هدایت شده از 🍳 ببین و بپز 🍳
موهامو #رنگ کردم با #دارچین😍
خسته شدم از رنگای #شیمیایی🤯
ریزش مو گرفته بودم از بس موهام سوخته😔
دنبال #رنگ_طبیعی بودم که اینجا رو پیدا کردم
هرکی میبینه فک میکنه رنگ گرون گذاشتم😍🌿
http://eitaa.com/joinchat/2354249730Cd2b64c1514
❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
#فرمول انواع #رنگموگیاهی🥰👆 #رایگان💃
برای پایه کیک هم میتونید از کیک شکلاتی استفاده کنید.
دستور چیز کیک نسکافه 👇🏻
پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم
خامه قنادی یا خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم
پودر نسکافه فوری : ۱ بسته کوچک (اگه اشتباه نکنم ۲۵ گرمیه)(اگه طعم نسکافه دوست دارین میتونین بیشتر بریزین)
پودر کاکائو : نصف پیمانه
اب جوش : نصف پیمانه
ژلاتین : ۲ قاشق غ
شکر در صورت تمایل : ۲ تا ۳ قاشق
👩🍳طرز تهیه👩🍳
اول از همه ژلاتین رو با چهار قاشق اب مخلوط کنین کناری بزارین تا کف کنه بعد روی بخار کتری در حال جوش بزارین و هم بزنین تا همه ذراتش اب بشه بعد بزارین سرد بشه.
پودر نسکافه رو با نصف لیوان اب جوش مخلوط کنین و بزارین سرد بشه.
پنیر رو با همزن هم بزنین تا از سفتی در بیاد بعد خامه رو اضافه کنین و دوباره هم بزنین.
پودر کاکائو و نسکافه و ژلاتین سرد شده و در صورت تمایل شکر رو بهش اضافه کنین و مواد رو هم بزنین.
کیک که اماده شد به دلخواه برش بدین کف همون قالب رو با پلاستیک یا سلفون بپیچین یه لایه کیک رو بزارین زیر و روش مایه پنیری بریزین و در صورت دلخواه یک لایه کیک دیگه هم میتونین روش بزارین و یا به همون یک لایه زیری کیک بسنده کنین.
🔴 من برای چند لایه کردن چیز کیک مایه پنیری رو دو برابر کردم بعد اماده شدن به چهار قسمت مساوی تقسیم کردم.
🔴شما میتونین فقط همون یک لایه رو درست کنین.
🔴 اکه فقط یک لایه دوست دارین درست کنین نصف دستور کیک کافیه میتونین فقط نصف دستور کیکو درست کنین.
🔴 شکر رو هم میتونین همون اول نریزین بعد اماده شدن مایه پنیری یه مقدار بچشین و اگه دوست داستین بعدش شکر اضافه کنین.
🔴 همون طور که گفتم میتونین مقدار نسکافه بیشتری بریزین که بیشتر مزه و طعم نسکافه بده برای من همین مقدار کافی بود.
🍲 @bebinobepaz
هدایت شده از 🍳 ببین و بپز 🍳
تا وارد مهمونی شدم💎⭐️💎
جاریم و خواهرشوهرا مث برق گرفته ها بهم خیره شدن😂😱
بهشون نگفتم #روسریمو از کجا خریدم ولی به شمامیگم تشریف ببرید این کانال💫چون قول بهتون میدم 🙏🙏ازبازاررفتن بی نیازتون میکنه همه مدل برا هر سلیقه ای توکانالش داره💪💪💪👌👌👌😘
☄قیمتاش محشره🤩👇👇👇
👌با #حجاب هم میشه به روز بود
♥️ قیمت ارزان
#حمایت_از_تولید_ملی 🇮🇷
#پایین_ترین_قیمت_ایتا👌
http://eitaa.com/joinchat/2762866708C9e16ff5c47
فرصتو از دست ندین سریع عضو شین👆
ببین و بپز( آشپزی)
تا وارد مهمونی شدم💎⭐️💎 جاریم و خواهرشوهرا مث برق گرفته ها بهم خیره شدن😂😱 بهشون نگفتم #روسریمو از ک
🦋 به مناسبت فرارسیدن #عید_نوروز🦋
😍🛍حراجستون #عیدانه🛍😍
🎁تخفیف 15 هزار تومانی🎁
و📬ارسال #رایگان به #سراسر_ایران
🔴برای همه روسری های کانال😍😍
🛒#روسری_نخی فقط #44تومان
🛒#روسری_حریر_کرپ فقط #55تومان
بدو بیا، جانموووووونی🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀🏃♀👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2762866708C9e16ff5c47
#شیرینی اسکار #بدون_فر
مواد لازم
آرد ۱۵۰گرم (یک لیوان دسته دار)
پودر شکر ۵۰گرم (دوقاشق غذاخوری پر)
کره یامارگارین ۱۰۰گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق مرباخوری
پودر هل نصف قاشق چای خوری
مغز برای تزیین به مقدارلازم
یک عدد سفیده تخم مرغ برای روی شیرینی ...
ابتدا کره نرم شده رو با پودر شکر مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ اضافه میکنم وخوب مخلوط میکنیم ودرآخر مواد خشک (آرد ،پودر هل ،وانیل )کم کم اضافه میکنیم وخوب بادستمون ورزمیدیم وبعد آماده شده داخل کیسه فریزمیزاریم وبه مدت ده دقیقه داخل یخچال استراحت میدیم بعد بیرون میاریم وازمواد به اندازه یه گردو برمیداریم وداخل دستمون گرد میکنیم وداخل سفیده تخم مرغ که ازقبل باچنگال بازش کرده بودیم میزاریم وبعد بیرون میاریم وداخل مغزهای که داشتیم میزنیم وبافاصله داخل تابه میچینیم البته تابه روباید چرب کنید یاکاغذروغنی پهن کنید ودرتابه رومیزاریم واجازه میدیم تا آماده بشه زمان دقیق بستگی به حرارت شماداره ولی شیرینی من در ۳۰دقیقه آماده شد
نوش جان ...
🍲 @bebinobepaz
خاگینه زعفرانی،دارچین،هویج،اسفناج
مواد لازم خاگینه زعفرانی:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۴ ق غ سر پر
آب ۴ ق غ
بگین پودر ۱ و ۱/۲ ق م
وانیل ۱/۳ ق چ
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
مواد لازم خاگینه هویج :
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۴ ق غ سر پر
آب ۴ ق غ
بگین پودر ۱ و ۱/۲ ق م
وانیل ۱/۳ ق چ
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
هویج رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو خرد شده ۲ ق غ
پودر هل ۱ق چ
پودر زنجبیل ۱/۴ ق چ
مواد لازم خاگینه دارچین و گل سرخ : تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۴ ق غ سر پر
آب ۴ ق غ
بگین پودر ۱و۱/۲ ق م
وانیل ۱/۳ ق چ
زعفران دم کرده غلیظ کمی
پودر گل سرخ ۲ ق چ
دارچین ۱ ق چ
زنجبیل ۱/۲ ق چ
گردو خرد شده ۳ ق غ
مواد لازم خاگینه اسفناج :
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۴ ق غ سر پر
گلاب ۳ ق غ
بگین پودر ۱و ۱/۲ ق م
وانیل ۱/۳ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
برگ اسفناج مقداری
تخم مرغ ها و وانیل را با همزن کمی میزنیم تا پف کنند سپس آب را مخلوط میکنیم و بعد آرد و بگین پودر را اضافه کرده و با قاشق خوب هم میزنیم (در این مرحله از همزن استفاده نمیکنیم) و در نهایت زعفران را مخلوط کرده
داخل تابه نچسب ۲ ق پر غذا روغن حیوانی ریخته و روی حرارت گذاشته تا ذوب شود بعد که تابه و روغن داغ شد مواد خاگینه را داخل تابه ریخته و در تابه را با دمکنی می گذاریم و حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خاگینه کاملا بپزه و یک طرفش سرخ بشه و بعد که یک طرف سرخ شد و طرف رویی خاگینه خودشو گرفت خاگینه را برمیگردانیم و طرف دیگرش را سرخ میکنیم.
سپس خاگینه داغ را بعد پخت داخل شربت در حال جوش می اندازیم و یکی دو دقیقه اجازه میدهیم شربت کاملا به خورد خاگینه برود خاگینه داخل شربت بجوشد سپس از داخل شربت درمیاوریم. برای تهیه خاگینه هویج
هویج را ریز رنده کرده و داخل قابلمه روی حرارت تفت میدهیم تا آب هویج گرفته بشه و هویج ها نرم بشن بعد به مواد خاگینه اضافه می کنیم.
برای خاگینه اسفناج
مقدار اسفناج سلیقه ای هست (من ۵ یا ۶ برگ استفاده کردم) اسفناج ها را با گلاب داخل مخلوط کن پوره میکنیم و بعد به مواد خاگینه اضافه میکنیم
و مثل کرپ نازک داخل ماهیتابه کوچک میپزیم و بعد اینکه داخل شربت انداختیم با دست فرم میدیم.
مواد لازم شربت :
شکر ۴ لیوان
آب ۲/۵ لیوان
زعفران غلیظ دم شده
مواد شربت را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید و ۳۰ ثانیه بجوشد کافی هست.
🍲 @bebinobepaz
#نان_شکلاتی
برای ده عدد
#نان :
یک عدد تخم مرغ
آرد ۵۰۰ گرم
۱۲۵ گرم پودر شکر
یک پاکت خمیر مایه معادل ۷ گرم
یک پاکت وانیل معادل ۷ گرم
۱۰۰ گرم شکلات چیپسی
شیر ولرم ۲۲۵ میلی لیتر
پنجاه گرم کره اب شده
طرز تهیه :
شیر و یک قاشق از شکر و یک قاشق از ارد و یک پاکت خمیر مایه رو مخلوط می کنیم ده دقیقه اجازه استراحت بهش میدیم.
بعد از ده دقیقه، تخم مرغ، شکر، کره، وانیل و نمک رو اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن با قاشق هم می زنیم.
ارد رو اضافه میکنیم و پنج تا شش دقیقه با همزن برقی یا دست هم می زنیم من بعد شش دقیقه حس کردم خمیر شل و چسبناکه کم کم دوباره ارد اضافه کردم تا جمع شد.
بعد شکلات چیپسی رو بهش اضافه می کنیم و خوب ورز میدیم تا با خمیر مخلوط بشه
روشو یه پارچه میکشیم دو ساعت استراحت کنه تو محیط نسبتا گرمی باید قرار بگیره.
بعد دو ساعت بدون اینکه ورز بدیم، به ده چونه برابر تقسیم می کنیم و توی سینی فر می چینیم، میزاریم کنار نیم ساعت استراحت کنه.
بعد یه تخم مرغ رو با چنگال هم می زنیم و با برس مخصوص قنادی روی نانها رومال می کنیم.
در فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه روی نانها طلایی شود قرار می دهیم.
🍲 @bebinobepaz
توپهای خرما ( معجون عربی )
خرما 400 گرم
پودر پسته 3 ق غ
پودر نارگیل 3 ق غ
بادام خرد شده 3 ق غ
گردوی خرد شده 3 ق غ
کنجد کمی تفت داده 2 ق غ
پودر گل سرخ 2 ق غ
کره 1 ق غ
هل و دارچین کمی
اول خرما ها رو شسته و پوست و هسته ی اونها رو جدا میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم تا نرم شوند . بعد کنجد ،هل و دارچین و مقداری از مغزها رو ( البته من فقط کنجد ریختم ) اضافه کرده مخلوط میکنیم . دستمون رو کمی چرب کرده و یا مرطوب میکنیم و از خرما مقداری برداشته در دست گرد میکنیم و در خشکبار می غلطانیم . ( این دسر فندق خرد شده و کمی هم عسل دارد )
من به پودر نارگیل کمی زعفرون دم شده غلیظ اضافه کردم .
مقوی و خوشمزه
🍲 @bebinobepaz
.#فروماژ_پرتقال
مواد لازم
زرده تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 1 پیمانه
آب پرتقال : 2 پیمانه و نیم
خامه صبحانه : 1 پاکت
وانیل : 1 قاشق چایخوری
ورق ژلاتین : 4 عدد یا 4 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه فروماژ پرتقال :
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین رو با 1/4 آب به روش بن ماری حل می کنیم.
زرده مخلوط شده با شکر و وانیل را با آب پرتقال مخلوط میکنیم سپس ژلاتین آب شده را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط می کنیم .
در این مرحله پوست پرتقال و خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود ،
مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت 6 تا 8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود.
برای زیباتر شدن میتونید ژله ی پرتقال رو ساده درست کنید و یه لایه قبل از اینکه فروماژ رو بریزید ژله بریزید.
🍲 @bebinobepaz
#خورش_مرغ_با_نخود_فرنگی
كه خیلی سریع درست میشه و براي خانمهاي كارمند كه وقت كم ميارن هم خيلي مناسبه و هم خوشمزست ❗️
طرزتهیه
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و سینه مرغ تیکه شده رو به پیاز ها اضافه کردم و با هم تفت دادم تا رنگ مرغ عوض شد و کمی زردچوبه و یه قاشق پر ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک بهش اضافه کردم و دو لیوان گوجه فرنگی پوره شده اضاف كردم وبا هم سرخشون كردم و بعد سه قاشق ماست پرچرب بهش اضافه کردم و در آخر نخود فرنگی به مقدار لازم بهش اضافه كردم و بعد از جوش آمدن شعله اجاق رو كم كردم تا مرغ ونخود فرنگي پخته شود و خورش جا بيفته
نوش جان👌
🍲 @bebinobepaz