eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
904 عکس
325 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️ در‌هم‌شکستن در‌هم‌شکستن یکی از مسائلی است که به ندرت به آن توجه کافی می‌شود و بسیاری اوقات تعداد زیادی جمع کثیری از مردم آن را تجربه می‌کنند. برای افراد یافتن علت ایجاد‌کنندۀ استرس دشوار است، و اغلب عامل آن منحصر در یک علت نیست؛ علت‌های متعددی وجود دارد. گاهی مسائل کوچک خوب پیش نمی‌روند یا زمان اصلاحشان می‌گذرد و فرصتی برای تغییرشان نداریم. و یا مهارت کافی برای حل آنها نیاموخته‌ایم. ضمن اینکه معمولا زمان برای مدیریت همۀ مسائل، کوتاه به نظر می‌رسد. چنین شرایطی باعث میی شود انسان، انواع اضطراب‌ها را تجربه کند. گاهی حالت‌هایی از اضطراب و افسردگی که حتی توضیحی برای علت آن به خاطر نداریم؛ اما ما را محدود و رنجور می کند. اگر در مقابل این چالش زندگی واکنش شایسته‌ای اتخاذ نکنیم، با فاصله کوتاهی آسیب‌های مختلف این درهم شکستن را مشاهده خواهیم کرد. ✅ راه خروج از چنین وضعیتی این است که از جایی شروع‌کنیم. بین چرخه وقایع و رفتارها و افکار و ... یک مورد را که می‌توانید تغییر دهید انتخاب و روی آن کارکنید. نگران قله‌هایی نباشید که همچنان مجبور به صعود از آن‌ها هستید، به دنبال اولین دروازه‌ای باشید که در ابتدای مسیر باید به آن وارد شوید. یک کار و یک تغییر می تواندزمینه ساز تغییرهای بعدی و شکستن چرخه دردناک اضطراب باشد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به جای مقابله یا بحث کردن، ابتدا سوال کنید! گاهی اوقات دیدگاه یا نظر دیگری برای‌تان خیلی عجیب به نظر می‌رسد و با خود می‌گویید "چطور ممکنه این‌طوری فکر کنه." در این مواقع هر چه بیشتر با او بحث کنید و بخواهید غیرمنطقی بودن نظرش را ثابت کنید احتمال چسبیدن او به دیدگاهش را بیشتر می‌کنید، گویی او دارد از هویتش دفاع می‌کند و نه صرفا نظری که راجع به یک فرد یا موقعیت دارد. یکی از روش‌های موثر در این مواقع این است که به جای بحث کردن و قرار گرفتن در مقابل مخاطب، در مورد سخن و یا رفتارش از او سوال کنید. با این روش ، اگر شما به درستی منظور او را متوجه نشده و دچار سوء تفاهم باشید؛ بدون اینکه موضع بدی بگیرید که بعدا پشیمان شوید، به سادگی برداشت تان را اصلاح کرده و ارتباط تان را از یک اصطکاک ناراحت کننده، نجات داده اید. از سوی دیگر اگر گوینده موضعی ناشایست در مقابل شما گرفته باشد، با سوال تان آینه‌ای جلوی او بگیرید و به او نشان دهید از چه چیزی مقتدرانه دفاع می‌کند. برای این کار دیدگاه او را، با همان مفاهیمی که برداشت کرده اید، دوباره به زبان بیاوردید و از او بپرسید: " یعنی منظورت اینه.....؟" یا " می‌خوای بگی....." یا " می‌شه بیشتر توضیح بدی؟" طرح این سوالات باعث تحریک ذهنی او برای بررسی درست یا اشتباه بودن نظرش می‌شود و ممکن است آن را اصلاح یا حداقل اندکی عقب‌نشینی کند. از سوی دیگر چون احتمال سوءبرداشت از جانب شما هم وجود دارد، توضیح خواستن از او باعث می‌شود شاید شما متوجه شوید که منظور او را درست نفهمیده‌اید و اصلا نیازی به بحث و متقاعد کردن او نباشد. ارتباط با دیگران یک سرمایه است؛ از آن مراقبت کنید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 سحرخیزی پایه زندگی سالم است. علاوه بر اینکه در سلامت جسمی و روحی انسان تاثیری خاص و گاهی جایگزین ناپذیر دارد؛ در برنامه‌ریزی و عملکرد روزانه، هفتگی و ماهانه و ... به مدیریت زمان فرد سحرخیز کمک شایانی می کند. آمار نشان می‌دهد، افراد موفق جهان همیشه از روی عادت سحرخیز بوده‌اند. سحرخیزی تاثیر بسزایی روی بهره‌وری و کارآئی افراد دارد. چرا که وقتی صبح زود از خواب بیدار شویم، در طی روز انرژی بیشتری داشته و زمان کمتری نیز از دست داده‌ و کنترل بیشتری روی وقت و انرژی خود خواهیم داشت. ❓ چطور صبح‌ هایی کارآمد و مفید داشته باشیم؟ کافی است با روال منظم برنامه صبحگاهی مناسبی طراحی کنیم. شاید بخواهید ۱۵ دقیقه ورزش کنید، دوش بگیرید یا حرکات کششی انجام دهید، و یا صبحانه نوش جان کنید. همه اینها منوط به تنظیم زمان خواب است. همین روال منظم باعث می شود، زمینه کارآمدی بیشتر را فراهم می‌آورد. @ertebatmoaserdini .
یک نکته: برای ترغیب و قانع کردنِ مردم، گوش‌هایتان بیشتر به کار می‌آیند تا لب‌هایتان. @ertebatmoaserdini .
سعی کنید قیمت خود را فراموش نکنید. سعی کنید گران باشید... گاهی بگذارید مردم بهای آنچه را دریافت می کنند بپردازند تجربه نشان می‌دهد آدم‌ها برخی دستاوردها را که مفت به دست می‌آورند مفت هم از دست می‌دهند... @ertebatmoaserdini
❇️ برای تامل منطق ساده‌ای است: اگر برای مقابله با چالش‌های زندگی، وقت در نظر نگیریم، نمی‌توانیم با آنها مقابله کنیم. تا زمانی که اتومبیل در حال حرکت است نمی‌توانید لاستیک سوراخ آن را پنچرگیری کنید. برنامه‌ریزی برای یک وقفه کوتاه، ایدۀ خوبی برای آغاز این فرایند است. برای تهیه فهرستی مقدماتی از ناکامی‌ها زمان کافی دارید. اکنون می‌توانید در تقویم شلوغِ کارهای خود، با در نظر گرفتن فضائی برای مهارت افزائی، یک نقطۀ عطف داشته باشید و زمانی را برای آغاز رویارویی و توانمند شدن با مهارت‌های ضروری انتخاب کنید. کافی است گام به گام برای رشد خود همت کنید،لازم نیست یکباره بخواهید همه مهارت‌های لازم را باهم فرابگیرید. برنامه‌ریزی حساب شده و قابل پیاده‌سازی در نظر بگیرید. رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت‌گری آیت‌الله العظمی جوادی آملی از شهدای دفاع مقدس در کردستان 🔹 گریه خجالت 💠 زمستان شد؛ آن کوه‌های بلند که روز با اسب به زحمت می روند، شب که دیگر کسی نمی رود! و هوا هم سرد شده بود و نشانه برف هم بود. این عزیزان بالای کوه‌های کردستان در سنگرها، می توانستند پائین بیایند؛ (ماندند، ماندند، ماندند، ماندند)، یخ زدند و مُردند. نعش شریف شان را به قم آوردند‌. در مسجد اعظم مجلس ترحیم گرفتند. ما معمولاً در مجلس ترحیم که می رویم، یک فاتحه می خوانیم، قرآن می خوانیم و بر می گردیم؛ تا آخر نمی نشینیم. (تا آخر یعنی تا آخر)، تا آخر نشستم و گریه کردم، نه برای ثواب، فقط گریه خجالت! اینها بودند که حفظ کردند!! ✅ دیدار با وزیر آموزش و پرورش دماوند؛ ۱۴۰۰/۰۴/۳۱ @ertebatmoaserdini ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ملال در پائیز برگ ریز هزار رنگ...