زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند یک قاشق
آب سرد یا شیرچهار قاشق سوپخوری
وانیل1/8 قاشق چایخوری
آرد210 گرم
کره 60 گرم
طرز تهیه تارت میوه ای
آرد الک کنید.
کره خرد شده و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)
پودر شکر، زرده تخممرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
آب یا شیرسرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه یا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید.
خمیر را به قالبهای تارت متوسط و یا قالبهای کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.
تابه رژیمی یه ربع بزارید روی گاز تا گرم بشه بعد
قالبها را درون تابه رژیمی قرار بدید در تابه رژیم ببینید حتما واشر قرمز تابه دربیارید بعد رو حرارت ملایم بزارید بعد از نیم ساعت نگاه کنید اگه زیر تارت طلایی شده بود تارت آماده ست
تارتهای آماده شده را پس از سرد شدن با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کنید
🍲 @bebinobepaz
#دسر_زعفراني_تانيا
شير ٣ ليوان
شكر ١ ليوان
پودر ژلاتين ٣ ق غ
خامه صورتي نصف بسته
گلاب ١ ق غ
وانيل كمي
زعفران كمي ( سليقه ايه زياد و كمش )
ژلاتين رو در نصف پيمانه آب سرد ميريزيم و اسفنجي كه شد بزاريد روي بخاركتري تا بن ماري بشه، حالا شير ، شكر، زعفران دم كرده رو بهم اضافه ميكنيم و ميزاريم روي حرارت تا شكر حل بشه ، وقتي شير به جوش اومد وانيل و گلاب رو اضافه كنيد و حرارت رو خاموش كنيد . حالا ژلاتين شفاف و بن ماري شده رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار + ميزاريم كنار تا خنك بشه مواد بد خامه رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
و ميريزيم داخل قالبمون.من اصولا ميزارم يك شب كامل دريخچال بمونه بد كه خوووب سفت شد به راحتي برميگردونم
🍲 @bebinobepaz
#ایده_سرو #حلوا 😊😉
#حلوای_هویج ( برای یک کیلو هویج )
#حلواى هويج
مواد لازم :
هویج پخته شده و پوره شده _____________۱کیلو
شکر___________ ۸۰۰ گرم
گلاب ___________۲۰۰ گرم
آرد سفید __________ ۳۰۰ گرم
روغن مایع __________ ۱۰۰گرم
کره __________۱۰۰ گرم
زعفران دم کرده غليظ_________ ۵ قاشق غذاخورى
طرز تهيه :
ابتدا آرد را تفت میدهيم تا بوى خامی آرد گرفته شود ولى نباید رنگش تغییر کند .
روغن وکره آب شده را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله هاى آرد باز شود .
بعد شکر مخلوط با گلاب و زعفران را خوب هم ميزنيم تا شكر آب شود سپس به مواد اضافه میکنیم ، در آخر هویج پوره شده را اضافه ميكنيم و مرتب هم میزنیم تا وقتی حلوا وسط ظرف جمع شود . حلواى شما براى سرو كردن آمادست.
شما ميتونيد اين حلوا رو به صورت هاى مختلف سرو كنيد .
من بوسیله ماسوره شکوفه درشت در قیفهای کوچک نان بستنی ریختم و تزیین کردم .
🍲 @bebinobepaz
#کیک_اسپاگتی
بیشترموادسلیقه ایه اندازه نگفتم
برای پنج نفر سروکردم
👈مایه گوشتی ماکارانی یاهرموادی رو که دوست دارید آماده کنید.
👈350گرم ماکارانی رو با یه قاشق روغن ونمک وزرچوبه به مدت 10دقیقه پخته،با آب سردآبکشی نمایید. 👈فرروبادرجه180درجه گرم کنید.
👈در ظرف بزرگی3عدد تخم مرغ درشت رو بانمک.فلفل زعفران حسابی هم بزنید 3قاشق #ماست سون ودو قاشق #پنیرخامه ای و کمی کره اضافه کرده.هم زده تا یکدست شود👈حالا ماکارونی را به ظرف اضافه وبه آرامی مخلوط کنید
👈قالب روچرب کنید
👈حالا یک لایه ماکارانی،یک لایه مایه گوشتی،یک لایه پنیرموتزارلاوپارمزان را درقالب به ترتیب بریزید تا تمام شود
❗️لایه اخر فقط ماکارونی وپنیرباشد
❗️مواظب باشیدموادگوشتی و#پنیر به دیواره قالب نریزد.
فویل بکشید
👈35 تا40 دقیقه درفر قراردهید.
قالب من تفلون بود وقتی کمی خنک شد به راحتی درظرفم برگشت.
❗️روشوکمی پنیرزدم و گریل رو روشن کردم 😍😋.
کیک شماحاضراست
🍲 @bebinobepaz
#ترشی_پیازوآلبالو
#پیازترشی_باآلبالو
ابتدا پیازها رو درآب سرد بریزید۲۰ دقیقه کافیه بعدراحت پوست بگیرید،بشورید بعد روی پارچه بگذاریدتا کاملا (تاکید میکنم کاملا) خشک بشن . «پیازها هرچقدرکوچکترقشنگترودلرباتر😋» آلبالوهاروبشوریدوبذاریدخشک بشن،
❗️خشک خشک تا ترشی کپک نزنه. 🍒آلبالوها ترشی رو خیلی خوشرنگ وچشمنواز میکنن ضمن اینکه طعمش هم جالبه وتکراری نیست
🍾❗️سرکه سفیدرو به مدت یک دقیقه بجوشونید و زمان بدهید تا ولرم نزدیک به خنک بشه(اینجوری هم طعمش بهتره، هم ترشی کپک نمیزنه) 👈پیاز و آلبالو رو درظرف شیشه ایی خشک وتمیزمیریزیم وباسرکه پرش میکنیم.
👈طعم دهنده این ترشی بهتره،چندتا دونه تخم گشنیزوفلفل سیاه وسفید، یکی دوبرگ نعنا ،دوحبه سیر،یکعددفلفل سبز، وقدری نمک باشه(نمک یددار نباشد).
👈برای تعدیل وگرفتن تیزی سرکه به اندازه یه بند انگشت مثل من نبات،یا یک قاشق شکر بزنید
👈درجای خنک و تاریک بعداز دوتاسه هفته آماده میشه.(پیازهای من خیلی ریز بودن)
❗️برای حفظ رنگ زیباش در یخچال نگهداری کنید.
!اگرپیازها کمی درشتن روشون باچاقویه برش+بزنید.
🍲 @bebinobepaz