eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
#غذاى_هندى #بريانى 🍲 @bebinobepaz
گوشت گوسفند ١كيلو زرد چوبه ٢/٣ق چ فلفل قرمز ١ق چ با گوشت مخلوط كرده نيم ساعت بزاريد پيست پياز ١عدد سير ٣حبه زنجبيل ٢ اينچ فلفل سبز ١عدد فلفل قرمز تند ٤عدد پودر گشنيز ١ق چ گشنيز تازه چند برگ نعناع تازه چند برگ پودر نارگيل ٢ق چ كمى آب همه رو داخل ميكسر مخلوط كنيد پياز ٤عدد گوجه فرنگى ٤عدد فلفل سياه ٥-٦ عدد ميخك ٥ عدد هل سبز ٣عدد برگ بو ٢عدد شير نارگيل ١عدد قوطى فلزى گشنيز تازه ١/٢پ نعناع ١/٤ پ برنج ٣پ روغن اول از همه روغن رو گرم كنيد و فلفل سياه،برگ بو،ميخك و هل رو بريزيد كه تفت بخوره سپس پياز خلال شده رو اضافه كنيد وتفت بديد كه طلاي بشه،گوجه خرد شده هم اضافه كنيد كمى تفت خورد پيست ادويه رو بريزيد و تفت بديد تا آبش كشيده بشه،گوشت رو اضافه كنيدو تفت بديد كه بوش گرفته بشه و بعدش شير نارگيل،گشنيز و نعناع اضافه كنيد با كمى آب و بزاريد نم نم بپزه گوشت كه نرم شد برنج و نمك اضافه كنيد و بزاريد كه دم بكيشه. 🍲 @bebinobepaz
سیب خرد شده 2 لیوان پودر دارچین 2 ق چ آرد 2 ق چ کره 125 گرم شکر 1 لیوان وانیل 1 ق چ تخم مرغ 2 عدد آرد 2 لیوان بیکینگ پودر 2 ق چ آب نصف لیوان فر رو روشن کرده و روی 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت قرار میدیم. سیب ها رو پوست گرفته و ریز خورد میکنیم. حدودا دو سیب نیاز داریم. و توصیه میکنم به معکب های نیم سانتی برش بزنید. دو قاشق چای خوری آرد و دو قاشق چای خوری پودر دارچین رو اضافه میکنیم. همش میزنیم تا برش های سیب، کاور بشن. اینطوری سیب ها ته کیک، تهنشین نخواهند شد. 🍲 @bebinobepaz
#پلو_قارچ یا #قارچ_پلو با مرغ 😄 اگه قارچ دوست داشته باشید عاشق این پلوی مخلوط میشید👌😋 اول از همه برنج رو خیس کنید و بزارید کنار یک عدد سینه مرغ رو با یک عدد پیاز و نمک بزارید بپزه وقتی پخت ریش ریش کنید تو یک تابه پیاز داغ کنید و مرغ ها رو بهش اضافه کنید . مقداری فلفل دلمه ای رنگی هم خرد کرده و اضافه کنید و تفت بدید. تو ظرفی جدا قارچ های خرد شده رو روی حرارت گذاشته و میزارید آبش کشیده بشه و وقتی آبش تموم شد مقداری روغن اضافه کرده و کمی سرخش میکنیم و بعد به مخلوط مرغ و پیاز داغ اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه هم بزنید و بزارید کنار و لابه لای برنج آبکش شده دم کنید و یا مواد رو روی برنج دم شده بریزید و تزیین کنید 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سالاد لوبيا سبز . مواد لازم : لوبیا سبز قیطونی نگینی بخار پز دو پیمانه  سیب زمینی پخته و نگینی یک پیمانه ذرت کنسرو یک دوم پیمانه  خیارشور نگینی یک دوم پیمانه هویج خام یک عدد متوسط رنده درشت شوید تازه خرد شده دو تا سه قاشق غذاخوری گردوی درشت خرد شده در صورت تمایل یک چهارم پیمانه  مواد لازم برای سس : ماست مایونز سس فلفل ، خردل ، کچاپ نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا اب لیمو تازه سالاد لوبیا سبز طرز تهیه : لوبیا سبز را بخار پز کرده کمی دندون گیر باشد زیاد نپزد سه دقیقه آخر هویج رنده شده و ذرت کنسرو را اضافه میکنیم سیب زمینی را هم پخته سپس اجازه میدیم مواد خنک بشود . سیب زمینی را نگینی میکنیم خیار شور نگینی ، گردو ، شوید اب لیمو و نمک و فلفل و سس ها را اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده داخل ظرف سرو میریزیم سه چهار ساعت بعد سرو میکنیم . امیدوارم سالاد لوبیا سبز را درست کنید واز خوردنش لذت ببرید. . 🍲 @bebinobepaz
#ته_چین_مرغ 🍲 @bebinobepaz
سلام عزیزان.ممنون از لایک ها و کامنتهای پر مهرتون اینم ته چین که به چندتا از دوستان قول داده بودم  مرغ نصف مرغ کامل ماست یک لیوان روغن مایع یک لیوان تخم مرغ3 عدد زرده زعفران دم کرده به میزان لازم برنج 5 پیمانه زرشک به میزان لازم پیاز را حلقه حلقه کرده کمی سرخ میکنیم وهویج، فلفل دلمه ای، زردچوبه و نمک را اضافه می کنیم وسپس گوشت مرغ را هم همراه آنها تفت میدهیم و دو لیوان آب جوش اضافه میکیم تا مرغ پخته شود. پس از پخت مرغ ها را از مواد جدا میکینم و ریش میکنیم با آب مرغ و مواد ان میتوانیم سوپ مرغ ساده آماده کنیم. برنج را از چند ساعت قبل خیس می کنیم. آب را در قابلمه ریخته و پس از جوش آمدن، برنج و نمک را اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه جوشیدن کف روی برنج را میگیریم. برای قد کشیدن برنج در حین جوشیدن کم کم آب سرد یا قطعه های یخ را اضافه میکنیم. پس از نرم شدن برنج، آن را آبکش میکنیم. البته برنج ته چین رو همیشه یه کم زنده تر از حالت معمولی آبکش می‌کنیم تخم مرغ ها را با هم میزنیم و سپس نمک و ماست را اضافه میکنیم. پس از مخلوط شدن زعفران دم کرده و سه چهارم روغن را به مواد اضافه میکنیم. و اندکی از مواد را در ظرفی جدا کرده(حدود یک سوم مواد) و به بقیه آن آرام آرام برنج را اضافه و مخلوط میکنیم در حدی که نه خیلی شل شود نه خیلی سفت شود. ته قالب مورد نظر را چرب میکنیم. البته در صورت استفاده ازقالب فلزی ته ظرف کاغذ روغنی قرار دهید. همچنین برای تهیه ته چین در ظروف پیرکس شیشیه ای کاملا ته ظرف را چرب کرده و آن را با سلفون میپوشانیم. سپس نصف برنج مخلوط شده با عفران و ماست را داخل قالب میریزیم و روی آن یک لایه مرغ و زرشک قرار می‌دهیم. سپس مجددا روی آن را با برنج میپوشانیم و سطح آن را صاف میکنیم، و یک لایه مرغ و زرشک و قرار می‌دهیم. مابقی روغن را دورتادور ظرف میریزیم وسطح برنج را با كفگير كمی فشار دهيد تا برنج كمی فشرده شود در آخر باقی مانده موادی که کنار گذاشته بودیم را روی سطح ته چین ریخته و اضافه های سلفون و یا کاغذ روغنی را می‌چینیم سپس درب آن را گذاشته و یا روی آن را با کاغذ فویل می‌پوشانیم و در فر با دمای 350 درجه فارانهایت (180درجه سانتی گراد) به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم قرار می دهیم تا کاملا پخته شده و ته آن طلایی شود. وقتی مرحله دم کشیدن ته چین به پایان رسید،‌ و ظرف رو از روی حرارت برداشتیم،‌ حدود ١٠ تا ١۵ دقیقه زمان میدهیم تا کمی خنک بشه. برای اینکه راحت و یکدست از کف قالب جدا شه پشت قالب رو کمی آب سرد میزنیم و بعد در ظرف مورد نظرم 🍲 @bebinobepaz
یدونه پیاز نگینی خورد شده رو توی مقداری روغن تفت دادم و بهش قارچ اسلایش شده اضافه کردم به همراه نصف آب لیمو ترش و نمک فلفل سیاه پاپریکا و آویشن خوب که تفت خورد بهش گوش مرغ ریش ریش شده اضافه کردم و تفت دادم و زیر گازو خاموش کردم. حالا روی نون تست ها یدونه پنیر ورقه ای گذاشتم و مواد رو ریختم روش و دوباره یدونه پنیر ورقه ای گذاشتم روش و یدونه نان تست گذاشتم و توی تابه گذاشتم و زیر و روی تست ها رو گذاشتم برشته شد اگه که ساندویچ ساز دارین که چه بهتر توی سانویچ ساز خوشکلترم از آب در میاد اگه که نه توی تابه و روشم یه جسم سنگین بذارین که پرس بشه و سپس آماده هست به هر شکلی که دوست دارین میتونین تزیین و برش بزنید😊 🍲 @bebinobepaz
#سیب_زمینی_بامیه_ای 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: آرد سفيد 3/2 پ( بیشتر از نصف لیوان) آب 3/2 پ(بیشتر از نصف لیوان) تخم مرغ 1 عدد کره 15g نمک 1ق چ بکینگ پودر 2/1 ق چ سیب زمینی کوچک 2 عدد معادل 170g منظور از لیوان همون لیوان دسته دار فرانسوی هست. طرز تهیه : سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم(یا حسابی بکوبید تا صاف و یکدست شه) آب و کره و یکم زرد چوبه رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و هم میزنیم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد. خمیر كه كمي از حرارت افتاده رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره. بعد بکینگ پودر،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم.حسابی با پشت قاشق یا اینکه ی دستکش یک بار مصرف بپوشید و حسابی ورز بدید تا ی خمیر یکدست درست شه و اثری از گلوله های ارد و یا سیب زمینی باقی نمونه . مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم. این مقدار مواد برای ۵ نفر بدون تخم مرغ با سس تارتار فيله مرغ آرد سفید به میزان لازم(دو لیوان) بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری دلستر ساده یک لیوان آب یه لیوان نمک فلفل پودر سیر(به مقدار دلخواه) سینه مرغ را به شكل فیله درمی‌آوریم و دراز برش ميزنيم .تكه هاي مرغ را با آبلیمو و نمک و یک پیاز حلقه شده و زعفران(من بجای نمک و زعفران از سس آلس پایس)استفاده کردم کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود چهار ساعت مزه دار شود(من از شب قبل گذاشتم توی یخچال بمونه) در يه کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمک و و پودرسیربه آنها اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. و خوب توجه كنيد بكينگ پودر به مواد اضافه كنيد و خيلي اروم هم بزنيد و سه چهار دوره هم بزنيد كافيه تا اثر پفش كم نشود تکه های مرغ آماده را در این مواد بغلطانید و در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود بیندازید. ميتونيد با همين دستور بجاي مرغ از ميگواستفاده کنید سس تارتار: خیار شور: ۴ عددکوچک خرد شده آب لیموی یک چهارم یک عدد سس مایونز۲۰۰ گرم پیاز خرد شده ريز نصف یک عدد کوچک جعفری: ‌ريزخردشده دو ق.غ نمک و فلفل به میزان لازم...همه مواد رو باهم مخلوط كنيد نوش جاان . 🍲 @bebinobepaz
ته‌چین لوبیاسبز 🍲 @bebinobepaz