eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.5هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
. مغزدار مواد لازم: 3 عدد نان ویفر( از لوازم قنادی‌ها تهيه کنید) 300 گرم شکر(1 و 1/3لیوان فرانسوی دسته دار ) 200 میلی لیتر آب(1 لیوان سرخالی ) 250 گرم مارگارین 400 گرم بیسکویت آسیاب شده 300 گرم فندق یا گردو آسیاب شده 100 گرم شکلات 60 درصد کاکائو طرز تهيه: ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و بزارید روی حرارت ملایم تا بجوشد. مارگارین را که به صورت نواری خرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. از روی حرارت بردارید و بیسکویت و فندق یا گردو پودر شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را به دو قسمت تقسیم کنید. شکلات ذوب شده را به یک قسمت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. کمی که از داغی افتاد روی یک ورق نان ویفری را با نیمی از مواد ( کاکائویی یا ساده) بپوشانید و سطح آنرا صاف کنید و با یک ویفر دیگر بپوشانید و با نیمه دیگر مواد بپوشانید تا لایه سوم سپس در یخچال بزارید تا مختصری خنک شود. سپس یک جسم سنگین بزارید روی شیرینی و بزاريد کاملا خنک شود ودر آخر به دلخواه برش‌ بزنید.نوش جان 🍲 @bebinobepaz
☕ این مقدار 24 مینی کیک به شما میده 🥧 🌸مواد لازم : 130 گرم شکلات مرغوب 200 گرم کره دو عدد تخم مرغ کامل + یک عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق چایخوری وانیل نصف پیمانه شکر سفید نصف پیمانه شکر قهوه ای 3/4 پیمانه آرد یک چهارم پیمانه پودر کاکائو کمی نمک 🌸برای رویه : دستتون بازه برای رویه من فقط اینارو داشتم 👇🏻 کارامل - نوتلا - آجیل - شکلات 🌸طرز تهیه : شکلات و کره رو به روش بنماری ذوب کن. تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل بزن. مخلوط شکلات ذوب شده رو به تخم مرغ اضافه کن، آرد و کاکائو و نمک رو الک کرده، به مواد اضافه کن و مخلوط کن. کف قالب کاغذ روغنی پهن کن، خمیرُ در کف قالب پخش کن و روی خمیر از هر چیزی که دوست داری پخش کن. در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپز. 🍲 @bebinobepaz
🍎 مواد لازم : تخم مرغ 1عدد. کره یا مارگارین هم دمای محیط 100 گرم. پودر شکر 1/2 پیمانه. آرد 2 پیمانه. وانیل 1/4قاشق چای خوری. بیکینگ پودر 1/2قاشق چایخوری. شکلات چیپسی نسوز 1/2پیمانه. سیب قرمز 2 عدد. طرز تهیه : ابتدا خمیر این شیرینی رو آماده می کنیم، قبلأ با این خمیر کوکی کیک هم آموزش داده بودم. کليپ شو میتونین تو پیجم ببینین. کره ی هم دمای محیط و پودر شکر رو کمی با همزن میزنیم تا سبک شوند سپس یک عدد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده کمی مخلوط می کنیم، دو پیمانه آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز میدهیم تا خمیر جمع شود، در آخر شکلات چیپسی را اضافه میکنیم. سپس خمیر رو بین دو کاغذ روغنی گذاشته با کاتر گل، قالب میزنیم و در قالب‌های مافین چرب شده قرار می دهیم. دو تا سیب قرمز رو برش های نواری داده و آنها را در یک ظرف فلزی ریخته. سپس دو قاشق شکر و یک فنجان آب روشون میریزیم، روی حرارت چند دقیقه گذاشته تا کمی سیب ها پخته شوند، و آماده ی شکل دادن شوند بعد شش تا شش تا از برش های سیب رو کنار هم گذاشته رول میکنیم تا شکل گل رز شوند، حالا رزت های سیب رو داخل خمیر ها قرار می‌دهیم وکمی با کره ی آب شده رومال میکنیم ودر فر 175 درجه به مدت 20 دقیقه میذاریم تا آماده شوند. امیداورم از این شیرینی خوشمزه لذت برده باشین 🍲 @bebinobepaz
اول لایک یادتون نره مهربونا ❤️ 😘 🌷 ❤ لطفا پست ها رو لایک کنید و حتما کامنت بگذارید تا اینستا بقیه پس مواد لازم: شیر ۳لیوان شکر ۱ لیوان خامه صبحانه ۱۰۰گرم وانیل نوک ق چ گلاب ۵ ق غ ژلاتین ۳ ق غ زعفرون غلیظ ۲ ق غ آب سرد نصف لیوان ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنین و بزارین روی بخار کتری تا کاملا حل بشه. شیر و شکر رو بزارید رو شعله تا بجوشه.آخر کار گلاب و زعفرون رو اضافه کنین و شعله رو خاموش کرده و وانیل رو اضافه میکنیم. اجازه میدهیم تا دسر کاملا خنک شود و بعد خامه رو اضافه کرده و در اخر پودر ژلاتین را میریزیم و کاملا هم میزنیم تا مواد یکدست شوند. دقت کنین خامه را زمانی که دسر گرم هست نریزین چون میبره و دون دون میشه. دسر را در قالب ریخته و بمدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودشو بگیره و ببنده . بعد دورشو آزاد کرده و در ظرف برمیگردانیم. 🍲 @bebinobepaz
✔️مواد لازم👇🏾 یک بسته پودر ژله آلوئه ورا 3 الی 5عدد پرتغال چند عدد رنگ خوراکی 🎉دستور تهیه👇🏾 ابتدا پرتغال ها را از وسط به همون صورتی که تو ویدئو گذاشتم برش میدیم و بعد با چاقو گوشت پرتغال را با دقت جدا میکنیم و بعد ژله را در آب جوش بن ماری کرده و به مقداری از اون رنگ قرمز و به مقدار دیگرش رنگ سبز اضافه میکنیم این که چه تعداد رنگ باشه بستگی به سلیقه خودتون داره و بعد ژله ها را داخل پوست پرتغال ریخته و در یخچال می گذاریم وقتی کاملا ژله ها خودشون رو گرفتند از یخچال درمیاریم و با چاقو تیز برش میدیم👌👌 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پنینی مخلوط سینه مرغ و سبزیجات (قارچ، فلفل دلمه ای و سیب زمینی) 🍲 @bebinobepaz
. پنینی مخلوط سینه مرغ و سبزیجات (قارچ، فلفل دلمه ای و سیب زمینی) 😍😋😋 پانینی یا پَنینی به معنی "نان کوچک، نان غلتکی") یا پانینو (به معنی "نان رول شده") یک ساندویچ درست شده با نان ایتالیایی است که معمولاً به صورت برشته یا تُست شده و به شکل گرم، سرو می‌شود. در بسیاری از کشورهای انگلیسی زبان، پانینی محدود به نان خاصی نیست و با نانهای مختلفی تهیه می‌شود. مثلا نان باگت، سیاباتا (Ciabatta)، فوکاسیا (Focaccia) و میچتا (Michetta). برای تهیه این ساندویچ، نان به صورت افقی برش داده شده و با مواد حاضری مانند پنیر، ژامبون، مورتادلا (نوعی سوسیس ایتالیایی)، سالامی یا سایر مواد غذایی پر می‌شود. بعد از تکمیل مواد داخل نان، ساندویچ فشرده شده و برشته می‌شود و بعد از آن سرو می‌شود. 🥗🧀🥖🍗🍋🫒🥦 مواد لازم سینه مرغ حبه ای برش زده قارچ ورقه ای یا خرد شده سیب زمینی حبه ای برش زده جعفری تازه سبزیجات دلخواه کمی کره آب لیموترش نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر تخم گشنیز و ادویه های دلخواه اتواع پنیر (اختیاری) سس به دلخواه نان: طبق توضیح بالا به دلخواه 😋😋😋 طرز تهیه مایه داخل پنینی رو به دلخواه آماده میکنیم مرغ حبه ای رو با خیلی کم کره تفت میدیم تا تغییر رنگ بده و سفید بشه قارچ خرد شده سیب زمینی حبه ای سرخ شده و سبزیجات دلخواه رو آماده و با هم مخلوط میکنیم میتونیم پنیر رو به مایه گوشتی اضافه یا موقع تُست کردن ساندویچ ها به مواد اضافه منیم که من این بار از پنیر موزارلا رنده شده استفاده کردم سس مورد نظر رو در نان ریختم مایه داخل ساندویچ دوباره سس و مانند تصویر در دستگاه گریل، ساندویچ ساز یا تابه، گریل یا تست کنیم این ساندویچ برشته با ترکیبات دلخواه بسیااار خوشمزه است و همه دوست دارن 😉😋😍 🍲 @bebinobepaz
نوعی دونات ایتالیاییه که با کره یا پنیر ریکوتا پوشانده می شه. پوست لیمو یا پرتقال بهش اضافه و با بکینگ پودر مخلوط میشه. گفته می شه این نوع دونات ها از رومانی به ایتالیا اومده و به آن رومانی(پاپاناخ) میگن. نکته شیرین در موردش اینه که نه تنهاخوشمزس بلکه سریع آماده میشه، بنابراین می تونید فقط در نیم ساعت اونُ از ابتدا تا انتها آماده کنید. 🍩 🍩 🍩 🌸مواد لازم : 250 گرم پنیر ریکوتا 250 گرم آرد همه منظوره یک عدد تخم مرغ شکر 65 گرم وانیل کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال یا مخلوطی از هردو 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری نمک + روغن برای سرخ کردن 🌸کاور دونات: شکرُ با مقداری وانیل شکری مخلوط کن. 🌸طرز تهیه : تخم مرغ و شکرُ با هم مخلوط کرده و سپس ریکوتا و وانیل و پوست لیمو یا پرتقال رو اضافه کرده و مخلوط کن. آردُ با نمک و بکینگ پودر مخلوط کن، الک کن، به مخلوط پنیر اضافه کن و سعی کن خمیرُ با دست مخلوط کرده و ورز بدی (این نکته مهمه) به این نکته توجه کن که خمیر لطیف و چسبناک میشه (یعنی آرد اضافه نریز) روشُ بپوشون و ده دقیقه استراحت بده. سپس خمیرُ به چونه هایی یک اندازه تقسیم کن (اینجا وزنشون حدود 15 گرمه) و در دستت گلوله کن، نمیخواد خیلی ورز بدی و سعی کنی خیلی صافش کنی، چون خودش صاف می شه. بریم سراغ مهمترین قسمت یعنی سرخ کردن: دونات هارو در دمای 170 درجه سانتیگراد بین یک و نیم تا سه دقیقه سرخ کن، چون زمان سرخ کردن با توجه به سایزش فرق می کنه(همیشه یه دونه بردار و ببین پخته شده یا نه) پس از سرخ شدن از روغن بیرون بیار و بذار کمی در صافی بمونه، بعد بذار‌ش روی دستمال تا روغن اضافش گرفته بشه و سپس در شکر آمیخته با وانیل بغلتون. 🍲 @bebinobepaz
بلدرچین ۴ عدد پیاز ۲ عدد متوسط روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی دستور پخت کباب بلدرچین برای تهیه کباب بلدرچین ابتدا بلدرچین ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن زیتون و ۴ قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست مواد را روی گوشت بلدرچین ها ماساژ می دهیم. در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا به تمام نقاط گوشت بلدرچین ها برسند. حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه بوی زهم گوشت بلدرچین گرفته شود، طعم دار نیز شود. پس از اینکه گوشت بلدرچین به خوبی طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم. منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس بلدرچین ها را به سیخ می کشیم یا روی سینی طوری قرار میدهیم برای سیخ کردن بلدرچین ها بهتر است از دو سیخ کنار هم استفاده کنیم تا زمان چرخاندن بلدرچین ها روی منقل دچار مشکل نشویم. در این مرحله طوری ها را روی منقل می چینیم و به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت بلدرچین به صورت یکدست کباب شود. در میانه پخت کباب ها کره ذوب شده و زعفران باقیمانده را با برس روی کباب ها می مالیم تا لذیذتر شوند. البته مالید مخلوط کره و زعفران علاوه بر اینکه کباب بلدرچین را لذیذتر می کند، باعث می شود رنگ کباب ها بسیار زیباتر شود. 🍲 @bebinibepaz