#مرغ_چوبی
سینه مرغ......1عدد
پیاز داغ.....2 قاشق
زردچوبه وفلفل و آویشن و عصاره مرغ
گشنیز و جعفری......3 قاشق
تخم مرغ......2 عدد
پنیر چدار......نصفه پیمانه
سیر......1 حبه
کره......2 قاشق حدودا 20 گرم
مواد لازم برای سس پنیری:
پنیر خامه ای......200 گرم
سس کچاپ.....3 قاشق
سس فلفل تند.....1 قاشق
رشته کادایف......به مقدار لازم
چوب بستنی😊😊😊
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ رابا پیاز و یک حبه سیر بپزید.یا می تونید سینه مرغ رو مکعب ریز کنید بزارید با حرارت ملایم با در بسته بپزه.بعد بزارید خنک بشه.داخل خرد کن بریزد.بهش پیاز داغ و گشنیز و جعفری و سیر ادویه ها پنیر چدار اضافه کنید.بزارید چند پالس بزنه تا خوب مخلوط بشه.در آخر کره رو اضافه کنید.یه کیسه فریز پهن کنید.از مواد دو قاشق بردارید.روی مواد یه کیسه دیگه بزارید با دست کامل حالت بدید.بهتره ضخامت مواد خیلی قطور نباشه.یه چوب بستنی را داخلش بزارید.حدود 2 ساعت داخل فریزر قرار بدید.
نکته: از نمک استفاده نکنید هم عصاره مرغ شور هست و هم پنیر.😊
رشته کادایف کامل خرد کنید.حدود 30 ثانیه در روغن تفت بدید تا تغییر رنگ بده.دقت کنید کادایف سریع میسوزه.پس ازش غافل نشید.😐
پنیر و سس کچاپ و سس تند مخلوط کنید.بزارید کنار.
بعد دو عدد تخم مرغ با چنگال می زنیم.مرغ های چوبی رو داخل تخم مرغ می زنیم.سپس در روغن سرخ می کنیم.بزارید روی حوله روغن اضافش گرفته بشه.بعد از خنک شدن از سس پنیری روی مرغهای چوبی می زنیم.سپس روش هم از رشته ها می ریزیم.
🍲 @bebinobepaz
ریگاتونی قارچ😍
مواد لازم:
2 لیوان پاستا
1 هویج متوسط خرد شده
1 لیوان شیر
2 لیوان کدو حلوایی پوست کنده و مکعبی خرد شده
1/4 لیوان پودر پنیر پارمسان
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
2 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری سویا سس
1 لیوان قارچ ، خرد شده
چند برگ اسفناج یا کلم
طرز تهیه:
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی پخته و آبکش کنید،همزمان کدو حلوایی و هویج را با مقداری آب بپزید(یا بخار پز کنید) تا کاملا نرم شود،اجازه دهید تا مقداری خنک شوند،سپس در یک مخلوط کن کدو،هویج،شیر،نمک،پودر پنیر،سرکه سیب،پاپریکا،زیره و سس گوجه را بریزید و کامل مکیس کنید تا یک سس خامه ای و یکدست داشته باشید،در یک ماهیتابه روغن ریخته و قارچ ها و اسفناج را با سویا سس تفت دهید تا قارچ ها مقداری نرم شوند،سپس سس و پاستا را به ماهیتابه اضافه کنید و بعد چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و گرم سرو کنید،نوش جان
🍲 @bebinobepaz
سس قارچ 🍄🍄
یه سس آسون و در عین حال بسیار خوشمزه برای استیک، #ماهی، #سینی_سبزیجات و پوره سیبزمینی...
مواد لازم:
قارچ، 450 گرم (خرد شده)
روغن مایع، 2 ق غ
هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده)
پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده)
آرد سفید، 3 ق غ
استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه
خامه ترش، ½ پیمانه
نمک و فلفل
جعفری تازه خرد شده برای تزیین
طرزتهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ قارچها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید
هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید.
تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده میشود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوهای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود
مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید.
🍲 @bebinobepaz
#لوکوم فقط در پنج دقیقه 🤩
.
⬇️لوکوم صورتی ⬇️
.
⏺️موادلازم
.
✔️شیر 1 لیتر ✔️شکر 11 ق غ ✔️رنگ خوراکی نوک ق چ ✔️ آرد سمولینا 10 ق غ ✔️کره 25 گرم✔️ پودر نارگیل 1 الی 1,5 پ
.
⏺️طرزتهیه
.
شیر و شکر و رنگ خوراکی و آرد سمولینا و کره رو باهمزن مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود پنج دقیقه کنار بذارید تا از حالت داغی بیافتد و گاهی اوقات هم هم بزنید و مقداری از موادتون بردارید گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و وسطش رو با نوک انگشتتون فشار دهید و پودر پسته بپاشید و سرو کنید نوش جان
.
🍲 @bebinobepaz
تارت توت فرنگی
👈آرد :230 گرم
👈کره :120 کرم
👈شکر : 60 گرم
👈وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
👈زرده تخم مرغ : یک عدد
👈ماست یا خامه صبحانه : 30 گرم
👈توت فرنگی : 500 گرم
آرد ، شکر ، وانیل و کره را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را چند بار روشن کنید تا مخلوط مثل خرده نان بشه
زرده و ماست را افزوده و دستکاه را دوباره روشن کنید تا مخلوط منسجم و خمیری بشه
خمیر را به ظرف منتقل و با نوک انگشت کمی ورز بدید تا خمیری بشه
2/3 از خمیر را داخل قالب تارت 20 سانت پهن کنید و بزارید داخل یخچال
1/3 باقیمانده از خمیر را سلفون بپیچید و بزارید داخل فریزر
برای تهیه کرم
👈تخم مرغ : 2 عدد
👈شکر : 50 گرم
👈وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
👈نشاسته درت : 35 گرم
👈شیر : یک لیوان
تخم مرغ ، شکر ، وانیل ، نشاسته را قاطی و شیر را اضافه کنید روی حرارت ملایم با همزن دستی مرتب هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ بشه
کرم را داخل ی ظرف دیگه بریزید و روشو با نایلون بپوشونید تا سرد بشه
قالب تارت را از یخچال خارج کرم را روی خمیر بریزید بعد توت فرنگی خرد شده و بقیه خمیر را از فریزر خارج و روی توت فرنگی رنده کنید
قالب را داخل فر گرم با دمای 180 30 دقیقه بپزید
بعد از پخت کامل سرد بشه بعد از قالب جدا کنید
🍲 @bebinobepaz
#حلوای_تافی
یا #حلوا_کارامل
مواد لازم #حلوای_کاراملی
آردسفید یک چهارم پیمانه
شیر خشک یک چهارم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
کره 75 گرم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
آب 400 میلی لیتر
زعفران دم کرده در صورت تمایل 3 قاشق غذاخوری
مرحله اول
پودر هل یک دوم قاشق چایخوری در صورت تمایل
برای تهیه حلوای کاراملی تافی ابتدا شکر را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود و به رنگ کارملی تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم
پس از اینکه شکر به طور کامل تغییر رنگ پیدا کرد، آب را به همراه زعفران دم کرده و پودر هل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد بجوشند. در این مرحله شکر کمی سفت می شود که با جوشیدن آن مجددا ذوب می شود.
مرحله سوم
پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد و کارامل به غلظت رسید آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در این مرحله کره را به همراه روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس آرد را به همراه شیر خشک به تابه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود و رنگش کاراملی شود، سپس کارامل آب شده که کنار گذاشته بودیم را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند.
مرحله پنجم
حالا باید صبر کنیم تا حلوا کمی غلیظ شود و به غلظت فرنی برسد، سپس حلوای آماده شده را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم. برای تزیین این حلوای خوشمزه به سلیقه خود می توانیم از پودر دارچین و مغزیجات استفاده کنیم.
🏵️نکته ها
میزان رنگ کارامل شکر و یا آرد تفت داده شده با خود شماست
هر چه شکر تیره تر شود و آرد را بیشتر تفت دهید حلوای تیره تری خواهید داشت❤️❤️❤️❤️
🍲 @bebinobepaz
#نون_عدس
اما به اندازه مصرف یک وعده بپزیدش و گرم و تازه با غذا نوش جان کنید.
مواد لازم: ✅۱ پ آب ولرم، ✅۱ ق غ خمیر مایه فوری✅۱ ق غ شکر یا عسل، ✅۳ پ آرد (۲ پ همه منظوره +۱ پ کامل)، ✅۱/۳ پ عدس پخته شده، ✅۱/۴ پ ماست ✅۱/۴ پ روغن زیتون، ✅۱ عدد تخم مرغ ✅۱ ق غ نمک
مواد میانی : دلخواه ( مثل پوره عدس ، سبزیجات تازه یا سرخ شده )
طرز تهیه: شکر را در آب ولرم حل کنید و خمیر مایه رو روش بپاشید. بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که خمیر مایه تون فعال شد، تخم مرغ، نمک و ماست و بعد از آن هم آرد، عدس و روغن رو را اضافه کنید تا زمانی که خمیر یکپارچه بشه و به دست نچسبه ورز دهید. خمیر را شکل بدهید و در یک ظرف با درپوش پلاستیکی بگذارید و به آن استراحت دهید. در صورت تمایل به تو پر بودن نون، در این فاصله مواد میانی را تهیه کنید. (من عدس اضافی رو با پیاز داغ و ادویه تند به شکل پوره در آوردم ). مواد میانی رو به شکل توپک در بیاورید. مثل دستور اولیه ضرورتی برای تو پر بودن نون هم وجود ندارد. بعد از دو تا سه ساعت پف خمیرتان که دوبرابر شده را بگیرید و به هشت قسمت تقسیمش کنید. دوباره به چونه ها نیم ساعت استراحت بدهید. چونه ها را باز کنید، توپک ها رو در داخل چونه ها قرار دهید، جمع شان کنید و رویشان وردنه بکشید. نون ها رو روی تابه داغ بپزید، پخت هر طرف حدود دو تا سه دقیقه زمان می برد .
🍲 @bebinobepaz