eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.6هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از Nahal Sarlak
این دیروز خونه جاریم دیدم همه مونده بودیم این چیه😳 میزه پارچه اس😮 پس پایه هاش کو😨 گفت میزه تازه ساختمش😎 این کانال آموزش داره 👇 http://eitaa.com/joinchat/412221451C7eed18c2f8 #لینک_موقت
چلو باقلی پلو با ماهیچه مخصوص 🍲 @bebinobepaz
چلو باقلی پلو با ماهیچه مخصوص مواد لازم: 4 عدد ماهیچه گوسفندی 1 عدد هویج 2 عدد ساقه کرفس 1 عدد پیاز 3 حبه سیر 2 ق س رب گوجه فرنگی 1 ق س روغن‌زیتون به میزان لازم برگ بو 1 ق چ پودر سیر نوک ق چ پودر رز ماری و تخم گشنیز به میزان لازم نمک و فلفل سیاه طرز تهیه: اینو یادت بمونه. مهم‌ترین قدم درست کردن ماهیچه، آماده‌سازی یا به قول خارجی ها مرینیته. باید بدونی چطور گوشت رو برای پختن آماده کنی که بوی زهم نده و وقتی در قابلمه رو باز می کنی همه از پای میز فرار نکنن. گوشت بالاخره بو میده، طبیعتشه خب؛ اما تو باید بلد باشی چطور این بو رو برطرف کنی و به جاش بوی خوب رز ماری و سیر بپیچه توی خونه. خب قبل از هر کاری باید مرینیت کنی.روغن‌زیتون، رز ماری، سیر، پودر سیر، تخم گشنیز ، نمک، فلفل و  برگ بو رو بریز تو مخلوط‌کن. بعد که همه موادت خوب مخلوط شد، باید بریزی روی ماهیچه‌ها. موادت رو روی ماهیچه خوب پخش کن و بذار 3 تا 5 ساعت تو یخچال بمونه تا مواد خوب به خوردش بره. این مرحله خیلی مهمه ها؛حالا پیازت رو نگینی خرد کن و توی یک قابلمه مناسب تفت بده. هویج ها رو به صورت حلقه ای خیلی نازک ببر و با پیاز تفت بده. کرفس ها رو هم نگینی خرد کن و بریز روی بقیه موادت.حال ماهیچه های مرینیت شده رو از یخچال در بیار و بریز تو قابلمه و خوب روی حرارت کم تفت بده. حرارت مهمه ها. اگه زیاد باشه ماهیچه ها می سوزن و طعمش تلخ میشه. تازه ادویه و روغن‌زیتون هم توش هست، هیچی دیگه همه عطرها باهم قاطی میشن یه وضعی درست میشه که نگو.وقتی ماهیچه ها رو تفت دادی، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کن و کمی تفت بده. حالا یک لیوان آب جوش بریز روی ماهیچه، حرارت رو کم کن و بذار حدود 3 ساعت واسه خودش بپزه. کاریش هم نداشته باش. بعد از 3 ساعت هم ماهیچه ها رو بکش تو یه ظرف قشنگ و با چلو ساده یا باقلی پولو و سالاد شیرازی و ترشی سروش کن 🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از Shole
❤️دنبال یه #فروشگاه_هنری ایی که همه چی داشته باشه؟ خسته شدی از این که تو کلی کانال عضوی ولی فقط نگاه میکنی و #چیزی_نمیخری؟😕 اینجا بیای حتما خرید میکنی 🙈 #زیورآلات #نمدی #گل_کریستال و.ً.. قیمتامون با #دلار 3800 ئه 😁👇 💟eitaa.com/joinchat/3649372162Cbf8e4c8b92
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از تبلیغات پربازده ببین و بپز
📛📛📛 یه جوری برای شوهرم دلبری میکنم و عشوه میام که میخواد درسته #قورتم بده😋 کلی #شیطنت هم از اینجا یادگرفتم😜 آموزش تصویری نکات محرمانه شوهرکُش🙈 👇 http://eitaa.com/joinchat/364773387C54f787e73f
#اش_ابغوره 🍲 @bebinobepaz
لوبیا چشم بلبلی پخته شد ۱ پیمانه عدس  ۱ پیمانه برنج نیم دانه۱ پیمانه سبزی (تره و جعفری گشنیز)۱ کیلوگرم آبغوره یا غوره۱/۲ پیمانه هر چی ترش تر خوشمزه تر😋😋 پیاز داغ به مقدار لازم گوجه فرنگی رنده شده۴ عدد رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری آب قلم به مقدار لازم (من نریختم میخواستم گیاهی باشه شما میتونید اضافه کنید) نعنا داغ زیاد ز 👈من با نصف مواد درست کردم👉  اول پیاز داغ بگیرید بهش زردچوبه اضافه کنید برنج عدس بهش اضافه کنید آب بریزید تا بپزه لوبیا جدا بپزید آب سیاه اونو بریزید  دور لوبیا که پخت به عدس برنج اضافه کنید کمی که پخت سبزی خردشده و آب قلم اگه استفاده میکنید را اضافه می کنیم. بعد گوجه رنده شده و رب و غوره های دون شده یا ابغوره (من ابغوره استفاده کردم)با کمی فلفل تفت داده تو روغن را اضافه می کنیم تا آش مون جا بیفته. وقتی جا افتاد به آش نعنا داغ اضافه می کنیم. یه جوش که خورد خاموش می کنیم. به میزان دلخواه آبغوره اضافه می کنیم. ترشی به ذایقه خودتون بستگی داره که زیاد یا کم باشه 🍲 @bebinobepaz
موس شکلاتی لیوانی 🍲 @bebinobepaz
موس شکلاتی لیوانی بد كيك رو با دست خورد ميكنيم و حالا به كيكمون كمي خامه صبحانه اضافه ميكنيم كه ميخوايم بريزيم داخل ليوان خوب منسجم بشه كه مواد دسرمون ته نشين نشه( ميتونيد كمي شكلات اب شده هم اضافه كنيد ولي من نكردم ) حالا از مواد كيكمون ميريزيم داخل ليوان و حسابي فشرده ميكنيم بد موس شكلاتيمون رو درست ميكنيم و ميزاريم خنك كه شد ميريزيم داخل ليوان هامون ☺️ و با خامه فرم گرفته تزيين ميكنيم حالا دستور 👇🏻 ٢٠٠ گرم شكلات تخته اي تلخ ١٥٠ گرم خامه قناديِ ( ميتونين از خامه صبحانه هم به همين مقدار استفاده كنيد فقط بايد مقدار شكري ك ميريزين بيشتر باشه ) شير ٢ ليوان ( دسته دار فرانسوي ) ژلاتين ٢ ق غذاخوري شكر ( من اينجا ٢ قاشق غذاخوري استفاده كردم شما هم وقتي ريختين بچشين هر چقدر لازم بود بريزين ) وانيل نوك قاشق مرباخوري پودركاكائو ٢ قاشق غذاخوري ابتدا شكلات رو بن ماري ميكنيم بعد شير رو روي حرارت گرم كرده خامه رو اضافه وقتي خامه اب شد پودر كاكائو و وانيل و اضافه وقتي حل شد شكلات بن ماري شده و هم ميزنيم با حرارت ملايم تا كاملا يك دست بشه ( ترجيحا با همزن دستي هم بزنيد ) بعد هم شكر و اضافه و وقتي حل شد از روي حرارت برداشته ژلاتين رو با نصف ليوان اب بن ماري كرده بوديم بهش اضافه ميكنيم 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: شیر ۲ لیوان شیرعسلی الفجر یک قوطی پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری پر شیر برای حل کردن ژلاتین ۱/۴ لیوان انبه رنده شده یک لیوان وانیل نوک قاشق چایخوری خامه صبحانه ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور پودر شده ۱/۲ لیوان طرز تهیه: ابتدا دو لیوان شیر و یک قوطی شیرعسلی را درون قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گاز مخلوط می کنیم تا شیرعسلی حل شود. در این فاصله پودر ژلاتین را با ۱/۴ لیوان شیر درون ظرفی شیشه ای بن ماری می کنیم تا کاملاً حل بشه. وقتی شیر و شیرعسلی با هم کاملاً مخلوط شده و گرم شد از روی حرارت برداشته وقتی از دما افتاد خامه را اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تایکدست شود. ( من برای هم زدن از گوشت کوب برقی استفاده کردم ) حالا پوره انبه و وانیل و ژلاتین بن ماری شده و بیسکوییت پودر شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. تا همه‌ی مواد کاملا مخلوط شوند . دسر آماده شده را داخل ظرفی مناسب یا قالب ریخته و به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال بزارید تا ببندد . من اول یک مقدار ژله انبه که با یک لیوان آب جوش بن ماری حرارت دادم و حل که شد نصف لیوان آب سرد اضافه کردم ژله را داخل قالب چرب شده ریختم گذاشتم داخل یخچال خودش بگیره تو این فاصله دسر را آماده کردم و روی ژله ریختم . ژله تو‌این دسر الزام نیست کاملا سلیقه ای و بستگی به مدل قالبتون داره 😊 🍲 @bebinobepaz
کیک باقلوای نارگیلی 🍲 @bebinobepaz
کیک باقلوای نارگیلی ✔تخم مرغ چهار عدد ... آرد سفید قنادی دو لیوان .... روغن نصف لیوان ....شکر نصف لیوان .... بکینگ پودر یک ق چ .... وانیل یا پودر هل نصف ق چ ...شیر داغ یک لیوان ( داغی شیر نباید دهان یا دستتون بسوزه در حدی که گرم باشه فقط)پودر نارگیل یک لیوان ✔.مواد شربت : شکر یک لیوان سرخالی ... آب و گلاب روی هم نصف لیوان ... زعفران دم کرده دو ق غ . .بهتره برای این کیک قالبتون رو با ارده چرب کنید یا اینکه کاغذروغنی بزارین. ✔آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. فر را روشن کنید باید بیست دقیقه گرم بشه دمای ۱۸۰. تخم مرغ ها را دو دقیقه هم بزنید و بعد وانیل یا هل را اضافه کنید و بعد هم شکر را اضافه کنید.و پنج دقیقه خوب با دور تند بزنید تا کشدارو روشن بشه و پف کنه. و بعد شیر داغ را افزوده با دورتند دو دقیقه بزنید. و سپس  روغن  و پود نارگیل را افزوده و یک دقیقه بزنید. در نهایت ارد را در سه مرحله اضافه کنید هر بار شش الی هفت ثانیه و در نهایت با لیسک دورانی ده ثانیه  بزنید تا خوب مخلوط شوند . زیاد هم نزنید . مواد را در قالب بریزین و صاف کنید و دوسه بار هم به زمین بکوبید. در فر ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی پنجاه دقیقه .با خلال چوبی تست کنید و بعد پنج دقیقه حرارت بالا روشن بشه. و بعد رو سه پایه بزارین تا خنک بشه . و بعد برش بزنید و در ظرف مورد نظرتون بریزین ( من توی همون قالب کیک برش زدم و شربت ریختم ) و مواد شربت که کاملا خنک شده روی کیک خنک بریزین. . ✔برای تهیه شربت : یک لیوان سرخالی شکر را با نصف لیوان مخلوطی از آب و گلاب ( یا اینکه اب را حذف کنید فقط نصف لیوان گلاب باشه) روی حرارت کم بزاربن تا شکر حل بشه نجوشه سفت میشه و بعد دو ق زعفرون دم کرده اضافه کنید. و در نهایت یک ق آبلیمو ترش بعد خاموش کنید تا خنک بشه.و هر چند دقیقه یه کوچولو هم بزنید . . ✔به جای پودر نارگیل ، پودر گردو هم میشه بریزین . .✔توی ظرف پیرکس مستطیل با فر میتونید درست کنید و هم اینکه توی  تابه دو طرفه روی گاز بدون فر هم میشه درست کرد.سایز قالب بیست در سی هست( دوسوم قالب پر بشه کافیه) . 🍲 @bebinobepaz
واویشکا ته چین شربت تخم شربتی پاناکوتا 🍲 @bebinobepaz
یه پیاز بزرگ رو نگینی خورد کرده و سرخ کردم بعد گوشت چرخکرده را بهش اضافه کردم و تفت دادم بعد زردچوبه،فلفل،نمک و یک قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کردم و تفت دادم یک لیوان آب ریختم اواسط پخت دو عدد گوجه فرنگی را رنده کردم و بهش اضافه کردم گذاشتم بپزه و جا بیفته.سیب زمینی راقالب زدم و سرخ کردم و روش گذاشتم . ۱لیوان شیر و ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و ۲تا۳ق غ شکر رو با هم مخلوط کنید و بزارین روی بخار آب تا پودر ژلاتین و شکر حل بشه. بعد ۱ قاشق غذاخوری خامه صبحانه و در صورت تمایل ۱ قاشق گلاب اضافه کنید ،مواد رو خوب مخلوط کنید و داخل قالب بریزین و بزارین داخل یخچال تا ببنده و بعد از یکی دو ساعت توی ظرف مورد نظرتون برگردونید ، نکته: این دسر چون خامه داره و چرب هست نیازی به چرب کردن قالب نیست و راحت از قالب درمیاد. برای تهیه سس وقتی مربای توت فرنگی درست کردید به شهد اضافه ش، یک پیمانه شکر اضافه کنید و بزارید غلیظ بشه و به عنوان سس برای دسرهاتون استفاده کنید .. ۳ قاشق غذاخوری تخم شربتی را نصف لیوان آب مخلوط کردم، شکر را در ظرفی با نصف لیوان آب گرم مخلوط کردم وقتی دونه های شکر حل شد با تخم شربتی قاطی کردم حالا دو قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کردم و گذاشتم یخچال تا کاملا خنک بشه. برای ته چین ۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده و دو کفگیر برنج رامخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و برنج سفید رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکشه. 🍲 @bebinobepaz
بادمجان شکم پاره با کوفته(غذای ترکی) 🍲 @bebinobepaz
بادمجان شکم پاره با کوفته(غذای ترکی) بادمجان دلمه ای 3 عدد گوشت چرخ شده 200 گرم پیاز 2 عدد جعفری ریز شده 1 ق غ گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 ق غ رب فلفل 1 ق م نمک، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم بادمجان ها را یک در میان پوست کنده از وسط نصف میکنیم کمی داخل آنها را خالی کرده در ظرف آب و نمک می اندازیم. بعد از نیم ساعت آبکشی کرده، خشک میکنیم و دو طرف آنها را سرخ میکنیم.برای کوفته ها یک عدد پیاز را رنده کرده،نمک، فلفل و جعفری را هم به گوشت اضافه میکنیم. خوب ورز داده و به صورت کوفته های کوچک در آورده در روغن سرخ میکنیم. برای آماده کردن سس این غذا پیاز را نگینی ریز کرده تفت میدهیم تا طلایی شود. بعد رب ها، نمک و فلفل و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده، 5 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. سپس یک فنجان آب افزوده از روی حرارت برمیداریم. بادمجان ها را در تابه چیده کمی از سس روی بادمجان ها ریخته، کوفته ها را میچینیم و مقداری از سس هم روی کوفته ها ریخته و نیم ساعت روی حرارت میگذاریم. 🍲 @bebinobepaz
تُست سير و ذرت اسپايسي طرز تهيه:۱حبه سيرو در دو قاشق كره نرم رنده كنيد. دور نون تستها رو با چاقو ببريد(قسمت قهوه اي رنگ)از اين كره روي نونهابزنيد(يك لايه خيلي نازك،ميتونيد كره رو ذوب كنيد و با قلمو روي نون بزنيد)كمي ذرت ومقداري جعفري ساطوري بريزيد و روشون پنير پيتزاودر فر۱۸۰درجه ده دقيقه قرار بديد.قبل از سرو روش پَرك فلفل قرمز تند بپاشيد. اگر فر نداريد،تو تابه بدون روغن درست کنید 🍲 @bebinobepaz
#کرم_باواریا 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم شکر  یک لیوان پیمانه شیر  ۴ لیوان وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری زرده تخم مرغ  ۳ عدد پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری خامه صبحانه یک و‌نیم پاکت طرز تهیه  زرده ها را به همراه نیمی از شکر و وانیل با دور کند زده تا حجم ان دو برابر شود.سپس مابقی شکر را افزوده و همزدن را ادامه میدهیم تا کرم سفید و کشداری حاصل شود .در ظرفی شیر را ریخته و روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید . حالا حرارت را کم کرده مایع زرده را ریخته و مرتب هم میزنیم و جوش اول را که زد از روی حرارت برمیداریم .حالا ژلاتین بن ماری شده را در ان میریزیم و بعد از خنک شدن خامه را که کمی با همزن زدیم و‌فرم گرفته اضافه میکنیم .  حالا کرم را داخل قالب  میریزیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا ببندد. برای باواریا شکلاتی یک ق غ پودر کاکائو به دسر اضافه کنید. برای باواریا نسکافه ای یک ق م نسکافه اضافه کنید. برای باواریا موکا یک ق غ پودر کاکائو و یک ق م نسکافه اضافه کنید و درصورت لزوم شکر دستور و‌بیشتر بریزید. من از نسکافه استفاده کردم و از یک قاشق مربا خوری بیشتر ریختم تست کنین تا به طعم دلخواهتون برسین. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه باقالی قاتوق (مناسب برای چهار نفر) 🍲 @bebinobepaz
👩🍳طرز تهیه باقالی قاتوق (مناسب برای چهار نفر) مواد اولیه: پاچ باقالا یا باقالی کشاورزی: ۲ پیمانه شوید خشک: نصف پیمانه سیر تازه: یک بوته (یا یک قاشق سیر خشک) تخم مرغ: ۳ عدد نمک و زردچوبه: به میزان لازم طرز تهیه: اگر از قبل باقالی پوست کنده در فریزر دارید نیم ساعت پیش از پُخت غذا بیرون بگذارید، اگر نه باقالی های تازه را 7از پوست اول دربیاورید و در آب جوش خیس دهید تا پوسته ی دومشان نرم شود. سپس پوست روی باقالی را بگیرید و بشویید و بگذارید کنار تا آبش برود. سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید، تا رنگش طلایی شود (اگر از سیر خشک استفاده میکنید به روغن کمتری برای تفت دادن بقیه مواد نیاز خواهید داشت). سپس باقالی را اضافه کنید و همراه با سیر تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. حالا شوید خشک و زردچوبه و نمک را به خورش اضافه کنید. پس از کمی تفت دادن، سه لیوان آب اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند ، بگذارید با شعله ی ملایم و به مدت بیست دقیقه بپزد. (چند دقیقه قبل از خاموش کردن، تخم مرغها را اضافه کنید.) باقالی قاتوق را با کته سِرو کنید، و در کنارش از ماهی شور و زیتون و تربچه غافل نشوید. نوش جان ❤ نکته: _ می توانید از شوید تازه استفاده کنید که باید ان را ریز خُرد کنید. _میزان استفاده از زردچوبه بستگی به ذائقه ی شما دارد. _میزان پخت باقالی کشاورزی با پاچ باقالا متفاوت است، پاچ باقالا زودتر می پزد و باقالی کشاورزی ممکن است دیرپز باشد، زمان پُخت خورش بستگی به جنس باقالی تان دارد، ولی نگذارید باقالی در خورش لِه شود. 🍲 @bebinobepaz
دلمه کلم 🍲 @bebinobepaz
👩🍳طرز تهیه دلمه کلم مواد لازم: کلم بزرگ: ۱عدد گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم پیاز: ۱عدد رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری رب انار: نصف پیمانه برنج: ۱ پیمانه لپه پخته: نصف پیمانه سبزی دلمه: ۱ پیمانه نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران: به مقدار لازم شکر: ۲ قاشق غذاخوری سرکه: نصف لیوان طرز تهیه: ابتدا برگ های کلم را جدا می کنیم و در آب جوش با سه قاشق سرکه میگذاریم بپزد، کمی که نرم شد کافیست. پیاز را با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم، رنگ پیاز که عوض شد گوشت چرخ‌کرده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. بعد ادویه ها و سبزی را اضافه می کنیم و با گوشت تفت می دهیم. سپس رب گوجه و رب انار را اضافه می کنیم و هم می زنیم. برنج رو جداگانه آبکش می کنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم. لپه ی از قبل پخته شده را هم می افزاییم. قسمت های سفت وسط برگ کلم را جدا می کنیم، و از مواد بالا گذاشته و آن را میپیچیم. در قابلمه ای پیاز را سرخ می کنیم و با دو قاشق رب گوجه و نمک تفت می دهیم، با کمی آب و سرکه و زعفران و شکر مخلوط می کنیم. دلمه ها را در همین قابلمه میچینیم و کمی از سُس بالا را روی دلمه ها میریزیم، و میگذاریم خوب پخته شوند. 🍲 @bebinobepaz
👩🍳طرز تهیه رول کوکو سبزی 🍲 @bebinobepaz
👩🍳طرز تهیه رول کوکو سبزی مواد لازم: سبزی کوکو: ۲۰۰ گرم تخم مرغ: ۳ عدد آرد : ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به مقدار لازم مواد میانی: گردو خرد شده: ۲_۳ قاشق غذاخوری زرشک: ۱ قاشق غذاخوری ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری نخود فرنگی پخته شده: ۱ قاشق غذاخوری هویج پخته شده مکعبی: ۱ قاشق غذاخوری ذرت پخته شده: ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : سبزى كوكو را با تخم مرغ، آرد، نمك و فلفل مخلوط کنید و هم بزنید. سپس در يك تابه ی مستطيلی روغن بریزید و بعد از کمی داغ شدن روغن، مواد را بریزید و بگذارید کاملا بپزد. شعله نباید زیاد باشد که کوکو خشک شود و حالت تهدیگی بگیرد. چون موقع رول کردن می شکند و نباید مواد را در حدی بریزید که کوکو ضخیم شود. پس مواد را نسبت به اندازه تابه بریزید و یک سانت قطر کافیست. وقتی کاملا کوکو پخته شد آن را روی یک دستمال تمیز برگردانید و آهسته رول کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. تمام مواد میانی را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه رولت کمی خنک شد، رول را باز کنید و مواد را داخلش بریزید و مجدد آنرا رول کنید. اگر می توانید دور کوکو فویل بپیچید تا محکم شود. سپس رول را داخل یخچال قرار دهید و چند ساعتی بگذارید استراحت کند. *نکته: می توانید برای داخل رول از انواع سبزیجات استفاده کنید و یا فقط ژامپون و پنیر گودا بریزید. حتی می توانید از مرغ ریش شده استفاده کنید، پس مواد میانی رول کوکو سبزی نسبت به سلیقه تان قابل تغییر است. 🍲 @bebinobepaz
زرشک پلو با مرغ 🍲 @bebinobepaz
تکه های مرغ رو چند دقیقه توی یه قابلمه ی آب جوش میذارم تا اگر هورمونی داشته باشه خارج بشه بعد بیرون میارم وباآب یخ میشورمشون توی ماهیتابه یه پیاز رو خلالی میکنم و تا حدی که شیشه ای بشه سرخ میکنم تکه های مرغ رو روی پیازمیچینم تاکمی طلایی بشن ادویه ( زردچوبه ، فلفل سیاه ، پودر کاری ، زیره سبز ) میزنم و تفت میدم سپس گوجه فرنگیِ رنده شده روبه همراه فلفل دلمه ای و هویج رنده شده بهش اضافه میکنم دوباره کمی تفت میدم بعد از این مرحله رب گوجه فرنگی و زعفرونِ غلیظِ دم کشیده رو به همراه نصفِ استکان آب اضافه میکنم و میذارم روی شعله ی ملایم تا با بخار پخته بشه و طعم موادجذب هم بشه در آخر نمک و آبلیمو اضافه میکنم و ده دقیقه بعد شعله روخاموش میکنم 🍗 زرشک پلو رو هم که دیگه همه استادین فقط اینکه برای خوش طعم ترشدنش من زرشک رو باکره و کمی شکر ومغز بادام و پسته تفت میدم و روی برنج میریزم 😍 🍲 @bebinobepaz