eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥭 در عین شیک بودن و خوشمزه گی یه دسر خیلی راحت و آسونه بچه‌ها _ توضیحات روی کلیپ کامله. _🔴 فقط دقت کنید اگر پودر ژلاتین دانه درشت باشه باید مقدارشو بیشتر کنید _ 🔴 برای این دسر میتونید از خامه هم استفاده کنید ، ولی من چون شیر پرچرب استفاده کردم دیگه خامه نزدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفک میان وعده خوشمزه آرد: ۱پیمانه شکر: ۱ق غ نمک: ۱ق چ زیره: یک، دوم ق چ روغن: ۲ق غ طعم دهنده(نمک، ادویه هندی، ادویه ماسالا، فلفل قرمز، فلفل سیاه) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
✅ شربت به لیمو😋 ✍ مواد لازم: به:دو کیلو شکر:دو کیلو آبلیمو:نصف استکان آب:4 لیوان 🍜طرز تهیه : به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم. بعد شکر را میریزیم ته قابلمه میزاریم روی شعله زیرشو کم میکنیم تا کم کم شکرمون آب بشه وطلایی رنگ بشه با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی شعله بر میداریم خنک که شد داخل بطری میریزیم تو یخچال نگهداری میکنیم برای سرو هم توی لیوانها میریزیم با نعنا ولیموتازه تزیین میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳این ۵ تا ترفند آشپزی رو یاد بگیرید ✅اگه غذاتون شور شده، یک یا دو ق غ نوشابه بریزید یا یه سیب زمینی و دو تکه کنید و بندازید داخل غذا ✅اگه غذاتون ترش شده، یه تکه نبات یا مقداری شکر بریزید یا دو ق م جوش شیرین ✅اگه غذاتون تلخ شده، مخلوط زعفران دم کرده و شکر بریزید ✅اگه گوشتتون دیر پزه، یه قاشق استیل بندازید داخل خورشت ✅اگه برنج تون زیادی رو حرارت مونده و شفته شده یه مقدار آبلیمو اضافه کنید، برنج و آبکش کنید کمی حرارت زیاد باشه و حتما روغن داغ بریزد روی برنج. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
1/2 لیوان پنیر خامه ای (یا گودا) ▢1/2 لیوان پنیر موزارلا (رنده شده) ▢1/2 لیوان سس مایونز ▢2 قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده) ▢2 قاشق غذا خوری شوید ▢2 حبه سیر ▢250 گرم میگو ▢2 عدد نان باگت 🍤دستور تهیه🍤 میگوها رو تمیز کنید و بشویید، نصف میگوها رو ریز خرد کنید و نصف دیگه رو برای روی بروشتا کنار بذارید. داخل کاسه ای پنیر موزارلای رنده شده، پنیر گودای رنده شده یا پنیر خامه ای، میگوهای خرد شده، جعفری و شوید خرد شده، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه. نون ها رو داخل سینی بچینید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار بدید تا پنیر روی نان ها ذوب بشه. بروشتاها رو توی ظرف بذارید و با میگوی تفت خورده تزیین کنید. نان باگت رو به تکه های یکسان برش بزنید و روی هر تکه نان مقداری از مایه پنیری بریزید.
✅ کوبیده مرغ😋 ✍مواد لازم: سینه مرغ 1کیلو ونیم دنبه گوسفندی 200 گرم نمک وفلفل زغفران غلیظ پودر پاپریکا کمی پیاز رنده شده 3عدد. 🍜 طرز تهیه: سینه مرغ را به همراه دنبه چرخ کرده وبقیه مواد که شامل پیاز آب گرفته وادویه ها رو اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم هم چنین بنا به سلیقه میتونیم به موادمون فلفل دلمه ای خیلی ریز شده حتی جعفری هم میشه اضافه کرد وخوب ورز میدیم وحالا مواد رو یکی دو ساعت داخل یخچال استراحت داده وبعد از آن از مواد 100گرم برای هر سیخ جدا کرده وبه سیخ کشیده ودر نهایت روی آتیش ذغال قرار میدیم ومی پزیم بعد از پخت میتونید به صورت داغ روی سیخها با فرچه کمی کره وزعفران زده و در کنار یه برنج عااالی وگوجه و.... نوش جان کنید .
پوره میوه انبه 1 لیوان خامه صبحانه 1/2 لیوان آب جوش 1 و نیم لیوان بستنی انبه 1 لیوان ژله انبه 2 بسته اول دو بسته ژله رو به همراه یک و نیم لیوان آب جوش بازکنید و بعد انقدر هم بزنید تا شفاف بشه. برای اینکه شفاف تر بشه اونو روی بخار کتری قرار بدید. بستنی رو بیرون فریزر قرار بدید تا کمی شل بشه. بعد بستنی + پوره انبه + خامه صبحانه را با هم انقدر هم بزنید تا یکدست بشه. میتونید برای این کار از مخلوط کن استفاده کنید. وقتی مخلوط شدن ژله رو به اونها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. بعد از اینکه یکدست شد اون رو در ظرف یا قالب مناسب بریزید و داخل یخچال قرار بدید. به مدت 5 الی 6 ساعت توی یخچال بمونه تا خوب سفت بشه . طعم این دسر بی نهایت خوشمزه میشه. برای اینکه خوشگل تر بشه میتونید یک بسته ژله پرتقالی رو طبق دستور روی جعبه درست کنیدو بعد از اینکه کرم بست داخل قالب بریزید و دوباره بگذارید تا کامل سفت شود.
🍨 مواد لازم کرم فیل ❌یک عدد زرده تخم مرغ ❌کره پنجاه گرم ❌شیر یک چهارم پیمانه شکر یک چهارم پیمانه ❌آرد سفید یک قاشق غذا خوری ❌خامه یک قاشق مربا خوری ❌وانیل کمی 🔆زرده و شکر وانیل را با همزن بمدت سه دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه و بوی زحم نده شیرو خامه را اضافه کرده و با همزن کمی میزنیم تا یکدست بشه ▪️کره را روی حرارت ذوب میکنیم و آرد را میریزیم کمی تفت میدیم تا جایی که رنگ آرد تغییر نکنه فقط بوی خامی آرد گرفته بشه شیر را میریزیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت کم مدام هم میزنیم تا کرم ما غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمیداریم و روی کرم را کیسه فریزر میزاریم تا روی کرم نبنده کیک ساده درست میکنیم و قبل اینکه درون فر قرار بدیم کرم را درون قیف میریزیم و به آرامی روی کیک میریزیم مانند عکس و درون فر قرار میدیم وقتی آماده شد از فر بیرون میاریم و برای اینکه روی کیک کمی براق بشه کمی شهد درست میکنیم و روی کیک میریزیم
✅کیک ماست گردو ✍مواد لازم برای کیک: تخم مرغ : ۳ عدد شکر : نصف لیوان ماست چکیده : ۱ لیوان(از هر نوع ماستی میتونید استفاده کنید اما ماست چکیده بهتره) آرد سفید : یک لیوان و نیم روغن مایع : نصف لیوان گردو خورد شده : نصف فنجان بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری 🍜 طرز تهیه: ابتدا قالب را با روغن جدا کننده چرب کنید تخم مرغها رو با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار بشه ماست را اضافه کنید بعد روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.آرد رو با بکینگ پودر قاطی کنید و دو بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید نصف گردو را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک را کنجد بپاشید و گردوی خورد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵دقیقه بزارید تا بپزه. اندازه ی قالب با طول ۱۸ سانت و عرض ۱۰ سانت
ابتدا یک پیاز متوسط وقارچ نگینی ریز خرد میکنیم و همراه روغن زیتون تفت میدیم تا پیاز سبک بشه فلفل سیاه و اورگانو میزنیم .عطر ادویه که بلند شد سیر له شده اضافه میکنیم و بوی سیر که به مشام رسید پوره گوجه فرنگی همراه نمک همراه نمک و یک ق چ شکر و کمی آبلیموی تازه . اجازه میدیم سس روی حرارت ملایم بمونه تا آب اضافیش تبخیر و غلیظ بشه در نهایت جعفری و ریحون ساطوری اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم . این سس قابل مصرف برای طبخ انواع پیتزا و پاستاست . ابتدا آب و جوش میاریم یک ق نمک و پاستاهای خشک را اضافه میکنیم برای ۷ دقیقه پاستاها رو میجوشونیم تا به حالت آلدنته برسه یعنی کاور بیرونی پاستا نرم و مغز پاستا سفت باشه آبکش میکنیم ولی روی پاستاها آب نمیریزیم حالا پاستاهای پخته شده رو به سس اضافه میکنیم . ضمنا قبل از اضافه کردن پاستاها به سس پارمیزان ریختم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تو فامیل بهم میگن جادوگر😛😃 مهمونیا همه منتظرن که سوپرایز منو ببینن😳👌 جلوی فامیل آدم باید تودار باشه ولی به شما که میتونم رازشو بگم👀 اگه میخوای سرت بالا باشه و همه جا حرف تو باشه بیا تو این کانال🏃‍♀   داشتنش برای هر خانمی لازمه😜👇 https://eitaa.com/joinchat/2676687134C3c6933ce0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد لپه: 250 گرم مغز گردو: 75 گرم سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم تخم مرغ: 5 تا 6 عدد روغن مایع: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل و ادويه كاري : به میزان لازمگوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل،ادويه كاري زعفران و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. اين مقدار مواد براي شش نفره.
‍ ✅ پنکیک ماست ✍مواد لازم برای بیست عدد پنکیک. آرد 250 گرم. تخم مرغ متوسط 2 عدد. ماست شیرین 150 گرم. شکر سفید 90 گرم. آب پرتقال 20 میلی لیتر تقریبا 3 قاشق غذاخوری. رنده ی پوست پرتقال 1قاشق مرباخوری. بیکینگ پودر 8 تا 10 گرم. 🍜طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ ها، شکر و رنده ی پوست پرتقال رو با همزن دستی مخلوط میکنیم،سپس ماست و آب پرتقال رو اضافه و مجددا هم میزنیم، آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم، هم میزنیم تا همه ی مواد کاملآ با هم یکدست شوند. حالا روغن رو داخل قابلمه ی کوچکی گرم میکنیم، به کمک دو تا قاشق کمی از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند، سپس روی دستمال تمیز گذاشته تا روغن اضافی خارج شود. حالا پنکیک ها رو دونه دونه داخل شکر می غلتانیم و در ظرف سرو میچینم. نکته های مهم : حتما از قاشق چایخوری برای برداشتن خمیر استفاده کنین نه قاشق غذاخوری، در غیر این صورت، پنکیک هاتون دورشون سرخ میشن و وسطشون خام میمونه. بهتره از قابلمه ایی که کفش یکم ضخیمه برای سرخ کردن استفاده کنین. همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشن قبل از استفاده.
‍ ✅ مارشمالو ✍ مواد لازم: 1 بسته پودر ژله با طعم دلخواه 1/4 لیوان شکر 1/3 لیوان آب پودر نارگیل 🍜 طرز تهیه: پودر ژله و شکر را به همراه آب مخلوط و روی حرارت میزاریم حل میکنیم تا تمام ذرات شکر حل بشه ( در همین حد کافیه ) بعد از حل شدن تمام ذرات و شفاف شدن ژله، حدود ده دقیقه با دور تند همزن ژله را میزنیم تا پف کنه و رنگش روشن بشه و غلیظ بشه باید انقدر هم بزنیم تا تمام ژله دور پره های همزن جمع بشه کف ظرف دلخواه پودر نارگیل میریزیم و ژله را روش میریزیم و روشو صاف میکنیم و پودر نارگیل میزنیم و به مدت سه ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد این زمان با چاقوی خیس برش میزنیم یا قالب میزنیم و تو پودر نارگیل میغلطونیم برای دو رنگ شدن مارشمالو وقتی لایه اول رو ریختید، لازم نیست روی مارشمالو پودر نارگیل بزنید چون لایه ها به هم نمیچسبه فقط ده دقیقه تو یخچال بزارید و شروع کنید لایه دوم و درست کنید و روی لایه اول بریزید بعد پودر نارگیل بزنید من چند تا شو قالب قلب زدم بقیشم برش زدم.
‍ ✅ ژله ویترینی انار و رنگین کمان من ژله ي انار و پرتقال و طالبي استفاده كردم . هربسته رو با يك و نيم ليوان ابجوش بن ماري ميكنيم ميذاريم خنك بشن بعد قالبمون رو كمي چرب ميكنيم انار دون شده رو كف قالب ميريزيم بعد از ژله ي انارمون در حدي ميريزيم كه انارها شناور نشن بعد ميذاريم داخل يخچال تا ببنده بعد كه انار ها فيكس شد يه لايه ديگه ژله ي انار ميريزيم ميذاريم يخچال، حالا بقيه ي ژله ي انار و ژله ي پرتقالو طالبي رو كمي بهشون بستني وانيلي ميريزيم كه مات شن،لايه ي بعد ژله بستني انار و بعد پرتقال و طالبي رو ميريزيم ٥ الي ٦ ساعت بعد دوره ژله رو با چاقو يا خلال دندون ازاد ميكنيم قالب رو تكون ميديم وقتي كه مطمئن شديم ژله ازاد شد از قالب در ظرف برمي گردونيم، نكته چون قالب رو چرب ميكنيم معمولا نيازي نيست كه در ابجوش بذاريم تا ژله ازاد شه ولي اگه ديديد ژله از قالب جدا نميشه براي چند ثانيه بذاريد تو اب گرم تا برگرده ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
  مواد لازم: تن ماهی سس مایونز 🥣 سس خردل پیاز🧅 خیارشور🥒 جعفری یا شوید🍀 فلفل سیاه🌶 آبلیمو 🍋 کره🧈 نون تست 🍞 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری 👌 گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید
پنیر سفید یک پیمانه. پنیر پیتزا یک پیمانه. روغن زیتون یک دوم پیمانه. آرد دو پیمانه. بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. جعفری ساطوری شده یک پیمانه. تخم مرغ سه عدد. شیر کم چرب یک پیمانه. نمک و فلفل کمی ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود، بافت کیک رو در استوری می تونین ببینین.
‍ ✅کیک شیر ✍مواد لازم تخم مرغ....3 عدد شیر....1پیمانه روغن......2/3 پیمانه بکین پودر.....2 قاشق مرباخوری آرد.....2پیمانه وانیل.....نوک چاقو شکر.....1پیمانه 🍜طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده رو جدا کرده.سفیده رو با دور تند همزن می زنیم تا کاملا پف کند و از ظرف نریزد.زرده را با شکر و وانیل می زنیم.تا کرم رنگ شود و حجمش دو یرابر شود.سپس شیر را ریخته حدود یک دقیقه می زنیم.بعد روغن را اضافه می کنیم.همزن رو کنار می زاریم.آرد را با بکین پودر مخلوط کرده.بعد از الک کردن به مواد اضافه می کنیم.با لیستک هم می زنیم و در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم.آرام هم می زنیم تا کاملا به خورد مواد برود. داخل قالب از قبل روغن جدا کنده زده.مواد داخلش می ریزیم.در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار می دهیم.روشم پودر قند الک کردم. 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : شیر دو لیوان شکر سه چهارم لیوان خامه 50 گرم وانیل یک دوم قاشق چای خوری پودر ژلاتین 4 قاشق مربا خوری رنگ خوراکی .در صورت تمایل طرز تهیه : شیر و شکر را در ظرف مناسب قرار داده و میجوشانیم تا حدی که شکر کاملاً حل بشه و شیر هم حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشه تا شیر روی اجاقه پودر ژلاتین را در ظرف دیگه ای ریخته و حدود 6 قاشق آب اضافه میکنیم تا حالت اسفنجی بگیره سپس روی کتری در حال جوش گذاشته تا ژلاتین مایع شود حرارت و خاموش کنید و ژلاتین رقیق شده را به شیر اضافه کنید و خوب به هم بزنید . بعد از اینکه کمی ولرم شد ابتدا خامه را در یه ظرف دیگه آهسته به هم بزنید تا حالت مایع بشه بعد به شیر اضافه کنید . در آخر وانیل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد مواد رو در قالب بریزید و اجازه بدید خوب ببنده. بعد از بسته شدن به روشی که در کلیپ می بینید اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنید و زیرش ژله رنگ دلخواهتون که خنک شده رو بریزید. و سپس در یخچال قرار دهید تا ببنده.
‍ ✅كيك پرتقالي دورنگ😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ 3عدد آرد2/5ليوان شكر1/5ليوان بكينگ پودر1ق م شير 1ليوان روغن مايع نصف ليوان رنده پوست يك عدد پرتقال حلقه هاي برش زده يك عدد پرتقال پودر كاكاوو 2ق غ 🍜 طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و شكر را با دور كند همزن بمدت پنج دقيقه هم ميزنيم بعد رنده پوست پرتقال را همراه شير ،روغن مايع اضافه ميكنيم و ارد را بهمرا بكينگ پودر سه بار الك كرده و اروم اروم توي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم و با ليسك بصورت دوراني قاطي ميكنيم بعد مايع كيك را ب دو قسمت تقسيم كرده و ب يك قسمت پودر كاكاوو اضافه ميكنيم كف قالب كاغذ روغني انداخته اول مايع كاكاوويي را داخل قالب ريخته و بعد مايع سفيد را روي مايع كاكاوويي ريخته و حلقه هاي پرتقال را روي كيك ميچينيم و توي فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت 45دقيقه قرار ميدهيم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بدون فر سه سوته ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ مواد لازم: بیسکوییت پتی بور🧇 کره🧈 خامه ی فرم گرفته 🧁 پنیر ماسکارپونه🧀 شکر🍚 پودر قهوه☕ آب جوش💧🔥 سس شکلات🍫
3 هلو بزرگ رسیده - نصف شده و بدون هسته 1/4 فنجان عسل خام⁣⁣ 1 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده میخک 1/4 قاشق چایخوری⁣⁣ کمی نمک ⁣⁣برای تزیین و سرو: ماست یونانی ، گردوی خرد شده ، گرانولا ، برگ های تازه نعنا ⁣⁣ فر خود را با دمای 350 درجه گرم کنید ⁣⁣ در یک کاسه کوچک ، عسل ، وانیل ، دارچین ، میخک و نمک را بزنید. ⁣⁣ هلوهای نصف شده خود را که از کنار برش خورده اند ، درون ظرف پخت قرار دهید ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه آنها جا بیفتد. شربت عسل خود را با قاشق روی هلوها بریزید. ⁣⁣ هلو ها را در فر از قبل گرم شده خود ، به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و نرم شوند بپزید مواد تزیین مورد علاقه خود را اضافه کنید و لذت ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کیک اسفنجی راحت و خوشمز ه توی کلیپ مراحل کامل مشخص فقط اندازه ها و یکسری نکات رو لازم هست میگم.. آرد284 گرم شکر284گرم تخم مرغ هشت عدد بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل به دلخواه نکته: آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و حتما سه بار الک کنید و کم کم به خمیر اضافه و در یک جهت ارام ارام هم بزنید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# کلوچه خوش بافت بدون فر، همزن و حتی بدون استراحت ۱ عدد    تخم مرغ. ۱/۳ لیوان    شکر، ۱/۴ ق چ    وانیل مخلوط کنید. ۱/۳ لیوان   روغن مایع در حد مخلوط شدن هم بزنید. ۱.۵ لیوان   آرد و ۱ ق چ   بکینگ پودر رو تو ۲ مرحله الک کنید و مخلوط کنید، با دست ورز بدید تا جایی که خمیر به دست نچسبه. برای خمیر شکلاتی ۲ ق از آرد کم کنید و ۲ ق پودر کاکائو اضافه کنید. روی خمیر با نایلون بپوشونید که خشک نشه و به گلوله های مساوی تقسیم کنید. داخل تابه ای که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید یکی درمیان بچینید. رو شعله پخش کن با حرارت ملایم در تابه را ببندید ۲۰ دقیقه زمان بدید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🥣آناناس خردشده1/4 پیمانه 🥣پودر یخ 1/4پیمانه 🥣آناناس یک حلقه 🥣بستنی چهار اسکوپ 🥣آب کمپوت آناناس نصف پیمانه 🥣سس پرتقال دو قاشق سوپخوری 🍭 آناناس خردشده، دو اسکوپ بستنی، آب کمپوت، یک قاشق سس پرتقال و پودر یخ را مخلوط کرده، در لیوان بریزید. سپس با بستنی باقی‌مانده و آناناس تزئین کرده و یک قاشق سس پرتقال را روی آن بریزید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
⭕️۴۰۰گرم گوشت چرخکرده رو با یه عدد پیاز کوچیک رنده شده که ابشو گرفتم ویه عدد تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل ونمک و۲ق غ ارد سوخاری مخلوط کردم و ورز دادم ونیم ساعت تو یخچال استراحت دادم ونصف بسته ماکارونی سایز بزرگ وابکش کردم وگوشت رو رو سلیفون پهن کردم وماکارونی رو رو گوشت چیدم وبعد بکمک سلیفون رول کردم وتو سینی چرب شده تو فر با ۲۰۰درجه ۴۰دقیقه گذاشتم تا گوشت بپزه البته ۲۰دقیقه اخر پخت رو سینی کاغذ الومینیومی کشیدم 〽️تا رولت مغز پخت بشه وتو ماهیتابه کمی کره ورب وادویه وزردچوبه ونمک وپودر سیر رو تفت دادم نصفشو ورو رولت ریختم و بازچند دقیقه گذاشتم تو فر وبعد سرو کردم