#هات_چاکلت_خانگی
مواد لازم
شیر یک فنجان
کاکائو 2قاشق مرباخوری
نسکافه 1 قاشق مرباخوری
شکر 2 قاشق مرباخوری
خامه1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود.بعد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس آن را در فنجان ریخته و روی آن خامه قرار می دهیم و سرو می کنیم
@ashpazy_irani
#پاستا_با_گوشت_چرخ_کرده
مواد لازم
2 نفر
1/2 بسته ماکارانی پنه
گوشت چرخ کرده به مقدار لازم
1 عدد پیاز
3 عدد گوجه متوسط
ادویه و پودر آویشن
2 ق غ رب
پنیرپیتزا رنده شده
مراحل
ماکارانی را در آب جوش ریخته وقتی ملایم شد آبکش میکنیم
پیاز را همراه با گوشت چرخ کرده سرخ کرده،
گوجه ها را ریز یا رنده کنید به مواد اضافه کنید
ادویه را نیز به مواد بزنید
در آخر ماکارونی رو به مواد اضافه کرده و پودر آویشن و پنیر رنده شده را به مواد اضافه میکنیم نوش جان
اگ به مواد قارچ هم اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه
@ashpazy_irani
13.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_گوشت
مقدار مواد بصورت چشمی هست یعنی با توجه به قالب و مقدار گوشت بقیه مواد و تهیه کنید.
ابتدا دو عدد پیاز ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم پس از کمی سبک شدن و تغییر رنگ، گوشت چرخکرده را اضافه و خوب تفت می دهیم، شعله را کم کرده، پوره گوجه و فلفل سیاه و پودرگشنیز و پودرسیر و پودرریحان می ریزیم. صبر می کنیم تا آب مواد خشک و گوشت کمی بپزه.
همانند فیلم، خمیرقنادی را برش داده و مواد بالا را همراه با خمیرپیتزا داخل آن ریخته و بصورت گل در می آوریم.
قالب را آغشته به کمی روغن یا کره می کنیم و گل ها را داخل قالب قرار می دهیم.
برای پخت هم ابتدا ۷ دقیقه روی دمای ۲۲۰ درجه می پزیم بعد دمای فر را تا ۱۸۰ درجه کم می کنین و چند دقیقه دیگر تا طلایی شدن خمیر می پزیم.موقع سرو با سبزیجات معطر مثل شوید و جعفری تزئین کنید.
@ashpazy_irani
#فوت_وفن 🤗😍👌
#بوی_سوختگی_برنج
1- یک تکه نان روی برنج قرار دهید و موقع کشیدن، نان را بردارید.
2- یک عدد پیاز را پوست کنده و در در برنج فرو کنید پیاز بوی سوختگی را بخود بگیرد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ترفند_آشپزی:
برای اینکه کوکوسبزیتون فوقالعاده خوش طعم بشه 2 الی 3 قاشق ماست به مواد کوکو اضافه کنید و بعد سرخ کنید . طعم متفاوت و دلچسبی رو تجربه میکنید. نوشجان
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
اسموتی پرتقال و موز🍊🍌
شیر سرد 1 پیمانه
پرتقال 2 عدد(پوست کنده)
موز 1 عدد
شکر 1/4 پیمانه
نمک مقدار خیلی کم
ماست وانیلی بدون چربی 230 گرم
یخ 4 قطعه کوچک
در میکسر یا مخلوط کن، شیر سرد، پرتقال ها،موز،شکر،نمک و ماست رو به مدت 1 دقیقه مخلوط کنین.
بعد تکه های یخ رو اضافه کنین و تا زمان یکدست شدن مخلوط کنین. نوشجان
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
◻️چطور بفهمیم روغن کیفیت دارد یا نه؟ 🤔
◽️راه اول : موقع سرخ کردن سبزی یک حبه سیر درون روغن بیندازید!
اگر روغن به رنگ قرمز درآمد میزان مسمومیت آن بسیار بالاست و اگر روغن سفید ماند مرغوب است!
◽️ راه دوم: روغن خوراکی را برای دو ساعت توی فریزر قرار بدید. اگر حباب هایی سفید رنگ یا کف مشاهده کردید، شک نکنید که این روغن از مواد زاید روغن های بازیافتی تهیه شده است و بیماری زاست!
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله تخم شربتی
تخم شربتی ۱ ق غ
ژله در طعمهای مختلف ۳ بسته
ژله الوورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
تخم شربتی رو در کمی آب حل میکنیم تا باز بشه و لعاب بندازه هر بسته ژله رو بجز آلورا با ١/۵ لیوان آبجوش حل میکنیم. چند قاشق از یکی از رنگها کنار میذاریم(برای قسمت قلب ها) مابقی رو میذاریم یخچال تا ببنده.
ژله الوورا هم با ۱ لیوان ابجوش حل میکنیم, وقتی خنک شد بهش ۱لیوان بستنی آب شده اضاف میکنیم و کنار میذاریم.
کف قالب مورد نظر تخم شربتی رو با اون چند قاشق ژله ای که نگه داشته بودیم میریزیم و اجازه میدیم ببنده بعد یک لایه از ژله الوورا با بستنی میریزیم مابقی ژلها رو ریز خرد میکنیم و با ژله الووا و بستنی مخلوط میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم.و میذاریم ببنده
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_میوه 🍝
هر میوه ای که دوست داشتید رو خورد کنید یا به صورت اسکوپ دربیاریدداخل پوست هندوانه بریزید و ژله الووراء رو که از قبل اماده کردید کم کم بهش اضافه کنید بزارید یخچال ببنده بعد سرو کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
سلام
عزيزان ظهرتون بخير
توي فصل گرم سال بهترين گزينه مخصوصا روز تعطيل آب دوغ خياره
برخلاف اسمش كه به نظر ميرسه ساده و راحته ،باور كنين از بعضي غذاها پر كارتره ☺️و كلي ريخت و پاش و ناز داره 😉 ولي خداييش براي روزهاي گرم بهترين گزينه هستش .
اول كمي از خاصيتش بگم
ماستش كه باعث جذب كلسيم و پروتئين ميشه و باكتري مفيدش براي دستگاه گوارش
كشمش ان داراي آنتي اكسيدان وجلوگيري از پوكي استخوان و سلامت دندان و لثه
گردوي آن داري فسفر و منبع جذب انواع ويتامين مي باشد.
طرز تهيه
ماست محلي:دو ليوان
خامه: دو الي سه ق غ
سبزي معطر به اضافه پيازچه
كشمش
گردوي خرد شده
خيار نگيني خرد شده
يخ معطر
گل محمدي
نمك
ويك ليوان دوغ و اب كه بستگي به اين داره دوست دارين چقدر رقيق باشه
واما اين يخ هاي خوشگل و معطر
اول ته قالب يه قاشق ابجوشيده سرد شده ميريزيمنيذاريم يخ ببنده بعد سبزي معطر ويا هر چيزي كه دوست داريم ميتونه خيار يا گل سرخ باشه ميذاريم يخ ببنده بعد روش دوباره اب ميريزيم ميذاريم يخ بزنه 😊
نوش جون 😋😋😋
ناهار روز جمعه بود 😉
@ashpazy_irani
کوکوی فلفل دلمه ای رنگی😍😍
از هر رنگ فلفل دلمه ای دوتا برداشتم【سبز و زرد و قرمز و نارنجی】کاملا ساتوری شون کردم...روی دستمال آشپز خونه پهن کردم تا آب نداشته باشن. ده دوازده تا ساقه ی پیازچه رو با چند پر تره و دوحبه سیر و یک هویج کوچک و یک سیب زمینی متوسط توی غذا ساز ریختم و کاملا خرد کردم ...فلفل دلمه ای ها رو به این موادم اضافه کردم. سه تا تخم مرغ و دو قاشق آرد سفید و نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و آویشن اضافه کردم و یک قاشق هم آرد سوخاری داخلش ریختم وکاملا مخلوط کردم و توی روغن داغ سرخشون کردم. این غذا رو با سس تند میل کنین و حتما داغ سروش کنین
@ashpazy_irani
#اسلایس_خرما_رویه_شکلاتی
📝موادلازم:
خرمای هسته گرفته 400گرم
مغزگردو،بادام،پسته،فندق ازهرکدوم 25 گرم
کنجدسفید یک قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور 6عدد پودر شده
خامه صبحانه 200گرم
شکلات تخته ای 200گرم
پودرژلاتین 1ق.غ
اب سردنصف لیوان
🍴طرزتهیه:
درابتدا قالب را سلفون بکشید (من از ظرف پیرکس مستطیلی استفاده کردم)
خرمای هسته گرفته رابه همراه مغزیجات چرخ کنید وکنجدوپودربیسکوییت را اضافه و خوب ورزدهیدتاکاملایکدست شود،موادراکف قالب ریخته وباپشت قاشق کمی چرب خوب صاف کنیدوقالب رادریخچال بگذارید.
در این فاصله خامه رادرون ظرفی ریخته روی حرارت ملایم یا یک دقیقه در مایکروفر گذاشته همین که کناره های ظرف شروع به حباب زدن کردشکلات خردشده رابیفزایید و هم بزنیدتاشکلات ذوب شود سس شکلاتیمون امادست و میزاریم کنار و میریم سراغ ژلاتین .یک قاشق غذاخوری پودرژلاتین راروی نصف لیوان اب میپاشیم و روی حرارت میزاریم تا ژلاتین در اب حل شود و نهایتا به سس شکلاتیمون اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم شکلات رابرروی خرماهاریخته و بمدت دو ساعت دریخچال بگذارید
@ashpazy_irani
✅ آبگوشت بادمجان😋
✍مواد لازم :
گوشت ٣٠٠ گرم
نخود و لوبيا سفيد از هر كدام ١/٢ پيمانه
كشك ١٥٠ گرم
سير ٣ حبه
پياز ١ عدد
نعنا داغ به مقدار لازم
بادمجان ٢ عدد سرخ كرده
نمك فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
🥣طرز تهيه:
حبوبات را چند ساعت خيس كنيد و چند بار آبش را خالى كنيد پياز را سرخ كنيد بعد گوشت را اضافه كنيد تفت دهيد بعد زردچوبه فلفل و سير له شده را و تفت دهيد بعد حبوبات را بريزيد و به مقدار نياز آب بريزيد بزاريد بپزه بعداز پخت نمك بادمجانهاى سرخ شده و نعنا داغ را بريزيد بزاريد نيم ساعت باهم بپزند در آخر پخت كشك را بريزيد بزاريد ١٠ دقيقه بجوشه و جا بيفته بعد آب آن را جدا كنيد ومواد را باگوشت كوپ بكوبيد بعد روى گوشت را با كشك و نعنا داغ تزيين كنيد كشك من تمام شد فقط نعنا داغ ريختم .
#آبگوشت_بادمجان
@ashpazy_irani
#سالاد_تن_ماهی_لوبیا_چشم_بلبلی
یک عدد لبوی پخته شده، یک حبه سیر کبابی، چند ساقه خرد شده پیازچه و یک عدد خیار متوسط را ریز خرد کنید. یک عدد فلفل دلمهای قرمز و ۱۰ عدد زیتون سیاه را ورقهای برش بزنید. ۲ قاشق غذاخوری جعفری را هم ریز کنید. ۲ پیمانه لوبیا چشم بلبلی پخته شده را با سه قاشق غذاخوری سس مایونز آرام هم بزنید. یک قوطی کنسرو ماهی را در یک آبکش بریزید تا روغن آن کاملا خارج شود، سپس به لوبیا اضافه کنید. مابقی مواد را نیز اضافه کرده و مخلوط را آرام هم بزنید تا مواد با سس یکدست مخلوط شود. ۵ عدد برگ کاهو را در ظرف مورد نظر گذاشته و سالاد آماده شده را درون کاهو بریزید، سپس با نان لواش یا نان ساندویچی سرو کنید
@ashpazy_irani
خواهر شوهرم سه تا مدرک بین المللی آرایشگری داره اونوقت دیشب از من مبتدی فرمول رنگ مو پرسیده 😍😅😳
تا فهمید دارم بصورت مجازی #ترکیب_رنگ و #هایلایت یاد میگیرم داشت میمُرد از حسودی😊
انقدر گیر داد آخر لینک کانال آموزش #رایگان آرایشگریُ بهش دادم👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
#شینیون_میکاپ عروس #رفع_تیرگی ناحیه حساس #پوستی_صاف و بلوری با درمان #خانگی
#یخ_تزیینی
آب میوه های طبیعی که دوست دارین رو (با شکر یا بدون شکر) توی قالب شکلات یا قالب یخ توی فریزر بزارین و با این ایده خوشگل و فانتزی مهمونارو غافلگیر کنین این ایده خوشگل و خنک و رنگی رنگی تو این فصل خیلی میچسبه😋
میتونین از این ایده برای خنک شدن نوشیدنی هاتون استفاده کنین
مواظب باشین یخارو قورت ندین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_توت_فرنگی🍓🍦🍧
مواد لازم✏
▫توت فرنگی500 گرم
▫نصف لیوان شکر
▫خامه صبحانه 1پاکت
🍓🍓🍓
💁طرز تهیه✏
توت فرنگی ها را شسته و داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود سپس از فریزر خارج کرده داخل بلندر بریزید و شکر را روی آن اضافه کنید به مدت 2دقیقه زمان دهید تا توت فرنگی ها کمی از حالت یخ زدگی خارج شوند.(به خاطر یخ زدگی میتونه به بلندر آسیب بزنه)بعد 2دقیقه بلندر را روشن کرده و توت فرنگی ها را خوب میکس کنید سپس خامه را به توت فرنگی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد اینکه مواد با هم مخلوط شد داخل ظرف پلاستیکی در دار ریخته داخل فریزر قرار دهید و 3مرتبه هر 1 ساعت یکبار از فریرز خارج کرده و کمی هم زده و دوباره داخل فریزر قرار دهید.بعد به دلخواه سرو کنید نوش جان🍦🍨🍓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_فوری
روش كلي اين بود هر چي دوس دارين ميتونين جايگزين كنين يني مواد سمبوسه هم ميتونين بريزين نون پيتا هم تو سوپرا هست تو فيلمم نوشتم
نوش جون😋
@ashpazy_irani
#حواری ماهی جنوبی.
ی پیاز متوسط
سبزی پلویی نیم کیلو
برنج ۵ پیمانه سیر چندتا دونه
ماهی هرچقدر ک دلتون خواست😁
نمک و ادویه ب میزان لازم .
اول پیاز و خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم بعد بهش سیر و اضافه میکنیم تفت ک خورد سبزی و اضافه میکنیم و ادویه رو میریزیم در حد ی تفت خوردن زیاد سبزی و سرخ نکنید
بعدش برنج و آبکش میکنیم و ی لایه مواد ی لایه برنج میریزیم و میزاریم تا ۲۰ دقیقه اینا دَم بکشه برنج.
تو این زمان ماهی ام سرخ میکنیم اول میزاریم روغن داغ داغ بشه بعد ب ماهی نمک میزنیم و میزاریم توی تابه تا ۵ دیقه اینا ماهی و برنگردونید ک نچسبه بزارید قشنگ سرخ شه بعد برش گردونید. .
به همین سادگی 😍❤
.
نوش جونتون
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت گیلاس
یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها کمپوت ها هستند که خانومای کدبانو به راحتی میتوانند در منزل درست کنید
عزیزان این کمپوت بعد از یک روز ویا بعد از چند ماه قابل استفاده هست
دستور تهیه :👇
آب یک لیتر (چهار لیوان) شکر یک لیوان
ازش بچشید آگه شیرین تر دوست داریدکمی شکربیشتر بریزید به نظر من کافیه گیلاس یک کیلو تا یکی ونیم کیلو شسته وتمیز شده(هسته رو بیرون نیارید)
ماندگاری طولانی داره از نظر طعم ومزه کیفیت عالی
گیلاس های سالم وبدون له شدن و کرم زدگی رو جدا کنید وبشورید وتو صافی بریزید تا خشک شن
شیشه ها رو شسته وخشک کنید
آب وشکر رو بزارید بجوشه وشکر تو آب حل شه(قوام نیابه)فقط چند جوش بزنه وشکرحل شه کافیه گاز رو خاموش کنید وبزارید سرد شه گیلاس ها رو تو شیشه بریزید واز مخلوط آب وشکر که سرد شده رو گیلاسها میریزیم تا لب به لب شه ودر شیشه رو محکم میبندم وشیشه ها رو میزاریم تو یک قابلمه بزرگ واب سرد روشون میریزیم سعی کنید آب روی شیشه ها رو بگیره
وروی حرارت میزاریم تا به نقطه جوش برسه یادتون نره اولین جوش که زد بعد از اولین جوش ده الی پانزده دقیقه بجوشه وگاز روخاموش کنید واب کمی که از داغی افتاده شیشه ها رو بیرون بیارید و وارونه کنید رو یک پارچه تمیز آگه نفس ندادن تا چند ماه داخل کابیت ماندگاری دارن ولی آگه دیدید یکی از آنها نفس میده (هواپس میده از لابلای درب شیشه حبابهای کوچکی میزنه بیرون)
عزیزان درب شیشه حتما فلزی باشه
عزیزان کمپوت آلبالو هم به همین روش درست میشه
@ashpazy_irani
➕طرز تهیه دسر هلو با سس توت
مواد لازم
❗️ ۱ فنجان توت تازه (تمشک، توت فرنگی، یا ترکیبی)
❗️ ۲ قاشق غذاخوری عسل
❗️ ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
❗️ ۲ هلو، خرد شده و بریده شده
❗️ ۲ فنجان بستنی کم چرب وانیلی
طرز تهیه
🔅توت ها، عسل، آب لیمو را در مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط را پوره کنید. دانه ها را خارج کنید.
🔅۴ تکه هلو را در هر ۴ کاسه دسر قرار دهید و ۲/۱ فنجان بستنی را به هر کدام اضافه کنید. ترکیب را با سس توت تزیین کنید.
👨🍳 @ashpazy_irani
❗️از چه نوع پیاز برای چه کاری استفاده کنیم؟
➕پیاز زرد=پخت و پز
➕پیازقرمز=خام خوردن
➕پیاز سفید=سالادوچاشنی
➕پیاز شیرین=سرخ کردن
➕موسیر=ترکیب با ماست یا ترشی
👨🍳 @ashpazy_irani