eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.5هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
برشهای لیمو‌ترش 🍋 برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه • لیموها رو باریک برش می‌زنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت می‌دیم و توی شیشه می‌چینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه. 🍲 @bebinobepaz
كلوچه سنتي جنوبي ها( اهواز ، شوشتر، دزفول) 🍪 🍲 @bebinobepaz
كلوچه سنتي جنوبي ها( اهواز ، شوشتر، دزفول) اين كلوچه ها شكري و شيرين هستند . مواد لازم آرد نيم كيلو روغن مايع يك پيمونه پلوپزي ( پيمونه پلوپزي كه ميگم چون ميدونم توي همه ي خونه ها ست) . .شكر ٢٠٠ گرم ( من زياد شيرين شيرين درست نميكنم چون با چاي شيرين هم بشه ميل كرد شما ميتونيد شكرشو بيشتر بذاريد) . .آب يك پيمونه پلوپزي ( كه ميتونيد به جاي آب از شير هم استفاده كنيد اما من سنتي سنتي شو دوست دارم همون با آب درست ميكنم) . .زيره آسياب شده (نه در حدي كه مثل پودر بشه در حد كوبيدن )دو سه ق غ . . . ، نمك يه پنس 👌 .بيكينگ پودر يك ق چ اگر در فر درست ميكنيد براي اينكه كلوچه ها از خشكي دربياد و اگر هم در تنور درست ميكنيد نيازي نيست . .. .طرز تهيه : . .اول آرد و زيره،نمك ، بيكينگ پودر رو مخلوط ميكنيد با كمك دست ، بعد روغن رو اضافه ميكنيم كه وقتي روغن اضافه شد آرد و روغن حالت پودر باشه بعد آب و شكر رو حل ميكنيم و به آرد اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم و خمير رو يكساعت ميذاريم استراحت كنه و بعد خمير رو به با وردنه به اندازه نيم سانت پهن ميكنيم و با وسيله بنام سُك سُك سوراخ سوراخ ميكنيم اگر هم نداشتيد با چنگال هم ميشه اما به خوبي سُك سُك نميشه . بعدبا چاقو به شكل مستطيل هاي بلند برش ميديد و دوباره همون مستطيل ها رو به شكل لوزي در مياريد يا اينكه با قالب به شكلهاي دايره و غيره ميتونيد در بياريد بعد فر رو از قبل گرم ميكنيد و سيني فر رو چرب ميكنيد و در سيني مي چينيد و زير و رو كلوچه ها رو سرخ ميكنيد با شعله بالاي فر شعله بالاي فر (گريل) درجه نداره و فقط با ديد چشم مراقب باشيد و پشت و رو كنيد . . .براي اينكه كلوچه ها خشك نشن ميتونيد يك ظرف آب جوش در فر بذاريد به عنوان حمام بخار . 🍲 @bebinobepaz
شامی پوک رشتی 🍲 @bebinobepaz
👇 گوشت گوساله 300 تا 400 گرم لپه 200 گرم سیب زمینی خام 2 عدد متوسط پیاز متوسط 1 عدد تخم مرغ متوسط 2 عدد زرد چوبه ونمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل را با کمی آب روی حرارت میپزیم تا نیم پز شه بعد لپه و سیب زمینی پوست کنده را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا کاملا بپزند در آخر نمک غذا رو اضافه می کنیم.بعد از اینکه مواد پخت میریزیم داخل صافی تا آب اضافیش گرفته بشه تکه های گوشت را از بقیه مواد جدا کنید و در یک کاسه جداگانه با گوشتکوب خوب بکوبید. تا حالت ریش ریش بشه حالا بقیه مواد پخته شده را توی چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید تا خوب له بشن. مواد چرخ شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ میزنیم و در ظرف در دار به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدیم. بعد از مواد شامی به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد کنید و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و در روغن داغ سرخ کنید بهتره که روغن در تابه زیاد نباشه که شامی ها شناور نشن اول یک عدد از شامی را در روغن سرخ کنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامی را سفیده بمالید و در روغن سرخش کنید. 🍲 @bebinobepaz
تزئین کنار غذا 🍲 @bebinobepaz
یه بدن سفیدخامه ای واسه خودم ساختم که شوهرم هرشب مث دلفین شیرجه میزنه تو اتاق خواب🐬😂 منم که تازگیا شدم تشک ی شوهرم🙈😂 والا نه به اولا که پشتشو بهم میکرد ومیخوابید!😳 نه به الانکه تانرم پیشش عمرا بخوابه😌 از اولش اینجور نبودم کهههه…بدنم سیاه و پراز لک و مک و بود لامصب😖😑 خیلی دنبال دوا درمون گشتم واسه سیاهی و وپرمویی بدنم تااینکه تلگرام بلاخره بدردم خورد و یه کانال واسه سفید کردن پوست بدنم یافتم😍🙈 والا دروغ چرا دیشب که با پیرهن عروسکی و کفش پاشنه دار تو خونه مانور میدادم و شوهرم دیونه کردم😌 هزیون میگفت لامصب از ذوقش😳😂الانم نمیدونم امروز تاپ دامن کوتاهمو بپوشم یا سرهمی مکانیکیه رو😉😅 خانما اگه واقعابدنتون لک وسیاهی داره بیاید راهکاربگیریدزشته جلوشوهر بابدن سیاه نگردید😎👇🏿 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
همبرگر 🍔 🍲 @bebinobepaz
همبرگر 🍔 گوشت چرخ يك بسته پياز يك عدد متوسط آرد سوخارى ب م ل يكم ريحان ساطورى به دلخواه پياز دايره اى خرد شده يك عدد پنير پستو كاله نمك پودر سير فلفل سياه ب م ل پياز رو رنده ميكنيم گوشت چرخى رو باهاش مخلوط ميكنيم خوب ورز ميديم نمك فلفل سياه و پودر سير و ريحان رو اضافه ميكنيمو ورز ميديم در آخر بهش آرد سوخارى اضافه ميكنيم يكم ورز ميديم در آخر گوشت رو قسمت ميكنيم و از هر قسمت برگر درست ميكنيم ديگه اندازه برگر ها به دلخواهِ. اگه برگر ها كوچيك تر و نازك باشن بهتر مغز پخت ميشن البته زيادم نازك نباشه ماهيتابه رو گرم ميكنيم و برگر رارو داخل ماهيتابه ميزاريم كه خوب سرخ شن و مغز پخت شن همزمان با اينكه برگرها دارن سرخ ميشن در يك ظرف ديگه پيازهاى حلقه اى رو با روغن و آب سرخ و كاراملى ميكنيم ميتونيد يه قاشق مربا خورى هم بهش عسل اضافه كنيد بعد كه دو طرف برگرها سرخ شدن اونارو از روى حرارت بر ميداريم برگر رو با نان مخصوص برگر و ريحان و پنير پستو و گوجه سرو ميكنيم روى برگررو با پياز عسلى ميپوشانيم و پنير رو بقيه چيزا رو بهش اضافه ميكنيم 🍲 @bebinobepaz
ترشی بادمجان 🍆 🍲 @bebinobepaz
🍆 بادمجان قلمی 1 کیلوگرم سیر حدود 400 گرم سبزی ترشی(جعفری،نعنا،ترخون وسبزی های معطر)خرد شده 100گرم سبزی خشک معطر محلی کمی فلفل سبز تند چند عدد سرکه قرمز به میزان لازم نمک به میزان لازم سیاه دانه،گلپر،فلفل قرمز و سیاه در صورت تمایل طرز تهیه ابتدا يكم از سر بادمجونهارو ببريد و بعد شكم بادمجون رو از وسط نصف كنيد تا باز شه، و بعد كمي نمك و زرد چوبه بزنيد و چند ساعتي بزاريد بمونه بعد از چهار ساعت 👇👇 2- سیر رو پوست بکنید و خرد کنید.(میتونید سیرها رو بکوبید تا له بشن یا در غذا ساز بریزید) 3- بادمجون های خرد شده رو داخل قدری سرکه ریخته به آن کمی نمک و يكم زرد چوبه اضافه کنید و روی حرارت بجوشونید تا کمی نیم پز بشه. خیلی نیاز به پختن نداره. حدود ده دقیقه تا یک ربع کافیه تا خامی اون گرفته بشه. (حرارت گاز و شعله متوسط باشه) 4- بعد از پخت بادمجون اون رو در آبکش بریزید تا سرکه اضافی خارج بشه. طرز تهیه ترشی بادمجان 4- وقتی بادمجونها خنک شد اونها رو کم کم در شیشه بریزید و بین هر لایه کمی سیر خرد شده و سبزی خشک و سبزی ترشی بریزید و در لایه ی رویی در هر شیشه یک تا دو عدد فلفل قلمی تند خرد کنید. این به ذائقه ی شما در مقابل تحمل تندی برمیگرده که چقدر فلفل بریزید. 5- حالا مخلوط سرکه و نمک (مقدار کمی) رو داخل شیشه ها بریزید و درب شیشه رو خوب ببندید. طرز تهیه ترشی بادمجان 6- شیشه رو به مدت یک هفته در کابینت قرار بدید. همچنین بعد از دو روز ترشی رو چک کنید که سرکه اون کم نشده باشه. در صورت کم بودن مجددا به اونها سرکه اضافه کنید. بعد از یک هفته ترشی رو در یخچال قرار بدید. این ترشی هر چی بیشتر بمونه بهتر و خوشمزه تر میشه. طرز تهیه ترشی بادمجان نکات: 1- اگه دوست دارید میتونید در هر لایه فلفل سبز قلمی بریزید که در این صورت ترشی تندتر میشه. 2- زیاد ریختن سیر باعث تندی بیشتر ترشی میشه پس اگر به تندی حساس هستید میزان سیر و فلفل رو کمتر کنید. 3- سبزی چوچاق یا زولنگ یک نوع سبزی محلی شمالیه که بسیار معطره و در غذاهای شمالی و ترشیجات استفاده میشه. در اینجاهم از چوچاق خشک بعنوان سبزی خشک معطر محلی استفاده شده...اگه شما به این سبزی خشک دسترسی نداشتید از نعنا خشک استفاده کنید از هیچی بهتره ولی خوب جای اون رو نمیگیره. 4- بعضی ها در این ترشی سیاه دانه میریزن اگه دوست دارید میتونید کمی بریزید. 5- کاملا حواستون باشه بادمجونها رو در حین پختن له نکنید. پختن فقط باید در حدی باشه که خامی بادمجون گرفته بشه .. 🍲 @bebinobepaz
سالاد میوه 🍲 @bebinobepaz
سالاد میوه براي تهيه ى سالاد ميوه از هر ميوه اي ك دوست دارين ميتونين استفاده كنيد فقط دقت كنيد ميوه هايي كه انتخاب ميكنيد مزه هاش با هم جور باشه من براي اين سالاد از هلو،سيب،شليل،آلو سياه استفاده كردم ميوه هارو خوب تميز ميكنيد ريز ريز خرد ميكنيد با هم مخلوط ميكنيد،يه كمي (به اندازه ى يك پياله ى كوچك)ژله توت فرنگي درست كنيد بعد كه خوب خودشو گرفت با چنگال ژله رو تكه تكه كنيد و به ميوه ها اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد يادتون باشه هلو رو حتما پوست بكنيد اما سيب و شليل رو با پوست استفاده كنيد آلو سياهي هم كه استفاده ميكنيد سفت باشه و پوستشو بكنيد🙂 ميزان ژله بايد خيلي كم باشه،به نظرم دسر خوبيه براي بعد غذا يا عصرونه به خصوص براي ما ايرانيا كه عاشق ميوه ايم😋 نوش جونتون😋😍 راستي سالاد ميوه خيلي تنوع داره توي پست هاي بعدي مدل هاي ديگرم براتون درست ميكنم😘 🍲 @bebinobepaz
کیک مرغ 🍗 🍲 @bebinobepaz
🍗 مواد لازم براي تهيه كيك مرغ: مقداري سينه مرغ ابپز شده من از يه سينه مرغ استفاده كردم- نصف ليوان گردوي خرد شده- نصف ليوان ماست خامه اي- نصف ليوان سس مايونز- نصف ليوان جعفري و پيازچه خرد شده، پياز چه گيرم نيومد تره ريختم و يكم پياز ريز خرد شده- نصف ليوان خيار شور خرد شده -نمك و فلفل و دوتا هم تخم مرغ ابپز، ابتدا مرغ رو كه پختي لازم نيس ريش ريش كني به جاش رنده كن بافت بهتري به كيك ميده ماست و سس مايونز و جعفري و پيازچه و تخم مرغ ابپز خرد شده و نمك و فلفل و گردو و خلاصه همه رو با هم قاطي كن. تو ظرف مودر نظر يه پلاستيك پهن كن تا بعد راحت بتونيم كيك رو برگردونيم، يه لايه نون تست بزار بغل هاي تيره نون تست رو هم با چاقو يا با قيچي جدا كن چون خشكه، پس شد يه لايه نون يه لايه مواد تا اخر، بعد بزارش يخچال تا دو ساعت، بعد ظرف رو برگردون و پلاستيك رو روش بردار و روش رو ي لايه نازك سس مايونز بزن و تزيين كن، برا دور كيك هم من از دور نون تست برا تزيينش استفاده كردم، اضافي نون تست رو هم بزاريد خشك شه باهاش ارد سوخاري درست كنيد ارد سوخاريش حرف نداره، اين غذا يا بهتره بگم پيش غذا واقعا خوشمزس، كسايي كه سالاد الويه رو دوس دارن مطمعنا عاشقش ميشن، مواد ها هم سليقه اي هستش ميتونيد مقدارش رو كم يا زياد كنيد ،يه گزينه خيلي خوب و خوشمزه و مجلسي براي مهموني ها و تولد 🍲 @bebinobepaz
دسر آب هویج 🍲 @bebinobepaz
آب هويج ٢/٥پيمانه،پودرژلاتين٢ق غ،بستنى وانيلى ٥ق غ شكر١/٣پيمانه،آب سردنصف پيمانه ابتدا پودر ژلاتين رو روى اب سرد ميپاشيم تا پفكى بشه بعد روى بخاركترى به روش بن مارى حل ميكنيم، بستنى (به دماى محيط رسيده)رو با همزن ميزنيم اب هويج رو كم كم اضافه ميكنيم وبه هم زدن ادامه ميديم تا خوب مخلوط بشه،شكر راهم اضافه ميكنيم،ژلاتين روكه از حرارت افتاده اضافه ميكنيم وهم ميزنيم سپس در قالب مورد نظر😉ميريزيم ودر يخچال قرارميديم(اضافه كنم اين قيفا رو داخل ليوان قراردادم بعد تو يخچال گذاشتم نيم ساعت كه گذشت وخودشو كمى گرفت چوب هارو داخلش فرو كردم 🍲 @bebinobepaz
سالاد مدیترانه ای☘ 🍲 @bebinobepaz
سالاد مديترانه اى مواد لازم:كاهو پيچ، كلم پيچ سفيد، پنير سفيد صبحانه يا پنير فتا، ذرت بخارپز(از كنسرو ذرت هم ميتونيد استفاده كنيد) ، گوجه، خيار، ليمو ترش تازه، روغن زيتون، روغن هسته انگور، زيتون سبز يا زيتون سياه، فلفل اين سالاد خيلى آسونه، كاهو و كلم و خيار و گوجه رو خرد ميكنيد به مقدار دلخواه آب ليمو ترش و روغن زيتون و هسته انگور و فلفل اضافه ميكنيد و داخل ظرف مورد نظرتون ميريزيد و روش ذرت بخار پز و پنير صبحانه تكه تكه شده و زيتون ميريزين😋😋 نمك لازم نداره چون شورىِ پنير نمك سالاد رو فراهم ميكنه، نوش جون😘😋😋براى كسايى كه گياه خوار هستن يا رژيم دارن يا كلا مثل من عاشق سالادن خيلى خوبه😍 دوستاى گلم بسته به اينكه براى چند نفر درست ميكنين يا مثلا چى رو بيشتر دوست دارين ميتونين اندازه مواد رو تغيير بدين مثلا اگر كسي پنير زياد دوست نداره ميتونه كمتر بريزه يا اگر كسي گوجه زياد دوست داره ميتونه بيشتر بريزه اندازه ها چون سالاد هست دست خودتونه مهم تركيب اين سبزيجات هست كه طعم خوبى داره 🍲 @bebinobepaz
🌽 مواد لازم: 1 قوطی کنسرو ذرت 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق چای‌خوری آویشن 1 قاشق چای‌خوری پودر سیر 1 پیمانه قارچ ۲ قاشق سس سفید 2قاشق سس هزار جزیره 2 قاشق پنیر پیتزا نمک و فلفل به مقدار لازم طریقه پخت: اول از همه قارچ رو با ۱ قاشق کره تفت دادم و کنار گذاشتم بعد ۲ قاشق کره توی ظرفم گذاشتمو ذرت رو اضتفه کردم و تفت دادم قارچ رو اضافه کردم. بعد ادویه ها و پنیر رو اضافه کردم هم زدم و ۲ قاشق آبلیمو اضافه کردم در این مرحله حرارت رو خاموش میکنیم. بعد سس ها رو اضافه کردم و مخلوط کردم. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری موقع غذا درست کردن کثیف کاری نکنیم 😍👌 🍲 @bebinobepaz
کیک لقمه ای 🍪 🍲 @bebinobepaz
کیک لقمه ای 🍪 تخم مرغ 5 عدد آرد دو پیمانه + 1/4 پیمانه شکر یک پیمانه + 1/4 پیمانه گلاب 1/3 پیمانه روغن 1/2 پیمانه ماست 1/3 پیمانه وانیل 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری زعفرون آب کرده به دلخواه کشمش 2/3 پیمانه ( نیم ساعت خیس کنید ) اول از همه فرتون و روشن کنید...تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار...حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد گلاب و ماست و زعفرون و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم ...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بیکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...خوب حالا میریم سراغ سفیده ها ؛ کشمشم تو آرد میغلتونیم و همراه با سفیده کم کم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم زمین تا مواد کیک همه جا خوب پخش شه بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای 180 درجه به مدت چهل و پنج دقیقه ... برای هم یه قابلمه بزرگ و بزارید رو گاز توش یه سه پایه فلزی بزارید بعد قالب و رو سه پایه بزارید دمکنی بزارید و در قابلمه رو ببندید به مدت یک ساعت با شعله کم . قالب سایز 23 سانت مناسبه این مقدار مواده تو ماکروفر سولاردام در حالت کانوکشن با دمای 160 درجه به مدت 30 دقیقه 🍲 @bebinobepaz
سیب زمینی سرخ شده مکزیکی 🍟 🍲 @bebinobepaz
سيب زميني سرخ شده مكزيكي:🍟 مواد لازم:مايونز،ماست خامه اي،سيب زميني،روغن سرخ كردني،پودر چيلي، فلفل قرمز ........... ميزان مواد به دلخواه خودتونه خيليم خوشمزه و آسونه من كه خيلي دوست دارم 😋 سيب زميني هاي بزرگ انتخاب كنيد با آب و مايع شستشوي سبزيجات خوب بشورينش طوري كه پوستش تميز تميز بشه چون با پوست طبخ ميشه و خورده ميشه بعد از اينكه سيب زميني ها رو شستين اونها رو توي يه قابلمه بزارين آب اضافه كنيد و بزاريد نيم پز بشه حتما نيم پز باشه زياد نپزه كه كامل نرم نرم بشه (وقتي گذاشتين توي آب تا نيم پز بشه ميتونين با يه چنگال چك كنيد چنگال رو كه به سيب زميني ميزنيد بايد در حدي پخته باشه كه چنگال تووش فرو بره ولي نزاريد خيلي نرم بشه)بعد كه نيم پز شد از توي اب درش بياريد و توي يه بشقاب چندتا دستمال بزاريد و چند دقيقه سيب زميني رو بزاريد روي دستمال بمونه تا خشك بشه و كمي خنك بشه (حواستون باشه به هيچ وجه براي اينكه سريع سيب زميني رو خنك كنيد زير اب سرد نگيريد چون پوستش كنده ميشه)بعد كه خنك شد با پوست و با دو سه برش عمودي هر سيب زميني رو به شش تكه تقسيم كنيد تكه هاي سيب زميني نبايد نازك باشه زيادي برش نزنيد بعد يا از سرخ كن استفاده كنيد يا يه قابلمه برداريد كه گود باشه چون روغن بايد روي سيب زميني رو بگيره اگه از سرخ كن استفاده كنيد كه كارتون راحته ولي اگه ميخواين از قابلمه استفاده كنيد روغن رو در حدي ميريزين كه حداقل يكي دو بند انگشت كف قابلمه روغن باشه كه سيب زميني كلش داخل روغن بره،اجاق رو روشن كنيد و بزاريد روغن خوب و خوب داغ بشه وقتي كاملا داغ شد سيب زميني رو داخلش بريزيد(اگه دماي روغن پايين باشه سيب زميني خميري ميشه)سيب زميني ها رو كه سرخ كرديد وقتي از توي روغن در مياريد تا داغه سريع روش مقدار زياد پودر چيلي بريزيد كه به سيب زميني ها بچسبه،پودر چيلي رو ميتونيد آماده بخريد يا خودتون تهيه كنيد. (پودر چيلي شامل فلفل قرمز،نمك،پاپريكا،پودر سير،پونه كوهي،شويد،زيره سبز هست ميتونين اين ادويه هارو خودتون مخلوط كنيد اگر نميخوايد پودر چيلي رو آماده بخرين) ...... سس:براي سس اين سيب زميني بايد از ماست خامه اي و سس مايونز استفاده كنيد،نسبت مايونز بايد يك سوم ماست خامه اي باشه(مثلا اگه سه قاشق ماست ميريزيد يك قاشق مايونز اضافه كنيد با اين نسبت به ميزان دلخواه سس تهيه كنيد)ماست و مايونز رو خوب ميزنيد كه يك دست و خامه اي بشه البته من به سسم هم كمي فلفل قرمز اضافه كردم ولي شما اگه دوست نداريد ميتونين اضافه نكنين چون خود پودر چيلي كه سيب زميني بهش آغشته شده تنده😋 🍲 @bebinobepaz
یه مدت نداشتم ، آخه شوهرم بهم بی محلی میکرد منم هیچ شوق و ذوقی واسه رابطه نداشتم 😢 یه روز حوصله نداشتم رفتم پیش جاریم که شوهرش زنگ زد چون کار داشت گوشی رو گذاشت رو آیفون ... شوهرش میگفت عسلم امشب بازی شکلات بریم یا منچ آتیش بیار ؟ جاریم گفت هر کدوم تو خواستی ، بعد شوهرش گفت آخ جووووون بخورمت منو میگی ، دهنم وا مونده بود 😳 آخه شوهرش خیلی و کم رو بود ، این قرتی بازی ها بهش نمی خورد گفتم بیشرف چیکار کردی با این شوهر بخت برگشتت که اینجوری قربون صدقت میره ها ورپریده منو عضو یه کانال کرد که های زناشویی داشت از وقتی اجرا کردم شوهرم همش شیرجه میزنه روم و عین بلبل همش میگه اخ جیگرم ، اخ ویتامینم 😅😋 اینم اون کانال که شوهرمو دیوونه کرده 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا