فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی جایگزین نوشابه
مواد لازم:
هندوانه🍉
انگور🍇
انبه🥭
نعناع🌱
یخ🧊
لیمو ترش 🍋
آب گاز دار🍺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پله_پلو اراکی
بخاطر داشتن باقلا خشک زرد و رشته پلویی کمی خشک هست و بهتره با کره یا روغن چرب بشه که راحتتر خورده بشه
برنج ۳پیمانه خیس کرده، سیب زمینی:۲عدد متوسط، پیاز ۱عدد درشت برای داخل غذا که تفت دادم و ۲عدد متوسط که برای تزئین غذا جداگانه طلایی و برشته سرخ کردم، لوبیا قرمز پخته ۱ استکان، عدس پخته ۱ استکان، رشته پلویی ۱۵۰گرم در حد نیاز، باقلا زرد خشک ۱فنجان نپخته، روغن حیوانی ۳ق غ، تخم گشنیز،ادویه پلویی، زنجبیل، پودرسیر، دارچین، زیره:هرکدام ۱ ق چ، زرد چوبه ۱ ق م، دارچین و زیره برای داخل برنج هر کدام: ۱ق غ، زعفران ۳ق غ دم کردن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
آموزش درست کردن چیپس خونگی
#پیتزا_سیب_زمینی
سیب زمینی 3عدد
پیاز 1 عدد
سوسیس 2عدد
فلفل دلمه مقداری
قارچ 100 گرم
ذرت مقداری
تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
آرد 1 پیمانه
پنیر پیتزا
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم
3 عدد سیب زمینی رو با رنده درشت رنده کردم و بعد با آب خوب شستم تا نشاستش بره . بعد داخل ماهی تابه با روغن سرخ کردم تا خامی اون از بین بره. بعد سیب زمینی رو کنار گداشتم . یه دونه پیاز رو ریز خرد کردم و توی ماهی تابه با روغن تفت دادم و سوسیس نگینی شده و فلفل دلمه و قارچ تفت داده شده و ذرت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . بعد گذاشتم موادم سرد بشه حالا سیب زمینی رو اضافه میکنیم. بعد 3 عدد تخم مرغ رو شکستم توی این مواد و هم زدم و بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری و آرد یه پیمانه رو کم کم اضافه کردم به مواد و همزدم . در آخر کمی از پنیر پیتزا و نمک و فلفل و آویشن رو به مواد اضافه کردم.
حالا ظرف مورد نظر رو چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید. و روی این مواد پنیر پیتزا بریزید و داخل فر که از قبلا روشن کردید به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 180 قرار بدهید. میتونید در آخر گریل رو هم روشن کنید تا پنیر روش سرخ بشه.
انتخاب مواد داخل پیتزا سلیقه ای هست . هر طور دوست داشتید میتونید گوشت و هویج و یا سایر سبزیجات رو هم اضافه کنید.
49.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا_آشیانه_ای
#پاستا_آشیانه_ای
سلام یکی از غذاهای راحت و سه سوته درست میشه . از غذاهای مدرن و خوش خوراک 😊😉 که چه بزرگترها و چه بچه ها عاشقشن 🤗
برای ۲ تا ۳ نفر
پاستا آشیانه نصف بسته
سینه مرغ نصف عدد
قارچ ۵ تا ۶ عدد
سیر ۲ حبه
شیر ۲ تا ۳ لیوان
کره ۱ ق غ
نمک و فلفل سیاه ، آویشن به میزان لازم
پنیر پارمزان در صورت دلخواه
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و کمی تفت دادم . سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلفل سیاه هم ریختم . کره اضافه و سیر رو رنده کردم و ریختم . شیر رو ریختم و گذاشتم بجوشه و بعد خامه رو ریختم و ترکیب کردم . خامه هم می تونید نریزید ولی خوب بودنش خوشمزه تر می کنه .
پاستا آشیانه ای رو داخلش قرار دادم و در رو گداشتم تا بمونه و بپزه و میانه کار هم هم زدم . آخر کار آویشن ریختم . نمک هم تست زده بشه و نیاز بود ریخته بشه . من کمی پنیر پارمزان هم اضافه کردم و بعد از مخلوط کردن و به غلظت مناسب رسیدن از حرارت برداشتم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام کدبانو ها من اومدم با یه #غذای_نونی جدید اومدم
که بیشتر شبیه دلمه اس😁😁😆
مواد لازم
فلفل دلمه ای ۴عدد
گوشت نگینی خرد شده ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل
دو حبه سیر رنده شده
فویل
طرز تهیه
گوشت هامون رو تفت میدیم بهش پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم پیا هامون که سبک شد
ادویه جات و گوجه فرنگی خرده شده و سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و میزاریممیپزه
فلفل دلمه هامون رو نصف میکنیم و میشوریم
و موادمون رو میریزیم داخلش و روشون فول میکشم
میزاریم داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت یک ساعت
ده دقیقه اخر پخت از فر خارج میکنیم پنیر پیتزا میریزیم روشون و مجدد میزاریم دوخل فر تا پنیرمون ذوب بشه
شام ما اماده اس
نوش جاااان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا
ویژه_ماه_رمضان
🔻زولبیا فقط با 3قلم مواد😎
آرد ۱ لیوان
آب ۳.۴ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ به مقدار لازم
طرز تهیه کامل در فیلم 🎥
#زولبیا
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🌸دوستان مهربانم صبح یکشنبه بخیر
در زندگی هیچ چیز مهم تراز این🍃🌸
🌸نیست که قلباً در آرامش باشی
الهی همیشه قلبتون پراز عشق🍃🌸
🌸وآرامش باشد زندگیتون آروم و
دلتون شاد ولبتون خندوون🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آبگوشت_مرغ_با_طعم_متفاوت
.به ازای هر نفر ی رون مرغ کوچیک
لیمو عمانی ی عدد
رب یک تا دو قاشق غذاخوری
ادویه و نمک به میران لازم
ی عدد پیاز متوسط
سیب زمینی یک تا دوتا متوسط
لوبیا سفید به ازای هر نفر یک مشت بسته
میتونید جا لوبیا سفید از لپه یا نخود استفاده کنید دستور اصلی لپه هست
اول پیازمون ی سر تفت میدیم تا سبک بشه بعد ادویه و رب ی سر تفت میدیم در نهایت لوبیا سفیدمو ریختمداخل پیاز داغ و ادویه و ربم و ی سر تفت دادم در مرحله اخر رون مرغ هایی که پوست گرفتم در حد چند دقیقه به موادم اضافه کردم ی سر تفت کوچیک دادم و اب ریختم
سیب زمینی و فلفل و گوجه سالم هم به ابگوشتم اضافه کردم گذلشتم رو شعله ملایم دو الی یه ساعت به دل صبر پخته شد و جا افتاد
عجیب طعم جالبی داشت
گوشت کوبیدشو مرغ تیکه تیکه کنید با لوبیا و سیب زمینی و پیاز وگوجش خوب بکوبید اوففف عالی بود عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این شیرینی راحتتر، شیکتر
و خوشمزهتر مگه داریم
مواد لازم :
خمیر هزارلا
شیر عسلی و یا عسل
مغزیجات دلخواه
خامه صبحانه
#اسموتی_طالبی
روزهای گرم تابستون فقط نوشیدنی و دسر خنک میچسبه و بس .
موادلازم:
طالبی پوره شده یا میکس
بستنی یا خامه یک سوم پیمانه
سس شکلاتی یک دوم پیمانه
طرز تهیه
طالبی دوساعت میزارم داخل فریزر تا کمی یخ بزنه بعد میکس میکنم داخل ظرف سرو اول یخ میریزم تا نصفی از لیوان پرشه بعد طالبی میکس شده میریزم و یک سوم لیوان خالی میزارم .
بستنی یا خامه زده شده(که من از مخلوط هر دو استفاده کردم) به آرومی روی طالبی میریزم حدود یک قاشق از لیوان خالی میزارم و دوباره سس سس شکلاتی میریزم روی اسموتی رو در اخر با هر چه که دوست دارید دیزاین کنید .
نوش جونتون
نکته
شما میتونید از مخلوط طالبی و موز برای لایه اولی استفاده کنید .
شما میتونید از هر میوه ی یخ زده ای برا اسموتی و شیک و دسر خنک تابستونی استفاده کنید
نوش جان 💖
🍈🍈🍈🍈🍈🍈
#شیرینی_بادامی
كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانيل نصف ق چ
شكر يك سوم ليوان
آرد سه چهارم ليوان
بادام 100 گرم
ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود
بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم
زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید
داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید .
بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید .
و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋کوکوی ماست متفاوت و جالب🦋
ماست چکیده ۱ پیمانه🦋
تخم مرغ ۶ عدد 🦋تره ۱۵۰ گرم
هویج ۲ عدد آرد🦋 ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، زعفران🦋
#آش_ترش_زنجان
مواد لازم
نخود و لوبیا
عدس
سبزی آش
سیب زمینی
هویج
آلوچه ریز آشی
زرد آلو خشک
رشته آشی
لبو (در صورت تمایل)
سیر
سرکه
شکر
پیاز داغ
طرز تهیه: نخود و لوبیا را نیم پز میکنید سپس عدس را به آن اضافه میکنید تا آنها هم نیم پز شوند هویج بصورت نیم حلقه و سیب زمینی رابه صورت نگینی و پیاز داغ و سبزی را اضافه میکنید نیم پز که شد آلوچه و زرد آلو و لبو پخته را اضافه میکنید و در صورت تمایل سیر را هم خورد کرده به آن اضافه میکنید برای افزایش غلظت آش کمی رشته آشی در انتهای پخت آش اضافه میکنید تا لعاب بیندازد برای چاشنی آش یکی دو قاشق شگر باضافه کمی سرکه به آن اضافه میکنید تا مزه ترش و شیرین پیدا کند این آش، آشی فوق العاده خوشمزه است من فندوق و خشکبار داخل آش ترش نمیریزم ولی در صورت تمایل میتوانید کمی گردو به آن اضافه کنید ولی گردو رنگ آش را تیره تر میکند عدهای هم بجای شکر شیره انگور میریزند که ما شیره هم ریختیم.
در اخر هم با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین میکنیم.
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
#نان_همبرگر
آرد و شکر و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید شیر را در حدی که دست را نسوزاند گرم کنید و مخمر را به آن اضافه کنید آب را به مواد خشک در کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید کف کاسه ای را آرد پاشی کنید و خمیر را در آن گذاشته روی کاسه را با حوله بپوشانید و به مدت دو ساعت صبر کنید تا خمیر وربیاید سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را ورز داده به شکل چانه های هم اندازه در بیاورید سینی فر را چرب کرده چانه ها را با فاصله از هم در سینی بچینید
نوش جان 💖
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز گردویی و شکلاتی🍌🍫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ سبزیجات🥞👋
💖💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مصری 🍢🍢
فیله مرغ مرینیت شده🐓🍗
گردو ساطوری و رب انار و فلفل دلمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروتئینه مقوی و خوشمزه 🧉🍹
بادام ، بادام هندی
پسته ،انجیر، خرما
شیر ،کره بادام زمینی
موز ، عسل🍯🍌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت بدون فر😍😍
عالیه😍🤩
حتما درستش کن😍
حتما امتحانش کنید😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ شکم پر🍗😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_سنتی_بدون_ثعلب😍😋
خامه صبحانه ۱بسته
شیر ۱لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
هل نصف ق چ خ
زعفران به مقدار لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۳ لیوان
آرد یک و نیم ق غ
وانیل نصف ق چ خ
خلال پسته مقداری
برا تهیه اش اول کمی خامه رو داخل کیسه فریزر بریزید و داخل فریزر بزارید تا یخ بزنه
شیر گلاب هل و زعفران رو باهم مخلوط کنید و کنار بذارید
زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید وقتی کامل مخلوط شد یک مقدار از مخلوط شیر و گلاب رو بهش اضافه کنید و پنج دقیقه هم بزنید تا حسابی کف کنه بعد باقی مواد رو اضافه کنید به همراه آرد هم بزنید این مخلوط رو روی حرارت بذارید مربت هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه خاموش کنید و چند قاشق از مواد رو با خامه صبحانه مخلوط کنید بعد خامه رو به همراه وانیل به مواد اضافه کنید مواد رو داخل ظرف بریزید و روش خلال پسته به همراه خامه یخ شده روش قرار بدید برای ۴ تا ۵ ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد اسکوپ بزنید..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳 شکلات مغزدار😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳 ساندویج فوری همبرگر خونگی 😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیتو_مرغ😍😋
سینهی مرغ ۶۰۰ گرم، پنیر پیتزا 1 پیمانه، جعفری خرد شده ۲ ق غ، پیازچه خرد شده ۲ ق غ، ریحان خورد شده ۲ ق غ، تخم مرغ ۲ عدد کوچک، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا
🔴 مرغ رو چرخ میکنیم با هر وسیله ای که دارین، ادویه ها و پیازچه و ریحون و جعفری و پنیرپیتزا و تخممرغ رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم. با حرارت کم سرخ می کنیم
#سس
گوجه ۴ عدد پوره شده، آبلیمو 1ق غ، کره 1ق غ، پیاز 1 عدد، سیر 2حبه، رب گوجه 1ق غ، جعفری و ریحان خرد شده از هرکدام1ق غ، نمک،فلفل، زردچوبه، آویشن
پیاز رو سرخ کرده و سیر خرد شده رو اضافه میکنیم کمی که عطر سیر بلند شد رب گوجه رو اضافه و تفت میدیم پوره گوجه و ادویه و ریحون و جعفری رو اضافه و هم میزنیم
در تابه رو میزاریم با حرارت ملایم تا اب گوجه کشیده بشه کره و آبلیمو رو اضافه و وقتی سس به غلظت مورد نظر رسید از روی حرارت بردارید