eitaa logo
آشــپـزی کــد بــانـو👩‍🍳
23.2هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
16.4هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام صبح ☕️ آخرین سہ شنبہ خردادماهتون زیبا روزتون آکنده از شادیهای بی پایان نگاهتون خندان دیوار دلتون بلند اندیشه تون مثبت رونق در کارتون برکت تو سفره تون عشق و مهربانی مهمون خونه هاتون 🍃🌹
من برای درست کردن باقالی پلو یا همون شوید باقالی، همیشه سعی می کنم باقالی رو جدا کمی نیم پز کنم. چون ریسکه اگر بخواهیم برنج و باقالی رو باهم بپزیم امکان اینکه باقالی ها خوب پخته نشن وجود داره. موقع پخت کف روش رو میگیرم وقتی نیم پزشد همراه برنج خیس خورده،به آب درحال جوش اضافش می کنم. من علاوه بر اینکه به برنج درحال خیس خوردن نمک میزنم داخل آب جوش هم مقداری نمک میریزم تا باقالی ها بی نمک نباشن. بعد از آبکشی، برنج و باقالی رو با شوید خشک مخلوط میکنم و دم میذارم.برنج بخار افتاد کمی آب روغن روش میدم تا بهتر دم بکشه و عالی دربیاد. گوشت های تکه ای رو توی روغن تفت میدم تا دوطرفش کمی سرخ بشه. یدونه پیاز رنده شده رو سرخ می کنم به همراه زردچوبه، دوست داشتم یکی دو حبه سیر رنده شده رو هم باهاش تفت میدم یکی دوقاشق رب بهش میزنم شما نخواستین رب نزنین.گوشتهارواضافه می کنم حدود دولیوان آب میریزم با شعله ملایم میذارم حدود سه ساعتی بپزه. نیم ساعت آخر بهش چند قاشق زعفران غلیظ و کمی آبلیمو، نمک ،فلفل ودارچین اضافه می کنم و تمام.   👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
مواد لازم برای۴ نفر مواد اصلی هلو ۱ کیلوگرم آبغوره ۱/۲ استکان نمک ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه ۱- هلو هاراشسته وهسته آنها را میگیریم.داخل قابلمه ریخته وآبغوره و نمک اضافه میکنیم وباشعله کم میپزیم تا زمانی که هلوها نرم شوند. ۲- بعداز مدت پخت آنها‌ را کوبیده واز صافی رد میکنیم.کف یک سینی پلاستیک فریزر بازکرده کمی چرب میکنیم ولواشک را به ضخامت نیم سانت پهن میکنیم.به مدت دوروز درهوای باز قرار میدهیم تا خشک شود. ۳- شکل دادن شبیه گل :با کاتر لواشک ها رو به عرض یک سانت میبریم وکمی لوله کرده و کم کم پیچ میدهیم وبه شکل گل درمیاوریم. . 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
۴ متفاوت مناسب این روزهای گرم تابستان اسموتی کاکائویی:🍸 ۱ عدد موز ۱ لیوان شیر چند تکه یخ ۱ ق غ بستنی کاکائویی ۱ ق م عسل (دلخواه) همه مواد را با هم مخلوط کنید. اسموتی میوه های جنگلی🍒 نصف لیوان شیر ۳-۴ ق غ ماست ۱ ق م عسل ۲ ق غ جو پرک ۵-۶ عدد توت فرنگی ۵-۶ عدد گیلاس ۳-۴ عدد تمشک قرمز و سیاه همه با هم مخلوط شوند. اسموتی اسفناج و کیوی🥬🥝 ۱ لیوان شیر چند تکه یخ ۱ عدد کیوی چند برگ اسفناج ۱ ق م عسل همه با هم مخلوط شوند. اسموتی موز و کره بادام زمینی🍌🥜 ۱ لیوان شیر چند تکه یخ ۱ ق غ بستنی وانیلی‌ نصف ق چ زردچوبه ۱ عدد موز ۱ ق م کره بادام زمینی همه ی‌مواد‌را‌در‌مخلوط‌کن‌بریزید. 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
😍😍 یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید لیوان یا با چاقو برش بزنید بعد توی روغن سرخش کنید میتوتید تو شکلات بزنید روکش شکلاتی بشه میتویند توش رو با شکلات صبحانه . پر کنید یا مثل من با حلوا کنید و با شکلات تزیین کنید 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت میزاریم بعدداخل شیشه ریخته ،درش رومحکم میبندیم ،داخل قابلمه گذاشته وتادوسوم شیشه هارو آب میریزیم،اززمانیکه آب به جوش اومد،نیم ساعت کافیه که شیشه هاداخل قابلمه باشن 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
مواد لازم : برنج سه پیمانه (پیمانه ی برنج) سینه ی مرغ 1عدد کامل پیاز دوعدد متوسط فلفل دلمه ای رنگی 1عدد قارچ 400_500 گرم نخود فرنگی پخته یک لیوان ذرت پخته یک لیوان سرخالی روغن یا کره به مقدار لازم طرز تهیه : فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم ... نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم ... سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم (اگر از قسمت ران مرغ استفاده کردین ، کاملا بپزین و گوشت پخته رو ریش ریش کنین و حین پخت اضافه کنین و آب حاصل و برای داخل غذا استفاده کنین) قارچ ها رو  ورقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم ... پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ  قیمه ای رو اضافه میکنیم (کم کم بریزین آب نندازه) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم. برنج رو آبکش می کنیم. از مواد لابه لای برنج می دهیم. میذاریم خوب دم بکشه. داخل دیس می کشیم. یه قسمت از مواد و سبزیجات رو که کنار گذاشته بودیم، میریزیم روی غذا و سرو میکنیم 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
لیمو : ۲ کیلو شکر : ۲ کیلو سر و ته لیموها رو زدم و به ورقه های نازک برش زدم و دونه های لیمو را در آوردم(حتما باید در بیارید چون تلخ میشه)حالا در شیشه ی خشک و تمیز یک لایه لیمو ریختم و روش یک لایه شکر روی لیموها ریختم وقتی شیشه پر شد لایه آخر رو شکر ریختم و در شیشه رو روش گذاشتم و محکم بستم جلو افتاب گذاشتم تا دو روز بهش دیت نزدم بعد از دو روز با یک قاشق بلند هم زدم درشو گذاشتم و هر دو روز یکبار هم زدم تا شکر آب بشه و جذب لیموها بشه و تا چهل روز هر دو روز یکبار هم بزنید تا لیموها خوش طعم و خوش رنگ بشن و بعد از چهل روز بزارین یخچال 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
شیر ۲لیوان شکر 3/4لیوان نشاسته ذرت ۲ ق موز یک عدد توت فرنگی ۶ عدد پودر ژله یک بسته ب دلخواه من از ژله بلوبری استفاده کردم ابتدا ژله رو طبق دستوری ک روی بسته نوشته آماده میکنیم داخل جام ریختم و بصورت کج گذاشتم داخل یخچال تا نیم بند بشه بعد میریم سراغ آماده کردنه محلبی ب این صورت: داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برداشته و و هم میزنیم. موز رو رنده میکنیم وتوت فرنگی هارو هم رنده میزنیم وبا مواد محلبی مخلوط کرده ودر آخر ۲۵ گرم کره اضافه میکنیم وهم میزنیم این از مواد محلبی ما ک آمادس بعد از اینکه خنک شد,داخل ظرف میریزیم روی ژله هامون میگذاریم داخل یخچال تا کامل ببنده 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳
مواد لازم : فیله مرغ ۳۰۰ گرم پیاز یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، دارچین، ادویه، فلفل و آویشن به میزان لازم فلفل سبز ۵ عدد متوسط (یا فلفل دلمه خرد شده یک عدد) پنیر گودا یا پیتزا به میزان لازم نون گرد نیمه آماده یوفکا برای این مقدار مواد تقریبا ۱۵ عدد کافیه آرد دو قاشق آب به میزان لازم طرز تهیه : اول از همه مرغ رو آبپز کنید و بعد ریش ریش کنید. یدونه پیاز رو تفت بدید و بعد سیر رو به همراه زردچوبه اضافه کنید و بعد هم مرغای ریش شده رو به همراه فلفلهای خرد شده و ادویه جات و نمک اضافه کنید و کمی تفت بدید، مواد ما برای داخل سمبوسه ها آماده است. سپس آرد رو با آب مخلوط کنید و به شکلی توی ویدیو میبیند برای بستن نون ازش استفاده کنید و بعد از قرار دادن مواد توی نون یوفکا اونا رو داخل روغن داغ کاملا سرخ کنید و کنار انواع سس نوش جان کنید. من پنیر پیتزا نداشتم و از گودا برای سمبوسه ها استفاده کردم که خیلی طعم خوشمزه ای هم داشت. 👩‍🍳نوش جان🌹 @ashpazibanoo    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ 👩‍🍳