53.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هل و گلاب
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#کیک_هل_و_گلاب
شاید خیلی وقت ها دلتون یک کیک ساده بخواد ، با عطر و بوی خیلی دلنشین 😍☺️
اون قدری خوش عطر و طعم هست که دیگه تا آماده بشه ، دلتون ضعف میره 🫣
و اون قدر فضای خونه از عطرش پر میشه ، که همه مشتاق هستند زودی آماده بشه و یک برش ازش بخورن ☺️😉.
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۲۰ گرم (حدود یک لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ گرم (حدود ۱/۲ لیوان)
شیر ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
گلاب ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان)
پودر هل ۱ ق چ
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
آرد سفید ۳۷۰ گرم (حدود ۲.۵ لیوان)
تخم مرغ و شکر رو ۳ تا ۴ دقیقه با همزن زدم ، دور گیری کردم . هل رو اضافه کردم . روغن مایع رو ریختم و یک دقیقه هم زدم و بعد شیر و گلاب رو ریختم و در حد ترکیب شدن زدم
آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کردم و ۳ بار الک کردم و داخل مواد ریختم .
قالب من به سایز ۱۵ در ۳۰ سانت هستش ،قالب گرد بخواید استفاده کنید قطر ۲۰ تا ۲۳ خوبه . قالب رو من با ارده چرب کردم ، برای چرب کردن قالب ارده و یا روغن جدا کننده گزینه خوبیه ، (یادآوری🙂 روغن جدا کننده خونگی : ۵۰ گرم کره یا روغن جامد + ۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم آرد سفید رو با همزن ۲ ، ۳ دقیقه بزنید ،این ترکیب رو در ظرف درب بسته در یخچال نگه داری کنید ، هر وقت خواستید ازش مقداری بردارید و قالب رو چرب کنید )
مایه کیک رو در قالب ریختم و در فر که از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) حدود ۴۵ دقیقه قرار دادم .
بدون فر هم در فر دست ساز که روشش هایلایت استوری هست و یا تابه دو طرفه میشه . (واشر نارنجی رو در بیارید ،شعله پخش کن قرار بدید ، حرارت ملایم رو به کم تایه دقیق نمیشه گفت چک کنید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه)
کمی از دما افتاد از قالب بیرون آوردم ، روی توری گذاشتم تا خنک بشه .
چون طرح قالبم وسطش گودی داشت برای اون قسمت یک کرم زعفرانی درست کردم . یک لیوان شیر ، ۱ ق غ نشاسته ذرت ،۳ ق غ شکر ، زعفران رو مخلوط و روی حرارت ملایم گداشتم و هم زدم تا به غلطت برسه . در آخر ۲ ق غ گلاب ریختم و از حرارت برداشتم و کمی از دما افتاد داخل طرح روی کیکم ریختم .یک کم گذاشتم یخچال تا بگیره .
🛑مجموع شیر و گلاب روی هم در کل در این کیک ۱۷۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) هست و شما هر طور بخواید این میزان شیر و گلاب رو می تونید خودتون تنطیم کنید کم و زیاد بسته به علاقه تون داره .
🛑می تونید داخل خود کیک زعفران هم بریزید.
🛑گردو و کشمش و ... هم می تونید استفاده کنید .
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارت خرما
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#تارت_خرما_معصومه
خرما ۲ کیلو
پودر گردو ۱۵۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم (حدود ۱.۵ لیوان)
کره ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پودر دارچین نصف تا ۱ ق غ
پودر هل ۱ ق غ
نان تارت حدود ۱۲۰ عدد
من از خرمای کبکاب استفاده کردم ، اگر از رطب استفاده می کنید پوست خرما رو هم جدا کنید . اندازه خرما با هسته ۲ کیلو داشتم ، هسته اش رو جدا کردم حدود ۱۶۰۰ گرم شد . خرما رو داخل میکسر ریختم و له و پوره کردم .
داخل تابه ای ریختم و کره اضافه کردم و با کره یک کم تفت دادم تا خرما باز بشه . بعد پودر گردو و پودر نارگیل و پودر هل و پودر دارچین ریختم و ترکیب کردم . یک کم موادم سفت بود اول ۱۵۰ گرم کره ریختم بعد دیدم کمی سفته ۵۰ گرم هم اضافه کردم و کلا ۲۰۰ گرم کره ریختم و بعد از حرارت برداشتم .
🛑می تونید از هر نوع مغزی دل خواه و به میزان دل خواهتون استفاده کنید .
من از نان تارت آماده استفاده کردم و این بار فرصت نداشتم خودم درست کنم ، می تونید در هر شکل و طرحی رو از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید .
از خمیر خرمایی ام کمی که از دما افتاد به اندازه ۱ ق م (من روی ترازو گداشتم و هر کدوم رو بین ۱۵ تا ۱۷ گرم جدا کردم ) برداشتم و توی دستم به شکل بیضی در آوردم . از اونجا که نون تارت هام به این شکل بیضی هست داخل نون تارت قرار دادم و کمی منسجم کردم و بعد در کنجد ( و یا پودر گردو ، پودر نارگیل ، پودر پسته و ...) غلتوندم .
👈با این میزان مواد برای من حدود ۱۲۰ تا تارت خرما شد .
🌸میزان مواد در حجم کمتر حدود ۳۰🌸 (من میزام موادی که درست کردم براتون تقسیم بر ۴ کردم . هر میزان خواستید مواد رو ضرب یا تقسیم به یک نسبت می تونید کنید)
خرما نیم کیلو
پودر گردو ۴۰ گرم (بین یک سوم تا نصف لیوان)
پودر نارگیل ۴۰ گرم (بین یک سوم تا نصف لیوان)
کره ۴۰ تا ۵۰ گرم
پودر دارچین ۱/۲ ق م
پودر هل ۱ ق م
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
27.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو_لوبیا_سبز
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#کوکو_لوبیا_سبز
یکی از مجلسی ترین و لذیذ ترین کوکوها ، ایشون هستند 😄😍
کوکو لوبیا سبز تبریزی یکی از کوکوهای فوق العاده ای هست که مواد متنوعی داره ☺️
راستی جای گوشت می تونید از مرغ هم استفاده کنید 🌹
لوبیا سبز ۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
هویج متوسط ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر (یا پودر سیر) ۱ حبه
پیاز داغ ۲ ق غ
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
زعفران ، پودر گل محمدی ، دارچین ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، ادویه پلویی به میزان لازم
گردو و زرشک و سیب زمینی چیپسی و یا خلال بادام ، پسته ، پیاز داغ برای تزیین
بلانچ کردن لوبیا سبز : لوبیا سبز رو شستم و پاک کردم و ریز خرد کردم ، با یک مقدار آب جوش میزاریم مدت کوتاه جوش بخوره ( حدود ۲ ، ۳ دقیقه )و بعد آبکش کردم و در آب سرد ریختم و یکی دو دقیقه موند آبکش کردم .
سبب زمینی رو نگینی و ریز خرد کردم ، با مقداری روغن سرخش کردم (زیادی سرخ نشه ) ، روی دستمال جذب روغن گذاشتم .
هویج رو هم مثل سیب زمینی نگینی ریز خرد کردم و سرخ کردم ،روی دستمال جذب روغن گذاشتم .
پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم ، همراه سیر له شده (یا پودر سیر ) به گوشت چرخ کرده اضافه کردم ، کمی مخلوط کردم و نیم ساعت یخچال قرار دادم . بعد داخل تابه همراه کمی روغن تفت دادم ، نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه اضافه کردم . لوبیا سبز رو هم بهش اضافه کردم و با هم تفت دادم و بعد از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار که خنک بشه .
توی ظرفی ریختم و سیب زمینی سرخ شده، هویج سرخ شده ، پیاز داغ ،پودر گل محمدی، پودر دارچین ، زعفران ، ادویه پلویی با هم ترکیب کردم . تخم مرغ ها رو کمی با چنکال زدم از لختگی در بیاد و اضافه کردم . اگر مواد کوکو سفت بود تخم مرغ رو بیشتر کنید من ۳ تا تخم مرغ ریختم و نمک هم اضافه کردم .
تابه ای رو روی حرارت قرار دادم و کمی روعن ریختم . طرفی که انتخاب می کنید در ارتفاع کوکوتون تاثیر داره ، این کوکو هر چی بخواد مجلسی تر باشه ارتفاعش بیشتره 😄😉 من خیلی ارتفاع زیاد درست نکردم . مایه کوکو رو ریختم و یکدست کردم .در تابه رو نیمه باز گذاشتم و یا می تونید از دم کنی استفاده کنید . توی این کوکو یک طرفش بپزه و سرخ بشه کافیه و نیاز به برگردوندن نیست .وقتی پخت بر گردوندم و با زرشک و سیب زمینی چیپسی خلالی وردوی ریز خرد شده تزیین کردم (پیاز داغ هم کنار داشتم یادم رفت 😄) با هر چیز دل خووه می تونید تزیین کنید .
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_لپه😍😋
شامی لپه از اون خوشمزه های روزگاره 😋
لپه ۱پیمانه
گوشت ۲۰۰گرم
سیب زمینی ۱عدد
پیاز ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
ادویه.نمک فلفل زردچوبه پودر سیر آویشن پاپریکا هرکدام نصف ق چ خ
لپه رو باسیب زمینی بزارین بپزه بعداز پخت داخل غذاساز بریزید وبه همراه یه دونه پیاز گوشت چرخ کرده تخم مرغ وادویه ها خوب میکسش کنید داخل دستتون بهش شکل بدین وسطش رو سوراخ کنید وداخل روغن سرخشون کنید.
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دالگونا
اگه واسه مهمونی هات نوشیدنی مدرن و پذیرایی متفاوت دلت
می خواد این پست رو ببین 😍😋
قهوه فوری
شکر
آب جوش
این سه قلم رو میریزی تو مخلوط کن یا با همزن هم میزنی تا کرمی بشه به همین راحتی و خوشمزگی
اگه میخوای طعمشو کمی لطیف تر کنی میتونی آخر سر بهش شیر هم اضافه کنی
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_هویج
آوردم واستون خوش رنگ و خوشمزه ✌️
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک-خونگی
من از میوه زردآلو،آلبالو،هلو،سیب،الو،والوچه که اکثرشون داخل یخچال داشتن خراب میشدن.استفاده کردم
. میوه ها رو شستم هسته هاشو در آوردم. میتونید هسته رو در نیارید ولی موقعی که از صافی رد میکنید هسته ها بیاد زیر دستتون زیاد خوشایند نیست.همه رو بریزید تو قابلمه نسبتا بزرگ وبزارید رو گاز اگر میوه رسیده باشه، احتیاج به اب نداره اگر میوه هاتون سعتن یک استکان اب بریزید. و بزارید رو گاز با شعله متوسط جای که له شن با پشت قاشق مدام له شون کنید وسپس از صافی رد کنید فشار دهید تا فقط پوستشون باقی بمونه سپس دوباره برگردونید به قابلمه وبزارید رو شعله با حرارت بالا کمی نمک بزنید. آگه دوست دارید ملس باشه کمی شکر بزنید وبزارید کمی غلیظ شه گاز رو خاموش کنید وقتی سرد شه بریزید رو سینی که نایلون گذاشتید همه جا یکدست ویک سطح باشه من مقداری زردالو رو هم گذاشتم رو گاز تا له بشه از صافی رد کردم واسه خطوط ازش استفاده کردم تا خشک شد خطوط هم کم رنگ ومحو شده😩وبزارید جلو آفتاب تا خشک شه جلو پنکه هم میتونید خشک کنید مخلوط کردن میوه ها دلبخواهیه هر میوه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
12.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی سالاد مشهدی
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳
#ترشی_سالاد_مشهدی
گوجه یک کیلو
خیار ۲ عدد
هویج ۲ عدد متوسط
سیب زرد یک عدد
گل کلم ۳ عدد متوسط
شاخه مرفس ۳ الی ۴ بوته
دلمه ۲ عدد کوچک
سیر ۱۰ حبه
سرکه ۳ لیوان
ادویه هایی که من استفاده کردم
پودر گشنیز ، نعناع خشک ، گلپر ، موسیر
فلفل تند ۳ عدد بزرگ (من فلفل ترش شده آماده داشتم ریختم توش)
سیب زمینی ترشی به دلخواه چند عدد
اول از همه گوجه هارو(بدون آب)،یا نصف میکنیم یا درسته ، بهش نمک میزنیم میزاریم بپزه رو گاز تا آب بندازه و پوستش راحت کنده بشه ، من داخل فر گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه حسابی پخت وپوستش کنده شد
اینجا یه نکته رو دقت کنین که اصلا نباید آب بزنین بهشااااا... چون ترشی خراب میشه بعدا.
حالا پوست گوجه هارو کنده رو داخل میکسر حسابی میکس میکنیم با گوشت کوب هم میتونین له کنین.
بعد سرکه رو بهش اضافه و هم میزنیم با قاشق تا ترکیب بشن.
بعد تمام مواد رو یک روز قبل حسابی شسته و میزاریم روحوله یا پارکه خشک که خیسیش بره وخشک بشه بعد ریز ریز میکنیم و با آب گوجه داخل شیشه ترشی ترکیب میکنیم ، شما میتونین داخل یه ظرف هم اینکاروکنین بعد داخل شیشه وارد کنین.
واسه من چون حجمش کم بود همینجوری داخل شیشه ریختم.
این ترشی رو خیلی ها ادویه نمیزنن و میگن گوجه و نمک چاشنیش هست ولی من طبق ذائقمون بهش پودر گشنیز و گلپر و نعناع خشک و موسیر زدم😊
این مقدار همین یه شیشه شد که دیدین.
بچه ها بهتره برای ترشی از ظرف شیشه ای استفاده کنین.
در یخچال نگهداری بشه
@ashpazibanoo
👨🍳آشــپـزی کــدبــانـو👩🍳