پیتزا رولی🍕
مواد لازم:
برای خمیر👇
1 لیوان آب گرم
1 لیوان شیر گرم
3/4 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری سر پر خمیر مایه
1 قاشق چایخوری نمک
5 لیوان آرد
مواد پیتزا👇
کالباس به میزان دلخواه
2 قاشق غذاخوری ذرت
زیتون سبز به میزان دلخواه
1 فلفل دلمه ای رنگی
3/4 لیوان پنیر پیتزا
1 تا 2 قاشق سس کچاپ
نمک،فلفل، و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر ، آب ، شکر و خمیرمایه را در یک کاسه بریزید با قاشق کمی هم بزنید تا مخلوط شود سپس درب ظرف را گذاشته و برای حدو5 تا 10 دقیقه در جای گرم قرارد هید تا خمیر مایه عمل بیاد،سپس آرد ، نمک را کم کم و با کنترل اضافه کنید سپس خمیر را جمع کنید و ورز دهید (به مدت 5 تا 7 دقیقه)تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاد،بعد خمیر را دریک کاسه که چرب کردید گذاشته و روی آنرا با پارچه بپوشانید برای حدود 30 تا 45 دقیقه تا خمیر دوبرابر شود،بعد از گذشت زمان پف خمیر را با دست بگیرید و روی سطح کار آرد بپاشید و کمی دیگر خمیر را ورز دهید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)،و با وردنه خمیر را پهن کنید ،سپس سس کچاپ روی سطح خمیر بزنید و تمام مواد پیتزا و پنیر را روی خمیر اضافه کنید و خمیر را به آرامی رول کنید،سپس به ضخامت دلخواه با چاقو برش بزنید و برش های پیتزا را در کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید و چرب کردید گذاشته و دوباره روی آنها را با پارچه بپوشانید و برای حدود 15 دقیقه استراحت دهید.سپس زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید و با فرچه روی رول ها بزنید و سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 در جه قرار دهید تا روی رول های طلایی و نان کامل پخته شود،نوش جان🤗
🍲 @bebinobepaz
سلام عزیزانم. طاعات و عباداتتون قبول حق. یه کوکیز نرم، خوش طعم و عالی مناسب افطار و سفره های قشنگتون😍
کوکیز خرمایی🌺
بیسکویت بیس، رسپی خانم طوروسیان عزیز هستش. بسیار خوش طعمه.اصلا بافت بیسکویتی نداره.
برای مواد میانی خرمای هسته گرفته رو با یه ذره روغن مایع و دارچین تفت دادم تا نرم شد بعد نایلون رو با برس چرب و خرما رو روش پهن کردم و قالب زدم. لبه های قالب رو توی روغن مایع بزنید که از خرما راحت جدا بشه.
نکته:
برای مواد میانی هر 6 جفت بیسکویت به 150 گرم خرمای بدون هسته نیاز داریم.
بيسكويت عالی و همه کاره
اگر دوست داشتید مواد رو نصف یا یک سوم تهیه کنید، باید تخم مرغ رو کمی هم بزنید. نصفش (یعنی 25 گرم) یا یک سومش (حدود 17 گرم) رو استفاده کنید.میتونید به مواد دارچین، زنجبیل، اسانس پرتقال و... اضافه کنید.
آرد سفید 350 گرم
كره یا مارگارین سرد 150 گرم
تخم مرغ بدون احتساب پوست 50 گرم
پودر قند ١٠٠ گرم
وانيل كمى
آرد ، پودرقند و مارگارین یا کره را درون غذاساز ریخته ، دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند.
اگه غذاساز ندارید با سرانگشتان مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کرده ، دوباره هم بزنید . مواد را درون کاسه ریخته و با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی که به دست نمی چسبد به دست آورید. خمیر را به ضخامت سه میلیمتر پهن کرده ، قالب بزنید.
برش های خمیر را به کمک خود قالب برداشته و روی سینی فر چرب نشده چیده و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا خیلی کم تغییر رنگ دهند. دمای فر 180 درجه.کف فر سینی خالی باشد.
🍲 @bebinobepaz
تاتلی کادایف شکلاتی ومحلبی
مواد لازم قسمت کادایف:
۲۰۰تا ۲۵۰گرم رشته کادایف خرد شده و تفت داده شده
۱۶۰گرم شکلات شیری و تلخ ترکیب هردو
برای قسمت محلبی:
۱لیتر شیر
۱لیوان شکر
۳ق غذاخوری سر پر ارد
۳ق غذاخورب سرپر نشاسته
۱پاکت وانیل ۵گرم
۱ق مرباخوری کره گیاهی
برای تزیین؛
شکلات اب شده و توت فرنگی
طرزتهیه:
شکلات ها را به روش بن ماری اب کنید و با کادایف ها ی تفت داده شده خوب مخلوط کنید.
کف قالب سیلیکونی ۱ونیم ق سوپخوری از کادایف شکلاتی بریزید و فشار دهید.
برای قسمت محلبی:بجز کره تمام مواد را در قابلمه بریزید تا زمانی که غلظت بگیرد هم بزنید در انتها کره را اضافه کنید و وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بردارید و سه چهارم قالب را پر کنید.
بعد از ۱۰دقیقه سرد شدن محلبی قسمت خالی قالب را دوباره با کادایف شکلاتی پر کنید و کمی فشار دهید.
۱شب در یخچال استراحت دهید .روز بعد به ارامی از قالب جدا کنید و با شکلات اب شده و توت فرنگی تزیین کنید.
🍲 @bebinobepaz
#رنگینک_قالبی
آرد سفید الک شده ۲ پیمانه
کره۱۵۰ گرم
پودر قند (الک شده)۵۰ گرم(من استفاده نکردم به همون شیرینی خرما بسنده کردم)
پودر هل۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین۱ قاشق چای خوری
مغز گردو و خرما(لطفا از خرما مرغوب استفاده کنید)به مقدار لازم
خوب اول آرد رو الک کرده و به مدت ۱۵تا۳۰دقیقه روی حرارت ملایم تفت داده تا بوی خامی آرد ازبین بره مواظب باشید آرد روی حرارت سریع میسوزه مرتب باید هم بزنید
وقتی به اصطلاح بوی خامی آرد در اومدبعد اینکه تفت دادید دوباره الک کنید.کره رو به آرد اضافه کنید و آرد و کره رو روی حرارت باهم کمی تفت داده و بعد حرارت را خاموش کرده و میزاریم تا مواد کمی خنک شود
پودر قند در صورت تمایل و دارچین و هل را به مواد اضافه کرده و کاملا مواد رو مخلوط میکنیم تا یکدست شود
یک لایه از مواد را داخل ظرف پهن میکنیم
خرماهارو شسته وهسته های اونارو بیرون بیارید وداخلش مغز گردو بذارید بعد خرماهارو روی مواد بچینید و دوباره یه لایه از مواد روی خرماها قرار بدید و کاملا سطح مواد رو صاف و یکدست کنید
ظرف رو دو تاسه ساعت داخل یخچال قرار بدید تا شکل بگیره لطفا از قالب سلیکونی استفاده کنید تا راحت خارج بشه.
این دسر یا شیرینی بسیار مناسب ماه رمضان و خوشمزه و مقوی هست حتما امتحان کنید و لذت ببرید.
🍲 @bebinobepaz
دستور يك فينگر ساده وخوشمزه براتون اوردم ...
نونهاي توستري( ساندویچ ساز)، فطایر الشوایه
٣ ليوان ارد
١ فنجان قهوه عربي شير خشك معادل ٣ قاشق غذا خوري
نصف فنجان قهوه عربي روغن معادل يك ونيم قاشق غذا خوري
نصف فنجان قهوه عربي شكر معادل يك ونيم قاشق غذا خوري
١ قاشق غذا خوري خمير فوري ( مخمر ، خميره )
كمي نمك
يك ونيم ليوان اب ولرم ( اب رو كم كم اضافه كنيد) ✨✨✨✨
همه مواد خشك رو باهم مخلوط كنيد + روغن ، اب رو كم كم اضافه كنيد تا خمير نرمي بدست بياد خمير حالت چسندگي نداره ...
نكته : اگر بيشتر اب نياز داشت ميتونيد بيشتر اب بريزيد چون مقدار اب بستگي به نوع ارد داره
نيم ساعت تا چهار وپنج دقيقه ميزاريم خمير استراحت بكنه ، بعد از استراحت پف خمير رو ميگيريم وباندازه گردو ازش جدا ميكنيم وگردش ميكنيم به اينصورت كل خمير رو اماده ميكنيم
بعد داخل توستر یا دستگاه گریل( ساندویچ ساز) ميزاريم مثل تو عكس تا وقتيكه روش طلايي بشه به اين صورت نونها رو اماده ميكنيم وميزاريم لاي پارچه تميز ...
✨✨✨✨✨
بعد با چاقو كمي از نون رو باز ميكنيم و با هرچي دوست داريد توش رو پر كنيد من با مرغ وسبزيجات پر كردم ميتونيد با سوسيس بندري ، فلافل ، با پنير وخيار وگوجه ويا هر چيز ديگه اي پر كنيد ، نوش جونتون نيلو 😊
:
دوستان ميتونيد خمير رو با وردنه صاف كنيد بعد قالب بزنيد مربع يا مستطيل ... ولي نازك پهن نكنيد ....
✨✨✨✨✨✨✨✨
مواد داخل ساندویچ :
يك عدد سينه مرغ ( کوچک ) رو نواري برش ميزنيم
با مقدار كمي روغن تفتش ميديم ، تفت كه خورد كمي هويچ رنده شده ، فلفل دلمه اگر دوست داريد ، كمي قارچ ، كمي جعفري بهش اضافه ميكنيم بعد ادويه ها من از ادويه ايطالياي استفاده كردم وكمي زردچوبه ، تفت كه خورد بهش يك قاشق ماينز ويك قاشق پنير شيشه اي ( پنیر خامه ای) اضافه ميكنيم ، دلبخواهيه ميتونيد حذفش كنيد ولي با اينا طعم خاصي ميگيره نوش جونتون نيلو 🌹
🍲 @bebinobepaz
مافین انگلیسی 🍞
مافین انگلیسی که به انگلیش مافین مشهوره یه نون کوچولوی تپله که معمولا در تابه بدون روغن درست میشه ولی گاهی بعد از پخت چند دقیقه ای هم در فر میذارن تا پختش کامل بشه ولی به نظر من دیگه نیازی نیست چون اگه استراحت خمیر، حرارت تابه و زمان پخت اندازه باشه نون کاملا مغز پخت میشه.
مواد لازم: 👇
آرد نان۲۸۰گرم
شکر ۱۰گرم
نمک ۵گرم
کره ۳۰گرم
شیر تقریبا ۲۰۰گرم
مخمر فوری ۵گرم
آرد ذرت(زرد رنگ)یا سمولینا به مقدار لازم
طرز تهیه:👇
آرد،شکر،نمک و مخمر با هم مخلوط کنید شیر رو کم کم اضافه کرده ممکنه کمتر یا کمی بیشتر مصرف بشه(من ۲۱۰گرم استفاده کردم)کمی خمیر رو ورز بدین بعد کره همدمای محیط بهش اضافه کرده و ورز بدین تا جایی ورز بدین که اگه تکه ای از خمیر رو با دست باز کردین بافتش صاف و یکدست باشه و بتونید نازک کنید بدون اینکه پاره بشه حالا خمیر رو چونه بگیرید و در ظرفی که کمی چرب شده یا روی سطح صافی که چرب شده با در پوش استراحت بدین حجم خمیر که دوبرابر شد از خمیر چونه های ۶۰گرمی بگیرید کمی با دست پهن کنید زیر و روی چونه ها رو آرد ذرت یا سمولینا بپاشید روی اونا رو بپوشونید و اجازه بدین تا چونه ها حجیم بشن بعد با احتیاط بردارید و درون تابه ای که از قبل گرم شده بذارین.حرارت تابه نباید اونقدر زیاد باشه که نون بسوزه و داخلش خام بمونه و نه کم باشه بعد یک طرف نون که پخته شد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه.
آرد سمولینا یا ذرت به جای آرد سفید هست تا زود نسوزه.
این نون مناسب صبحانه هست و همراه با پنیر،کره و مربا و عسل یا تخم مرغ و پنیر و سبزیجات یه صبحانه شیک و لاکچری و البته خوشمزه خواهد بود.
بافت نون به نونای همبری شبیه است و به جای مینی برگر هم میتونید استفاده کنید.برای تهیه فینگرفودها هم قابل استفاده است.
🍲 @bebinobepaz
کیک اسفنجی با پف عااااااالی بدون نیاز به همزدن زرده😍
.قالب با قطر ۱۷سانت
مواد لازم👇(اندازه ی فنجان ۲۰۰میلی لیتر)
4 عدد تخم مرغ
وانیل نصف ق چایخوری سر صاف
2 فنجان آرد سفید سه صفر
2 فنجان شکر دانه ریز( حتما)
1 فنجان شیر گرم
1 قاشق غذاخوری سر صاف بکینگ پودر
.
طرز تهیه:
.
1. سفیده های تخم مرغ را کمی هم بزنید تا کف کند و همونطور که همزن کار میکند شکر را به صورت بارانی یا همان کم کم اضافه کنید انقدر هم بزنید تا قله ای شود و شکر حل شود.
2. سپس وانیل را به زرده ها اضافه کنید و زرده های تخم مرغ را دانه دانه به سفیدها اضافه کرده و در مدت ۳۰ثانیه اضافه و مخلوط کنید.حالا همزن را خاموش کنید.
3. آرد را با بکینگ پودر از قبل سه بار الک کنید و کم کم اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید زیاد هم نزنید که پف کیک میخوابه.
4. در آخر ، شیر گرم را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود .
5. درون قالب را با روغن جامد یا کره چرب و آردپاشی کنید و شده موادتون رو داخلش بریزید و سپس در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید .
نکات مهم:
قدرت همزن خیلی مهمه چون سفیده هاتون باید با قدرت بالا هم بخوره میشه برای کیک اسفنجی تخم مرغتون باید سرد سرد باشه حتی اگر به مدت یکربع سفیده هاتون رو بزارین فریزر بعد هم بزنید خیلی بهتره و حتما انقدر بزنید که سفت و قله ای بشه و آرد و بکینگ پودرتون رو سه بار الک کنید قبل از درست کردن کیک و همینطور قالبتون رو قبل از درست کردن مواد چرب و آرد پاشی کنید اگر از چسبیدن کیک به قالب میترسید ته قالب رو کاغذ روغنی بیاندازید اندازه ی قالب به نسبت تخم مرغ رو استوری و هایلایت کردم ببینید اگر شکرتون دانه ریز نیست یکم با آسیابتون آسیاب کنید در حد دو پالس این نکات رو حتما اگر رعایت کنید کیکتون عالی میشه انشاالله 😘
🍲 @bebinobepaz
مینی مافین های موز و نارگیل
#بدون_تخم_مرغ #بدون_گلوتن #وگن #بدون_شکر سفید
سلام به روی ماه تون
در دستور امروز از آرد باکویت استفاده شده که هم خواص بسیارخوبی برای قلب و.....داره و هم این که بدون گلوتنه
مواد لازم #مینی_مافین_های_موز_و_نارگیل
مواد مرطوب
موز: 3 عدد خیلی رسیده و نرم
پودرچیاسید: 2 قاشق سوپ خوری
ماست از شیرجودوسر: 1/2 (یک دوم) پیمانه
(جایگزین: باتوجه به نوع رژیم غذایی خود ماست گیاهی، ماست یونانی)
شیر جودوسر: 1/4 (یک چهارم) پیمانه
(جایگزین: باتوجه یه نوع رژیم غذایی خود شیر گیاهی، شیر پاستوریزه)
شیره خرما: 2 قاشق سوپ خوری
روغن نارگیل: 1/4 (یک چهارم) پیمانه
(کره نارگیل، روغن کنجد)
مواد خشک
شکر نارگیل: 1/2 (یک دوم) پیمانه
(جایگزین: شکر قهوه ای، شکر خرما)
آرد بادام: 3/4 (سه چهارم) پیمانه
آردجودوسر بدون گلوتن: 3/4 (سه چهارم) پیمانه
آرد باکویت: 1 پیمانه
پودر نارگیل: 1/2 (یک دوم) پیمانه
نمک: 1/2 (یک دوم) قاشق چای خوری
پودر وانیل: 1/2 (یک دوم) قاشق چای خوری
پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر: 1/2 (یک دوم) قاشق چای خوری
جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری
و
پرک های نارگیل برای روی مافین ها(دلخواه)
دستورپخت
1_همه ی مواد مرطوب را در بلندر ریخته و بلند می کنیم تا مخلوطی صاف داشته باشیم
2_ آن را به ظرفی منتقل کرده و در ظرف دیگر مواد خشک را مخلوط می کنیم
3_ مخلوط مواد خشک را به مواد مرطوب افزوده وهم می زنیم تا کاملا همه ی مواد باهم مخلوط شوند و مایه ی خمیری غلیظی داشته باشیم
4_ در یک قالب مینی مافین کپسول های کاغذی گذاشته و 2/3 هرکدام از کپسول ها را با مواد خمیری پر می کنیم
5_ قالب را برای 17 تا 20 دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد می گذاریم و برای اطمینان از پخت مافین ها از خلال دندان تستر استفاده می کنیم که اگر در وسط مافین ها زدیم و تمیز بیرون آید، مافین ها پخته اند
6_ بعد از 5 دقیقه که از پخت مافین ها در فر گذشته بود، روی مافین ها را پرک می ریزیم و اجازه می دهیم ک پخت آن ها کامل شود چون اگر از ابتدا پرک ها را بریزیم ممکن است بسوزد
7_ پس از پخت مافین ها آن ها را روی پنجره سیمی کاملا سرد کرده و سپس آماده ی میل کردن است
نوش جان زندگی سالمتان😊😍
🍲 @bebinobepaz
#نان_پنیری
#نان_صبحانه
موادلازم:
آرد سفید الک شده ۲ و ۱/۴پیمانه
شیر ولرم ۱پیمانه معادل(۲۵۰میلی لیتر)
روغن زیتون ۳ ق غ
روغن مایع ۱ق غ
ماست ۱ق غ
مایه خمیر فوری ۱ق غ
شکر ۱ق غ سرصاف
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
پنیر لاکتیکی ۱ بسته
شیر+مایه خمیر+شکر با هم مخلوط شود
روغن زیتون+ماست+سفیده تخم مرغ(زرده را برای رومال نگه دارید) اضافه ومخلوط کنید.
آرد وبیکینگ پودر اضافه شود.(آرد را کم کم بریزید شاید کمتر از میزان گفته شده مصرف بشه چون نوع وجنس آردها باهم متفاوته پس کنترل شده بریزید تا جایی که خمیری شود .بیش از حد آرد نزنید که نونتون سفت میشه خمیرتون یکم چسبندگی که داره طبیعیه.روغن مایع را به خمیر اضافه وبا دست کمی ورز بدید تا چسبندگیش رفع بشه .این خمیر نیاز به ورز دادن زیاد نداره همین که خمیری شد وروغن مایع رو بهش زدید کافیه.داخل کاسه بزارید،روشو سلفون وپارچه بکشیدو۱ساعت دردمای محیط استراحت دهیدتاحجمش دوبرابرشود.پف خمیر را گرفته وبه دوقسمت تقسیم کنید وچونه کنید(من یکی از چونه ها رو بزرگتر برداشتم که یک نون تپلتر داشته باشم سلیقه ایه میتونیداصلا تقسیم نکنید ویدونه نون بزرگ باهاش درست کنید.)
یکم آردپاشی کنیدوباوردنه باز کنیدداخل قالب که چرب و کاغذ روغنی انداختید بزارید،طبق تصویر شکل دهید.
پنیر لاکتیکی رابه ۸ قسمت تقسیم کنید طوری که طول نوارها ۸ وعرض ۱ سانت باشه(که این سایز هم بستگی به قالب وطول خطوط وسط خمیرتون داره)پنیرها را روی خطها قرار داده بادست فشاردهید که داخل خمیر فرو برن وموقع پف کردن نون بالا نیان.
روش پارچه بکشید و۱۰ دقیقه تایم بدید برای استراحت دوم.
سپس زرده تخم مرغ را با یک ق غ شیر وکمی زعفران خوب هم بزنیدونان را رومال بزنید.وکنجد یا سیاه دانه بپاشید.داخل فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰ درجه س بمدت۲۵الی۳۰دقیقه بپزیدتا زیر وروی نان طلایی شود.درآخر میتونید کمی گریل را روشن کنیدکه سطح نونتون خوشرنگ وبرشته شود.از فرخارج ودرصورت تمایل کمی کره روی سطح نان بمالید،روش پارچه بکشید تا نرم بشه ونوش جان کنید.
🍲 @bebinobepaz
#کوکو_دورنگ
سیب زمینی آبپز 4 عدد متوسط
تخم مرغ 3تا 4 عدد
نمک،فلفل،زردچوبه یا زعفران دمکرده(2قاشق چایخوری)
پودر پیاز یا سیر به دلخواه
.
سبزی کوکو 500 گرم
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
آرد 2 قاشق غذاخوری
◀برای پیوستگی کوکو و تمیز برش خوردن ارد اضافه میکنیم
نمک و فلفل و پودر سیر یا 1 حبه سیر رنده شده(به دلخواه)
زردچوبه (برای جلوگیری از تیره شدن سبزی در زمان سرخ شدن اضافه میشود)
زرشک و گردوی نگینی از هر کدام 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه)
.
سیب زمینی ها را ریز رنده کنید و ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
◀غلظت مایه کوکو سیب زمینی برای کوکو دورنگ باید کمی شل تر از حالت معمولی باشد.
مواد کوکو سیب زمینی را کف تابه یا ظرف فر که چرب کردید بریزید و یکنواخت صاف کنید.
تابه را روی گاز با حرارت متوسط قرار دهید تا کمی نیم بند شود.
◀میتوانید در فر 180 درجه قرار دهید و گاهی چک کنید هر وقت روی کوکو نیم بند شد از فر خارج کنید.
.
در این فاصله مواد کوکو سبزی را آماده کنید.
ادویه ها و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد و در پایان آرد را اضافه و مخلوط کنید.
گردو و زرشک را در صورت تمایل بیفزایید.
حالا مایه کوکو سبزی را روی کوکو سیب زمینی نیم بند پخش کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کوکو معزپخت شود.
◀برای پخت کوکو روی گاز حتما صبر کنید تا روغن داخل تابه خوب داغ بشه بعد مواد کوکو سیب زمینی رو توی تابه پهن کنید.
◀اگر روی گاز کوکو را میپزید ابتدا کمی در تابه را نیمه باز بگذارید تا مایه کوکو سبزی کمی پف کرده و وقتی کوکو خودش را گرفت در تابه را باز کنید.
◀حتما حرارت متوسط باشد تا وسط کوکو مغزپخت شود.
◀بعد از اینکه کوکو پخت آنرا برش زده و برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.
◀اگر تابه را در فر قرار میدهید نیازی به پوشاندن روی تابه نیست...حرارت 180 درجه تا زمانی که خلال دندان از داخل کوکو تمیز خارج شده و دور کوکو طلایی شود.
◀این مواد برای تابه گرد با قطر 30 سانت یا مستطیل 20×30مناسب است.
🍲 @bebinobepaz
ژله بستنی ویترینی سورپرایرز...... #ژله_بستنی
مواد لازم:۲بسته ژله انگور،۱بسته ژله آلوورا،۱بسته ژله پرتقال،۱بسته ژله بلو بری،۲عدد بستنی لیوانی وانیلی.....این مقدار ژله بر مبنای سایز قالبم هست شما میتونین بر اساس سایز قالبتون مقدار ژله هارو کم وزیاد کنید.از هر نوع طعم و رنگ ژله بر حسب سلیقه تون میتونین استفاده کنید.....
ابتدا ژله پرتقال و ژله بلوبری روهر کدام جدا فقط با یک لیوان آبگرم بن ماری کرده(ژله پرتقال۱لیوان ابگرم،ژله بلوبری هم ۱لیوان آبگرم) در ظرف پیرکس بصورت جدا میریزیم ودر یخچال قرار میدیم تا کاملا بسته بشه سپس ژله هارو برش مکعبی زده و بصورت در هم در کف قالب میچینیم در این مرحله ژله آلوورارو با یک لیوان آبگرم بن ماری کرده بعداز خنک شدن با بستنی آب شده مخلوط کرده کاملا هم میزنیم وروی ژله ها در قالب میریزیم و مجدد در یخچال قرار میدهیم بعداز بسته شدن ژله رو از قالب جدا میکنیم ولی از قالب خارج نمیکنیم.دو بسته ژله انگورو با ۲لیوان آبگرم بن ماری کرده بعداز خنک شدن خیلی آروم و با حوصله از کنار دیواره قالب داخل قالب میریزیم تا جایی که ژله بستنی در ژله انگور کاملا شناور و غوطه ور بشه.ژله انگور باید کاملا دیواره،کف و روی قالب رو پوشش بده مجدد در یخچال قرار داده بعداز بسته شدن در ظرف مورد نظر برمیگردونیم و به دلخواه تزیین میکنیم
🍲 @bebinobepaz
⬇️🍆کباب بادمجان 🍆⬇️
بادمجان اندازه بزرگ 4 عدد ، گوشت چرخ کرده نیم کیلو ، پیاز 1 عدد ، سیر 2 حبه ، فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم .
.
✔️موادلازم برای سس .
رب گوجه 1 ق غ ، ادویه جات و نمک به مقدار لازم ، روغن مایع 3 ق غ ، آب 1 پیمانه .
.
✅طرزتهیه .
.
اول بادمجان هارو شسته ، بعدش هم بالا و هم پایین بادمجان رو ببرید ، و همه ی بادمجان رو به دوقسمت برش دهید تا همه ی با دمجان ها 8 عدد شوند و همون بادمجان هارو طبق عکس به قسم برش دهید ولی تا تهش برش نزنید که میخواهیم لابه لای آن گوشت بذاریم ، در ظرف مورد نظر گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و سیر رنده شده و نمک و ادویه جات رو بریزید و با دست خوب مخلوط کنید مقداری از گوشت برداشته و لابه لای بادمجان های برش زده بذارید همه ی بادمجان های گوشتی رو در سینی فر یا ظرف مورد نظر گذاشته و در آخر روش سسی که درست کردیم رو روش بریزید و در فر با دمای 200 درجه تا زمانی که گوشتش خوب پخته شود بپزید. نوش جونتون 😋
🍲 @bebinobepaz
بستنی ماستی توت فرنگی🍓🍧
پوره توت فرنگی ۱پیمانه
شکر۱/۴پیمانه
ماست یونانی۱و۱/۲پیمانه
خامه ۳/۴ پیمانه
همه مواد را در غذا ساز بریزیدودر قالب های سیلیکونی بریزیدوحداقل ۵ساعت در فریزر بگذارید سپس میل کنید 🍓
برای تهیه پوره توت فرنگی :۱پیمانه شکر و۱پیمانه آب بگذارید بجوشدو سپس سرد شود .شیره اماده شده را همراه ۱کیلو توت فرنگی خرد شده و رنده پوست لیمو در مخلوط کن بریزید تا پوره اماده شود .
🍲 @bebinobepaz
فاج میوه ای
#بدون_گلوتن #بدون_پخت
مواد لازم
#فاج_کرنبری
شکلات سفید: 400 گرم
شیرعسلی: 320 گرم
کرنبری: 1/2 (یک دوم) پیمانه خشک شده
(جایگزین: گیلاس خشک شده، زردآلوخشک شده و خوردشده و یا هرمیوه خشک شده دلخواه)
رنگ طبیعی دلخواه: خیلی کم
روش تهیه
1_ در یک قالب مربع شکل کوچک، کاغذ روغنی می اندازیم به طوری که دیواره های آن را نیز بپوشاند
2_ شکلات ها را با حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش کتری و یا در مایکرویو، ذوب می کنیم
3_ شیرعسلی را به شکلات ذوب شده افزوده و آن را ویسک می کنیم( باهمزن دستی هم می زنیم)
4_ رنگ دلخواه را به مخلوط افزوده (اگر رنگ صددرصد طبیعی نداشتیم، خیلی سالم تراست که کلا این مرحله حذف شود و از رنگ زدن صرف نظر کنیم) و مواد را آنقدر هم میزنیم تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود
5_ کرنبری و یا میوه ی خشک شده ی دلخواه را به مایه ی شکلاتی افزوده و همه را مخلوط می کنیم
6_ مایه ی فاج را توی قالب ریخته و همه ی جای آن پهن می کنیم
7_ برای 2 تا 4 ساعت قالب را در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد و ست شود
8_ فاج ها را مربعی برش می دهیم و حالا آماده ی نوش جان کردن است
این فاج ها در ظرف دربسته در یخچال تا یک هفته قابل نگهداری است
🍲 @bebinobepaz
#نان_ایتالیایی
مواد لازم:
آرد سفید ۵۰۰گرم(۴پیمانه)
خمیرمایه ۱۴ گرم( دو قاشق غ )
شکر ۳۵گرم(سهقاشق غذاخوری سرپر)
نمک ۵ گرم(نصف قاشق چایخوری)
شیر ولرم ۲۵۰ گرم(تقریبی)(یکپیمانه تقریبی هست)
کره به دمای محیط رسیده ۴۵ گرم(دوقاشق سوپ خوری )
تخم مرغ دوعدد( یکیبرای رومال یکیبرای داخل مواد خمیر)
.
طرز تهیه:
ابتدا آرد را در کاسه الک میکنیم. بقیه مواد خشک را هم اضافه کنید و همزن را روشن کنید تا مخلوط شوند، نصف شیر و یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و چند دقیقه با دور کند خمیر زن همبزنید.تا خمیر جمع شود.
شیر چند مرحله اضافه کنید ممکن است کمتر یا بیشتر از مقداری گفته شده نیاز باشه چون میزان رطوبت آردها متفاوت است. کره را اضافه کنید و همزن را با دور تند روشن کنید و خمیر را ۵دقیقه ورز دهید تا صاف شود. خمیر داخل ظرفی که چربکرده گذاشته و سلفون بکشید و در فر خاموش بگذارید، نیم ساعت زمان بدهید تا استراحت کند و حجمش دو برابر شود.
بعد از استراحت خمیر به دوچونه مساوی تقسیمکنید.
هر چونه به دو چونه تقسیم کنید و چونه هارو بهصورت نوارهای بلند رول کنید.
با دو چونه ای که رول کردید خمیر گیس بافت دورول ببافید .سر و ته خمیر بهموصل کنید کهگرد بشه.(دقیقا مث پیچیدن نان سیمیت، دو پست قبلتر)
خمیر داخل سینیکه کاغذ روغنی انداختید قرار بدید و رومال تخم مرغ و شیر روشبزنید.
خمیر دوباره داخل فر گرمشده که یک لیوان آب جوشهم گذاشته قرار میدیم تا به مدت یک ساعت استراحت کنه.
بعد استراحت پایانی خمیر خارج و فر رو دمای ۲۲۰درجه روشنواجازه بدید یک ربع گرم بشه.
سینی فر داخل فر گذاشته و یک ربع اجازه بدید پخت کنه و در آخر گریل فر روشن کنید تا روش طلا
🍲 @bebinobepaz
گوشفيل
موادلازم :
تخم مرغ 2عدد
شير 1/2پيمانه
روغن مايع 2ق غ
آرد 2پيمانه
بكينگ پودر 1 ق م
پسته به مقدار لازم براى تزئين
طرز تهيه :اول شهد رو آماده کنیدکه سرد شود.
شير را در ظرفى ريخته بعد تخم مرغ را (يكى كامل ويكى فقط زرده ) به شير اضافه مى كنيم بعد روغن مايع و بكينگ پودر را افزوده با همزن مى زنيم تا كاملاً مواد مخلوط شود. آرد الك شده را كم ،كم اضافه مى كنيم تا خمير خيلى سفت نشود بعدخمير را ده دقیقه ورز مى دهيم تا به دست نچسبد، خمير را به مدت يك ساعت درنايلون استراحت ميدهيم. بعد روى سطح صافى كمى آرد پاشيده ومقدارى ازخمير رو با وردنه پهن مى كنيم هر چه نازكتر باشد بهتر است اگر خمير جمع ميشد يعنى خوب عمل نيامده ودوباره در جاى گرم استراحت ميديم، بعد با سر ليوان يا كاتر گرد خمير رو به صورت دايره زده و چهار طرف دايره رو با كارد كمى با فاصله از مركز شيار و خط انداخته و سه تا از اين دايره ها كه خطهاش مابين هم قرار بگيرد رو روى هم ميزاريم قسمت مركز رو كمى آب ميزنيم تا بهم بچسبند وقتى آماده شدن در ظرف گودى روغن مايع رو داغ كرده ووسط گوش فيلها رو با ته قلموى چوبى از قسمت مركز گود كرده وداخل روغن قرار داده وقتى پف كرد و شكل گرفت قلمو رو از مركز خارج مى كنيم. و اجازه ميدهيم تا طلايى شود.
شيره ى گوش فيل : 1پيمانه آب ، 1/5 پيمانه شكر ، جوهر ليمو نوك ق چ يا آبليمو يك ق غ ،كمى زعفران و اسانس هل در صورت تمايل با هم مخلوط كرده و روى حرارت ملايم قرار داده تا جوش و قوام بيايد بعد گوش فيل آماده وروغن اضافى گرفته شده وداغ رو درون شيره سردشده انداخته و برميداريم. به همين راحتى ❤️ .
🍲 @bebinobepaz
#دسر_لیوانی
خیلی راحت و خوشمزست و میتونید برای افطاری و یا مهمانیهاتون همون روز یا از یک روز قبل امادش کنید مطمعنا همه از خوردنش لذت میبرند لیوانای من ارتفاعشون کم و سایزشون متوسط بود با این مقدار 7 تالیوان شد
#دسر_عیش_السرایا
یه دسر عربی که بینظیره
نان تست 7 عدد
شکر 5 قاشق غذاخوری
شیر 6 لیوان
نشاسه ذرت (سفیده) 7 قاشق غذاخوری
گلاب 5 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه نصف پاکت
طرز تهیه شربت
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 1/3 لیوان
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
اول شربت رو اماده کنید و بزارید خنک بشه
اب و شکر رو بدون اینکه هم بزنید بزارید رو شعله ملایم تا شکر در اب حل بشه بعد از اینکه چند دقیقه جوش خورد و شکر حل شد اب لیمو رو اضافه کنید و اجازه. بدید 10 دقیقه بجوشه بعد گلاب رو اضافه کنید و اجازه بدید چند دقیقه دیگه بجوشه من یه قاشق زعفران دم کرده هم اضافه کردم دلبخواهه دوست نداشتید نزنید. شعله رو خاموش کنید و بزارید خنک بشه
نان تست رو مکعبی خرد کنید زیاد درشت نباشه کمی بزرگتر از حبه قند خرد کنید و بریزید داخل سینی در فر با دمای 180 درجه بزارید تا تست بشه و چند بار در فر باز کنید و همش بزنید تا خوب تست بشه حدودا 15 دقیقه طول میکشه میتونید در تابع هم این کار رو با شعله کم و هم زدن مرتب انجام بدید تا یکدست تست بشن. برای درست کردن فرنی نشاسه و شکر و شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و بزارید روی شعله ملایم و مثل فرنی مرتب هم بزنید تا گلوله نشه وقتی غلیظ شد گلاب رو هم اضافه کنید و چند دقیقه که جوشید خاموش کنید نان تست های اماده رو ته لیوان یا هر ظرف دلخواهی بریزید روی نانها دو قاشق شربت بریزید بهتره که بیشتر نریزید زیاد شیرین میشه بعد روش فرنی بریزید میتونید یکم خلال پسته هم لای لایه ها بریزید دلبخواهه یا هر مغزی که دوست دارید خرد کنید و بریزید یا اصلا چیزی نریزید و هر جوری که دوست دارید تزیین کنید خیلی خوشمزه وراحته
🍲 @bebinobepaz
تارت توت فرنگی🍓
۱ ـ بيسكويت ديجستيو ( ساقه طلايي ) ۱۳ عدد
۲ ـ كره ۵۰ گرم
۳ ـ پودينگ توت فرنگي ۱ بسته
۴ ـ شير ۲ ليوان
۵ ـ توت فرنگي براي تزئين به ميزان لازم
بيسكويت و كره را با هم در ميكسر ريخته و خوب مخلوط كنيد بعد در قالب بريزيد و با پشت قاشق و به صورت يكنواخت ، تمام كف و بدنه قالب را با يك لايه بيسكويت فشرده شده بپوشانيد .
پودينگ را در شير سرد حل كرده و روي حرارت بگذاريدومدام به هم بزنيد تا پودينگ يكنواخت پخته و گلوله گلوله نشود .وقتي پودينگ غلظت لازم را پيدا كرد و شكل فرني به خود گرفت شعله را خاموش كنيد.
بعد از ۴ الي ۵ دقيقه كه پودينگ كمي سرد شد آنرا روي سطح بيسكويت بريزيدو در يخچال بگذاريد تا سفت شودسپس با توت فرنگي و شكلات ويا هر تزئيني دوست داريد پودينگ را تزئين كنيد .
براي جدا كردن پودينگ ، ابتدا با كارد تيزي پودينگ را برش دهيد و با احتياط از لبه يكي از برشها با كفگير تخت برش ها را جدا و در بشقاب بگذاريد .
نکته: بالای پودینگ کمی ژله ریختم و گذاشتم کمی سرد شه و روی تارت ریختم
🍲 @bebinobepaz