eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.4هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
کیفیت این خمیر که میخوام دستورشو براتون بگم بینظیره، نرم،سبک، خوش طعم و آسوووون ،اون دسته فالورای عزیزم ک از رسپی این خمیر استفاده کردن می‌دونن من چی میگم😜 رسپیه این خمیربرای یک اشپز ایتالیایی به نام لارا ویتالیه و واااقعا بی نقصه👌هر طعم پیتزا و هر موادی که با این خمیر آماده بشه بی شک خوشمزه و عالی میشه مواد لازم _ آرد نان فانتزی یک پیمانه + سه چهارم پیمانه .آب ولرم. نصف پیمانه + یک پنجم پیمانه نمک. نصف قاشق چ روغن زیتون یا مایع. یک قاشق غ شکر. یک قاشق م پودر مخمر یک قاشق م __.مواد پیتزا:._ _برگ اسفناج خرد شده یک لیوان قارچ. ۲۰۰گرم پنیر پیتزا. ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای یک ق غ(قابل حذفه) پودر مخمر وسکر رو مخلوط بعد یک پنجم پیمانه آب گرم رو اضافه و روشو بپوشونید تا حدود ده دقیقه تاعمل بیاد. سپس مایع خمیر،باقی آب، نمک و روغن و آرد رو مخلوط کنید،و ده دقیقه ورز بدین تا خمیر صاف و یکدست بشه. چون نوع آردها با هم متفاوته ،اگرموقع ورز دادن احساس نیاز کردین زیر خمیر کمی آرد بپاشین، ولی خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشه،بعد در کاسه چرب شده بذارید و روشو پوشونده و بذارین یک ساعت در جای گرم تا حجیم بشه. این رسپی حدود دو تا خمیر با قطر ۲۵ تا ۲۷سانت میده. حالا پف خمیرو بگیرید وکمی در کاسه ورز بدین سپس به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو چونه کنید مطابق فیلم و کمی بازکنید بعد در ظرف که چرب شده بذارید و با دست پهن کنید ضخامتش نازک باشه چون خیلی پف میکنه حالا روی خمیر رو با نایلون بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید تا دوباره حجیم بشه این استراحت برای کیفیت نون پیتزا خیلی مهمه،در این فاصله مواد پیتزا رو آماده کنید _ یه پیاز کوچک رو ریز خرد کنید وتفت بدین وبعد یک حبه سیرو باهاش تفت بدین همراه ادویه و فلفل وآویشن و نمک ،سپس اسفناج و قارچ رو اضافه و بذارید آب مواد کاملا کشیده بشه و یک تفت کوچیک بخوره ،سپس حرارت رو خاموش و پنیر خامه ای رو اضافه کنید رو خمیر سس و پنیر پیتزا بریزید بعد،مواد رو روش بریزید بعد پنیرپیتزا و در آخر مقداری زیتون و گوجه اسلایس شده ،ودر فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشنه بذارید تا زمانی که لبه های نون برشته بشه،زمانش بستگی به فرتون داره 🔴برای مخمر،آب باید انگشتو نسوزونه ولی گرماش رو حس کنیم 🔴از آب جوشیده شده استفاده کنید چون کلر آب ممکنه مخمرو غیر فعال کنه 🔴نکته : مخمر خوب بعد از ده دقیقه کاملا پف می‌کنه 🔴 ورز دادن خمیر در کیفیت نون خیلی موثره پس حتما ده دقیقه ورزش بدین 🍲 @bebinobepaz
کدبانوها من دودستور رولبیا دارم این اولیش و درصورت استقبال دومی راهم میزارم واستون،فقط بگم که هردودستورعالی هستن وکاملا ترد میشن ،نیاین بپرسین کدومش بهتره،هردو دستور عالیه،این سری سعی کردم زولبیاهای رنگی هم درست کنم که برای رنگی شدنشون داخل خمیریکی پودرکاکائوودیگری پودرلبوریختم شهدهرکدوم هم زعفران نزدم وبه جای شهدزعفرونی شهدقرمزوکاکائویی درست کردم که رنگشون کاملا پررنگ بشه. نشاسته گل یا گندم ۵۰۰گرم ماست ۵۰۰گرم ،ماست شل وابکی نباشه وترش باشه بهتره، اردسفید۳ق غ سرصاف خامه صبحانه ۱۰۰گرم جوش شیرین نصف ق چ ابتدا نشاسته وماست راباهم مخلوط کرده وباقاشق هم بزنید تاخوب به خوردهم روند و غلظتی شبیه به ماست خامه ای پیدا کند بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنیدسپس ارد را افزوده وباز خوب مخلوط کنید ،دست اخر جوش شیرین را اضافه کنید بهتراست اول نصف جوش شیرین رابه نصف مواداضافه کنید واین مقدارازموادرادرست کنید بعد مابقی جوش شیرین را به مابقی مواد، چون اگر همه جوش شیرین اضافه شود تا درست شدن نصف مواد جوش شیرین دربقیه مواد بیش از اندازه فعال شده وبعدهنگام زدن درروغن ازهم پاشیده می شوند. پس ازاضافه کردن جوش شیرین ظرفی راتاحدوددوسانت روغن کرده بگذارید خوب داغ شود مایه رادرقیف یکبار مصرف ریخته سرقیف را به اندازه مناسب ببرید خیلی نازک نباشد چون دراین صورت زولبیاها نازک زده می شوندو خشک وسفت خواهندشد، بیش ازحدمعمول هم بزرگ نباشد _میتونین ازجاسسی هم استفاده کنین_ ودرظرف به شکل دایره های تودرتو یا نامنظم شکل بدین با چندتا زدن هم قلق اندازه وهم شکلشون میاد دستتون نگران نباشین. بعد باحرارت ملایم فقط درحد کمی طلایی شدن سرخ کنید چون وقتی درون شهدهم برن یه درجه تیره تر میشن.بلافاصله درون شهدگرم بندازین حدود یک دقیقه وبعد درصافی بگذارین تاشیره اضافه خارج بشه. اگراحیانا مایه تون خیلی سفت بود کمی ماست اضافه کنید واگر خیلی شل کمی ارد،غلظت مواد به حدی است که براحتی بافشاردست درون روغن شکل داده میشه *بیش ازاندازه جوش شیرین نریزید که باعث متلاشی شدن زولبیاهاازهم میشه. *اگردیدین که زولبیاها پف نمی کنن دوعلت داره1.روغن داغ نیست2.جوش شیرینش کمه یاکمی صبرکنیدتافعال بشه *دوعلت هم باعث سفت وخشک شدن زولبیامیشه1.مایه بیش ازاندازه سفته2.خیلی نازک می زنین. *عاملی هم که باعث نرم شدن زولبیا پس ازماندن میشه یاشهدتون شل بودیاداغ ،شهدبایدقوام داروگرم باشه. 🍲 @bebinobepaz
شرررربت سنتی ،اصیل ،سالم ، تازه مقوی هم هست ،اون ژله ای که دور تخم شربتی تشکیل میشه هااا پروتیین خالصه 😚 ،هم تخم شربتی و خاکشیر یه کم شستنش سخته و زمان می‌بره 😥برای همین خیلی راحتره که وقتی تشنمونه وهوس شربت 🍸میکنیم اینارو آماده داشته باشیم برا اینکار باید مقدار زیادشو بشوریم و بعد داخل قالب یخ بریزیم و بعد از اینکه منجمد شد در بسته بندی مناسب فریز کنیم و تو این روزای گرم خیلی سریع و راحت یه شربت خنک درست کنیم و به قول معروف جیگرمون حال بیاد 😆همون‌طور که میدونید در طب سنتی خاکشیر مقویه کبد هستش و حرارت کبد رو تعدیل می‌کنه پس برای این روزای گرم خیلی مناسبه😍 🔴نکته ای که داره: بعد از شستن خاکشیر بذارید خوب ته نشین بشه🍷و بعد آب روشو کامل خالی کنید و بعد خاکشیرو در قالبای یخ بریزید، شربت🍹 خاکشیر و تخم شربتی با اضافه کردن آبلیمو و گلاب خیلی خوش‌طعم تر میشن و حتما آب هم دمای محیط روشون بریزید تا هم آب خنک بشه وهم یخشون باز بشه 🔴نکته ی تخم شربتی هم اینه که برای شستن ،مقدارش زیاد نباشه چون سریع باد می‌کنه و حجمش چند برابر میشه وشستنش سخت میشه برای شستن تخم شربتی داخل ظرف بزرگ بریزید روش آب زیاد بریزید تا سنگ ریزه هاش ته نشین بشه و بعد با کمک یک صافی تخم شربتی هارو بردارید و در ظرف دیگه بریزید،مقدار تخم شربتی نباید زیاد باشه چون شستش سخت میشه 🍲 @bebinobepaz
_هویج و گردو مواد لازم: آرد ۳۰۰ گرم شکر ریز ۲۸۰ گرم هویج رنده شده آبگرفته ۱۲۵ گرم معادل ۱/۵عدد متوسط تخم مرغ ۳ عدد شیر کمتر از نصف لیوان معادل ۱۰۰ میلی لیتر کره ۶۰ گرم روغن مایع ۱/۳پیمانه سرخالی جوز هندی ۱/۴ق.چ بکینگ پودر ۲/۵ق.چ گردوی ریز خورد شده ۵_۶عدد شربت سن ایچ ۲ق.س دارچین ۱ق.چ نمک ۱پنس طرز تهیه: تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و شکر ریز را با همزن حدود۶_۷دقیقه همزده تا کرم رنگ و کشدار شود . روغن مایع و کره نرم را افزوده وکمی که هم زدید هویج رنده شده و شیر و شربت سن ایچ را ریخته و در حد مخلوط شدن هم بزنید . نمک و بکینگ پودر و دارچین و جوزهندی را به آرد سه بار الک شده افزوده و مخلوط کنید . مواد خشک در سه مرحله به مایعات اضافه کرده و به آرامی با مفتول هم بزنید و در انتها گردوی خورد شده را با یک قاشق آرد مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . مایع کیک را هم میتوانید در قالب میان تهی بریزید و هم مثل من در قالب مستطیل ۲۰×۳۰. البته قالب را باید چرب و آرد پاشی کنید. کیک را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰_۴۰دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن بدلخواه تزیین کنید . من با پودر قند تزیین کردم .ابتدا نوارهایی از کاغذ بریدم و بطور منظم روی کیک چیدم و پودر قند روی آن الک کردم و بعد با احتیاط نوار ها را برداشتم . هیچکدام از مواد کیک را حذف و یا جایگزین نکنید چون در طعم و مزه کیک نقش مهمی دارد . آردی که با گردو مخلوط میکنیم از ته نشین شدن آرد جلوگیری میکند . نوش جان🌹🌹🌹 🍲 @bebinobepaz
کیک 🍲 @bebinobepaz
اینو بگم که زعفرون ، پودر هل ، گلاب و مغزها قابلیت حذف شدن رو دارن پس هر کدوم رو دوست نداشتید حذف کنید . ولی حواستون باشه هل و یا زعفرون رو حذف کردید یک چهارم ق چایخوری وانیل به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید . مواد لازم تخم مرغ 3 عدد شکر یک پیمانه سرخالی شیر یک دوم پیمانه ترکیب کره و روغن مایع با هم یک دوم پیمانه آرد 2 پیمانه بکینگ پودر 1 ق مرباخوری پودرهل 1 ق چ (مقدار آن قابل افزایش و یا حتی قابل حذف می باشد ) زعفران غلیظ دم شده با 2 ق سوپخوری گلاب انواع مغزها حداقل یک چهارم پیمانه آماده سازی قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنید و بعد ارد پاشی کنید . اضافه های آرد رو با تکاندن قالب کاملا بگیرید . یا قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید . مواد رو از حداقل یک ربع قبل در دمای آشپزخانه قرار دهید . فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. زغفرون رو با گلاب دم کنید ، شیوه من : داخل زعفرون سابیده شده یک تکه یخ می اندازم و روی حرارت کتری آب قرار می دهیم ، شوک حرارتی باعث خوشرنگ شدن و خوش عطر شدن زعفران می شود . طرز تهیه : براى پخت اين تخم مرغ رو با يك پيمانه سرخالى شكر حدود ده دقيقه بادور تند همزن بزنید تا غليظ و كشداربشه ، حالا شير و مخلوط روغن ها رو روى حرارت يا داخل مايكرويو گرم كنید. درحدى كه يه كوچولو دماش از دماى بدن بيشتر باشه اما داغ نباشه،محلول زعفران ساييده روبه همراه مايعات به مخلوط شكر و تخم مرغ اضافه و خيلى كم درحد مخلوط شدن اونم بادوركند همزن بزنید. ، آرد و بيكينگ پودر و پودر هل رو سه بار الك كنید طى سه مرحله به مايه اضافه كرده و بالیسک دورانى و خيلى آروم هم زده و مخلوطى از مغزهاى خلال بادام پسته و گردوى خرد شده را مخلوط و درقالب از قبل چرب و آرد پاشى شده ريختم و روى سطح كيك رو با مغزهاى باقيمانده پوشش دادم،ودر فر ١٨٠ از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه . نکته مهم : دمای فرهای مختلف باهم متفاوت هست پس لطفا حواستون به کیک باشه تنها چیزی که در پخت کیک مهم هست در نیمه اول پخت کیک به هیچ وجه در رو باز نکنید . و برای اطمینان از پخته شدن کیک یک خلال دندان را داخل آن میزنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی پخته است . 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: خمیر میل فوی حدود یک کیلوگرم مارمالاد زردآلو حدود 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه) سیب پوست کنده ورقه‌ای خرد کرده 2 عدد زردهٔ تخم‌مرغ برای روی شیرینی 2 عدد شیر 1 قاشق چایخوری عسل 2-3 قاشق سوپخوری روش تهیه: خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و 6 دایره به قطر تقریبی 15 سانتیمتر از آن برش دهید. آن‌گاه سه تا از خمیرها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی‌ شیرینی‌پزی بگذارید و رویشان مارمالاد زردآلو بمالید (روی هر خمیر 2 قاشق سوپخوری). سپس روی مارمالاد، سیب بچینید و با خمیرهای باقیمانده روی سیب‌ها را بپوشانید. حالا روی خمیرها مخلوط زردهٔ تخم‌مرغ و شیر بمالید و با چاقو خطوط زیبائی روی خمیر ایجاد نمائید. اکنون آنها را یک شب در یخچال بگذارید و روز بعد، گلت را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجهٔ سانتیگراد بپزید. آن‌گاه دمای فر را به 170 درجهٔ سانتیگراد کاهش دهید و گلت را 15 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود بپزید. اینک گلت را از فر درآورید و در صورت دلخواه، قدری عسل گرم کرده رویشان بمالید.طاعات و عباداتتون قبول 🍲 @bebinobepaz
حلوای پایه(زنجبیلی و هل) طرز تهیه حلوای پایه موادلازم : آرد ۵۵۰ گرم ( ۴و ۱/۲ پیمانه ) روغن جامد ۸۰ گرم کره ۶۰ گرم *برای انسجام بهتر کره بیشتری بزنید پودر قند ۲۵۰ گرم گردوی خرد شده به مقدار لازم (در صورت تمایل) پودر کاکائو،زنجبیل،هل به مقدار لازم طرز تهیه: آرد سفید رو با حرارت خیلی ملایم حدود ۴۵ دقیقه تفت بدید، حرارت باید خیلی کم باشه تا آرد کاملا خامیش گرفته بشه و در ضمن رنگش هم زیاد تغییر نکنه و روغن و کره رو اضافه کنید. باز ۵ دقیقه تفت بدید. تابه رو از رو شعله بردارید و بگذارید زمین تا ولرم بشه. گردو رو هم بریزید تو آسیاب و فقط در حد اینکه کمی خرد بشن آسیاب کنید، نمیخوایم پودر بشه چون میخوایم زیر دندون بیاد. وقتی آرد و روغن ولرم شد پودر قند و هل رو آرد الک کرده و با دست کامل ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن گردو رو هم اصافه کرده و مخلوط میکنیم بعد مواد رو سه قسمت کرده یک قسمت هل باقی میماند یک قسمت زنجبیل زده یک قسمت هم پودر کاکائو میزنیم و کامل هرکدام را مخلوط کرده تا به خورد هم برن و مخلوط بشن. بعد میریزیم داخل قالب سیلیکونی و کامل فشردش میکنیم و میزاریم فریزر یکم بمونه تا سفت شه بعد براحتی از قالب درمیاریم. ♡با این تعداد حدود ۵۰-۶۰عدد حلوا خواهید داشت. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اين فوق خوشمزه رو آوردم براتون من خاطرات زيادى از اين شيرينى دارم از خوشمزه ترين دسراى پاكستانه براى يكى از گزينه هاى خوشمزه است😍 حتما درست كنيد و ما رو هم دعا كنيد🌷 شير ١ ليتر آبليمو ٤-٥ ق غ آب ٤ پ شكر ١ پ شير را بزاريد جوش بياد گاز رو خاموش كنيد نيم ليوان آب اضافه كنيد و بزاريد ٥-١٠ دقيقه كه از داغى بيوفته سپس آبليمو اضافه كنيد كه شير ببره يه دستمال نخى داخل صافى بزاريد و اين شير بريده شده رو بريزيد تا آبش بره كمى آب روش بريزيد كه آبليمو هم از بين بره دستمال را جمع كنيد و با دست فشار بديد كه آب اضافى بره خيلى خشك نبايد بشه سپس بهش ١ ق چ نشاسته ذرت اضافه كنيد و با دست تا ١٠ دقيقه خوب ورز بديد تا موادمون لطيف بشه بعدش اندازه يك گردو قلقلى ميكنيم داخل يه ديگ آب و شكر را ميزارم جوش بياد و اين قلقليا رو داخلش بريزيد و بزاريد ٢٠-٢٥ دقيقه بجوشه سپس درش بياريد و داخل آب بندازيد كه سرد بشه مخلوط آب و شكر هم سرد شد،اين توپكا رو از آب دربياريد و مجددا داخل آب و شكر سرد شده بندازيد كه كمى شيرين بشه شربت نيم ليتر شير را بزاريد جوش بياد،٢ق غ برداريد و داخلش چند نخ زعفران بزاريد كه رنگ بگيره و باقى مانده شير را با شعله متوسط بزاريد كه بجوشه تا غليظ بشه،هر از گاهى هم بزنيد.شير اندازه نصف قبلى شد ٣ ق غ شكر،١/٤ ق چ پودر هل و شير زعفرانى و كمى پسته خرد شده بهش اضافه كنيد و بعد از چند قل بزاريد كه شير كمى سرد بشه توپكاى شيرين رو از آب دربياريد،كمى با دست فشار بديد كه هم آب اضافى جدا بشه هم از گردى دربياد و بندازيد داخل شربت شيرى كه درست كرديد وقتى اين تركيب سرد شد داخل يخچال براى ٥-٦ ساعت بزاريد كه توپكا شربت رو جذب كنه. 🍲 @bebinobepaz
ملکوتی جادوگر زیبایی ایران برای اولین بار در ایتا ‼️ 💥حجم دهی و پر کردن اندام فقط در ۲۰ روز با و 💥حجم دهی راحت و و ⚡️ ژل ⚡️ روغن و ⚡️ روغن از بین بردن و کک و مک ⚡️ روغن حجم دهنده و .... ♨️پوست زیبا ،سفید و یک دست 💥 زیبایی و سلامت با و صددرصد 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be مشاوره رایگان↙️ @jazabi
هدایت شده از 🍳 ببین و بپز 🍳
🔞👌روش های ماساژ 💥 امسال مثل ملکه بدرخشید 😍صورت بدون لک و چروک مردانی که همسرانی با اندام خوش فرم میخوان داشته باشندحتما عکسها روببینن👇♨️ ۱.نظر دوستان 👇 http://eitaa.com/joinchat/1316290590C68e70196be
مواد لازم؛ گوشت مرغ چرخ كرده. ٧٠٠گرم پياز رنده شده. يك عدد سير سه حبه گوجه رنده شده. ٢٠٠گرم جعفري. ٣تا ٥قاشق غذاخوري نمك وادويه وفلفل. به ميزان لازم زعفران دم كرده مقداري آب به ميزان لازم سس خردل يك قاشق آردسوخاري يا معمولي يك قاشق هويج پخته. سه عدد متوسط رب. دوقاشق غذاخوري پياز داغ كمي فلفل دلمه يك عدد طرزتهيه؛ ابتدا پياز وسير را رنده ميكنيم وآب اضافه ش را گرفته به گوشت مرغ چرخ شده اضافه كرده دوست داشتين كمي مرزه خشك هم بريزيد من نزدم بعد ادويه ونمك وكمي زعفران دمكرده وفلفل وآرد سوخاري ويك قاشق سس خردل را اضافه كنيد وخوب ورز دهيد وموادرا بذارين يخچال تا كمي خودشا بگيره مواد لازم براي سس ٢٠٠گرم گوجه را رنده كرده ،دريك تابه مستطيل شكل يك پياز ويك حبه سير را خوردميكنيم وسرخ كرده حالا گوجه پوره را اضافه كرده رب هم دوقاشق داشتيم ريخته ونمك وادويه هم ميزنيم فلفل دلمه را هم حلقه اي ميريزم وحدود دوليوان آب اضافه كرده من كمي زعفرانما براي سس ريختم تا خوش رنگ شود حالا مواد گوشتيمون را روي يك نايلون باز ميكنيم براي اينكارروي گوشت يك نايلون ديگر ميذاريم با وردنه به قطرنيم سانتي متر باز كرده همه جاي رولت كه يكنواخت پهن شد وشكل مستطيل درآمد نايلون را برداشته حالا جعفري را خورد كرده روي سطح گوشت ميريزم از يكطرف هويجهامون را ميچينيم ميتونيد قارچ وزرشك وپياز داغ وهر مخلفاتي كه خواستين بريزين من نريختم وبا كمك نايلون زيري شروع به رول ميكنيم طوريكه از دوطرف خوب فشرده شود اينجا ميتونيد مواد را بذارين يكربع يخچال كه موقع پخت وانره ولي من نذاشتم چون خوب ورز داده بودم حالارولت را از نايلون جدا كرده ودر سس گذاشته وميذاريم ٥٠دقيفه بپزه در حين پخت هر يكربع رولت را برميگردونيم تا خوب مغز پخت شود اينم دستور رولت خوشمزمون ميتونيد سس را ميكس كنيد وكنار رولت سروكنيد 🍲 @bebinobepaz
✔نکات: گوجه سبز را باید تا زمانی‌که ترش است تهیه کنید. • مقدار نعناع باید 1/4 مقدار جعفری باشد تا خورش تلخ نشود. . ✔تعداد: 4 نفر/ آماده‌سازی: 15 دقیقه/ پخت: 3:30 دقیقه/ سطح: متوسط ✔مواد لازم پياز (نگینی خردشده): 1 عدد روغن مايع (مخصوص سرخ‌کردن): به مقدار لازم مغز ران گوسفند يا گوساله (مکعبی درشت خردشده): 400 گرم ✔استاک گوشت : 6 پیمانه در صورت تمایل، می‌توانید به‌جای استاک گوشت، از همان مقدار آب به‌همراه 1/5 عدد قرص عصاره گوشت استفاده کنید. ✔زعفران : 1 قاشق سوپ‌خوری سبزی (پاک‌ و خردشده) *: 350 گرم گوجه‌سبز: 400 گرم آب‌ ليموترش تازه یا آبغوره: 2 قاشق سوپ‌خوری نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم *سبزی شامل: جعفری (280 گرم) و نعناع (70 گرم) ✔روش تهيه 1. پیاز را در قابلمه ای حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود سپس گوشت را به آن بیافزایید و تفت دهید تا آبِ گوشت کاملاً کشیده شود. استاک گوشت را به قابلمه بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس زعفران را به آن اضافه و حرارت را ملایم کنید. درِ قابلمه را بگذارید تا گوشت 3 ساعت و 30 دقیقه بپزد. 2. در تابه‌اي حاوي روغنِ داغ، سبزي را 3 تا 4 دقیقه تفت دهيد سپس آن را 30 دقیقه پس از پختِ گوشت، به قابلمه بیافزایید تا بپزد و خورش کاملاً جا بیافتد. 3. در 15 دقیقه آخر پختِ خورش، گوجه‌سبز، آب لیموترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه را به خورش بیافزایید. پس از پخت، خورش گوجه سبز را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه چلو سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
دوستان گلم توجه داشته باشید این ژله خوشمزه رو با هر ژله ای که دوست داشتید می تونید درست کنید. اینجا با پاناکوتا درست شده ولی رنگ و نوع ژله کاملا انتخابیه. ❤️💕❤️ دستور ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و بذارید تا خنک بشه. بیسکویت ها رو ته قالب بچنید و به آرامی روشون ژله آلورا رو بریزید. و بذارید تا نیم بند بشه. سپس پاناکوتا وانیلی رو درست کنید و بعد خنک شدن بریزید. و مرحله آخر هم پاناکوتا شکلاتی رو بریزید. آموزش پاناکوتا وانیلی و شکلاتی در ادامه آوردم. پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کردم، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زدم تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کردم و هم زدم تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت برداشتم و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کردم پاناکوتا_نسکافه : شیر ۱ پیمانه،شکر ۴ ق غ،خامه صبحانه ۳ ق غ،پودر نسکافه ۱ ق غ،ژلاتین ۱ ق غ،آب سرد ۱ استکان اول ژلاتین رو با ۱ استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم ( بخار آب جوش) حل میکنیم (همون بنماری کردن) شیر و شکر و پودر نسکافه رو روی حرارت میذاریم و هم میزنیم تا همه ی مواد حل بشن، ژلاتین آب شده رو به مواد اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم، خامه صبحانه رو با چنگال هم میزنیم تا نرم شه و میریزیم تو موادمون پاناکوتا_شکلاتی : شیر ۲ لیوان، شکر ۶ ق غ، خامه صبحانه ۵ ق غ، پودر کاکائو ۲ ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کردم، خامه رو با چنگال هم زدم تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا شکر حل شه و ۲ قاشق پودر کاکائو رو اضافه کردم و هم زدم، شکلات تخته ای رو اضافه کردم و هم زدم تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کردم و هم زدم و مواد رو از روی حرارت برداشتم و ژلاتین رو اضافه کردم. بعد از اینکه پاناکوتای اول تا حدی بسته شد و چسبناک شد پاناکوتای دوم رو بریزید حواستون باشه دومی رو که اضافه می کنید خنک شده باشه که پاناکوتای اول رو آب نکنه. و به همین ترتیب برای پاناکوتای سوم عمل کنید. ترتیب رنگ ها بستگی به سلیقه خودتون داره 🍲 @bebinobepaz
‌ ‌ حلوای پرتقال خامه ای 🍊🍊🍊 مواد لازم: آب ۳۰۰گرم شکر ۳۰۰گرم پودرهل ۱/۲ق چ خوری زعفران هرچه بیشتر بهتر 😜 رنده پوست پرتقال ۳عدد متوسط گلاب ۵۰گرم آرد گندم ۳۰۰گرم آرد برنج ۱۰۰گرم کره ۱۰۰گرم روغن مایع ۱۸۰گرم (ولی من بیشتر ریختم حدودا ۲۰۰گرم😉) خامه صبحانه ۲۰۰گرم . . طرز تهیه: برای تهیه شهد آب، شکر و هل روی حرارت بذارید هم بزنید تا شکر حل شه، ولی دقت کنید آب نجوشِ فقط گرم بشه. گلاب و زعفران و رنده پوست پرتقال تون به شهدتون اضافه کنید و کنار بذارید تا خنک بشه. آردها رو جداگانه الک کنید . اول آرد گندم ‌ُ حدود ۷یا ۸دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید بعد آرد برنج‌اضافه کنید ۵ دقیقه تفت بدیدش تا بوی خامیش گرفته بشه. دقت کنید نباید رنگ آرد تیره بشه. حرارت و خاموش کنید کمی خنک شد، آردُ دوباره الک کنید. حالا نوبت اضافه کردن روغن و کره است. باز موادتون ۷یا۸ دقیقه تفت بدید دوباره زیرحرارتتون خاموش کنید، بعد خامه رو که با چنگال خوب زدید در حین همزن مواد آردی بهشون اضافه کنید. خوب که مخلوط شد دوباره حرارت رو روشن کنید، شهد خنک شده رو کم کم اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا حلواتون جمع بشه و در آخر عملیات معروف حلوا پزی یعنی همون گهواره را انجام بدید. . ‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
استیک دنده 😋 استیک به نرمی پنیر 😋 🔸. ۹۰۰ گرم دنده گوسفند را از ۲ ساعت قبل در دماي محيط قرار دهيد تا با محيط هم‌دما و بافت گوشت کمي نرم شود. پس از اين مدت، روي آن مقداري نمک و فلفل سياه بپاشيد سپس، یک قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون روي آن بماليد. 🔸. تابه گريل داغ کنید. دنده‌ها را داخل تابه گريل بچينيد و ۵ دقيقه از هر طرف گريل کنيد سپس آن را با فويل آلومينيومي بپوشانيد و بگذاريد ۵ دقيقه بماند. 🔸. ۲۰ گرم گوجه‌فرنگي خشک را به‌همراه مقداری روغن زيتون، ۱ حبه سير کوبیده شده، مقداري نمک، فلفل سياه و ۱۲۵ ميلي‌ليتر آب در غذاساز بريزيد و کاملاً پوره کنيد. ۳۰ گرم پنير پارمزان و ۲۰ گرم دانه کاج را به آن اضافه و مخلوط کنيد تا سس پستو آماده شود. 🔸. ۲۰۰ گرم قارچ را در تابه‌اي حاوي مقداري روغن داغ تفت دهيد تا آب قارچ کاملاً کشيده شود سپس ۱۲۵ میلی لیتر استاک گوشت و ۱۲۵ گرم خامه را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد تا کمي غليظ شود. سس پستو را به آن اضافه و مخلوط کنيد. 🔸. استيک را در ظرف مورد نظر قرار دهيد و به‌همراه سس پستوي قرمز و سبزيجات گريل يا بخارپزشده تزيين و سرو کنيد. 🍲 @bebinobepaz
ملحبی خوشمزه برای افطار یک گزینه بسیار مناسب👌 مواد لازم آرد برنج سه چهارم پیمانه نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه آب یک پیمانه شیر هفت پیمانه گلاب مقداری شکر یک ونیم پیمانه شیر وشکر رو میذاریم رو گاز تا شکر حل بشه ولی شیر نجوشه بعد آب رو با نشاسته وآرد برنج مخلوط میکنیم (این کارو ب این دلیل انجام میدیم که از گلوله شدن جلوگیری کنیم) بعد ب شیر اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم وبعد گلاب اضافه میکنیم ومداوم هم میزنیم تا ب غلظت مناسب برسه✋ بعد با هرچی دوست داشتید تزیین کنید ما رو هم از دعاهای قشنگتون بی نصیب نذارید🙏 🍲 @bebinobepaz
کوفته شوید باقلا 😋 🍲 @bebinobepaz
کوفته شوید باقلا 😋 برای ۴ الی ۶ نفر نوش جان! برنج : ۱ پیمانه آلو بخارا : ۲۰۰ گرم خورشتی روغن مایع : به مقدار لازم سبزی خرد شده : ۳۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده : ۴۰۰ گرم (مخلوط گوساله و گوسفند) باقلا سبز خلال شده، دو لپه شده : ۴۰۰ گرم (خلال و بلانچ شده) تخم مرغ : ۲ عدد زردچوبه : ۱ قاشق چای خوری پیاز داغ : ۰.۳ پیمانه زعفران ( سائیده و حل شده در آبجوش ) : ۲ قاشق سوپ خوری نمک و دانه فلفل سیاه : به مقدار لازم پیاز خرد شده : ۱ عدد (خلالی) استاک قهوه ای گوساله : ۵ پیمانه (رقیق) ** برای تهیه استاک گوشت به‌ هشتگ مراجعه کنین. ۱. برنج را از ۳ ساعت قبل، در ظرفی حاوی مقداری آب خیس کنید. پس از این مدت، آبِ روي برنج را خالي کنيد و آن را به مدت ۸ تا ۱۲ دقيقه داخل ‏قابلمه ‏اي حاوي آبِ جوش روي حرارت زياد بریزید تا آماده شود سپس آبکش کنید. ۲. آلو را از يك ساعت قبل، در یک پیمانه آب خیس کنید، سپس هنگام مصرف در آبکش بریزید. ۳. در تابه‌اي حاوی روغن، سبزی را به‌مدت یک تا دو دقیقه، تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شود ۴. در ظرفی، برنج، سبزی، گوشت چرخ کرده، باقلاسبز، تخم‌مرغ، نیمی از زردچوبه، نیمی از پیازداغ، نیمی از زعفران، نمک و فلفل را بریزید و به‌خوبی ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند ۵. کفِ دست‌ را با مقداری روغن مایع چرب کرده، از مایه آماده‌شده به‌اندازه مناسب بردارید و در کفِ دست پهن کنید. وسط آن تعدادی آلو و بقیه پیازداغ را قرار دهید و آن را به‌شكل گلوله درآوريد. بقیه مواد را نیز به همین ترتيب آماده کرده، در سینی بچینید و به‌مدت يك ساعت در یخچال قرار دهید ۶. در این فاصله، در قابلمه‌ای حاوی روغنِ داغ، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود، بقیه زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید ۷. نمک، فلفل، بقیه زعفران، آبِ آلو و استاک را به قابلمه حاوی پیاز بیافزایید و بگذارید ‌جوش آید. کوفته ها را یکی یکی به قابلمه حاوی استاکِ در حال جوش اضافه کنید (‌طوری‌که در یک ردیف و بافاصله قرار بگیرند تا هنگام پخت، به هم نمی‌چسبند) و پس از 5 دقیقه حرارت را ملایم کرده، درِ قابلمه را بگذارید تا کاملاً پخته شوند. دقت کنید پس از پخت، حدود 2 تا 3 پیمانه از آب کوفته باقی بماند؛ سپس کوفته‌ها را در ظرف مورد نظر بچينيد و به‌همراه نان تازه و سبزی سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
‎فوگاس_خمیرترش_یامییز# 🍲 @bebinobepaz
‎فوگاس_خمیرترش_یامییز# برای راستی آزمایی خمیرترش تازه شما این نان انتخابیست مناسب. نیاز به استراحت طولانی در یخچال ندارد و‌خمیر آن یکروزه آماده و‌ پخته میشود. برای پختن این نان با خمیرمایه خشک روی هشتگ کلیک کنید. روش: آرد نان ۵۰۰ گرم آب ۳۰۳ گرم نمک ۱۰ گرم خمیرترش ۱۲۵ گرم مواد میانی: ۲ تا۳ ق غ رب گوجه، ۱/۳ لیوان زیتون خرد شده(نسبت دلخواه است) ۱ق چ ریحان ،آویشن ،رزماری و فلفل ۲ق چ پودر سیر(دلخواه ومتغییر) ۲۰گرم روغن زیتون برای رومال نان: پنیر پارمژان و سیر و روغن زیتون(مقدار ترکیب دلخواه) پروردن خمیرترش: ساعت ۶عصر : ۱۰ گ خ‌ت/۱۰ گ‌آب/۱۰گ‌آرد تغذیه دوم: ساعت دوازده شب(یا هروقت به بیشترین حجمش رسید) ۱۵ گ خمیرترش از ظرف قبلی/ ۶۰ گ آب/۶۰گ آرد مخلوط کرده و‌ تا فردا حدود ساعت ۹ صبح(یا زمانی که بیشترین حجم را گرفت) صبر میکنیم. روش: آرد و آب و خمیرترش را مخلوط کرده ورز میدهیم تا یکدست و لطیف شود. ۱۵ دقیقه بعد نمک و مواد میانی مخلوط شده را اضافه کرده ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را چرب کرده در ظرفی استراحت میدهیم. (در تمام مراحل جای خمیر گرم و معتدل است) نیم ساعت بعد دورتادور خمیر را روی خودش برگردانده و آنرا وارونه در ظرف گذاشته تا از هم باز نشودو استراحت کند. نیم ساعت بعد اینکار را باز تکرار میکنیم. حالا به خمیر تا یک و نیم برابر شدنش زمان میدهیم. سپس خمیر را به دو چانه تقسیم کرده میپوشانیم و تا نزدیک به دوبرابر شدن چانه صبر میکنیم.(تقریبا دو تا چهارساعت) حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده با وردنه پهن میکنیم و به سینی منتقل کرده شکل میدهیم . حالا فر را با درجه ۱۹۰ روشن کرده و تا داغ شدنش بمدت نیمساعت صبر میکنیم و‌بعد روی خمیر را با آب اسپری کرده و در فر بمدت ۱۵-۱۷ دقیقه میپزیم. رومال نان مخلوط روغن زیتون و پنیرپارمژان و سیر و‌کمکی نمک است. پایان🧚🏼‍♀️ 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: پودر ژله لیمو 1 بسته. پودر ژله آلوورا 1 بسته. خامه یا بستنی 1 لیوان دستور تهیه: پودر ژله لیمویی را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید. پودر ژله آلوورا را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید تا شفاف شود پس از اینکه کمی خنک شد 1 لیوان بستنی یا خامه را به آن اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید. ژله لیمویی را داخل لیوان ها بریزید و مدتی در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس ژله بستنی را اضافه کنید و در فریزر قرار دهید ، به همین صورت لایه لایه اضافه کنید ، پس از اضافه کردن لایه آخر لیوان های دسر را داخل یخچال قرار دهید تا لایه ها خوب سرد و سفت شود. پس از آماده شدن روی دسر با خامه فرم گرفته و برش های لیمو تزیین و سرو کنید. نکته: در مدت زمان بسته شدن لایه ها اگر ژله های باقی مانده کمی سفت شدند مجدد روی حرارت بخار آب قرار دهید ، میتوانید به جای ژله آلوورا از مخلوط 1 و 1/2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین و 1 لیوان آب جوش استفاده کنید ( به روش بن ماری ژلاتین را حل کنید ). 🍲 @bebinobepaz
چیکن اسکالوپینی . چیکن اسکالوپینی یا اسکالوپ مرغ ،یک غذای ایتالیاییه که خیلی هم ساده درست میشه و معمولا با پاستا سرو میشه.به این صورت که اول سینه ی مرغ(بدون پوست و استخوان) رو باید از ضخامت به دو یا سه قسمت ورقه کنید،بعد بین دو مشما بذارید و آروم بکوبید تا نازک بشه(ورق بزنید).بهشون کمی آبلیموی تازه،نمک و فلفل سیاه و پودر سیر بزنید و بذارید نیم ساعت مزه دار بشن.بعد در آرد سفید که ادویه بهش اضافه کردید(اورگانو،پودر سیر،آویشن،پاپریکا،...) بغلتونید،تکونش بدید تا آرد اضافش بریزه و بعد در کمی کره سرخ کنید.وقتی هر دو طرف سرخ شد،از تابه بیرون بیارید.یک لیوان آب مرغ و یک ق کره در همون تابه بریزید و وقتی یکی دو دقیقه جوشید شعله رو خاموش کنید،مقداری کیپر(در هایلایت مواد غذایی در موردش توضیح دادم) و به دلخواه کمی جعفری تازه اضافه کنید و بعد با مرغ سرو کنید. اسکالوپ مرغ رو میتونید بصورت میان پر هم درست کنید.یعنی مراحل رو تا قبل از غلتوندن در آرد پیش برید، مقداری قارچ تفت داده شده با پنیر موزارلا یا مواد دلخواه با پنیر بینش بذارید و با کمک خلال دندون ببندیدش،بعد در آرد بزنید و بقیه مراحل مثل قبل. نکته:در بعضی دستورات روی مرغ کوبیده شده،کمی سس خردل میزنن بعد مواد میانی رو میذارن و میبندنش. نکته:این غذا رو با سس قارچ هم سرو میکنن. غذای ساده و خوشمزه ایه،امیدوارم ازش لذت ببرید❤️ 🍲 @bebinobepaz