eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
899 عکس
324 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
منم شبیه حضوری که هست اما نیست تویی شبیه خیالی که نیست اما هست یادمان هست که ما مدیونیم... @ertebatmoaserdini .
🚫قضاوت ديگران موجب شگفتی است كه هر انسانی با آنكه خودش را بيش از ديگران دوست دارد، به عقايد و اظهارات ديگران دربارۀ خودش، بيش از باور خود دربارۀ خويشتن اهميت می‌دهد. ما به قضاوت ديگران درباره خودمان، بسيار بيشتر از قضاوت خويش دربارۀ خودمان اهميت می‌دهيم. به قول مارکوس ارلیوس: "قضاوتهايت را بردار تا آزارهايت برداشته شود" @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوشته‌اند: مهم‌ترین چیز در روابط انسان‌ها گفتگو است؛ اما مردم دیگر باهم حرف نمی‌زنند، به هم گوش نمی‌کنند. چندی است که آنها سینما می‌روند، تلویزیون تماشا می‌کنند، به رادیو گوش می‌دهند، و در سال‌های اخیردر شبکه‌های اجتماعی زندگی می کنند و یا پست‌های صفحات خود را به روز می‌کنند، اما تقریبا با‌هم صحبت نمی‌کنند. اگر بنا داریم دنیا را تغییر بدهیم، چاره‌ای جز این نیست که از نو برگردیم به دورانی که آدم‌ها دور هم جمع می شدند و با هم حرف می‌زدند، و جنگجوها دور یک آتش جمع می‌شدند و برای هم قصه تعریف می‌کردند... @ertebatmoaserdini .
غلط انجام دادن کار درست | درست انجام دادن کار غلط راسل اکاف از بنیان‌گذاران و مروّجان «تفکر سیستمی» چنین می‌گوید: «هر چقدر بکوشید کاری را که از اساس غلط است بهتر انجام دهید، همه چیز بدتر می‌شود. بسیار بهتر است که کار درست را اشتباه انجام دهید، تا این که برای بهتر انجام دادن کاری تلاش کنید که از اساس غلط است. کسی که کار درستی را غلط انجام می‌دهد، ولی در پی اصلاح و تصحیح است، مدام بهتر خواهد شد.» @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 کارهای کوچک روزانه از میان انبوه تکنیک‌هایی که برای مدیریت زمان و انضباط شخصی مطرح می‌شود، مورد ساده‌ای وجود دارد که بسیاری از ما آن را جدی نمی‌گیریم: «خوب است که عادت کنید کارهای خود را بنویسید، اما کارهایی را که انجام‌شان کمتر از ۲ دقیقه وقت می‌گیرد، و می‌توان در همان لحظه انجام داد، ننویسید، انجام دهید.» گاهی اوقات،‌ عقب انداختن کارهای کوچک، ناگزیر است. چون شرایط و موقعیت آن فراهم نیست؛ اما بیشتر وقت‌ها فقط تنبلی می‌کنیم. مثلاً‌ اگر قرار است بسته زباله را جلوی درب بگذارید، یا قبض برق را پرداخت کنید و الان هم روی مبل خانه یا پشت میزتان نشسته‌اید و اطلاع کارت بانکی‌تان هم در موبایل‌تان هست، اشتباه است که «پرداخت قبض برق» را در فهرست کارهای آتی خود بنویسید، و برای بردن کیسه زباله، منتظر زمان دیگری باشید. نوشتن فهرست کارها نباید به روشی برای طفره‌ رفتن از انجام کارها تبدیل شود. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌مهم نیست چه چیزهایی(از سرمایه مادی تا سرمایه معنوی و علمی..) داریم؛ چیزی که مهم است نحوه‌ی استفاده ما از داشته‌ها در جهت دست یابی به اهداف و آرمان‌هایمان است. و نحوه استفاده را با مهارت می آموزیم و ارتقا می بخشیم. @ertebatmoaserdini .
📃 تخیل و تقلید چگونه به رشد کودکان کمک می‌کند؟ قسمت اول ✍️ کودک برای درک دنیای واقعی و بزرگسالی نیازمند است در دوران رشد از تخیل و تقلید برای خروج از دنیای درونی و ورود به دنیای بزرگسالی کمک بگیرد. 🔻در سنین خاصی از کودکی بچه ها وارد دنیای تخیلی می شوند، گاهی دوست خیالی، اسباب بازی خیالی و حتی در محیطی که ساخته ذهن خودشان و تخیلی است زندگی می کنند.شاید اطرافیان با مشاهده این موضوع نگران کودک شوند اما این مسئله جزئی از روند رشد کودک، طبیعی و لازمه ورود به دنیای حقیقی 🔻بدیهیست که انسان‌ها ۵ حس بینایی، چشایی، لامسه، بویایی و شنوایی را دارا هستند که بعضی از آن‌ها در رحم مادر ایجاد می‌شوند و بعضی مثل حس بینایی بعد از خروج از رحم مادر شروع به دریافت می‌کند. در روند رشد و تقریبا در زمان ۴ ماهگی هوش به این معنا که درک می‌کند مراقبین اصلی او چه کسانی هستند و چه کسانی با او غریبه اند، شکل می‌گیرد.کودک با داشتن این دو مورد، یعنی شکل گیری حواس ۵ گانه و هوش، می‌تواند تقلید کند. 🔻پژوهش‌های بسیاری در زمینه تقلید انجام شده، حتی نوزادی که ۱۰ دقیقه از تولد او می‌گذرد، می‌تواند تقلید را انجام دهد. مثلا اگر جلوی نوزاد چندبار زبان را بیرون بیاوریم او هم بعد از دیدن چندباره این حرکت، قادر به انجام آن می‌شود. 🔻کودک تا ۱۸ ماهگی کار تقلید را انجام می‌دهد، بسیار از والدین می‌شنویم که کودک با وجود اینکه اتاق و اسباب بازی‌های زیادی دارد، باز هم به آشپزخانه می‌آید و تمایل دارد با ابزارهای آشپزی بازی کند، یا نسبت به وسیله که دست والدین می‌بیند مثل کتاب یا گوشی کنجکاو است و این رفتارها را از پدر و مادرش تقلید می‌کند. 🔻دوران قبل از ۱۸ ماهگی کودک در مرحله برابری روانی قرار دارد، یعنی هیچ فرقی بین خودش و محیط بیرون نمی‌داند. اما بعد از ۱۸ ماهگی کودک وارد مرحله بازی‌های وانمودی می‌شود که رفتارهای طبیعی این دوران از زندگی است. بخوانيد و همرسانى بفرماييد... 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .