eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جالب بسته بندی گوشت که جای کمتری میگیره و کیسه فریزر کمتری مصرف میشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان خانگی 🥐😍 برای بچه مدرسه ای عالیه👌😋 آرد فانتزی ۵٠٠ گرم بیکینگ پودر ٢ گرم سفیده تخم‌مرغ ١ عدد شکلات صبحانه ۴ ق غ روغن ١٠٠ میلی لیتر شیر ٢۵٠ میلی لیتر کره ٣٠ گرم نمک ٢ گرم مخمر ١٠ گرم شکر ۴۵ گرم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی😍 بیسکوییت اورئو ۱۰ عدد پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم خامه صبحونه ۲۰۰ گرم شکلات بن ماری ۱۰۰ گرم بیسکوییت خرد شده ۴ عدد پودر قند ۳ ق غ پودر ژلاتین ۱ ق غ آب سرد ۳ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ خامه ۵۰ گرم شکلات ۵۰ گرم کره ۳ ق غ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌ترین عدسی🙂 عدس ریز ۳ پیمانه سیب‌ زمینی ۱ عدد بلغور گندم ۴ ق غ پیاز ۱ عدد پودر دارچین نمک و فلفل زردچوبه گلپر زیره کره ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج🥕 هویج ۱ کیلو شکر ۱ کیلو آب ۱/۵ پیمانه هل ۴ عدد زعفران ۱ ق غ آبلیمو ۱ ق غ گلاب ۲ ق غ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جار کیک شکلاتی😍 🍫 بیسکویت شکلاتی شکلات تلخ خامه قنادی شیر ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
☝️☝️☝️☝️☝️☝️ 🥳🥳🥳🥳 مخلوط ران و سینه مرغ  ۷۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد آرد ۳ ق غ شیرخشک قنادی ۳ ق غ سیر ۵ حبه تخم گشنیز ۱/۲ ق چ دارچین ۱/۲ ق چ پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ جوز هندی ۱/۴ ق چ اویشن ۱/۲ ق چ زنجبیل ۱/۴ ق چ فلفل ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید) نمک ۱ ق غ سرخالی 💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید سس خردل ۱ ق غ سس کچاب ۱ ق غ روغن مایع ۳ ق غ یخ ۶ تکه طرز تهیه مرغ و سیر رو توی خردکن بریزید یا ۳ یار از چرخگوشت رد کنید تا کاملا له بشه بعد بهش زرده تخم مرغ، ادویه ها، شیرخشک، آرد، یخ، سس کچاب و سس خردل رو اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه در آخر روغن رو اضافه کنید. در آخر هم برای خوشکل شدن کالباس بهش هویج پخته شده، قارچ تفت داده شده و پسته و .... اضافه کنید. برای راحتی کار بجای کاور کالباس از قالب استفاده کردم هر قالبی که دارید با چند قطره روغن چرب کنید و مواد رو توی قالب بریزید حسابی فشرده کنید و بعد روش فویل بکشید. قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بزارید و تا نصفش آب بریزید. در فر ۱۸۰ درجه یک و نیم تا ۲ ساعت بزارید بپزه. بعد از پخت فویل روشو بردارید و وقتی به دمای محیط رسید دوباره روش فویل بکشید و ۲۴ ساعت بزارید تو یخچال بمونه. کالباس خوشمزه مون آماده ست. به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید😍 آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم 🌾 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
دستور اصلی😊 اول بگم که روی ویدیو بزن تابتونی فیلم رو بصورت کامل ببینی. 😍خوشمزه ترین اکبرجوجه رو کجا خوردی؟؟؟ 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 مرغ اکبر جوجه باید زیر۱کیلو باشه تا کاملا مغزپخت بشه نمک کمی فلفل وزعفران را با دست روی تمام قسمت های گوشت مرغ ماساژ می دهیم (پوست مرغ رو نکنید)تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. حالا پیاز خلالی میکنیم بهمراه کمی زعفران به مرغها اضافه کرده پس از اینکار روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. پس از اینکه گوشت مرغ طعم دار شد آنرا از یخچال خارج می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه باید متوسط باشد تا علاوه بر اینکه روغن نسوزد ، گوشت مرغ مغز پخت شود. مرغ ها رو داخلش میزاریم تاخودشون رو بگیرن و شروع کنن به شرخ و پخته شدن بعد کره را به قابلمه حاوی روغن اضافه کنیم تا جوجه ها در مخلوط کره و روغن سرخ شوند. بعد ده دقیقه یه لیوان ابجوش اضافه میکنیم حرارت متوسط رو به کم درب قابلمه هم میزاریم مرغ اروم سرخ ومغز پخت بشه دراین مرحله نباید حرارت زیاد باشه وگرنه مرغ خشک میشه بعد کمی رب انار با کره تفت میدیم روی مرغ پخته شده میریزیم و نوش جان میکنیم آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم🌾 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
😋 کله پاچه رو خوب تمیز کنید. من کله رو به دو قسمت تقسیم کردم شما میتونید کامل هم بپزید روی زبان چند برش افقی بزنید کله و پاچه ها را داخل قابلمه بذارید سه عدد پیاز ۴ حبه سیر زردچوبه ،فلفل سیاه، ادویه کاری و نمک به میزان لازم یک پیمانه نخود ( حتما نخود را از شب قبل خیس کنید) و آب به اندازه ای که قابلمه تقریبا پر بشه. در قابلمه رو ببندید و با شعله ملایم روی گاز قرار بدید. هر بار کفهای روی قابلمه یا سیاهی های دور قابلمه را بگیرید. (میتونید قبل از بارگذاشتن یکبار بذارید یه قل بخوره کفهای روی قابلمه را کاملا بریزید و بعد مواد و ادویه جات و آب اضافه کنید) چند تکه چوب دارچین اضافه کنید. در قابلمه را بذارید و اجازه بدید با شعله ملایم خوب بپزه. توی قابلمه حدودا ۸ ساعت زمان لازمه تا کله پاچه خوب بپزه با زودپز ۲ الی ۳ ساعت کافیه. در آخر دو تا سه قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید😊 آموزش آشپزی و کیک پزی |گندم🌾 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
😍 سلام به روی ماهتون پیتزا دوستان ،دستا بالا تا همو بشناسیم✋🏻😅 مواد لازم خمیر پیتزا ایتالیایی آرد سفید ۵۰۰گرم آب ۳۰۰گرم روغن مایع یا زیتون ۴۵گرم شکر ۵گرم نمک ۸گرم بکینگ پودر۳گرم مخمر۳ گرم ابتدا تمام مواد خشک رو باهم ترکیب میکنیم آب رو در چندمرحله اضافه میکنیم وقتی خمیر منسجم شد حدود چهار تا پنج. دقبفه زمان میبره روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم با دستگاه۶دقیقه ورز میدیم اگر دستگاه ندارید تمام این مراحل رو‌با دست انجام بدید فقط اینکه زمان ورز دادن بیشتر میشه 🍕🍕🍕🍕🍕🍕 مواد لازم تاپینگ پیتزا گوشت چرخکرده۳۰۰گرم سس باربیکیو۲ق غذاخوری سس خردل۲ق غذاخوری سس کچاپ ۲ق غذاخوری پودر پیاز/پودرسیر/نمک/فلفل پاپریکا/ریحان خشک تمام مواد باهم ترکیب میشه یکی دو ساعت میره یخچال بره استراحت بعد تو تابه ی داغ بدون روغن تفت میدیم تا اب گوشت جذب و گوشت تغییر رنگ پیدا کنه سس پیتزا گوجه رسیده ترجیحا پوست کنده۳عدد بزرگ پیاز متوسط۱عدد سیر دو‌حبه کوچک فلفل دلمه سبز رب ۱ق غداخوری نمک فلفل پودر پاپریکا ریحان خشک کره یکی دو قاشق پیاز و سیر رو پوره میکنیم با کمی کره تفت میدیم رب اضافه میکنیم و بعد میکس گوجه و‌فلفل اضافه میشه میجوشه و بعد تمام ادویه ها اضافه میشه ۲۰دقیقه با حرارت کم با در نیمه باز اجازه میدیم جا بیوفته. برای پخت پیتزا خمیر رو نازکه نازک باز میکنیم،استراحت دوباره میدیم بعد تایمی که تو ویدیو گفتم بعد چنگال میزنیم چون خمیر بسیار نازک هست نیازی به نیم پخت کردن نداره سس میزنیم و از مواد گوشتی میریزیم و میره داخل فر از قبل گرم شده با دمای۲۰۰ درجه ۲۰تا۲۵دقیقه ای کامل میپزه بعد پخت ترکیب پودرسیروپپدر پیاز و پودر اویشن رو میریزیم در صورت علاقه پنیر پارمسان میریزیم نوش جانتون🌺 🍕🍕🍕🍕🍕 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مواد لازم 😊 برنج ایرانی ۱پیمانه(لیوان دسته دار فرانسویی)من از برنج نیم دون استفاده نکردم. شکر ۲لیوان آب ۸برابر پیمانه ی برنج بعضی برنج ها تا ۱۰برابرم اب میکشن گلاب ۱لیوان خلال بادام نصف لیوان دوست داشتین پرخلال باشه کمی بیشتر. زعفران دم کرده به میزان لازم(بستگی به جنس زعفرون و رنگ دهیش داره) هل ودارچین اسیاب شده ۱قاشق مرباخوری یا عرق هل دوقاشق غذاخوری.میتونید از چوب دارچین استفاده کنید بعد پخت از داخل شله زرد خارج کنید کره۲۰گرم. مواد لازم برای تزیین، دارچین خلال بادام و پسته و غنچه ی گل محمدی. 💚💚من مواد لازم رو دو برابر ونیم کردم۲۲عدد کاسه ی ماست خوری بزرگ بهم شله زرد داد💚💚 طرز تهیه رو دقیق در فیلم گفتم،انشالله مفید واقع بشه. 🥘🥘🥘🥘🥘🥘 طرز تهیه اول برنج رو میشوریم با نصف پیمانه اب‌ که درمواد لازم گفتیم وکمی گلاب و زعفران از شب قبل خیس میکنیم. میتونید قبل پخت با دست برنجی که خیس خرده و راحت خرد میشه رو با چنگ دست خرد خرد کنید موقع پخت مابقی میزان پیمانه اب رو میزاریم جوش بیاد برنج خیس شده رو با ابی که درون خیس شده داخل اب جوش میریزیم با حرارت کم اجازه میدیم برنج حسابی وا بره میتونید کمی گوشت کوب برقی بزنید،برنج وا رفت و حسابی پخت شکر رو اضافه میکنیم بعد خلال بادامی که در نصف پیمانه گلاب خیس کردیم رو‌میریزیم ۲۰تا۳۰دقیقه که گذشت پودر دارچین و هل بعد زعفران رو میریزیم ۲۰دقیقه تانیم ساعت روی حرارت کم اجازه میدیم زعفران رنگ باز کنه بعد گلاب کره رو‌میریزیم بعد بیست دقیقه یه دم کن تمیز میزاریم حرارت رو کم میکنیم و بیست دقیقه میزاریم جا بیوفته در اخر تزیین میکنیم😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
۲ پیمانه برنج رو بشورید، به همراه سیب زمینی (۲ عدد متوسط) و نمک و زردچوبه و آب (۴پیمانه) بذارید بپزه و آبش کشیده شه حواستون باشه ته دیگه نشه داخل غذاساز یا با گوشکوب پوره کنید و بذارید تو یخچال خنک شه به پیاز (۱ عدد) تفت داده شده ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ادویه(زردچوبه ، پودر سیر ، نمک، فلفل سیاه) ۱ ق غ پودر گوجه یا رب گوجه اضافه و تفت بدید ۲ ق فلفل دلمه خرد شده ۲ ق زرشک ۳ ق گردو خرد شده ۱ ق سبزی معطر (جعفری خشک یا تازه) اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگه تفت بدید (در صورت دلخواه ۱ ق غ کشمش پلویی هم به مواد اضافه کنید) کمی از خمیر بردارید و از مواد روش بذارید و با دست شکل بدید، بهتره دستتون رو خیس کنید که خمیر به دست نچسبه داخل روغن داغ سرخ کنید دو طرفش که سرخ شد، بذارید رو دستمال آشپزخونه تا روغن اضافه ش گرفته بشه اینم از غذای متفاوتمون که آماده شد فوق العاده دلچسب و خوشمزه است نوش جان😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
۲ ق غ قهوه ترک اسیاب شده را داخل قهوه جوش بریزید. یک ق چ شکر اندازه ی دو فنجون آب کاملا هم بزنید. ۲۰ ثانیه شعله متوسط و بعد شعله را خیلی کم کنید. اجازه بدید قهوه کاملا دم بکشه. کف روی قهوه را با نوک قاشق خیلی اروم کنار بزنید تا خامه ایجاد بشه. خامه ی روش رو جدا و بعد قهوه را توی فنجون ریخته و نوش جان کنید. این قهوه جذاب تو این روزای سرد خیلی میچسبه😍 نکات: قهوه هرچی تازه تر باشه خامه روش بهتره قهوه ی اسیاب شده تا سه ماه قابل استفاده است. قبل از گذاشتن روی حرارت خوب هم بزنید تا کاملا حل بشه به هیچ عنوان روی گاز هم نزنید. حتما از آب تصفیه یا آب جوشیده ی سرد شده استفاده کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
با کِرِم ویژه اموزش یه کیک بسیار خوشمزه و خوش بافت داریم،مخصوصا با کرمی که داره خیلی دلچسبتره😍 🍇🍓🍅🥝🥥🍉 مواد لازم کیک موزی گردویی با کرم مخصوص ارد ۲پیمانه(لیوان فرانسوی) شکر ۱لیوان روغن مایع نصف پیمانه شیر نصف پیمانه موز دوعدد بکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری وانیل کمی تخم مرغ ۳عدد نصف لیوان گردوی خرد شده مواد پنیری نصف پودر ژله موزی با نصف فنجان ابجوش ترکیب بشه خامه صورتی ۱پاکت پنیر خامه ای۱بسته پودر قند ۲ونیم قاشق غذاخوری وانیل کمی پودر کاکائو۱ق چایخوری 🍖🍔🍟🍩🍰 تخم مرغها رو با شکر و وانیل هم بزنید تا رنگش کرم شود و روغن مایع وشیر و‌پوره ی موز هم دمای خانه رو اضافه کرده و هم بزنید مواد خشک رو با هم مخلوط و سه بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید به آرامی با لیسک یا دور کند همزن فقط درحدی که مخلوط شود حالا داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید گردو هم اضافه کنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت۴۰ دقیقه قرار دهید. قالب قطر۲۳سانت و عمق۵سانت بعد از پخت اجازه دهید کیک خوب سرد شود و از قالب جدا کنید حالا میریم سراغ لایه رویی کیکمون خامه صبحانه رو با پنیر ماسکار پونه و پودر قند خوب و وانیل و هم بزنید تافرم بگیره بعد ژله ی سرد شده رو اضافه میکنیم دوباره باهمزن میزنبم تو قیف میریزیم و ماسوره میزنیم وتمام❤️ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
نکات خرید اصل کدامند؟🤔 🍾همه ما براي تهيه دسر‌هاي سنتي ايراني حتما يك شيشه گلاب در خانه داريم. شايد هنگام خريد گلاب از عطاري‌ها با اصطلاح «دو آتشه» روبه‌رو شويد. اين اصطلاح در مورد ساير عرقيات هم به كار مي‌رود و به اين معناست كه گياه هنگام عصاره گيري دو بار جوشانده شده، آب كمتر و غلظت بيشتر دارد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
😍 نکته🍉🍉قالب رو چرب کنید یک ربع داخل فریزر بزارید تا راحت ژله از قالب جدا بشه قسمت سبز پودر ژله طالبی یا سیب ۲بسته+۱ونیم لیوان ابجوش باهم ترکیب کنید کاملا که خنک شد ۱ونیم لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید قسمت قرمز یک بسته پودر ژله هندوانه+نصف لیوان ابجوش+نصف بیشتر اب سرد باهم ترکیب کنید کاملا سرد شد یه قاشق شیر اضافه کنید تا رنگش کدر بشه برای شیارها از رنگ خوراکی سبز برای تخمه هندوانه از شکلات اشکی که لوازم قنادیا دارن استفاده کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻