eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁سلام 🌾به یکروز پاییزی دیگرخوش آمدید 🍂امروزتون زیبا 🍁امیدوارم 🌾لحظات زندگیتون 🍂مدام حول محور 🍁عشق, شادی, آرامش 🌾در حرکت باشه 🍂و آبان ماه براتون پراز 🍁برکت خوشبختی موفقيت 🌾و سرشاراز خیر و برکت باشه 🍁پاییز و جمعه یعنی آرامش 🌾شنبه تون بخیر و شادی
🍬 😋 دوستان درست کردن این شکلات ها خیلی آسونه فقط کمی زمان بره، شکلات بن ماری شده رو داخل قالب و اطرافش میریزیم تا خودشو بگیره بعد پودر نارگیل و کرم شانتی رو بعد از فرم دادن در قسمت میانی شکلات میریزیم، بعد از اینکه در یخچال سفت شد از قالب جدا میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف ۱ عدد کاهو خیارشور ریز ۴-۵ عدد نصف سینه مرغ پخته شده قسمت سبز پیازچه ۵-۶ عدد آروگولا یا شابانک گردو به دلخواه برای سس: ماست ساده ۵-۶ ق غ سس مایونز ۳-۴ ق غ سس خردل ۱ ق چ سیر رنده شده ۱-۲ حبه نمک یک و نیم ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ ادویه کاری نصف ق چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با راحت و فوری ۳ عدد سفیده ی تخم مرغ آرد ۶ ق غ ۱ ق غ بکینگ پودر نمک پنیر چدار ۲۰۰ گرم پودر سوخاری ۱۰۰ گرم روغن برای سرخ کردن ابتدا سفیده ی تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه، نمک اضافه و آرد و بکینگ پودر هم الک میکنیم و میریزیم، پنیر چدار رنده شده ریخته و خوب مخلوط میکنیم از مواد به صورت توپک بر میداریم و داخل پودر سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم❤️😘
🫔 😋 مواد میانی( گوشت چرخ کرده ، پیاز، قارچ، فلفل دلمه ای) رو مث مایه ‌ماکارونی درست کردم. خمیر یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن مایع به کمک فرچه نرم کردم و از مواد داخلش گذاشتم و رول کردم. داخل سینی چرب شده فر ‌چیدم. روی بورک ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع رومال کردم و گذاشتم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه تا زمانی که روی بورک ها طلایی شه. البته چند دقیقه هم گریل و روشن‌کردم
🍛 😋 اول یه پیاز رو خرد کنید و تفت بدید، بعد گوشت خورشتی رو هم اضافه کنید و تفت بدید ، زردچوبه و فلفل سیاه و رب گوجه هم اضافه کنید و تفت بدید. لوبیا سفید هم که از روز قبل خیس کردید به قابلمه اضافه کنید و آب بریزید تا بپزه، وقتی گوشت و لوبیا کاملا پخته شد نمک اضافه کنید، حالا کمی آبغوره داخلش بریزید و بادمجان سرخ شده و گوجه فرنگی سرخ شده و غوره رو بهش اضافه کنید ، ده دقیقه کافیه که اینا بپزه، بعد از ده دقیقه خاموش کنید و سیب زمینی سرخ شده هم کنارش بزارید و با پلو نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه عدد سیب زمینی آب پز دو عدد سوسیس پیازنصف یک فلفل دلمه نون لواش دو عدد تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل سیاه، و چهار قاشق غذاخوری ماست سه قاشق غذاخوری آرد سفید و سه قاشق غذاخوری پنیر پیتزا روغن
کلم قرمز کوچک۱ عدد سرکه۳ قاشق غذا خوری پیاز قرمز ۱ عدد کشمش۳/۴ پیمانه گردو خرد شده۴ عدد سس مایونز ۱ پیمانه (در صورت رژیمی بودن از ماست چکیده استفاده شود) در صورت تمایل شکر۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به میزان لازم انار ،کنسرو ذرت و شوید برای تزیین ابتدا کلم را شسته و اجازه دهید تا خشک شود بعد توسط یک پوست کن و یا چاقوی تیز برش هایی بسیار نازک از کلم ایجاد کنید(اگه رنده بزنید مثل عکس میشه) و داخل کاسه ای بریزید. پیاز قرمز را پوست بگیرید و به صورت خلالی برش های خیلی خیلی نازک به آن بزنید و آماده بگذارید. سس مایونز را به همراه سرکه، نمک، فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. کلم و پیاز رشته رشته شده را به سس بیفزایید و با دو قاشق از دو سمت مخلوط کنید تا مواد له نشوند. در نهایت کشمش و گردو را هم بیفزایید خوب مواد را مخلوط کنید و درب ظرف را بگذارید و به مدت ۱ ساعت در یخچال زمان دهید تا سالاد خوب جا افتاده شد و مزه ها با هم ادغام شده باشند. سپس با ذرت , شوید یا انار و یا هرچیزی ک دوست داشتین تزیین کنید .نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂ 💢پارت اول💢 موادلازم: پودر کاکائو: دو ق.غ آرد: تقریبا دو لیوان بکینگ پودر: یک ق.غ وانیل: ۱/۴ ق.چ روغن مایع: ۱/۴ لیوان پودر قند: نصف لیوان تخم مرغ: دو عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان لواش سس مایونز جعفری خورد شده نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز پنیر پیتزا تخم مرغ ‎‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 سویا و پیاز قارچ و فلفل دلمه ای ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،پاوریکا،آویشن،کاری) رب گوجه فرنگی‌ و سس کچاپ ورقه ی لازانیا شیر و آرد پنیر پیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☂ 💢پارت اول💢 مواد لازم : جوی پخته هویج پخته پیاز آب مرغ رب گوجه سیب زمینی(من نریختم) زعفران (نصف لیوان) نمیدونم چرا تو فیلم گفتم یک لیوان🙈 نمک آبلیمو جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه راحت و خوشمزه😋 350 گرم شیر 2 تخم مرغ 35 گرم آرد برنج 0.5 قاشق چایخوری پودر بیکینگ 1 قاشق غذاخوری کاکائو شکر 1 قاشق غذاخوری روغن همه چیز را مخلوط می کنیم و پنکیک های نازک را می پزیم. برای خامه: 1 تخم مرغ 1 زرده 300 گرم شیر 1 قاشق غذاخوری سیب زمینی یا نشاسته ذرت شکر مواد را مخلوط میکنیم خامه را هم می زنیم و می پزیم تا غلیظ شود. ما رول را مانند یک فیلم جمع می کنیم ، آن را به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد ، رول را برش دهید و لذت ببرید😋 من هم گاناش ، 80 گرم خامه داغ (33-35٪) و 80 گرم شکلات تیره ریختم. انجام شد
😍😍 تخم مرغ+شکر +اسانس ده دقیقه با دور تند همزن بزنید . دور همزن و بیارید پایین ، روغن و شیر رو بهش اضافه کنید گردو و کشمش رو هم اضافه کنید و هم بزنید . همزن خاموش بشه و ارد و بکینگ پودر با لیسک اضافه بشه به مواد . داخل قالب لوف ( ۲۳ ) کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید و مواد رو بریزید داخل قالب دو سوم قالب بیشتر پر نشه فر رو از قبل روی درجه ۱۸۰ گرم کنید و کیک رو به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا زمانی که تستر تمیز بیاد بیرون ‌از داخل کیک ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه راحت و خوشمزه😋 350 گرم شیر 2 تخم مرغ 35 گرم آرد برنج 0.5 قاشق چایخوری پودر بیکینگ 1 قاشق غذاخوری کاکائو شکر 1 قاشق غذاخوری روغن همه چیز را مخلوط می کنیم و پنکیک های نازک را می پزیم. برای خامه: 1 تخم مرغ 1 زرده 300 گرم شیر 1 قاشق غذاخوری سیب زمینی یا نشاسته ذرت شکر مواد را مخلوط میکنیم خامه را هم می زنیم و می پزیم تا غلیظ شود. ما رول را مانند یک فیلم جمع می کنیم ، آن را به مدت 5-6 ساعت در یخچال قرار می دهیم. بعد ، رول را برش دهید و لذت ببرید😋 من هم گاناش ، 80 گرم خامه داغ (33-35٪) و 80 گرم شکلات تیره ریختم. انجام شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 کیک شکلاتی آماده:۲ بسته خامه برای کیک:۴ ق غ شیر:۱/۵ لیوان شکر:۵ ق غ پر وانیل:نوک قاشق آرد گندم:۶ ق غ موز:۱عدد گردو خرد شده:۳ ق غ خامه:۴ ق غ
مواد لازم: شكر يك پيمانه سرخالي شير يك پيمانه روغن مايع يك پيمانه سر خالي پودر كرم كارامل يك عدد تخم مرغ سه عدد وانيل نصف ق چ آرد يك و نيم پيمانه بكينگ پودر يك ق غ طرز تهيه: ابتدا شكر،شير و روغن مايع رو باهمزن خوب ميزنيم(يك دقيقه)سپس پودر كارامل رو اضافه كرده و يك دقيقه ي ديگه ميزنيم،حالا از اين مواد يك پيمانه برداشته و كنار ميگذاريم براي روي كيك(ميشه سس كارامل) بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه ميكنيم و پس از ريختن هر تخم مرغ خوب هم ميزنيم،در آخر وانيل رو با اخرين تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط ميكنيم،حالا ارد و بكينگ پودر رو كه سه بار الك كرديم اضافه و با ليسك هم ميزنيم و مايه كيك رو داخل قالب چرب شده ميريزيم ميره تو فر از قبل گرم شده و بادماي ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقيقه بعد از پخت اجازه ميديم کمی.گرم رو به خنك شه سپس از قالب خارج كرده و برش ميزنيم ويك پيمانه سس كارامل رو كه كنار گذاشته بوديم كم كم روي كيك ميريزيم تا به خوردش بره كيكمون امادس يه كم بمونه خوشمزه ترهم ميشه.