#فوت_وفن 😍🤗
برای درست کردن ژله رولی اگه بستنی در دسترس ندارید میتونید بعد ریختن آب جوش مارشمالو اضافه کنید 😍👌
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ژله_تکنفره
مواد لازم
تخم شربتی خیس خورده
ژله بلوبری
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله پر کنید.نکته. کیوی نمی ذاره ژله ببنده حتما قبلش به مقدار کم بخارپز یا جوشانده بشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
کرم انبه 😍😍
✍️مواد لازم:
انبه 2 عدد
پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری
شیر 3 پیمانه
آب سرد نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق سوپخوری
خامه صبحانه1پیمانه
🍜طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد.
انبه ها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسهای بریزید. تکههای درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوطکن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.
خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید وخوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید وبازکمی هم بزنید . مایه دسر آماده است.
مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و4- 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل تزیین کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نیمرو پیتزایی🔝🎥
.
مواد لازم
تخم مرغ 4عداد 🥚
شیر100میلی لیتر 🥛
نمک فلفل به مقدار لازم🌶
نان تست 🍞
روغن
سوسیس🍣
پنیر🧀
کچاپ
آماده سازی:
تخم مرغ را در کاسه بشکنید ، شیر اضافه کنید. نمک و فلفل را مزه دار کنید تا مزه دار شود. هم بزنید نان را آنجا غوطه ور کنید. خوب آن را خیس کنید. قالب را با روغن نباتی چرب کنید. برش های نان را پهن کنید. توده تخم مرغ باقیمانده را روی آن بریزید. روی اجاق گاز روی حرارت متوسط قرار دهید. درب را ببندید.
هنگامی که تخم مرغ گرفت ، آن را به آرامی برگردونید،،، بلافاصله سس گوجه فرنگی بزنید. روی آن را سوسیس خرد شده و پنیر رنده شده را بپاشید. درب ظرف را ببندید و روی حرارت متوسط بزارید تا پنیر ذوب شود.
نوش جان!
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋مربای #کدو_حلوایی :
کدو حلوایی ۱ کیلو و نیم
شکر ۲ کیلو
آب ۵ لیوان
هل ۵ عدد
آهک یک چهارم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
✍️طرز تهیه
ابتدا کدو حلوایی را پوست گرفته و قطعه قطعه میکنیم…
آهک را با دو لیتر آب مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت میگذاریم تا ته نشین شود…
بعد آب را روی کدو ها میریزیم نذارید آهکهای ته نشین شده روی کدو بریزه…
به مدت ۲۴ ساعت کدو را به حال خود بگذارید…
بعد از این مدت کدو حلوایی را از آب خارج کرده و با آب سرد چند بار قشنگ میشوریم…
کدو را آبکش کرده و با شکر و آب میگذاریم بپزد…
کف روی آنرا میگیریم…
گلاب و هل را اضافه میکنیم و وقتی کدوها بلوری شد مربای ما آماده است…
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا جالب
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#تزیین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل_با_ترب
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون آموزش یه سس قرمز خونگیه عاالی رو آوردم
یکبار درست کنید همیشه مشتریش میشید چون هم خیلی آسونو خوشمزه س وهم اینکه تهیه ش براتون مقرون به صرفه ست
_توضیحات روی کلیپ کامله
🌶️این سس دوهفته در یخچال ماندگاری داره
🌶️هر چی بیشتر میمونه خوشمزه ترمیشه ،بهتره بعد از چهل وهشت ساعت استفاده تا طعم ها حسابی باهم میکس بشن
🌶️حتما باید در یخچال نگهداری بشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام خوشمزه
مواد مورد نیاز:
3 قطعه سینه مرغ
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
1 لیوان آب
برای سس:
1 لیوان آرد
1 شیشه دلستر
2 حبه سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری نمک.
برای سوخاری:
1 لیوان آرد.
روغن برای سرخ کردن.
طرز تهیه: گوشت مرغ به صورت مکعب خرد می شود ... یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین مخلوط کنید... گوشت مرغ به مخلوط اضافه می شود ... به مدت 30 دقیقه بمونه ... سس را اماده کنید مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید ابتدا در ارد وسپس در سس بغلطانید تا سه مرحله و بعد در روغن سرخ کنید نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_گندم
دراخرین جمعه پاییزخانواده دور هم نوش جان کنید
🍲خورش سماق
🍛مواد لازم
روغن به قدر کافي
پياز متوسط 3 تا 4 عدد
گوشت گوسفند با استخوان 750 گرم تا يک کيلو
گوشت گوساله بدون استخوان نيم کيلو
سماق الک کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
مغز ليمو عماني 1 تا 15 قاشق سوپ خوري
ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين) به قدر لازم
سيب زميني 3 تا 4 عدد
🥔طرز تهیه
گوشت ها را به اندازه ي خورشتي خرد کرده و شسته و کنار بگذاريد.
پياز را رنده يا خلال ريز نماييد در تابه ي مناسبي ريخته و سرخ کنيد، سپس گوشت ها را در آن بريزيد تا با پياز سرخ شود.بعد مخلوط گوشت و پياز را در قابلمه (گمج) بريزيد و 1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد تا گوشت ها پخته شود.
سماق را در يک کاسه حاوي مقداري آب که تا يک بند انگشت روي سماق را بگيرد حل کنيد و آب آن را در خورش بريزيد.سپس مغز ليمو عماني، نمک، فلفل و دارچين را در خورش بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا خورش به روغن بيفتد.
سيب زميني ها را حلقه حلقه بريده و جداگانه در تابه اي سرخ نماييد و در آخر روي گوشت ها بچينيد تا مغز پخت هم بشوند.
خورش آماده است.
پاشودست بکارشو واسه نهار روز تعطیل درست کن😊😊
#کباب_چوبی_تابه_ای 🍖
🔶گوشت چرخ كرده نیم کیلوگرم
🔶پياز متوسط 2 عدد
🔶سير 1 حبه
🔶زعفران دم کرده به میزان دلخواه
🔶نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه
🔸🍀پيازها و سير رو رنده ريز میکنیم، آبش رو گرفته و با گوشت و ادويه مخلوط كرده و ورز میدیم. تو این مرحله اگه یه ساعت گوشت تو يخچال بمونه بهتره.
گوشتها رو دور سيخ چوبی میپیچیم، كف ماهيتابه كمی روغن ریخته و سیخ ها رو توی تابه میچینیم. میتونید داخل ماهيتابه چندتا فلفل و گوجه هم بذاريد. درب ماهيتابه رو میذاریم تا كباب بپزه. وقتی یه طرفشون پخت، كبابها رو به آرومی برمیگردونیم تا اونطرفشون هم بپزه (پخت اين كباب حدود نيم ساعت طول میکشه)
🍢 🍡 🍢 🍡 🍢 🍡 🍢
#سس_برای_کوفته
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
در همان ماهیتابه که کوفته را سرخ کرده اید سس ها را تفت داده آب اضافه کنید تا به جوش بیاد، کوفته را در سس ریخته تا کوفته بپزد مدت ۱۰ دقیقه
مواد لازم سس پنیر برای گل کلم:
کره ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
کره را آب کرده آرد رابه آن اضافه کرده تفت میدهیم شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده مرتب به هم زدن ادامه میدهیم تا سس صاف و یکدستی به دست بیاید، در آخر پنیر را اضافه کرده از رو حرارت بر میداریم وداغ داغ روی گل کلم پخته شده میریزیم وبلا فاصله سرو میکنیم.
در بشقاب مقداری از سیب زمینی پخته و ۴ عدد کوفته میگذاریم چند قاشق سس گوشت روی آن میریزیم و مقداری گل کلم
🍎نوشیدنی سیب 😋
🍹مواد لازم
دارچین ۱ تکه ۵ سانتی
هل ۲ عدد
آب سیب ۱ لیتر
شکر قهوه ای ۴/۱ لیوان
پرتقال ۱ عدد
🍊طرز تهیه
بهتر است تا دارچین و هل رو درون کیسه توری کوچکی قرار بدهیم و درون یک قابلمه مناسب بریزد همراه با شکر و آب سیب به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.سپس این مواد درون یک کتری ریحته همراه با پرتقال خرد شده روی سماور بگذارید و اجازه دهید بین ۲ تا ۵ ساعت دم بکشد.
#ادویه_آبگوشتی
🌀مقدارهای مساوی از #ادویه_های زیر👇
فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید.
#تیرامیسو
۱ بسته خامه صبحانه
۱ بسته پنیر ماسکارپونه
۶۰ گرم پودر شکر (۶ ق.غ)
۲ ق.غ قهوه
خامه صبحانه رو با همزن میزنیم وقتی رد همزن روی خامه جا موند( مرحله سافت پیک)
پودر شکر و پنیر ماسکارپونه رو اضافه میکنیم
و با دور تند همزن میزنیم
.
قهوه رو در اب جوش دم میکنیم میشه مخلوطی که
بیسکوییت های لیدی فینگر (مخصوص تیرامیسو) را دونه دونه توش غلطوند و خوشمزه ترشون کرد.
داخل ظرف مورد نظرتون یک ردیف بیسکوییت میزارید
مخلوط کرم پنیری رو یا با قیف یا با لیسک روی بیسکوییت ها پخش میکنیم
حتما روی هر لایه کرم پنیری پودر کاکائو میپاشیم
لایه لایه ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.
#سرو_شيك
داخل تخم مرغ رو خالی و خوب بشور بزار خشک شه ،،، سبزیجات دلخواهی رو خرد کن داخلش روش آلورا بریز بزار یخچال
#باسلوق_گردویی 🥓 😋
🔸یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید
💝 💥 💝
🥘🥘
یکی دیگر از نکات مهم در پخت قورمه سبزی این است که سبزی قورمه سبزی را باید ریز خرد کنید زیرا اگر درشت باشد خورش هرچه بجوشد جا نمی افتد 👌☺️
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸این دعای زیبا
🍃تقدیم به گلهای گروه
🌸الهی که
🍃همه خوشی های
🌸دنیا مال تو باشه
🍃دلت شاد باشه
🌸غمی توی دلت نشینه
🍃آرزوهات آرزو نباشه
🌸خنده از لب
🍃قشنگت پاک نشه
🌸دنیا به کامت باشه
🍃صبح زیبـاتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستای_مکزیکی
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
مراحل کامل نوشته شده تو ویدیو
خوبیش اینه لازم نیست پاستا رو جداگونه بپزین یه پاستای متفاوت و خاص پنیر اختیاری میتونین نریزین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#نان_زنجبیلی
آرد.....حدودا ۵ لیوان
شکر....۱/۳ پیمانه
شیر ولرم....۱پیمانه
تخم مرغ.....۲عدد
نمک
روغن....۲/۳ پیمانه
زنجبیل.....یک و نیم قاشق چای خوری
پودر خمیر مایه....۱قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ و زعفران و کنجد
طرز تهیه:
ابتدا یک قاشق از شکر داخل شیر ریخته.بعد خمیر مایه را روی شیر می پاشیم.در ظرف گذاشته تا کامل عمل بیاد.توی ظرف تخم مرغ،روغن،شکر و زنجبیل مخلوط کرده.بعد شیر عمل آماده رو اضافه کنید.ارد و نمک هم بریزد.ارد در حدی بریزد که به دست نچسبد.کف ظرف قالب انداخته.از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته .به شکل دلخواه می چینیم.روشو پارچه می کشیم تا حجم خمیر دو برابر بشه.از مواد رومال روی نان می دهیم.داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.بهتره یک کاسه آب داخل فر بزارید تا رطوبت کافی داشته باشد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇