#ترایفل_کرامفیل_نوتلا 😋
🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم.
حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ مو
مواد لازم :👇
برگ مو به میزان لازم،
سرکه و نمک برای ضدعفونی از هرکدوم ۱ ق غ
برنج پخته، که کامل دم نکشیده ۱ لیوان
لپه پخته ۱ لیوان
سبزی خشک معطر (شوید، شنبلیله، مرزه، ترخون) ۲ ق غ
ابلیمو ۲ ق غ
نمک فلفل زردچوبه، دارچین به میزان لازم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه خورا دستا بالا 🙋🏼♀️ من ک عاشقشم 🤩
#دلمه_کلم .
3 کیلوگرم گوشت گاو
3 پیاز بزرگ
300 گرم برنج
2 سیب زمینی متوسط رنده شده
نمک ، فلفل را برای مزه دار کردن
آب سرد .
برگ کلما رو ۵ دیقه توی مایکروفر قرار بدین تا به خوبی جدا بشن.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا
تقدیم به همه شما...
.
به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا:
سس اصلی:
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
قارچ: ۴۰۰ گره
زیتون: ۴ قاشق غداخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و ربگوجه، تمامه کار.
.
سس انسجام:
کره: ۲۰ گرم
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
.
پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
.
بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایهلایه بچینید و بره تو فر واسه خودش.
حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه.
اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورقهای لازانیارو بپزید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشقای سیب زمینی کجان
بیاین که یه خوراک خوشمزه سیب زمینی و مرغ پنیری اوردمبراتون
عاشق این غذا میشین😋😍
مواد لازم👇
.
. • 1 کیلوگرم سیب زمینی آب پز
• 1 قاشق غذاخوری کره
• 1 لیوان شیر
• 1 قاشق غذاخوری نمک • مرغ 500 گرم
• 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
• 1 عدد فلفل دلمه ای سبز
• کره
•فلفل
• پنیر پیتزا .
.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنک های تابستون
.
اول بگم که یخ نریزی بهتره چون مزه و عطر نوشیدنی رو کم میکنه، به جاش میوههاتو چند ساعت قبل بذار تو یخچال.
.
پایههای اصلی نوشیدنی:
طالبی زرد (که تو ترهبار بهش ملون هم میگن)
طالبی سبز (همون معمولیها)
سیب
شیر(خیلی کم - در حد نصف فنجون برای کل)
(البته اگه یه مدل طالبی هم باشه اشکالی نداره)
.
واسه لیوان دوم بادم زمینی زدم توش (طالبی - سیب - شیر - بادومزمینی)
.
و لیوان سوم بستنی وانیلی زدم که دیگه «میلک شِیک» صداش کنیم. (طالبی - سیب - شیر - بادومزمینی - بستنی وانیلی)
.
مقدار هاش همه به ذائقه خودت بستگی داره. اما حواست باشه دیگه زیاد بادومزمینی و بستنی نریز که خرابش نکنی.
بزن بر بدن خنک شو و حالش و ببر 💚
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰#کیک_بدون_فر
✍مواد لازم :
یدونه تخم مرغ
۳ ق غ شکر
نوک ق غ وانیل
۳ ق غ روغن مایع (مخصوص پختنی جات باشه بهتره)
۵ ق غ آب یا شیر (من طعم شیر رو زیاد دوس نداشتم آب ریختم.
۷ یا ۸ ق غ آرد سفید (من اول ۶ تا زدم دیدم مواد غلیظ نیس،یکم دیگه اضافه کردم)
بکینگ پودر نصف ق چ
۳ ق غ پودر کاکائو
.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سالاد_سینه_مرغ
سینه مرغ وبرای هرغذایی که لازم باشه ازقبل طعمداربشه به این روش آماده میکنم .
نصف سینه مرغ و به دولایه تقسیم میکنم وروی تخته باپشت کارد آشپزخونه روش ضربه میزنم تا نازکترشه.بعدبا سویاسس ،سیرله شده،ادویه استیک(یافلفل سیاه نیمکوب)ویکم روغن زیتون مرینیدش میکنم ویکی دوساعت استراحت میدم.تابه گریل وبدون روغن داغ داغ میکنم ومرغهاروگریل میکنم.بااین روش مطلقا خشک نمیشه وکاملا آبدارمیمونه.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شیرینی_نارگیلی_مجلسی 🥥 😋
▫️۱۲۵ گرم کره
▫️۲ عدد زرده تخم مرغ
▫️۵۰ گرم پودر قند
▫️۴۰ گرم نشاسته ذرت
▫️۶۰ گرم پودر نارگیل ریز
▫️۱/۲ ق چ بکینگ پودر
▫️۱ ق چ وانیل
▫️۱۶۰ گرم آرد
برای تزیین:
▫️پودر نارگیل به میزان لازم
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز
کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرتوڹ بہ زیبایي قلبتون❤☕❤
قلبتوڹ بہ زلالي اب🌹
وڪارهاے روزمرهتوڹ🌹
رواڹ وجارے چوڹ جویبار🌹
یڪ دنیا خوشبختي براے🌹
تڪ تڪ شما عزیزاڹ 🌹
عصر زیبای تابستونیتون بخیر ☕😊🌹
دستور و طرز تهیه فیله استریپس👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فیله استریپس
مواد لازم برای۳ نفر
مواد اصلی
سینه مرغ ۳ عدد
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
یخ ۸ تکه
مواد لازم برای تهیه پودر کنتاکی
آرد گندم ۱/۲ لیوان
آرد سوخاری ۱/۲ لیوان
نشاسته پودر شده ۱/۲ استکان
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه (،زنجبیل،آویشن،پاپریکا(ازهرکدام) ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ،دارچین،تخم گشنیز(از هرکدام) ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ،میخک(از هرکدام) ۱/۳ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- برای تهیه پودر کنتاکی تمام ادویه ها را آسیاب کرده و به همراه نمک و فلفل و جوش شیرین به آرد سوخاری و آرد گندم و نشاسته اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۲- سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به شکل تکه های بلند و درشت خورد کنید.
۳- سه قاشق از پودر کنتاکی را به نصف لیوان آب اضافه کنید و به همراه مرغ ها در یک ظرف سر دار بریزید و 30 ثانیه ظرف را تکان دهید و بعد تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
۴- در یک کاسه بزرگ آب و یخ را بریزید و یک آب کش کوچک تر در کاسه بگذارید.ابتدا مرغ ها را در پودر کنتاکی بغلتانید و بعد مرغ ها را در آب کش بگذارید تا خیس شود و بار دیگر مرغ را در پودر کنتاکی بزنید و خوب ماساژ دهید تا بافت مرغ از هم باز شود.
۵- هر ظرفی که برای سرخ کردن انتخاب کرده اید را باید تا یک سوم روغن بریزید حتما با شعله متوسط روغن را داغ کنید و بعد حرارت را کم کنید و مرغ ها را سرخ کنید.حداکثر زمان مورد نیاز برای پخت فیله استریپس 6تا8دقیقه است.
۶- بعد از سرخ کردن فیله ها را روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
سایر نکات
موقع سرخ کردن مراقب دست و صورت خود باشید.
میتوانید برای خوشرنگ تر شدن فیله ها مقداری پودر پفک به پودر کنتاکی اضافه کنید.
پودر کنتاکی باقیمانده را در پخچال برای مصارف بعدی نگهداری کنید و میتوانید از این پودر خوشمزه برای سوخاری کردن ماهی و میگو هم استفاده کنید. در کل میتوانید این پودر را جایگزین آرد سوخاری کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور و طرز تهیه کتلت میوه ای👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
گلت میوه ای
مواد لازم برای۴ نفر
آرد ۲ پیمانه
کره سرد ۵۰ گرم
آب یخ ۸ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
مارمالاد شلیل(به دلخواه) به مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) برای رومال ۱ عدد
پودر شکر (به دلخواه) به مقدار لازم
نشاسته (برای مارمالاد) ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا در ظرفی مناسب کره را ریز خرد کنید
۲- آرد و شکر و نمک و وانیل را به کره های خرد شده اضافه کرده و هم بزنید
۳- آب یخ را قاشق قاشق اضافه کرده تا جایی که خمیر چسبنده نباشه
۴- خمیر را با دست ورز بدید تا یکدست بشه
۵- روی سطح کار کمی پودر شکر ریخته و خمیر را به ۲ یا ۳گلوله تقسیم کنید و در سطح کار روی پودر شکر کاملا پهن کنید
۶- خمیر های پهن شده رو در سینی فر قرار بدید و با دست مجددا کمی پهن و صاف کنین(سینی فر رو از قبل با برس کمی چرب کنید)
۷- روی خمیر ها رو کمی پودر شکر بپاشید و مارمالاد میوه بریزید و با قاشق صاف کنید
۸- اطراف خمیرها را به دور مارمالاد وسطشان با دست جمع کنید و با برس زرده ی تخم مرغ بمالید و سپس سینی فر را درون فر که از قبل روشن کردید قرار بدید درجه و زمان بستگی به نوع فر داره.(برای من حدود ۱ساعت و نیم در ۱۶۰درجه)
سایر نکات
طرز تهیه مارمالاد برای وسط گلت ها
من ۶ عدد شلیل کوچک را با چاقو خورد کردم و هسته هاشونو جدا کردم
درون ظرف مناسب روی حرارت قرار دادم ۶ق غ شکر و ۱ق نشاسته اضافه و مخلوط کردم و اجازه دادم تا شلیل ها نرم شده و به اصطلاح آب بندازن و غلیظ بشن
بعد از روی حرارت برداشتم و گذاشتم سرد بشه و بعد روی خمیر گلت قرار دادم
میتونین از هر نوع میوه دلخواه برای وسط گلت ها استفاده کنین
اما حتما میوه هارو از قبل به روش گفته شده به صورت مارمالاد آماده کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه بستنی آلبالو .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور و طرز تهیه ته چین قالبی👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور و طرز تهیه نان زعفرانی شکلاتی👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
طرز تهیه ترشی چند میوه👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ترشی چند میوه
مواد لازم برای۱ نفر
سیب ۲ عدد
پرتقال ۲ عدد
سرکه سفید ۵۰۰ گرم
کیوی ۳ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی میدهیم و در یک شیشه میچینیم
۲- یک قاشق چای خوری نمک روی آن ریخته در آخر سرکه سفید اضافه میکنیم تا روی میوهها را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در دمای اتاق میگذاریم تا ترشی آماده شود.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشک_پلو_با_سس_گوشت_عطری
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #میرزاقاسمی 🥘
کلیپهای جدید رو با ببینید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرسبزى باغی از غزل تقدیمت
روياى لبالب از عسل،تقدیمت
در را بگشا، عجب هوايى،
بـه بـه!
خوشبختی صبح، یک بغل تقدیمت
سلام صبح بخیر😘
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده_ویژه
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.