eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
326 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
ارتباط موثر
📋 شیطنت هم نوعی فضیلت است. لازمۀ شیطنت شوخ‏‌طبعی، ظرافت و نوع‏‌دوستی است؛ این ویژگی‏‌ها سزاوار تحسین
در کل، اگر نگرش بازیگوشانۀ افراد اهل شیطنت را با نگرش کسانی که، بنا به عادت، بیش‌ازحد جدی‌اند مقایسه کنیم، اولی بیشتر یک زندگی شاد را در پی دارد و سببب افزایش شادی دیگران می‌شود. اگر کسی با شوخ‌طبعی و خالی از جدیت به مسائل نگاه کند، آنگاه نه‌فقط خودش با احتمال بیشتری شاد خواهد بود، بلکه منبعی برای شادی دیگران نیز خواهد شد. بنابراین، افراد اهل شیطنت را باید تحسین کرد، چون خلق‌وخویی دارند که، بسیار بیشتر از خلق‌وخوی سایر افراد، موجب شادکامی انسان‌ها می‌شود. علاوه بر شوخ‌طبعی و بازیگوشی، استعداد شیطنت‌کردن به‌طور کلی از هوش و زیرکی نیز حکایت می‌کند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔶 توصیفی از بی‌سوادی «بی‌سوادان قرن بیست و یکم کسانی نخواهند بود که نمی‌توانند بخوانند و یا بنویسند؛ آنها کسانی خواهند بود که توان یادگرفتن، رهاکردن آموخته‌های قدیمی و دوباره یادگرفتن را ندارند.» الوین لویس تافلر(آینده‌پژوه) @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«ماه شعبان نباید غفلت کرد، ماه شعبان از اوّل تا آخرش عید است» حلول ماه شعبان، بر شما مبارک‌باد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ادب نه‌کسب عبادت، نه سعی حق‌طلبی‌ست به غیر خاک شدن، هرچه هست بی‌ادبی‌ست شعر: بیدل دهلوی @ertebatmoaserdini
دلفریبانِ نباتی همه زیور بستند دلبرِ ماست که با حُسنِ خداداد آمد حافظ عید ولادت مولا را به شما تبریک و تهنیت می‌گوئیم. @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
وظیفه ما در یک رابطه نشان‌دادن اشتباهات دیگری و یادآوری شکست‌هایش نیست. وظیفه ما نصیحت و انتقاد (حتی با نیت خوب) نیست. همه ما به اندازه کافی واعظ و معلم اخلاق در اطراف‌مان داریم. شاید بهترین کمک برای او این باشد که گاهی سکوت کنیم و اجازه دهیم خودش باشد در کنارمان، درست همان کسی شویم که شاید هیچگاه نداشته‌ایم! همان کسی که همیشه آرزویش را داریم! چه خوب است که دیگری را برای خودمان نخواهیم! بلکه او را برای رها‌بودنش و شبیه خودش بودن بخواهیم. آدم‌ها برای کم‌کردن دردها و تنهایی‌ها وارد رابطه می‌شوند نه برای وارد شدن به قفسی دیگر حتی اگر عنواینی زیبا و دلنواز بر سر در آن خورده باشد. آدم امن باشیم برای دیگری، آدم آرام و پذیرا که او را می‌بیند، به حرفش گوش می‌دهد و با وجود همه خطاها در کنارش مهربانانه می‌ماند. دکتر رباب حامدی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 انسان در گرو انتخاب‌ها و تصمیمات خویش است. امروزِ ما، بر شالوده انتخاب‌هایی که دیروز، سه روز، سه ماه یا سه سال پیش کرده‌ایم، بنا می‌شود. ما فقط بر مبنای یک انتخاب، بدهی کلانی به بار نمی‌آوریم. فقط در نتیجه یک انتخاب نامناسب، پانزده کیلو چاق نمی‌شویم، و معمولاً یک تصمیم نادرست به تنهایی و یکشبه روابط‌مان را به هم نمی‌ریزد... در هر جایی که هستیم و با هر موقعیت و شرایطی که قرارداریم، چون هر روز در پی روزی دیگر، انتخاب‌های ناآگاهانه یا ناسالمی را تکرار کرده‌ایم که ما را به واقعیت و موقعیت کنونی رسانده است‌. کتاب: سوال‌های درست @ertebatmoaserdini .