آشپزی ایرانی🍔
لول کباب مخصوص
•لول کبابِ مخصوص با پسته و زعفرون•
✍🏽
این کباب از اون غذاهاییه که میتونه یه طعمِ جدید و غیر تکراری رو برسونه، عطری که #زعفرون به گوشت میده و بافت و تَهمزّهای که پسته براش میسازه این تجربه رو خاص میکنه!
مشابهِ این #کباب رو تو #ترکیه امتحان کردم که علاوه بر پسته مقدارِ زیادی #فلفل قرمزِ پرک هم داشت و بسیار تُند بود.
✅
کالریِ کُلّیِ این غذا حدودِ 1800 درمیاد که میتونه برایِ 2 تا 3 نفر کافی باشه.
🥩
1. 500 گرم گوشتِ چرخ کرده (مغزِ رانِ گوساله و سردَستِ گوسفند با نسبتِ مساوی) رو داخلِ ظرف قرار بده.
.
2. 1 قاشقِ مُربّاخوری از هر کدومِ نمک و فلفل سیاه رو به همراهِ 1پیازِ متوسطِ ریز رنده شده (آب گرفته) به گوشت اضافه کن.
.
3. 1 قاشقِ چایخوری پَرک یا پودرِ فلفل قرمز، نصفِ لیوان پودرِ پسته خام و 3 قاشقِ غذاخوری #زعفران دَم کرده رو به محتویات اضافه کن، گوشت رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه.
.
4. یه مقدار از گوشت رو بردار و با کفِ دست به حالتِ استوانه و لولهای دربیار، میتونی سیخ رو از وسطش رد کنی یا اینکه بدونِ سیخ گریل کنی.
.
5. لول کباب ها رو داخلِ یک تابه #نچسب یا صفحه #گریل قرار بده تا بپزه(بدونِ روغن) موقع گریل کردن تو همه جهت بچرخون تا کامل اطراف و بالا پایینش حرارت ببینه.
.
6. برای درست کردنِ پورهیِ بادمجون، 4 تا بادمجون رو کبابی و بعد از رسیدنشون به پختِ کامل، پوستِ اونا رو بگیر و بعد با چاقو زدن در جَهاتِ مختلف اصطلاحا ساطوری و لِهِشون کُن.
.
7. یک مقدار کره رو داخلِ ماهیتابه آب کن، بادمجونِ ساطوری شده رو به کره اضافه کن و یه مقدار تفت بده.
.
8. 2 حبّه سیرِ ریز رنده شده و نصفِ قاشقِ چایخوری از هر کدومِ نمک و فلفل رو به محتویاتِ تابه اضافه کن و یه مقدار دیگه تفت بده.
.
9. بادمجون ها رو داخلِ ظرفِ سِروْ پهن کن.
.
10. لول کبابها رو بِچّین روی بادمجون و...
.
11. نوشِ جونت...❤️
.
☝🏼پ.ن: راستش من نه آشپزم نه سرآشپز رفیق، فقط طَرزِ پُختِ اون غذاهایی که خودم امتحان میکنم و دوست دارم رو اینجا نشون میدم😍
.
🔪برنامهیِ بعدی: یه تجربهیِ لذیذِ دیگه ☺ منتظرش باشین 👊🏾
.
#فینگریوفکا
▫️گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
▫️پودر نان باگت ۳ ق غ
▫️پیاز یک عدد متوسط
▫️گوجه فرنگی ۲عدد
▫️فلفل سیاه و زردچوبه نمک اویشن مقداری
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️خمیر یوفکا یک بسته
▫️سویا ۲۰۰ گرم
▫️ژامبون ۱۰ ورقه
پیاز و گوجه را روی گوشت رنده کرده بعد پودر نان تخم مرغ و ادویه هارو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدهیم و بعد درون روغن سرخ میکنیم روی ورق های یوفکارا روغن زده و ب شکل مربع برش زده و درون قالب قرارمیدهیم و از موا گوشتی مون روی ان میریزیم و دراخر کمی پنیر پیتزا هم روی انها میریزیم و سپس درون فر با درجه ی ۱۸۰ قرارمیدهیم اونقدر ک پنیرامون باز بشه کافیه.
#تزیین
چوب شور خانگی 😍👌
مواد لازم برای۴ نفر
مواد اصلی
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
آرد به مقدار لازم
شیر ۱/۲ پیمانه
نمک کمی
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
کنجد به مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا شیر را با نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم
۲- بکینگ پودر را اضافه میکنیم و هم میزنیم
۳- حالا روغن را اضافه میکنیم
۴- درآخر آرد را به آرامی اضافه میکنیم و هم میزنیم.تاجایی آرد اضافه میکنیم که مواد به دست نچسبد
۵- از خمیر به اندازه گردو جدا کنید روی یه سطح صاف بغلطونید و به شکل میله باریک در بیارید این میله رو در سفیده تخم مرغ فرو ببرید و بعد در کنجد بغلطونید
۶- میله هارو روی کاغذ روغن توی سینی فر بچینید و توی فر 160 درجه از پیش گرم شده قرار بدید تا زمانیکه نون هاتون آماده بشنداین نونها خشک و ترد هستند
سایر نکات
من نصف زمان پخت شعله پایین فر رو خاموش کردم و گریل رو روشن کردم تا روی چوب شورها طلایی بشه
#تزیین
#خوراك_لوبيا
لوبيا چيتي ٢ ليوان
قارچ يك بسته كوچك
گندم ويا جوويا بلغورگندم ،جو ٢ ق غ
پيازداغ طلايي ويك عددسيب زميني
نمك ،فلفل،گلپر به مقدارلازم
لوبيا وگندم يا جوروكه ازشب قبل خيس كردين ،ابكش كنين،بذارين روي حرارت وبه مقدارلازم اب بريزين ،جوش كه اومددوباره ابكش كنين ودوباره اب بريزين بذارين بپزه بعدازپخت يك عددپيازرونگيني خردكنين وبذارين تا طلايي بشه وسيب زميني روهم بريزين داخلش وتفت بدين ،دوسه قاشق رب گوجه ونمك وفلفل روبه ميزان لازم بزنين ،قارچ روهم بشورين واسلايس كنين ،همه ي موادروبريزين داخل خوراك كمي ديگه روحرارت بمونه تاخوب جابيفته .خوراك روداخل ظرف سروبريزين وباروغن زيتون وليموترش تازه وكمي گلپرنوش جان كنين .
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر😍😍
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
❤️❤️❤️❤️
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله میوه ای مخلوط و نحوه برش زدن
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
❤️❤️❤️❤️
با دستپختت دلبری کن😜👆
👨🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩🍳
جانم خیال شد
به خیال خیال دوست
دل بیقرار گشت
به عشق وصال دوست
هر کس به آرزوی جمالست در جهان
مائیم و آرزوی خیال جمال دوست
#شاهنعمتالله
🌾ســـلام صبح بخیر
🍃لحظههاتون
🌾مملو از شادی و آرامش و مهر
🌸🍃🌸🍃🌸
دعای روز دوازدهم ماه رمضان
اَللّـهُمَّ زَيِّنّى فیهِ بِالسَّتْرِ وَالْعَفافِ؛ وَاسْتُرْنى فیهِ بِلِباسِ الْقُنُوعِ وَالْکَفافِ؛ وَاحْمِلْنى
خدایا دراین ماه مرا بـه زیور پوشش از گناه و پاکدامنى بیاراى و جامه قناعت و اکتفاى بـه مقدار حاجت را بـه برم کن و وادارم کن
فیهِ عَلَى الْعَدْلِ وَالاِْنْصافِ؛ وَ امِنّى فیهِ مِنْ کُلِّ ما اَخافُ؛ بِعِصْمَتِکَ یا
دراین روز بـه عدالت و انصاف و ایمنیم بخش در ان از هر چه کـه از ان مى ترسم بـه نگهدارى خودت اى
عِصْمَةَ الْخآئِفینَ
نگهدارنده ترسندگان
🌸🍃🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای خمیر پنکیک:
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
کمی نمک
نصف لیوان شیر
1 فنجان آرد
نصف ق چ وانیل
نصف ق چ بکینگ پودر
2-3 عدد موز
نوتلا
بادام زمینی
تمام مواد لازم برای خمیر پنکیک را درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس موزهای برش داده را درون خمیر پنکیک بزنید و آنها را درون یک قابلمه داغ سرخ کنید. می توانید شکلات بریزید یا پودر پسته یا با بستنی سرو کنید..
.
#سالاد_ماکارونی 🥗😍
مواد لازم :
خیار شور 200 گرم
هویج 2 عدد
ماکارونی فرمی 1 بسته
فلفل دلمه 1 عدد
نخود سبز پخته شده 200 گرم
ذرت شیرین پخته شده 250 گرم
ژامبون 300 گرم
لیمو ترش 1 عدد
سس مایونز 500 گرم
روغن زیتون به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان دلخواه
#کبه: .
برنج(هر یک پیمانه پلوپز ۴ تا کبه میده)
نمک زردچوبه فلفل
تخم مرغ(به ازای ۲ پیمانه برنج ۱ تخم مرغ) .
مواد میانی کبه هر چی دوست دارید می تونید بزنید من اینارو زدم گوشت چرخ کرده،پیاز،رب،کشمش،لپه
دستور تهیه: پیاز خرد شده را تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده اضافه کردم بعد زردچوبه،ادویه،نمک،فلفل،پودر دارچین،بعد ۱ ق غ سر پر رب زدم بعد لپه پخته،یکم کشمش که از قبل خیس شده بود،خوب که سرخ شدند گذاشتم کنار بعد برنج را با آب (مثل کته درست کردن) درست کردم ولی بدون روغن،با نمک و یک ق چ زردچوبه(به ازای ۲ پیمانه برنج)با یکم فلفل،وقتی کته آماده شد گذاشتم سرد شه بعد تو غذاساز ریختم(یا چرخ گوشت) بعد بهش یک تخم مرغ زدم دستمو خیس کردم برنج رو ورز دادم بعد مثل کوکو یا کتلت تو دستم شکل دادم و از مواد گوشت وسطش گذاشتم و بستمش و تو روغن خیلی داغ سرخ کردم.اگه مواد به دستتون چسبید دستتون و خیس کنید، یک طرف کبه که سرخ شد خیلی آروم برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه ☺️
#ساندویچ_دونر_مرغ 🌯 😋
🔸برای درست کردن ساندویچ ابتدا یک عدد سینه مرغ کامل را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم .توی تابه دو قاشق روغن بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط را نگینی خرد کنید، وقتی طلایی شد قارچ ریخته و میگذاریم آبش کشیده بشه و بعد فلفل دلمه ای و در نهایت ذرت و مرغ اضافه میکنیم. نمک و پاپریکا و آویشن بزنید و بزارید حسابی طعم مواد به خورد هم بره و بپزه.
زیر تابه رو خاموش کنید و بگذارید خنک بشه بعد خیارشور نگینی و سس مایونز به موادتون اضافه کنید. میزان سس اختیاری است و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید.
بعد هم همراه گوجه و کاهو توی نون بپیچید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیف تخم مرغ 😋😋
__________________________
متفاوت و جذاب
مواد لازم برای ۲ تا شیکموووو 🤤😋
* فلفل دلمه سبز
* فلفل دلمه زرد
* گوجه
* قارچ
* هویج
* تخم مرغ
* نمک
* فلفل سیاه
* آویشن
* نون تست
* پنیر پیتزا
ذرت مکزیکی
ذرت پخته یک لیوان
قارچ خرد شده یک لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان
سس مایونز دو ق غ
نمک یک ق چ
فلفل آویشن و پودر سیر به میزان لازم
آبلیمو نصف ق غ
کره یک ق ق غ
ابتدا قارچ رو با آبلیمو و کره تفت میدیم کمی قارچ سبک شد و آب انداخت ذرت پخته رو اضافه میکنیم م مخلوط میکنیم دو سه دقیقه که ذرت گرم بشه...حواستون باشه قارچ آب انداخت ذرت رو اضافه کنید بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم حتما موقع اضافه کردن پنیر شعله ملایم باشه و سریع هم بزنید پنیر یک طرف گلوله نشه و مرتب هم میزنیم تا آب بشه پنج شش دقیقه کافیه
بعد هم خاموش میکنیم سس مایونز رو بهش نمک و ادویه میزنیم و تا ذرت گرمه بهش اضافه میکنیم
حالا آماده شد به همین راحتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5. وقتی سُس گوجه یِ دستساز آماده شد اضافش کن به مواد، ۲ قاشقِ غدا خوری از رُب گوجه فرنگی که داخل روغن یکم تفت دادی رو هم اضافه کن برای اینکه رنگش بهتر بشه.
6. بعد از مخلوط کردنِ مواد با سُس و رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مربا خوری از هرکدومِ آویشن ، نمک و ترکیب فلفل سیاه و سفید رو اضافه و با هم مخلوط کن.
7. ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده رو به مواد اضافه و مخلوط کن.
8. بعد از اینکه قارچ به پخت رسید ۲ عدد هویج متوسط پختهیِ ریز خرد شده رو به مواد اضافه و مخلوط کن، بعد از روی حرارت بردار.
9. برای درست کردن سس سفید لازانیا ۲۵ گرم کره رو داخل ماهیتابه ذوب کن، ۳ قاشقِ غذا خوری آردِ رو بهش اضافه کن و تفت بده.
10. شیر ولرم رو کم کم بهش اضافه کن و تند تند هَم بزن تا آرد گولّه نشه، نصفِ قاشق چایخوری از هرکدومِ فلفل و نمک هم بهش اضافه کن.
11. بعد از اینکه به بافتِ یکدست و غلیظ رسید شعله خاموش بشه؛ ۵ قاشق غذاخوری جعفری خردشده رو بهش اضافه کن و باز هَم بزن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
---
•لازانیا با گوشت؛ خونگی و مخصوص😍
✍🏽
ورق بزنید
لازانیا از اون غذاهاییه که طرفدار زیاد داره و تو هر خونهای با عطر و طعمِ خاصی دُرست میشه؛ هرکدوم هم خوشمزگیِ خودش رو داره...
مطمئنم که خیلیاتون تو پُختنش اُستادین، اینم راه و روش منه که با هم یه لازانیایِ فوقِ خوشمزه رو درست میکنیم.
✅
کالریِ لازانیا حدودِ ۳۵۰۰ درمیاد و میتونه بینِ ۵ نفر تقسیم بشه.
👨🏻🍳
1. ۲تا پیاز متوسطِ درشت رنده شده رو بریز داخل ماهیتابه و یکم تفت بده، ۴ حبّه سیر ریز رنده شده هم بهش اضافه کن و دوباره تفت بده تا یکم طلایی بشه.
2. ۱عدد فلفل دلمهای کوچیک خرد شده هم بهش اضافه کن و یکم تفت بده تا عطر فلفل دلمه ای در بیاد.
3. ۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده (مغز ران گوساله و سردست گوسفند با نسبت مساوی) رو به محتویات اضافه کن و بگذار روی شعلهیِ کم حرارت ببینه و رنگش تغییر کنه.
4. تو این زمان برو سراغ درست کردنِ سُسِ گوجه؛ ۴ تا گوجهیِ کوچیک رو رندهیِ ریز کن و بریز داخل ماهیتابه تا روی شعلهیِ گاز حرارت ببینه و غلیظ بشه، ۱ قاشق مربا خوری برگ یا پودر آویشن و نصف قاشق چایخوری فلفل هم بهش اضافه کن.
#سوپ_شیر
جو رو از قبل خیس کردم بعد آبش رو عوض کردم و گذاشتم روی شعله کمی کره بهش اضافه کردم تا وقتی میجوشه سر نره درش رو نیمه باز بزارید
یه پیاز درشت هم خیلی ریز خورد کردم و بهش اضافه کردم
دوساعتی گذاشتم به حال خودش باشه بعدش اب قلمی که از قبل دارم اضافه میکنم (یه وقتایی هم ندارم که در این صورت از عصاره گوشت استفاده میکنم که اواخر پخت به سوپ اضافه میکنم)
بعد یه هویج رو خورد کردم و بهش اضافه کردم اواخر پختش بهش قارچخورد شده اضافه کردم (یه وقتا قارچ رو جدا با کره تفت میدم بعد اضافه میکنم یه وقتا هم خام میریزم) حالا نمک و فلفل اضافه کنید
وقتی آبش خیلی کم شد شیر رو گرم میکنم و بهش اضافه میکنم اگه شیر رو سرد اضافه کنید داخل سوپ میبره
میزارم خوب جا بیوفته در اخر هم یه خامه کوچیک بهش اضافه میکنم و پنج دقیقه میزارم روی شعله
موقع سرو کمی گشنیز و جعفری ریز خورد شده روی سوپ میریزم داخلش سبزی نمیزنم اصلا
اگر اب قلم نداشتین از عصاره گوشت استفاده کنید .