eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
142هزار دنبال‌کننده
31.4هزار عکس
3.8هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک ارده ✍مواد لازم تخم مرغ 3عدد شکر یک ویک سوم پیمانه روغن مایع 2/3پیمانه شیر 1/2 پیمانه ارد دو پیمانه بکینگ پودر 1قاشق س ارده1/2 پیمانه کنجد 2 قاشق سوپخوری گردوی خرد شده 2قاشق سوپخوری در صورت تمایل 🍜طرز تهیه تخم مرغ ها و شکر را با هم بزنید تا حجم ان 2برابر شود, روغن مایع و شیر را اضافه کرده و با دور کند همزن هم بزنید,ارد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردین را اضافه کرده و مخلوط کنید,در اخر ارده را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب را چرب کنید,کنجد بپاشید,مایه را ریخته,در صورت تمایل به استفاده از گردو,انها را روی مایه کیک بریزید. در فر 170 درجه به مدت 40 دقیقه (تا زمانی که تستر از داخل کیک تمیز بیرون بیاید) قرار دهید. 🍲 @bebinobepaz
#فوت_فن_انواع_تهديگ 🍲 @bebinobepaz
فوت و فن انواع تهدیگ ✔ته دیگ نان اگه میخواهید یه ته دیگ نون خوب و برشته داشته باشید کف قابلمه روغن و کمی زعفرون و یک الی دو ق غ شیر بریزید بزارید کمی داغ بشه بعد نون ها رو بچینید اگه میخواهید ته دیگ چند لایه و ترد داشته باشید و برنج هم بهش نچسبه چند لایه نون رو روی هم قرار بدید و روی هر لایه کمی روغن بریزید .ابتدا دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا بخار کنه بعد با شعله نسبتا ملایم بزارید بمونه تا برنج دم بکشه ✔ته دیگ سیب زمینی ته دیگ سیب زمینی رو به اشکال مختلف میتونید استفاده کنید .از شکل حلقه ایش گرفته تا خلالی یا نگینی یا رنده شده برای مدل رنده شده سیب زمینی رو رنده کنید و آبش رو بگیرید بعد کف قابلمه روغن و زعفرون بریزید و سیب زمینی رنده شده و آب گرفته رو که کمی هم نمک میزنیم کف قابلمه پخش کرده و بعد برنج رو روش میریزیم ✔ته دیگ تخمه آفتابگردان ته قابلمه کمی روغن و زعفرون بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردون رو کاملا کف قابلمه ریخته بعد برنج رو قاشق قاشق که تخمه ها تکون نخورن روش میریزیم .این ته دیگ زود آماده میشه و حرارت بالا موجب سوختن آن میشه ✔ته دیگ پودر سوخاری پنکو کف قابلمه روغن و زعفرون بریزید و پودر سوخاری پنکو رو کف قابلمه بریزید و برنج رو قاشق قاشق روش بدید .یه ته دیگ کاملا ترد و کرانچی خواهید داشت. 🍲 @bebinobepaz
#فسنجون با یک دیزاین شیک 👌 🍲 @bebinobepaz
روغن ونمک به میزان لازم زعفران ساییده به دلخواه کمی پیاز (رنده شده) ۱عدد رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار به شما بستگی دارد) ۲ الی ۳ پیمانه مغز گردو آسیاب شده نیم کیلو شکر ۲الی ۳ ق غ گوشت چرخكرده٤٠٠گرم آلو درصورت تمايل ابتدا یه پیاز متوسط اندازه یه نارنگی درشت رو با رنده درشت، رنده کنین،خوب تفت بديد بعد از اون گردوىآسياب شده رو اضافه کنین(من برای ٤،٥نفر ٢٥٠گرم کردو استفاده میکنم) گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی خاميش بلندبشه،داخلش آب کاملا سرد میریزم ،اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنشدربياد،تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت تغيير رنگ وروغن بندازه،البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره یه موردی که استثناعا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ بزنیم. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم. بعد از ساعت های طولانی گردو به روغن اافتاده وتيره رنگشده رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم،گوشت قلقلى رو كه قبلا اماده كردم(گوشت چرخكرده رو با پياز رنده شده نمك وفلفل كمى آردنخودچى خوب ورز ميديم نيم ساعت داخل ظرف دربسته دريخچال قرارداده بعد قلقلى كرده داخل روغن سرخ كردم) این مرحله گوشت قلقلى رو به خورشم اضافه ميكنم بعد يك ساعت ميبينيم كاملا جا افتاده وآماده (نيم ساعت آخر پخت بنا به ذائقه ميتونيد مقدارىآلوى خيس خورده بهش اضافه كنيد) 🍲 @bebinobepaz
سالاد نيسواز (فرانسوی) 🍲 @bebinobepaz
اين سالاد كه مى بينيد اسمش سالاد " نيسواز" هست و فرانسوى الاصل.. البته تو موادش " تن ماهى" هم داره كه من نریختم موادش: كاهو، تخم مرغ آبپز، زيتون، گوجه، لوبيا سبز پخته شده با كمى نمك، سيب زمينى، و تن ماهى كه من نريختم سس: مشتى ريحان، سس خردل، سركه قرمز، روغن زيتون، چند عدد پيازچه و چند عدد مغز گردو( دو مورد اخير كاملا بر اساس صلاحديد خودم اضافه شد😂) و كمى نمك و پودر سير رو ريختم تو بِلِندر و مخلوط كردم ( نسبت ها دست خودتونه) نتيجه يه سس بسيار بسياااار خوشمزه ميشه، كه با خيلي سالادا قابل خوردنه ...( ميتونيد با روغن زيتون و ليموترش سرو کنید) . . اين سالاد يه نكته داره اونم اينكه شامل پروتيين، كربوهيدرات، ويتامين و چربى هست و يه وعده ى كامل و خوشمزست 🍲 @bebinobepaz
یخمک توت فرنگی توت فرنگی یخ‌زده: یک و نیم پیمانه آب پرتقال:‌ یک پیمانه پودر شکر: یکی دو ق توت فرنگی+آب پرتقال طبیعی + کمی پودر شکر رو بریزید توی مخلوط کن و میکس کرده بلافاصله سرو کنید. پی نوشت: اگر توت فرنگی تازه دارید بهمراهش مقداری یخ هم در مخلوط کن بریزید 🍲 @bebinobepaz
سالاد يونانى با مازولا🍅🍋 مواد لازم:كاهو🔺پياز سفيد كوچك حلقه شده🔺گوجه گيلاسى🔺پنير مازورلا تكه شده🔺زيتون بدون هسته🔺گردو🔺روغن زيتون١/٤پيمانه🔺آبليمو🔺نمك و فلفل سياه #دستور :ابتدا كاهو را درشت خرد كرده و بقيه مواد را روى آن صف مى دهيم و سس را درست كرده هنگام سرو كردن روى سالاد مى ريزيم 🍲 @bebinobepaz
#میگو_سوخاری با سیب زمینی😍 میگو ها رو بعد اینکه پاک کردید با کمی پودر سیر،پودر پیاز،پاپریکا و فلفل سیاه و‌نمک مزه دار کنید و بعد اول تو تخم مرغ بغلتونید بعد آرد گندم و دوباره تخم مرغ و بعد آرد سوخاری و تو روغن با شعله ی ملایم سرخ کنید.... 🍲 @bebinobepaz
ته چین یونانی 🍲 @bebinobepaz
ته چین یونانی مواد لازم :👇 برنج 4 پیمانه ماست همزده (یونانی) 3 لیوان زرده تخم مرغ 4 عدد نمک و فلفل به میزان لازم زعفران به مقدار زیاد دستور پخت :👇 ۱.اول از همه مرغ رو با پیاز نگینی شده و نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری زعفران میپزیم و تکه تکه و یا ریش ریش میکنیم. ۲.برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس میکنیم. ۳.زرده های تخم مرغ را جدا میکنیم و در کاسه میریزیم و فلفل سیاه و زعفران سائیده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط و هم میزنیم تا بوی زرده کامل گرفته بشه(من همیشه این کارو میکنم و هیچ وقت هم تهچینم بوی بد تخم مرغ نمیگیره) ۴.حالا ماست سفت و پرچرب رو اضافه کنید،بهتره از ماست همزده یا ماست یونانی استفاده کنید چون در طعم تهچین بسیار اثر مطلوبی داره. ۵.در پایان نمک اضافه و مواد رو هم بزنید و روی ظرف رو بپوشانید و حداقل برای ۲ ساعت در یخچال قرار بدید تا زعفران خوب رنگ بندازه و طعم مواد به خورد هم بره. ۶.حالا برنج رو آبکش کنید و صاف کرده و بعد به مواد ماست اضافه و مخلوط کنید. ۷.مخلوط ماست و برنج را به دو قسمت تقسیم کنید . ۸.کف قالب یا قابلمه مورد نظرتون رو با روغن خوب چرب کنید،دست و دلبازانه روغن بریزید(استثنا)چون در طلایی شدن تهچین خیلی نقش داره... ۹.نیمی از مواد ماست و برنج روکف قابلمه بریزید وخوب پرس کنید و بعد مرغهای تکه شده رو روی اون بچینید. در این مرحله بعد از چیدن مرغها با پشت قاشق کمی روی آنها فشار دهید تا به لایه برنج بچسبند در غیر این صورت بعد از پخت دولایه تهچین از هم جدا میشن... لایه مرغ را کمی با فاصله از دیواره قابلمه بچینید در غیر اینصورت مرغها میسوزن و نمایی زشتی تهچین پیدا میکنه! بعد بقیه برنج رو روی مرغها بریزید و صاف کنید. 🍴اگر تهچین رو در قابلمه درست کردید زیرقابلمه شعله پخش کن بذارید و بگذارید روی حرارت تا تهچین طلایی بشه. 🍴اگه توی قالب ریختید و خواستید در فر اون رو بپزید ،روی قالب رو با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید تا بخار برنج در زمان پخت خارج بشه و برنج شفته و نمدار نشه. قالب را در فر 180 درجه قرار بدید برای حداقل یک ساعت تا زمانی که تهچین طلایی بشه. 🍲 @bebinobepaz
رول سبزیجات پنیری 🍲 @bebinobepaz
رول سبزیجات پنیری موادلازم: 3 عدد تخم مرغ 1 عدد فلفل چارلستون (ریز خرد شده) 1 عدد سیب زمینی (رنده شده) 1عدد هویج (رنده شده) نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان ماست 1 قاشق چای خوری نمک 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 1.5 لیوان آرد مقداری جعفری ریز خردشده مقداری شوید ریز خرد شده برای داخل رول: 300 گرم پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری پنیر لبنه طرز تهیه: تخم مرغ ، روغن و ماست را باهم مخلوط کنید سبزیجات را اضافه کنید دوباره هم بزنید آرد ، بکینگ پودر ، نمک اضافه کنید مایع کیک آبکی به دست آورید داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بریزید ودر فر 180 درجه تا زمانیکه روی کیک سرخ شود بپزید بلافاصله بعد از اینکه کیک را از داخل فر بیرون آوردید بدون اینکه کاغذ کیک را جدا کنید از طرف بلند رول کنید بعد از اینکه کیک سرد شد رول را آرام باز کنید و روی کیک پنیر لبنه و پنیر خامه ای بمالید آرام آرام در حالیکه کاغذ را جدا میکنید کیک را رول کنید. کیک رولی را با سلفون بپوشانید و 3_2 ساعت استراحت بدید(در یخچال) سپس سلفون را جدا کنید و به ضخامت یک انگشت برش بزنید و سرو کنید. . 🍲 @bebinobepaz
#خورش_کرفس 🍲 @bebinobepaz
کرفس هارو اندازه دلخواه خرد و سرخ میکنیم میزاریم کنار، پیاز رو نگینی خرد میکنیم و تفت میدیم گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم فلفل و زردچوبه رو هم اضافه میکنیم . اصل سبزی خورش کرفس جعفری و نعناع هست که کاملا باید خرد بشه و بعد سرخ کنید و به خورش اضافه کنید و هرچقدر ریزتر خرد بشه خورش بهتری خواهید داشت، اکثرا دوست دارن همین دوتا طعم تو خورش باشه ولی خوب ما یه مقدار سبزی قرمه هم میریزیم ،نعناع رو هم به صورت خشک دو قاشق جدا تفت میدم و به خورش اضافه میکنم خیلی نعناع خشک نریزید چون بعد از پخت تلخ میشه ،کرفس هارو اضافه میکنیم و میزاریم با دو لیوان آب بپزه میتونید آب بیشتری اضافه کنید بستگی داره خورش پر آب دوست داشته باشید یا نه... ده دقیقه ی آخر پخت لیمو عمانی یا پودرش و کمی آبغوره و نمک اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفته ، به نظرم آبغوره چاشنی خیلی خوبی برای خورش کرفسه... 🍲 @bebinobepaz
#سالاد_بروکلی_ذرت 🍲 @bebinobepaz
ذرت 3 لیوان_ازکنسروذرت هم می تونین استفاده کنین بروکلی 1لیوان خردشده_من بروکلی راحدوددو سه دقیقه داخل ابجوش میندازم کمی که جوشیدخارج می کنم وبلافاصله داخل اب سردقرارمیدم به این صورت هم بافتش کمی نرم میشه وهم رنگش حفظ میشه_ خیارشورخردشده 1لیوان هویج خردشده 1/2لیوان_می تونین هویج راکمی بپزید_ ژامبون درصورت دلخواه 1/2لیوان نمک،فلفل،ابلیمو،سس مایونزبه اندازه کافی کلم سفیدخردشده 1لیوان که من کلم نریختم. همه موادراباهم مخلوط کنید،سس مایونزرابامقدارکافی نمک،فلفل،ابلیمو مخلوط وپس ازسردشدن کامل موادبه ان اضافه کنید،هم بزنیدودریخچال بگذاریدتاسالادسردشودوموادطعم دار، *مقدارسس مایونزبه دلخواهه ومی تونین ان را باماست نیزمخلوط کنید. *میزان موادرابه دلخواه می تونین کمتریابیشترکنید. *به جای ژامبون می تونین ازسینه مرغ پخته وتکه شده هم استفاده کنید بینظیره عاشقش میشین . 🍲 @bebinobepaz
فسنجون با جوجه شکم پر 🍲 @bebinobepaz
فسنجون با جوجه شکم پر یک عدد پیاز رو رنده زدم و در روغن تفت دادم تا طلایی رنگ بشه سپس یک و نیم پیمانه گردو آسیاب شده را اضافه کرده و پس از تفت دادن بیشتر از نصف پیمانه رب انار ملس و کمی زعفران و نمک ریختم. سپس سه لیوان آب سرد اضافه کردم و حرارت رو ملایم کردم تا گردو به آرومی روغنشو پس بده و جا بیفته (حدود چهار ساعت زمان میبره). یک عدد پیاز متوسط رو خورد کرده و روی حرارت ملایم قرار دادم تا طلایی رنگ بشه سپس به مقدار کافی گردو خورد شده و زرشک و آلو به همراه کمی نمک و زردچوبه و یک ق رب انار ریختم و بعد از تفت دادن از روی حرارت برداشته و مواد را داخل شکم مرغ ریختم و با نخ و سوزن شکم مرغ رو دوختم و مرغ رو با نوک ق چ پودر زعفران در روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم یک عدد پیاز خرد کردم و با زردچوبه و نمک و فلفل و کمی پودر زنجبیل در کمی روغن تفت دادم و مرغ رو اضافه کردم و چهار لیوان آب ریختم تا با حرارت ملایم بپزه. نیم ساعت آخر پخت مرغ رو به آرومی به ظرف فسنجون منتقل کردم. ‌ ✔من چون از مدت زمان پخت جوجه محلی مطمئن نبودم اونو جداگانه پختم چون مرغ شکم پر اگه بیش از اندازه بپزه وا میره. ✅فسنجون رنگ تیره با ذائقه اهل خونه ما بیشتر جور در میاد شما می تونید مقدار رب انار رو کمتر بریزید. ✔همیشه برای درست کردن مرغ شکم پر سعی کنید مرغ های کوچیک با وزن یک کیلو و ششصد تا هفتصد گرم رو انتخاب کنید. ✅و اما ته دیگ😍 نون لواش رو با قیچی برش زدم و مقدار کافی روغن و دو سه ق زعفران دم کرده غلیظ کف قابلمه چدن ریختم و نونها رو کف قابلمه چیدم و بعد از اضافه کردن برنج با حرارت کاملاً ملایم حدود یک ساعت و ربع بهش زمان دادم. ‌‌ 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پاستیل_خونگی 🍲 @bebinobepaz
یک بسته ژله با طعم دلخواه دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نصف لیوان آب سرد .. یک قاشق غذاخوری گلوکز مایع همه رو باهم بریزید تو یه ظرف و مخلوط کنید بعد بزارید روی بخار آب کتری یا سماور تا ذرات تو آب حل شه و هیچ ژلاتین حل نشده ای باقی نمونه قالب های شکلات یا یخ رو چرب کنید و مایع رو بریزید داخلشون و بذارید داخل یخچال..دو ساعت کافیه تا ببندن...اگه عجله دارید نیم ساعت بزارید فریزر . بعد از اینکه از قالب بیرون آوردید دستتون رو خیلی کم چرب کنید و پاستیلا رو باهاش چرب کنید روغن باعث میشه هم شفاف بشن و هم به هم نچسبن.. میتونید پاستیلا دو تو نشاسته ذرتم بغلتونید خوشگل میشه . پاستیلا رو تو ظرف در بسته تو یخچال نگهداری کنید و یک ربع قبل از خوردن بیرون بیارید تا کمی نرم بشن ( گلوکز واسه کشدار شدن پاستیل و براق شدنشه میتونید نریزید ولی باشه بهتره) 🍲 @bebinobepaz
رولت حلوای موزی زعفرانی و کاکائویی 🍲 @bebinobepaz
رولت حلوای موزی زعفرانی و کاکائویی آردگندم300گرم پودرقند200گرم کره200گرم گلاب1-2لیوان موز2عدد پودر زنجبیل 1ق م پودر کاکائو3 ق غ زعفران به مقدار لازم پودر نارگیل برای تزئین پودر گل محمدی برای تزئین طرز تهیه: کره یا روغن جامد رو در ماهیتابه مسی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا ذوب بشه. بعد آرد رو به ماهیتابه اضافه کرده روی حرارت ملایم تفت میدیم تا از حالت خام بودن خارج شود و کمی کرمی رنگ بشه. با قاشق چوبی باید آرد رو از همه قسمت زیرو رو کنیم تا نسوزد و کل آرد رو با کره مخلوط میکنیم. اگر احساس کردید مقدار روغن کم هستش میتونین خیلی کم روغن مایع اضافه کنید،روغن زیاد نریزیم چون حلوا بعدا روغن خودش رو پس میدهد. تفت میدهیم و مدام هم میزنیم تا نسوزد. وقتی حلوا کرمی رنگ شد و از حالت خامی خارج شد حالا تابه رو از روی حرارت برداشته و پودر قند و پودر زنجبیل رو اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم تا کاملا یکدست بشن. برای طعم بهتر 1 ق غ عسل هم میشه اضافه کنید. برای اینکه حلوای دورنگ داشته باشیم گلاب رو به دو قسمت تقسیم میکنیم به یکی زعفران و به یکی دیگه پودر کاکائو اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت تا بجوش بیاد،سپس به آرد و کره اضافش میکنیم. وقتی گلاب دم کشید و کاملا حل شدن،مواد حلوا رو به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت گلاب زعفرانی و به دیگری گلاب کاکائویی رو کم کم به مواد اضافه کرده و همزمان هم میزنیم تا حلوا یکدست بشه. اگه هنوز حلوا از هم جدا میشه باز هم گلاب اضافه کنید. توی یه سینی یه کیسه فریزر تمیز پهن میکنیم و حلوا رو پهن میکنیم روی کیسه و یک عدد موز میگذاریم وسط و بعد حلوا رو رول میکنیم .هر دوتارو به این شکل رول میکنیم و در یخچال میگذاریم . وقتی حلوا سفت شد میاریمش بیرون و تیکه تیکه اش میکنیم. قسمت تزئین دلبخواهی هستش من خودم از پودر نارگیل و گل محمدی استفاده کردم اگه دوست داشتید پودر پسته روی آن بپاشید. فقط نکته ی مهم اینجاست که این حلوا چون موز داره نباید بیشتر از یک روز بمونه . ❤️ @bebinobepaz
سالاد سبز 🍏 🍲 @bebinobepaz
طرز تهيه سالاد سبز 🍏 كاهو ، خيار ،كرفس ، كلم بروكلي ، سيب سبز فرانسوي اختياري ، آواكادو ( به جاي آواكادو ميتونيد كدو سبز بذاريد) سس و چاشني اين سالاد 👇👇 .جعفري خرد شده يك پيمانه ريحان ١٠ برگ پودر آويشن١/٤ قاشق چايخوري سيرتازه ٢ حبه سركه قرمز ١/٤ پيمونه روغن زيتون٣/٤ پيمونه پودر فلفل سياه ١/٤ قاشق چايخوري  عسل يك قاشق چايخوري نمك به ميزان لازم مواد سس را داخل دستگاه بلندر بریزید. جعفری باید تازه و بدون ساقه باشد. برگهای ریحان نیز باید تازه و درشت باشد. تمام مواد سس را داخل دستگاه بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد یکدست شوند. سس باید سبز رنگ باشد و بافت سبزیجات در آن کاملا مشهود باشد. . 🍲 @bebinobepaz
#حلوا_عربی 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم آرد سبوس دار ۳پیمانه پودر نشاسته ۱پیمانه شیر خشک ۲ پیمانه روغن نیمه جامد ۲پیمانه آب ۲تا۲/۵ پیمانه شکر ۴ پیمانه هل و گلاب به مقدار لازم زعفرون آبکرده نصف استکان طرز تهیه آرد و شیر خشک و پودر نشاسته رو با هم الک می کنیم و توی یه قابلمه تف می دیم تا رنگش بر گرده هر چه بیشتر تف بدید حلواتون روغن بیشتری می اندازه ولی ترجیحا این رنگ سوهانی ش شیک تر و خوشمزه تره . شکر و آب رو می زاریم تا زمانی که شکر حل بشه بجوشه نیازی به قوام اومدنش نیست همین که شکر حل شد کافیه .هل و گلاب و زغفرون آبکرده رو بهش اضافه می کنیم.بعد کم کم به آرد اضافه می کنیم تا به خورد آرد بره . سه چهار دقیقه که با هم قل زدن کافیه .حلوا آماده ست .توی ظرف بکشید و تزیین کنید این دستور خاله جونم هستش که حلواهاش همیشه عالی میشه . این حلوا هم راحت درست و هم خیلی خوشمزه ست. پ ن۱ : شیر خشک و پودر نشاسته رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید . پ ن ۲: پیمانه رو می تونید استکان ،فنجون و یا لیوان انتخاب کنید .من از این فنجون آرکوپال ها استفاده کرده که این دیس و یه بشقاب شد . 🍲 @bebinobepaz
اسپاگتي با پنير چدار 🍲 @bebinobepaz