eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋کیه ک بستنی آلاسکا تو گرمای تابستون دلش نخواد ؟؟؟اونم سالم و بدون رنگ مواد لازم: دو‌پیمانه پوره طالبی🍈 شکر ۵ق‌الی۱۰ق (بستگی ب میزان شیرینی طالبی داره)🍚 ابلیمو یک عدد لیمو تازه🍋 ۵عدد برگ ترخون یا کمی نعناع همرو میکس میکنیم بریز تو قالب بزار ده ساعت فریزر و تمام😍✌🏼 🌺نکته:اگ قالب سیلیکونی نداری برای دراوردن از قالب چند ثانیه بزار تو آب داغ 👌🏽 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روغن پیاز🧅 زردچوبه ،فلفل،نمک🧂 سبزی قورمه سبزی قارچ🍄 لوبیا قرمز🫘 آب لیمو عمانی ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای تهیه سوهان عسلی کنجدی به چه موادی نیاز داریم؟😋😍 🔹کنجد: یک‌ونیم پیمانه 🔹شکر: یک پیمانه 🔹عسل: سه قاشق غذاخوری 🔹روغن: دو قاشق غذاخوری 🔹زعفران حل‌شده: یک قاشق 🔶طرز تهیه سوهان عسلی کنجدی شکر و عسل و روغن را در یک ظرف مناسب حرارت دهید و هم بزنید که طلایی‌رنگ شود. زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. کنجد را اضافه کنید و هم بزنید که رنگ طلایی بگیرد. یک سینی را چرب کنید و روی حرارت بگذارید که داغ شود و سوهان را روی آن بریزید. سینی باید به‌قدری داغ باشد که سوهان به‌سرعتت ببندد و ترد شود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه زنجبیل را پوست بگیریم؟😋😍 ✅بهترین روش برای پوست کندن زنجبیل استفاده از قاشق است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چرا باید دائم غذا را بچشیم و چاشنی بزنیم؟🤔 ⏏️هنگام آشپزی دائم غذا را بچشید تا مطمئن شوید که چاشنی های غذا کم نیست. ⏏️چاشنی ها و ادویه جات در طول پخت تغییر می کنند پس چشیدن غذا در آخر آشپزی بسیار مهم است. ⏏️اضافه کردن نمک و مایعات اسیدی مثل سرکه و آبلیمو عطر غذا را بیشتر می کند. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
اکبر جوجه چگونه تهیه میشود؟😋😍 🟡اکبر جوجه غذای محلی شمالیای عزیزمونه و دیگه هیچ البته اکبر جوجه ما که به خوشمزگی اونا نمیرسه ولی حالا ..... برای تهیه اکبرجوجه مرغ ها که بهتره کوچیک باشن انتخاب کنیم رو از شب قبل داخل مواد دلخواه مزه دار کرده و یا کمتر از دوساعت نباشه تا جوجه ها مزه در بشه و بعد از مزه دار شدن داخل تابه ای روغن ریخته و جوجه ها رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم ابتدا میبینید که زیر اون اب جمع میشه بعد از اینکه اب اون تموم شد شروع به سرخ شدن میکنه من بعد از سرخ شدن بیست دقیقه هم داخل فر گذاشتم دلیل خاصی نداشت که داخل فر گذاشتم مثلا میخواستم تنوع بهش بدم و دراخر روی اون رب انار ریخته و پلو ساده یا زعفرانی سرو میشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
حلوا نخودچی چگونه تهیه میشود؟😋😍 ❗️ارد نخودچی یک پیمانه ❗️اب یک سوم پیمانه ❗️شکر یک سوم پیمانه ❗️گلاب 4 قاشق غذا خوری ❗️زعفرون هل وانیل به میزان لازم ❗️کره 100 گرمی تهیه ✅اول اب گلاب شکر وانیل. هل و زعفرون. میزاریم جوش بیاد بعد از حل شدن زیر شوخام ش کنید که زیادداغ نباشه شربت ✅بعدارد میریزیم داخل تابه از الک رد میکنم که بهش اکسیژن برسه تا گوله نشه ✅حدود ده دقیقه با دمای خیلی کم تفت میدیم مدام و بعد کره اضافه کنید یک دقیقه با کره تفت بخوره بعد شربت داخل تابه میریزیم ✅اول ارد گوله گوله میشه اما باید سریع هم بزنید تا گولها از هم باز شه ✅مایع اولش شله اماکم کم میبنده ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
سالاد تاکو کلاسیک چگونه تهیه میشود؟😋😍 مواد لازم برای 4 نفر ♨️4 عدد نان تورتیلا گندم ♨️روغن350 گرم ♨️گوشت چرخ‌کرده بوقلمون ♨️یک عدد پیاز خرد شده ♨️یک حبه سیر رنده شده ♨️225 گرم کنسرو گوجه‌فرنگی ♨️یک قاشق غذاخوری سرکه سیب ♨️نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز ♨️¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده ♨️4 پیمانه کاهوی ریز شده ♨️¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده ♨️¼ پیمانه پیازچه خرد شده ♨️12 عدد گوجه‌فرنگی گیلاسی طرز تهیه 🥄برای آماده کردن تورتیلا، آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. یک قالب شبیه کاسه را با روغن چرب کنید. سپس تورتیلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهید. آنها را درون فر بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه پخته و کاملا برشته و طلایی شوند. سپس آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.درون تابه، گوشت چرخ‌کرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.سس گوجه‌فرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند.تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ یک سالاد خیار مجلسی و خاص و خوشمزه و ترد😍 این سالاد از ترکیب خیار و‌سیر و سویا سس و ‌کنجد و‌شکر قهوه ای و پاپریکا درست شده یه ترکییییییب برندست. خیلی راحت درست میشه و برای دیزاین ظرف های مهمونی هم عالیه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* ✅مواد لازم : ژله با طعم دلخواه (من ۵ رنگ استفاده کردم) بستنی وانیلی آب جوش نوش جان❤️ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
هدایت شده از ⭐️ خانه هنرمندان⭐️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درمان قطعی ریزش مو طی هشت روز توسط محقق تبریزی در آنتن زنده شبکه ســـه ســیــمــا!!😳😳 ویدیو داخل لینک را حتما مشاهده کنید تا با تاثیرات عجیب این روش درمانی آشنا شوید  👨‍⚕👨🏻✨🩺 بـیـش از ۳۰هـــزار خـانم و آقـا از این روش معجزه‌_آسا نتیجـه گرفتن 😍 روی لینک زیر کلیک کنید 😃👇 https://www.20landing.com/60/328 https://www.20landing.com/60/328
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*امروز یه صبحـــــانه یــادت میدم که اگه کوچولوت تخم مرغ نمیخوره هم شیفته اش شه😜😁 با نون تست و پنیر و تخم مرغ یه صبحانه خوشمــزه درست کن 😍👌🏻 نوش جان👌 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ۳/۴ پ ماست ۱/۲ پ ابلیمو ۲ق روغن زیتون ۲ ق سرکه ۶ حبه سیر طرزتهیه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا تابه ای👌😍 نه فر میخواد نه همزن🤌 ✅برای خمیر: آرد گندم ۲لیوان🌾 تخم مرغ ۱عدد🥚 ماست ۲ قاشق غذاخوری🍥 وانیل نوک قاشق چایخوری🍥 روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری کره ۵٠ گرم🧈 بکینگ پودر یک قاشق چایخوری پودر قند ۱قاشق غذاخوری ✅مواد میانی: گردو پودرشده نصف لیوان🥜 پودرقند ۱قاشق غذاخوری🍥 پودر هل نصف قاشق چایخوری پودردارچین یک قاشق مرباخوری ✅شربت: شکر نصف لیوان آب نصف لیوان گلاب و زعفران مقدارلازم🌺 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژامبون تنوری چمن😋🌯 ۲ ق غ مایونز ۱ ق غ سس کچاب ۱ ق چ سس خردل نصف ق چ شکر ۳ ق غ سرکه خیارشور فلفل قرمز ۱ مشت پنیر پیتزا ی مشت چیبس ۴ یا ۶ ورق کالباس ۱ عدد گوجه ۱ عدد نون بنظر من نمک نیاز نداره، چون ژامبون و چیبس نمک دارن ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جالب بسته بندی گوشت که جای کمتری میگیره و کیسه فریزر کمتری مصرف میشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان خانگی 🥐😍 برای بچه مدرسه ای عالیه👌😋 آرد فانتزی ۵٠٠ گرم بیکینگ پودر ٢ گرم سفیده تخم‌مرغ ١ عدد شکلات صبحانه ۴ ق غ روغن ١٠٠ میلی لیتر شیر ٢۵٠ میلی لیتر کره ٣٠ گرم نمک ٢ گرم مخمر ١٠ گرم شکر ۴۵ گرم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی😍 بیسکوییت اورئو ۱۰ عدد پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم خامه صبحونه ۲۰۰ گرم شکلات بن ماری ۱۰۰ گرم بیسکوییت خرد شده ۴ عدد پودر قند ۳ ق غ پودر ژلاتین ۱ ق غ آب سرد ۳ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ خامه ۵۰ گرم شکلات ۵۰ گرم کره ۳ ق غ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌ترین عدسی🙂 عدس ریز ۳ پیمانه سیب‌ زمینی ۱ عدد بلغور گندم ۴ ق غ پیاز ۱ عدد پودر دارچین نمک و فلفل زردچوبه گلپر زیره کره ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج🥕 هویج ۱ کیلو شکر ۱ کیلو آب ۱/۵ پیمانه هل ۴ عدد زعفران ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق غ گلاب ۲ ق غ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جار کیک شکلاتی😍 🍫 بیسکویت شکلاتی شکلات تلخ خامه قنادی شیر ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
☝️☝️☝️☝️☝️☝️ 🥳🥳🥳🥳 مخلوط ران و سینه مرغ  ۷۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد آرد ۳ ق غ شیرخشک قنادی ۳ ق غ سیر ۵ حبه تخم گشنیز ۱/۲ ق چ دارچین ۱/۲ ق چ پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ جوز هندی ۱/۴ ق چ اویشن ۱/۲ ق چ زنجبیل ۱/۴ ق چ فلفل ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید) نمک ۱ ق غ سرخالی 💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید سس خردل ۱ ق غ سس کچاب ۱ ق غ روغن مایع ۳ ق غ یخ ۶ تکه طرز تهیه مرغ و سیر رو توی خردکن بریزید یا ۳ یار از چرخگوشت رد کنید تا کاملا له بشه بعد بهش زرده تخم مرغ، ادویه ها، شیرخشک، آرد، یخ، سس کچاب و سس خردل رو اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه در آخر روغن رو اضافه کنید. در آخر هم برای خوشکل شدن کالباس بهش هویج پخته شده، قارچ تفت داده شده و پسته و .... اضافه کنید. برای راحتی کار بجای کاور کالباس از قالب استفاده کردم هر قالبی که دارید با چند قطره روغن چرب کنید و مواد رو توی قالب بریزید حسابی فشرده کنید و بعد روش فویل بکشید. قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بزارید و تا نصفش آب بریزید. در فر ۱۸۰ درجه یک و نیم تا ۲ ساعت بزارید بپزه. بعد از پخت فویل روشو بردارید و وقتی به دمای محیط رسید دوباره روش فویل بکشید و ۲۴ ساعت بزارید تو یخچال بمونه. کالباس خوشمزه مون آماده ست. به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید😍 آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم 🌾 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دستور اصلی😊 اول بگم که روی ویدیو بزن تابتونی فیلم رو بصورت کامل ببینی. 😍خوشمزه ترین اکبرجوجه رو کجا خوردی؟؟؟ 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 مرغ اکبر جوجه باید زیر۱کیلو باشه تا کاملا مغزپخت بشه نمک کمی فلفل وزعفران را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم (پوست مرغ رو نکنید)تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. حالا پیاز خلالی میکنیم بهمراه کمی زعفران به مرغها اضافه کرده پس از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر اینکه روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود. مرغ ها رو داخلش میزاریم تاخودشون رو بگیرن و شروع کنن به شرخ و پخته شدن بعد کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند. بعد ده دقیقه یه لیوان ابجوش اضافه میکنیم حرارت متوسط رو به کم درب قابلمه هم میزاریم مرغ اروم سرخ ومغز پخت بشه دراین مرحله نباید حرارت زیاد باشه وگرنه مرغ خشک میشه بعد کمی رب انار با کره تفت میدیم روی مرغ پخته شده میریزیم و نوش جان میکنیم آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم🌾 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻