eitaa logo
فروشگاه شِفاکده بادروج
1.4هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
391 ویدیو
11 فایل
فروشگاه محصولات ارگانیک👨‍💻 دارای چندین سال سابقه درمانگری و مشاوره طب سنتی 🔶آیدی مشاوره و سفارش: 👈 @baadruj آدرس قم پردیسان فروشگاه بادروج 🚚 ارسال با پست و باربری
مشاهده در ایتا
دانلود
فروشگاه شِفاکده بادروج
درمان بواسیر با استفاده از روایات و احادیث:👇 ۱. 🔹️بواسیر یک بیماری گرم است و لذا شستن و طهارت گرفتن
دعای بواسیر🤲 🔸خواندن از کتاب طب الائمه: يَا جَوَادُ يَا مَاجِدُ يَا رَحِيمُ يَا قَرِيبُ يَا مُجِيبُ يَا بَارِئُ يَا رَاحِمُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ ارْدُدْ عَلَيَّ نِعْمَتَكَ وَ اكْفِنِي أَمْرَ وَجَعِي‏. 📚بحار الأنوارج‏۹۲ همچنین خواندن برای درمان بواسیر توصیه شده است. 👈🚫کپی مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.        🌾 شِفاکده بادروج🌾 🔶آیدی مشاور: 👈  @baadruj 🔹️آیدی ادمین: 👈  @baadruj1 جهت عضویت کلیک کنید: ╭┅─☘🦋🦋☘──┅ 🌿🆔️ @badruj 👈 :آیدی کانال ╰┅────
علت و درمان بواسیر در یک قاب👆        🌾 شِفاکده بادروج🌾 🔶آیدی مشاور: 👈  @baadruj 🔹️آیدی ادمین: 👈  @baadruj1 جهت عضویت کلیک کنید: ╭┅─☘🦋🦋☘──┅ 🌿🆔️ @badruj 👈 :آیدی کانال ╰┅────
🌹ماجرای طی الارض امام حسن عسکری(علیه‌السلام) به ایران ♦️  طي الارض به گرگان جلوه‌اي از اعجاز امام حسن عسكري (عليه السلام)در سوم ربيع الثاني سالروز ورود و سفر ایشان به جرجان استان گلستان فعلي و متبرك شدن اين شهر به قدوم نازنين حضرت مي‌باشد. ♦️استان گلستان فعلي كه در گذشته مشهور به جرجان و استرآباد بود، داراي يك شناسنامه روشن و تاريخ پر فراز و نشيبي ست كه در آن وقايع مهمي رخ داد، كه از جمله آن مي‌توان به طي الارض امام حسن عسكري به اين سرزمين اشاره كرد. بنا به گفته محدثين امام حسن عسكري آن زمان ۲۳ سال سن داشتند. ظاهرا اولين محدثي كه داستان واقعي ورود امام را به گرگان نقل كرده، قطب الدين راوندي از محدثين قرن ۶ بود كه در كتاب (الخرائج و الجرائج) آورده است. بعد‌ها محدثين ديگر از جمله علامه مجلسي در بحار الانوار، فخر الدين اردبيلي در «كشف الغمه في معرفه الائمه»، شيخ عباس قمي در منتهي الامال، محمد شريف رازي در كرامات الصالحين و... راوندي به سند خود نقل كرده است كه جعفر بن شريف جرجاني مي‌گويد: سالي عازم حج شدم و در «سامرّا» نزد امام عسكري (عليه السلام) رسيدم. شيعيان، مال زيادي را توسط من براي آن حضرت فرستاده بودند. خواستم از حضرت بپرسم كه آن‌ها را به چه كسي بدهم؟ اما پيش از اينكه چيزي بگويم، فرمود: آنچه با خود آورده‌اي به مبارك، خادم من بده! من نيز چنان كردم. سپس گفتم: در گرگان شيعيانت به شما سلام مي‌رسانند. فرمود: آيا بعد از اتمام مناسك حجّ به آنجا برمي گردي؟ گفتم: آري. فرمود: تو بعد از صد و هفتاد روز، به گرگان مي‌رسي. و در آغاز روز جمعه، سه روز گذشته از ماه ربيع الآخر، به آنجا وارد مي‌شوي. به آن‌ها بگو كه من نيز پايان‌‌ همان روز، آنجا مي‌آيم. برو كه رهيافته‌اي! خدا تو را و آنچه با خود داري سالم نگه خواهد داشت. بر خانواده‌ات وارد مي‌شوي و براي پسرت، شريف فرزندي به دنيا خواهد آمد، اسمش را صلت بن شريف بن جعفر بن شريف بگذار. و خداوند او را بزرگ مي‌گرداند و از دوستان ما خواهد شد. گفتم:‌اي فرزند رسول خدا! ابراهيم بن اسماعيل جرجاني از شيعيان شما است و بين دوستانت بسيار كار خير انجام داده و هر سال بيش از صد هزار درهم از ثروت خود را به آنان مي‌دهد. فرمود: خدا به ابراهيم بن اسماعيل، به خاطر رفتارش با شيعيان ما پاداش دهد، گناهان او را بخشيده و فرزند سالمي به او روزي خواهد كرد كه حق را مي‌گويد، به او بگو كه حسن بن علي گفت: نام پسرت را «احمد» بگذار. آنگاه از پيش آن حضرت رفته و مناسك حج را انجام دادم. و خدا مرا سالم نگه داشت تا اينكه روز جمعه، از ماه ربيع الآخر، در ابتداي روز همچنان كه امام (عليه السلام) فرموده بود، به گرگان رسيدم. دوستان و آشنايان براي تبريك به ديدارم آمدند. به آن‌ها گفتم كه امام حسن عسكري (عليه السلام) وعده داده است كه تا پايان امروز اينجا بيايد، پس آماده شويد تا پرسش‌ها و حاجت‌هاي خود را از او بخواهيد. همين كه نماز ظهر و عصر را خواندند، در خانه من گرد آمدند. به خدا سوگند! چيزي متوجه نشديم جز اينكه امام آمد و وارد خانه شد. ابتدا او بر ما سلام كرد، آنگاه ما به استقبالش رفتيم و دستش را بوسيديم. سپس فرمود: من به جعفر بن شريف وعده داده بودم كه آخر همين روز به اينجا بيايم. نماز ظهر و عصر را در سامرّا خواندم و به سوي شما آمدم تا تجديد عهد نمايم. و اكنون در ميان شما هستم تا پرسش‌ها و حاجت‌هاي خود را مطرح سازيد. نخستين كسي كه پرسش نمود، «نضر بن جابر» بود. او گفت:‌اي فرزند رسول خدا! چند ماه است كه چشمان پسرم آسيب ديده است، از خدا بخواه تا بينايي را به او برگرداند. حضرت فرمود: او را بياور، پس دست مباركش را به چشمان وي كشيد، بينايي او به حالت اول برگشت، آنگاه مردم يكايك مي‌آمدند و نيازهاي خود را مطرح مي‌كردند و حضرت نيز براي آن‌ها دعا مي‌نمود و نياز‌هايشان را برآورده مي‌ساخت. سپس حضرت،‌‌ همان روز به سامرّا برگشت. 📚 : ۱. موسوعة الامام عسكري (عليه السلام) ج ۱، ص ۳۳۵، رقم ۳۵۰. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📢📣📣📢 شارژ شد 🙂 برای قیمت و خرید به پیام دهید        🌾 شِفاکده بادروج🌾 🔶آیدی مشاور: 👈  @baadruj 🔹️آیدی ادمین: 👈  @baadruj1 جهت عضویت کلیک کنید: ╭┅─☘🦋🦋☘──┅ 🌿🆔️ @badruj 👈 :آیدی کانال ╰┅────
📢📢📣📣 شارژ شد🙂 (کاکائو و شکرقهوه‌ای) هرپاکت برای ۱۵ لیوان (نمک دریا) (با گوشت مرغ) (با سرکه خانگی) برای قیمت و خرید به پیام دهید        🌾 شِفاکده بادروج🌾 🔶آیدی مشاور: 👈  @baadruj 🔹️آیدی ادمین: 👈  @baadruj1 جهت عضویت کلیک کنید: ╭┅─☘🦋🦋☘──┅ 🌿🆔️ @badruj 👈 :آیدی کانال ╰┅────
📣📣📢شارژ شد🙂 دوفاز جرمگیر برای قیمت و خرید به پیام دهید        🌾 شِفاکده بادروج🌾 🔶آیدی مشاور: 👈  @baadruj 🔹️آیدی ادمین: 👈  @baadruj1 جهت عضویت کلیک کنید: ╭┅─☘🦋🦋☘──┅ 🌿🆔️ @badruj 👈 :آیدی کانال ╰┅────
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴از سگ کمتر کیست؟ بیشرفی هم حدی داره بخدا ! برای زن زندگی آزادی!
🌾شفاکده(عطاری)بادروج🌾 یک تیر 🏹و چند نشان🎯 🖋یادگیری پخت غذا👨‍🍳 🖋یادگیری درمان بیماریها👨‍⚕️ 🖋خرید مطمئن و به‌صرفه🛒 🖋 و... آیا:👇 ۱. مشکل داری و نمیدونی چی شام بپزی؟🤔 یا شاغلی و وقت پختن غذا نداری؟؟!🤔 یا نمیدونی کدوم غذا برای بیماریت مفیده؟🤔 ۲. یا مشکل ، یا مشکل ، ☹ یا مشکل یا مشکل داری؟؟!🤒 و یا خارپاشنه داری ....و ۳. یا اگه نمیدونی مواد ارگانیک و طبیعی رو از کجا بخری که هم اصل باشه و هم مقرون به‌صرفه🧐 ۴. و یا... راه‌حل همه و همه در کانال ما هست. 🙂🤗🤗🤗🤩🤩🤩 کافیه روی آیدی زیر کلیک کنی و به کانال ما بپیوندی ╭┅──☘🦋🦋───┅╮ @badruj 👈:آیدی ایتا ╰┅──── آدرس: قم، پردیسان. خ شهیدکوچکی، داخل مجتمع شیخ طوسی، عطاری بادروج
🍲آش قُلقُل شوشتری طبع: گرم و مرطوب 👈📢یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شوشتر می باشد،این آش را می توانید برای پاییز و زمستان تهیه کنید و در روزهای سرد زمستان یک آش جدید داشته باشید و دور هم میل کنید. نکات این آش: 🔸️این آش را در طول پخت باید مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود. 🔹️این آش نباید خیلی آبکی باشد و باید کمی سفت و غلیظ شود. 🔸️می توانید از گوشت گوسفندی یا گوساله استفاده کنید. 🔹️برای خوش رنگ شدن آش از زردچوبه بیشتری استفاده کنید. 🔸️این آش را معمولا تند درست می کنند شما می توانید بنا به ذائقه خود مقدار فلفل آن را اندازه کنید. توضیح این آتش در پست بعدی👇👇
🍲آش قُلقُل شوشتری طبع: گرم و مرطوب :👨‍🌾 پوست کنده ۱ پیمانه باقالی زرد ⅔ پیمانه ¼ پیمانه ¼ پیمانه ⅓ پیمانه ½ پیمانه معطر نیم دانه ⅓ پیمانه بدون استخوان ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم درشت ۳ عدد خشک ۱ ق.غ به مقدار کافی ، و به مقدار کافی :👨‍🍳 ابتدا یک کاسه انتخاب می‌کنیم، سپس گندم را می‌شوییم و درون کاسه می‌ریزیم و به اندازه‌ای که ۲ بند انگشت بالاتر از گندم باشد آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم ۲۴ ساعت گندم درون آب بماند تا خیس بخورد. حالا درون یک کاسه جداگانه برنج را اضافه می‌کنیم، سپس کاسه را پر از آب می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج ۲۴ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه یک کاسه بزرگ و مناسب انتخاب می‌کنیم. درون کاسه عدس را اضافه می‌کنیم، سپس آب را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم عدس نیز ۲۴ ساعت درون آب بماند. حالا ۴ کاسه جداگانه انتخاب می‌کنیم، سپس به سراغ خیساندن حبوبات دیگر می‌رویم. حالا نخود، لپه، لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی را به صورت جداگانه درون کاسه‌ها می‌ریزیم و روی هر کدام را با آب پر می‌کنیم، سپس اجازه می‌دهیم به مدت ۲۴ ساعت درون آب بمانند تا به طور کامل خیس بخورند. در این مرحله پس از گذشت ۲۴ ساعت ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم، سپس پوست پیاز را جدا می‌کنیم و به ۴ قسمت تقسیم می‌کنیم. در ادامه گندم خیس خورده را درون آبکش قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش خارج شود. حالا پیاز را به همراه گوشت و گندم خیس خورده درون قابلمه می‌ریزیم. در ادامه مقداری زردچوبه درون قابلمه اضافه می‌کنیم و تا اندازه‌ای که روی گوشت را بگیرد آب می‌ریزیم، سپس روی حرارت قرار می‌دهیم. در این مرحله اجازه می‌دهیم گوشت به مدت ۳ ساعت درون آب جوش بماند تا به طور کامل بپزد. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم، سپس حبوبات را درون قابلمه اضافه می‌کنیم و قابلمه را تا نیمه پر از آب می‌کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس اجازه می‌دهیم حبوبات به مدت ۲ ساعت کاملاً بپزد. در ادامه پس از گذشت ۲ ساعت یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می‌کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می‌دهیم تا آب جوش بیاید. برنج خیس خورده را آبکشی می‌کنیم، سپس درون آب جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج به طور کامل بپزد و نرم شود. در ادامه زمانی که گوشت کاملاً پخت پیاز را جدا می‌کنیم، سپس گوشت را از قابلمه خارج می‌کنیم. حالا گندم پخته شده را درون همان قابلمه با گوشت کوب می‌کوبیم تا کاملاً له شود. در ادامه گوشت را ریش ریش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در ادامه زمانی که حبوبات کاملاً پخته شد آن را درون آبکش قرار می‌دهیم. حبوبات را به گندم پخته شده اضافه می‌کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و گوشت ریش ریش را به آش اضافه می‌کنیم، سپس مخلوط می‌کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. حالا پوست پیاز را جدا می‌کنیم و به صورت خلالی خرد می‌کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن اضافه می‌کنیم پیاز را تفت می‌دهیم. وقتی پیاز کمی تفت خورد و از حالت خامی و نرمی خارج شد، زردچوبه را به همراه نعنا خشک اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم، سپس به آش اضافه می‌کنیم. در ادامه نمک و فلفل سیاه را به آش اضافه می‌کنیم، سپس اجازه می‌دهیم آش جا بیفتد. در نهایت پس از گذشت ۱ تا ۲ ساعت وقتی آش قلقل کاملاً جا افتاد یک ظرف مناسب انتخاب می‌کنیم، سپس آن را درون ظرف مورد نظرمان می‌ریزیم و به همراه پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کرده، سپس سرو می‌کنیم. 👈🚫کپی مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.        🌾 شِفاکده بادروج🌾 🔶آیدی مشاور: 👈  @baadruj 🔹️آیدی ادمین: 👈  @baadruj1 جهت عضویت کلیک کنید: ╭┅─☘🦋🦋☘──┅ 🌿🆔️ @badruj 👈 :آیدی کانال ╰┅────
🍲 گیاهی طبع غذا؛ معتدل رو به گرمی 💪 مقوی عمومی بدن، مفید برای استخوان‌ها و کمر 👨‍🍳 : ۳ع : به میزان لازم خرد شده: ۱ع ، ، ، ، پودر : به میزان لازم : ۱ پیمانه : ۱پیمانه بلغور : ۴ق.غ نیم‌دانه: ۴ق.غ : ۱ع پودر : به میزان لازم 👨‍🌾 گوجه را پوست گرفته با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. نخود و لوبیا را از قبل خیس کرده و به همراه آب و مقداری زردچوبه و فلفل می‌پزیم. مدتی که از پخت آن‌ها گذشت برنج و بلغور گندم را به همراه سیب زمینی گوجه نمک و زنجبیل به نخود و لوبیا اضافه می‌کنیم و با هم می‌پزیم پیاز را با روغن کنجد، زردچوبه و پودر زیره تفت می‌دهیم و به کل مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. مدتی قبل از پخت کامل پودر لیمو عمانی را اضافه می‌کنیم. آب حبوبات را کاملاً جدا می‌کنیم و همراه سیب زمینی در ظرفی جدا می‌ریزیم، بقیه مواد را کوبیده و در ظرفی جدا می‌ریزیم. ‏ 👈🚫کپی مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.        🌾 شِفاکده بادروج🌾 🔶آیدی مشاور: 👈  @baadruj 🔹️آیدی ادمین: 👈  @baadruj1 جهت عضویت کلیک کنید: ╭┅─☘🦋🦋☘──┅ 🌿🆔️ @badruj 👈 :آیدی کانال ╰┅────
نام: طبع غذا؛ گرم و تر رو به خشکی :👨‍🌾 ۱ پیمانه ۱ پیمانه به میزان لازم به میزان لازم به میزان لازم پودر : ۱ق.چ : ۴پیمانه :👨‍🍳 آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر یکدست شود خمیر را به مدت ۲ الی ۳ ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه می‌دهیم که خوب ور بیاید خرما را از هسته جدا کرده و در ظرفی ریخته و با حرارت بسیار ملایم اجازه می.دهیم نرم شود، سپس هل و زنجبیل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می‌کنیم بعد از این که خمیر آماده شد، مقداری از آن را برداشته کف دست پهن می‌کنیم، مقداری از خرمای آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می‌کنیم، کلوچه‌ها را در سینی فر (۱۶٠‌‌ درجه) گذاشته و با حرارت ملایم می‌پزیم. 👈🚫کپی مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.        🌾 شِفاکده بادروج🌾 🔶آیدی مشاور: 👈  @baadruj 🔹️آیدی ادمین: 👈  @baadruj1 جهت عضویت کلیک کنید: ╭┅─☘🦋🦋☘──┅ 🌿🆔️ @badruj 👈 :آیدی کانال ╰┅────