eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
139.6هزار دنبال‌کننده
31.8هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک کوکواستار 🍲 @bebinobepaz
موز یخ زده ٢عدد شیر ١ پیمانه توت فرنگی یخ زده ١ پیمانه شکر  ١/٢ پیمانه وانیل ١/۴ قاشق چایخوری یخ ١ پیمانه ابتدا میوه ها شامل موز و توت فرنگی رو خرد کنید و در فریزر چند ساعتی قرار بدید تا یخ بزند. بعد از چند ساعت از فریزر خارج کنید.توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزیدچند قالب یخ اضافه کنید یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و3تا4 ق شکر،نصف پیمانه شیر را به سایر مواداضافه کنید.درب مخلوط کن راببندید و چند پالس مواد را مخلوط کنید. مایه ی بدست آمده غلیظ خواهدبود! لیوان های مورد نظر را انتخاب کنید.اگر می‌خواهید میوه به دیواره های لیوان بچسبانید باکمی عسل برش های توت فرنگی یا موز را به بدنه لیوان بچسبانیدو بعداسموتی توت فرنگی را داخل لیوان بریزید. تا نیمه لیوان را با اسموتی توت فرنگی پرکنید. برای اسموتی موز به همان ترتیب موز را داخل همان مخلوط کن بریزیددو قاشق غذاخوری شکر یا عسل بریزیدو بعد چند قالب یخ ومابقی شیر را اضافه کنیدو مجدد مواد را باهم مخلوط کرده چند پالس بزنید تا ترکیب غلیظی بدست بیاد. حالا اسموتی موز را روی اسموتی توت فرنگی بریزید و به هرنحوی دوست دارید روی لیوان هارا تزیین کنید. این اسموتی بسیار خوش طعم و خوشمزه است. بجای شکر سعی کنید از عسل استفاده کنید تا نوشیدنی سالم تری داشته باشید. میتوانید به جای جدا درست کردن اسموتی ها همه را باهم مخلوط کنید ولی اگر می‌خواهید اسموتی دورنگ یا چند رنگ داشته باشید بهتره جدا درست کنید ولایه به لایه مواد رو بریزید. اگر از میوه های برش خورده در بدنه لیوان استفاده کنید اسموتی خوشگلتر وجذاب تری خواهید داشت! 🍲 @bebinobepaz
سیرابی و شیردان گوسفند : 1 دست نخود:1پیمانه سیر : 2 حبه نمک : به میزان لازم زردچوبه و فلفل قرمز : به میزان لازم در قابلمه مناسبی مقداری آب به اندازه ای که روی سیرابی را بگیرد بریزید من از اب جوش استفاده میکنم و تکه های سیرابی را در قابلمه بریزید سپس سیر را هم به صورت خلالی خرد کنید نمک و زردچوبه را به سیرابی اضافه کنید و حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا سیرابی به خوبی نرم شود و بپزد نکات_طلایی در تهیه خوراک سیرابی بهتره برای پخت خوراک سیرابی از قابلمه_مسی استفاده کنید همچنین می توانید سیرابی را در زودپز نیز بپزید.سیرابی را بهتر است به صورت تازه تهیه کنید تا به راحتی تمیز شود.بهتر است سیرابی را در اواسط فصل بهار و یا در فصل تابستان تهیه کنید زیرا در این موقع از سال به دام علوفه تازه می دهند.در صورت تمایل می توانید برای ایجاد طعم ایده آل سیرابی در انتهای پخت به سیرابی مقداری آلوچه خشک تفت داده شده اضافه کنید.در طرز تهیه سیرابی می توانید برای تر شدن آن مقداری نخود به سیرابی اضافه کنید. سیرابی سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها است. امیدواریم از طرز تهیه خوراک_سیرابی نهایت لذت را برده باشید وسیرابی لذیذ و خوش طعمی را بپزید. راستی سیرابی را می توانید بعد از پخته شدن به همراه آب_لیمو و نان تازه میل کنید 🍲 @bebinobepaz
کومپیر تک نفره ‌ ‌‌ کومپیر غذایی بسیار محبوب و پرطرفدار در ترکیه‌ می باشد که طرز تهیه‌ی آن بسیار ساده است.کومپیر مناسب برای پیش غذا یا عصرانه است. ‌ سیب زمینی آبپز : ۱ کیلوگرم پنیر پیتزا رنده شده : ۲۰۰ گرم کره : ۲ ق غ خ نمک ، فلفل سیاه : به مقدار لازم برای روی آن : سوجوک ترکیه یا سوسیس ‌ طرز تهیه🔥 ۱.سیب زمینی های آب پز شده را در حالی که داغ هستند پوره کنید ۲.نصف پنیر پیتزا ‌و کره و نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید ۳.سپس ظرف های مورد نظرتان را چرب کنید و از این مواد داخل ظرفها بریزید و روی را با سوسیس و یا هر چیز دیگری که دوست دارید بریزید ۴.در فر بگذارید تا زمانی که سوسیس ها سرخ شوند ۵.سپس از فر خارج کنید و باقی پنیر پیتزا را روی آنها بریزید و مجدد داخل فر بگذارید ۶.در این مرحله لازم نیست فر روشن باشد فقط در فر را ببندید تا با حرارت فر پنیرها آب شوند ‌‌ نوش جان❤ ‌ ‌ 🍲 @bebinobepaz
بامیه تقلبی ترد و خوشمزه در کمتر از سی دقیقه آماده میشه و کلی کنار عزیزانتون ازش لذت ببرید 😍❤️ مواد لازم: شیر 1 پیمانه آب نصف پیمانه ماگارین یا کره نصف قاشق غذاخوری آرد 1 لیوان (آرد دو صفر) شکر نصف قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد مخلوط شکر و دارچین . میتونید همراه نوتلا، دولسه دلچه، مارمالاد یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید میل کنید. نوشجان 🌹 . 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم : ۸۰۰ گرم گوشت دنده گوساله(چرخ شده)‌ در مرحله اول :‌ ۱/۵ قاشق چای‌خوری نمک‌ ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا‌ ۲ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه ۲ قاشق چای‌خوری زیره سبز‌ ۱ قاشق چای‌خوری سرصاف جوش شیرین‌ ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو در مرحله دوم :‌ ۳ قاشق غذاخوری پودر نان خشک‌ یک چهارم لیوان آب ۱ عدد پیاز متوسط‌ ۳ حبه سیر درشت برای سس‌: ۱ قاشق چای‌خوری پر سس فلفل‌ ۱ عدد گوجه متوسط رنده شده‌ ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا دستور تهیه: در ابتدا به گوشت چرخکرده، نمک، پاپریکا، فلفل سیاه، زیره سبز، جوش شیرین و آب لیمو را اضافه کنید. حداقل ۵، ۶ دقیقه ورز دهید.‌ سپس رویش را بپوشانید و در یخچال به مدت ۴ ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال درآورده و پودر نان خشک، یک چهارم لیوان آب، پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید و دوباره، سه چهار دقیقه ورز دهید. بعد با دست کوفته‌های دراز درست کنید. روی کوفته‌ها را بپوشانید و دوباره ۴ ساعت در یخچال بگذارید. در نهایت بعد از این مدت می‌توانید کوفته‌ها را سرخ کنید.‌ برای سرخ کردنشان در تابه مقداری روغن زیتون بریزید، وقتی داغ شد کوفته ها را بریزید. روی حرارت بالا، با تکان دادن تابه بگذارید کوفته‌ها تفت بخورد و تغییر رنگ دهد. سپس در تابه را بگذارید، روی حرارت متوسط روبه بالا بپزید و هر از گاهی هم بزنید.‌ مواد سس را با هم مخلوط کنید و در کنار کوفته‌ها سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz
: *مواد لازم: -تخم مرغ همدمای محیط۵عدد -شکر۱۱۵گرم -نمک۱/۸ق چ -وانیل۱/۲ق چ -آرد شیرینی۹۰گرم -بکینگ پودر۲گرم -شیر همدمای محیط۵۰میلی لیتر -روغن مایع۵۰میلی لیتر ۱.فر را با دمای۱۷۰درجه سانتیگراد گرم کنید. ۲.سینی مستطیلی۳۰در۴۰را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. ۳.زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید. ۴.سفیده ها را کمی زده تا کف کند،سپس ۷۰گرم از شکر دستور را کم کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مرنگ سفت و براقی بدست آید. ۵.زرده ها،نمک،وانیل و ۴۵گرم باقیمانده ی شکر را با هم زده تا کرم رنگ و پفکی شود. ۶.ترکیب زرده را به مرنگ آماده شده اضافه و به صورت دورانی هم می زنیم. ۷.آرد و بکینگ پودر را روی ترکیب سفیده و زرده الک می کنیم و تا جایی که آرد کامل حل شود به صورت دورانی هم می زنیم.(مواظب باشید پف سفیده از بین نرود.) ۸.شیر و روغن را در ظرفی جدا ریخته و مقداری از مایه ی رولت را با آن ترکیب می کنیم. ۹.این مایه ی رقیق بدست آمده را به بقیه ی مایه رولت اضافه و با هم ترکیب می کنیم. ۱۰.مایه ی رولت را در سینی پهن می کنیم،طوری که سطح رولت کاملاً یکدست باشد. ۱۱.رولت را در فر گرم شده قرار داده و به مدت۳۰دقیقه می پزیم. ۱۲.بعد از پخت سریع رولت را از سینی خارج کرده و یک کاغذ روغنی روی رولت قرار داده و آن را برمیگردانیم و کاغذ روغنی را جدا می کنیم. ۱۳.طولهای رولت را با چاقو بریده تا صاف و تمیز در آید.سپس برای عرضها،روی یکی از عرضها برش مورب انجام داده(که این قسمت،انتهای رول قرار میگیرد)روی عرض دیگر سه خط موازی با عرض و با فاصله تقریبی۱سانت از هم برشهایی با عمق کم(به گونه ای که چاقو به انتهای کیک نرسد) 🍲 @bebinobepaz
. سینه مرغ ۱ عدد روغن زیتون ۳ ق غ ماست ۱/۴ پیمانه سیر ۲ حبه آبلیمو ۲ ق غ نمک وفلفل وپاپریکا وپودر تخم گشنیز و پودر دارچین نان پیتا ویا لبنانی ۱ بسته پنیر پیتزا به میزان لازم . مواد لازم سس شاورما👇 . ارده ۳ ق غ ماست ۳ ق غ سس مایونز ۲ ق غ سیر ۲حبه رنده شده زنجببل رنده نصف ق غ آبلیمو ۱ ق غ نمک وفلفل به میزان لازم . طرزتهیه :👇 . سینه مرغ رو طولی ونازک برش میزنیم وبا روغن زیتون وسیر وزنجبیل رنده شده وماست ونمک وفلفل وپودر پاپریکا وپودر تخم گشنیز مزه دار میکنیم وچند ساعت در یخچال استراحت میدیم . .بعد از استراحت تیکه های مرغ رو در تابه ایی تفت میدیم. . برای تهیه سس شاورما ارده وسیر وماست وآبلیمو ونمک وفلفل وسس مایونز رو باهم ترکیب کرده وخوب مخلوط میکنیم . مقداری ازسس شاورما رو روی کل نان میزنیم وبعد مقداری هم از شاورما مرغ رو وسط‌ نان می ریزیم و مقداری سیب زمینی سرخ شده و خیار شور وسس شاورما روی موادمون میزنیم ونان رو میبندیم واز وسط برش میدیم ودر قالب کمر بندی دور قالب میچینیم و وسط قالب یک کاسه میزاریم وروی نانها پنیر پیتزا می ریزیم ودر فر قرار تا وقتی پنیر آب بشه و روی پنیر طلایی بشه. بعد از فر درمیاریم واز قالب خارج میکنیم و وسط قالب یک کاسه سس شاورما قرار میدیم . روی شاورما هم کمی با جعفری وگوجه ریز خورد شده تزیین میکنیم. 🍲 @bebinobepaz
4 پیمانه آرد نمک دو قاشق غذاخوری شکر یک قاشق غذاخوری خمیرمایه یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 4 قاشق غذاخوری شیر خشک یک چهارم پیمانه روغن دو پیمانه آب (تا وقتی خمیرتون نرم بشه ولی به دست نچسبه) طرز تهیه؛ مواد رو با هم مخلوط کنید ورز بدید تا یه خمیر نرم بدست بیاد آبو کم کم اضافه کنید که خمیرتون شل نشه هر وقت خمیرتون نرم شد و به دست نچسبید دیگه آب نریزید بعد یه ساعت بزارید کنار تا خمیر استراحت کنه از خمیر گلوله های بردارین و دایره ای بازش کنید یه استکان یا کاسه ی کوچیکو وسطش فشار بدید تا وسطش بره داخل تر و با چنگال سوراخ سوراخش کنید. مرغ رو به قطعات کوچک برش بدید فلفل دلمه ای رو ریز خرد و سرخ کنید پیازو توی روغن تفت بدید بعد سیر رو اضافه کنید و کنار بزارید بعد مرغ رو داخل ماهیتابه بریزید با کمی روغن تفت بدید بعد کمی نمک و فلفل بزنید و خوب سرخ کنید تا مرغ مغزپخت شه بعد از پخت بزارید موادتون خوب خنک بشه و با هم مخلوطشون کنید. بعد خمیر رو با تخم مرغ و شیر رومال بزنید و موادو وسطش بریزید و پنیر پیتزا روش بزنید. به مدت 20 دقیقه توی فر بزاریدش.بعد از اینکه پخت از فر درش بیارید و روش سس خردل بریزید. نوش جان 🍲 @bebinobepaz
_نخودچی مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم آرد نخودچی نیم پیمانه نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری میتونید از مرزه هم استفاده کنید پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ عدد رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق مرباخوری نمک‌و فلفل به میزان لازم. دستور تهیه: درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونید به موادتون اضافه کنید ..نیم‌ساعت اگرزمان‌بدیدو موادتون‌روبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه. 🍲 @bebinobepaz
مرغ اول ساق ران هارو زردچوبه و فلفل سیاه زدم و تو روغن سرخ کردم و گذاشتم کنار. تو همون روغن یه پیاز متوسط که رنده کردم و تفت دادم و بعد یه سیر رنده شده اضافه کردم. (قارچو تمیز شستم اگه بزرگه از وسط نصف کنید و اگه ریزه خورد نکنید ) به پیازو سیر اضافه کردم و تفت دادم و بعد مرغهارو اضافه کردم یه لیوان آب جوش ریختم و گذاشتم نیم ساعت بپزه. بعد یکم جعفری خورد شده اضافه کردم(دو قاشق غذا خوری). تو یه ماهیتابه یه قاشق کره به همراه یه قاشق رب و یه قاشق ارد با هم تفت دادم نصف لیوان آب ریختم وقتی مواد یکدست شد به خورشتمون اضافه کردم و در آخر دوقاشق آب غوره ریختم . نمکش هم تست کنیداگه کم بود یکم اصافه کنید . ۵ دقیقه قل بخوره و تمام .😋 🍲 @bebinobepaz