اول لایک یادتون نره مهربونا ❤️ 😘 🌷
❤ لطفا پست ها رو لایک کنید و حتما کامنت بگذارید تا اینستا بقیه پس
#دسر_زعفرونی
مواد لازم:
شیر ۳لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
وانیل نوک ق چ
گلاب ۵ ق غ
ژلاتین ۳ ق غ
زعفرون غلیظ ۲ ق غ
آب سرد نصف لیوان
ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط کنین و بزارین روی بخار کتری تا کاملا حل بشه.
شیر و شکر رو بزارید رو شعله تا بجوشه.آخر کار گلاب و زعفرون رو اضافه کنین و شعله رو خاموش کرده و وانیل رو اضافه میکنیم.
اجازه میدهیم تا دسر کاملا خنک شود و بعد خامه رو اضافه کرده و در اخر پودر ژلاتین را میریزیم و کاملا هم میزنیم تا مواد یکدست شوند.
دقت کنین خامه را زمانی که دسر گرم هست نریزین چون میبره و دون دون میشه.
دسر را در قالب ریخته و بمدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودشو بگیره و ببنده .
بعد دورشو آزاد کرده و در ظرف برمیگردانیم.
🍲 @bebinobepaz
#ژله_پوست_پرتغالی
✔️مواد لازم👇🏾
یک بسته پودر ژله آلوئه ورا
3 الی 5عدد پرتغال
چند عدد رنگ خوراکی
🎉دستور تهیه👇🏾
ابتدا پرتغال ها را از وسط به همون صورتی که تو ویدئو گذاشتم برش میدیم و بعد با چاقو گوشت پرتغال را با دقت جدا میکنیم و بعد ژله را در آب جوش بن ماری کرده و به مقداری از اون رنگ قرمز و به مقدار دیگرش رنگ سبز اضافه میکنیم این که چه تعداد رنگ باشه بستگی به سلیقه خودتون داره و بعد ژله ها را داخل پوست پرتغال ریخته و در یخچال می گذاریم وقتی کاملا ژله ها خودشون رو گرفتند از یخچال درمیاریم و با چاقو تیز برش میدیم👌👌
🍲 @bebinobepaz
پنینی مخلوط سینه مرغ و سبزیجات
(قارچ، فلفل دلمه ای و سیب زمینی)
🍲 @bebinobepaz
.
پنینی مخلوط سینه مرغ و سبزیجات
(قارچ، فلفل دلمه ای و سیب زمینی)
😍😋😋
پانینی یا پَنینی به معنی "نان کوچک، نان غلتکی") یا پانینو (به معنی "نان رول شده") یک ساندویچ درست شده با نان ایتالیایی است که معمولاً به صورت برشته یا تُست شده و به شکل گرم، سرو میشود. در بسیاری از کشورهای انگلیسی زبان، پانینی محدود به نان خاصی نیست و با نانهای مختلفی تهیه میشود. مثلا نان باگت، سیاباتا (Ciabatta)، فوکاسیا (Focaccia) و میچتا (Michetta).
برای تهیه این ساندویچ، نان به صورت افقی برش داده شده و با مواد حاضری مانند پنیر، ژامبون، مورتادلا (نوعی سوسیس ایتالیایی)، سالامی یا سایر مواد غذایی پر میشود. بعد از تکمیل مواد داخل نان، ساندویچ فشرده شده و برشته میشود و بعد از آن سرو میشود.
🥗🧀🥖🍗🍋🫒🥦
مواد لازم
سینه مرغ حبه ای برش زده
قارچ ورقه ای یا خرد شده
سیب زمینی حبه ای برش زده
جعفری تازه
سبزیجات دلخواه
کمی کره
آب لیموترش
نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر تخم گشنیز و ادویه های دلخواه
اتواع پنیر (اختیاری)
سس به دلخواه
نان: طبق توضیح بالا به دلخواه
😋😋😋
طرز تهیه
مایه داخل پنینی رو به دلخواه آماده میکنیم
مرغ حبه ای رو با خیلی کم کره تفت میدیم تا تغییر رنگ بده و سفید بشه
قارچ خرد شده
سیب زمینی حبه ای سرخ شده
و سبزیجات دلخواه رو آماده و با هم مخلوط میکنیم
میتونیم پنیر رو به مایه گوشتی اضافه یا موقع تُست کردن ساندویچ ها به مواد اضافه منیم
که من این بار از پنیر موزارلا رنده شده استفاده کردم
سس مورد نظر رو در نان ریختم
مایه داخل ساندویچ
دوباره سس
و مانند تصویر در دستگاه گریل، ساندویچ ساز یا تابه، گریل یا تست کنیم
این ساندویچ برشته با ترکیبات دلخواه
بسیااار خوشمزه است و همه دوست دارن
😉😋😍
🍲 @bebinobepaz
#کاستانولی نوعی دونات ایتالیاییه که با کره یا پنیر ریکوتا پوشانده می شه.
پوست لیمو یا پرتقال بهش اضافه و با بکینگ پودر مخلوط میشه.
گفته می شه این نوع دونات ها از رومانی به ایتالیا اومده و به آن رومانی(پاپاناخ) میگن.
نکته شیرین در موردش اینه که نه تنهاخوشمزس بلکه سریع آماده میشه، بنابراین می تونید فقط در نیم ساعت اونُ از ابتدا تا انتها آماده کنید.
#دونات 🍩
#کاستانولی 🍩
#دونات_ایتالیایی 🍩
🌸مواد لازم :
250 گرم پنیر ریکوتا
250 گرم آرد همه منظوره
یک عدد تخم مرغ
شکر 65 گرم
وانیل کمی
رنده پوست لیمو یا پرتقال یا مخلوطی از هردو
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری نمک
+ روغن برای سرخ کردن
🌸کاور دونات:
شکرُ با مقداری وانیل شکری مخلوط کن.
🌸طرز تهیه :
تخم مرغ و شکرُ با هم مخلوط کرده و سپس ریکوتا و وانیل و پوست لیمو یا پرتقال رو اضافه کرده و مخلوط کن.
آردُ با نمک و بکینگ پودر مخلوط کن، الک کن، به مخلوط پنیر اضافه کن و سعی کن خمیرُ با دست مخلوط کرده و ورز بدی (این نکته مهمه) به این نکته توجه کن که خمیر لطیف و چسبناک میشه (یعنی آرد اضافه نریز) روشُ بپوشون و ده دقیقه استراحت بده.
سپس خمیرُ به چونه هایی یک اندازه تقسیم کن (اینجا وزنشون حدود 15 گرمه) و در دستت گلوله کن، نمیخواد خیلی ورز بدی و سعی کنی خیلی صافش کنی، چون خودش صاف می شه.
بریم سراغ مهمترین قسمت یعنی سرخ کردن:
دونات هارو در دمای 170 درجه سانتیگراد بین یک و نیم تا سه دقیقه سرخ کن، چون زمان سرخ کردن با توجه به سایزش فرق می کنه(همیشه یه دونه بردار و ببین پخته شده یا نه) پس از سرخ شدن از روغن بیرون بیار و بذار کمی در صافی بمونه، بعد بذارش روی دستمال تا روغن اضافش گرفته بشه و سپس در شکر آمیخته با وانیل بغلتون.
🍲 @bebinobepaz
#بلدرچین_کبابی
بلدرچین ۴ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
دستور پخت کباب بلدرچین
برای تهیه کباب بلدرچین ابتدا بلدرچین ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن زیتون و ۴ قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست مواد را روی گوشت بلدرچین ها ماساژ می دهیم.
در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا به تمام نقاط گوشت بلدرچین ها برسند.
حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه بوی زهم گوشت بلدرچین گرفته شود، طعم دار نیز شود. پس از اینکه گوشت بلدرچین به خوبی طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم.
منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس بلدرچین ها را به سیخ می کشیم یا روی سینی طوری قرار میدهیم برای سیخ کردن بلدرچین ها بهتر است از دو سیخ کنار هم استفاده کنیم تا زمان چرخاندن بلدرچین ها روی منقل دچار مشکل نشویم.
در این مرحله طوری ها را روی منقل می چینیم و به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت بلدرچین به صورت یکدست کباب شود. در میانه پخت کباب ها کره ذوب شده و زعفران باقیمانده را با برس روی کباب ها می مالیم تا لذیذتر شوند.
البته مالید مخلوط کره و زعفران علاوه بر اینکه کباب بلدرچین را لذیذتر می کند، باعث می شود رنگ کباب ها بسیار زیباتر شود.
🍲 @bebinibepaz
دو نعمت وجود دارد که مردم نمی توانند به درستی از آن قدردانی کنند یکی از آنها سلامتی و دیگری وقت آزاد است.
خمیر یوفکا ۳ عدد
اسفناج نیم کیلو
هویج ۴-۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۵۰-۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
برای خیس کردن یوفکاها:
آب نصف لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
یک زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال
خمیر یوفکایی که در این بورک استفاده میشه به شکل دایره های خیلی بزرگه،از اون مدل یوفکا اگر پیدا نکردین میتونید نون لواش دایره استفاده کنید
طرز تهیه:
اول از همه پیاز داغ کنید و ادویه ها رو بهش اضافه کنید و بزارید کنار
برگهای اسفناج روکه شسته و خرد کردین بزارید بپزه تا ابش کشیده بشه و بعد بهش کمی پیاز داغ اضافه کنید
به همین شکل گوشت چرخ کرده رو هم با پیاز تفت بدین و آماده کنید.
هویجها رو هم رنده کرده و کمی در روغن تفت بدین.
حالا یکی از یوفکاها رو روی سفره پهن کنید و از مخلوط آب و روغن روش بریزید.سپس هویج آماده شده رو روش پخش کنید.یک لایه یوفکای دیگه رو بزارید،آب و روغن بریزید و گوشت رو روش پخش کنید.
به همین ترتیب روی لایه آخر هم اسفناج بریزید.و بعد رول کنید
بورک رو از وسط نصف کنید و پس از رومال کردن در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به آرامی بپزید تا روش طلایی بشه.
بعد ازاینکه از فر دراومد اجازه بدین داغی اولیه اش بره و سپس ببرید و سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
سلام سلام صدتا سلام
کیک های میوه ای معمولا خیلی خوشمزه و پرطرفدار هستن، کیک نارنگی هم
خوشمزس به شرطی که از نارنگی های شیرین استفاده کنی.
بجای نارنگی میتونی از انواع میوه ها استفاده کنی و کیک های متنوع بپزی.
#کیک_میوه_ای
#کیک_نارنگی با ژله بریلو نارنگی
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
پوره نارنگی 1 پیمانه
روغن مایع 2/3 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق چ
وانیل 1/8 ق چ
رنده پوست نارنگی 1/4 ق چ
نمک 1 پنس
طرز تهیه :
ابتدا پوست یکی از نارنگی ها را به رنده بکشید تا به اندازه 1/4 ق چ پوست رنده شده داشته باشید، سپس نارنگی ها را پوست گرفته و هسته آنها را خارج کنید و با میکسر یا بلندر آنها را پوره کنید و از یک صافی رد کنید تا پوست های درشت جدا شوند و پوره نارنگی یکدستی داشته باشید. به 3 تا 4 نارنگی شیرین متوسط نیاز است.
آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.
قالب دلخواه را با کره چرب و آنرا آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.
تخم مرغ و وانیل و رنده پوست نارنگی و شکر را حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس پوره نارنگی و روغن مایع را اضافه کرده و 1 دقیقه در حد مخلوط شدن بزنید.
مواد خشک را اضافه و با لیسک مخلوط کنید یا در حد 15 ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
مایه را در قالب ریخته و برای 45 تا 55 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بپزد. بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و تزیین و سرو کنید.
.
.
پ.ن: ترجیحا کیک های میوه ای را در قالب شیفون (میان تهی) بپزید.
پ.ن: میتوانید کیک را در تابه دوطرفه یا در فر دستساز روی اجاق گاز بپزید.
پ.ن: برای تزیین کمی ژله بریلو ساده را با آب نارنگی و یک قطره رنگ خوراکی نارنجی مخلوط کردم و روی کیک ریختم و با برش های نارنگی سرو کردم.
برای #سس_نارنگی میتوانید 1 ق غ نشاسته ذرت را با نصف پیمانه آب نارنگی و 2 ق غ شکر یا عسل مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد و بعد از خنک شدن روی کیک بریزید.
.
🍲 @bebinobepaz
رولت با سس قارچ و پنیر
مواد لازم:
500گرم گوشت چرخ کرده
1 فنجان کوچک آرد سوخاری
1 قاشق غذاخوری آب سرد
1 پیاز متوسط (آب رنده بگیرید فقط تفاله آن)
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
برای داخل:
1 بسته قارچ
1 عدد فلفل دلمه ای
2 عدد فلفل سبز
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل فلفل سیاه، پاپریکا
پنیر چدار
آماده سازی :
ابتدا تمام مواد گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته و خوب ورز می دهیم. حداقل 15 دقیقه ورز دهید. آن را سلفون بکشید در یخچال استراحت دهید، حداقل 2 ساعت استراحت دهید. سپس قارچ ها را ریز خرد کنید. آن را در یک تابه داغ قرار دهید و اجازه دهید آب آن جذب شود و صبر کنید سپس 1 قاشق چایخوری کره بردارید و فلفل های ریز خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. ادویه ها و نمک را اضافه کنید ۳ دقیقه دیگر هم بزنید. خمیر کوفته رو در هر سایزی که میخوای جدا کن (من تک تک تکه بزرگ درست کردم میتونی کوچیکش کنی) سلفون که روی پیشخوان باز کنید . گوشت نازک باز کنید کمی مواد قارچ و پنیر چدار اضافه کنید و ببندید لبه ها را خوب فشار دهید تا باز نشود. سپس آن را در ماهیتابه تفلون یا چدنی که کره به آن اضافه می کنیم، روی حرارت متوسط بپزید. نوش جان
.
🍲 @bebinobepaz
#سینی_سیب_زمینی_خامه_ای 🥘
مواد لازم🔻
پیاز : ۱ عدد
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
سیر : ۳ حبه
فلفل تند : ۱ عدد
سینه مرغ : نیم کیلو
رب گوجهفرنگی : ۲ ق غ خ
فلفل سیاه : ۱ ق چ خ
پاپریکا : ۱ ق چ خ
عصاره مرغ : ۱ عدد
سس بشامل : ۱ پیمانه
طرز تهیه🔥
۱.سیر ، فلفل دلمهای ، پیاز و فلفل تند رو ریز خرد کن تفت بده.
۲.بعد نیم کیلو سینه مرغُ که به قطعات کوچک خرد شده اضافه کن.
۳.دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی.
۴.یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و به همان مقدار پاپریکا و یک عدد عصاره مرغ اضافه کن.
۵.مواد تفت بده تا سینه مرغ پخته بشه.
۶.در آخر یک پیمانه سس بشامل اضافه کن.
۷.در سینی فر ابتدا سیب زمینی مکعبی خرد شده و سرخ شده یا آب پز رو بریز.
۸.روی سیب زمینی ها، مخلوط مرغ خامه ای رو بریز در صورت تمایل میتونی روی مخلوط مرغ جعفری خرد شده بریزی.
۹.در نهایت روشُ با پنیر موزارلا بپوشون.
۱۰.در فر بذار (حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه) تا پنیر آب بشه و روش طلایی بشه، و داغ سرو کن.
📍میتونی ۳دقیقه برای طلایی شدن روی غذا را گریل کنی.
نوش جانتون😍🌹
🍲 @bebinobepaz
😍#سيب_زميني_تنوري 😍
روزتون بخير😍
با این روش سیب زمینی تنوری دیگه از سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمی کنید 😉
۴ الی ۵ عدد #سيب_زميني رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر یا ۳ عدد سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر در صورت تمایل ( مثل آویشن )، یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد.نوش جان 🌹
پ.ن : اگر در سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید بسیار بهتر است
🍲 @bebinobepaz
یک سالاد غول پیکر تاکو 😍
موادلازم:
* کاهو تازه،
*گوشت گاو،
* پنیر،
*خامه ای،
*آووکادو، Cilantro، پنیر،
*لوبیا سیاه،
*ذرت،
*پیاز قرمز،
*گوجه فرنگی،
*جلاپنو فلفل،
*گوجه فرنگی
(این ترکیبات فوق العاده انعطاف پذیر هستند و شما حتی می توانید از Doritos به جای تراشه های ترتیلا استفاده کنید!) پانسمان سالاد خیلی سریع است و کاملا خوشمزه است، فقط یک ترکیب ساده از سالسا و خامه ترش، (قسمت های مساوی از هر یک)، با یک چاشنی کمی Taco شما می توانید یک بسته چاشنی TACO را برای یک میانبر سریع / راحت استفاده کنید،
🍲 @bebinobepaz
😃پوره سیبزمینی با مرغ و قارچ امتحان کردین؟!
🌸مواد لازم:
سیبزمینی ۵ عدد متوسط
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچیک
آبلیمو ۲ ق.غ
کره ۲ ق.غ
شیر نصف لیوان
نمک ، فلفل ، پودر سیر، آویشن،زردچوبه به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
ابتدا سیبزمینی هارو میزاریم تا آبپز بشه.
در حین آب پز شدن مواد مرغ و قارچ رو آماده میکنیم، داخل تابه ۱ ق.غ روغن و ۱ ق.غ کره میریزیم و میزاریم روی حرارت بالا تا داغ بشه.
بعد سینه مرغ، قارچ و فلفل دلمه ای رو که از قبل نگینی خورد کردیم بهش اضافه میکنیم، سپس آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زرد چوبه بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.
به اندازه ای تفت میدیم که آب قارچ و مرغ تبخیر بشه و مرغ ها بپزه. بعد کنار میزاریم.
بعد از آبپز شدن، سیبزمینی هارو پوست میکنم و بهش شیر، کره و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و همه رو باهم پوره میکنیم.
(سیبزمینیها اگه خیلی سرد شدن، گرم کنید بعد مواد رو بهش اضافه کنید که کره خوب باهاش ترکیب بشه.)
داخل ظرفی که میخواید بزارید توی فر پوره سیبزمینی رو پهن کنید و مواد مور و قارچ رو داخلش بریزید و روش پنیر پیتزا بریزید.
داخل فر بادمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده میزاریم تا پنیر آب بشه و روش طلایی بشه.
نوش جاااننن🤤
🍲 @bebinobepaz
اوتمیل خوشمزه جو دو سر 😍😋
🥣جو دوسر شبانه🥣
🌟مواد لازم 🌟
- 60 گرم جو
- 1 قاشق غذاخوری دانه چیا
- 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
- 175 میلی لیتر شیر جو دوسر
- 100 گرم ماست سویا
🌟روش 🌟
1. همه مواد را داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. بگذارید یک شب یا حداقل چند ساعت در یخچال بماند. (در صورت تمایل می توانید شیرین کننده اضافه کنید اما با لایه کارامل روی آن به اندازه کافی شیرین است.)
🍯لایه کارامل خرما🍯
🌟مواد لازم 🌟
- 3 تا 4 عدد خرمای بدون هسته
- 1/2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
- یک پیمانه نمک
🌟روش 🌟
1. خرماها را در ظرفی بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. بگذارید حدود 1 ساعت بمانند.
2. می توانید آنها را با یک چنگال با کمی آب له کنید (اگر به اندازه کافی نرم باشند! مال من بود) یا آنها را با کمی آب مخلوط کنید تا خمیری به دست آید.
3. کره بادام زمینی و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
🍫تاپینگ🍫
- 30 گرم شکلات تلخ، ذوب شده
- یک مشت بادام زمینی شور🥜
🌈
جو دوسر را داخل ظرفی بریزید و سطح آن را صاف کنید. کارامل را به طور مساوی روی آن پخش کنید. شکلات آب شده را به طور یکنواخت روی کارامل بریزید و در آخر بادام زمینی را اضافه کنید!
حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که شکلات سفت شود در یخچال نگهداری کنید. لذت ببرید🤤🤤
🍲 @bebinobepaz
#کیک_سه_تخم_مرغی
#کیک_بدون_فر
کیک هات چاکلت سه تخم مرغی 😊
بدون فر روی اجاق گاز 🤩
❤️❤️❤️خیلی خیلی این کیک خوشمزه هست بافتش پوک و عالی داره (یک مدل کیک کافی شاپی هست)
سه عدد تخم مرغ و باهمزن سه دقیقه میزنیم تا حجیم بشه بعد یک پیمانه شکر و کم کم بهش اضافه میکنیم و سه دقیقه خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه.این مرحله در پف و بافت کیک تاثیر گذاره😄📌
یک لیوان شیر گرم (جایگزین اب گرم) داریم دو بسته پودر هات چاکلت و داخل شیر ریخته هم میزنیم و زمانی که میخوایم این مخلوط و اضافه کنیم باید همزن روشن باشه تا تخم مرغ ها نبندن.
یک دقیقه هم میزنیم.
حالا دو سوم لیوان روغن داریم و یک سوم لیوان پودر کاکاو .
میخوایم رنگ کیک پررنگ تر بشه پس پودر کاکاو رو اول در روغن مخلوط کرده .
بعد این ترکیب و به مواد دیگه اضافه کرده یک دقیقه هم میزنیم.
ارد دو لیوان بعلاوه یک چهارم لیوان .بکینگ پودر یه ق چ سرپر ۳ بار باهم الک میکنیم .
و طی سه مرحله به مواد اضافه کرده باهمزن دستی .لیسک یا چنگال مخلوط میکنیم.
همزن برقی نبایددددد دراین مرحله استفاده بشه.📌
و فقط درحدی که ارد مخلوط بشه هم میزنیم نه بیشترررر📌
قالب میان تهی (شیفون دار) بهتره حتما استفاده کنید.
سایز قالب ۲۳ در ارتفاع ۸ سانته
با ارده چربش کردم .(ارده از کنجد تهیه میشه)
دیگه کیک به قالب نمیچسبه و ارد پاشی نداره.
نکته مهم حتما بزارید کیک سرد بشه بعد از قالب خارجش کنید📌
فر دست ساز
به روش فر دست ساز پختم روی اجاق گاز
یه قابلمه بزرگ و حالا هرجنسی بود مهم نیست
گذاشتم نیم ساعت گرم شد با دربش
بعد کف این قابلمه یه ظرف فلزی مثل تابه کوچیک بصورت برعکس گذاشتم
اینکار برای اینکه مواد کیک مستقیم ته قابلمه نباشه
و یک فاصله چندسانتی بین کف قابلمه و ظرف مواد باشه .
حالا ظرف مواد و روی این تابه میزارم و درب قابلمه رو دم کنی ضخیم میزارم.
در حین پخت حتی ۱ ثانیه درب قابلمه رو برندارید پف کیک میخوابه
حدودا بعد یک ساعت یا یک ساعت ورب چک کنید.
حرارت مثل دم کردن پلو باشه.
برای پخت در تستر درجه ۱۶۰ بمدت ۳۵ تا ۵۰ دقیقه چک شود.
برای پخت در فر درجه ۱۸۰ بمدت ۳۵ تا ۵۰ دقیقه چک شود.
📌📌نکته : اگر مرحله اول که زدن تخم مرغ و شکره رو خوب انجام بدید حجم موادتون زیاد میشه و توی این سایز قالب همش جا نمیشه برای همین من باقی موادو در دو لیوان کاغذی هم پختم.
🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
سالاد نخود سوخاری تند 😍🌱 🍲 @bebinobepaz
سالاد نخود سوخاری تند 😍🌱
موادلازم:
6 فنجان بسته بندی شده سبزی انتخابی (من از کاهوی رومینه خرد شده استفاده کردم، اما آروگولا یا مخلوط سبزی بچه عالی خواهد بود)
1 آووکادو بزرگ، برش داده شده و با آب لیموی تازه
2 فنجان گوجه گیلاسی، نصف شده
2 قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
1 پیاز قرمز متوسط، نازک برش داده شده
1/3 فنجان زیتون کالاماتا بدون هسته
1/3 فنجان پنیر فتا خرد شده
4 تخم مرغ آب پز سفت، پوست کنده و خرد شده
2 (15 اونس) قوطی نخود، آبکش شده و خوب آبکشی شده، اجازه دهید کمی در هوا خشک شود
2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
1/2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
1 قاشق چایخوری نمک سیر
1/4 قاشق چایخوری فلفل
برای درست کردن پانسمان:
1 لیموترش تازه بزرگ، آب گرفته
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
2 حبه سیر تازه، خرد شده
نمک دریا و فلفل، به مزه (حدود 1/8 قاشق چایخوری از هر کدام)
دستورالعمل ها:
فر خود را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. و یک ورقه پخت لبه دار بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.
نخود را به سینی اضافه کنید و با پودر چیلی، پاپریکا، زیره سبز، نمک سیر و فلفل بپاشید.
با روغن بریزید و خوب هم بزنید تا همه آنها به خوبی پوشش داده شوند.
نخودها را در یک لایه بچینید و به مدت 25 تا 30 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی تیره و ترد شوند و یک یا دو بار در زمان تفت دادن بریزید.
در همین حال، در یک شیشه کوچک، همه مواد سس را اضافه کنید و به شدت تکان دهید تا امولسیون شود، یا به سادگی مواد سس را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
کنار بگذارید.
سبزی های مورد علاقه خود را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با نخود ترد، گوجه فرنگی گیلاسی، پیاز، آووکادو، زیتون، فتا و تخم مرغ سفت بریزید. یا مواد را به طور مساوی بین 4 کاسه سرو جداگانه تقسیم کنید.
بریزید، سپس به آرامی سالاد خود را با سس خانگی بریزید و لذت ببرید! ❤
🍲 @bebinobepaz
بفرست برای اونیکه عاشق سوپه🤤👍
سوپ ورمیشل جاافتاده و خوشمزه 😍
🌸مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
سیبزمینی ۱ عدد
هویج ۱ عدد
ورمیشل ۱ لیوان
رب گوجه ۱.۵ ق.غ
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
زردچوبه نصف ق.چ
نمک، فلفل سیاه، جعفری تازه، لیموترش به میزان دلخواه
ابتدا سینه مرغ رو با یک ق.چ نمک میزاریم آب پز بشه.
پیاز رو که نگینی خرد کردیم با روغن یک مقدار تفت میدیم تا نرم شه ، بعد بهش زردچوبه اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم تا بوی خامی زردچوبه از بین بره بعد مرغ آب پز شده رو ریش ریش میکنیم و بهش اضافه میکنیم ، نمک و فلفل میزنیم و یکم تفت میدیم.
به مواد رب اضافه میکنیم یکم تفت میدیم تا رب رنگ باز کنه بعد بهش آبی که مرغ داخش آبپز شده و آب اضافه میکنیم (اگه کم بود آب معمولی اضافه کنید کلا ۶ یا ۷ لیوان آب) در قابلمه رو میزاریم تا برای ۲۰ دقیقه مواد بپزه.
بعد از ۲۰ دقیقه هویج نگینی شده و گوجه پوره شده رو بهش اضافه میکنیم و برای ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه.
بعد به مواد سیب زمینی نگینی اضافه میکنیم و برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه(اینجا تا زمانی میزاریم مواد بپزه که هویج و سیب زمینی نرم شده باشند)
بعد از این مدت رشته ورمیشل (رشته فرنگی) به مواد اضافه میکنیم و بعد هم میزنیم تا رشته ها به هم نچسبند و برای حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه و جا بیوفته.
در نهایت (۵دقیقه آخر) به مواد جعفری ریز شده و آبلیمو اضافه میکنیم و نمک و فلفل سوپ رو تو این مرحله تنظیم میکنیم.
نوش جان🥰
🍲 @bebinobepaz
..حتما یه بار امتحان کنید طعمش خوشمزه و عالی😍
رولت با سس قارچ و پنیر
مواد لازم:
500گرم گوشت چرخ کرده
1 فنجان کوچک آرد سوخاری
1 قاشق غذاخوری آب سرد
1 پیاز متوسط (آب رنده بگیرید فقط تفاله آن)
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
برای داخل:
1 بسته قارچ
1 عدد فلفل دلمه ای
2 عدد فلفل سبز
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل فلفل سیاه، پاپریکا
پنیر چدار
آماده سازی :
ابتدا تمام مواد گوشت چرخ کرده را در ظرفی ریخته و خوب ورز می دهیم. حداقل 15 دقیقه ورز دهید. آن را سلفون بکشید در یخچال استراحت دهید، حداقل 2 ساعت استراحت دهید. سپس قارچ ها را ریز خرد کنید. آن را در یک تابه داغ قرار دهید و اجازه دهید آب آن جذب شود و صبر کنید سپس 1 قاشق چایخوری کره بردارید و فلفل های ریز خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. ادویه ها و نمک را اضافه کنید ۳ دقیقه دیگر هم بزنید. خمیر کوفته رو در هر سایزی که میخوای جدا کن (من تک تک تکه بزرگ درست کردم میتونی کوچیکش کنی) سلفون که روی پیشخوان باز کنید . گوشت نازک باز کنید کمی مواد قارچ و پنیر چدار اضافه کنید و ببندید لبه ها را خوب فشار دهید تا باز نشود. سپس آن را در ماهیتابه تفلون یا چدنی که کره به آن اضافه می کنیم، روی حرارت متوسط بپزید. نوش جان
.
🍲 @bebinobepaz
patates püresi yatağinda schnitzel
(شنیسل مرغ باپوره سیب زمینی)
موادلازم:
سینه مرغ 1 کیلوگرم
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
آویشن خیلی کم
1 حبه سیر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذاخوری ماست
برای سوخاری❣️
2 لیوان آرد سوخاری
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان آرد
روغن برای سرخ کردن
برای پوره سیب زمینی؛❣️
1 کیلوگرم سیب زمینی
100 گرم کره
1 لیوان آب شیر
نمک
طرزتهیه:
پس از شستن سینه مرغ، انهارا از وسط نصف کرده و به صورت نواری نه چندان عمیق برش می دهیم بطوریکه گوشتمون یک تیکه باقی بماند
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و ماست و روغن و سیر را رنده می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و اگر وقت داشتید 1 الی 2 ساعت اجازه بدین استراحت بکنه و خوب سس را جذب بکند
آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری را در کاسه های جداگانه می ریزیم و تخم مرغ را هم می زنیم
مرغمون را ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری میغلتونیم و سپس در روغن داغ سرخ می کنیم
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و در قابلمه مناسبی بریزید و آب اضافه کنید و روی اجاق بزارین تا نرم شوند
سیب زمینی های پخته شده را آبکش می کنیم و با چنگال یاهرچیز دیگه خوب له می کنیم
کره، نمک را اضافه کرده و هم میزنیم تا کره ذوب شود.
بعد شیر رو اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم و با شنیسل مرغمون سرو میکنیم
نوش جانتون
🍲 @bebinobepaz
این ماکارونی سیخیه که خیلییی وایرال شدهههه😃 ماام درست کنیم خببب😁
🌸مواد لازم برای ۶ عدد سیخ:
نصف بسته ماکارونی
نصف گوجه
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۱ ق.غ
جعفری تازه به میزان لازم
رب گوجه نصف ق.غ
پنیر پیتزا
زیتون
ابتدا ماکارونی رو داخل آب جوش میریزیم، نمک و روغن بهش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه تا زمانی که نرم بشه.
توی این مدت سس فینگر فود رو درست میکنیم: گوجه، سیر، رب گوجه، جعفری، نمک فلفل سیاه، آب، روغن زیتون رو با هم میکس میکنیم.
بعد از اینکه ماکارونی پخت آبکش میکنیم و داخل سیخ چوبی میزنیم.
روی کاغذ روغنی داخل سینی فر میچینیم و روش از سسی که درست کردیم میزنیم.
روش پنیر پیتزا، سوسیس و زیتون میچینیم و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد میزاریم تا پنیر کاملا آب بشه و سوسیسا بپزه.
نوش جان🤩
🍲 @bebinobepaz
گوشت قلقلی لذیذ و خفن🤤…
🌸مواد لازم برای ۲ نفر:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک ۱ ق.چ
فلفل سیاه ۱ ق.چ
زردچوبه نصف ق.چ
پودر سوخاری ۱ ق.غ
رب گوجه ۱.۵ ق.غ
نصف پیاز رو با ریز ترین رنده ، رنده میکنیم توی صافی میزاریم یه مقدار آبشو میگیریم ، ولی همه آبشو نمیگیریم که گوشتمون خشک نباشه.
پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، نوک ق.چ زردچوبه ، پودر سوخاری و گوشت رو وزر میدیم بعد میزاریم داخل یخچال برای دو ساعت تا استراحت کنه.
بعد گوشت رو با دست قلقلی میکنیم 😅 و تو روغن داغ تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه بعد اونارو کنار میزاریم.
نصف دیگه پیاز رو نگینی خرد میکنیم تو روغن تفت میدیم تا نرم شه بعد بهش نوک ق.چ زردچوبه اضافه میکنیم و بعد از یکم تفت دادن رب رو بهش اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم تا رنگباز کنه.
بعد بهش یک الی ۱.۵ پیمانه آب اضافه میکنیم ، وقتی قل زد زیرشو کم میکنیم میزاریم تا سسمون غلیظ بشه.
وقتی غلیظ شد ، به مقدار از سس رو تست میکنیم و نمک و فلفل اونو تنظیم میکنیم، اگر دوست داشتید میتونید آبلیمو هم تو این مرحله اضافه کنید ، در نهایت گوشت هارو روی سس اضافه کنید درشو میبندیم بعد از ۱۵ دقیقه پخت ، خورشت گوشت قلقلی خوشمزمون آمادستتتتت!
🍲 @bebinobepaz
دوستای خوبمممم آموزش امشبمون یه اسنک آسون و خوشمزس که زود و فوری آماده میشه و برای شام یا تولد و دورهمی یه انتخاب عاالیه❤️😋
.
#اسنک_هندی
.
مواد لازم
نان تست: 4 عدد
گوجه فرنگی: 1 عدد یا گوجه گیلاسی به مقدار لازم
فلفل دلمه سبز : نصف یه عدد
ذرت پخته شده : 2 ق غ
پنیر پیتزا : 4 تا 5 ق غ
سوسیس انگشتی : در صورت تمایل
نمک و فلفل به مقدار لازم
آویشن : به مقدار لازم
سس تند یا کچاپ: 2 ق غذاخوری
.
طرز تهیه :
ابتدا سوسیس ها رو حلقه حلقه میکنیم، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو نگینی خرد میکنیم.
سپس ذرت، پنیر، نمک، فلفل، آویشن و سس گوجه را با مواد مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.
حالا 4 عدد نون تست رو داخل سيني فر که کمی چرب شده قرار میدیم، روی نون ها رو با کمی کره یا روغن چرب میکنیم و از مواد روی نون ها میریزیم و سپس در فر که ازقبل گرم شده با حرارت 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدیم تا پنیرها آب بشه. بعد از اینکه پخت با چاقو از وسط برش میزنیم و نوش جان میکنیم❤️
.
🔺اگر به جای فر از تابه استفاده میکنید:
ابتدا با کمی روغن یا کره تابه رو چرب میکنیم و اسنک ها رو داخلش قرار میدیم، درب تابه رو میبندیم تا با حرارت کم آماده بشن و پنیر آب بشه😋
.
.
.
.
.
.
🍲 @bebinobepaz