#پای_آناناس
#چای_ماسالا
فرباحرارت ۱۸۰درجه گرم شود.
حلقه های کمپوت آناناس وازشربتش جدامیکنیم وروی حوله نخی یاحوله آشپزخونه قرارمیدیم تاخشک شه.درغیراینصورت شربت باعث خمیرشدن کیکمون میشه.
.
صدگرم کره+دویست گرم پودرقند+صدگرم روغن مایع روباهمزن خوب میزنیم تا کرم رنگ وکشدارشه.
چهارتاتخم مرغ به دمای محیط رسیده دونه دونه اضافه شه وبعدازهرتخم مرغ خوب زده شه.همراه اخرین تخم مرغ یک دومق چ وانیل هم اضافه میکنیم.وبعدازون بیست گرم شربت باریا عسل.
دویست گرم آردسفیدقنادی+یک ق چ بیکینگ پودر+یک ق غ نشاسته ذرت باهم مخلوط وسه بارالک شه.
اردوبهمراه یک چهارم پ شیر به تناوب به مایه کیک اضافه میکنیم وبادورکندهمزن درحدمخلوط شدن میزنیم.
داخل قالب پای کپسول گذاشته ونیمی ازقالب وازمایه کیک پرمیکنیم ویه برش آناناس روی سطح کیک قرارمیدیم.
به مدت بیست تابیست وپنج دقیقه درفر۱۸۰درجه بمونه تا کاملا بپزه
.
چای ماسالا:
به ازای هرماگ یه دونه هل سبز،یه میخک،یه تیکه چوب دارچین ،یه برش زنجبیل،یه ق مرباخوری چای سیاه،یه قاشق شکر،درصورت تمایل دوتا دونه فلفل سیاه نکوبیده و یه لیوان سرپر شیر.
به پیشنهاد مهرزاد عزیزم دیگه کل چای وباشیردرست میکنم و آب اضافه نمیکنم.
شیروبا هل وزنجبیل ومیخک ودارچین وفلفل سیاه روی حرارت میزاریم تاجوش بیاد بعدچای سیاه ودرصورت تمایل شکریاشیرعسلی اضافه میکنیم وهفت تا هشت دقیقه روی شعله ملایم هم میزنیم بعدازصافی رد کرده وسرو میکنیم.
بااین نسبت یه چای ماسالا با طعم نسبتا متوسط داریم اگرمعطرترخواستیم هل ودارچین اگرتندتر دوس داشتیم فلفل سیاه وزنجبیل وبیشترمیکنیم.
🍲 @bebinobepaz
نان سرخی
ابتدا نکته ها را مینویسم ، غالباً نکته ها را آخر مینوسم ولی خیلی از دوستان تا نصف دستور رو میخونن و همون نکته های گفته شده رو مجدد میپرسن ؛ لطافت نون برمیگرده به کم بودن آرد . پس دقت کنید به مواد آرد زیادی نزنید خمیر باید چسبنده باشه . باید به دستتون بچسبه ، چسبندگی خمیر رو با چرب کردن دست از بین ببرید ، و موقع حالت دادن زیر کار را حسابی آرد پاشی کنید . میزان آرد تو این دستور متفاوته چون آردها با هم متفاوت هستن بعضی آردها بخاطر تازه بودن خیلی جذب مایعات میشن پس آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر مطلوبی بدست بیاد .
مواد لازم ؛
آب ولرم ( دمای 40 درجه ) یک لیوان
شیر ولرم ( دمای 40 درجه ) یک لیوان
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرصاف
شکر 1 قاشق غذاخوری سر پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد سفید ( ارد سفید لطافت نون رو بیشتر میکنه )حدود 4 پیمانه یا بیشتر یا کمتر
آب ولرم و شکر و خمیر مایه را ترکیب کرده در ظرف رو گذاشته 10 دقیقه جای گرم گذاشته بعد از 10 دقیقه روی مواد کف میکنه حالا شیر ولرم و وانیل ریخته ؛ سپس آرد ؛ نیم ساعت یا 45 دقیقه جای گرم استراحت داده ، چونه های کوچیک گرفته
مجدداً روی چونه ها رو حدود 10 دقیقه بپوشانید سپس مانند کلیپ حالت دهید .
این نان برای سرخ کردن مناسبتر هست تو فر ممکنه خشک بشه . با حرارت متوسط سرخ کنید روغن نمیکشه .
🍲 @bebinobepaz
سيگارت شربتي😍
يه شيريني خيلي راحت و خوشمزه و ترد كه در عين خوشمزگي سريع اماده ميشه
خمير سمبوسه يا خمير فيلو يا يوفكا به مقدار لازم
پنير خامه اي به ميزان لازم
شربت بار به ميزان لازم
ارد يك قاشق
اب نصف فنجان
خميرفيلو يا خمير سمبوسه رو به صورت مربع هايي به ضلع پنج سانت برش بدين بعد تو گوشه ي خميرتون يه كمي پنير خامه اي بزارين ورولش كنين بعد ته خمير رو كه رول كردين با استفاده از اب و ارد كه مخلوط كردين به هم بچسپونيد يعني مخلوط اب و ارد مثل چسپ كار ميكنه تا خمير باز نشه موقع سرخ كردن تو روغن
بعد تمام خميراتون رو كه رول كردين تو روغن شناور با حرارت متوسط سرخ كنيدبعد بندازين براي يك دقيقه تو شربت ولرم بعد از شربت خارج كنيد وبزارين يك تا دو ساعت بعدش مصرف كنيد شربت بار دستورش چند پست قبلتر هستش
خمير رو از شب قبل از فريزر خارج كنيد و بزارين تو يخچال تا يخ زدايي شه و موقع كار خميرتون پاره نشه
🍲 @bebinobepaz
⬇️محلبی رول نارگیلی ⬇️
✔️موادلازم .
.
کره 150 گرم ، آرد 1 پیمانه ، شکر 1 پیمانه ، شیر1 لیتر ، نصف عدد رنده پوست پرتقال ، پودر نارگیل 200 گرم ، وانیل کمی .
.
✅طرزتهیه .
.
کره و آرد رو در قابلمه ریخته تا زمانی که بود آرد به مشامتون رسید روی حرارت کم با قاشق مخلوط کنید ( سرخ کنید) ، شکر و شیر رو اضافه کرده ، وقتی که خوب سرخ شد از از روی حرارت برداشته و وانیل و پوست پرتقال رو اضافه کنید ، با همزن برقی با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید ، سینی فر رو با پودر نارگیل پر کنید و روش رو محلبی بریزید با قاشق کامل همه جا رو یکسان و صاف کنید ، محلبی رو کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد ، بعدش در یخچال 5 ساعت بگذارید تا محلبی سرد شود ، محلبی رو به 15 قسمت مساوی تقسیم کنید و طبق عکس رول کنید میتونید قبل از اینکه رول کنید داخلش موز یا گردو یا شکلات و.. بریزید اگه پودر نارگیلش کم بود بعد از اینکه رول دادین میتونید باز به پودر نارگیل آغشته کنید روش رو هم میتونید با شکلات تزئین کنید نوش جونتون 😋
🍲 @bebinobepaz
موجوَر کدو(کوکو کدو)
مواد لازم:
۳عدد کدو
۱۰۰گرم پنیر سفید
۱عدد تخم مرغ
نصف دسته جعفری
نصف دسته شوید
۴عدد پیازچه
۳ق غذاخوری سر پر ارد
۱ق چایخوری فلفل سیاه
۱ق چایخوری پول بیبر (پرک فلفل قرمز)
۲ق چایخوری نمک
روغن مایع برای سرخ کردن
طرزتهیه:
ابتدا سبزیجات را بشورید،کدوها را در ظرفی گود رنده کنید و ابش را با فشار دست بگیرید .
جعفری،پیازچه و شوید را ریز خرد کنید ٫
پنیر را با چنگال له کنید و با بقیه موادی که باقی مانده روی کدوهای رنده شده بریزید و خوب هم بزنید. روغن مایع را در ماهی تابه بریزد و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود،۱ق غذاخوری از مواد بردارید با فاصله در ماهیتابه بریزد ،وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی جذب دستمال شود.
تمام مواد را به این صورت سرخ کنید.
🍲 @bebinobepaz
#چیزکیک_لیمویی
مواد لازم برای پایه:
2 بسته بیسکویت پتی بور
1 پیمانه فندق
120 گرم کره ذوب شده
مواد لازم برای لایه پنیری:
600 گرم پنیر لبنی
6 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری سر پر نشاسته
1 بسته خامه (200گرم)
3 تخم مرغ
1 بسته وانیل (5گرم)
طرز تهیه:
بیسکویت ها و فندق ها رو آسیاب میکنیم. کره ذوب شده را روی بیسکویت ها میریزیم و خوب مخلوط میکنیم . کف یه قالب 24 اینچی رو کاغذ روغنی میکشیم دور تا دورشو با فویل میپوشونیم تا قسمت پنیری کیکمون سفید بمونه. مخلوط بیسکویت رو داخل قالب میریزیم و صافش میکنیم. با پشت یه لیوان محکم فشار میدیم تا منسجم بشه. قالب رو میزاریم توی فریزر. سفیده و زرده رو جدا میکنیم و توی دو تا ظرف جدا میریزیم. نصف شکرمونو میریزیم داخل سفیده نصف دیگشم داخل زرده. با همزن اول مخلوط سفیده تخم مرغ رو میزنیم تا کف کنه. بعد زرده ی تخم مرغ رو میزنیم. پنیر لبنه ، خامه و پودر نشاسته الک شده رو به همین ترتیب به زرده اضافه و خوب مخلوط میکنیم .بعد وانیل رو اضافه میکنیم. با لیسک کم کم سفیده رو به مخلوطمون اضافه و آروم هم میزنیم تا پف سفیده نخوابه. مخلوط رو داخل قالب میریزیم و میزاریم توی فریزر. چند بار میزنیم روی زمین تا سطحش صاف شه. توی یه ظرف پیرکس یکم آب میریزیم و میزاریم داخل فر. اینکار کمک میکنه که چیزکیک موقع پخت ترک نخوره. توی فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه بدون فن میزاریمش به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزه.( دما و زمان برای تمام فرا یکسان نیس باید حواستون باشه به چیزکیک که نسوزه:اگه چیزکیک رو تکون بدید و وسط چیزکیک تکون بخوره و کناره هاش ثابت بمونه پخته) وقتی چیزکیک پخت سریع از فر درش نیارید در فر رو باز کنید و چیز کیکو بزارین داخلش بمونه. بعد بزارید از دما بیفته و به دمای محیط برسه بعد از سس لیمو روش بریزید و یه روز بزارینش توی یخچال تا خودشو بگیره بعد از قالب درش بیارین تزیین کنین و نوش جان کنید.
مواد لازم برای سس لیمو:
نصف پیمانه آب لیمو
1 قاشق غذاخوری پودر نشاسته
1 پیمانه آب
5 قاشق غذاخوری شکر
1 زرده تخم مرغ
کمی زردچوبه (نوک قاشق چایخوری)
1 قاشق چایخوری کره
🍲 @bebinobepaz
#بورک_سه_رنگ
یوفکای آماده به ابعاد حدودا بیست سانتیمتر 14 ورق .
.
مواد داخلی : .
هویج چهار عدد متوسط رنده شده زعفران کمی آب نارنج دو ق غ
نمک و فلفل و زنجبیل و زردچوبه روغن 2 ق غ .
.
گوشت چرخ کرده 250 _200 گرم پیاز سه عدد متوسط نگینی شده نمک و فلفل و زرچوبه و ادویه روغن 3_2 ق غ .
.
اسفناج پاک نشده نیم کیلو من فقط برگ هاشو استفاده کردم پیاز نگینی شده یک عدد +دو ق غ روغن نمک و فلفل سیاه .
.
مواد سس : تخم مرغ یک عدد + شیر نصف پیمانه + روغن مایع یک سوم پیمانه ( من به جای روغن پنجاه گرم کره ی آب کرده استفاده کردم ) .
.
هویج رنده شده رو با کمی روغن تفت میدیم تا نرم بشه .. در ماهیتابه رو میذاریم تا با رطوبت خودش پخته بشه .. هویج اگه برا غذا خوب طعم سازی نشه ، بیمزه میشه برا همین من از زعفران و نمک و زنجبیل و زرچوبه استفاده کردم و همچنین کمی آب نارنج چون دوست دارم یکم طعم ملس داشته باشه اگه دوست ندارین میتونین حذفش کنین ... پیاز و با روغن کمی تفت میدیم و گوشت و اضافه میکنیم و تفت میدیم و در قابلمه رو میذاریم که خوب پخته بشه و همچنین نمک و فلفل سیاه و ادویه هم فراموش نشه ... یه پیاز نگینی رو با خیلی کم روغن تفت میدیم و اسفناج و اضافه میکنیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا بخارپز بشه و حجمش هم کم میشه .. آب اضافه نمیکنیم فقط کمی نمک و فلفل سیاه ... .
از این مقدار مواد بیست تا بورک برش خورده آماده شد ... .
🍲 @bebinobepaz
#سوپ_ورمیشل
پیاز بزرگ ....۱ عدد
سینه مرغ......۱عدد
هویج متوسط .....۲ عدد
گوجه فرنگی بزرگ .....۱ عدد
روغن مایع .....به اندازه کافی
رشته ورمیشل خرد شده..... ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی...... ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی.....۱عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین
طرز تهیه :
ابتدا ۲ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب سریع به جوش بیاید ، سپس مرغ را به همراه کمی زردچوبه به آرامی به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه داخل آب جوش بماند.
پس از گذشت این زمان مرغ را از آب جوش خارج کنید و کنار بگذارید. در ادامه قابلمه ای را که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. سپس پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا یکدست شوند. در مرحله بعد مرغ را به صورت ریز خرد کنید ( به صورت ریش ریش خرد کنید ) و به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.
پس از اینکه مرغ را کمی تفت دادید ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید (بهتره اب مرغ را بریزید)و حرارت زیر قابلمه را کم کنید. در ادامه گوجه فرنگی را پس از گرفتن پوست به صورت ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینی را هم پس از گرفتن پوست به صورت مکعبی خرد کنید.
بزارید کامل بپزه.نمک و فلفل بزنید در آخر کار رشته و جعفری خرد شده را بریزد.
🍲 @bebinobepaz
#رنگینک -توپی
مواد لازم:
_خرما ۲۵۰ گرم
_آرد سفید ۲/۳لیوان
_پودر قند ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری (یا شکری که خوب آسیاب شده)
_کره ۱۲۰ گرم
_هل نصف قاشق مرباخوری
_دارچین نصف قاشق غذاخوری
_گلاب ۳ قاشق غذاخوری
_مغز گردو خورد شده به مقدار دلخواه
_ رنگ رنگی جات جهت تزیین ...ویا میتوانید در صورت تمایل جهت تزیین توپک ها از کنجد ، پودر نارگیل ، پودر پسته و..... استفاده کنید .
این مقدار مواد همانطور که میبینید حدود ۲۰ عدد توپک خرمایی به شما می دهد.
و اما روش کار به این صورت هست که ابتدا هسته خرما را گرفته وآنها را له کرده و کنار می گذارید .(اگر از رطب استفاده میکنید بهتر هست پوست آن را هم جدا کنید)
👈کره را داخل ماهیتابه ریخته و اجازه میدهید با حرارت ملایم آب شود آرد را که بهتر هست الک شود تا گلوله نشود را به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدهید تا آرد سرخ شده وطلایی رنگ شود، آن گاه دارچین و پودر قند و هل را اضافه میکنید و زیر حرارت را خاموش میکنید .
در مرحله ی آخر خرماهای له شده و گلاب و مغز گردوی خورد شده را اضافه میکنید و خوب مخلوط کرده تا خمیر یک دستی بدست آید(اگر هم مایل بودید می تونید خرماها را هم با مواد داخل ماهیتابه با حرارت ملایم کمی تفت بدید)
سپس دستتان را چرب کرده و به اندازه ی یک گردو بر می دارید و در رنگ رنگی جات یا در گنجد یا پودر نارگیل یا پودر پسته (هر چه دلخواه تان هست) می غلطانید .توپک ها را در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد
🍲 @bebinobepaz
رمضان کریم🌙
چیزکیک شیر عسلی عالی
برای کراست:
بیسکوییت پتی پور :۲۰۰ گرم تا ۲۲۰ گرم
کره :۹۰ گرم تا ۱۱۰گرم
عسل یک ق غ
بیسکوییت ها رو خرد کنید من با یک دو سه پودر کردم❌❌❌
حالا کره آب شده و عسل را اضافه کنید و خوب میکس کنید این مخلوط را کف قالب بریزید و با ته لیوان فشرده کنید و یک ربع بذارید یخچال برید سراغ مواد پنیری
برای فیلینگ پنیری :
پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
وانیل نصف ق چ
شیر عسلی یک قوطی
پودر ژلاتین ۲ ق غ سر پر
آب نصف لیوان
پودر شکر یک چهارم پیمانه بستگی به نیازتون داره
طرز تهیه:
پنیر را با همزن برنید تا یکدست شود بعد خامه و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا شفاف وزلال بشه
من خودم روی آب سرد میپاشم و یک ربع کنارش میذارم سپس روی بخار کتری قرار میدم بعدم کنار بگذارید تا خنک بشه نباید اصلا اصلا گرم باشه
ژلاتین حل شده را به مخلوط پنیری اضافه کنید و خوب هم بزنید وانیل هم اضافه کنید و هم بزنید در آخر شیر عسلی را بریزید و هم بزنید واین مخلوط رو روی کراست بریزید بذارید شش تا هشت ساعت تو یخچال تا ببنده این مواد مناسب قالب بیست کمربندیه
پس از هشت ساعت چاقو رو بزنید تو آب گرم خشک کنید دورش رو آزاد کنید و از قالب جدا کنید
❌❌❌❌حتمااااا کف قالب رو کیسه فریزر بندازید❌❌.
🍲 @bebinobepaz