eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
138.9هزار دنبال‌کننده
32هزار عکس
4.2هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تارت میوه ای بدون فر 🍲 @bebinobepaz
زرده تخم مرغ یک عدد پودر قند یک قاشق آب سرد یا شیرچهار قاشق سوپ‌خوری وانیل1/8 قاشق چای‌خوری آرد210 گرم کره 60 گرم طرز تهیه تارت میوه ای آرد الک کنید. کره خرد شده و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.) پودر شکر، زرده تخم‌مرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. آب یا شیر‌سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه یا یک ساعت در یخچال استراحت دهید. میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید. خمیر را به قالب‌‌های تارت متوسط و یا قالب‌های کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید. تابه رژیمی یه ربع بزارید روی گاز تا گرم بشه بعد قالب‌ها را درون تابه رژیمی قرار بدید در تابه رژیم ببینید حتما واشر قرمز تابه دربیارید بعد رو حرارت ملایم بزارید بعد از نیم ساعت نگاه کنید اگه زیر تارت طلایی شده بود تارت آماده ست تارت‌های آماده شده را پس از سرد شدن با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کنید 🍲 @bebinobepaz
#دسر_زعفراني_تانيا 🍲 @bebinobepaz
#دسر_زعفراني_تانيا 🍲 @bebinobepaz
شير ٣ ليوان شكر ١ ليوان پودر ژلاتين ٣ ق غ خامه صورتي نصف بسته گلاب ١ ق غ وانيل كمي زعفران كمي ( سليقه ايه زياد و كمش ) ژلاتين رو در نصف پيمانه آب سرد ميريزيم و اسفنجي كه شد بزاريد روي بخاركتري تا بن ماري بشه، حالا شير ، شكر، زعفران دم كرده رو بهم اضافه ميكنيم و ميزاريم روي حرارت تا شكر حل بشه ، وقتي شير به جوش اومد وانيل و گلاب رو اضافه كنيد و حرارت رو خاموش كنيد . حالا ژلاتين شفاف و بن ماري شده رو بهش اضافه ميكنيم و ميزاريم كنار + ميزاريم كنار تا خنك بشه مواد بد خامه رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و ميريزيم داخل قالبمون.من اصولا ميزارم يك شب كامل دريخچال بمونه بد كه خوووب سفت شد به راحتي برميگردونم 🍲 @bebinobepaz
#ایده_سرو #حلوا #حلوای_هویج ( برای یک کیلو هویج ) 🍲 @bebinobepaz
😊😉 ( برای یک کیلو هویج ) هويج مواد لازم : هویج پخته شده و پوره شده _____________۱کیلو شکر___________ ۸۰۰ گرم گلاب ___________۲۰۰ گرم آرد سفید __________ ۳۰۰ گرم روغن مایع __________ ۱۰۰گرم کره __________۱۰۰ گرم زعفران دم کرده غليظ_________ ۵ قاشق غذاخورى طرز تهيه : ابتدا آرد را تفت میدهيم تا بوى خامی آرد گرفته شود ولى نباید رنگش تغییر کند . روغن وکره آب شده را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله هاى آرد باز شود . بعد شکر مخلوط با گلاب و زعفران را خوب هم ميزنيم تا شكر آب شود سپس به مواد اضافه میکنیم ، در آخر هویج پوره شده را اضافه ميكنيم و مرتب هم میزنیم تا وقتی حلوا وسط ظرف جمع شود . حلواى شما براى سرو كردن آمادست. شما ميتونيد اين حلوا رو به صورت هاى مختلف سرو كنيد . من بوسیله ماسوره شکوفه درشت در قیفهای کوچک نان بستنی ریختم و تزیین کردم . 🍲 @bebinobepaz
#کیک_اسپاگتی 🍲 @bebinobepaz
بیشترموادسلیقه ایه اندازه نگفتم برای پنج نفر سروکردم 👈مایه گوشتی ماکارانی یاهرموادی رو که دوست دارید آماده کنید. 👈350گرم ماکارانی رو با یه قاشق روغن ونمک وزرچوبه به مدت 10دقیقه پخته،با آب سردآبکشی نمایید. 👈فرروبادرجه180درجه گرم کنید. 👈در ظرف بزرگی3عدد تخم مرغ درشت رو بانمک.فلفل زعفران حسابی هم بزنید 3قاشق سون ودو قاشق ای و کمی کره اضافه کرده.هم زده تا یکدست شود👈حالا ماکارونی را به ظرف اضافه وبه آرامی مخلوط کنید 👈قالب روچرب کنید 👈حالا یک لایه ماکارانی،یک لایه مایه گوشتی،یک لایه پنیرموتزارلاوپارمزان را درقالب به ترتیب بریزید تا تمام شود ❗️لایه اخر فقط ماکارونی وپنیرباشد ❗️مواظب باشیدموادگوشتی و به دیواره قالب نریزد. فویل بکشید 👈35 تا40 دقیقه درفر قراردهید. قالب من تفلون بود وقتی کمی خنک شد به راحتی درظرفم برگشت. ❗️روشوکمی پنیرزدم و گریل رو روشن کردم 😍😋. کیک شماحاضراست 🍲 @bebinobepaz
#ترشی_پیاز_و_آلبالو 🍲 @bebinobepaz
ابتدا پیازها رو درآب سرد بریزید۲۰ دقیقه کافیه بعدراحت پوست بگیرید،بشورید بعد روی پارچه بگذاریدتا کاملا (تاکید میکنم کاملا) خشک بشن . «پیازها هرچقدرکوچکترقشنگترودلرباتر😋» آلبالوهاروبشوریدوبذاریدخشک بشن، ❗️خشک خشک تا ترشی کپک نزنه. 🍒آلبالوها ترشی رو خیلی خوشرنگ وچشمنواز می‌کنن ضمن اینکه طعمش هم جالبه وتکراری نیست 🍾❗️سرکه سفیدرو به مدت یک دقیقه بجوشونید و زمان بدهید تا ولرم نزدیک به خنک بشه(اینجوری هم طعمش بهتره، هم ترشی کپک نمیزنه) 👈پیاز و آلبالو رو درظرف شیشه ایی خشک وتمیزمیریزیم وباسرکه پرش میکنیم. 👈طعم دهنده این ترشی بهتره،چندتا دونه تخم گشنیزوفلفل سیاه وسفید، یکی دوبرگ نعنا ،دوحبه سیر،یکعددفلفل سبز، وقدری نمک باشه(نمک یددار نباشد). 👈برای تعدیل وگرفتن تیزی سرکه به اندازه یه بند انگشت مثل من نبات،یا یک قاشق شکر بزنید 👈درجای خنک و تاریک بعداز دوتاسه هفته آماده میشه.(پیازهای من خیلی ریز بودن) ❗️برای حفظ رنگ زیباش در یخچال نگهداری کنید. !اگرپیازها کمی درشتن روشون باچاقویه برش+بزنید. 🍲 @bebinobepaz