eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.4هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
یوفکای آماده به ابعاد حدودا بیست سانتیمتر 14 ورق . . مواد داخلی : . هویج چهار عدد متوسط رنده شده زعفران کمی آب نارنج دو ق غ نمک و فلفل و زنجبیل و زردچوبه روغن 2 ق غ . . گوشت چرخ کرده 250 _200 گرم پیاز سه عدد متوسط نگینی شده نمک و فلفل و زرچوبه و ادویه روغن 3_2 ‌ق غ . . اسفناج پاک نشده نیم کیلو من فقط برگ هاشو استفاده کردم پیاز نگینی شده یک عدد +دو ق غ روغن نمک و فلفل سیاه . . مواد سس : تخم مرغ یک عدد + شیر نصف پیمانه + روغن مایع یک سوم پیمانه ( من به جای روغن پنجاه گرم کره ی آب کرده استفاده کردم ) . . هویج رنده شده رو با کمی روغن تفت میدیم تا نرم بشه .. در ماهیتابه رو میذاریم تا با رطوبت خودش پخته بشه .. هویج اگه برا غذا خوب طعم سازی نشه ، بیمزه میشه برا همین من از زعفران و نمک و زنجبیل و زرچوبه استفاده کردم و همچنین کمی آب نارنج چون دوست دارم یکم طعم ملس داشته باشه اگه دوست ندارین میتونین حذفش کنین ... پیاز و با روغن کمی تفت میدیم و گوشت و اضافه میکنیم و تفت میدیم و در قابلمه رو میذاریم که خوب پخته بشه و همچنین نمک و فلفل سیاه و ادویه هم فراموش نشه ... یه پیاز نگینی رو با خیلی کم روغن تفت میدیم و اسفناج و اضافه میکنیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا بخارپز بشه و حجمش هم کم میشه .. آب اضافه نمیکنیم فقط کمی نمک و فلفل سیاه ... . از این مقدار مواد بیست تا بورک برش خورده آماده شد ... . 🍲 @bebinobepaz
پیاز بزرگ ....۱ عدد سینه مرغ......۱عدد هویج متوسط .....۲ عدد گوجه فرنگی بزرگ .....۱ عدد روغن مایع .....به اندازه کافی رشته ورمیشل خرد شده..... ۱ پیمانه رب گوجه فرنگی...... ۱ قاشق غذاخوری سیب زمینی.....۱عدد نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی جعفری و لیمو ترش برای طعم دهی و تزیین طرز تهیه : ابتدا ۲ لیوان آب در یک قابلمه کوچک بریزید و قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب سریع به جوش بیاید ، سپس مرغ را به همراه کمی زردچوبه به آرامی به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه داخل آب جوش بماند. پس از گذشت این زمان مرغ را از آب جوش خارج کنید و کنار بگذارید. در ادامه قابلمه ای را که برای تهیه سوپ در نظر گرفته اید روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع اضافه کنید. سپس پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا یکدست شوند. در مرحله بعد مرغ را به صورت ریز خرد کنید ( به صورت ریش ریش خرد کنید ) و به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و با پیاز تفت دهید. پس از اینکه مرغ را کمی تفت دادید ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید (بهتره اب مرغ را بریزید)و حرارت زیر قابلمه را کم کنید. در ادامه گوجه فرنگی را پس از گرفتن پوست به صورت ریز خرد کنید. هویج و سیب زمینی را هم پس از گرفتن پوست به صورت مکعبی خرد کنید. بزارید کامل بپزه.نمک و فلفل بزنید در آخر کار رشته و جعفری خرد شده را بریزد. 🍲 @bebinobepaz
-توپی مواد لازم: _خرما ۲۵۰ گرم _آرد سفید ۲/۳لیوان _پودر قند ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری (یا شکری که خوب آسیاب شده) _کره ۱۲۰ گرم _هل نصف قاشق مرباخوری _دارچین نصف قاشق غذاخوری _گلاب ۳ قاشق غذاخوری _مغز گردو خورد شده به مقدار دلخواه _ رنگ رنگی جات جهت تزیین ...ویا میتوانید در صورت تمایل جهت تزیین توپک ها از کنجد ، پودر نارگیل ، پودر پسته و..... استفاده کنید . این مقدار مواد همانطور که میبینید حدود ۲۰ عدد توپک خرمایی به شما می دهد. و اما روش کار به این صورت هست که ابتدا هسته خرما را گرفته وآنها را له کرده و کنار می گذارید .(اگر از رطب استفاده میکنید بهتر هست پوست آن را هم جدا کنید) 👈کره را داخل ماهیتابه ریخته و اجازه میدهید با حرارت ملایم آب شود آرد را که بهتر هست الک شود تا گلوله نشود را به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدهید تا آرد سرخ شده وطلایی رنگ شود، آن گاه دارچین و پودر قند و هل را اضافه میکنید و زیر حرارت را خاموش میکنید . در مرحله ی آخر خرماهای له شده و گلاب و مغز گردوی خورد شده را اضافه میکنید و خوب مخلوط کرده تا خمیر یک دستی بدست آید(اگر هم مایل بودید می تونید خرماها را هم با مواد داخل ماهیتابه با حرارت ملایم کمی تفت بدید) سپس دستتان را چرب کرده و به اندازه ی یک گردو بر می دارید و در رنگ رنگی جات یا در گنجد یا پودر نارگیل یا پودر پسته (هر چه دلخواه تان هست) می غلطانید .توپک ها را در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد 🍲 @bebinobepaz
رمضان کریم‌🌙 چیزکیک شیر عسلی عالی برای کراست: بیسکوییت پتی پور :۲۰۰ گرم تا ۲۲۰ گرم کره :۹۰ گرم تا ۱۱۰گرم عسل یک ق غ بیسکوییت ها رو خرد کنید من با یک دو سه پودر کردم❌❌❌ حالا کره آب شده و عسل را اضافه کنید و خوب میکس کنید این مخلوط را کف قالب بریزید و با ته لیوان فشرده کنید و یک ربع بذارید یخچال برید سراغ مواد پنیری برای فیلینگ پنیری : پنیر ماسکارپونه ۳۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم وانیل نصف ق چ شیر عسلی یک قوطی پودر ژلاتین ۲ ق غ سر پر آب نصف لیوان پودر شکر یک چهارم پیمانه بستگی به نیازتون داره طرز تهیه: پنیر را با همزن برنید تا یکدست شود بعد خامه و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید روی بخار کتری قرار بدین تا کاملا شفاف و‌زلال بشه من خودم روی آب سرد میپاشم و یک ربع کنارش میذارم سپس روی بخار کتری قرار میدم بعدم کنار بگذارید تا خنک بشه نباید اصلا اصلا گرم باشه ژلاتین حل شده را به مخلوط پنیری اضافه کنید و خوب هم بزنید وانیل هم اضافه کنید و هم بزنید در آخر شیر عسلی را بریزید و هم بزنید و‌این مخلوط رو روی کراست بریزید بذارید شش تا هشت ساعت تو یخچال تا ببنده این مواد مناسب قالب بیست کمربندیه پس از هشت ساعت چاقو رو بزنید تو آب گرم خشک کنید دورش رو آزاد کنید و از قالب جدا کنید ❌❌❌❌حتمااااا کف قالب رو کیسه فریزر بندازید❌❌. 🍲 @bebinobepaz
موادلازم: آرد سفید 4پیمانه آب 200الی 180میلی لیتر زرده تخم مرغ 2عدد سفیده تخم مرغ1عدد کره125گرم شکر 2ق غ بیکینگ پودر 1ق چ نمک1/2ق چ پودر هل1/2ق چ نشاسته ذرت به میزان لازم آرد راداخل کاسه گودی بریزیدوشکر،نمک،بیکینگ پودروهل رابهش اضافه ومخلوط کنید.حالا کره ذوب شده وتخم مرغ را اضافه وبادست ورز داده تابشکل خرده نان درآید.آب ولرم را کم کم اضافه کنید وورزدهید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دست نچسبه(بسته به نوع آردهاشاید میزان آب ذکر شده توی دستورکامل مصرف نشه پس تا وقتی خمیری شد آب اضافه کنید،همه رو یکباره نریزید.برای من 180میلی لیتر نیاز شدوخمیرم شکل گرفت)خمیر را دوسه دقیقه ورز دهید وداخل کاسه بزارید وروش سلفون بکشیدوبزاریددردمای محیط 1ساعت استراحت کنه.بعدسطح کاررانشاسته ذرت بپاشیدوخمیرراباوردنه بازکنید روی خمیر نشاسته بریزید وبادست ماساژ دهید وطبق تصویر از 3جهت تابزنیددوباره سلفون بکشید واجازه دهید 10دقیقه استراحت کنه.باوردنه به ضخامت2میل باز کنید وکاتردایره لبه دالبری بزنید.داخل پیاله یک عدد سفیده رابزنید از لختگی دربیادوبانوک انگشت اشاره مرکز 3تا ازدایره ها رو سفیده تخم مرغ بزنید وروی هم قراربدیدومرکز رو یکم فشار بدید وبعدتاکنیدوباانگشت قسمت تاشده رو فشاردهید تابهم بچسبن وباچنگال خط بیاندازید تافیکس شه.تمام خمیرها رو به این شکل آماده کنید وروی سینی که پارچه گذاشتید بچینیدوتااتمام کار روی خمیرها هم پارچه بکشید خشک نشن.روغن مخصوص سرخ کردنی راروی حرارت گذاشته تا داغ شودوخمیرها روداخلش سرخ کنیدوبلافاصله بعدازسرخ شدن داخل شربت بار خنک بزارید،شربت جذب کردن داخل صافی بزاریدتاشهداضافه گرفته شه.کنجد بپاشید سوالات احتمالی؛بااضافه های خمیر چکارکنیم؟سعی کنیدباراول که خمیروباز میکنید کل خمیرو کاتر بزنیدچون اضافه ها رو که جمع کردید ودوباره بازکردید وکاتربزنید مثل دفعه اول شیرینیها پف نمیکنن.خراب نمیشه ها ولی کیفیت شیرینی باراول بهتر میشه. سعی کنیدداخل یک قابلمه نسبتا بزرگ طوری که همه جا بشن یکباره سرخ کنیدچون برای باردوم روغن خیلی کف میکنه ومدام باید بالا سرش باشید سرریز نشه.کف کردن روغن به علت وجود تخم مرغ داخل خمیر ونشاسته ذرته طرزتهیه شربت باردوپست قبل👉 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم : آرد سفید 125 گرم - آردنخود چی 60 گرم - روغن جامد 50 گرم - پودر قند 60 گرم - دارچین 2 ق چ - شکلات تلخ یا شیری 150 گرم -- شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید طرز تهيه : آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید . روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد. برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید . حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید . 🍲 @bebinobepaz
تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱/۲ پ وانیل ۱/۴ ق چ پودر هل ۱/۴ ق چ شیر ۱/۴ پ گلاب ۱ _۲ ق روغن مایع ۱/۴ پ پودر بادام پوست کنده ۱/۴ پ آرد قنادی ۱و۳/۴ پ بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوری خمیر مایه ۱/۲ قاشق چایخوری کنجد مواد رومال: زرده تخم‌مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱ قاشق زعفران دم‌کرده ۱ قاشق مرباخور همه مواد هم دمای محیط باشند تخم مرغ، وانیل، شکر و هل را با همزن زده تا شکر حل شود شیر، گلاب و روغن‌مایع را اضافه کنید و هم بزنید. پودر بادام، بیکینگ پودر، خمیر مایه و آرد را الک کرده به مواد اضافه کنید اول با قاشق مخلوط کنید بعد با دست خمیر را جمع کنید بیش از حد آرد نریزید در حدی که خمیر کمی جمع بشه کافیه(میزان آرد تقریبی هست) زیاد ورز ندید که به روغن میوفته با دستمال پوشانده، یک ساعت استراحت داده‌ خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب دلخواه بزنید روی خمیر رومال زده و شکر بپاشید به مدت ۱۰ تا ۸ دقیقه داخل فر قرار داده بعد از اینکه از داغی افتاد در ظرف دردار نگهداری کنید که خشک نشه نکته فر را حتما از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید. 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم برای مایه کیک: خمیر مایه فوری: ۱۰ گرم شیر ولرم: ۸۰ میلی لیتر پودر قند: ۱ قاشق چایخوری آرد سفید: ۲۱۰ گرم نمک: یک پینچ تخم مرغ: ۳ عدد، در دمای اتاق کره نرم شده در دمای محیط: ۱۱۰ گرم (۱۰ گرم برای چرب کردن قالب) رنده ریز پوست پرتغال: ۱ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو: ۱ قاشق چایخوری مواد لازم برای تاپینگ. مارمالاد (گلیز) زردآلو: ۳-۴ قاشق سوپخوری(در صورت تمایل) میوه های مختلف دلخواه: مقداری برای تزیین، مانند انگور، انگور فرنگی، انواع توت، برش های پرتغال، کیوی و غیره خامه زده شده: مقداری برای تزیین 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شربت های رنگی با گل پنیرک 🍲 @bebinobepaz
شربت های رنگی با گل پنیرک شربت پنیرک یکی از بهترین خنک کننده های بدن در تابستان است. 🔴پستو ورق بزنید کلیپ تهیشم ببینید از مهم ترین اثرات آن می توان به مواردی چون ضد درد،ضد التهاب،ضد عفونی کننده،قابض،ملین،ادرار آور، خلط آور و مقوی رحم،ضد تب،رفع گرفتگی بینی،درمان زخم میتوان نام برد و مصرف زیادش برای خانمهای باردار توصیه نمیشود. گل پنیرک رو از عطاری تهیه کردم،برای این شربتها من ۴ قاشق غذاخوری گل پنیرک خشک رو یکبار با آب سرد زود شستم تا رنگش نره بعد روش یک لیوان آب سرد ریختم و اجازه دادم نیم ساعت بمونه تا گلهاش رنگ پس بدن. این گیاه طعم خاصی نداره پس باید یه شربتی رو درست کنید و عصاره پنیرک رو با اون مخلوط کنید،از عرق بیدمشک،عرق بادرنجبویه،عرق بهارنارنج،گلاب به عنوان طعم دهنده میتونید استفاده کنید.شربت آبلیمو رنگ آبیشو میبره و صورتیش میکنه. من از شربت بیدمشک استفاده کردم برای شربت بیدمشک یک لیتر آب رو با نصف پیمانه عرق بیدمشک و دو ملاقه شکر مخلوط کردم و توی پارچ ریختم. مقدار شکر بستگی به خودتون داره. یک لیوان آب رو هم با مقداری زعفران و یه قاشق گلاب و دو قاشق شکر مخلوط کردم به عنوان شربت زعفران استفاده کردم. وقتی پنیرکها رنگ پس دادن از صافی رد کنید و با پشت قاشق بهش فشار بیارین تا خوب رنگ پس بدن،این عصاره رو توی لیوانها بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید،اگه مقدار عصاره رو زیاد بریزید رنگش کاربنی میشه اگه به این رنگ کاربنی یه قاشق آبلیمو اضافه کنید صورتی پررنگ میشه،اگه مقدار عصاره رو کم بریزید آبی کمرنگ میشه اگه به آبی کمرنگ یک قاشق آبلیمو بریزید صورتی کمرنگ میشه،اگه به کمی از عصاره کمی شربت زعفران اضافه کنید رنگش سبز میشه،خلاصه با کم و زیاد کردن عصاره پنیرک رنگهای خیلی قشنگی بدست میاد،باقیمانده شربت زعفران رو هم تو یک لیوان بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید. تخم شربتی ها رو هم از قبل با آب سرد خیس کنید تا ژله ای شوند و به هر لیوان یک قاشق اضافه کنید و به دلخواه داخل لیوانها یخ بریزید. دوستان بهتره برای مهمونیاتون تو همون ساعت آخر این شربت رو درست کنید چون این شربت هرچقد میمونه کمرنگتر میشه. حتما پنیرک رو با آب سرد بذارین تا رنگشو پس بده. 🍲 @bebinobepaz
سوپ دال عدس😋 🍲 @bebinobepaz
سوپ دال عدس😋 مواد لازم 1 فنجان دال عدس (می توانید از رنگ زرد یا قرمز استفاده کنید) 1 عدد پیاز 2 حبه سیر 2 قاشق غذاخوری روغن 1 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 1.5 فنجان آب گوشت یا مرغ (با توجه به مقدار قوام سوپ آب گرم اضافه می کنیم) 1 قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه و قرمز طرز تهیه ابتدا کره و روغن را در یک تابه اضافه کنید، بعد از گرم شدن روغن و ذوب شدن کره پیاز و سیر خرد شده را اضافه کرده تا مواد نرم بشن. سپس آرد را روی پیازهای نرم شده ( مقداری رنگ کاراملی گرفته باشند) اضافه کنید و اون رو هم بزنید (ترجمه از پیج آشپزی دورهمی) تا رنگ اوم برگرده و بوش به مشامتون برسه. در ادامه دال عدسهایی که از قبل شستید رو به مواد اضافه می کنیم و اون رو با باقی مواد ترکیب کنید. آب مرغ یا آب گوشت رو اضافه کنید و بسته به سلیقه خودتون برای مقدار قوام سوپ (ترجمه از پیج آشپزی دورهمی) ، 2-3 لیوان آب گرم هم بهش بیفزایید. نمک و فلفل رو به مقدار لازم اضافه کنید و درب طرف رو بگذارید تا عدس ها پخته و نرم بشن. بعد از پخت دال عدس اجازه بدید مواد پخته شده کمی سرد بشن و اون رو با مخلوط کن یا گوشت کوب برقی میکس کنید. اگر لطافت و نرم بودن سوپ براتون خیلی مهمه میتونید اون رو از یک صافی هم عبور بدید. سوپ شما آماده است. نوش جان میتونید برای روی سوپ از ترکیب روغن و فلفل قرمز ( فلفل داغ) هم استفاده کنید. میتونید بعد از میکس سوپ مقداری جعفری خرد شده به مواد اضافه کنید و اجازه بدید درحد چند دقیقه روی حرارت بافت نرمی پیدا کنه و اون رو سرو و نوش جان کنید. 🍲 @bebinobepaz
سوتلاچ يك دسر تركيه ايه كه بيشتر در ماه رمضان سرو ميشه. اين دسر در واقع نوعي شير برنجه. مواد لازم براي چهار تا كاسه يكنفره : شير سرد چهار ليوان ،برنج نصف ليوان،آب يك و نيم ليوان،آرد برنج دو ق غ،نشاسته دو ق غ (ميتونيد بجاش آرد برنج بريزيد) ،شكر چهار ق غ(ميتونيد بنا به ذائقه بيشتر بريزيد)، زرده تخم مرغ يك عدد،پودر هل نصف ق چايخوري يا وانيل يك هشتم ق چايخوري طرز تهيه: برنج رو چند ساعت خيس كنيد(بدون نمك). برنج رو با آب (يك و نيم ليوان) بپزيد تا آب كاملا جذب و برنج پخته بشه. شير+آرد برنج+نشاسته+شكر+وانيل يا هل+زرده تخم مرغ رو خوب مخلوط و روي شعله ملايم بذارید و هم بزنيد تا مايع گرم بشه ولي نجوشه.حالا برنج پخته شده رو اضافه كنيد و اجازه بدید بجوش بياد و يكربع باهم بپزن،هم زدن فراموش نشه. مواد رو داخل ظرفهای مقاوم به حرارت بريزيد و داخل فر بذارید. فر بايد از قبل با دويست درجه گرم بشه و در همين درجه حرارت حدودا بيست دقيقه بپزيدش و بعد يكم گريل رو روشن كنيد تا روش مثل تصوير برشته بشه. شير برنج متفاوت و خوشمزه ايه،معمولا سرد سرو میشه. 🍲 @bebinobepaz
شربت تخم شربتى آب / 2 لیوان تخم شربتی / 2 قاشق غذاخوری عرق بيدمشك /1 ليوان عسل یا شکر / به اندازه دلخواه تخم شربتى رو خيس كرده بشوييد وقتى تخم شربتى لعابدارشد آب آن خالى كرده خاك و سنگريزه هاى كف ظرف رو خالى كرده ،چندبار آب تخم شربتى را تعويض مى كنيم تا كاملا"شسته شوند، به چندين روش تخم شربتى رو تهيه مى كنند ، ١:به همراه شكر يا عسل و آبليموى تازه و يخ مخلوط. ٢:شربتى از شكر و آب تهيه كرده بعد از قوام و سرد شدن گلاب و يا عرق هل و يا هردو را اضافه كرده و با تخم شربتى و يخ مخلوط . ٣:شربت رو آماده كرده بعد از سرد شدن عرق بيدمشك رو اضافه كردم و با يخ و تخم شربتى مخلوط. . . من دو طعم شربت آماده كردم اون رنگ سفيد لايه اول با طعم بيدمشك و لايه بعدى(زرد رنگ) شربت زعفرانى كه اين دولايه را كمى غليظترآماده كردم بعد لايه اى درون ليوان ريختم ،لايه سوم تخم شربتى غليظ (كم آب)و لايه آخر همون شربت زعفرانى ست كه خيلى رقيق شده ،اگر شما كم شيرين دوست داريد مى تونيد حجم دو لايه پايين رو كمتر بريزيد و لايه آخررو آب ساده يا آب زعفرانى اضافه كنيد. نگيد تخم شربتى زياد شده ما با حجم زياد دوست داريم بخصوص دختر گلم☺️ . پ ن ١:عسل رو نبايد بيش از ٣٠دوجه حرارت داد. پ ن ٢:اندازه عرقيات و شكر و تخم شربتى كاملا"سليقه اى هست. 🍲 @bebinobepaz
مربای توت فرنگی 🍓🍓🍓 🍲 @bebinobepaz
مربای توت فرنگی 🍓🍓🍓 توت فرنگی 1کیلو شکر یک کیلو جوهر لیمو نوک ق چ آب حدودا دو لیوان یا نیم لیتر طرز تهیه: اول آب وشکر رو بزارید بجوشه تا حسابی قوام بیاد چون وقتی توت فرنگی ها رو داخلش بریزید دوباره توت فرنگی ها آب میندازه وباعث میشه تا مدت بیشتری روی حرارت بمونه ومرباتون تیره میشه. پس شربت حسابی باید قوام بیاد وغلیظ بشه بعد توت فرنگی های شسته رو داخلش بریزید وبزارید با حرارت کم یک ربع تا بیست دقیقه بپزه . اگر بعداز این تایم دیدی که هنوز شهد مرباتون رقیقه وبه غلظت مناسب نرسیده بوسیله یک صافی کوچیک توت فرنگی ها رو از قابلمه جدا کنید وداخل کاسه ای بریزید وبزارید شهد یا شربت داخل قابلمه بجوشه تا به غلظت دلخواه برسه . با این روش اصلا شکل ورنگ توت فرنگی هاتون تیره نمیشه . در آخر که شهد غلیظ شد توت فرنگی ها رو اضافه کنید وجوهر لیمو رو با مقدار خیلی کمی آب سرد مخلوط وبه مرباتون اضافه کنید حدودا پنج دقیقه که جوشید مرباتون رو خاموش کنیدوبزارید خنک بشه وبعد داخل ظرف در دار داخل یخچال نگهداری کنید. ✔نکات : برای درست کردن یه مربای توت فرنگی خوشرنگ حتما باید به یک سری از نکات دقت کنید . 🍓اگر توت فرنگی ها ترش بودن بهش ۲۰۰گرم شکر اضافه کنید. 🍓به هیچ وجه توت فرنگی ها رو زیاد نجوشونید چون باعث میشه شکل ظاهریشون تغییر کنه وحالت پوره پیدا میکنه. 🍓داخل مربا اصلا از آبلیمو استفاده نکنیدچون طعم مربا رو خراب میکنه. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر لیوانی کاپوچینو کاپو‌چینو ۳بسته شیر ۳لیوان شکرنصف لیوان خامه صبحانه یک پاکت پودرژلاتین ۲ق غ به همراه ۱/۴لیوان آب سرد شیر رو داخل شیرجوش میریزیم وکاپوچینو شکر وخامه رو داخل شیر سرد مخلوط میکنیم ومیزاریم روحرارت متوسط تا شکر حل بشه و‌مرتب هم میزنیم تا کرمی بشه خاموش میکنیم و پودر ژلاتین رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم محیط آشپزخونه که خنک شه وهر از گاهی هم‌میزنیم تا رویه نبنده بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید من داخل لیوان بصورت تکنفره سرو‌کردم گذاشتم یکی دوساعت تو یخچال بعد یه ردیف موز روش چیدم و بیسکویت ساقه طلایی رو بهمراه گردو آسیاب کردم و وروی موزها روباهاش پوشوندم بعد با هر چیزی که دلتون میخواد میتونید تزیین کنید من میخواستم با دونه های انار وشکلات تزیین کنم که نشد😬 🍲 @bebinobepaz
موهيتوي هندوانه هندوانه مكعبي خرد شده ٣ پیمانه لیمو ترش ٢ عدد شکر برگ نعناع یخ خرد شده سودا (آب گازدار) اگر سودا ندارین آب معمولی استفاده کنید . هندوانه، آب لیمو ها و شکر رو بریزید تا مخلوط و یکدست بشن. چند عدد برگ نعناع رو با کمی شکر بیابید تا عصاره نعناع خارج بشه. ته هر لیوان چند عدد برگ نعناع بندازید. تا نصف هر لیوان رو از پوره هندوانه بریزید و روی اون ها یخ پودر شده بریزید و در نهایت سودا یا آب اضافه کنید تا لیوان ها پر بشن. مواد رو هم بزنید تا ترکیب بشن. روی هر لیوان رو با برگ نعناع تزیین کنید. گوارای وجود❤️ 🍲 @bebinobepaz
کیفیت این خمیر که میخوام دستورشو براتون بگم بینظیره، نرم،سبک، خوش طعم و آسوووون ،اون دسته فالورای عزیزم ک از رسپی این خمیر استفاده کردن می‌دونن من چی میگم😜 رسپیه این خمیربرای یک اشپز ایتالیایی به نام لارا ویتالیه و واااقعا بی نقصه👌هر طعم پیتزا و هر موادی که با این خمیر آماده بشه بی شک خوشمزه و عالی میشه مواد لازم _ آرد نان فانتزی یک پیمانه + سه چهارم پیمانه .آب ولرم. نصف پیمانه + یک پنجم پیمانه نمک. نصف قاشق چ روغن زیتون یا مایع. یک قاشق غ شکر. یک قاشق م پودر مخمر یک قاشق م __.مواد پیتزا:._ _برگ اسفناج خرد شده یک لیوان قارچ. ۲۰۰گرم پنیر پیتزا. ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای یک ق غ(قابل حذفه) پودر مخمر وسکر رو مخلوط بعد یک پنجم پیمانه آب گرم رو اضافه و روشو بپوشونید تا حدود ده دقیقه تاعمل بیاد. سپس مایع خمیر،باقی آب، نمک و روغن و آرد رو مخلوط کنید،و ده دقیقه ورز بدین تا خمیر صاف و یکدست بشه. چون نوع آردها با هم متفاوته ،اگرموقع ورز دادن احساس نیاز کردین زیر خمیر کمی آرد بپاشین، ولی خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشه،بعد در کاسه چرب شده بذارید و روشو پوشونده و بذارین یک ساعت در جای گرم تا حجیم بشه. این رسپی حدود دو تا خمیر با قطر ۲۵ تا ۲۷سانت میده. حالا پف خمیرو بگیرید وکمی در کاسه ورز بدین سپس به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت رو چونه کنید مطابق فیلم و کمی بازکنید بعد در ظرف که چرب شده بذارید و با دست پهن کنید ضخامتش نازک باشه چون خیلی پف میکنه حالا روی خمیر رو با نایلون بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید تا دوباره حجیم بشه این استراحت برای کیفیت نون پیتزا خیلی مهمه،در این فاصله مواد پیتزا رو آماده کنید _ یه پیاز کوچک رو ریز خرد کنید وتفت بدین وبعد یک حبه سیرو باهاش تفت بدین همراه ادویه و فلفل وآویشن و نمک ،سپس اسفناج و قارچ رو اضافه و بذارید آب مواد کاملا کشیده بشه و یک تفت کوچیک بخوره ،سپس حرارت رو خاموش و پنیر خامه ای رو اضافه کنید رو خمیر سس و پنیر پیتزا بریزید بعد،مواد رو روش بریزید بعد پنیرپیتزا و در آخر مقداری زیتون و گوجه اسلایس شده ،ودر فر که از یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشنه بذارید تا زمانی که لبه های نون برشته بشه،زمانش بستگی به فرتون داره 🔴برای مخمر،آب باید انگشتو نسوزونه ولی گرماش رو حس کنیم 🔴از آب جوشیده شده استفاده کنید چون کلر آب ممکنه مخمرو غیر فعال کنه 🔴نکته : مخمر خوب بعد از ده دقیقه کاملا پف می‌کنه 🔴 ورز دادن خمیر در کیفیت نون خیلی موثره پس حتما ده دقیقه ورزش بدین 🍲 @bebinobepaz
کدبانوها من دودستور رولبیا دارم این اولیش و درصورت استقبال دومی راهم میزارم واستون،فقط بگم که هردودستورعالی هستن وکاملا ترد میشن ،نیاین بپرسین کدومش بهتره،هردو دستور عالیه،این سری سعی کردم زولبیاهای رنگی هم درست کنم که برای رنگی شدنشون داخل خمیریکی پودرکاکائوودیگری پودرلبوریختم شهدهرکدوم هم زعفران نزدم وبه جای شهدزعفرونی شهدقرمزوکاکائویی درست کردم که رنگشون کاملا پررنگ بشه. نشاسته گل یا گندم ۵۰۰گرم ماست ۵۰۰گرم ،ماست شل وابکی نباشه وترش باشه بهتره، اردسفید۳ق غ سرصاف خامه صبحانه ۱۰۰گرم جوش شیرین نصف ق چ ابتدا نشاسته وماست راباهم مخلوط کرده وباقاشق هم بزنید تاخوب به خوردهم روند و غلظتی شبیه به ماست خامه ای پیدا کند بعد خامه را اضافه کرده و هم بزنیدسپس ارد را افزوده وباز خوب مخلوط کنید ،دست اخر جوش شیرین را اضافه کنید بهتراست اول نصف جوش شیرین رابه نصف مواداضافه کنید واین مقدارازموادرادرست کنید بعد مابقی جوش شیرین را به مابقی مواد، چون اگر همه جوش شیرین اضافه شود تا درست شدن نصف مواد جوش شیرین دربقیه مواد بیش از اندازه فعال شده وبعدهنگام زدن درروغن ازهم پاشیده می شوند. پس ازاضافه کردن جوش شیرین ظرفی راتاحدوددوسانت روغن کرده بگذارید خوب داغ شود مایه رادرقیف یکبار مصرف ریخته سرقیف را به اندازه مناسب ببرید خیلی نازک نباشد چون دراین صورت زولبیاها نازک زده می شوندو خشک وسفت خواهندشد، بیش ازحدمعمول هم بزرگ نباشد _میتونین ازجاسسی هم استفاده کنین_ ودرظرف به شکل دایره های تودرتو یا نامنظم شکل بدین با چندتا زدن هم قلق اندازه وهم شکلشون میاد دستتون نگران نباشین. بعد باحرارت ملایم فقط درحد کمی طلایی شدن سرخ کنید چون وقتی درون شهدهم برن یه درجه تیره تر میشن.بلافاصله درون شهدگرم بندازین حدود یک دقیقه وبعد درصافی بگذارین تاشیره اضافه خارج بشه. اگراحیانا مایه تون خیلی سفت بود کمی ماست اضافه کنید واگر خیلی شل کمی ارد،غلظت مواد به حدی است که براحتی بافشاردست درون روغن شکل داده میشه *بیش ازاندازه جوش شیرین نریزید که باعث متلاشی شدن زولبیاهاازهم میشه. *اگردیدین که زولبیاها پف نمی کنن دوعلت داره1.روغن داغ نیست2.جوش شیرینش کمه یاکمی صبرکنیدتافعال بشه *دوعلت هم باعث سفت وخشک شدن زولبیامیشه1.مایه بیش ازاندازه سفته2.خیلی نازک می زنین. *عاملی هم که باعث نرم شدن زولبیا پس ازماندن میشه یاشهدتون شل بودیاداغ ،شهدبایدقوام داروگرم باشه. 🍲 @bebinobepaz
شرررربت سنتی ،اصیل ،سالم ، تازه مقوی هم هست ،اون ژله ای که دور تخم شربتی تشکیل میشه هااا پروتیین خالصه 😚 ،هم تخم شربتی و خاکشیر یه کم شستنش سخته و زمان می‌بره 😥برای همین خیلی راحتره که وقتی تشنمونه وهوس شربت 🍸میکنیم اینارو آماده داشته باشیم برا اینکار باید مقدار زیادشو بشوریم و بعد داخل قالب یخ بریزیم و بعد از اینکه منجمد شد در بسته بندی مناسب فریز کنیم و تو این روزای گرم خیلی سریع و راحت یه شربت خنک درست کنیم و به قول معروف جیگرمون حال بیاد 😆همون‌طور که میدونید در طب سنتی خاکشیر مقویه کبد هستش و حرارت کبد رو تعدیل می‌کنه پس برای این روزای گرم خیلی مناسبه😍 🔴نکته ای که داره: بعد از شستن خاکشیر بذارید خوب ته نشین بشه🍷و بعد آب روشو کامل خالی کنید و بعد خاکشیرو در قالبای یخ بریزید، شربت🍹 خاکشیر و تخم شربتی با اضافه کردن آبلیمو و گلاب خیلی خوش‌طعم تر میشن و حتما آب هم دمای محیط روشون بریزید تا هم آب خنک بشه وهم یخشون باز بشه 🔴نکته ی تخم شربتی هم اینه که برای شستن ،مقدارش زیاد نباشه چون سریع باد می‌کنه و حجمش چند برابر میشه وشستنش سخت میشه برای شستن تخم شربتی داخل ظرف بزرگ بریزید روش آب زیاد بریزید تا سنگ ریزه هاش ته نشین بشه و بعد با کمک یک صافی تخم شربتی هارو بردارید و در ظرف دیگه بریزید،مقدار تخم شربتی نباید زیاد باشه چون شستش سخت میشه 🍲 @bebinobepaz
_هویج و گردو مواد لازم: آرد ۳۰۰ گرم شکر ریز ۲۸۰ گرم هویج رنده شده آبگرفته ۱۲۵ گرم معادل ۱/۵عدد متوسط تخم مرغ ۳ عدد شیر کمتر از نصف لیوان معادل ۱۰۰ میلی لیتر کره ۶۰ گرم روغن مایع ۱/۳پیمانه سرخالی جوز هندی ۱/۴ق.چ بکینگ پودر ۲/۵ق.چ گردوی ریز خورد شده ۵_۶عدد شربت سن ایچ ۲ق.س دارچین ۱ق.چ نمک ۱پنس طرز تهیه: تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و شکر ریز را با همزن حدود۶_۷دقیقه همزده تا کرم رنگ و کشدار شود . روغن مایع و کره نرم را افزوده وکمی که هم زدید هویج رنده شده و شیر و شربت سن ایچ را ریخته و در حد مخلوط شدن هم بزنید . نمک و بکینگ پودر و دارچین و جوزهندی را به آرد سه بار الک شده افزوده و مخلوط کنید . مواد خشک در سه مرحله به مایعات اضافه کرده و به آرامی با مفتول هم بزنید و در انتها گردوی خورد شده را با یک قاشق آرد مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . مایع کیک را هم میتوانید در قالب میان تهی بریزید و هم مثل من در قالب مستطیل ۲۰×۳۰. البته قالب را باید چرب و آرد پاشی کنید. کیک را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰_۴۰دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن بدلخواه تزیین کنید . من با پودر قند تزیین کردم .ابتدا نوارهایی از کاغذ بریدم و بطور منظم روی کیک چیدم و پودر قند روی آن الک کردم و بعد با احتیاط نوار ها را برداشتم . هیچکدام از مواد کیک را حذف و یا جایگزین نکنید چون در طعم و مزه کیک نقش مهمی دارد . آردی که با گردو مخلوط میکنیم از ته نشین شدن آرد جلوگیری میکند . نوش جان🌹🌹🌹 🍲 @bebinobepaz
کیک 🍲 @bebinobepaz
اینو بگم که زعفرون ، پودر هل ، گلاب و مغزها قابلیت حذف شدن رو دارن پس هر کدوم رو دوست نداشتید حذف کنید . ولی حواستون باشه هل و یا زعفرون رو حذف کردید یک چهارم ق چایخوری وانیل به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید . مواد لازم تخم مرغ 3 عدد شکر یک پیمانه سرخالی شیر یک دوم پیمانه ترکیب کره و روغن مایع با هم یک دوم پیمانه آرد 2 پیمانه بکینگ پودر 1 ق مرباخوری پودرهل 1 ق چ (مقدار آن قابل افزایش و یا حتی قابل حذف می باشد ) زعفران غلیظ دم شده با 2 ق سوپخوری گلاب انواع مغزها حداقل یک چهارم پیمانه آماده سازی قالب رو با روغن جامد یا کره چرب کنید و بعد ارد پاشی کنید . اضافه های آرد رو با تکاندن قالب کاملا بگیرید . یا قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید . مواد رو از حداقل یک ربع قبل در دمای آشپزخانه قرار دهید . فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. زغفرون رو با گلاب دم کنید ، شیوه من : داخل زعفرون سابیده شده یک تکه یخ می اندازم و روی حرارت کتری آب قرار می دهیم ، شوک حرارتی باعث خوشرنگ شدن و خوش عطر شدن زعفران می شود . طرز تهیه : براى پخت اين تخم مرغ رو با يك پيمانه سرخالى شكر حدود ده دقيقه بادور تند همزن بزنید تا غليظ و كشداربشه ، حالا شير و مخلوط روغن ها رو روى حرارت يا داخل مايكرويو گرم كنید. درحدى كه يه كوچولو دماش از دماى بدن بيشتر باشه اما داغ نباشه،محلول زعفران ساييده روبه همراه مايعات به مخلوط شكر و تخم مرغ اضافه و خيلى كم درحد مخلوط شدن اونم بادوركند همزن بزنید. ، آرد و بيكينگ پودر و پودر هل رو سه بار الك كنید طى سه مرحله به مايه اضافه كرده و بالیسک دورانى و خيلى آروم هم زده و مخلوطى از مغزهاى خلال بادام پسته و گردوى خرد شده را مخلوط و درقالب از قبل چرب و آرد پاشى شده ريختم و روى سطح كيك رو با مغزهاى باقيمانده پوشش دادم،ودر فر ١٨٠ از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه . نکته مهم : دمای فرهای مختلف باهم متفاوت هست پس لطفا حواستون به کیک باشه تنها چیزی که در پخت کیک مهم هست در نیمه اول پخت کیک به هیچ وجه در رو باز نکنید . و برای اطمینان از پخته شدن کیک یک خلال دندان را داخل آن میزنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی پخته است . 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: خمیر میل فوی حدود یک کیلوگرم مارمالاد زردآلو حدود 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه) سیب پوست کنده ورقه‌ای خرد کرده 2 عدد زردهٔ تخم‌مرغ برای روی شیرینی 2 عدد شیر 1 قاشق چایخوری عسل 2-3 قاشق سوپخوری روش تهیه: خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و 6 دایره به قطر تقریبی 15 سانتیمتر از آن برش دهید. آن‌گاه سه تا از خمیرها را با فاصله از یکدیگر، روی سینی‌ شیرینی‌پزی بگذارید و رویشان مارمالاد زردآلو بمالید (روی هر خمیر 2 قاشق سوپخوری). سپس روی مارمالاد، سیب بچینید و با خمیرهای باقیمانده روی سیب‌ها را بپوشانید. حالا روی خمیرها مخلوط زردهٔ تخم‌مرغ و شیر بمالید و با چاقو خطوط زیبائی روی خمیر ایجاد نمائید. اکنون آنها را یک شب در یخچال بگذارید و روز بعد، گلت را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجهٔ سانتیگراد بپزید. آن‌گاه دمای فر را به 170 درجهٔ سانتیگراد کاهش دهید و گلت را 15 دقیقه دیگر یا تا زمانیکه رویش طلائی رنگ شود بپزید. اینک گلت را از فر درآورید و در صورت دلخواه، قدری عسل گرم کرده رویشان بمالید.طاعات و عباداتتون قبول 🍲 @bebinobepaz