای قهوه ای بین دو حلوای دیگه باشه.روی آخرین لایه وردنه میکشیم تا لایه ها به هم بچسبه.ومجدد مرطوب میکنیم و از یه طرف رول میکنیم.اطرافشو مرتب کرده و بعد از یه ساعت برش 1سانتی میزنیم. نکات ویژه بهتر است کره ای که برای حلوا استفاده میکنید سفید و روشن بوده و بوی ملایمی داشته باشد حلوای سه رنگ (شیر مرغ) به مدت یک هفته بیرون از یخچال قابل نگهداری است میزان پودر شکر را میتوانید بنا به ذایقه خود کمتر یا بیشتر از اندازه داده شده استفاده کنید پیشنهاد پانیذ به جای کره میتوانید از روغن صاف لادن ۵۰۰ استفاده کنید که در این صورت ۳۰۰گرم روغن صافی کافی است اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
حلوای رولتی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🌸سلام صبح بخیر 🌾زيباترين سلام دنيا 🌸طلوع خورشيد است 🌾آن را بدون 🌸غروبش تقدیمتان میکنم 🌾برایتان قلبی خالی ازکدورت 🌸زندگی عاشقانه و 🌾لحظاتی ناب آرزومندم @ashpaziykhs ❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅ژله چشم نظر😋 من سه رنگ ژله درست کردم یک بسته ژله بلوبری با یک ونیم لیوان اب جوش حل کردم یک قطره رنگ ابی ریختم توش تا تیره بشه گذاشتم کنار یک بسته بلوبری با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر توش ریختم که این ژله آبی کمرنگمون میشه. یک بسته آلورا درست کردم یک لیوان اب جوش ریختم حل که شد خنک شد نصف لیوان شیر اضافه کردم که میشه ژله سفیدمون. توی دایره ها اول ابی کمرنگ رو ریختم کمی که بست روش کمی سفید ریختم وقتی بست تا خط نصفه قالب ژله ابی پررنگ رو ریختم .وقتی بست به ترتیب ژله های ابی کمرنگ و سفید رو ریختم گذاشتم ۶ساعت توی یخچال خب این تا اینجای کار. بعد قالب رو توی اب جوش گذاشتم ژله رو برگردوندم وبا قلمو و رنگ خوراکی نوک دایره هارواز ابی پررنگ یه نقطه (دایره) کوچیک سر هرکدوم کشیدم پس نوک دایره ها که سورمه ای یا ابی پررنگ هست ژله نیست با قلمو ورنگ خوراکی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ژله چشم نظر با دستور کانال کار دوستان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم:      رب گوجه  ۱ قاشق غذاخوری     دارچین به میزان لازم     زردچوبه به میزان لازم     نمک به میزان لازم     روغن به میزان لازم    سیب زمینی ۱ عدد    لیمو عمانی ۴ عدد    پیاز ۱ عدد     لپه ۱ لیوان     گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم طرز تهیه: 1. پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید. به آن زرچوبه اضافه کنید. 2. لپه را در کمی روغن تفت دهید. این کار مانع وا رفتن لپه می شود. گوشت و لپه را به پیاز اضافه کنید و دو لیوان آب بریزید. 3. پس از یک ساعت رب و لیمو عمانی و نمک را اضافه کنید و یک ساعت دیگر اجازه دهید جا بیفتد. 4. سیب زمینی را خلالی کنید و در روغن سرخ کنید و پس از کشیدن در ظرف روی خورش بریزید.   نکاتی در رابطه با تهیه خورش قیمه: 1. گوشت را باید کمی ریزتر از اندازه معمول گوشت خورشتی خرد کنید. 2.  بهتر است از چیپس خلال استفاده نکنید و خود سیب زمینی را سرخ کنید. 😋نوش جون😋 👇👇👇👇😋😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خورشت قیمه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: خمیر یوفکا آماده : 1 بسته گوشت چرخ شده. : ۲۰۰ گرم پیاز : 1 عدد متوسط جعفری ساطوری شده : 4 قاشق غذاخوری زردچوبه،نمک و فلفل : به مقدار دلخواه رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی : 1/2 پیمانه فلفل دلمه اي : 1 عدد سیب زمینی در صورت تمایل : 1 عدد سیر رنده شده در صورت تمایل : 2 حبه شیر : 1/3 پیمانه تخم مرغ : 1 عدد روغن زیتون یا کره : کمی ✍طرز تهیه: خمیر یوفکا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود .نکتـــه :(برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل 12 ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .سیب زمینی اگه خواستین توی مواد داشته باشین باید نگینی خرد کرده بعد سرخ میکنیم و کنار گذاشته و آخرسر که همه مواد گوشتی پخته شد و از روی حرارت برداشته شد سیب زمینی سرخ شده را اضافه میکنیمابتدا پياز را نگینی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت داده تا طلایی شودسپس گوشت چرخ كرده اضافه میکنیم و تفت میدهیم نکتــــه :اگر با سويا به جای گوشت چرخ کرده درست مي كنيد باید :سويا را با كمي آب در قابلمه جوشانده و قتي جوش آمد داخل آبکش ریخته و به جاي گوشت يه پياز داغ اضافه کرده همراه ادویه که بوی سویا گرفته شود مانند پودر سير و مرزنجوش و آویشن و ... بريزيدسپس فلفل دلمه اي نگینی خرد شده را به گوشت اضافه میکنیم و 2 دقیقه تفت میدهیمبعد قارج خرد شده و سیر رنده شده را ميريزيم و 1 دقیقه تفت دادهآخرسر نمك و فلفل و زردچوبه و رب را اضافه میکنیم و 1 قیقه تفت میدهیم و هم میزنیم تا مواد خوب مخلوط شود و از روی حرارت بر میداریم تخم مرغ و شیر و کمی روغن زیتون یا کره را با هم مخلوط می کنیم . بعد از اینکه موادگوشتی کمی سرد شد ، کف ظرف را کمی چرب میکنیم بعد یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر و کره مرطوب می کنیم ، سپس مقداری از مواد گوشتی را روی خمیر ریخته ( کمی از کناره ها تا کرده تامواد بیرون نریزد ) و خمیر را رول می کنیم و یا به شکل مثلث میپیچیم و یا هر شکلی که دوست دارین . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بورک سیگاری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم: شیر 1پیمانه کره 60گرم شکر 1قاشق سوپخوری آرد 1پیمانه تخم مرغ 3تا4عدد وانیل 1/4قاشق چایخوری ✍طرز تهیه: شیر را روی حرارت قرار داده تا ریز جوش بزنه بعد کره به دمای محیط رسیده وشکر را اضافه میکنیم و مخلوط کرده تا شکر و کره داخل شیر حل شود بعد به محض اینکه دو جوش زد یکباره آرد الک شده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا شکل خمیر منسجم شود. بعد از این مرحله شروع به داغ زدن میکنیم خمیر را روی حرارت ملایم مرتب با کمک قاشق کف قابلمه باز میکنیم و جمع میکنیم مدت تقریبی ده دقیقه تا زمانیکه ته ظرف یه ته دیگ سفیدی از خمیر دیده بشه. حالا خمیر آماده را داخل ظرف دیگه ای قرار داده تا کمی از گرما بیفته و خنک شود تقریبا بعد از پنج دقیقه که خمیر نه سرد سرد باشه حالت ولرم داشته باشه حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغها هست. تخم مرغها را یکی یکی به خمیر اضافه کرده ودر این بین وانیل هم اضافه میکنیم وکاملا مخلوط کرده تا تخم مرغها کاملا به خورد خمیر بره. باید خمیر به راحتی از قیف خارج شود که معمولا 4تخم مرغ لازم هست. بعد از اضافه کردن تخم مرغ سوم اگر خمیر شکل خوبی شد به طوریکه به راحتی از قیف خارج شود و شیارها روی آن بماند کافی است. از خمیر بدست آمده داخل قیف ریخته وبا فاصله داخل سینی فر قرارداده من این بار با کمک قاشق از خمیر برداشتم وداخل سینی قرار دادم . نکته مهم در پخت این شیرینی: فر را از 15دقیقه قبل روی دمای 200درجه گرم کرده وبعد سینی را داخل فر قرار داده 10دقیقه اول با همین دما پخته شود وبعد درجه فر را به 180درجه کاهش داده و10تا15دقیقه دیگه زمام پخت با این درجه انجام شود . بعد از پخت وخنک شدن شیرینی ها از انتها خامه فرم گرفته را داخل شیرینی قرار داده با کمک قیف وبعد اگر چند ساعتی داخل یخچال و داخل ظرف در بسته باشد یه شیرینی عالی خواهید داشت. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نان خامه ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کارتهای عروسی که براتون میان شابلون های لیزریشو نندازید دور👌 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
ژله کار دوستان تو کانال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
1عدد تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنین ، نیم پیمانه شیر و نیم پیمانه روغن اضافه کنین و مخلوط کنین، در آخر 1لیوان آب گازدار رو اضافه کنید و مخلوط کنین. یوفکارو باز کنین، روش با فرچه از سس بمالین، دوباره یوفکا بزارید و تا پنج لایه همین کارو ادامه بدین، مواد گوشتی بزارین و رول کنید، بعد روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بزارین.روی بورک ها زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین بعد ببرین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین تا سرخ شه روی بورکها. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بورک گوشت با یوفکای باقلوا اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‌‌ مواد لازم برای کنسرو غوره : غوره : 1 کیلو آب : 4 لیوان نمک : 4 تا 5 قاشق غذاخوری سرکه انگور قهوه ای : 2 تا 3 قاشق غذاخوری طرز تهیه کنسرو : ‌‌‌ ابتدا غوره را شسته و دانه دانه می کنید و در یک قابلمه به اندازه 4 لیوان آب می ریزیم ‌‌‌ وقتی که آب جوش آمد به اندازه 4 تا 5 قاشق غذاخوری نمک و 2 تا 3 قاشق غذاخوری سرکه اضافه می کنیم و 2 تا 3 جوش خورد سریع غوره های دانه شده را اضافه می کنیم و یک جوش خورد (کمتر از یک دقیقه). ‌‌‌ سریع همان داغ داغ توی شیشه می ریزیم (موظب باشید که نسوزید) و در شیشه را می بندیم تا 7 تا 8 ساعت بماند و بعد وقتی که سرد شد شیشه را برمی گردانیم و دور آن رابا چسب جلد کتاب چسب می زنیم تا هوا وارد نشود و کپک نزند . ‌‌‌ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کنسرو غوره شور اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خدایا🙏 توشه ماه جدید را برای همه پر از لبخند😊 پر از روزی پر از عشق💕 پر از شادی😊 پر از آرامش😇 پر از سلامتی وتندرستی مقدر بفرما🙏 سلام صبحتون بخیر☀️ @ashpaziykhs
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آرد......یک و نیم پیمانه خمیر مایه.....یک قاشق چای خوری   شیر ولرم.....نصف پیمانه شکر......1قاشق چای خوری روغن......یک چهارم پیمانه خرما...... 120 گرم ( برای من 8 عدد شد)  گردو .....50 گرم ( به نظرم زیاده من نصفش را ریختم) دارچین.....1 قاشق چای خوری هل..... کمی  زرده تخم مرغ وکنجد یا گردو یا سیاه دونه..... برای روی کلوچه طرز تهیه :   ابتدا شکر را داخل شیر ولرم حل میکنیم بعد خمیر مایه را اضافه کرده یک هم میزنیم و میگذاریم ده دقیقه بماند، در این فاصله پوست و هسته خرما را میگیریم و با دارچین و گردو خرد شده مخلوط میکنیم. آرد را در ظرفی ریخته وسطش را گود میکنیم و روغن و مخلوط شیر و خمیر مایه را اضافه کرده خوب به هم میزنیم و کمی ورز میدیم و روش سلیفون میکشیم میگذاریم نیم ساعت بماند. خمیر به شش تا هشت قسمت تقسیم کرده، از مخلوط خرما وسطش می زاریم.خب حالا یک مثلث تو ذهنمون تصور می کنیم.بعد ضلعهای مثلث را به سمت وسط خمیر جمع می کنیم.روی کلوچه ها زرده تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم .من با شونه مخصوص کیک روشو سوراخ زدم. 20-25 دقیقه در فری که از قبل رو 180 روشن شده قرار میدهیم . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کلوچه خرمایی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ✅میلک شیک موز😋 ✍مواد لازم : مناسب برای دو نفر موز : 2 عدد بستنی : 2 لیوان شیر : 2 لیوان یخ : 1 لیوان سس شکلاتی : یک چهارم لیوان بیسکوییت و بادام خرد شده برای تزیین 🍜طرز تهیه موزها را خرد کنید و همراه با شیر و یخ داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا یکدست شود ( شیر و موز سرد باشند ). سس شکلاتی را به صورت نامرتب داخل لیوان های سرو بریزید و بچرخانید ، 1 لیوان بستنی را به مخلوط شیر موز اضافه کنید و با قاشق کمی هم بزنید و داخل لیوان های سرو بریزید. 1 لیوان باقی مانده بستنی را داخل لیوان ها بریزید سپس روی میلک شیک را با خرده های بیسکوییت و بادام تزیین و سرو کنید. مقدار یخ میتواند کمتر یا بیشتر شود، در صورت تمایل میتوانید از پودر نارگیل ؛ پودر پسته ، گردوی خرد شده و … هم برای تزیین استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
میلک شیک موز اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱