eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.5هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♥ ️ ⁣ 👈مواد لازم ▪️کیک مواد خشک : آرد کیک: ۱۳۵ گرم ⁣⁣ پودر کاکائو: ۲۸ گرم ⁣⁣ بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری پودر قهوه فوری: ۱ قاشق چایخوری گلاب: ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ⁣⁣ مواد مرطوب: ⁣⁣⁣ ماست ⁣: ۱۰۰ گرم کره: ۶۰ گرم شکر: ۱۰۰ گرم شیر بادام: ۱۵۰ گرم ⁣ ▪️چیز کیک بادام زمینی خیس خورده: ۱۲۰ گرم خامه نارگیل زده شده: ۲۰۰ میلی لیتر شکلات تلخ ذوب شده: ۱۰۰ گرم شربت افرا ⁣: ۳ قاشق غذاخوری عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری ⁣ ▪️لایه توت فرنگی⁣ 1 فنجان توت فرنگی : ۱ فنجان آب: ۱/۲ فنجان شربت افرا: قاشق غذاخوری پودر آگار آگار: ۱ قاشق چایخوری ⁣ .............. 👈طرز تهیه کیک: فر خود را با دمای ۱۷۵درجه گرم کنید. در یک کاسه مخلوط کردن، مواد خشک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط ​​مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید. مواد خشک و تر را با هم ترکیب کنید. خمیر را در قالب چرب شده بریزید و بمدت حدودا ۲۵ دقیقه بپزید، بگذارید کاملاً خنک شود. برای برش کیک از حلقه کیک استفاده کنید. چیز کیک: تمام مواد لازم را در یک غذاساز اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایل شیرین کننده بیشتری اضافه کنید. مخلوط را روی کیک بریزید و درون فریزر قرار دهید تا سفت شود. ⁣⁣ ⁣ لایه توت فرنگی: ⁣توت فرنگی، آب و شربت افرا را در یک قابلمه بر روی حرارت متوسط بگذارید تا آب میوه ها آزاد شوند و توت ها نرم شوند. بعد با کمک صافی و پشت قاشق مخلوط را خوب فشار دهید تا همه ی آب و عصاره توت فرنگی خارج شود. در یک قابلمه، آب توت فرنگی را به جوش آورده و پودر آگار آگار را اضافه و هم بزنید تا زمانی که پودر کاملا ذوب شود، حرارت را کم کنید و بگذارید 10 ثانیه بجوشد. کمی که خنک شد، ژله را روی لایه کیک پنیر بریزید. برای ۱۵ الی ۳۰ دقیقه تا زمانی که لازم است کیک در یخچال یا فریزر گذاشته شود تا ژله خوب منسجم و سفت شود. ⁣در انتها با یک گارنیش شیک و مناسب چیز کیک توت فرنگی را سرو کنید. نوش جونتون🥰 🍲 @bebinobepaz
شیرینی تر 🍲 @bebinobepaz
شیرینی تر موادلازم :👇👇 ۱_.آردنان فانتزی یا آردقنادی ۱۵۰ گ (من از آردنان فانتزی ۲۱درصد بنام ستاره استفاده کردم ). ۲_آب ۱۲۵ گ ۳_شیر ۱۲۵گ ۴_کره ۱۲۰گرم ۵_وانیل ۱/۴ق چ ۶_شکر ۱۰گ ۷_ تخم مرغ با احتساب پوست ۲۵۰گ .بستگی به ریزی ودرشتی تخم مرغ داره حدودا ۴تا۵ عدد ولی حتما باید وزن کنید . (به دمای محیط رسیده ) ۸- خامه فرم گرفته ۷۰۰گرم (خامه منجمد را از فریزر خارج کنید وبرای راحتی کار به ۲قسمت مساوی ۳۵۰گ تقسیم کنید و حتما در یخچال بگذارید تا کاملا آب شودومغز خامه وظرف خامه باید حتما سرد ویخچالی باشد .وبعد یکی از خامه هارا خارج کنید وبا دور تند همزن برقی بزنید درعرض ۲تا ۳ دقیقه کاملا فرم میگیره ،نیمی از اکلرهارو پر کنید.ومابقی خامه رو هم مجددا به همین صورت فرم دهید وبقیه اکلرها رو پر کنید ). طرزتهیه:👇👇 ۱_درقابلمه ای کوچک، شیر +آب + کره +شکر را بریزید وروی حرارت قرار دهید به محض خال جوش زدن از کف ودیواره های قابلمه آرد را یکمرتبه اضافه کنید وسریعا هم بزنید تا مثل گلوله وسط قابلمه یکجا جمع شود و حالا حرارت را کم کنید و۵ دقیقه روی حرارت داغ بزنید ومرتب خمیر را زیر ورو کنید (به این عمل در قنادی ، داغ زدن گفته میشود ). وبعدازداغ زدن از روی حرارت بردارید وسریعا محتوای قابلمه را به ظرف دیگر انتقال دهید ومرتب خمیر را زیر و روکنید تا کمی از داغی اولیه بیفتد ولی همچنان داغ باشد (حدودا ۲تا۳دقیقه کافیست ) حالا تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید وبا همزن برقی با دور کند بزنید تا تخم مرغ ها به خورد خمیر برود .توجه داشته باشید باید یکی یکی اضافه کنید .وهرتخم مرغ را ۳۰ ثانیه باید بزنیدوسپس با آخرین تخم مرغ ،وانیل را هم اضافه کنید .(اگر موادتان سرد شود ویاولرم رو به خنکی باشد تخم مرغ ها را بخود جذب نمی کند درنتیجه مایه تان بسیار شل میشود ). خمیر چسبناک وبراقی خواهیم داشت ،‌آنرا داخل قیف یکبارمصرف باسر ماسوره متوسط آچاری بریزید ودایره های ۶ سانتی روی کاغذروغنی بکشید وبصورت نیم دایره .پایپ کنید . این مقدار مواد ،‌۲۴ عدد اکلر میدهد . فر روی آخرین درجه روشن کنید (۲۲۰یا ۲۳۰درجه سانتیگراد )تقریبا از نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه قبل .تا فر کاملا داغ داغ شود سپس شیرینی ها راداخل فر بگذارید وحدودا ۱۵ دقیقه دراین دما بماند تا کاملا حجم بگیرد وپف کند وبعد حرارت را روی ۱۷۰درجه سانتیگراد قرار دهید به مدت یک ربع دیگر تا کاملا رنگ بگیرد . وبعد از پخت کامل از فر خارج کنید و دو سر اکلر را با چاقو اره ای برش دهید واز خامه قنادی پر کنید و کمی پودرپسته بزنید . 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم کیک: ۶ عدد تخم مرغ (در دمای اتاق) ۱/۲ فنجان آب ولرم از ۱ لیوان ۱ انگشت کمتر آرد ۱ لیوان نشاسته ۶ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ لیوان پودر قند ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر مواد لازم کرم: می تونید از خامه قنادی استفاده کنید و یا اگه در دسترس دارین: ۲ بسته کرم اوله شیرین شیر ۱ بسته کرم شانتی مواد لازم روی کیک: ۱ عدد انار و ژله انار طرز تهیه: ۱. اول تخم مرغ ها رو با دور تند همزن می زنیم وقتی روش حبابی شد شکر رو کم کم اضافه می کنیم. ۲. آب ولرم رو اضافه می کنیم و دوباره تا به قوام کرم برسه می زنیم(حدودا ۱۰ دقیقه) ۳. توی یه ظرف دیگه آرد، نشاسته، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط می کنیم و این ترکیب رو به تخم مرغ هم زده و حبابی شده کم کم اضافه می کنیم و با لیسک با حرکات از پایین به بالا و آروم مواد پودری رو با مواد خیس ترکیب می کنیم(اصلا از همزن استفاده نمی کنیم) ۴. بعد مواد کیک رو توی قالب کمربندی که از قبل سطحشو با کاغذ روغنی پوشوندیم می ریزیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیمش. ۵. کیک رو از فر درمیاریم و اجازه میدیم خنک بشه. ۶. برای تهیه کرم یا از خامه قنادی استفاده می کنیم و یا دو بسته کرم_اوله و کرم_شانتی رو با شیر می زنیم تا خوب به قوام برسه با همزن می زنیم. ۷. کیک رو از وسط دو نیم می کنیم قسمت پایین کیک رو توی قالب کمربندی میذاریم روش کرمی که آماده کردیم رو میریزیم و با لیسک کامل صافش می کنیم.و قسمت دوم کیک رو روی کرم میذاریم. ۸. ژله_انار رو با دستور روی بسته اش آماده می کنیم و یه انار بزرگ رو دون می کنیم و دونه هاشو داخل ژله میریزیم و هم می زنیم. ۹. ژله رو آروم آروم روی کیک انار میریزیم می تونید همه ژله رو استفاده نکنید روی کیک رو خیلی خوشگل میکنه. ۱۰. کیک رو داخل قالب یک شب توی یخچال استراحت میدیم و روز بعد سرو می کنیم. نوش جان😍 🍲 @bebinobepaz
××× پاناکوتا ××× سلام به همه دوستای گلم 🌹 یکی از دسرهای که برای شب یلدا خیلی ها درست میکنن، پاناکوتا انار، که هم میتونید این دسر رو به صورت تکی تو لیوان سرو کنید و روی پاناکوتا از ژله انار و دونه های انار استفاده کنید. هم اینکه پاناکوتا رو تو قالب های سیلیکونی بریزید و بعد از درآوردن از قالب با سس انار دیزاین کنید. مواد لازم پاناکوتا شیر پر چرب ۱ پیمانه خامه ۱ پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری آب جوش ۲ قاغذاخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه خامه و شیر را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی شعله ملایم قرار می‌دهیم. وانیل را اضافه کرده و به همزدن ادامه می‌دهیم. وقتی مخلوط جوش آمد، بعد از یکی دو جوش شکر را اضافه میکنیم. وقتی شکر حل شد ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم. در این مرحله ۲ قاشق آب جوش را داخل کاسه کوچکی ریخته و ژلاتین را روی آن می‌ریزیم و ژلاتین را حل می‌کنیم. ژلاتین را تا زمانی که حل و شفاف شود هم می‌زنیم. ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. حالا مایه آماده شده را درون ظرف های سرو می‌ریزیم و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. نکته: اگر بخواهیم پاناکوتا را با ژله درست کنیم. ابتدا پاناکوتا را درست کرده بعد از تایم گفته شده ژله را روی آن می‌ریزیم و مجددا داخل یخچال قرار می‌دهیم تا ژله هم درست شود. 🍲 @bebinobepaz
رولت ژامبون . . مواد لازم برای نان کرپ :آرد 2/3پیمانه شیر 1/4پیمانه روغن مایع 1/4پیمانه تخم مرغ 3 عدد نمک 1/4ق چ وانیل داخل تخم مرغ خیلی کم مواد لازم برای داخل کرپ: سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد متوسط خیار شور نگینی خرد شده 3 تا 4 عدد جعفری ریز شده 3 ق غ پیازچه ریز شده 2 تا 3 عدد کالباس ورقه ای یا ژامبون 8 ورق سس مایونز به میزان لازم طرز تهیه: همه مواد کرپ را با هم در مخلوط کن ریخته و 3 ثانیه مخلوط میکنیم تا یکدست شود و یا با همزن دستی هم میزنیم و اگر آرد گلوله شد از صافی ریزی رد میکنیم .ماهی تابه مستطیلی را با دستمال کمی چرب میکنیم احتیاج به روغن زیادی نداردمایه کرپ را درماهی تابه ریخته و در همه جای تابه پخش میکنیم و اجازه میدهیم بپزد سپس بر میگردانیم و طرف دیگر را هم میپزیم .اگر تابه شما بزرگ باشد 1 نان کرپ خواهید داشت ولی اگر مستطیل تابه کوچک باشد میتوانید با همین مواد 2 عدد نان کرپ تهیه کنید (اگر تابه هپی کال در دسترس دارید میتوانید از آن استفاده کنید و 2 عدد کرپ تهیه کنید)کرپهای آماده را روی دستمالهای پارچه ای تمیزی انداخته و با دستمال رول میکنیم وکنار می گذاریم تا کاملا خنک شوند. برای تهیه مواد داخلی کرپ سیب زمینی را در کاسه ای ریخته و با خیار شور پیازچه جعفری نمک و فلفل و مایونز مخلوط میکنیم. کرپهای خنک را باز میکنیم روی آنها را یک لایه سس میمالیم ورقهای ژامبون را روی کرپها می گذاریم و روی ژامبونها را با سالاد میپوشانیم انتهای کرپ را خالی میگذاریم تا موقع پیچیدن مواد از رولت بیرون نریزند کرپها را رول میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند و فرم بگیرند .بعد از استراحت در یخچال رولتها را برش میدهیم و با هویجهای قالب زده یا لبو و نعنا تزیین میکنیم. حالا نظر من من رولت کالباس یا ژامبون نپسندیدم زیاد باب میل من و خانواده نبود دو سه بار هم درستش کردم 🍲 @bebinobepaz
👈مواد لازم: آرد گندم: ۲۵۰ گرم شکر: ۲۰۰ گرم کره: ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ: ۲ عدد عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری مربای توت فرنگی یا ژله قرمز: ۲۰۰ گرم 👈طرز تهیه: کره را با آرد و شکر مخلوط کنید. حالا زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را به آن اضافه کنید وقتی خمیر آماده شد بگذارید ۳۰ دقیقه استراحت کند تا خمیر غلیظی حاصل شود. حالا خمیر با غلتک پهن کنید (ضخامت آن را کنترل کنید که خیلی نازک نشود) و با قالب دلخواه شروع به برش کوکی‌ها کنید. وقتی کوکی‌ها مونتاژ شدند، در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار از قبل گرم شده قرار دهید. وقتی کوکی‌ها خنک شدند از فر خارج و با مربا توت فرنگی قرمز وسط آن را پر کنید. میتوانید آنها را برای مدت پنج دقیقه در فر قرار دهید تا مربا کمی بافت پیدا کند. روش دیگر برای تهیه این کوکی‌های خوشرنگ این است که مربا را با ژله قرمز که هنوز مایع است اما سرد شده جایگزین کنید و بگذارید در یخچال سفت شود (دقت کنید ژله رو کمی غلیظ‌تر بگیرید). کوکی مربایی شما به همین راحتی آماده شد. می‌توانید در این هوای سرد و دلپذیر پائیزی با یک فنجان نوشیدنی گرم در کنار خانواده نوش جان کنید🥰🍂 🍲 @bebinobepaz
۴ ژله ی انبه ، بلوبری ، تمشک و سیب ترش رو هر کدوم رو با یک لیوان آب جوش حل کردم (برای بهتر حل شدن میتونین بن ماری کنین) ژله رو گذاشتم خنک شد.دو سوم لیوان بستنی وانیلی به هر کدوم اضافه کردم و مخلوط کردم و داخل ظرف پلاستیکی مسطح ریختم و گذاشتم که خوب ببنده بعد از بسته شدن ژله بستنی هارو مربعی برش زدم قالبمو (لوف) مقداری چرب کردم و ژله بستنی هارو چیدم توش . یک ژله آلوورا درست کردم (یک لیوان آب جوش + یک لیوان آب سرد ) و ریختم روی ژله بستنی ها و گذاشتم یخچال که خودشو بگیره بعد یک بسته ژله آلبالو رو با آب جوش حل کردم و دو سوم لیوان بستنی اضافه کردم.و گذاشتم خنک شه .بعد از خنک شدنش اون رو روی ژله آلوورا ریختم و گذاشتم یخچال. برای جدا کردن ژله از قالب ، دور ژله رو از قالب جدا کردم و به مدت فقط چند ثانیه توی آب گرم گذاشتم 🍲 @bebinobepaz
کاسه شکلاتی تم هندونه واسه سرو بستنی😍 واسه درست کردن این کاسه ها فقط کافیه شکلات رنگی سبز رو ذوب کنید و روشو شکلات رنگ سبز کمرنگ بریزید،بادکنک رو داخلش فرو کنید و بذارین فریزر تا سفت شه و بعد به آرومی بادکنک رو بترکونید و جداش کنید توشو بستنی و شکلات چیپسی بریزید و سرو کنید 🤩 از شکلات تیره هم میتونید استفاده کنید اگه خواستین شکلات سفید رو رنگ کنید از رنگ خوراکی پودری استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
دستور حلوا گردو: حلوا مازندرانی بسیار خوشمزه✌🏻😍😋 یک پیمانه گردو نیم کوب شده (مقدار گردو یا برنج میتونه از اون یکی بیشتر باشه) یک پیمانه برنج که دو ساعت خیس خورده رو داخل صافی بذارید آبش کشیده بشه رو یه دستمال نمگیر بذارید تا کمی خشک بشه با دستگاه خوردکن خورد کنید در حد آرد نباشه و درشت هم نباشه (البته سلیقه ایه) شهد خرمالو یا خرما دو قاشق غذا خوری شکر بستگی به ذائقه است من نصف پیمانه اضافه کردم بهمراه دو پیمانه آب و یک ق غ خ گلاب شهد: شکر،آب،گلاب مخلوط میکنیم هم میزنیم تا شکر حل بشه اصلا نیاز نیست روی حرارت بذارید برنج خُرد شده رو روی شعله میذاریم در حد ده دقیقه تا کمی بوی برنج بلند بشه حتما مداوم هم بزنید تا نسوزه گردو را اضاف کرده و ده دقیقه دیگر هم حرارت دهید همزدن رو فراموش نکنید شهدی که درست کردیم کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم مراقب باشید نسوزید تا جایی هم بزنید که آب حلوا خشک شده، گردو روغن پس بده و داخل قابلمه گهواره بشه. نکته: این حلوا اصلا نیاز به روغن یا کره ندارد اگر گردو روغن پس نداد و حلوا به ظرف میچسبد دو ق غ خ روغن مایع اضافه کنید. نکته دوم: من کمی زعفرون و یک ق م خ پودر هل اضافه کردم که اختیاریه. و من الله التوفیق... 🍲 @bebinobepaz
ساندویچ مرنگ و باگاناش‌شکلاتی 🍲 @bebinobepaz
ساندویچ مرنگ و باگاناش‌شکلاتی موادلازم آکوفابا: ½ پ پودرقند: 1 پ پودر چغندرقرمز(لبو) : 2 ق‌چ (یا رنگ‌قرمز درحد صورتی شدن مرنگ) دستور 1_ فر رابا درجه 110 درجه سانتی‌گراد روشن کرده، و توی سینی‌فر کاغذروغنی می‌گذاریم 2_ آکوفابا را بااستندمیکسر 5 دقیقه، هم می‌زنیم تا حجمش دوبرابرشود و کف کند (اگر آکوفابا که همان آب‌نخودپخته‌ست رو بزاریم فریز بشه و بعد موقع کارکردن، اجازه بدیم یخ‌اون بازبشه و بلافاصله شروع به همزدن کنیم، خیلی بهتروسریع‌تر کف می‌کنه) 3_ کم‌کم پودرقند رابه آن می‌افزاییم، هردفعه یک قاشق‌سوپ‌خوری 4_ وقتی مخلوط به حالت استیف‌پیک وبراق رسید، رنگ را اضافه می‌کنیم ودرحد یکدست شدن رنگ فقط هم می‌زنیم 5_ سپس مواد رادر یک قیف باماسوره درشت ستاره‌ای ریخته و به‌شکل رز پایپ می‌کنیم 6_ برای 2 ساعت مرنگ‌ها را درفر می‌گذاریم بپزد (اگر گل‌های مرنگی‌که زدیم درشت‌تر باشد، زمان بیشتری لازم داره) 7_ پس از آن مرنگ‌ها را ازفر درآورده و اجازه می‌دهیم کاملا‌سردشود ودر این فاصله گاناش شکلاتی فیلینگ مرنگ‌هارو آماده می‌کنیم گاناش شکلاتی موادلازم شکلات تلخ: ½ پ خامه‌نارگیل: ½ پ دستور مواد رادریک ظرف ریخته و روی‌بخار‌آب‌کتری یا با مایکرویو ذوب می‌کنیم و بعد کاملا باهم ویسک کرده تا بخوردهم بروند و مخلوطی شکلات کاملا یکدستی داشته‌باشیم وقتی کمی سردتر شد درحدی که شکل خود راحفظ کند، درقیف می‌ریزیم سرهم کردن ساندویچ‌های مرنگی یک بیسکویت مرنگی برداشته و کف آن را باقیف گاناش پایپ کرده(هدایت می‌کنیم یا می‌ریزیم🙄) و یک بیسکویت دیگر ازهمان سمت‌کف روی شکلات‌ها می‌گذاریم چون مرنگ زود رطوبت گاناش رابه‌خود می‌گیرد سریع نرم می‌شود‌ پس بهترست که ساندویچ کردن مرنگ‌ها درفاصله‌ی زمانی خیلی نزدیک به سرو انجام شود که تیست خوشایندتری داشته‌باشد 🍲 @bebinobepaz
کوکو شکم پر سینه مرغ پخته شده رو به قطعات کوچیک خرد می کنم . هویج و فلفل دلمه رو ریز خرد می کنم و همراه کمی روغن تفت میدم. از تابه خارجشون می کنم و یدونه پیاز نگینی خرد شده رو همراه کمی زردچوبه توی همون روغن تفت میدم تا طلایی بشه. یک قاشق رب میزنم و مرغ رو بهش اضافه می کنم. نمک و فلفلش رو اندازه می کنم. هر ادویه ای که دوست داشتین میتونین بهش بزنین. سیب زمینی رو می پزم و رنده ریز می کنم. بهش یدونه تخم مرغ و کمی آرد نخودچی میزنم. نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه می کنم. خوب مخلوطشون می کنم. یه قابلمه که بشه سه چهار تا توپک کوکو توش گذاشت، رو روی حرارت میذارم تا گرم بشه. اونقدری روغن توش میزیزم که نصف کوکو رو بگیره. میذارم روغن با حرارت متوسط خوب داغ بشه. دستم رو با آب کمی مرطوب می کنم و اندازه یه نارنگی ازمواد برمیدارم، یه گودی کوچیک توش میدم و از موادم میریزم داخلش. سیب زمینی رو با دست به آرومی جمع می کنم تا روی موادم رو پوشش بده. گردش می کنم همچین صاف و صوف😁. به آرومی توی روغن میذارم تا سرخ بشن. توپک ها رو بزرگ بر ندارین چون سنگین میشه و حالت خوبی هنگام سرخ کردن پیدا نمیکنه. شما میتونید از گوشت چرخ شده یا کالباس و قارچ و هر چیزی که دوست داشتین توی کوکو رو پر کنین. 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: پنیرخامه ای ۴۳۰ گرم.شکر ۱۲۰ گرم.آرد سفید ۲۰ گرم.تخم مرغ ۱۸۰ گرم(۳ عدد درشت).خامه صبحانه ۲۷۰ گرم.وانیل ۱ق چ.آبلیمو ترش تازه ۱ق چ. طرز تهیه: پنیر و شکر با همزن بزنید تا شکر کاملا محو بشه.تخم مرغها یکی یکی اضاف و با دور متوسط در حد مخلوط شدن بزنید نه بیشتر.وانیل و آبلیمو هم اضافه کنید. در ظرف جداگانه آرد و یک چهارم از خامه مخلوط کنید سپس یک چهارم خامه دیگر مخلوط کنید و در آخر بقیه خامه را اضافه کنید.حالا این مواد را به مواد پنیری اضافه و با سرعت کم همزن مخلوط کنید.برای اطمینان از مخلوط شدن هر دو مواد حدود ۱۰ ثانیه با دور زیاد همزن بزنید .داخل قالب ۱۸ با ارتفاع ۹ سانت دو لایه کاغذ روغنی قرار بدین بطوری که کف و دیواره ها رو بپوشونه(لطفا ویدیو رو ببینید) مواد رو داخلش بریزین و در فری که از قبل با ۲۴۰ درجه سانتی گراد(حرارت از بالا و پایین بدون فن)شده به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار بدین(تا زمانی که روی چیزکیک کاراملی بشه)وقتی بیرون میارین وسط چیزکیک شل هست و لرزون .بعد از اینکه در دمای محیط خنک شد ۵_۶ساعت در یخچال قرار بدین.با کمک کاغذی که کف قالب بود بیرون بیارین و سپس برش زده و نوش جان کنید. 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: یوفکا یک عدد بزرگ کره یک ق غ گوشت چرخکرده تخم مرغ یک عدد پیاز رنده شده یک عدد سیر له شده یک حبه رب فلفل تند یک قاشق چایخوری آرد سوخاری روغن مایع پودر فلفل قرمز/فلفل سیاه/آویشن/نمک مواد لازم برای رومال: کره ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۱ ق غ نمک/آب طرز تهیه: یک قاشق کره رو آب کنید.یوفکا رو باز کنید کره بزنید. مثل تصویر تا بزنید و در قسمت صاف یوفکا مواد میانی بزارید(تمام مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید)و کناره های یوفکارو تا بزنید و رول کنید.و به اندازه دو بند انگشت علامت بزنید و برش بدید. و مانند تصویر سیخ چوبی فرو کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیخ هارو روش بزارید در صورت تمایل میتونید کنارش گوجه،فلفل بزارید.و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه برشته شه بپزید. قبل اینکه در فر بزارید روی یوفکا با فرچه سس بزنید (رب گوجه با کمی آب حل کنید نمک بزنید کره آب شده اضافه کنید)😋 🍲 @bebinobepaz
موادلازم : تخم مرغ 4 عدد آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه شیر نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه بیکینگ پودر یک ق غ وانیل نو‌ک ق چ نمک یک پنس پودر کاکاٸو دو قاشق غذاخوری طرزتهیه : ابتدا سفید و زرده تخم مرغ را جدا کرده، سفیده رو حسابی میزنیم اواسط هم زدن یک سوم شکر رو اضافه و مجدد هم میزنیم تا حسابی پف کنه و از ظرف نریزه، سپس مابقی شکر، زرده و وانیل رو با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط شن و زرده کمی روشنتر و کشداربشه، حالا شیر رو اضافه و هم میزنیم سپس روغن مایع رو اضافه مجددا هم میزنیم حالا ارد ،پودر کاکاٸو ،و بیکینگ پودر و نمک سه بار الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و اروم با لیسک در یک جهت هم میزنیم در آخر سفیده رو اضافه می کنیم خیلی اروم بصورت دورانی یا تا زدن هم میزنیم (فقط زیادی هم نزنید تا پفش نخوابه) قالب کاپ کیک رو کپسول کاغذی بندازینو با یه قیف یکبار مصرف تا نصفه از مواد کیک پر کنید من از شکلات چپسی و رشته شکلات استفاده کردم واسه روی کاپ کیکها شما میتونید تو قالب هم بریزید به این صورت که قالب مورد نظر رو‌چرب کرده و ارد پاشی می کنید یا از کاغذ روغن استفاده کنید قالب رو در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه میزاریم تا کاپ کیکها پخته شه (این دما و زمان بستگی به فرتون داره) 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: یوفکا یک عدد بزرگ کره یک ق غ گوشت چرخکرده تخم مرغ یک عدد پیاز رنده شده یک عدد سیر له شده یک حبه رب فلفل تند یک قاشق چایخوری آرد سوخاری روغن مایع پودر فلفل قرمز/فلفل سیاه/آویشن/نمک مواد لازم برای رومال: کره ۱ ق غ رب گوجه فرنگی ۱ ق غ نمک/آب طرز تهیه:یک قاشق کره رو آب کنید.یوفکا رو باز کنید کره بزنید.مثل تصویر تا بزنید و در قسمت صاف یوفکا مواد میانی بزارید(تمام مواد به جز کره رو با هم مخلوط کنید و ورز بدید)و کناره های یوفکارو تا بزنید و رول کنید.و به اندازه دو بند انگشت علامت بزنید و برش بدید.و مانند تصویر سیخ چوبی فرو کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بندازید و سیخ هارو روش بزارید در صورت تمایل میتونید کنارش گوجه،فلفل بزارید.و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه تا زمانیکه برشته شه بپزید. قبل اینکه در فر بزارید روی یوفکا با فرچه سس بزنید(رب گوجه با کمی آب حل کنید نمک بزنید کره آب شده اضافه کنید)😋 . 🍲 @bebinobepaz
شیرینی کرمدار (اندازه لیوان آب 200 میلی لیتر است.) ✨✨✨✨✨ مواد مورد نیاز: 170 گرم آرد 110 گرم کره (سرد) 60 گرم شیر عسل(3 قاشق غذاخوری سر پر ) کرم شکلات مواد مورد نیاز: ۱۵۰-۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه 80 گرم شکلات شیری 1 قاشق چایخوری کاکائو ✨✨✨✨✨ طرز تهیه: کره و آرد را در یک کاسه بریزید (1 لیوان آرد + 2 قاشق غذاخوری آرد دیگر) (کره را نیم ساعت پیش از یخچال خارج کرده و به صورت مکعب خرد کنید) با نوک انگشتان مخلوط کنید ، تا زمانی که مانند شن و ماسه شود. شیر عسل را نیز اضافه کنید و خمیر را جمع کنید سپس خمیر را به ضخامت 2-3 میلی لیتر باز کنید. با قالب گرد برش داده و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. نیمی از خمیر را با قالب کوچکتر از وسط برش دهید. به مدت 10 دقیقه در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. برای کرم پنیر ماسکارپونه را در یک کاسه قرار داده و خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و سپس شکلات را در ظرف به روش بنماری ذوب کنید و به پنیر ماسکارپونه اضافه کنید و آن را به مدت دو دقیقه با همزن مخلوط کنید و بعد کاکائو را اضافه کرده و کمی بیشتر مخلوط کنید ، کاملا باید مخلوط فرم گرفته باشد. 🍲 @bebinobepaz
مرباى زرشک زرشک تازه: 800 گرم شکر: 900 گرم وانیل: نصف قاشق چایخوری هل: نصف قاشق چایخوری آب: جوشیده ولرم: دو لیوان . زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه‌ای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشک‌ها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید. نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 4 یا 5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشک‌ها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد. بعد از مدتی که مربای شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و سپس در ظرفی که می‌خواهید نگهداری کنید بریزید.‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰تومن راحتی سایز ۳۸ تا ۶۰😍 تپلا عجله کنید😁 https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
ببین و بپز( آشپزی)
تپلا این کانال واز دست ندید😱 فقط #۵۰تومن اینجاهمه #لباس_سایز_بزرگ نصف قیمته از #۵۰تومان تا #۷۰توم
یماه پیش عروسی داداشم بود، 😍 در به در دنبال بودم🤦‍♀😰 مدلای اینترنت همش بودن😕 به طراح گفتم برام مدل طراحی کنه،گفت میگیرم😟😰 باز خیر ببینه جاریم این کانالو داد گف یه اینجا هس که تو عمرت ندیدی😍🤩💃 وای تو عروسی همه عاشق لباسم شده بودن،😌 منم الکی گفتم پول دادم طراحی کردن واسم😂 https://eitaa.com/joinchat/1220739131C1001fcbeb4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا