eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
روی قابلمه یک برگه جعفری بزار و بعد تکه‌های سیب‌زمینی و سیب‌زمینی ته‌دیگی با طرح گل شما آمادست :) 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
☕️ چاي پرتقالي با نعناع و زرشك تازه: زرشك تازه را داخل قوري ريخته،٥ دقيقه صبر كنيد تا دم بكشد،چند حلقه پرتقال ونعناع داخل قوري بريزيد و نوش جان كنيد 🍃 🎀 🌸 🎀 ✨ ✨ نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥙 نخود پخته، فلفل دلمه ای های رنگی، گوجه گیلاسی، خیار، پیاز بنفش و اگر دوست داشتید زیتون بدون هسته. سس هم روغن زیتون، نمک و‌ جعفری خشک یا تازه رو با آبلیمو مخلوط میکنیم و میریزیم. برای اینکه این سالاد جای وعده غذایی رو بگیره میتونید فیله مرغ، پنیر کم چرب فتا و زیتون اضافه کنید. تخم مرغ پخته هم عالی میشه ⁣⁣⁣⁣ 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
دیزاین میوه ساده و مناسب هالوین 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
نان تست رو که با وردنه باز کردی یا لواش رو که داخلشونو رو پر مردی و رول کردی رو با تره ببند و شیک سرو کن 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍅 👉🏽 گل کلم: ۱عدد تقریبا بزرگ خیار: ۱ کیلو هویج: ۱ کیلو گوجه: حدودا ۵ کیلو فلفل تند و شیرین سیر: ۶ بوته سرکه نمک 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌶🥒 یه بوته سیر ۲تا فلفل قلمی تند ۲تا هویج کوچیک ۳تا بادمجون بزرگ یه گوجه یه فلفل دلمه ای یا میتونین مثل من از ۲تا نصفه ی دو رنگ استفاده کنین ش جعفری و مرزه و نعنا خشک سیاه دونه گلپر تخم گشنیز به مقدار لازم فلفل سیاه و ادویه ترشی سرکه هم انقدری باشه ک ترشی نه خیلی رقیق شه و نه غلیظ 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍅 از گوجه_فرنگي به عنوان تزيين در كنار غذا تون استفاده كنيد يك به علاوه اي شكل روي گوجه فرنگي با چاقو ببريد،فقط حتما مراقب باشيد تا انتها برش نزنيد.بعد يك برش وسط به علاوه بزنيد كاهو ها رو ريز خرد كند و وسط گوجه بزيزيد سس مورد علاقتون رو روش ريخته و سرو كنيد 🙂 🎀 🌸 🎀 ✨ ✨ نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍂 روی همبرگر ورق‌پنیر‌پیتزایی رو که به شکل کدو تنبل کردین بزارید و یه ایده‌ی عالی برای دیزاین پاییزی و هالوین 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧅 ٤-٥ عدد پياز بنفش ١ قاشق مرباخوري شكر ١ قاشق غذاخوري نمك ١ استكان سركه انگور ٧-٨ دانه فلفل سياه اب جوش 👇🏽👇🏽 ابتدا پيازها را برش داده (طبق ويديو) و داخل شيشه تميز و خشك ميريزيم و نمك و شكر و فلفل سياه و سركه را ريخته و تا اخر شيشه اب جوش پر ميكنيم و درب ان وا بسته و بعد از ٨ ساعت ميتونين استفاده كنين. نوش جان! 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
ترفند کپک نزدن ۲: بعد از شستن مواد اولیه باید رطوبت آنها را به وسیله یک دستمال تمیز بگیرد تا ترشی کپک نزند . برای این کار می توانید مواد را روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا رطوبت آن خارج شود. استفاده از گلپر به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی آن بسیار در جلوگیری از کپک زدن ترشی موثر است. بستن درب ظرف ترشی به نحوی که هیچگونه هوایی داخل ظرف نرود. قرار دادن ظرف ترشی در محیطی دور از نور آفتاب با دمای مناسب بسیار مهم است. نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: 👉🏽 ✔️ بادمجان متوسط ۱۰ عدد ✔️ هویج متوسط ۳ تا ✔️ فلفل قرمز تند ۲ تا ✔️ سبزی معطر مثل ترخون مرزه نعنا شوید ✔️ سبزی خشک از سبزیهای معطر یک ق غ سر پر(میتونید حذفش کنید یا جایگزین سبزی تازه کنید ولی سبزی تازه یه چیز دیگه‌ست) ✔️ سیاه دانه یک ق م (برای اینکه گرمیه) ✔️ یک بوته سیر ✔️ تخم گشنیز نصف ق چ ✔️ گلپر کمی ✔️ فلفل سیاه کمی ✔️نمک کمی ✔️ پودر گوجه یک ق غ(من بخاطر رنگ وطعمش استفاده کردم) ✔️ من سبزی معطر شمال هم داشتم که معرکه ست خلاصه ترشی لیته‌ست هرچی عشقت میکشه دیگه - اگر طعم کبابی رو دوست ندارید بادمجانها رو به صورت مربع خرد کنید با کمی سرکه بپزید به کل موادمون اضافه کنید طرزتهیه: 👇🏽👇🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
با برگ‌های گل‌محمدی و نعناع و خیار شیک دیزاین کن 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
داخل نان‌تست رو خالی کنید و با مایع کوکو پر کنید و سرخ کرده و متفاوت باشین 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍅 👉🏽 گل کلم: ۱عدد تقریبا بزرگ خیار: ۱ کیلو هویج: ۱ کیلو گوجه: حدودا ۵ کیلو فلفل تند و شیرین سیر: ۶ بوته سرکه نمک 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 نوش جان 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری من عاشق همه ترشیامم لیته هم که دیگه جای خودشو داره😋😋 👉🏽 موادلازم و طرزتهیه: نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
طرز تهیه: در ابتدا بروکلی های خرد شده و پنیر را با هم مخلوط کرده و به آن کمی نمک و فلفل بزنید. سینه ی مرغ ها را از وسط برش داده اما دقت کنید که قسمت انتهای آن برش داده نشود (مثل باز کردن نان ساندویچی) و در صورت تمایل کمی آن را بکوبید تا یک دست شود. مواد را داخل آن قرار داده و کمی به آن نمک،فلفل، پاپریکا و پودر سیر بزنید (البته می توانید به مخلوط بروکلی و پنیرتان نیز سیر رنده شده اضافه کنید). قسمت باز مرغ ها را سیخ چوبی یا خلال دندان ببندید. سپس کمی بر روی مرغ ها کره زده و گریل یا سرخ کنید. می توانید برای طعم بهتر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیز در فر قرار دهید و نوش جان کنید. 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
سینی صبحانه شامل نان‌تست، پنیر، کره، بیسکوییت، ژامبون و هر چی دلتون بخواد 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
ترفند کپک نزدن ۲: بعد از شستن مواد اولیه باید رطوبت آنها را به وسیله یک دستمال تمیز بگیرد تا ترشی کپک نزند . برای این کار می توانید مواد را روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا رطوبت آن خارج شود. استفاده از گلپر به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی آن بسیار در جلوگیری از کپک زدن ترشی موثر است. بستن درب ظرف ترشی به نحوی که هیچگونه هوایی داخل ظرف نرود. قرار دادن ظرف ترشی در محیطی دور از نور آفتاب با دمای مناسب بسیار مهم است.
با فلفل‌دلمه‌ای برای دورچین و سالاد درست کنین 👉🏽 نوش جان 💞
موادلازم: سینه‌ی مرغ: ۳ الی ۴ عدد کلم برکلی: ۳ پیمانه پنیر: ۱ پیمانه (مخلوط پنیرخامه ای ، و موزارلا) کره: ۲ ق غ نمک، فلفل، پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم 👉🏽 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳🧑‍🍳 _۴ قاشق غذاخوری آرد _ ۴ قاشق غذاخوری ماست _ ۴ قاشق غذاخوری آب _ ١ قاشق چایخوری نمک _یکونیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر _نیم کیلو قارچ _پودر سوخاری
🥙 😋 ۱/سه عدد سیب زمینی متوسط و یک عدد پیاز درشت و سه حبه سیر رو رنده کنید و آبشو بگیرین ۲/چهارصد گرم سینه مرغ چرخ شده رو بهش اضافه کنید ۳/یک عدد تخم مرغ و یکم جعفری یا شوید ریز شده اضافه کنید ۴/ب این مواد نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید ۵/همه مواد رو با هم مخلوط کنید،یه مقدار از مواد بردارین و توی دستتون شکل بدین و توی روغن داغ با شعله ملایم سرخ کنید تا مغزپخت بشن