فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک #دسر_موس_شکلات_موزی خوشمزهه😍
1 لیتر / ۴ و نیم لیوان شیر
2 زرده تخم مرغ
2 موز
1 لیوان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
80 گرم شکلات
۱ بسته بیسکویت پتی بور
2 زرده تخم مرغ را روی 2 موز بریزید و میکس کنین. روی حرارت بذارین و شکر ، آرد ، نشاسته و شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که مواد یکدست بشه سپس شکلات و خامه را اضافه کنید. داخل ظرف دسر بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بذارین تا خنک شود.
بیسکویت پتی بور رو داخل غذاساز خورد کنین و روی دسر بریزین
نوووش جاان🌹
#خوشمزه
#آشپزباشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سوفله_پنیری👩🍳
مواد لازم برای ۴ نفر👇🏼
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
ماکارانی پخته و ابکش شده با فرم دلخواه یک بسته ۵۰۰ گرمی
پیاز یک عدد بزرگ
قارچ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
ادویه(نمک/فلفل سیاه/زردچوبه/پودر سیر/پول بیبر /اویشن)
سیر دوحبه
پنیر ویلی ۴ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا به اندازه دلخواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد موز رو پوره کنید
۳۰۰ گرم کنجد ، (کم کم اضافه کنید چون بسته به سایز موز کمتر یا بیشتر مصرف میشه)
پودر دارچین و زنجبیل اضافه و خوب مخلوط کنید.
با استفاده از کاتر روی صفحه نسوز یا کاغذ روغنی بهش شکل بدین و بزارین تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
دیگه فوریتر و سالمتر از این شیرینی خوشمزه نداریم.(اسنک عالی برای بچه هاتون)
این شیرینی پر خاصیت رو با هر مغزی که دوست داشتین میتونید درست کنید
#كيك_موزاييكي
بيسكويت پتي بور 2 بسته
شير 1 ليوان
شكر 5 ق غ
پودر كاكائو 2 ق غ
كره 3 ق غ
موز 1 عدد
شكلات تخته ايي براي كاور روي دسر
در ظرفي بيسكويت هارو خرد ميكنيم بعد به تدريج شير،شكر ،پودر كاكائو و كره اب شده رو اضاف ميكنيم خوب قاطي كرده ي مقدارش داخل نايلون يا قالب مورد نظر ريخته موز را روي مواد گزاشته دوباره ماباقي موادر را ريخته بشكل دلخواه فرم داده داخل فريزر بمدت 2ساعت قرار داده بعد از قالب در اورده روشو با شكلات ك بن ماري كرديم رو دسر ريخته و بشكل دلخواه تزيين ميكنيم
#شیرینی
#سرآشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا خامه ای
🥳🥳🥳🥳🥳
پیاز یک عدد متوسط
سیر ۴،۵ حبه متوسط
برگ رزماری تازه ۱ ق غ
خامه ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
شیر برای رقیق کردن خامه ۱/۴ لیوان
گوجه معمولی یا گیلاسی چند عدد
قارچ ۷،۸ عدد
ادویه ها: هرچی ادویه قرمز و خوشرنگ دارید بزنید
پاپریکا / فلفل قرمز/ پولبیبر/ پودر کچاپ/ پودر پیاز/ پودر سیر/ آویشن/نمک/ زردچوبه( کم بزنید چون طعمش غالب میشه)
#شام
#آشپزباشی
#کمپوت_سیب 🍎 😋
▫️سیب ۸عدد
▫️شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
▫️گلاب یک چهارم لیوان
▫️ابلیمو یک ق غ
▫️زعفران
🔸سیب هارو پوست بگیرید قاچ کنید.
شکر رو با ۳لیوان اب و زعفران ابکرده بزارید بجوشه.به محض جوش اومدن سیب هارو بریزید داخلش و ابلیمو و گلاب رو هم بریزید اجازه بدید ۱۵ الی۲۰ دقیقه بجوشه تا نرم بشه.
بعد که نرم شد سیب هارو بردارید و اجازه بدید ابش کمی غلیظ بشه .سیب هارو بریزید داخل شیشه و اجازه بدید شهد که غلیظ شد هم سرد بشه بعد بریزید روی سیب ها و بزارید یخچال خنک بشه
#دسر
#آشپزباشی
🍔 آشپز باشی 🍔
آموزش بهترین شیرینی ها؛ کیک ؛دسر؛غذاهای ایرانی و خارجی همراه با نوشیدنی ها و دمنوشها و هر آنچه یک آشپز ماهر لازم دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_میوه_ای
خامه صبحانه یک بسته
پودر خامه ۳ تا ۲ قاشق غذاخوری
(یا به جای دو مورد بالا از خامه قنادی استفاده بشه)
میوه دلخواهتون😊
کوکی که خونگی باشه بهتره
شکلات تخته ایی برای تزیین
میوه هارو خورد کنید و هم چنین کوکی میتونی به جاش از بیسکوییت پتی بور هم استفاده کنید و یا هر بیسکوییتی که دارید فقط خیلی خوردش نکنید،
خامه و پودر خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره اگه از خامه قنادی استفاده میکنید که کارتون راحت تره و با همزن بزنید تا فرم بگیره و بعد میتونید از پوره توت فرنگی استفاده کنید و داخل خامه بریزید تا خامه رنگش صورتی بشه و طعم توت فرنگی بگیره اگه نه میتونید از همون خامه سفید استفاده کنید و بعد میوه های اسلایس شده و بیسکوییت هاتون رو مخلوط کنید با مواد و داخل قالب کمر بندی بریزید و داخل یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بزارید تا کاملا ببنده.اگه قالب کمر بندی نداشتید میتونید از قالب های معمولی استفاده کنید و داخلش رو با سلفون یا کیسه فریزر بپوشونید طوری که پلاستیک از قالبتون بیرون زده باشه که بعدا بتونید راحت از قالب جداش کنید.
میتونید روشو با شکلات چیپسی،شکلات تخته ایی رنده شده،گاناش،پودر نارگیل،میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید
#کیک
#آشپزباشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸چه دلنشین است صبحی که
🌺با لبخند😊شروع شــود
🌸پنجره ی دلت را
🌺رو به خوشبختی باز کن.
🌸عشق را به قلبت دعوت کن
🌺و نفس بکش هوای مهربانی ها را
#ماهی_کباب_بندری
🍥مواد لازم :
▫️نمك و فلفل قرمز به اندازه نیاز
▫️زعفران دم كرده چهار قاشق غذاخوری
▫️آب پياز شش قاشق غذاخوری
▫️آبليمو شش قاشق غذاخوری
▫️روغن مايع يك چهارم پيمانه
▫️فيله ماهی ۱ كيلو، خرد شده
🐟طرز تهیه :
روغن، آبليمو، آب پياز و زعفران را مخلوط كرده و حسابي روی آن نمك و فلفل بپاشيد.تكههاي ماهي را كاملا خشك كرده و داخل مايه روغن بريزيد و حداقل يك ساعت صبر كنيد تا ماهي طعم بگيرد.ماهيها را به سيخ كشيده و روي زغال كباب كنيد تا هر دو طرف آن برشته و طلايي شود.
#مافین_زردآلو
مواد لازم :
خامه صبحانه 1 لیوان (200 میلی )
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3/4 لیوان (حدود 130 گرم)
آرد نزدیک 1 لیوان
وانیل شکری 5 گرم
فندق و یا گردو و یا بادام ریز خرد شده 1 استکان
بکینگ پودر 10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری
زردآلو برای روی کیک 13_12 عدد
طرز تهیه:
زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را بیرون آورید.
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید.
خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
در پایان فندق ، آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
کاغذ های مافین را داخل سینی مافین بگذارید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.زردآلوها را روی کیک بذارید.سینی را در فر 170 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید.
نوش جان
#دسر_کیک_شکلاتی_کاراملی_نسکافه
شیر ۴ لیوان
خامه صبحانه ۱ پاکت
پودر کارامل ۲ عدد
پودرنسکافه ۲ ق غ
شکر ۲ ق غ
کیک شکلاتی به میزان لازم
شیر+پودرکارامل+شکر+پودرنسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید وروی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید وبعد ازروی حرارت بردارید وبزارید خنک شه وخامه صبحانه رو بهش اضافه وخوب باهمزن دستی بزنید تا صاف ویکدست شه.۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده.برای تزیین روش هم خامه فرم گرفته رو با کمی پودر نسکافه زدم وبا ماسوره روی دسر رو تزیین کردم وتوت فرنگی وبیسکوییت اورئو وویفر لوله ای ویه مقدار چیپس شکلاتی.شما به سلیقه خودتون میتونید تزیینش کنید
#شیرینی_زعفرانی
کره را به صورت حبه قندی خرد کنید و اجازه دهید در دمای محیط نرم شود سپس آنرا با پودر قند برای 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کاملا نرم و روشن و پوک شود.
سپس روغن مایع و زرده تخم مرغ و پودر هل و زعفران غلیظ را اضافه کرده و 1 دقیقه بزنید.
آرد و نشاسته ذرت و شیرخشک و نمک را سه بار الک کنید و به سایر مواد اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر نیازی به ورز دادن ندارد ، آنرا در کیسه برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
سطح کار را آردپاشی کنید و خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و کاتر بزنید و در سینی فر چیده و با توجه به سایز شیرینی برای 10 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
بعد از خنک شدن با شکلات بن ماری شده یا مغزیجات دلخواه یا ژله بریلو تزیین کنید
#شکلات نارگیلی با روکش شکلات(بونتی)🍫🍫
پودر نارگیل
شیر عسلی
شکلات تخته ای
🔸اول پودر نارگیل رو با کمی شیر عسلی مخلوط میکنیم ، توجه کنید کم کم اضافه کنید. بعد که به شکل خمیر دراومد شکل بدید ، اگه خواستید قالب بزنید بذارید یخچال بعد ، چون کمی دردسر داره
بعد اونها رو توی یخچال بذارید تا خوب خودشونو بگیرن ، بعدش دربیارید و شکلات تخته ای رو که بن ماری آب کردید بذارید توی شکلات و خوب آغشته ش کنید دربیارید بذارید خشک و سفت بشه بعد بذارید تو یخچال
بچه ها نزدیک 120 گرم پودر نارگیل بود تقریبا 1/4 قوطی شیر عسلی مصرف شد
#سالاد_كلم با #سس_سير
سس مايونز
يك حبه سير رنده شده
شويد
آبغوره
آويشن-نمك-فلفل
☘️همه مواد رو با هم مخلوط ميكنيم تا يكدست شود ۲-۳ ساعتی در يخچال گذاشته سپس با كلم های خورد شده سالاد مخلوط ميكنيم
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#_سالاد_مرغ_و_قارچ
حدود 453 گرم سینه مرغ
حدود 340 گرم قارچ درشت خرد شده
1 هویج بزرگ و یا 2 هویج کوچک، رنده شده
1 پیاز کوچک ریز خرد شده (1/2 پیمانه)
سس مایونز(اختیاری)
5-6 عدد خیارشور کوچک، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه
🔻هر دو طرف سینه مرغ، نمک و فلفل سیاه بپاشین و روی شعله ملایم، با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت بدین تا کاملا بپزه.بعد 10 دقیقه صبر کنین تا سرد شه و خرد کنین.تابه رو با دستمال کاغذی تمیز کنین و قارچ هارو هم روی شعله ملایم به بالا تفت بدین تا آبشو بکشه بعد نمک و فلفل سیاه بریزین و اونقدر تفت بدین تا قهوه ای طلایی شن.هویج و پیازو هم تفت بدین با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، روی شعله ملایم.وقتی همه مواد سرد شدن، مخلوط کنین و خواستین سس مایونز بزنین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود_بقچه ای
مواد لازم
فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد
جعفری : یک پیمانه
فلفل دلمه : نصف پیمانه
پودر سیر : ۲ ق چ
پودر آویشن : ۱ ق چ
پاپریکا: ۱ ق چ
نمک : مقدار لازم
رب گوجه: یک ق غ
▶️ سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید
▶️ داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه
▶️ یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم
▶️ خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم
▶️ با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم
▶️ به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم
▶️ داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید.
#شام
#آشپزباشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_فوری😍😋
3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان
3 حبه سیر
آب نصف لیمو
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری کاری
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک
برای سس:
4 قاشق غذاخوری ماست
خردل 1 قاشق چایخوری
1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی
1 پیمانه جعفری
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
فلفل سیاه ، نمک و آویشن
پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی
نان لواش یا تورتیلا
مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی ۳ سوته
🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_کشک
با صدا ببینید🔈
۱-گوشت ۴۰۰ گرم
۲-برنج آبکش ۱ پ
۳-سبزی کوفته ۱ پ
۴-پیاز ۱ عدد
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ
سس کوفته
۱-پیاز ۱ عدد
۲-روغن ۲ ق.غ
۳-نعنا خشک ۱ ق.غ
۴-برنج آبکش ۲ ق.غ
۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
۶-سیر ۲ حبه
۷-آب ۳ پ
۸-کشک ۲۳۰ گرم
۹-گردو ۴ عدد
اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده.