🍴#کاپ_پیتزا 🍕🥓
🫔سه ونیم تا چهار پیمانه آرد سفید الک شده را با یک ق غ شکر و یک ق چ نمک و دو ق غ پودر مخمر فوری مخلوط کرده و یک عدد تخم مرغ و یک چهارم لیوان روغن زیتون و یک لیوان شیر اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم خمیر نسبتا چسبناکی بدست میاد روی خمیر را پوشانده و در یک جای گرم به مدت دو تا سه ساعت استراحت می دیم و بعد از خمیر به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم به خصور لبه ها را ناز کتر میکنیم کمی رب گوجه و مواد گوشتی به دلخواه و پنیر پیتزا ریخته و وور تا دور خمیر را روی هم میاریم و به هم میچسبونیم و توی قالب کاپ کیک می ذاریم و بعد از پانزده دقیقه استراحت دوم با تخم مرغ و کنجد یا سیاهدانه رومال کروه و در فر به مدت بیست دقیقه قرار میدیم
🥔جلوگیری ازجوانه زدن #سیب_زمینی
🍏کافیه یک سیب درختی در کنار آنها نگهدارید
سیب گاز اتیلن تولید میکند که میتواند سیب زمینی رابرای بیش از 8 هفته تازه نگه دارد
🍱#نکته_آشپزی
👩🍳برای اینکه یک فلافل خانگی اصل خوشمزه و پوک و ترد داشته باشید نخودها را حتما به مدت ۲۴ ساعت یا حتی بیشتر خیس کنید تا هم نرم شوند و هم آنزیمهای طبیعی نخود آزاد شوند. در صورتی که نخودها به اندازه کافی خیس نخورند غذای شما خشک و سفت میشود. نخود هم باید خیس خورده و خام باشد، نخود را نپزید.
🍘#کیک_پیرامید
🍴مواد لازم :
۲ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتری
۶۰ گرم شکلات تخته ای
۶۰ گرم شکلات تخته ای تلخ
۱ ق غ کره
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
توت فرنگی یا هر میوه دلخواهی برای تزیین
🍥🥧طرز تهیه 🥧🍥
خامه ها و کره را داخل قابلمه ای ریخته شعله را روشن کنید و هم بزنید وقتی داغ شد و از کناره ها شروع به حباب زدن کرد شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید تا داخل خامه داغ ذوب شود .بیسکوییت ها را با دست به چند تکه تقسیم کنید و شکلات ولرم شده را با بیسکوییت ها مخلوط کنید اگه ابکی بود کمی دیگه بیسکوییت اضافه کنید کمی از شکلات مایع را برای تزئین توت فرنگی ها بردارید داخل هر قالبی که دوست دارید سلفون یا کیسه فریزر انداخته با مواد پر کنید و ۲ ساعت داخل فریزر قرار داده و سرو کنید روشو با هر میوه ای که دوست داشتین می تونین تزیین کنید.
💕 #تاس_کباب_مرغ
🥘مرغ رو با پیاز فراوان خلال شده و سرخ شده تفت داده و ادویه جات و نمک اضافه می کنیم لایه لایه سبزیجات مورد دلخواه می چینیم و یک لیوان اب می ریزیم و با شعله کم میزاریم پخته بشه در اخر کمی ابلیمو تازه اضافه می کنیم .
🌶🥕🥔سبزیجاتی که من استفاده کردم (هویج ، سیب زمینی ، قارچ ،فلفل دلمه ،گوجه)
#آش_شوربا
#عصرونه
#شام_سبک
#پیش_غذا
🫕🫕🫕
برنج نصف پیمانه
سبزی آش
گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز
نمک و فلفل و زردچوبه
نعناع خشک یک عدد از پیازها را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید، به آن کمی زردچوبه زده، برنج را به آن اضافه کنید و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد.گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی به آش اضافه نمایید. پس از آن که آشکاملا جا افتاد آن را در ظرف کشیده با نعناع داغ آن را تزیین کنید. به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان استفاده کرد.
🍝🥮#پاستا_موتزارلا
◽️ماکارونی فرمی ۳۰۰ گرم ( هر نفر ۱۰۰ گرم )
◽️۱فنجان اسفناج ۱ پیمانه
◽️گوجه گیلاسی ۲ پیمانه
◽️زیتون نصف پیمانه
◽️روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
◽️پنیر موتزارلا
◽️نمک و فلفل به مقدار لازم
🍴🍝در ابتدا گوجه های گیلاسی ها را در ظرف پخت قرار دهید و روغن زیتون و نمک و فلفل را روی آن ریخته برای مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۶درجه بپزید.
طبق دستور ماکارونی را بپزید. پس از اتمام آبکش در ظرف فر پنیر و گوجه و زیتون و اسفناج و مقدار کمی روغن زیتون همراه با نمک و فلفل اضافه کرده و داخل فر با حرارت کم بپزید تا پنیر ذوب شود
🍉#پاستيل_هندوانه
🍭🍬پودر ژله انار رو با 2 قاشق پودر ژلاتين و یک لیوان سر خالی آب جوش مخلوط میکنم و بن ماری میکنیم می ریزیم تو قالب و 10 ّدقیقه ميزاريم فریزر توی این فاصله یه بسته ژله الورا رو با دو قاشق پودر ژلاتين و یه لیوان سر خالی آب جوش مخلوط میکنیم به روش بن ماری حل میکنیم و دو قسمت میکنیم یه قسمت کمتر رو با شیر مخلوط میکنیم یه قسمت بیشتر رو رنگ سبز میزنیم بعد از ده دقیقه سفید رو روی قرمز می ریزیم 2 —3 دقیقه فریزر ميزاريم بعد رنگ سبز رو می ریزم و 10 دقیقه ميزاريم فریزر
بعد دو ساعت ميزاريم تو یخچال
🌮كوكو سيب زميني با سير و شويد
🍔اين كوكو اينجوري درست ميشه و تقريبا براي چهار نفر مناسبه:چهار تا سيب زميني متوسط آبپز شده رو رنده كنيد.يدونه تخم مرغ+نصف ق مرباخوري پودر سير+يك و نيم ق غ شويد خشك+نمك و زردچوبه اضافه و مخلوط كنيد.حالا دستتون رو كمي مرطوب كنيد ،به مواد در دستتون شكل بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.
🍛🥕#هويج_پلو_با_مرغ 🥕🍛
🍴🥣اول از همه پياز رو تفت دادم بعد بهش هويج خلال شده رو اضافه كردم و خوب سرخ كردم و در آخر زعفرون و مرغ ريش ريش و خلالِ پوست پرتقال رو اضافه كردم با كمى آبِ مرغ درش رو بستم كه كمى دم بكشه ، بعد اين مواد رو لا به لاى برنج آبكشيده ريختم با ته ديگه سيب زمينى و گذاشتم دم بكشه و در آخر با كمى زرشك و خلال بادوم و پسته تزيين كردم !
🍻موهیتو آیس کافی (1 نفر)
1 فنجون قهوه
8 تا 10 عدد برگ نعنا
1 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
1 قاشق غذاخوری خامه زده شده
5 تا 6 کیوب یخ
☕️در ابتدا قهوه را دم میکنیم و آن را در یک ظرف جداگانه میریزیم. سپس برگهای نعنا را به همراه شکر قهوهای مادلر میکنیم (میکوبیم) تا روغن برگهای نعنا با شکر قهوهای بهخوبی ترکیب شود.
در مرحله بعدی ترکیب نعنا و شکر قهوهای را به قهوه اضافه میکنیم. ترکیب را هم میزنیم تا زمانی که شکر بهطور کامل با قهوه ترکیب شود. ترکیب بدست آمده را روی خامه زده شده و کیوبهای یخ میریزیم و هم میزنیم. نوشیدنی آماده سرو است و میتوانیم آن را با چند برگ نعنا تزئین کنیم. نوش جان!!
🥮#بژی_شیرینی_کرمانشاهی
🍮🍡یک کیلو آرد نانوایی رو دوبار الک کردم بعد یک ق م زردچوبه و یک قاشق مربا خوری نمک و یک ق غ سر خالی پودر رازیانه و یک ق چ بکینگ پودر به آرد اضافه کردم و بعد نصف یک کاسه استیل روغن حیوانی کرمانشاهی که توی دمای محیط گذاشتم آب بشه رو ریختم روی آرد و خوب با دست با هم ورز دادم بعد نیم کیلو شیر رو با سه چهارم کاسه استیل شکر و چهار قاشق زعفران غلیظ دم کرده گذاشتم روی شعله گاز تا کاملا شیر حل بشه بعد از اینکه خنک شد کم کم شیر رو به آرد اضافه کردم و با دست قسمت قسمت ورز دادم تا جایی که خمیر یک دستی به دست اومد و به دستم نچسبید بعد یک ربع که کاملا ورزش دادم یه نایلن فریزر کشیدم روش و نیم ساعت گذاشتم استراحت کنه،بعد یک گلوله از خمیر به اندازه یک گردو برداشتم و داخل یک آبکش برنج شکل دادم و بعد داخل یه قابلمه نچسب یا یه ماهیتابه روغن فراوان ریختم و گذاشتم کاملا داغ بشه و سرخ کنید.
🍴#جوجه_پفکی 😋🍗🍗
🧆سینه مرغ ۲ عدد
🧆فلفل قرمز ۱ق چ
🧆فلفل سیاه ۱ ق چ
🧆نمک ۱ ق چ
🧆سیر ۱ حبه
🧆تخم مرغ ۱ عدد
🧆آب گاز دار (یا دلستر بدون طعم ) ۱ لیوان
🧆آرد ۵ ق غ
🧆بکینگ پودر ۲ ق چ
🧆روغن مایع به اندازه لازم
🍣در ابتدا سینه های مرغ را حداکثر به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید و همه مواد ( آرد ، تخم مرغ ،بکینگ پودر ، فلفل و سیر ) کاملا مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که به غلظت ماست هم زده برسد . در انتها مرغ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از آن با روغن سرخ کردنی که از قبل داغ شده سرخ می کنیم
هميشه كه نبايد پاستا وماكاروني رو با گوشت درست كرد،
اينبار سس ماكاروني رو با پياز سرخ كرده،زردچوبه،فلفل قرمز،
يه دونه سير رنده شده،ادويه كاري،همراه با فلفل سبز وقرمزِ قلمي خورد شده،قارچ وگوجه (يارب گوجه)درست كردم،
ماكاروني رو باروغن زردچوبه ونمك ريختم تو آب جوش وقتي مغزش نرم شد آمادست آبكش كنيد به سس اضافه كنيد مخلوط كنيد ودم بزاريد،چند تا دونه اسفناج كوچيك هم بزاريد روی آن نوش جان
🥖🥯#رولت_بیسکویتی با مغز هویج بدون فر خوشمزه
۵۰۰ گرم هویج
۱ لیوان چایخوری شکر
۱ لیوان آب
۳ بسته بیسکویت پتی بور
۱۰۰ گرم کره
۲ ق غ پودر کاکاعو
شیر ۲ لیوان
🥕برای سس شکلاتی:
۱ بسته خامه صبحانه
۱ لیوان چایخوری شکلات
ابتدا هویج هارو رنده کرده و آب و شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا بپزه و آب تبخیر شه و نرم بشه و خنک بشه
بیسکویت هارو با غذاساز خورد کرده و کره ذوب شده و پودر کاکائو و شیر رو روی حرارت هم زده تا مخلوط بشن سپس به بیسکویت اضافه و ورزبدین و روی سلفون ریخته و با وردنه پهن کنید و هویج پخته شده رو بریزید و رول کنید و در یخچال دو ساعت گذاشته سپس خامه رو گرم کنید و شکلات رو اضافه و روی رولت بریزین
#سالاد_سیب_زمینی
یک شام عالی و خوشمزه
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
نخود فرنگی 1ق ع خ
هویج پخته 2 ق غ خ
ذرت 3ق غ خ
خیارشور 2 عدد
مرغ پخته شده یا کالباس دلبخواهی
آب لیمو ترش یک ق غ
ماست 2 ق غ خ
سس مایونز ۲ ق غ میتونید سس و ماست موسیر به دلخواه کم با زیاد کنید
شوید وپیازچه تازه خورد شده یک پیمانه
فلفل و نمک به مقدار لازم
سیب زمینی هارو نگینی خرد میکنم بعد با مقداری آب و نمک میزارم بپزه بپزه حدود یک ربع
تموم موادی که داشتم با هم مخلوط میکنم
اگر دوست داشتید سالادتون قالب درادتموم مواد داخل قالب بریزید بزارید داخل یخچال یک ساعتی بمونه بعد میتونید راحت از قالب جدا کنید و سرو کنید
اگر میخواید برای مهمونیها این سالاد اماده کنید حتما از شب قبل اماده کنید که مواد به خورد هم بره و سالاد خوشمزه تری دارید
سس این سالاد بستگی به ذایقه شما داره مقدار سس و ماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیوانی بدون فر🧁🧁🧁🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش زرشک پلو مجلسی🥘🥘🥘
#ژله_بستنی
بستنی لیوانی وانیلی
ژله رنگ دلخواه چند رنگ
ژله آلورا
رنگ خوراکی در صورت تمایل.
برای دایره های رنگی هر رنگ ژله رو جدا درست کنید و به جای آب سرد بستنی وانیلی بریزید. سپس داخل طرف مسطح مثل سینی بریزید. (نکته:کف سینی رو مشما بندازید و چربش کنید) و مواد ریخته شده رو بذارید یخچال وقتی سفت شد، با کاتر دایره قالب زده و ب دیواره های قالب بچسبوند .حالا ژله سفید رو درست کنید ( هر بسته ژله آلوورا یک لیوان آب جوش) وقتی خنک شد بهش بستنی و اضافه کنید. و توی بریزید تا ببنده. اگه بخواید توی ژله هم دایره رنگی بذارید باید در چند مرحله این کار رو انجام بدید.( وقتی ژله ریختید و نیم بند شد دایره ها رو بذارید و بعد دوباره ژله سفید بریزید.) نکته. برای سفت شدن ژله می تونید از پودر ژلاتين استفاده کنید. خامه صبحانه هم در صورت تمایل در قسمت سفید استفاده کنید. یا حتی پاناکوتا درست کنید. برای خوشرنگ شدن ژله یک قطره میشه رنگ خوراکی استفاده کرد.
16.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نون_قندی👩🍳
(همه مواد به دمای محیط رسیده باشن)
_زرده تخم مرغ ١ عدد
_شکر نصف لیوان
_وانیل یک چهارم ق چ
_نصف لیوان ماست
_روغن مایع نصف لیوان
_آرد سفید قنادی دو و نیم لیوان
_نوک ق چ نمک
_بیکینگ پودر ۱ ق غذاخوری
_کمی کنجد و تخم خرفه برای تزیین
برای رومال:
یک عدد سفیده تخم مرغ
کمی زعفران دم کرده
یک ق غ شیر
#برگر_شکلاتی 🍔🍫
.
مواد لازم کیک :
تخم مرغ 2 عدد
شکر 5 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
شیر 2 فنجان
آرد 2 فنجان
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
.
.
دستور تهیه :
● تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنید، روغن و شیر رو اضافه کرده و بزنید. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل الک شده رو اضافه کرده و آروم هم بزنید تا مواد یکدست بشن. حالا خمیر رو با ملاقه متوسط توی تابه نچسب ریخته و یکی یکی بپزید. وقتی یه طرفشون پخت و راحت با کفگیر از تابه جدا شدن، برشون گردونید و طرف دیگه رو هم بپزید.
.
● وقتی خنک شدن بینشون خامه زده شده میزنیم و دو ساعت توی یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این خمیر کارت راحت میشه😊😊
.
دوستای گلم سلاام🙋♀️حالتون چطوره؟
بچه ها براتون آموزش خمیر جادویی و همه کاره آوردم..
با این خمیر دیگه هرچیزی که احتیاج به خمیر داشته باشه رو میتونید درست کنید😊😊
مواد لازم🛒
خمیر مایه 1ق غ
شکر برای خمیر مایه 1ق چ
شیر برای خمیر مایه نصف پیمانه
روغن 1/4پیمانه
شیر ولرم 1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 ق چ
نمک 1/4 ق چ
آرد 3ونیم پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فر_دستساز
اول شعله پخش کن بزارید ، قابلمه رو با رینگای فلزی داخلش و دم کنی بزارید ۳۰ تا ۴۰ مین با شعله متوسط کممم اماده شه
بعدش سریع پیتزا یا کاپ کیکو بزارید داخلش و درشو ببندید حرارت خارج نشه.
هر غذایی پختش فرق داره مثلا کیک ۱ ساعت طول میکشه دیگه باید تست کنید.
نیازی نیست کفش اب بریزید.
سه پایه کوتاه واسه کیک و سه پایه فلزی بلند واسه پیتزا میتونید استفاده کنید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#کوکو_بدون_تخم_مرغ_
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یه ذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل دادم.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍵مشکافی👈دسری خوشمزه ولطیف😍
۱لیوانو نیم نشاسته روبا یک لیوان آب حل می کنیم بعد ۱لیوان شکر(بستگی به ذائقتون داره می تونین شیرین تر کنینش)و باتقریبا ۱لیوان آب حل وهمه رومی ریزیم توقابلمه و۱بطری شیر بهش اضافه می کنیم(ترجیحا پرچرب) وتقریبا نصف لیوان فرانسوی گلاب می زاریم روحرارت مدام هم می زنیم تا ته نگیره وبه غلظت مورد نظر برسه آخرای کار زعفرون دم کرده بهش اضافه ویه ۵۰گرم کره هم زدم بهش ومی ریزیم توظرف مورد نظر میره تویخچال وبعد نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشيدني_خوشمزه_و_مقوی 🍹
🍌طرز تهيه:
یدونه موز يخ زده + یك چهارم ليوان جو دو سر پرك(خام) + یك ق غ كره بادوم زميني + نصف ليوان قهوه سرد + نصف ليوان شير