eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
306 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
📎 پیروزی یا حفظ ارتباط؟ انسان‌های ناپخته همیشه می‌خواهند که در مشاجرات پیروز شوند، حتی اگر به قیمت از دست دادن یک رابطه باشد. اما انسان‌های عاقل درک می‌کنند که گاهی بهتر است در مشاجره‌ای ببازند، تا انسانی که برای‌شان بسیار باارزش است را حفظ کنند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 اصطلاح آرتروز فکری چیست؟ ✍️ آرتروز بیماری‌ای است که به مفاصل حمله می‌کند و نتیجه اش این می‌شود که بیمار نمی‌تواند مفاصلش را به راحتی تکان دهد. و اما... 🔻آرتروز فکری بیماری‌ای است که وقتی به انسان حمله می‌کند، فرد قدرت خلاقیتش را از دست می‌دهد، دیگر نمی‌تواند نوآوری کند، همیشه مستأصل است و قادر به یافتن راه‌حل‌های جدید نیست. مغز هنوز هم این توانایی‌ها را دارد اما چون آرتروز گرفته قادر به تفکر و خلاقیت نیست و نمی‌تواند تمام قدرت خود را به‌کار بندد. 🔻فرد مبتلا به آرتروز فکری در هر سن و سالی که باشد از فکر کردن و خلاقیت و آموختن رنج می‌برد، نمی تواند کتاب بخواند، نمی‌تواند برنامه‌های آموزشی و مفید را تماشا کند و نمی‌تواند از دیگران بیاموزد؛ 🔻درچنین حالتی فرد دوست دارد در همین وضعیتی که هست بماند و خود را از هر حرکتی دور می‌دارد. درنتیجه کارها را طوطی‌وار انجام می‌دهد و درنهایت در "تلۀ روزمره‌گی" گرفتار می‌شود. بخوانيد و همرسانى بفرماييد... 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷چقدر خود را می پذیریم؟ تحمل خود نا خوب‌مان را داشته باشیم! در ما ضعف، کاستی و نقص وجود دارد و لحظاتی هست که در ما احساسات ترس، اضطراب، غم، خشم، ناراحتی، حسرت، حسادت، کینه‌ و... حضور دارد. اگر تحمل خود را با تمام این ضعف‌ها و احساسات رنج‌آور، نداشته باشیم؛ یعنی اصلا خود را نپذیرفته‌ایم! مشکل از این احساسات نیست؛ مشکل از جایی شروع می‌شود که می‌خواهیم جلوی تجربه این احساسات بایستیم! و نتیجه این می‌شود که احساسات شما، شدیدتر و‌ طولانی می‌شوند! مثلا می‌گویید فاجعه است که چنین احساسی عاطفی دارم! یا من نباید نسبت به همسر و یا پدر و مادرم، دچار خشم شوم؛ بعد احساس گناه هم به شما دست می‌دهد! وقتی احساسات خود را با تفسیرها و قضاوت‌ها، همراه می‌کنید؛ وقتی آنها را دائمی و ماندگار، فرض می‌کنید، وقتی بی رحمانه خود را به سبب هیجانات و احساسات‌تان، سرزنش و یا سرکوب می‌کنید، و وقتی می‌خواهید از رنج آنها فرار کنید؛ مشکلات هیجانی شما بیشتر و ادامه دار می‌شود. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▫️آشتی با خود...! نوشته اند: دوران مدرسه، یک همکلاسی‌ داشتیم که به شکل ترحم‌برانگیزی ناآروم بود. هر حرفی رو توهین به خودش تصور می‌کرد، مدام بُراق بود به بقیه که مبادا بهش زور بگن، مبادا حقش رو بخورن، طرز نشستن و راه رفتنش شبیه جانور ترسیده‌‌ی کوچیکی شده بود که هر لحظه ممکنه شکار بشه. ناایمن، هراسان، سنگر گرفته. ➖یک روز معلم ادبیات‌مون بهش گفت: حمید! خودت با خودت درگیری؟ حمید گفت: نه! معلم‌‌مون گفت: با خودت آشتی باش. ✔️ این جمله توی گوش من زنگ زد. معلم‌ نگفت با بقیه صلح کن، مدارا کن، نجنگ، دشمنی نکن. نگفت با بقیه آشتی باش. گفت با خودت آشتی باش. بعد از اون من توی جمع‌ها دقت کردم به آدم‌ها. به آدم‌های آشتی با خود. آشتی با خودها رها و راحتند. زیاد می‌خندند، راحت می‌خندند، نگاهشان دودو نمی‌زند، لب‌هاشون از خشم نمی‌لرزه، نه سپر برداشتن و نه اسلحه کشیدن، احساس تحت‌نظر بودن ندارند، گوش تیز نمی‌کنند برای شنیدن حرف‌های پشت سر، چشم بُراق نمی‌کنند، احساس خفت ندارند، احساس بزرگی و غرور کاذب هم ندارند. نه به فرش افتادند، و نه به توهم عرش چسبیده، شکار کسی نیستند، شکارچی کسی هم نیستند. 🌿 آشتی با خود واقعا یک نعمته، و اولین ابزار برای رسیدن به آرامش. آشتی با خود، اولین قدم در آشتی با دنیاست، راهی برای رسیدن به تعادل و رها شدن از نق‌زدن‌ها. آدم‌های قهر با خود، تمام انرژی‌شون رو صرف توجیه قهرهاشون می‌کنند. صرفِ دلیل‌آوری برای حقانیت خود در دشمنی و کینه، صرفِ صیقل‌ دادن لبه‌های تیز و خشن روح خود. حالا با خود فکر کنیم، با خود قهریم یا آشتی؟ تا دیر نشده از بند درگیری با خود رها باشیم، و رها کنیم … @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
📚مسئولیت‌پذیری در کدام درس ، آموزش داده می‌شود؟ ابوالفضل بختیاری، دانش آموز پایه پنجم شهرستان فریدن، وقتی به عنوان کاندید شورای دانش آموزی ثبت نام می‌کند، قول می‌دهد نقاط حادثه خیز مدرسه را ترمیم کند. بعد از برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی، در تاریخ ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۲ او نفر اول شده؛ در همان روز،در قدم اول به شعارش عمل می‌کند. نقل از کانال کارگزینی آموزش و پرورش 📌آموزش مهارت برای زندگی، نیاز حیاتی همه سطوح آموزشی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷فرایند رشد... رشد، فرایندی تکرار شونده و بی‌پایان است. ما وقتی چیز جدیدی یاد می‌گیریم، از اشتباه به درست نمی‌رویم؛ از اشتباه به رتبه کمی اشتباه کمتر می‌رویم و به همین ترتیب. .. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پس به خاطر داشته باشیم فرایند رشد شامل کاستن اشتباهات است و نباید توقع داشت از اشتباه کردن یک‌باره به رتبه برتر و یا حتی کمال برسیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸مهربانی با کودکان در بین سخنرانی نماینده ولی فقیه در همدان ، دخترک جلو رفته و می‌گوید: اجازه! شعر بخوانم؟ @ertebatmoaserdini .
❇️ برای تامل: جایگاه و رتبه شاگردی بیشتر ما، بخصوص ما معلم‌ها وقتی می‌خواهیم تواضع نشان بدهیم می‌گوییم: «من استاد نیستم، من شاگرد هستم» و «من خودم شاگردی می‌کنم»، و این را معمولاً در مقابل تعبیر استاد و استادی کردن بکار می‌بریم. یا می‌گوییم من خودم دانشجوی این رشته هستم و هنوز دارم می‌آموزم و یاد می‌گیرم. گویی که شاگردی یا دانشجویی، کاری کوچک و جایگاه پایینی است. این در حالی است که اساساً جایگاه دانشجو و شاگرد خیلی بالاتر است از معلم و استاد. بیش از استادی، این دانشجویی و شاگردی است که مایه بزرگی است! اولا همیشه شاگردی هست که استادی‌ هست، و تا شاگردی نباشد، وجود استاد معنا نخواهد داشت و معکوس آن صادق نیست. گذشته از آن، یک معلم یا استاد هرقدر هم از حیث علمی بالا برود، باید همواره شاگرد باشد و شاگردی کند وگرنه به ورطه رکود و حتی سقوط در خواهد افتاد. شاگردی کردن است که علم و دانش و شناخت انسان را پویا و زنده نگه می‌دارد. 🖊ساسان حبیب‌وند(نویسنده) @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻نظم در آموختن... وقتی نظم در دانش نباشد، هرچه این دانش بیشتر باشد انسان را دستپاچه‌تر می­‌کند ... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 آموزش مسئولیت پذیری به کودکان و نوجوانان(۱) الف) اهمیت مسئولیت پذیری از جمله برنامه‌هایی که اولا عزت نفس کودک را تقویت می‌کند. و ثانیا موجب افزایش اعتماد به نفس او در انجام کارها می شود، دادن مسئولیت به کودکان و نوجوانان است. امروزه برخی از پدر و مادرها نه‌تنها مسئولیتی به فرزند خود واگذار نمی‌کنند بلکه مسئولیت وظایف شخصی او را هم به عهده می‌گیرند. مثل انجام تکالیف درسی، مرتب کردن اتاق، جواب دادن به سخن دیگران به جای او، و ... آنها آنقدر نگران ناکامل بودن تکلیف و یا کار فرزندشان هستند که یا به جای او انجام می‌دهند ویا دائم انجام کارش را به او گوشزد می‌کنند و یا او را عادت می‌دهند همواره او را برای انجام کارهایش راهبری کنند. ⛔️ پدر و مادرهای امروزی نمی‌گذارند فرزندشان با پیامدهای کم‌کاری خود روبرو شود. آنها همه چیز را فراهم‌ می‌کنند تا مبادا جگرگوشه‌شان اخمی از کسی ببیند یا با مشکلی روبه رو شود. فرزندان امروزی بیش از تجربه آسایش ، تجربه ناکارآمدی پیدا می‌کنند. در حالی که مسئولیت‌پذیری ، زمانی شکل می‌گیرد که به فرزندمان وظیفه‌ای واگذار کنیم تا با پیامدهای کارش روبرو شود‌ که اگر مثبت باشد به توانمندی خود اعتماد پیدا می‌کند و اگر کاستی داشته باشد با پیامدهایش روبرو و برای پیشگیری از این پیامدها در آینده، خودش دست به‌کار می شود. واضح است که در این رویکرد نیازمند آموزش و پرورش مهارت‌های زندگی برای خود و فرزندان مان هستیم . به فرزندانمان، روش زندگی متعالی و مسئولیت پذیری بیاموزیم، و فراموش نکنیم که عزت نفس، سرمایه‌ای تضمین کننده برای آسایش دنیا و آخرت آنها است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🔵 آموزش مسئولیت پذیری به کودکان و نوجوانان(۱) الف) اهمیت مسئولیت پذیری از جمله برنامه‌هایی که اولا
🔵 آموزش مسئولیت پذیری به کودکان و نوجوانان(۲) الف) مهارت مسئولیت پذیری اینکه به فرزندان خود مهارت‌هایی آموزش دهیم تا انسان‌هایی مسئولیت‌پذیر بار بیایند، چیزی نیست که طی یک روز یا یک هفته اتفاق بیفتد. این کار به زمان، تلاش، تداوم و پایداری در آموزش آنها طی دوران کودکی نیاز دارد. بهتر است آموزش مسئولیت پذیری به کودکان را از سنین پایین در کودک‌ آغاز کنید. هرچه مهارت‌های بیشتری ایجاد شود، بزرگ‌سالِ مسئولیت‌پذیرتری تحویل جامعه خواهید داد. درهرحال بچه‌ها بزرگ می‌شوند. پس به‌عنوان والدین وظیفه دارید مهارت‌هایی به آنها بیاموزید تا در بزرگ‌سالی افرادی مسئول باشند. طی این فرایند، در طول سال‌های رشد کودک می‌توانید به فرزندتان کمک کنید تا مهارت‌های خود را پرورش دهد. با ادامهٔ مطلب همراه شوید تا به واسطه پیشنهادات ما با تعدادی از مهارت های زندگی برای آموزش مسئولیت پذیری به کودکان آشنا شوید. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🔵 آموزش مسئولیت پذیری به کودکان و نوجوانان(۲) الف) مهارت مسئولیت پذیری اینکه به فرزندان خود مهارت‌
🔵 آموزش مسئولیت پذیری به کودکان و نوجوانان(۳) ۱-ب) نمونه‌ای از مهارت‌های مسئولیت پذیری «آشپزی‌»؛ از مهم‌ترین مهارت‌ها برای آموزش مسئولیت پذیری به کودکان 🔸شایسته است هر بچه‌ای قبل از ورود به دنیای بزرگ‌سالی یاد بگیرد چطور آشپزی کند. اگر نتواند آشپزی کند، مجبور است هزینه زیادی را برای خرید غذا هدر بدهد. و نیز احتمالا درگیر رژیم غذایی ناسالم شد چرا که غذاهای فرآوری‌شده(و فست فودها) نیاز به توانایی آشپزی کمتری دارند و اغلب با یک دستگاه فر یا مایکروفر آماده می‌شوند. بچه‌ها از سنین پایین می‌توانند مواد اولیه را مخلوط کنند یا در اندازه‌گیری آنها به شما کمک کنند. آموزش آشپزی و خصوصا آشپزی سالم در سنین رشد، که مهارت‌های فردی کودک‌تان در حال پرورش است، بسیار مفید است و به او کمک می‌کند در آینده رژیم غذایی مناسبی داشته باشد. با بزرگ‌ترشدن کودک‌تان، می‌توانید تکنیک‌های پیچیده‌تر آشپزی را به او آموزش دهید. در خانه با استفاده از دستور غذایی، فرزندتان را مرحله‌به‌مرحله در آماده سازی غذا پیش ببرید و به این ترتیب به او کمک کنید تا مهارت آشپزی را یاد بگیرد. آموزش آشپزی به کود‌ک‌تان با یک بار تجربه‌ کردن اتفاق نمی‌افتد؛ باید در طول مسیر رشد همراه او باشید. مشارکت‌ دادن فرزندتان در آشپزی هفتگی بهترین راه برای یاد دادن آشپزی به او خواهد بود. هر بار فرزندتان در آشپزی همراه شماست، برای او توضیح دهید چه کاری انجام می‌دهید و دلیل آن چیست. به این ترتیب، او هر بار در آشپزخانه چیز جدیدی یاد می‌گیرد. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسول خدا صلي الله عليه و آله: إنَّ أبوابَ السَّماءِ تُفتَحُ في أوَّلِ لَيلَةٍ مِن شَهرِ رَمَضانَ و لاتُغلَقُ إلى آخِرِ لَيلَةٍ مِنهُ ؛ درهاى آسمان در شب اوّل ماه رمضان گشوده مى‌شود و تا آخرين شب اين ماه بسته نمى‌شود. بحار الأنوار، ج ۹۶، ص ۳۴۴. ـــــــــــــــــــــــــــــــ حلول ماه برکت، رحمت و مغفرت؛ ماه آمرزش، آرامش و آسایش؛ ماه مهربانی، خیرخواهی و مروت بر مسلمانان تبریک و تهنیت باد. ‐--------- فیلم نقاره زنی حلول ماه مبارک، سال ۱۴۰۱ در آستان قدس رضوی @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 دُعیتُم الی ضِیافةِ الله 🎥 آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی ♨️ ما را به مهمانی خدا می‌برند... @Manahejj