eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
157.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
پنیر سفید یک پیمانه. پنیر پیتزا یک پیمانه. روغن زیتون یک دوم پیمانه. آرد دو پیمانه. بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. جعفری ساطوری شده یک پیمانه. تخم مرغ سه عدد. شیر کم چرب یک پیمانه. نمک و فلفل کمی ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود، بافت کیک رو در استوری می تونین ببینین.
‍ ✅کیک شیر ✍مواد لازم تخم مرغ....3 عدد شیر....1پیمانه روغن......2/3 پیمانه بکین پودر.....2 قاشق مرباخوری آرد.....2پیمانه وانیل.....نوک چاقو شکر.....1پیمانه 🍜طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده رو جدا کرده.سفیده رو با دور تند همزن می زنیم تا کاملا پف کند و از ظرف نریزد.زرده را با شکر و وانیل می زنیم.تا کرم رنگ شود و حجمش دو یرابر شود.سپس شیر را ریخته حدود یک دقیقه می زنیم.بعد روغن را اضافه می کنیم.همزن رو کنار می زاریم.آرد را با بکین پودر مخلوط کرده.بعد از الک کردن به مواد اضافه می کنیم.با لیستک هم می زنیم و در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم.آرام هم می زنیم تا کاملا به خورد مواد برود. داخل قالب از قبل روغن جدا کنده زده.مواد داخلش می ریزیم.در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار می دهیم.روشم پودر قند الک کردم. 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : شیر دو لیوان شکر سه چهارم لیوان خامه 50 گرم وانیل یک دوم قاشق چای خوری پودر ژلاتین 4 قاشق مربا خوری رنگ خوراکی .در صورت تمایل طرز تهیه : شیر و شکر را در ظرف مناسب قرار داده و میجوشانیم تا حدی که شکر کاملاً حل بشه و شیر هم حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشه تا شیر روی اجاقه پودر ژلاتین را در ظرف دیگه ای ریخته و حدود 6 قاشق آب اضافه میکنیم تا حالت اسفنجی بگیره سپس روی کتری در حال جوش گذاشته تا ژلاتین مایع شود حرارت و خاموش کنید و ژلاتین رقیق شده را به شیر اضافه کنید و خوب به هم بزنید . بعد از اینکه کمی ولرم شد ابتدا خامه را در یه ظرف دیگه آهسته به هم بزنید تا حالت مایع بشه بعد به شیر اضافه کنید . در آخر وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد مواد رو در قالب بریزید و اجازه بدید خوب ببنده. بعد از بسته شدن به روشی که در کلیپ می بینید اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنید و زیرش ژله رنگ دلخواهتون که خنک شده رو بریزید. و سپس در یخچال قرار دهید تا ببنده.
‍ ✅كيك پرتقالي دورنگ😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ 3عدد آرد2/5ليوان شكر1/5ليوان بكينگ پودر1ق م شير 1ليوان روغن مايع نصف ليوان رنده پوست يك عدد پرتقال حلقه هاي برش زده يك عدد پرتقال پودر كاكاوو 2ق غ 🍜 طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن بمدت پنج دقيقه هم ميزنيم بعد رنده پوست پرتقال را همراه شير ،روغن مايع اضافه ميكنيم و ارد را بهمرا بكينگ پودر سه بار الك كرده و اروم اروم توي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم و با ليسك بصورت دوراني قاطي ميكنيم بعد مايع كيك را ب دو قسمت تقسيم كرده و ب يك قسمت پودر كاكاوو اضافه ميكنيم كف قالب كاغذ روغني انداخته اول مايع كاكاوويي را داخل قالب ريخته و بعد مايع سفيد را روي مايع كاكاوويي ريخته و حلقه هاي پرتقال را روي كيك ميچينيم و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت 45دقيقه قرار ميدهيم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بدون فر سه سوته ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ مواد لازم: بیسکوییت پتی بور🧇 کره🧈 خامه ی فرم گرفته 🧁 پنیر ماسکارپونه🧀 شکر🍚 پودر قهوه☕ آب جوش💧🔥 سس شکلات🍫
3 هلو بزرگ رسیده - نصف شده و بدون هسته 1/4 فنجان عسل خام⁣⁣ 1 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده میخک 1/4 قاشق چایخوری⁣⁣ کمی نمک ⁣⁣برای تزیین و سرو: ماست یونانی ، گردوی خرد شده ، گرانولا ، برگ های تازه نعنا ⁣⁣ فر خود را با دمای 350 درجه گرم کنید ⁣⁣ در یک کاسه کوچک ، عسل ، وانیل ، دارچین ، میخک و نمک را بزنید. ⁣⁣ هلوهای نصف شده خود را که از کنار برش خورده اند ، درون ظرف پخت قرار دهید ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه آنها جا بیفتد. شربت عسل خود را با قاشق روی هلوها بریزید. ⁣⁣ هلو ها را در فر از قبل گرم شده خود ، به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و نرم شوند بپزید مواد تزیین مورد علاقه خود را اضافه کنید و لذت ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کیک اسفنجی راحت و خوشمز ه توی کلیپ مراحل کامل مشخص فقط اندازه ها و یکسری نکات رو لازم هست میگم.. آرد284 گرم شکر284گرم تخم مرغ هشت عدد بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل به دلخواه نکته: آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و حتما سه بار الک کنید و کم کم به خمیر اضافه و در یک جهت ارام ارام هم بزنید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# کلوچه خوش بافت بدون فر، همزن و حتی بدون استراحت ۱ عدد    تخم مرغ. ۱/۳ لیوان    شکر، ۱/۴ ق چ    وانیل مخلوط کنید. ۱/۳ لیوان   روغن مایع در حد مخلوط شدن هم بزنید. ۱.۵ لیوان   آرد و ۱ ق چ   بکینگ پودر رو تو ۲ مرحله الک کنید و مخلوط کنید، با دست ورز بدید تا جایی که خمیر به دست نچسبه. برای خمیر شکلاتی ۲ ق از آرد کم کنید و ۲ ق پودر کاکائو اضافه کنید. روی خمیر با نایلون بپوشونید که خشک نشه و به گلوله های مساوی تقسیم کنید. داخل تابه ای که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید یکی درمیان بچینید. رو شعله پخش کن با حرارت ملایم در تابه را ببندید ۲۰ دقیقه زمان بدید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🥣آناناس خردشده1/4 پیمانه 🥣پودر یخ 1/4پیمانه 🥣آناناس یک حلقه 🥣بستنی چهار اسکوپ 🥣آب کمپوت آناناس نصف پیمانه 🥣سس پرتقال دو قاشق سوپخوری 🍭 آناناس خردشده، دو اسکوپ بستنی، آب کمپوت، یک قاشق سس پرتقال و پودر یخ را مخلوط کرده، در لیوان بریزید. سپس با بستنی باقی‌مانده و آناناس تزئین کرده و یک قاشق سس پرتقال را روی آن بریزید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
⭕️۴۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز کوچیک رنده شده که ابشو گرفتم ویه عدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل ونمک و۲ق غ ارد سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم ونصف بسته ماکارونی سایز بزرگ وابکش کردم وگوشت رو رو سلیفون پهن کردم وماکارونی رو رو گوشت چیدم وبعد بکمک سلیفون رول کردم وتو سینی چرب شده تو فر با ۲۰۰درجه ۴۰دقیقه گذاشتم تا گوشت بپزه البته ۲۰دقیقه اخر پخت رو سینی کاغذ الومینیومی کشیدم 〽️تا رولت مغز پخت بشه وتو ماهیتابه کمی کره ورب وادویه وزردچوبه ونمک وپودر سیر رو تفت دادم نصفشو ورو رولت ریختم و بازچند دقیقه گذاشتم تو فر وبعد سرو کردم
🍌 مواد لازم : ❗️125 گرم کره یا مارگارین ❗️1استکان روغن مایع (80گرم) ❗️2 قاشق غذاخوری پودر شکریاقند ❗️1عدد تخم مرغ ❗️1 پاکت پودینگ موزی (لوازم قنادی ها سوپری ها دارن) ❗️1لیوان پودر نشاسته (حدود80گرم)ذرت یا گندم ❗️2 لیوان آرد (هر لیوان حدود 120گرم هست) 🔆آرد را کم کم اضافه کنید. 1پاکت بیکینگ پودر 10 گرمی ترک(یا 1قاشق مرباخوری) . طرز تهیه : ❌ابتدا تمام مواد دارد ظرفی بریزید وهم بزنید سپس آرد الک کرده وکم کم به مواد اضافه کنید تا خمیرنرمی بدست بیاد،طبق ویدئو به اندازه یک گردو برداشته وگرد کنید و با چنگال شکل دهید وبزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای170 درجه به مدت 15تا20دقیقه)تا وقتی که کوکی ها پخته شوند و بعد پخت با پودر قند تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅ پنکیک ماست ✍مواد لازم برای بیست عدد پنکیک. آرد 250 گرم. تخم مرغ متوسط 2 عدد. ماست شیرین 150 گرم. شکر سفید 90 گرم. آب پرتقال 20 میلی لیتر تقریبا 3 قاشق غذاخوری. رنده ی پوست پرتقال 1قاشق مرباخوری. بیکینگ پودر 8 تا 10 گرم. 🍜طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ ها، شکر و رنده ی پوست پرتقال رو با همزن دستی مخلوط میکنیم،سپس ماست و آب پرتقال رو اضافه و مجددا هم میزنیم، آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم، هم میزنیم تا همه ی مواد کاملآ با هم یکدست شوند. حالا روغن رو داخل قابلمه ی کوچکی گرم میکنیم، به کمک دو تا قاشق کمی از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند، سپس روی دستمال تمیز گذاشته تا روغن اضافی خارج شود. حالا پنکیک ها رو دونه دونه داخل شکر می غلتانیم و در ظرف سرو میچینم. نکته های مهم : حتما از قاشق چایخوری برای برداشتن خمیر استفاده کنین نه قاشق غذاخوری، در غیر این صورت، پنکیک هاتون دورشون سرخ میشن و وسطشون خام میمونه. بهتره از قابلمه ایی که کفش یکم ضخیمه برای سرخ کردن استفاده کنین. همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشن قبل از استفاده.
‍ ✅ مارشمالو ✍ مواد لازم: 1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه 1/4 لیوان شکر 1/3 لیوان آب پودر نارگیل 🍜 طرز تهیه: پودر ژله و شکر را به همراه آب مخلوط و روی حرارت میزاریم حل میکنیم تا تمام ذرات شکر حل بشه ( در همین حد کافیه ) بعد از حل شدن تمام ذرات و شفاف شدن ژله، حدود ده دقیقه با دور تند همزن ژله را میزنیم تا پف کنه و رنگش روشن بشه و غلیظ بشه باید انقدر هم بزنیم تا تمام ژله دور پره های همزن جمع بشه کف ظرف دلخواه پودر نارگیل میریزیم و ژله را روش میریزیم و روشو صاف میکنیم و پودر نارگیل میزنیم و به مدت سه ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد این زمان با چاقوی خیس برش میزنیم یا قالب میزنیم و تو پودر نارگیل میغلطونیم برای دو رنگ شدن مارشمالو وقتی لایه اول رو ریختید، لازم نیست روی مارشمالو پودر نارگیل بزنید چون لایه ها به هم نمیچسبه فقط ده دقیقه تو یخچال بزارید و شروع کنید لایه دوم و درست کنید و روی لایه اول بریزید بعد پودر نارگیل بزنید من چند تا شو قالب قلب زدم بقیشم برش زدم.
هرچند رنگ ژله رو جدا درست کنید. به ازای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش بریزید وقتی کاملا سرد شد، یک بستنی لیوانی وانیلی (منظور لیوان خود بستنیه) بریزید. و در قالب بریزید و یخچال بذارید تا ببنده. 🔸نکته، ژله اول رو بریزید وقتی نیم بند شد ژله رنگی رو بریزید. ✔️نکته.برای مشخص شدن رنگ ها اگه دوست داشتید مقداری رنگ خوراکی استفاده کنید. ✔️نکته. بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید.
موادلازم يك بسته ژله تمشك آبى يك بسته ژله آلبالو يك بسته ژله آلوورا طرزتهیه براى هر بسته از ژله ها يك ليوان آبجوش ريختم رو بخار آب بن مارى كرده تا ذرات ژله حل بشه بعد كه كمى از داغى افتاد يدونه بستنى وانيلى زدم بعد قالب را كه از قبل چرب كرده بودم ريختم .گذاشتم يخچال تا ببنده بعد ژله آلوورا هم طبق ژله قبلى انجام دادم .بعد اون يكى رنگ تا آخر ادامه ميديم بعد كه ژله كامل خودشو گرفت نوك چاقو را از وسط ژله فرو كردم داخل تا براى چوب بستنى جا باز بشه بعد از قالب در آوردم من سه بسته ژله استفاده كردم ١٣تا ژله شد
‍ ✅پاناکوتا زعفرونی ۲لیوان شیر+مقداری زعفرون آبشده+۳ق شکر همه رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم نجوشه فقط شکر حل بشه کافیه.۲ونیم قاشق پودرژلاتین رو داخل نصف لیوان شیر بنماری کردم اونم به شیر قبلی اضافه‌کردم .نصف لیوان خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم تا شل بشه مقداری از شیر داخلش ریختم تا هم‌دما بشن بعدم‌خامه رو داخل کل شیر ریختم‌و هم زدم راستی مقداری وانیل( یا نصف فنجون گلاب) هم‌داخل شیر بریزید بعدم دسر رو داخل قالب موردنظر بریزید و بزارید یخچال تا ببنده قالبم‌رو‌چرب نکردم‌چون خامه چربه و به راحتی از قالب جدا میشه .موقع سرو دور تا دور دسر رو با نوک چاقو از دیواره قالب فاصله دادم تا هوا بیفته زیرش بعدم بشقابی روی قالب گذاشتم و‌به راحتی با دو تکون‌محکم‌برگردوندم .برای این قالبم👆 مواد رو دوبرابر کردم.البته برای ۵لیوان شیر ۵ق غ پودر ژلاتین زیاده سعی کنید برای این تعداد لیوان ۴ ق غ پودرژلاتین بریزید. اون انارها رو بعدا برای دیزاین وسط دسر ریختم ولی عجیب مزه هاش با هم عالی شد⚘
فيله ها رو با نمك و فلفل سياه،آويشن و پاپريكا و كمى روغن زيتون مزه دار ميكنيم و بعد دو تا تهم مرغ رو با يك سوم ليوان شير خوب مخلوط ميكينم و كنار ميذاريم،فيله ها رو ابتدا زر ارد گندم مى غلتونيم و بعد تو تخم مرغ ميزنيم و بعد داخل ارد سوخارى(عكس پودر سوخارى كه استفاده كردم استورى گذاشتم)مى غلتونيم و بعد تو روغن داغ با حرارت ملايم سرخ ميكنيم روى اون ترد ها هم مخلوط پنير خامه اى و پودر گردو ريختم و روش گردو گذاشتم سيب زمينى هارو هم سه دقيقه داخل ابجوش ريختم و بعد ابكش كردم و اب سرد روش ريختم و توى روغن داغ سرخ كردم
مواد لازم: ارد. ٥ قاشق سوپخوري روغن مايع ٢ ق س شكر ٣ تا ٤ ق س شير يا ماست ٣ ق س (ماست زدم) تخم مرغ ١ عدد وانيل نوك ق چ بكينگ پودر ١/٢ ق چ طرز تهیه: اردوبكينگ پودر ونمك مخلوط ويك بارالك شود. شكروتخم مرغ ووانيل رو يك دقيقه باهمزن زدم ،سپس شيروروغن مايع اضافه ودراخرارداضافه و٢ دقيقه بزنين. دستگاه ميكرروشن وبعدازاينكه داغ شدباقاشق داخل خانه هاروتا لبه پركنين .درش روبسته به مدت ٣ دقيقه كيك امادس نوش جان
‍ ✅باقلوا ترکی ✍مواد لازم: خمیر یوفکا ترکی (یک بسته) پسته 1 لیوان خرد شده گردو نصف لیوان خرد شده هل یک قاشق مرباخوری پودر قند 3 قاشق غذاخوری دارچین یک قاشق مربا خوری ✍مواد لازم برای شربت: 1/5 لیوان شکر، 1 لیوان آب ، گلاب 2 قاشق غذاخوری، زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری، آب لیمو 1 قاشق غذاخوری 🍜طرز تهیه: مواد میانی را با هم مخلوط می کنیم. شکر و آب را مخلوط کرده می گذاریم بجوشد و شربت قوام بیابد سپس گلاب و زعفران و در انتها آبلیمو را اضافه می کنیم. ورقهای خمیر را یک به یک به کره ذوب شده آغشته کرده و به تعداد مورد نظر روی هم قرار می دهیم. سپس مواد میانی را روی آنها پخش می کنیم و دوباره چند لایه خمیر آغشته به کره را روی مواد میانی قرار می دهیم. در انتها برشهایی روی خمیر ایجاد می کنیم و باقلوا را درون فر 180 درجه تا زمانی که طلایی شود قرار می دهیم در پایان پخت چند لحظه گریل را روشن می کنیم تا رویه کاملا طلایی شود. سپس شربت ولرم را روی باقلوای داغ می ریزیم و می گذاریم شربت کاملا به خورد آن برود.
🛑بادمجان حلقه ای نیم سرخ شده + روش سسی شامل ترکیب ماست و سیر و آویشن و کمی مایونز+ روش کمی پنیر پیتزا + سس گوشتی شامل پیاز خلالی و سیر رنده شده گوشت چرخ شده و فلفل دلمه و ادویه های خوشمزه + روش کمی قارچ تفت داده شده + گوجه گیلاسی + فلفل دلمه و ذرت و روش هم کمی پنیر پیتزا میره توی فر تا پنیرش آب بشه
‍ ✅کیک کشمشی ✍مواد لازم تخم مرغ چهار عدد آرد دو پیمانه بکینگ پودر یک قاشق چ ماست نصف پیمانه شکر یک پیمانه که من کمتر زدم نمک یک پینچ روغن مایع نصف پیمانه وانیل یک چهارم ق چ کشمش نصف پیمانه 🍜طرز تهیه 1. ابتدا فر را روشن و قالب هم چرب و آرد پاشی کنیدآرد اضافی را خالی کنید .یا اینکه کاغذ روغنی بزارید. 2 . ارد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید . 3. تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب خوب با همزن میزنیم . تا کرم رنگ و کشدار بشه . 4. ماست شیرین و روغن را هم اضافه کنید . 5. مخلوط آرد را هم به آرامی در سه مرحله اضافه کنید . با لیسک هم بزنید . 6. کشمش را هم به مواد اضافه کنید . 7. مواد در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه . شما بعد از نیم ساعت با یه تستر چک کنید . 👈نیم ساعت اول در فر را باز نکنید . در انتها گریل کنید 5 دقیقه کشمش را با یک قاشق آرد مخلوط کنید . 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅مربای هویج زردک ✍مواد لازم هویچ زردک ۱ کیلو شکر ۱ کیلو اب ۴ لیوان وانیل ،زعفران،هل گلاب نصف لیوان خلال پسته ی سوم پ جوهر لیمو نوک ق م 🍜طرز تهیه هویچها رو شسته و رنده ی ریز کنید با شکر و اب مخلوط کنید و روی حرارت بزارید جوش که اومد شعله رو کم کرده و بزارید با حرارت کم دو ساعت پخته شه در حین پخت کف روی مربا رو جهت کدر نشدن مربا حتما بگیرید بعد از اینکه شربت مربا قوام اومد گلاب و هل و زعفران رو بریزد در اخر سر جوهر لیمو را جهت شکرک نزدن بریزید و زیر مربا رو خاموش کنید با هویچ فرنگی هم با این دستور میشه درست کرد اما با زردک مربا ی چیز دیگه اس. 🥕
‍ ✅حلوا بیسکوییت ✍مواد لازم پودر بیسکویت الک شده دولیوان( ساده) آب سه چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان کره و روغن یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان هل و زعفران 🍜طرز تهیه بیسکوییت رو آسیاب کنید ، پودر بیسکوییت رو بریزید توی قابلمه و با حرارت خیلی ملایم مرتب همش بزنید تا کمی رنگش تیره شه و عطرش عوض بشه ، روغن رو کم کم اضافه کنید همشو یجا نریزین. ، با حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا رنگش تیره تر بشه .. زیاد نیاز نیست حرارت ببینه ، آب و شکر و زعفران و هل رو روی حرارت بزارید همین که به جوش اومد از روی حرارت بردارید حالا شربت رو به مخلوط بیسکوییت و روغن اضافه کنید. اندازه هل و زعفران دست خودتونه ؛ مرتب هم میزنیم تا غلیظ شه در آخر گلاب رو اضافه کنید وقتی به غلظت مناسب رسید و حلوا قوام اومد از روی حرارت بردارید. 👈نکته:هنگام اضافه کردن شربت قابلمه روازروی اجاق بردارید.
دسر سیب ژله ای 🍎😍 یک بسته ژله انار را با 1 لیوان آب روی حرارت بن ماری قرار دهید. ژله که حل شد ظرف را روی حرارت مستقیم گذاشته 3 سیب را پوست کنده اضافه کرده و جوش که آمد حرارت راکم کنیذ و درقابلمه را نیمه باز بگذارید. هر 10 دقیقه هم پشت ورو کنید تا سیب بپزد. برای بیشتر رنگی شدن در آخر پخت با قاشق سس رو روی سیب بریزید.تقریبا حدود 1/5 ساعت با حرارت ملایم و درب نیمه بسته وقت لازم دارد
🍝💚 برای دایره های سفید مقداری از ژله آلورا رو با بستنی وانیلی درست کنید. و آن رو توی سینی بریزید (کف سینی نایلون بندازید و اون رو چرب کنید) و وقتی کاملا بست با کاتر دایره برش بزنید و به قالب بچسبانید. 🔸لایه سبز شفاف: ژله سبز رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد. از اون توی قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه. 🔸لایه سفید: مجدد ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.و روی ژله نیم بند قبلی بریزید. 🔸لایه سوم: ژله سبز رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی درست کنید. و روی ژله دوم که نیم بند شده بریزید.
شربت زعفرانی رو با بیدمشک ، گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم. من چند تکه توت فرنگی هم داخل لیوان انداختم . با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه.