eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
❇️مواد لازم برای ۴ نفر 💠هویج... ۲ عدد 💠اسفناج تازه... ۱۰۰ گرم 💠شیر... یک پیمانه 💠رشته سوپی... یک چهارم پیمانه 💠عدس... یک پیمانه 💠نمک و فلفل... به میزان لازم 💠عصاره مرغ... یک عدد 💠آبلیمو... ۲ قاشق غذاخوری 💠قارچ... برای تزیین سوپ 💠کره... مقدارکمی به دلخواه ❇️روش پخت 1⃣ عدس را در آب بریزید در حد نیم پز شدن بپزید. هویج را نگینی خرد و به آن اضافه کنید. وقتی کاملا پخته شدند اسفناج خردکرده را به آن اضافه کنید. 2⃣ در این مرحله حدود ۸ دقیقه سوپ را با در باز بپزید. این کار باعث می شود اسفناج رنگ بهتری داشته باشد. 3⃣ شیر را همراه عصاره مرغ، نمک و فلفل اضافه کنید و هر از گاهی سوپ را هم بزنید. رشته سوپی و آبلیمو را در آخر اضافه کنید ودرحدی که رشته بپزد و سوپ جا بیفتد آن را بپزید. پس از کشیدن سوپ در ظرف مورد نظر آن را با چند حلقه قارچ تزیین کنید. ❇️نکته ⏺پس از ریختن اسفناج و شیر، در قابلمه را نگذارید. 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم بادمجان کبابی شده= 1 کیلو فلفل سبز ترشی =چند عدد سیر= 1 بوته آب غوره= یک و نیم لیوان ریحان ناز خاتونی یا (ریحان قرمز) گشنیز و نعناع خالیواش = 1 فنجان گلپر و نمک = به میزان لازم طرز تهیه: بادمجان کبابی شده را خرد کرده تکه تکه و ریش ریش نباشد وسیر را رنده ریز می کنیم و سبزی را شسته خشک کرده و خورد می کنیم و فلفل را ساطوری کرده همه این مواد را مخلوط کرده وترشی اماده است ترشی را همان زمان می شود استفاده کرد این ترشی نباید زیاد سفت یا شل باشد حتما از آبغوره تازه نجوشیده استفاده شود این ترشی در یخچال به مدت یک هفته قابل نگهداری است نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‌ 🌱غذای محلی گیلان 🌱 ‌ ⭐مواد لازم: ‌ 💠لپه = 250 گرم ‌ ‌ ‌💠گوشت گوساله یاگوسفندی یاترکیبی=نیم کیلو ‌ 💠سیب زمینی: 2 تا متوسط ‌ 💠پیاز: 1 دونه ‌ 💠تخم مرغ = 1 عدد ‌ 💠نمک، فلفل، زردچوبه = به مقدار لازم ‌ ⁦❇️⁩طرز تهیه: ‌ همه مواد را به غیر از تخم مرغ را ( گوشت، لپه، پیاز، سیب زمینی پوست کنده را ) با هم مخلوط کنید و تو یک قابلمه جا دار بریزین، روش به اندازه کافی آب بریزین و بذارین با حرارت تند به جوش بیاد، روی آب کف میاد، اون کف را بگیرید و بعد بذارین موادتون با حرارت ملایم بپزه، بهش هم سر بزنید تا یک وقت نسوزه و ته نگیره. آخر سر باید موادتون پخته و بدون آب باشه. بعد یک گوشتکوب میگیرین دستتون و شروع به کوبیدن مواد میکنید تا خوب له بشه و مواد کش بیاد. بهش یک دونه تخم مرغ را اضافه میکنید. نمک، فلفل و زردجوبه را نیز هم بزنید. بعد موادتون را ورز بدین. این شامی یک کم به دستتون میچسبه موقع شکل دادن. به اندازه یک نارنگی بردارین تو دست بهش شکل بدین، وسطش را سوراخ کنید و بندازین تو روغن داغ و دو طرفش را سرخ کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
طرز تهیه ابتدا مرغ رابا نمک و زرچوبه طعم دار می کنیم و سرخ می کنیم یک عدد پیاز متوسط را نگینی خورد کرده و در روغنی که درآن مرغ را سرخ کردیم سرخ می کنیم تا طلایی شود مقدار جعفری و نعنا را که از قبل سرخ کرده بودیم را به مرغ ها اضافه می کنیم به غذا نمک فلفل میزنیم و مقداری آب گرم میریزیم تا آرام بجوشد و مرغها پخته شود انتهای پخت یک قاشق سرخالی رب مقداری آلوچه سبز و آبلیمو به خورشت اضافه می کنیم و می گذاریم خورشت جا بیوفتد این خورشت تقریبا کم آب است. نکته: گوجه سرخ کرده سلیقه ای هست می توانید حذف کنید. مقدار نعناع سبز در سبزی سرخ شده کمتر از جعفری است. نوش جانتان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‌😋پلو کته ای دو نوع روش پخت دارد💐 ‌ ‌ ⭐روش اول ‌ ‌ برنج رو با آب ولرم میشویم وبعد به اندازه ای آب می ریزیم که یک بند انگشت روی برنج آب باشد و بعد قابلمه را با در بسته روی اجاق گذاشته و با شعله زیاد اجازه می دهیم که بچوشد و آبش تبخیر شود در همین حین باید مراقب باشیم که آب برنج درحال جوش سر ریز نشود وقتی آب برنج کاملا خشک شد شعله را کم کرده و نیم ساعت زمان می دهیم تا دم بکشد ‌ ‌ ‌🌟 روش دوم ‌ ‌ ‌ ابتدا برنج را با آب سرد میشویم وبه اندازه ای که یک بند انگشت روی برنج آب باشد آب می ریزیم دو یا سه ساعت استراحت میدیم بعد قابلمه را روی اجاق گذاشته و به ازای چهار پ پلوپز به ان دو ق س نمک و دو ق غ روغن اضافه کرده و در قابلمه را نمی گذاریم و اجازه می دهیم تا بجوشد و آب برنج خشک شود طوری که اصلا روی سطح برنج آبی دیده نشود وبعد شعله را متوسط کرده و در قابلمه را میبندیم و بعداز گذشت حدود ده دقیقه شعله را کاملا کم کرده و چهل و پنج دقیقه زمان می دهیم تا دم بکشد و ته دیگ بگیرد ‌ ‌ ✨نکته ‌ ‌ ‌ هنگام شستن برنج هرگز چنگ نزنید چون باعث شکسته شدن برنج میشود در هر دو روش پخت اصلا نیاز نیست برنج را هم بزنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
در مدتی که برگ سیر تازه در دسترسه یکی دیگه از قورمه سبزی های گیلانی در آشپزخانه کدبانوی گیلانی تهیه میشه که اسمش سیر قورمه است‌‌ فکر می کنم یه بانوی گیلانی از غذهای تکراری خسته شده بوده و یه سری مواد رو قاطی هم کرده اسمشم گذاشته سیر قورمه😅ولی خب طعمش متفاوته به امتحان کردنش می ارزید مواد لازم گوشت گوسفند یا گوساله. نیم کیلو‌ برگ سیر.4 دسته متوسط‌ سیر. 1 بوته لوبیای قرمز یا چشم بلبلی.نصف استکان‌ رب گوجه فرنگی. 1 قاشق‌ نعنای خشک.1 قاشق‌ روغن. به میزان لازم‌ آرد.به میزان لازم‌ آب غوره.نصف استکان نمک و فلفل و زردچوبه یا ادویه خورشتی. به مقدار دلخواه‌ طرز تهیه‌ گوشت را تکه تکه کرده و با آب خیلی کمی می پزیم‌ لوبیا قرمز یا چشم بلبلی نیم پز را داخل گوشت ها ریخته و بعد برگ سیرها را به قطعات نیم سانتی خرد کرده وتفت می دهیم و به گوشت پخته اضافه می کنیم‌ سیر را رنده کرده و در تابه تفت می دهیم و در انتها به آن نعنا خشک اضافه می کنیم و بلافاصله رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و در زمان خیلی کوتاه مخلوط و هم می زنیم‌ مواد تابه را با آب غوره به قابلمه خورشت گوشت و برگ سیر سرخ شده اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد به خرد هم بروند‌ این خورشت نسبتاً غلیظ است. در صورتی که غلظت آن کم باشد آرد را در آب سرد حل کنید و به غذا بیافزایید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.‌ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
مواد لازم هویج : یک عدد متوسط سیب : یک عدد متوسط شکر : یک لیوان سرپر فرانسوی روغن : یک لیوان سرخالی گردو خرد شده : مقداری تخم مرغ : پنج عدد بکینگ پودر: دو ق غ آرد : دولیوان وانیل : یک ق چ دارچین : دو ق غ طرز تهیه ابتدا فر را روشن کرده تا گرم شود کف قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم هویج و سیب را رنده کرده و اب آنها را میگیریم و کنار می گذاریم برای درست کردن سس کیک تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود و بعد روغن را اضافه کرده هم میزنیم و بعد ارد بکینگ پودر و دارچین را که سه بار الک کردیم در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و داخل قال می ریزیم و در دمای 170 به مدت 40 دقیقه میگذاریم تا بپزد مواد لازم برای سس آب هویج و سیب : سه ق غ زعفران دم کرده : سه ق غ گلاب: دو ق غ شکر : دو ق غ آرد : دو غ ق طرز تهیه همه مواد را درون ظرفی می ریزیم و با شعله کم شروع به هم زدن می کنیم تا مانند فرنی غلیظ بشود و بعد این که کیک خنک شد و از قالب جدا کردیم روی کیک می ریزیم و با میوه های دلخواه تزیین می کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸 ســـ😊ــلام 🌸امیدوارم دنیاتون پر از مهر و لبخند باشه 🌸و به هرچیزی که تو زندگیتون میخواهید برسید و همون جایی باشید که دلتون می خواد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐غذای محلی و سنتی کرمانشاه و خراسان و سیستان است که برای عصرانه چنگال بسیار مغوی و عالی است. این بار میخواهم یکی از غذاهای محلی کرمانشاه را به شما معرفی کنم. نان ساجی که یک نوع نان محلی و روستایی است که در شهر هم در تعداد کمی از نانواییها پخته می شود برای این غذا مورد استفاده قرار می گیرد.💐 ❇️مواد لازم 💠نان ساجی (یک نوع نان محلی کرمانشاه) 💠روغن حیوانی 💠شکر یا شهد 💠زعفران دم کرده ❇️روش تهیه 1⃣ابتدا نان چنگال را با قیچی یا با دست به قطعات کوچک بریده شود. 2⃣روغن حیوانی را گرم کرده و به همراه شکر یا شهد و زعفران دم کرده مخلوط می کنند. 3⃣به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف میشود. 4⃣عطر نان محلی و روغن حیوانی این غذا را معطر و خوشمزه می کند ولی متاسفانه این روزها که فعالیت بدنی کم شده بهتر است افراد ورزشکار و جوان از این غذا و آن هم با فاصله زمانی طولانی مصرف کنند چون روعن حیوانی جزء روغنهای اشباع شده می باشد. 👩‍🍳نوش جانتان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‌ ❇️مواد لازم‌ ‌ 💠فتوچینی ... یک بسته‌ 💠قارچ ... نیم کیلو‌‌ 💠پیاز ... دو عدد 💠فلفل دلمه ...سه عدد‌ 💠خامه صبحانه ... یک بسته‌ 💠آب لیمو ... نصق غ‌ 💠گشنیز و جعفری ... مقداری 💠نمک آویشن پاپریکا‌ ...مقداری 💠فلفل قرمز و سیاه‌ ... مقداری ‌ ‌❇️طرز تهیه‌ ‌ 1⃣ابتدا پیازها را خلالی کردم مقداری با روغن تفت دادم بعد قارچهای ورقه شده رو اضافه کردم نصف ق غ آب لیمو اضافه کردم تا قارچها سیاه نشن 2⃣بعدفلفل دلمه ای های خلالی رو هم اضافه کردم ‌وقتی آب قارچها گرفته شد ادویه ها را اضافه کرده هم می زنیم و بعد شعله راخاموش می کنیم‌ 3⃣فتوچینی را طبق دستور روی بسته پخته و آبکش می کنیم و با سس قاطی کرده وبا مقداری جعفری و گشنیز تزیین می کنیم‌ ‌ 👩‍🍳نوش جان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
💐يك ساندويچ سريع و خوشمزه و ساده،که میتونه انتخاب خوبی برای شام باشه.💐 ❇️روش تهیه 1⃣براي دوتا ساندويچ: يدونه پياز رو ريز خرد كنيد و در يك ق روغن تفت بديد تا يكم طلايي بشه بعد دو حبه سير رنده شده و حدود دویست گرم گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد 2⃣يكم تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه بعد يدونه فلفل دلمه اي ريز خرد شده رو اضافه كنيد و خوب تفت بديد تا بپزه و گوشت سرخ بشه 3⃣میتونید قارچ خرد شده هم اضافه کنید،و بعد كمي نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و آويشن.مواد رو ته تابه بطور يكنواخت پهن كنيد و روش يك لايه پنير پيتزا ورقه اي يا رنده شده بريزيد و در تابه رو بذاريد تا با شعله ملايم پنير ذوب بشه. 4⃣از اين مواد داخل نون همبرگري يا ساندويچي بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد؛ ❇️نکته ⏺همینو میتونید با سینه مرغ پخته و ریش ریش شده درست کنید. ⏺من به مایع گوشت یه ق غ رب اضافه کردم می تونید حذف کنید 👩‍🍳نوش جان 👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‌ ⭐مواد لازم ‌ 💫گوشت ... 200 گرم 💫گردو پوره شده ... 6 ق غ 💫آرد نخودچی ... 2 ق غ 💫پیاز درشت ... 1 عدد 💫سیب زمینی متوسط ... 1 عدد 💫پودر آویشن کاری وسیر ....هر کدام نصف ق چایخوری 💫نمک ... به میزان لازم ‌ 😋سس ‌ 💫پیاز کوچک ... یک عدد 💫رب گوجه ... 1ق غ 💫رب انار ... نصف ق غ 💫نمک و فلفل و زردچوبه ... به میزان لازم 💫روغن ... 2 ق غ ‌ 🌟طرز تهیه ‌‌ ابتدا سیب زمینی و پیاز رو رنده کردم و آبشو گرفتم بعد گوشت چرخ شده و گردو پوره شده وآردنخودچی ادویه ها ونمک را اضافه کردم ویک رب کامل ورز دادم از مواد گلوله های متوسط برداشتم تو دست گرد کردم و داخل ظرفی به مدت یک ساعت در یخچال گذاشتم تا استراحت کنه داخل قابلمه پیاز کوچک رو ریز خورد کردم با روغن زردچوبه طلائیش کردم و بعد رب گوجه رب انار ونمک وفلفل رو اضافه کردم کمی تفت دادم دو لیوان آب گرم ریختم وقتی جوش اومد کوفته ها رو داخل سی گذاشتم در قابلمه رو بستم و شعله را کامل کم کردم و گذاشتم به مدت45 دقیق سس غذا غلیظ بشه نکته 🍡_می توانید از یک تخم مرغ برای وا نرفتن کوفته استفاده کنین اما من تخم مرغ اضافه نکردم و مواد رو حسابی ورز دادم 🍡_تا پایان پخت اصلا غذا رو هم نزنید 🍒نوش جان🍒 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕