فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شله_زرد
••••••••••••••••••••••••••••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یخنی
غذای مرغ یخنی مخصوص درگز
#لذت_آشپزی
🍀🍀🍀🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_کباب
برای افطاری یا بعد افطار عالیه👌🏼
این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد رنده شده
جعفری خرد شده یک دسته کوچیک
نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده یه کوچولو😂
پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر نان سوخاری یک مشت
@ashpazy_irani
#شربت
شربت خوشرنگ وخوشمزه ویژه ی ماه مبارک رمضان و روزه داران محترم😊😊 تو ماه رمضان درست کنین و از خوردنش لذت ببرین🌹🌹
شربت زعفران و تخم شربتی:
این دفعه بر عکس دفعات قبل که گفتم شربت زعفران باید غلیظ باشه و بعد تخم شربتی خیس خورده رو بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا پایین پارچ و روی شربت قراره بگیره باید شربت زعفران زیاد غلیظ نباشه و بعد تخم شربتی رو بهش اضافه کنین و بعد به آرامی یه بطری آب خنک بهش اضافه کنین تا تخم شربتی ها دقیقا روی پارچ قرار بگیره و آب هم وسط پارچ قرار بگیره و با یه مقدار رنگ شربت مخلوط بشه تا شربتتون سه رنگ بشه.
@ashpazy_irani
🍰کیک حفره حفره داره!
📌دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.
📌میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلا شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.
📌زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه به جای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم;
5 بادمجان را در مکعب های کوچک خرد کرده و آنها را سرخ کنیم 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 پیاز خرد شده خرد شده را در قابلمه ریخته. 300 400 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. به بادمجان سرخ شده اضافه کرده و پخت و پز را روی حرارت کم ادامه دهیم ، در آخر نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، را اضافه کرده و بپزید
.4 خمیر یوفکا
برای خیس کردن خمیر:
1 فنجان آب
نصف لیوان روغن
1-2 قاشق غذاخوری سرکه خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنیم و آن را با آب روغنی مرطوب کنیم ... خمیر دیگر را روی آن بگذارید و همه جا را با آب روغنی خیس کنید. .
سس بشامل:
1 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید ، 1.5 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و به مدت 1 الی2 دقیقه در حرارت کم سرخ کنید.
در صورت وجود می توانید جوز هندی بسیار کمی رندهو اضافه کنید.
در آخر ،1.5 فنجان شیر اضافه کرده و هم بزنید.در فر با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزید ، آن را از فر خارج کنید ، پنیر رنده شده را اضافه کنید و مجدداً به مدت 2 یا 3 دقیقه در فر بپزید.
نوش جان .
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قهوه_فوری_خامه_ای
این نوشیدنی واقعأ هیجان انگیز و به شدت توصیه میشه حتمأ امتحان کنید . فوم بدست آمده از قهوه شیرین شده مخملی و نرم است.
فوم سبک و خوشمزه ای که تو این روزای #قرنطینه و #دلگیر حال و دل آدمو خوش میکنه.👌 این نوشیدنی جذاب و فوق العاده رو درست کنید و لذت ببرید بصورت سرد و گرم سرو ميشه. 👈برای تهیه خامه از همزن دستی یا برقی هم می توانید استفاده کنید.
مواد لازم :
قهوه فوری : ۳ ق مربا خوری
شکر : ۲ ق مرباخوری
آب : ۲ ق مرباخوری
مواد را با هم مخلوط کتید و ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا رنگش تغییر و خامه اى شود. خامه بدست آمده را تا چند روز می توانيد در یخچال نگهداری کنید.
یک قاشق از خامه را در فنجان ریخته و روی آن شیر یا آب داغ بریزید و هم بزنید و نوش جان کنید. ميتوانيد روی دالگونا را با ترکیب خامه اى ، سس شكلاتى يا تراشه شکلات ، تزئین و نوش جان کنید و لذت ببريد .
@ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی 🍽
🍗براى طلايى شدن
و برشته شدن
بال و جوجه كبابى
روى آنها را پس از سيخ گرفتن
روغن بزنيد.
@ashpazy_irani
#ژله_بستنی_رولی
پودرژله یک بسته(به دلخواه )
بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
آب جوش یک لیوان سر خالی
پودر ژله را با یک لیوان سر خالی آب جوش حل میکنیم وبستنی رو اضافه میکنیم ودر حد ذوب شدن هم میزنیم ودر سینی ۳۰در۲۰ سلفون می کشیم و ژله رو میریزیم و ۴۵ دقیقه در یخچال قرار میدیم تا خودشو بگیره و ژله رو از یخچال در می آوریم به اندازه نوار ۲ سانتی برش میزنیم و آرام رول میکنیم و در ظرف مورد نظر میچینیم و یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا کامل خودشو بگیره
#ترفند_آشپزى 🍜
🔸شما میتوانید به سادگی با افزودن کمی کنجد بودار و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت کم چربی ارزش تغذیهای نودل را بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترقند
💢برای اینکه شله زرد آب نندازه،بعد از پخت یک شعله پخش کن بذارید و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه.
💡ایده بگیرید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نکته_ها
شکلات تلخ 🍫🍫
اگر احساس ناراحتی کردید،یک تکه شکلات بسیار تلخ بخورید.
این خوراکی خوشمزه با پیغامبرهای شیمیایی مغز که مسئول تنظیم میزان انرژی خلق و خو هستند، ارتباط متقابل دارد💜🙂
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
صورتت جوش داره 😾🍊
پوستی صاف و سفید میخوای🥝🍒
ناحیه های حساس بدنت تیره و سیاه شده!🔥☘
موهات وزه 👩🏼🦰🌀
بلد نیستی موهاتو ببافی 👩🏽🦱🧶
دندونات زرده ، دهنت بوی بدی میده 🍋🍒
اصلا ناراحت نباش چون همه این مشکلات تو این کانال رفع میشه💊🎀
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
اینجا خوشکل کن خودتو 🍓
کلی ترفند های آرایشی و بهداشتی گذاشتم🔮😌
#شربت_گل_محمدی
#ويژه_رمضان🌙
گلبرگ گل محمدی نیم کیلو
اب ۲ لیتر
شکر ۲ کیلو
تخم شربتی به میزان دلخواه 🌀گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و آب داغ به ان اضافه نمایید
و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند.
سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید.
و بعد شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود.
شربت آماده است در یخچال نگهداری و در زمان مصرف با مقدار مورد نظر آب خنک مخلوط كرده و میل نمایید.در صورت دلخواه میتوان از تخم شربتی هم استفاده کرد . براى ديزايين و خوشگلتر شدنش هم از گلبرگ هاى گل محمدى كه داخل قالب يخ گذاشتيم تا ببنده استفاده ميكنيم 😍
فقط گلبرهاى من صورتى روشن بود اينِ كه رنگش ملايم شد ولى كاملاً مزه دار بود
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
دسر خرده شیشه شیر کاکائو 😍😍
ابتدا دو بسته ژله البالورو با سه لیوان ابجوش حل کردم ریختم کف ی ظرف مستطیل گذاشتم کامل سفت شد بصورت مربع های کوچک برش زدم و همه رو توی قالب مورد نظرم ریختم سپس یک بسته ژله الورا رو با یک لیوان ابجوش حل کردم بعد از خنک شدن یک لیوان شیر کاکایو بهش اضافه کردم خوب هم زدم و ارام روی خورده شیشه های توی قالب ریختم دو ساعت توی یخچال موند و بعد توی ظرف برگردوندم.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_گوشت
مقدار مواد بصورت چشمی هست یعنی با توجه به قالب و مقدار گوشت بقیه مواد و تهیه کنید.
ابتدا دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه.
همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل😆😆 در می آوریم.
قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم.
برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید
@ashpazy_irani
#ترحلوا
شیر دو لیتر
نشاسته ذرت 1 لیوان
ارد برنج سه چهارم لیوان
شکر 2 لیوان (میتونید بچشید کمتر یا بیشتر بریزید )
گلاب نصف لیوان
زعفران 1 ق چ (دم کنید )
روغن یک چهارم لیوان
همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز زعفران وگلاب
روی حرارت ملایم تا متوسط بزارید و با قاشق مرتب هم بزنید غافل نشید که ته میگیره و گلوله گلوله میشه حدود یکساعت یا بیشتر غلیظ که شد گلاب و زعفرون اضافه کنید غلظت مواد باید تاجایی باشه که خط قاشق رو حلوا بمونه سپس توی قالب های سلیکونی بریزید و بزارید چندین ساعت توی یخچال بمونه (چرب کردن نمیخواد) از قالب بیرون بیارید و تزیین کنید میتونید توی دیس یا ظرف پیریکس هم بریزید این ترحلوا خیلی خوشمزه س حتما امتحان کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani