eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140هزار دنبال‌کننده
31.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم سفیده ی تخم مرغ 4عدد شکر 1و1/4لیوان ولی من یه لیوان ریختم پودر نارگیل 2لیوان روغن مایع 2ق غ آبلیمو 1ق چ قنادا 2ق غ آرد برنج هم میریزن . همه ی مواد رو بجز آبلیمو مخلوط کرده اگر پودر نارگیلتون درشته در دستگاه غذاساز بریزید مولد رو داخل قابلمه ریخته و حرارت رو ملایم کنید تا شکر حل بشه مواظب باشید سفیده نبنده. در آخر آبلیمو رو اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید. کاغذ روغنی رو داخل قالب پهن کنید مواد شیرینی رو توی قیف بریزید و به مقدار دلخواه و با فاصله ازهم روی کاغذ روغنی بریزید با قاشق چای خوری هم میتونید بریزید بعد اگر نامرتب بود با دست خیس روی شیرینی ها رو کمی صاف کنید و کمی پودر پسته بپاشید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت صدو شصت درجه بزارید بعد از نیم ساعت که زیر شیرینیا کمی تعییر رنگ داد چند دیقه هم گریل و روشن کنید حواستون باشه چون زود تغییر رنگ میده بعد از فر خارج کنید وبعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنید و نوش جانتون کنید😊😋 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم برای همبرگر: 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون 300 تا 500 گرم گوشت چرخ کرده 1/3 لیوان آرد سوخاری 3 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی(هایلات شده در قسمت چاشنی )یا هر ادویه مخلوط مورد پسند 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 تخم مرغ 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده 3/4 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چای خوری فلفل مواد سس قارچ: 3 قاشق غذاخوری کره 250 گرم قارچ خرد شده 1/2 لیوان پیاز خرد شده 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده 3 قاشق غذاخوری آرد 1 ،1/2 لیوان آب گوشت(عصاره گوشت) 2 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده نمک و فلفل به میزان لازم . طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه همه مواد همبرگر را مخلوط کنید،سپس در یک ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته ،مواد همبرگر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و با دست شکل دهید و در ماهیتابه بگذارید ،و اجازه دهید دو طرف آن طلایی قهو ه ای ،و کاملا پخته شود،سپس از ماهیتابه خارج کرده و در یک ظرف گذاشته روی آنرا با فویل بپوشانید تا همبرگر ها خیلی سرد نشوند،سپس در ماهیتابه کره ریخته و پیاز، قارچ را تفت دهید به مدت 6 تا 7 دقیقه ،سیر اضافه کنید تفت دهید و بعد آرد را به ظرف اضافه کنید مرتب هم بزنید و آب گوشت را کم کم به سس اضافه کنید و نمک،فلفل،سس سویا را نیز اضافه کنید و اجازه دهید سس بجوشد تا غلیظ شود و در آخر همبرگر ها را به ماهیتابه برگردانید با سس مخلوط کنید و برای چند دقیقه روی حرارت بماند،سپس با جعفری خرده شده تزیین و سرو کنید،نوش جان🤗 🍲 @bebinobepaz
فیله های مرغ رو همراه پیاز ، فلفل سیاه و قرمز ، آبلیمو تازه ، زعفران مزه دار میکنیم و میزاریم یکی دو ساعت داخل یخچال بمونه تو ظرف در بسته، برای استریپس کردن به آرد زیادی احتیاج داریم حدودا ۲ الی ۳ لیوان، داخل آرد پودر پاپریکا ، فلفل سیاه و قرمز، کمی پودر سیر و زنجبیل میریزیم ، یک کاسه هم آب کاملا یخ کنار دستمون میزاریم ، داخل آب تکه های یخ‌ هم باشه بهتر ، یکی از فیله هارو بر میداریم، اول داخل آرد میزنیم بعد داخل آب یخ و حدود ۵ ثانیه نگه میداریم( حتما با انبر سالاد یا چنگال این کار رو انجام بدید چون دست اصلا نباید به آب بخوره ) ، دو بار این کار رو تکرار کنید و بعد داخل آرد بزارید به این صورت که فیله رو کف دستتون بزارید دست دیگتون رو هم روش بزارید تا شکل علامت مثبت بشه دستتون + ، بعد دست بالایی جهت عقربه های ساعت و دست زیری برخلاف جهت عقربه های ساعت میچرخونیم( حالت دورانی) ، این کار رو داخل آرد انجام بدید تا پولکی بشه روی فیله ها و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید، حرارت روغن نه انقدر داغ باشه که فیله ها بسوزه نه سرد که آرد دور فیله جدا بشه، حدود ۵ الی ۶ دقیقه هم کافیه چون فیله بیشتر از یه زمانی حرارت ببینه لاستیکی و خشک میشه ... این روش برای فیله مرغ و میگو خوبه... 🍲 @bebinobepaz
سالاد لبو مواد لازم: 2 لبوی قرمز متوسط 5 قاشق غذاخوری ماست چکیده 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری نمک 1.5 قاشق غذاخوری گردو ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 حبه سیر رنده شده 1 پیمانه جعفری خرد شده آماده سازی: لبوها را پوست بگیرید و آنها را در آب بجوشانید تا بپزند و نرم شوند. صبر کنید تا خنک شوند. سپس لبوها را درشت رنده کنید. آب اضافی آن را بگیرید. آنها را در یک ظرف مناسب ریخته، تمام مواد دیگر را اضافه کرده و مخلوط کنید. 🍲 @bebinobepaz
سیب زمینی های ترد در فر 🥔 4-5 سیب زمینی 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت چند حبه سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک ، فلفل ، فلفل قرمز و آویشن، رزماری آماده سازی: سیب زمینی ها را پوست کنده و به صورت خلالهای درشت برش می دهیم. در یک ظرف مناسب میریزیم و تمام مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. کاغذ روغنی روی سینی فر گذاشته. آن را در فر 200 درجه که از قبل گرم شده (در قسمت فوقانی .) به مدت 25-30 دقیقه قرار میدهیم. با ماست و آویشن سرو کنید. 🍲 @bebinibepaz
برای تهیه خمیر دکور ۶۰گرم سفیده تخم مرغ خوب بزنید و کنار بزارید ،۶۰گرم کره به دمای محیط رسیده خوب بزنید سپس ۶۰ گرم ارد وکمی نمک و رنگ مورد نظر افزوده با لیسک سفیده هارو به مواد افزوده مخلوط کنید قالب ریلیف مت من 60 در 40 بوده با روغن مایع چرب کردم و موادرونش ریختم با پالت خوب کشیدم و اضافاتشو برداشتم گذاشتم یخچال تا مواد خمیری اماده کنم پنج تا تخم مرغ و صد گرم ارد وکمی نمک،پنجاه گرم کره و ۱ق س روغن مایع خوب هم زدم وقتی خوب مخلوط شد ۱/۸ل ابجوش هم اضافه کردم و روی خمیر دکور ریختم و در فر ۱۸۰ بمدت حدود ۱۰تا ۱۵دقیقه(برای فر من ۱۵دقیقه بود)  وقتی پخت رو پارچه پهن کردم وکمی اجازه دادم سرد شه به ارومی قالب ازش جدا کردم(بخاطر وجود کره راحت جدا میشه) و سطحشو سس مایونز یا خامه بزنید و با مواد میانی دلخواه پر کنید من با ژامبون گوشت و خیارشور و کمی مایونز و نمک وفلفل و ابلیمو مخلوط کردم و بین رولت گذاشتم ،اجازه بدین چند ساعت یا حتی یه شب تا صب بمونه اینطوری برش هاتون بهتر میشه من وقتی نداشتم حدود یه ساعت تو یخچال استراحت دادم.. 🍲 @bebinobepaz
مرغ پرتقالی 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
#مرغ_پرتقالی 🍲 @bebinobepaz
فوق العاده خوشمزه یعنی محشره😋😋😋 ِ مرغ هارو با یک قالب کره پنجاه گرمی سرخ کردم. فلفل سیاه و زعفران ساییده شده هم زدم و کنار گذاشتم. بعد یه دونه پیاز هم ریز خرد کردم(یا رنده) و داخل همون کره سرخ کردم . برای خوشرنگ شدن خورش به اندازه یک قاشق مرباخوری رب گوجه هم ریختم و تفت دادم بعد مرغ هارو ریختم و دو یا سه لیوان آب پرتقال🍊 رو روی ها ریختم و زیرش رو زیاد کردم تا جوش بیاد. دوباره کمی زعفران و نمک هم زدم. و حرارت رو ملایم کردم تا زمانیکه سس اش غلیظ شد. نکته: آب پرتقال از له شدن مرغ جلوگیری میکنه. هر چقدر هم بپزه از هم باز نمیشه. ریختن آلو و رب گوجه هم اختیاریه. اگه بدون رب و فقط بازعفران درستش کنید رنگش زرد و نارنجی میشه قبلا هم درست کردم. دوستان موقع آبگیری پرتقال مواظب باشید پوست و هسته پرتقال داخل آبش نشه. اگه حس کردین غذاتون ترشه میتونید با کمی شکر ملسش کنید.(اختیاری) یه نکته رو اضافه کنم دوستان چون یه سری گفتن غذاشون تلخ شده میتونید بعد از اب گرفتن پرتقال از صافی ردش کنید که پالپ هاش داخلش نیاد . ولی من صاف نمیکنم و هیچوقت هم غذام تلخ نشده. با اب پرتقال صنعتی هم میشه🌼🌼🌼 و اینکه شنیدم با پرتقال تامسون تلخ میشه. راستش من تامسون دوس ندارم هیچوقت نمیخرم و هیچوقت خورشتم تلخ نشده. 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: ماهی سفید، آزاد یا قزل ۱عدد پیاز ۱عدد سیر ۱حبه گردو خردشده ۴قاشق سبزی معطر محلی اگه در دسترس نبود(گشنیز،شوید،جعفری و کمی شنبلیله) ۲ ق غذاخوری زرشک و ناردون رب انار ، رب گوجه و رب ازگیل و رب نارنج هر کدوم ۱قاشق آلوچه نمک، فلفل، ادویه ماهی ماهی رو پاک کنید و حسابی با آب سرد بشورین و مرینیت کنید (یک پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به آن کمی آبلیمو، نمک، فلفل، آویشن، تخم‌گشنیز و زردچوبه اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. مواد داخل شکم ماهی پیاز، سیر را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس سبزی معطر را به آن‌ها اضافه کنید. حالا گردو خردشده و رب انار و ادویه‌جات را نیز اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. کف ظرف فر رو چرب کنید ۲عدد پیاز حلقه کنید و کف فر بچینین. ماهی را از داخل مواد مرینیت خارج کرده داخل شکم ماهی را با مواد میانی آماده‌شده پرکنید. حالا شکم ماهی را یا با خلال دندان یا با نخ و سوزن خیلی تمیز بهم وصل کنید. یه پیاز رو حلقه کنید وماهی را روی پیازها، داخل ظرف قرار دهید، به‌صورتی‌که ماهی با کف ظرف تماسی نداشته باشد. یک استکان آب کف ظرف بریزید. می‌توانید مواد مرینت ماهی که آبلیمو دارد را نیز کف ظرف بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت ۴۵دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰درجه قرار دهید. بعد از ۴۵دقیقه که از پخت ماهی گذشت، فویل را از روی ظرف بردارید و یک ربع بدون فویل بگذارید ماهی پخته شود. و ۱۰دقیقه گریل را روشن کنید تا رنگ روی ماهی طلایی شود. ماهی شکم پر شمالی شما آماده است. می‌توانید این ماهی خوشمزه و خوش عطر را در کنار سبزی پلو یا چلو ساده سرو کنید. پ ن :ماهی شکم‌پر از غذاهایی است که در شمال و جنوب ایران به شیوه‌های مختلف پخته می‌شود. این تفاوت به نوع ماهی، سبزی و ادویه‌هایی که به در آن استفاده می شه جنوبی ها از عصاره ی تمبر هندی و شمالی ها از رب انار استفاده می کنن 🍲 @bebinobepaz