دسر مدرن بانوفی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای2️⃣نفر
#بیسکویت (خرد شده به تکه های کوچک) ۷۰ گرم
#موز (حلقه شده) ۲ عدد
#پودر_شکر ۴ قاشق غذا خوری
#خامه ۲۳۵ گرم
#کارامل ۳۰۰ گرم
طرز تهیه
1️⃣مواد اولیه و 2 ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید.
2️⃣ همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده
3️⃣ ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید
4️⃣ سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید.
5️⃣ حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).
6️⃣ خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید.
7️⃣ روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید
8️⃣حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید.
9️⃣ در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
اردور گوجه فرنگی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای👈 ۱۲ 👉نفر
🍴گوجه فرنگی گیلاسی (چری یا ریز) ۵۰۰ گرم
🍴پنیر موزارلا (موتزارلا) به مقدار لازم
🍴روغن زیتون ۱/۴ فنجان
🍴سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری
🍴ریحان به مقدار لازم
🍴نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1️⃣ ابتدا #پنیر را به شكل مكعب و به یک اندازه برش بزنید. #گوجه های گیلاسی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید ، هر مکعب پنیر را میان دو برش گوجه قرار دهید و با خلال دندان آنها را به هم متصل کنید و روی آن یك برگ #ریحان قرار دهید.
2️⃣ درون کاسه ای #روغن_زیتون ، سرکه #بالزامیک ، #نمک و #فلفل را مخلوط کنید سپس با قاشق روی گوجه های آماده شده بریزید.اردور را نیم ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد با #نان سرو كنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
خورش گوجه سبز چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای۴ نفر
👈پیاز ۳ عدد
👈گوشت ۳۰۰ گرم
👈سبزی (شامل نعنا و جعفری تازه) ۳۰۰ گرم
👈گوجه سبز ۵۰۰ گرم
👈برگ بو ۲ عدد
👈گرد غوره به مقدار لازم
👈نمک و زردچوبه به مقدار لازم
👈آبغوره (اختیاری) به مقدار لازم
طرز تهیه
1️⃣ ابتدا 2عدد از پیاز ها را به چهار قسمت تقسیم كرده و با مقداری روغن تفت داده و بعد گوشت را شسته و به صورت خورشتی خرد كرده و اضافه كنید
2️⃣ گوشت را كمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر كند و بعد مقداری زردچوبه اضافه كرده و تفت دهید و اجازه دهید با مقداری آب و برگ بو گوشت بپزد .(مقدار زیادی آب بریزید).
3️⃣ گوجه سبز ها را یا به صورت درسته یا نصف شده كمی نمك بزنید. جعفری و نعنا را خرد كنید و پیاز باقی مانده را ریز كرده و در روغن سرخ كنید و بعد سبزی را اضافه كرده و كمی سرخ كنید
4️⃣ گوشت پخته شده را از مواد اضافی جدا كرده و به سبزی اضافه كرده و باقی مانده آب گوشت را صاف كرده و به مواد بیفزایید و اگر آب آن كم بود كمی آب جوش اضافه كرده و ادویه را نیز به مواد اضافه كنید.
5️⃣ 30 دقیقه مانده به جا افتادن خورش آبغوره و گرد لیمو و گوجه سبز را اضافه كنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
سوپ چربی سوز چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای3️⃣ نفر
👈گوجه فرنگی (درشت) ۵ عدد
👈فلفل دلمه ای ۲ عدد
👈پیاز ۳ عدد
👈هویج ۳ عدد
👈گل کلم (سفید و خرد شده) ۲ لیوان
👈کرفس (خرد شده) ۱ لیوان
👈زعفران (آبکرده) ۱ قاشق سوپ خوری
👈نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه
1️⃣ابتدا درون قابلمه آب و مقداری آبلیمو بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. گوجه فرنگی را پوست كنده و پوره كنید و به همراه سبزیجات شسته شده و خرد شده(به صورت نگینی ریز)داخل قابلمه در حال جوش بریزید.
2️⃣ به مدت 1 ساعت اجازه دهید سوپ آرام بجوشد و آماده شود( در این مدت چند بار سوپ را هم بزنید ) سپس نمک و فلفل را اندازه کرده و زعفران و آبلیمو به مواد اضافه كنید و 15 دقیقه دیگر بگذارید سوپ جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و میل کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
دستور تهیه دسر بوراتوس چگونه است؟😋😍
مواد لازم برای👈۶ 👉نفر
مواد اصلی
🍮پنیر ماسکارپونه ۱ بسته
🍮دنت با هر طعمی ۱ عدد
🍼شیر ۲۵۰ گرم
🍮بستنی وانیلی ۲۵۰ گرم
🍮پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1️⃣ ابتدا بستنی و شیر و ژلاتین رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید تا ژلاتین حل بشه,نیازی نیست که مواد بجوشه,فقط ژلاتین باید حل بشه و بعد از روی حرارت بردارید.
2️⃣ پنیر ماسکار پونه و دنت (هر طعم دنتی که خواستید)رو به مواد اضافه کنید و باهمزن خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه .من از صافی هم رد کردم تا کاملا یکدست بشه
3️⃣ قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و به مدت ٧ساعت داخل یخچال قرار بدید تا سفت بشه
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
پوره سیب زمینی کلاسیک چگونه تهیه میشود؟😋😍
🥔🥔🥔🥔
مواد لازم برای👈۵👉 نفر
#سیب_زمینی ۱ کیلوگرم
#نمک و #فلفل به مقدار لازم
#خامه ۱/۲ پیمانه
#شیر ۱/۲ پیمانه
#کره ۶۰ گرم
طرز تهیه
1️⃣ ابتدا سیبزمینیها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس در قطعات 2 سانتیمتری خرد کنید.
2️⃣ در یک قابلمۀ مناسب، سیبزمینیها را به همراه 2 قاشق غذاخوری نمک قرار دهید. روی آن آب سرد بریزید به طوری که 4 سانتیمتر آب روی آنها را بگیرد و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا جوش آید. پس از اینکه آبِ آن جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا به آرامی حدود 8 الی 10 دقیقه جوش بزند
3️⃣در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا کره کاملاً ذوب شود
4️⃣پس از اینکه سیبزمینیها کاملاً ترد شدند، آنها را از آب خارج کنید و با گوشت کوب بکوبید تا کاملاً له شود.
5️⃣ مخلوط خامه را داغ کنید و روی آن بریزید و کاملاً مخلوط و داغ سرو کنید
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
نوشیدنی خنک توتفرنگی چگونه تهیه میشود؟😋😍
مواد لازم برای👈۱۶👉 نفر
👈یخ به مقدار لازم
👈توت فرنگی تازه خرد شده ۲ پیمانه
👈پودر قند ۱ پیمانه
👈آب لیمو ترش تازه 1.5 پیمانه
👈آب توت فرنگی ۲ پیمانه
👈آب پرتقال ۳ پیمانه
👈لیمو ترش ۱۰ برش
👈نمک دانه درشت کمی
طرز تهیه
1️⃣نمک دانه درشت را درون بشقاب بریزید. لبههای لیوانها را با قاچهای لیموترش مرطوب کنید و سپس آنها را روی نمکها بگذارید تا نمک به لبه لیوانها بچسبد و کنار بگذارید.
2️⃣ آبمیوهها را با یکدیگر مخلوط کنید. پودر قند را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا حل شود.
3️⃣ توتفرنگیها را به همراه ¼ پیمانه مخلوط آبمیوه درون مخلوطکن بریزید و هم بزنید تا کاملا پوره و مخلوط شوند. سپس بقیه آبمیوه را اضافه کنید. آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
4️⃣یخها را داخل لیوان بریزد و آبمیوه را روی آن بریزید و با قاچهای لیمو تزئین و سرو کنید.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹گاهی یک شاخه گل
❄️یک احوالپرسی ساده
🌹یک پیام بی مناسبت
❄️برای ساختن روز یک نفر کافیست
🌹کافیست بی توقع عشق بورزیم
❄️گاهی برای ادامه دادن به
🌹انگیزه نیاز داریم
❄️شاید یک پیام .....
🌹دریغ نکنیم❗️
🌹عصر بـــ❄️ـــرفی پنجشنبه تون بخیر🌷
سوسیس بدون گلوتن چگونه تهیه میشود؟😋😍
گوشت دوبار چرخ شده 250 گرم
جعفری و ریحان تازه خرد شده 3 قاشق غذا خوری
سیر دو حبه
آرد ذرت دو قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا رنده شده 60گرم
سس سویا 3 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش 3 قاشق غذا خوری
آب مرغ 1 پیمانه
پیاز 1 عدد کوچک
جوز هندی 1/4 قاشق چایی خوری
نمک وفلفل به میزان لازم
🥖🥓🥖
پیاز را رنده کرده و آب آن را کاملا بگیرید با گوشت خوب مخلوط کنید و بعد به ترتیب جعفری و ریحان و آرد ذرت سیر رنده شده پنیر پیتزا وکمی نمک وفلفل مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید یک پلاستیک فریزر را برداشته مقداری از گوشت به اندازه یک گردو داخل پلاستیک گذاشته وبه شکل لوله ای کوچک در اورده و گره بزنید.
در هر پاکت فریزر سه عدد سوسیس می توان درست کرد. بعد از درست کردن سوسیس ها پلاستیک ها را با چنگال چند سوراخ کوچک ایجاد کنید.
آب مرغ را با سس سویا و آب لیمو مخلوط کرده وسوسیس ها را درون آب مرغ بگذارید.
می توان دو عدد سیب زمینی را چهار تیکه کرده ودرون آب مرغ بریزید .
زیر قابلمه را کم کنید یا شعله پخش کن بگذارید در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت با حرارت کم سوسیس های شما بخار پز شود.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
علت نرم شدن ته دیگ سیب زمینی چیست؟🤔
🍘نرم شدن ته دیگ سیب زمینی به علت های زیر می باشد:
🍘شما اجازه نمی دهید روغن داغ شود و سیب زمینی را ته قابلمه می چینید.
🍘بعد از ته دیگ انداختن دور غذا آب می ریزید.
🍘شعله زیر غذا را خیلی کم می کنید.
🍘زیر غذا را خیلی زود خاموش می کنید
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
اشکنه با رب انار چگونه تهیه میشود؟😋😍
🍵مواد لازم :🥄
رب انار قدری
شکر قدری
پیاز ۳ عدد
روغن ۱۵۰ گرم
شنبلیله ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ۴ عدد
آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق سوپخوری
فلفل قدری نمک قدری
🍛🍣🍛
🍛🥤🍣
پیاز راخرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کردهکمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد ۳ تا ۴ لیوان آب داخلآن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم. با کمی نمک مخلوط میکنیم و کم کم در مایه اشکنه میریزیم ، مرتب بهم میزنیم تا تخم مرغها یکجابسته نشوند بعد از ۲ تا ۳ جوش اشکنه را در ظرف میشکنیم .بعد به آن کمی رب انار یا آب انار اضافه میکنیم ، باین اشکنه هم میشود کمی شکر اضافه کرد.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz
چطور پنیر پیتزا را اضافه کنیم که بهتر کش بیاید؟😋
🍕برای تهیه پیتزا همیشه ابتدا روی خمیر را با سس و پنیر بپوشانید تا مواد روی خمیر بچسبند.بعد از اینکه مواد را روی خمیر ریختید مجدد کمی پنیر روی مواد بریزید و پیتزا را داخل فر بگذارید. ۵ دقیقه آخر پیتزا را از فر خارج کنید و مجددا روی آن پنیر بریزید و داخل فر قرار دهید. این پنیری که در انتها میریزید موجب بیشتر کشدار شدن آن میشود.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲 @bebinobepaz