فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کلوچه بوشه
مواد لازم برای :
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۶۰ گرم
ارد ۷۰ گرم
وانیل اگرم
مواد لازم برای کرم
کره ۱۵۰ گرم
شیر عسلی ۱۵۰ گرم
قهوه دم کرده یا کارامل ۱۰ گرم
مواد لازم سس شکلانی
دارک شکلات ۱۶۰ گرم
شیر ۵۰ گرم داغ) باشد
#کیک_کلوچه_بوشه
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پروتئینی بر پایه ماست
مواد تشکیل دهنده
- 3 عدد تخم مرغ كامل
نشاسته ذرت 1/2 فنجان
2 فنجان ماست یونانی بدون شکر
- 1/2 فنجان شیرین کننده طبیعی مونک فروت / استویا / آلولوز اگر شکر
را ترجیح میدهید میتوانید از آن نیز استفاده کنید
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
پوست لیمو ترش
- 3/4 فنجان بلوبری + 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
مربا وقتی کیک آماده شد آن را در انتها قرار می دهید
- 1 فنجان میوه های قرمز مخلوط
- 1 قاشق چایخوری لیمو مواد نگهدارنده
- 1 تا 2 قاشق غذاخوری دانه چیا
- 2 ساشه استویا یا شکر به میزان دلخواه
دستور العمل:
.1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
.2 همه مواد را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.
.3 در یک کاسه کوچک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را به بلوبری اضافه
کنید.
4 با کمک یک کاردک بلوبری را به مخلوط اضافه کنید.
5 مخلوط را در یک سینی فر عمیق بریزید.
6. بلوبری را به عنوان رویه اضافه کنید.
7 به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
8 مربای خانگی بدون شکر را آماده کرده و به کیک اضافه کنید.
لذت ببريد
#کیک_پروتئینی_بر_پایه_ماست
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی روسی
کوکی مرموز روسیه
اون لحظه ای که نصفش میکنی و کوکی شکلاتی از روکش سفیدش میزنه
بیرون خیلی جذابه
یه کوکی شکلاتی با بافت کیکی و یه روکش آیسینگ شکننده
حالا مواد لازمش چیاست؟
شکر ۲۲۰ گرم
نمک ۱ پنس
وانیل ۵ گرم
آرد ۱۰۰ گرم مقداری که اول ترکیب میشه
شیر داغ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۳۵ گرم
آرد ۲۵۰ گرم ) مقداری که با مواد خشک اضافه میشه
پودر کاکائو ۵۰ گرم
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱۲ گرم
مواد رویه آیسینگ -
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۱۸۰ گرم
آبلیمو ۱ ق چ
دمای فر ۱۸۰ درجه و تایم حدودی پخت ۱۲-۱۰ دقیقه
بعد از پخت هم اجازه بدید کوکی ها خنک بشه بعد داخل آیسینگ بغلطونیدشون و بزارید روی یه توری که آیسینگ اضافه ش بریزه و چند ساعت توی محیط بمونه تا خشک بشه
یا اینکه فر رو روی پایین ترین دما حدود ۵۰ درجه بزارید و با در نیمه بسته حدود نیم ساعت کوکی ها رو داخل فر بزارید تا آیسینگش خشک بشه
اگه به جای ایسینگ کوکی ها رو داخل شکلات ذوب شده هم بزنید خیلی خوشمزه میشه خلاصه که امیدوارم این کوکی روسی رو درست کنید و دوستش داشته باشید
#کوکی_روسی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
هدایت شده از 🦋ست کیف و روسری ترنج🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلواتو با آرد درست نکن❌😱
فوت کوزگری حلوا رو هیچ کس بهت نمیگه 😑 بیا یکبار برای همیشه اینو بهت بگم تا بهترین حلواپز فامیل بشی😋🥰
میخوام راحتترین حلوای عمرت رو بهت نشون بدم😍👇
https://eitaa.com/joinchat/4024238492C1783fbbd95
🥮راحت ترین روش پخت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات کیندر
-,✎خمیر کوکی:
150 گرم بیسکوئیت قهوه
50 گرم فندق درشت خرد شده
کره 150 گرم
1- کره رو در قابلمه ای روی حرارت ملایم ذوب کن.
2- بیسکویت ها رو در غذاساز بریز و ریز خرد کن.
3- بیسکویت آسیاب شده رو همراه با فندق خرد شده و کره ذوب شده در یک کاسه گود بریز و خوب مخلوط کن. خمیر بیسکوئیتی رو کف قالب کمربندی 28×18 سانتی متری که با کاغذ پخت پوشانده ای بریز و پهن کن. با ته قاشق خوب فشار بده تا پرس و یکدست بشه و برای مدتی در یخچال قرار بده.
-کرم پنیری:
250 گرم پنیر ماسکارپونه
250 گرم کرم فندقی
1 پنیر ماسکارپونه رو همراه با کرم فندق در یک کاسه مناسب بریز و 1 دقیقه هم بزن تا یکدست بشه.
مخلوط پنیری رو روی خمیر بیسکوئیتی بریز و به طور یکنواخت پخش کن و در فریزر قرار بده تا مخلوط سفت بشه، سپس به تکه های دلخواه برش بده.
تزئین روی شکلات :
50 گرم شکلات تلخ
شکلات تلخ رو بصورت بن ماری ذوب کن. (به این صورت که یک لایه آب (2 سانتی متر) در یک قابلمه بریز و بذار بجوشه. یه ظرف کمی بزرگتر از قابلمه بردار و شکلات تلخ خرد شده رو داخلش بریز و روی قابلمه آب جوش قرار بده. دقت کن که با آب تماس نداشته باشه. بعد از یکی دو دقیقه میبینی که شکلات تلخ شروع به آب شدن میکنه. شکلات تلخ رو هم بزن تا یکدست بشه و اجازه بده تا به دمای محیط برسه. شکلات تلخ ذوب شده رو در کیسه پلاستیکی بریز و نوکشو بچین.
-,✎روکش شکلاتی:
400 گرم شکلات شیری
روغن مایع ترجیحاً آفتابگردان 25 میلی لیتر
1- شکلات شیری رو همراه با روغن مایع به روش بن ماری ذوب کن و در یک کاسه کوچیک و گود بریز.
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا دلبرانه
خانم لوریتا⬅️عزیزان من صادقانه بهتون میگم این دستور پخت باقلوای مورد علاقه منه که تا حالا مزه بهتری از این نگرفتم😍
-,✎مواد خمیر:
400 گرم خامه ترش(جایگزین ماست چکیده یا خامه صبحانه)
4 پیمانه آرد (در حدی که خمیر به دست نچسبه)
400 گرم مارگارین (میتونی از کره استفاده کنی)
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری وانیلین
4 عدد زرده تخم مرغ
مواد فیلینگ :
3 الی4 پیمانه مخلوط اجیل خرد شده
3 پیمانه شکر قهوه ای
4 عدد سفیده تخم مرغ
طرز تهیه ::
1. آردُ در یک کاسه الک کن، مارگارین، خامه ترش، جوش شیرین ، زرده، وانیلین، یک پیمانه عشق رو اضافه کن و مخلوط کن، با دست ورز بده تا یکدست بشه و خمیر نرم و لطیف الاستیک خوبی بدست بیاد، خمیرُ به صورت توپ جمع کن و در کیسه ای بذار و به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت بده!
-فیلینگ :
1. اول آجیل هارو کمی در فر بو یا تفت بده، بعد با چاقو خردشون کن، شکرُ هم اضافه و خوب مخلوط کن، سفیده ها رو هم اضافه و خوب مخلوط کن!
2. خمیرُ به 3 قسمت تقسیم کن! یک قسمت رو پهن کن و روی سینی فر بذار و 1/2 از فیلینگ رو روی خمیر پخش کن و با لیسک یا پشت قاشق پرس کن، لایه بعدُ هم به همين ترتیب انجام بده! وقتی لایه آخر خمیر گذاشته شد، لبه ها رو مانند کلیپ مرتب کن و با وردنه یکدست کن و ! یک چاقوی تیز بردار و به صورت لوزی خط بنداز ولی جدا نکن ، حالا روی باقلوا رو با کمک برس به صورت یکنواخت با تخم مرغ زده شده و کمی زعفران دمکرده رومال بزن و در مرکز هر لوزی نصف گردو رو با کمی فشار بذار و دو تا سوراخ در باقلوا ایجاد کن
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون خرمایی
❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁
موادلازم:
آرد فانتزی🥡 ۳۰۰گرم(۲ پ + ۱ ق غ )
خمیرمایه🥄 ۵ گرم( یک و نیم ق چ )
شکر دانه ریز🍚 ۱۳ گرم(۱ ق غ )
شیرخشک قنادی🥄۶ گرم(نصف ق غ )
نمک🧂۵ گرم(۱ ق چ )
تخم مرغ🥚 یک عدد (نصف برای خمیر و نصف برای رومال)
ترکیب شیر و آب🥛💧 ۱۵۰ تا ۱۶۰گرم (۳/۴ پ )
کره نرم 🧈۲۵گرم(یک و نیم ق غ )
استراحت اول : یک ساعت
استراحت چونه ها : ۵ دقیقه
استراحت آخر : حدود یک ساعت تا زمانی که حجم خمیرها دو برابر بشه
وزن تقریبی هر چونه : ۵۰ گرم
دمای فر برقی : ۱۸۰ درجه
دمای فر گازی : ۱۹۰ درجه
مدت زمان پخت : ۱۵ تا نهایت ۲۰ دقیقه
فر نیم ساعت قبل از پخت روشن بشه
مواد میانی
خرمای هسته گرفته🤎 ۱۵ تا ۲۰ عدد
گردوی خرد شده🌰 ۲ تا ۳ ق غ
پودر دارچین🪵 ۱ ق چ
روغن مایع🥃(ارده هم میتونید استفاده کنید) ۱ ق غ
#نون_خرمایی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات خانگی
زیر نویس و توضیحات کامل در ویدیو
#شکلات_خانگی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براونی و کوکی
کیک (بروکی ترکیبی از کیک براونیز و کوکی )
مواد لازم قرابیه در
پیمانه مورد نظر لیوان دسته دار فرانسه ۱۲۵ گرم کره نرم هم دمای محیط
سه چهارم لیوان شکر
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ وانیل شکری ۱ ق چ بکینگ پودر ۲ لیوان آرد ق غ شکلات چیپسی
یک پنس نمک
اول از همه کره نرم و شکر را با همزن برقی یکی دو دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل و بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید و با همزن برقی مخلوط کنید و یا با دست ورز دهید و بعد شکلات اشکی اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید بزارین کنار
مواد لازم براونی در
کره ۷۵ گرم
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ 3 عدد
پودر کاکائو یک چهاروم لیوان
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
نسکافه ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
آرد ۱/۵ لیوان
نمک ۱ پنس
مواد لازم براونی در کره ۷۵ گرم شکر ۱ لیوان تخم مرغ 3 عدد پودر کاکائو یک چهاروم لیوان شکلات تلخ ۱۵۰ گرم وانیل ۱ قاشق چای خوری نسکافه ۱ ق غ بکینگ پودر ۱ ق چ آرد ۱/۵ لیوان نمک ۱ پنس
طرز تهیه : شکلات و کره رو بزارین روی کتری به روش بنماری ذوب کنید تخم مرغ و شکر و وانیل رو خووووب میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد ترکیب شکلات و کره ذوب شده رو و به تخم مرغ ها اضافه میکنیم آرد و نمک و پودر کاکایو و بکینگ پودرو با هم مخلوط کرده و تو سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم کف قالبتون کاغذ روغنی پهن کنید و ابتدا خمیر قرابیه را با دست کف قالب پهن کنید و مایه کیک براوونی را بریزید و صاف کنید بعد بیسکوییت های اورئو رو بشکنید و به روی کیک بچینیداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰
درجه سانتی گراد حدود ۳۵ دقیقه بپزید
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تریلچه
مواد
2 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر 100 میلی لیتر)
1 فنجان آرد
1 بسته بیکینگ پودر 10 گرم
1 بسته وانیل 5 گرمی ترکی یا مقداری ایرانی
1 فنجان شیر سرد
1 بسته پودر خامه شانتی
برای سس
نصف بسته خامه 100میلی لیتر ضروری نیست اگر در خانه ندارید می توانید آن را حذف کنید.
1 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری شکر
برای کارامل
1 فنجان
2 فنجان اب
1.5 قاشق چایخوری نشاسته
نحوه درست کردن
تخم مرغ باید در دمای اتاق باشد تخم مرغ و شکر و وانیل رابا بالاترین سرعت همزن به مدت 5 دقیقه هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و در دو مرحله اضافه میکنیم و بدون اینکه یف تخم مرغ خاموش بشه باکفگیر سیلیکونی از پایین به بالا مخلوط میکنیم.مخلوط کیکی را که آماده کرده بودیم در کوچکترین سینی فر بریزیم نیازی به چرب کردن آن نیست و به فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بفرستیم تا بپزد.
ساخت کارامل
شکر را در تابه بریزید و اجاق گاز را روی حرارت متوسط قرار دهید
آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و در دو مرحله اضافه میکنیم و بدون اینکه یف تخم مرغ خاموش بشه با کفگیر سیلیکونی از پایین به بالا مخلوط میکنیم.مخلوط کیکی را که آماده کرده بودیم در کوچکترین سینی فر بریزیم نیازی به چرب کردن آن نیست و به فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه بفرستیم تا بپزد.
ساخت کارامل
شکر را در تابه بریزید و اجاق گاز را روی حرارت متوسط قرار دهید.وقتی شروع به آب شدن کرد شکر را با قاشق به آرامی هم بزنید بدون اینکه بسوزد، آن را آب کنید وقتی شکر کاملا آب شد 1 فنجان آب اضافه کنید و اجاق را روی حرارت زیاد قرار دهید
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک آمریکایی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک بدون روغن
✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁✿❁
مواد لازم:
تخم مرغ درشت🥚 ۴ عدد
شکر🍚 ۱ لیوان
وانیل🌸 نصف ق چ
خامه صبحانه🥣 ۱۲۰ گرم
آرد 🥡۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر 🥄۱ ق چ
قالب قطر ۲۰ تا ۲۳
دمای فر ۱۷۰ تا ۱۸۰
مدت پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
#کیک_بدون_روغن
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی براونی با رویه ترک دار
تخم مرغ ۱ عدد
پودر شکر ۱۸۰ گرم
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر کاکائو ۳۰ گرم
کره نرم هم دمای محیط ۱۳۵ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۴ گرم
شکلات شیری ۱۰۰ گرم
آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه و به دست نچسبه ممکنه کمی کمتر یا بیشتر استفاده بشه
ادمای فر برای پختش ۱۷۰ درجه و تایم حدودی پخت ۱۵-۱۰ دقیقه است
حتما از ۱۵ دقیقه قبل فر رو گرم کنید و بعد کوکی ها رو داخل فر بزارید
پخت کوکی بیرون فر کامل میشه پس وقتی از فر در میارید طبیعیه که نرم باشه اجازه بدید داخل سینی فر توی دمای محیط بمونه تا کاملا خنک بشه بعدش میتونید سرو کنید
#کوکی_براونی_با_رویه_ترک_دار
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی خودش صبحانه ی کامله 🤓🍮
مواد لازم :
آرد شیرینی پزی ٢٨۵ گرم
نمک ١/۴ ق چ
کره نرم شده ١۶٠ گرم
شکر ۶۵ گرم
تخم مرغ کامل ١ عدد
زرده تخم مرغ ١ عدد
وانیل ١/٢ ق چ
هل ١/۴ ق چ
زعفران غلیظ ١/٨ ق چ
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک میوه ای بدون قر و فر
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب خونگی بدون آرد😋🍎
مواد لازم :
سیب سه عدد
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
شکر در صورت تمایل
تخم مرغ ۲ عدد
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
کیک بدون فر
کیک تابه ای رژیمی بدون شکر بدون روغن بدون فر
👈آرد 🥡گندم یا قنادی یک لیوان //شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.(یاسه و نیم ق غ عسل🍯).بکینگ پودر یک ق چ
.وانیل یا هل ساییده نوک ق چ//تخم مرغ🥚 سه عدد.
تخم مرغ🥚 و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد🥡 و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه.
#کیک
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات صبحانه خونگی
شیر1لیوان🥛
شکرنصف لیوان🍚
ارد2قاشق غذاخوری🥡
پودرکاکائو1قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 100 گرم🍫
عسل🍯 وکره 🧈هر کدوم 1 قاشق
#شکلات_صبحانه
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی نوتلا طعم و بافتش بینظیره
کسی نمیتونه در برابرش مقاومت کنه🍩
مواد لازم :
کره ۲ ق غ
مخمر ۱ ق غ
روغن به میزان لازم
نوتلا و شکر هم برای تزئین
اسانس وانیل نصف ق چ
شیر ولرم ¾ پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پودر قند ۲ ق غ
نمک ⅛ ق چ
آرد ۲ پیمانه
#پیراشکی_نوتلا
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ترکیب برنده شد😋
سیوش نکنی ضرر کردی از من گفتن بود🤷🏻♀️
کیک شکلات دبی
مواد لازم
کیک شکلاتی برای کراس زیر کار هر نوعی که بلدید فرق نداره اگرم دستوری کیک شکلاتی اسون من رو میخوای تو کامنت برام بنویس کیک شکلاتی رسپیش رو دایرکت بفرستم
مواد لازم لایه دوم
یک بسته رشته شعریه
کره ۱۰۰ گرم
کرم پسته ۱۰۰ گرم
شیر عسلی ۲ ق غ
پودر قند ۱ ق غ
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
طرژ تهیه:
اول رشته هارو خورد کنید اروم تفت بدید بعد کره٫ کرم پسته٫ پوذر قند و شیر عسلی رو اضافه کنید یک دست شد روی کیکتون حتما شیز بریزید و این مواد شعریه زو اضافه کنید یکم یخچال بزلرید وقتی سفت تر شد شکلات اب شده رو بریزید روش و مجدد یخچال و تمامممم
نکته؛ مقدار پودر قند و شیرعسلی دل به خواهی هست حتی میتونید حذف کنید ولی چون کرم پسته خیلی شیرین نیست به کمک شیر عسلی و پودر قند یکم شیر تر و خوشمزه ترش میکنید و روش شکلات معمولی بریزید نه تلخ نه شیری که طعمش نرمال تر میشه🙏🏻🍂
#کیک_شکلاتی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قابلمه ای😍😋
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
مواد لازم:
تخم مرغ🥚 ۶ عدد
شکر🍚 ۱ و ۱/۲ پیمانه
وانیل🌸 ۱ ق چ
روغن🥃۳/۴ پیمانه
شیر 🥛۱/۲ پیمانه
آرد 🥡۲ پیمانه
بکینگ پودر🥄 ۲ ق چ
پودر کاکائو 🍫۲ تا۳ ق غ
نیاز به همزدن خاصی هم نداره
آبی که توی قابلمه ریخته میشه جوری نباشه که وقتی میجوشه توی کیک بریزه.
قالب ۲۵ سانت با کاغذ روغنی
شعله ملایم
دمکش فراموش نشه
#کیک_قابلمه_ای
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مشهدی
هرکسی یه دستور میزاره واسه شیرینی مشهدی اما این دستور از دستورای اصلی 😋
برای درست کردنش احتیاج داریم به :
۱۳۵گرم کره یا روغن صاف قنادی 🧈
آرد ۲ پیمانه ( لیوان فرانسوی حدود ۲۳۰ گرم )🍚
نشاسته ذرت ۱ ق غ 🌽
پودر قند نصف پیمانه ( لیوان فرانسوی جدود ۷۰/۸۰ گرم )🍚
شربت بار ۱ ق غ ( ۱ ق غ عسل رقیق شده همراه با زعفران دم کرده )🥃🍯
ماست پرچرب همزده شیرینی ۱ ق غ 🥣
وانیل نوک ق چ 🥄
تخم مرغ ۱ عدد
#شیرینی_مشهدی
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شیرینی_حلزونی👩🍳
🔻مواد لازم👇
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
ماست : ۵ قاشق غذا خوری
آرد : ۲ لیوان (فرانسوی دسته دار)
بکینگ پودر : ۱/۵ قاشق چایخوری
🔻مواد داخل خمیر👇🏻
عسل یا مربا : ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
شکر : ۲ قاشق غذا خوری
پودرداچین : ۱ قاشق چایخوری
.
😋 | پارت اول**
🥞 ادامه این کیک خوشمزه در کانال زیر ببینید👇
آموزش انواع کیک و کاپ کیک 🍰🍰
https://eitaa.com/joinchat/2432369051C1652a5a241
اینم کانال آموزش انواع کیک های خوشمزمون😍👆