eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
135.9هزار دنبال‌کننده
33هزار عکس
4.5هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ببین و بپز( آشپزی)
#موس_شکلات_زعفرانی 🍲 @bebinobepaz
امیدوارم روزهای پاییزیتون به خیر بگذره ☺️ اومدم براتون با یه کیک زعفرونی🤗 گفتم ما از غافله یلدایی عقب نمونیم 😅 پس همراه بشین ما هم یه کیک زعفرونی و با انار و یه کیک عالی با طعم ایرانی ، البته که کیک معمولی نیس و به کیک روسی معروفن 🙃قبل از اینکه برین سراغ طرز تهیه ، این یه مدل هست که شما از هر قسمتش خوشتون اومد می تونین استفاده کنین و بقیه رو باب میل و سلیقه اتون عوض کنین ، یا اگر دسترسی به مواد سخت بود راحت با یه چیز دیگه جایگزین کنین . کیک پایه بادام 175 گرم خمیر بادام (مارسیپن) 115 گرم کره 115 گرم تخم مرغ 35 گرم پودر کرم وانیلی خمیر بادام رو رنده کنین و با همزن بزنین ، سپس کره رو که از قبل در دمای محیط بوده اضافه کنین .تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنین و پودر کرم وانیلی رو مخلوط کنین. باید دقت بشه که زیاد هم زده نشه . در دمای 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید (2 پایه کیک) پسته خرد شده (کارامبل) 40 گرم پسته 40 گرم شکر 40 گرم آرد 55 گرم کره کره باید در دمای اتاق باشه ، همه مواد رو مخلوط کنین . روی کاغذ روغنی روی سینی فر پخش کنین ، زمان پخت 180 درجه 6/8 دقیقه تا رنگش قهوه ای وارد بشه .(برای داخل کیک) 85 گرم شکر آب لیمو چند قطره انار 1,5 پیمانه انار و شکر را تا 102 درجه بجوشانید ، آب لیمو را اضافه کنین ، اجازه بدهین به شکل مربا در بیاد ، (برای داخل کیک) زعفرانی 450 گرم خامه 375 گرم شکلات سفید 14 گرم برگه ژلاتین ( دو عدد) 150 گرم شکر 150 گرم زرده تخم مرغ زعفران به مقدار دلخواه شکر و زرده تخم مرغ هم بزنین و رو حرارت بجوشانین، شکلات را ذوب کنین ، خامه را کمی سبک فرم بدهین. برگ ژلاتین را در آب سرد قرار بدهین . مخلوط تخم مرغ را در حالی که مرتب هم می زنین با شکلات سفید آب شده مخلوط کنین. مراقب دما ی زرده تخم مرغ باشین که خیلی بالا نباشه .به اندازه دلخواه زعفرون اضافه کنین .و با کمی خامه فرم گرفته مخلوط کنین . ( به خاطر اینکه کل مواد گرم به یک باره با مواد سرد مخلوط نشن ) مواد رو بریزین روی بقیه خامه و مخلوط کنین. پایه رو داخل قالب کیک که از قبل باند پلاستیکی داره بزارین ، مارمالاد رو روی کیک بریزین و بعد مخلوط پسته ترد شده و بعد موس شکلاتیمون رو بریزین روی مواد بزارین چند ساعت داخل فریزر باشه تا خوب فرم بگیره ، چند ساعت قبل از سرو بزارین داخل یخچال 🍲 @bebinobepaz
چیز کیک 🍲 @bebinobepaz
چیز کیک : مواد لازم کره ۶۵ گرم بیسکویت دایجستیو شکلاتی و یا کیک خشک شده شکلاتی۱۲۰ گرم پودر شده شیر نصف پیمانه پودر ژلاتین ۲.۵ ق غ پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم ۴۰۰‌گرم خامه قنادی پودر قند ۲ ق غ اسانس وانیل به میزان لازم ژله انار نصف بسته طرز تهیه : کره رو روی حرارت باز کنید ( داغ نشه) بیسکویت پودر شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید خمیر که شد کف قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق صافش کنید و بزارید یخچال تا سفت بشه . پودر ژلاتین رو روی شیر بپاشید و صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنه و بعد ظرف رو روی بخار کتری یا ماکروفر قرار بدید تا ژلاتین در شیر حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل رو در مخلوط شیر و ژلاتین بریزید. خامه قنادی رو بزنید تا فرم بگیره و پنیر خامه ای و پودر قند رو بهش اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . سپس مخلوط شیر و ژلاتین را هم اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. این مواد را در قالب روی کراست بیسکوئیت بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد. من از قالب مونوپورشن استفاده کردم و چیز کیک تک نفره درست کردم برای قسمت آخر نصف بسته پودر ژله انار رو با سه چهارم لیوان آب بنماری کنید و بریزید روی لایه قبلی و نیم ساعت توی یخچال بزارید تا سفت بشه ‌ . 🍲 @bebinobepaz
*مواد لازم برای قالب 22 تا 24 سا نتی متری: 👈🏻 اگر ترازوی آشپزخانه یا پارج مدرج ندارید, از جدول تبدیل مقادیر که چند پست پایین تر است استفاده کنید) 3 عدد تخم مرغ 240 گرم شکر 120 میلی لیتر روغن مایع 60 میلی لیتر قهوه اسپرسو 👈🏻دم کرده 👉🏻 60 میلی لیتر شیر 200 گرم آرد 80 گرم نشاسته ذرت (می توانید 80 گرم به آرد اضافه کنید ولی با نشاسته ذرت, بافت لطیف تری خواهید داشت) 16 گرم بیکینگ پودر 1 ق چ وانیل نوک ق چ نمک *برای آیسینگ قهوه: 150 گرم پودر قند 25 تا 30 میلی لیتر قهوه اسپرسو👈🏻 دم کرده 👉🏻 *طرز تهیه: تخم مرغ ها را با شکر, وانیل و نمک با دور تند همزن بزنید تا کاملا پف کند. سپس روغن, شیر و اسپرسو "خنک شده" را اضافه کرده و آرام مخلوط کنید. آرد, نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و حتما الک کنید. مخلوط آرد را کم کم به مواد تر اضافه کنید. با لیسک، مایه کیک را بهم بزنید تا کاملا یکدست شود. قالب را کاملا چرب و آرد پاشی کنید, مایه کیک را در آن بریزید و 35 دقیقه با دمای 170 در فری که به مدت 20 دقیقه گرم شده بپزید. در حین آماده شدن کیک, آیسینگ قهوه را آماده کنید. برای آیسینگ قهوه, اسپرسو باید "داغ" استفاده شود. پودر قند را در یک کاسه الک کنید، سپس اسپرسو داغ را آرام و به تدریج به آن اضافه کنید. با یک دست مخلوط را بهم بزنید تا به غلظت دلخواه برسید. حتما اسپرسو را کم کم اضافه کنید, شاید لازم نباشد تمام قهوه را بریزید. وقتی کیک خنک شد آن را با آیسینگ قهوه و شکلات چیپسی تزیین کنید. بهتر است پیش از سرو یک ساعت ونیم, کیک را در یخچال بگذارید. 🍲 @bebinobepaz
كوكی كره ای وانيلی انار كره يا مارگارين يا روغن صاف قنادي ١٥٠ گرم تخم مرغ ١ عدد پودر قند نصف پيمانه ( ٧٥ گرم ) وانيل ۱/۳ق چ رنده پوست ليموترش در صورت تمايل يك قاشق غذاخوري آرد ۲۷۰ گرم ابتدا بايد تمام مواد يخچالي مثل كره و تخم مرغ به دماي محيط برسد كره نرم شده به همراه پودر قند كامل با همزن ميزنيم تا سبك و كرم رنگ شود تخم مرغ و وانيل را اضافه كرده و مجددا دو دقيقه هم ميزنيم در اين مرحله اگر از پوست ليمو ترش استفاده كرديد بايد اضافه كنيد سپس كم كم ارد را اضافه ميكنيم و به قدري بايد اينكار را بكنيم كه خمير لطيفي به دست امده و كاملا منسجم شود براي برش خمير بهتر است مدت نيم ساعت در يخچال استراحت داده شود در اين مرحله خمير را باوردنه روي سطحي پهن كرده و به ضخامت نيم ميلي متر كاتر ميزنيم (باید از کاتر انار استفاده کنید )و در سيني فر كه بهتر است از كاغذ روغني استفاده شود ميچينيم فر را يك ربع قبل با دماي ١٨٠ درجه گرم كرده و سيني را در طبقه وسط به مدت ١٠ الي ١٥ دقيقه ميگذاريم تا زير كوكي ها كمي طلايي شود. برای تزیین من از تکنیک آیسینگ استفاده کردم شما میتونید از شکلات تخته ای قرمز در صورت تمایل قهوه ای استفاده کنید. شکلات را داخل ظرفی روی حرارت کتری قرار میدیم بعد از اینکه آب شد یک طرف کوکیهار ا دونه دونه داخل شکلات میزنیم تا سرد نشده با هر وسیله تزیینی که داریم (ترافل رنگی ...) آن ها را تزیین می کنیم. 🍉❤️یلداتون سرشار از عشق❤️🍉 🍲 @bebinobepaz
نعنایی یه نون دیگه براتون آوردم😄❤ مواد اولیه: (این با نصف مواد زیر درست شده) آرد گندم همه کاره ۵۰۰ گرم زردچوبه یک ق چ مایه خمیر یک ق غ شکر یک ق غ نمک یک ق چ روغن مایع ۶ ق غ آب حدود یک و نيم لیوان ( بستگی به نوع آرد داره) مایه خمیر و نصف لیوان آب و شکر رو خوب با هم مخلوط کنید و بذارید تا روش کاملا کف کنه. بعد با بقیه مواد مخلوط کنید و خوب ورز بدید طوری که خمیر مرتب کشیده بشه و دوباره روی خودش تا بشه. تا زمانی که سطح روی خمیر صاف و یکدست بشه و به دست نچسبه میتونید روغن رو درحال ورز دادن اضافه کنید که راحتتر بتونید خمیر رو جمع کنید. حالا دیواره های کاسه و روی خمیر رو چرب کنید و روش یه پلاستیک بکشید و بذارید در دمای اتاق یا جایی یکم گرمتر تا حجمش دوسه برابر بشه. حالا با فشار دست گاز اضافه خمیرو بگیرید نصف خمیر رو به شکل بیضی دربیارید و داخل قالب( ترجیحا گرد) چرب شده و آرد پاشی قرار بدید و روش رو چرب کنید و با روکش پلاستیکی نیم ساعت توی یخچال استراحت بدید. تو این فاصله فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه بعد از اینکه استراحت خمیر تمام شد با پشت تیغه چاقو روی سطحش خطوطی ایجاد می کنیم که فقط خمیر رو فشرده کنه ولی برش نزنه طوری که لوزی هایی تشکیل بشه حالا با خلال دندون اطراف هر کدوم از لوزی هارو به طور نا منظم به طرف مرکز لوزی بکشید تا خطوط و طرح های نامنظمی تشکیل بشه حواستون باشه خیلی روی خمیر فشار نیارید که پفش از بین نره حالا با دو انگشت وسط لوزی هارو نیشگون بگیرید و بکشید بالا و به طرف بالای آناناس بخوابونید این مراحل رو باید سریع انجام بدید وگرنه سطح خمیر خشک میشه و یا شکل نمی گیره و یا مجبور میشید زیاد فشار بیارید و پفش می خوابه حالا روی تمام خمیر رو با سفیده تخم مرغ رومال کنید و نوک برجسته لوزی هارو هم به اندازه نوک انگشت زرده تخم مرغ بزنید و پنج دقیقه داخل فر قرار بدید بعد از ۵ دقیقه آروم بیرون بیارید و با یک چاقوی تیز که چرب شده روی خطوط مرکزی رو برش های سطحی بزنید که اگه نون بخواد پف کنه از جای نا مناسبی ترک نخوره. دوباره توی فر بذارید و تا خوشرنگ شدن رومال بپزید. وقتی کامل پخته شد روی نون یا فقط روی خطوط رو با روغن یا کره چرب کنید و و مقداری نعنای خشک ساییده شده رو روی خطوط بریزید تا سایه سبز رنگ ایجاد کنه و عطر خوبی هم به نون بده. نوش جونتون 🍲 @bebinobepaz
با روكش فوندانت هندونه انار 🍲 @bebinobepaz